Logowanie
Instagram
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1) Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
monciakund
7)
ania919
8)
ulka_black_potter
9)
losiek13
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Zniszcz życzenie
|
|
![]() |
Dodany dnia 07.03.2008 12:15
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 5 Pochwały: 2 Postów: 437 Dom: ![]() Punkty: 1213 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 23.08.07 |
Ale się ośmieszyłaś, bo pomopny się rozpadły ![]() Chcę się nie nudzić ![]() Edytowane przez ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 07.03.2008 14:13
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 1077 Dom: ![]() Punkty: 2089 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 10.03.07 |
Ale się nudzisz! ;D Chcę mieć telewizor plazmowy. |
|
|
![]() |
Dodany dnia 07.03.2008 14:21
|
![]() ![]() Pochwały: 1 Postów: 461 Dom: ![]() Punkty: 702 Ranga: Prefekt Ravenclawu Data rejestracji: 04.03.08 |
dostajesz w prezencie od "starego znajomego ojca" telewizor plazmowy. Korzystasz z niego, chwalisz się podarunkiem wszystkim naokoło aż w końcu pewnego dnia puka do Ciebie policja. Okazuję się, że "stary znajomy ojca" jest zakłamanym oszustem, który wrobił Cię w kradzież telewizora z domu państwa Hiltonów. Trafiasz na salę sądową a tam kłamca mając powiązania z tutejszym sędzią wsadza Ciebie za kratki jako "kradziejkę, która chciała wrobić szanowanego obywatela miasta xxxxx ( tu powinna być nazwa miasta w którym mieszkasz ) w przestępstwo. Cale szczęście udało się rozwikłać zagadkę tajemniczego porwania telewizora plazmowego oraz innych skradzionych niedawno rzeczy." Przypisał Tobie wszystkie swoje przestępstwa. Przykro mi^^ Chciałabym napisać test kończący moją szkołę ze świetnym wynikiem. Edytowane przez ![]() "Powstałem z nicości, obrałem drogę ku wolności..."
![]() Bóg mu już nie ufa Nie dotrzymał obietnicy Nie stoi w szeregach anielskich Stał się nikim Stał się człowiekiem. ![]() Mam manię: To ciągłe słów kompletowanie. Tak było, jest i tak zostanie... ![]() Focusmok, Magik[*], Rahim - Paktofonika Do tych należy jutrzejszy dzień, Co nowych łakną zdobyczy. Kto się usuwa w ciszę i cień, Ten się do żywych nie liczy. A. Asnyk Mówimy NIE stereoptypom. Nie rozmawiam z osobami poniżej 150 IQ^^ Nie napiszę "Pisze Poprawnie Po Polsku", bo to chyba widać. Gra pozorów. To coś co lubie. Chcesz mnie poznać? Powodzenia... Wiesz co się liczy? ![]() Dew neh loh moh na wszystkich zatwardziałych w swych przekonaniach. Dam ci jedno takie słowo i jeden taki dzień Mam ogień który płonie i rozrywa cień, Znam chwile co jak nóż przecinają sznur, Dam ci jedno takie słowo które zburzy mur... Odcięli aniołom skrzydła bo dawały wolność. Odarli z ich szat gdyż za piękne były. Obrzucili je błotem bo białą skórę miały Teraz stoją Ranne, nagie, brudne lecz nadal doskonałe... ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ "Bo nie siła lecz charakter daje nam przewagę..." Marcelina Bekeczna Adrian Agnieszka Angela Burzowa Chmurka^^ Clover Dominika Karolina Krzysiu Madzia Marta Michał Natalia Ola Sebastian To nie lista przyjaciół. To osoby, które na długo utkwią w mej pamięci... =* ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ![]() Bo ja jestem Bogiem Uświadom to sobie Ty też jesteś Bogiem Tylko wyobraź to sobie Słyszysz słowa od których włos jeży się na głowie... O rany rany Jestem niepokonany $skromny i bystry $Szczery do bólu $Że aż przezroczysty $W pełni poczytalny $Za czyny swe odpowiedzialny $Jak Ty nieprzemakalny $Wyprzedza świat realny $Da przepływ momentalny, Energię, cios werbalny $Eksperymentalny $W sposób niekonwencjonalny głoszę treści, słuchaj proszę $Trafiam cię w punkt centralny $Wiedz że niepewności spłoszę $Gniew boski jest nieobliczalny $Unoszę cię, bo z góry widok kapitalny.... $Widzę, widzę, widzę. Więcej wiem więcej. Tak to jest mniej więcej $ Lekko jak hel napełniam trwogą, i zapewniam jak wrogom kontakt z podłogą. Twą dozgonną chęć dorównania swym bogom ![]() Boże, ludzie starzeją się, marzenia nikną Ja chce tylko swoim bliski zapewnić wszystko. Mam jedną sprawę całkiem osobistą Czasem już nie potrafię żyć z tą myślą To czego pragnę od lat to dla mnie wszystko Boże, myślę że mogę nazwać to modlitwą... Co przyszło odejdzie, upadnie co powstało Jutro będzie dużo tego czego dziś jest mało Ja i świat tą całość mam I co by się nie działo dalej gram Oddajmy hołd Królowi polskiego Hip-Hopu. Magik - Ha I Pe Ha O Pe bez reszty oddany... http://pl.youtube.com/watch?v=LUMULYGN710&feature=relatedjestem jebanym debilem - Ktoś tu mi się na profil włamał, MIMID! |
|
|
Expecto Patronum |
Dodany dnia 07.03.2008 15:24
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 852 Dom: Brak przydziału Punkty: 1455 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 18.09.07 |
Ale gdy tak napiszesz to cię dają do szkoły dla odmieńców bo wszyscy nie zdali a ty zdalaś. Chce zostac piłkarzem. Edytowane przez Expecto Patronum dnia 07.03.2008 15:24 ![]() Śmierciożerca ![]() Auuuu wilkołaczki auuuu ! ![]() Ciemny loch Gorący proch Trochę krwi W oddali drzwi ![]() |
|
|
Mateusz Dumbledore |
Dodany dnia 07.03.2008 15:30
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 3 Postów: 34 Dom: Brak przydziału Punkty: 564 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 24.11.07 |
Zostajesz piłkarzem, udaje ci się wspiąć coraz wyżej i wyżej stajesz sie coraz bardziej sławny, ale zostajesz sfaulowany i masz złamaną nogę tak poważnie, zę przez trzy lata nie możesz już grać w piłkę nożną. Chce autograf Hugha Laurie (doktor Gregory House) |
|
|
hemcia |
Dodany dnia 07.03.2008 16:08
|
![]() ![]() Postów: 1788 Dom: Brak przydziału Punkty: 5216 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 06.08.07 |
Wracasz z premiery filmu z autografem ulubionego aktora w ręku. Tylko przechodzisz przez furtkę do domu, a twój kochany pies skacze z radości na ciebie. Łapie w pysk trzymany przez ciebie w dłoni autograf i konsumuje go ![]() ![]() Chcę zostać milionerką. |
|
|
![]() |
Dodany dnia 07.03.2008 19:04
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 1077 Dom: ![]() Punkty: 2089 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 10.03.07 |
Zostajesz, ale po tygodniu wszyscy twoi znajomi i rodzina przeprowadzili się do Australii, a kasę Ci ukradli. W rezultacie kończysz w przytułku dla bezdomnych. Sorry, że tak brutalnie. ![]() Chcę poznać osobiście Avril Lavigne. |
|
|
Vayamess |
Dodany dnia 07.03.2008 19:11
|
![]() ![]() Postów: 718 Dom: Brak przydziału Punkty: 1822 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 29.11.07 |
Khem. Spóźnienie ![]() Hemcia: Więc zostajesz milionerką, ale polskie podatki zjadają Ci większość wygranej ![]() Feel: Poznajesz ją, ale ona traktuje Cię 'z góry', niczym kogoś gorszego od siebie, dno totalne itd. Z rozpaczy uciekasz ![]() Chcęęę.... mieć słitowy, słitaśny i sÓper słodziutki rooshoffy laptopik ![]() Edytowane przez Vayamess dnia 07.03.2008 19:13 |
|
|
![]() |
Dodany dnia 07.03.2008 19:38
|
![]() ![]() Pochwały: 2 Postów: 3182 Dom: ![]() Punkty: 3380 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 14.05.07 |
Ołłł....tak bardzo mi przykro Vay! Mama chciała Cię usatyswakcjonować, i zamiast pięknego rooshhhuuu, sprawiła Ci całkowicie blee czarny laptop ![]() Chcę upiec po raz pierwszy w życiu pyszne i słłłłitaśnie ciasteczka w serduszka, na swoją imprezę urodzinową ![]() Edytowane przez ![]() Oferuj pomoc tylko wtedy, kiedy możesz to spełnić, bo mało rzeczy gorszych jest od czczych obietnic. Bądź dumny, idź z prawdą przez życie, bądź rozumny - to pozwala być na szczycie. |
|
|
_HEDWISIA_ |
Dodany dnia 07.03.2008 19:45
|
![]() ![]() Postów: 112 Dom: Brak przydziału Punkty: 107 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 17.02.08 |
pieczesz pyszne ciasteczk jednak twój młodszy braciszek zjada wszystkie 30 min. przed imprezą nie masz ani ciastek ani czasu by kupic lub zrobic nowe (jeśli nie masz brata może byc to równie dpbrze siostra , pies lub inne zwierze ![]() ja chce wakacjeeeeeeeeeeeee:smilewinkgrin: |
|
|
![]() |
Dodany dnia 07.03.2008 19:52
|
Masz je, ale łamiesz nogę i całe wakacje leżysz w szpitalu. Chce sweet kociaczka malusiego milusiego z rooooosopha obroRZa i blue ockami! ![]() |
|
|
_HEDWISIA_ |
Dodany dnia 07.03.2008 20:30
|
![]() ![]() Postów: 112 Dom: Brak przydziału Punkty: 107 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 17.02.08 |
//wole wakacje ze złamaną nogą niż szkołe// masz sweet kociaczka malusiego milusiego z rooooosopha obroRZa i blue ockami, ale niestety jest bardzo nie posłuszny-cały dom ruina (podrapane tapety, zerwane firanki, powywracane doniczki i zjedzone książki) twój ojciec pakuje kotka w worek i wywozi daleko chce kupic sobie nowe buty Edytowane przez _HEDWISIA_ dnia 07.03.2008 20:31 |
|
|
![]() |
Dodany dnia 07.03.2008 22:27
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 312 Dom: ![]() Punkty: 99 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 30.04.07 |
Kupujesz sobie nowe buciki ale nagle okazuje się że buty zrzerają ci nogi :lol: |
|
|
![]() |
Dodany dnia 07.03.2008 22:29
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 312 Dom: ![]() Punkty: 99 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 30.04.07 |
P.S zapomniałam o życzeniu: chciałabym sie znaleść na planie ostatniego Harry'ego Pottera :lol: |
|
|
paniczna |
Dodany dnia 07.03.2008 23:22
|
![]() ![]() Postów: 1743 Dom: Brak przydziału Punkty: 2258 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 20.03.07 |
Jakimś cudem udaje ci się wedrzeć na plan filmu, ale w chwili największego podekscytowania przewraca się na ciebie kamera wielkości nosorożca, i lądujesz w szpitalu - przez co nie tylko nie zobaczysz akcji, ale masz też pogruchotane kości. ![]() Chcę mieć wielkiego boa - najlepiej żółtego ^^ Edytowane przez paniczna dnia 07.03.2008 23:24 |
|
|
![]() |
Dodany dnia 08.03.2008 17:19
|
![]() ![]() Pochwały: 1 Postów: 633 Dom: ![]() Punkty: 1070 Ranga: Prefekt Naczelny Slytherinu Data rejestracji: 06.06.07 |
Dostajesz żółtego boa. Nagle masz ochotę na pieczonego, żółtego boa. W końcu nie boa zjada Ciecie, tylko Ty jego. Chcę mieć najszybsze autko na świecie.(tylko nie piszcie,że jadąc nim, zabiłam się) Edytowane przez ![]() |
|
|
DracoMalfoyowy |
Dodany dnia 08.03.2008 17:46
|
![]() ![]() Postów: 116 Dom: Brak przydziału Punkty: 136 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 27.02.08 |
zdobywasz to autko,parkujesz przy plazy,nagle Lara Croft wsiada do autka i przejezdze ciebie,bo w tym czasie strzelala |
|
|
![]() |
Dodany dnia 08.03.2008 18:04
|
![]() ![]() Postów: 223 Dom: ![]() Punkty: 3941 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 03.08.07 |
Skoro brak życzenia to ja wymyślę. Chcę dostać stypendium naukowe. |
|
|
![]() |
Dodany dnia 08.03.2008 18:15
|
![]() ![]() Pochwały: 1 Postów: 633 Dom: ![]() Punkty: 1070 Ranga: Prefekt Naczelny Slytherinu Data rejestracji: 06.06.07 |
Dostajesz stypendium naukowe, lecz nici z tego stypendia, bo jest bardzo mało. Chcę być biedna, ale szczęśliwa. |
|
|
DracoMalfoyowy |
Dodany dnia 08.03.2008 18:20
|
![]() ![]() Postów: 116 Dom: Brak przydziału Punkty: 136 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 27.02.08 |
jestes biedna i szczesliwa,az tu nagle... jakis imbecl zaiera ci ubranko umierasz ze wstydu chce umrzec |
|
Podziel się z innymi: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przejdź do forum: |