Logowanie
Facebook
Shoutbox
Wspó³praca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjêcie
Zobacz temat
|
Co zrobisz z tym, co Ci dam?
|
|
| Kendra |
Dodany dnia 13.08.2008 13:17
|
![]() Postów: 832 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 1295 Ranga: Doros³y czarodziej Data rejestracji: 01.03.08 |
Jak nieu¿ywana to biorê ![]() ![]() D.C. p³ytê Enrique Iglesiasa "Insomniac", C.R.? The only one to kiss. The only one to hold. The only one to LOVE. *^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^* ![]() |
|
|
|
Roksia |
Dodany dnia 13.08.2008 20:25
|
![]() Postów: 1302 Dom: HufflepuffPunkty: 2262 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 18.10.07 |
Sprzedajê na Allegro bo nie s³ucham tego. A ja dajê ci brudny widelec.Co robisz? |
|
|
|
| Kendra |
Dodany dnia 13.08.2008 21:18
|
![]() Postów: 832 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 1295 Ranga: Doros³y czarodziej Data rejestracji: 01.03.08 |
jak jaki¶ ciekawy ten widelec bêdzie to mo¿e nawet go umyjê i zatrzymam![]() dajê ci nowy numer "Gazety Wyborczej"? The only one to kiss. The only one to hold. The only one to LOVE. *^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^* ![]() |
|
|
|
| Ginny_Potter-Weasley |
Dodany dnia 14.08.2008 16:19
|
![]() Postów: 9 Dom: Brak przydzia³u Punkty: -50 Ranga: Irytek Data rejestracji: 08.08.08 |
podziekuje ci i oddam tacie :-) daje ci moja zuzyta chusteczke Jestem , jak Voldemort-Niezniszczlna , ale kiedys sie zlamie
Jestem jak ¶miercio¿erca-gotowa s³u¿yæ jednemu na wieki Jestem jak Avada-lepiej mnie nie spotkaæ... |
|
|
|
| Minerva Dumbledore |
Dodany dnia 14.08.2008 16:25
|
![]() Postów: 9 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 30 Ranga: Char³ak Data rejestracji: 11.07.08 |
Najpierw za³o¿e rêkawice ochronne, przyjmê j±, a potem wyrzuc± ![]() Daje ci okulary przeciws³oneczne, które by³y modne kilkana¶cie lat temu. Co robisz? |
|
|
|
| Kendra |
Dodany dnia 14.08.2008 16:29
|
Nie no spoko, moda powraca - bêdê oryginalna B)![]() Dajê ci skórkê od banana? The only one to kiss. The only one to hold. The only one to LOVE. *^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^* ![]() |
|
|
|
| Sebastian10 |
Dodany dnia 14.08.2008 18:38
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Postów: 34 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 337 Ranga: Uczeñ Hogwartu Data rejestracji: 07.05.07 |
Biorê i wyrzucam j± byle gdzie. Dajê ci spis moich wszystkich hase³. Co Robisz?? Dom: Gryffindor
Ró¿d¿ka: winogrono,13 cali, pióro feniksa, bardzo giêtka Patronus: Kot Animag: Smok |
|
|
|
| Kendra |
Dodany dnia 14.08.2008 21:03
|
podziêkujê - nie skorzstam![]() D.C. skórzan± kurtkê, C.R.? The only one to kiss. The only one to hold. The only one to LOVE. *^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^* ![]() |
|
|
|
| izka_cz |
Dodany dnia 14.08.2008 22:15
|
![]() Postów: 162 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 338 Ranga: Uczeñ Hogwartu Data rejestracji: 30.07.08 |
Nie przepadam - sprzedam na Allegro ![]() D.C. p³ytê Michaela Jacksona z autografem C.R.? "Pasja jest przewodnikiem do najwiêkszych tajemnic." Pasja nr.1 - strzelanie: ![]() "Wa¿ne jest tak zwane skupienie, czyli jak blisko siebie padaj± kolejne strza³y. A celno¶æ i opanowanie r±k to kwestia treningu." *** Pasja nr.2 - taniec: ![]() "Muzyka jest niewidzialnym tañcem, a taniec nies³yszaln± muzyk±." *** "Taniec jest najwznio¶lejsz±, najbardziej wzruszaj±c±, najpiêkniejsz± ze wszystkich sztuk, bo nie jest tylko prost± interpretacj± czy wyobra¿eniem ¿ycia; jest samym ¿yciem." Havelock Ellis *** Pasja nr.3 - przyroda: "Im bli¿ej natury jeste¶my, tym wiêcej czujemy w sobie Boga." ![]() "Najcenniejszym przymiotem natury jest jej rozmaito¶æ." Aleksander ¦wiêtochowski ![]() Monotonia jest prawem natury. Zobacz, w jaki monotonny sposób wschodzi s³oñce. ![]() "¯aden promieñ s³oñca nie ginie, lecz zieleñ, któr± on budzi, potrzebuje czasu, aby wzrosn±æ." Albert Schweitzer ******* "Nic siê nie spe³ni, je¶li nie jest wpierw marzeniem." Carl Sandburg ![]() 'Ostatecznie, dla nale¿ycie zorganizowanego umys³u, ¶mieræ to tylko pocz±tek nowej wielkiej przygody.' A.P.W.B.Dumbledore ![]() *** Wielka fanka Manchesteru United!!! ![]() Wielka fanka Wayne'a Rooney'a!!! ![]() A Cristiano Ronaldo niech siê kopnie w zadek ![]() ![]() Przepraszam wszystkich fanów Ronaldo. *** KONIEC |
|
|
|
Roksia |
Dodany dnia 15.08.2008 14:58
|
![]() Postów: 1302 Dom: HufflepuffPunkty: 2262 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 18.10.07 |
Sprzedajê na Allegro. D.C.Czekoladow± ¯abê. |
|
|
|
| izka_cz |
Dodany dnia 15.08.2008 16:54
|
![]() Postów: 162 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 338 Ranga: Uczeñ Hogwartu Data rejestracji: 30.07.08 |
Kartê zatrzymujê bo zbieram, a ¿abê wyrzucam bo nie lubiê jak mi co¶ skacze w brzuchu ![]() D.C. Cilit Bang. C.R.? "Pasja jest przewodnikiem do najwiêkszych tajemnic." Pasja nr.1 - strzelanie: ![]() "Wa¿ne jest tak zwane skupienie, czyli jak blisko siebie padaj± kolejne strza³y. A celno¶æ i opanowanie r±k to kwestia treningu." *** Pasja nr.2 - taniec: ![]() "Muzyka jest niewidzialnym tañcem, a taniec nies³yszaln± muzyk±." *** "Taniec jest najwznio¶lejsz±, najbardziej wzruszaj±c±, najpiêkniejsz± ze wszystkich sztuk, bo nie jest tylko prost± interpretacj± czy wyobra¿eniem ¿ycia; jest samym ¿yciem." Havelock Ellis *** Pasja nr.3 - przyroda: "Im bli¿ej natury jeste¶my, tym wiêcej czujemy w sobie Boga." ![]() "Najcenniejszym przymiotem natury jest jej rozmaito¶æ." Aleksander ¦wiêtochowski ![]() Monotonia jest prawem natury. Zobacz, w jaki monotonny sposób wschodzi s³oñce. ![]() "¯aden promieñ s³oñca nie ginie, lecz zieleñ, któr± on budzi, potrzebuje czasu, aby wzrosn±æ." Albert Schweitzer ******* "Nic siê nie spe³ni, je¶li nie jest wpierw marzeniem." Carl Sandburg ![]() 'Ostatecznie, dla nale¿ycie zorganizowanego umys³u, ¶mieræ to tylko pocz±tek nowej wielkiej przygody.' A.P.W.B.Dumbledore ![]() *** Wielka fanka Manchesteru United!!! ![]() Wielka fanka Wayne'a Rooney'a!!! ![]() A Cristiano Ronaldo niech siê kopnie w zadek ![]() ![]() Przepraszam wszystkich fanów Ronaldo. *** KONIEC |
|
|
|
| ginny611 |
Dodany dnia 15.08.2008 19:31
|
![]() Ostrze¿enia: 2 Postów: 218 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 299 Ranga: Uczeñ Hogwartu Data rejestracji: 10.10.07 |
rzucam nim w szko³e D.C. ma³± kawê ![]() Je¿eli wierzysz, ¿e u¶miech silniejszy jest ni¿ broñ, Je¿eli wierzysz w moc otwartej d³oni, Je¿eli wierzysz, ¿e to, co ludzi jednoczy wa¿niejsze jest od tego, co ich dzieli, Je¿eli wierzysz, ¿e odmienno¶æ jest bogactwem, a nie zagro¿eniem, Je¿eli umiesz patrzyæ na drugiego z odrobin± mi³o¶ci, Je¿eli przedk³adasz nadziejê nad podejrzliwo¶æ... Je¿eli s±dzisz, ¿e to raczej do ciebie nale¿y pierwszy krok, Je¿eli spojrzenie dziecka potrafi jeszcze rozbroiæ twoje serce, Je¿eli umiesz cieszyæ siê rado¶ci± twego s±siada, Je¿eli niesprawiedliwo¶æ godz±ca w innych budzi twój sprzeciw, Je¿eli obcokrajowiec to dla ciebie brat, który jest ci dany, Je¿eli z mi³o¶ci umiesz po¶wiêciæ innym trochê czasu, Je¿eli umiesz przyj±æ czyj±¶ przys³ugê, Je¿eli dzielisz siê chlebem i potrafisz dodaæ doñ okruchu twego serca, Je¿eli wierzysz, ¿e przebaczenie ma wiêksz± moc ani¿eli zemsta. Je¿eli umiesz cieszyæ siê rado¶ci± i szczê¶ciem innych, Je¿eli mo¿esz wys³uchaæ nieszczê¶nika, który zabiera ci czas i obdarzyæ go u¶miechem, Je¿eli potrafisz przyj±æ krytykê, wykorzystaæ j±, a nie szukaæ obrony siebie, Je¿eli szanujesz pogl±dy innych... Je¿eli dla ciebie drugi jest przede wszystkim bratem, Je¿eli gniew jest dla ciebie s³abo¶ci±, a nie oznak± si³y, Je¿eli wolisz ponie¶æ szkodê, ani¿eli kogo¶ skrzywdziæ, Je¿eli nie zgadzasz siê, by po tobie by³ potop, Je¿eli stajesz po stronie biednych i uci¶nionych, nie uwa¿aj±c siê za bohatera, Je¿eli wierzysz, ¿e w dyskusji jedynie mi³o¶æ ma g³os. Je¿eli wierzysz, ¿e pokój jest mo¿liwy ... wtedy nadejdzie pokój. Podoba mi siê Harry bo robi ró¿ne czary Ponure i pogodne zaklêcia ró¿norodne Zawsze Voldemorta pokona jego odwaga nieskoñczona Zazdro¶æ mnie z¿era gdy czytam Harry Pottera bo na lekcjach rzuca on uroki i czasem z Hagridem przegania smoki Du¿o jest uczniów czarodziejów lecz takich jak Potter znajdziesz niewielu. http://www.photoblog.pl/ginny611stm |
|
|
|
| Phibie |
Dodany dnia 16.08.2008 22:53
|
![]() Postów: 48 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 93 Ranga: Uczeñ Hogwartu Data rejestracji: 20.08.07 |
Plujê do niej niepostrze¿enie i Ci j± oddajê ![]() Dajê najlepsz± czekoladê z Miodowego Królestwa. ;d |
|
|
|
| Kendra |
Dodany dnia 16.08.2008 23:19
|
Oo! Dziêkujê i zjadam w minutê![]() Dajê ci robota zabawkowego, co robisz? The only one to kiss. The only one to hold. The only one to LOVE. *^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^* ![]() |
|
|
|
| Hermiona_Montez |
Dodany dnia 17.08.2008 01:31
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Postów: 32 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 187 Ranga: Uczeñ Hogwartu Data rejestracji: 21.12.07 |
Oddaje ma³emu kuzynkowi. Dajê ci kajdanki... (bez skojarzeñ ![]() ) Mam dwie wielkie mi³o¶ci:
-Prison Break ![]() -Harry Potter ![]() Która jest wiêksza... Zbyt trudny wybór ...Miej trochê wiary... ,,Skazany na ¶mieræ" serialem wszech czasów!... Ka¿dy odcinek intryguje bardziej ni¿ poprzedni... i jak tu go nie kochaæ?? Michael and LJ/ale oni ¶liczni.. P![]() ![]() ![]() HM--- ,,fanka Harry'ego, kochanka SKAZANEGO"!! |
|
|
|
| herma_007 |
Dodany dnia 17.08.2008 12:41
|
![]() Postów: 264 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 4776 Ranga: ¦wietny czarodziej Data rejestracji: 18.06.07 |
Przyczepiam je do ³ó¿ka ![]() Dajê Ci 100 patyczków od lodów Algida (?), na których jest napisane, ¿e wygra³a¶/e¶ loda, niestety termin up³ywa nastêpnego dnia ... Kiedy¶ kupiê nó¿ i powy¿ynam wszystkich wko³o Kupiê nó¿, zostawiê nas dwoje Bo ja kocham Bukê! |
|
|
|
| Phibie |
Dodany dnia 17.08.2008 12:53
|
![]() Postów: 48 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 93 Ranga: Uczeñ Hogwartu Data rejestracji: 20.08.07 |
Przyjmujê z mi³± chêci±, wymieniam na lody i sprzedajê na osiedlu ![]() Dajê Ci brzydkiego krasnala ogrodowego. Edytowane przez Phibie dnia 17.08.2008 13:04 |
|
|
|
| Kendra |
Dodany dnia 17.08.2008 13:04
|
Uuu... obra¿ê sie na Ciebie i wyrzucê go do kosza<foch>![]() ![]() ![]() ![]() Dajê ci ró¿owy sweterek. The only one to kiss. The only one to hold. The only one to LOVE. *^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^* ![]() |
|
|
|
| Phibie |
Dodany dnia 17.08.2008 13:28
|
Je¶li jest podobny do tego Umbridge, to oddajê ma³o lubianej kole¿ance i mówiê, ¿e jest to hit sezonu. Dajê kawa³ek ciasta mojej w³asnej roboty. |
|
|
|
| Kendra |
Dodany dnia 17.08.2008 13:33
|
Jako, ¿e jestem ³akomczuchem dziêkujê i zjadam ze smakiem (o ile jeste¶ dobr± kuchark±:lol: Dajê ci szczotkê do w³osów i lusterko w zestawie. The only one to kiss. The only one to hold. The only one to LOVE. *^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^* ![]() |
|
|
|
| Podziel siê z innymi: |
|
| Przejd¼ do forum: |

Nadal czujê siê na 17 lat, a ju¿ 26 na karku 

Christina

Hufflepuff

C.R.?