Ostatnie
Artykuły Fan Fiction

Artur Weasley

Kategoria: Postacie
Autor: Prefix użytkownikaAna_Black

Opis głowy rodziny Weasleyów.
>> Czytaj Więcej

Prorok Niecodzienny ...

Kategoria: Świat magii
Autor: Prefix użytkownikaProrok Niecodzienny

Zapraszamy na premierowy numer naszej HPnetowej gazetki. Przygotowaliśmy dla was mnóstwo materiał...
>> Czytaj Więcej

Gryf Niedzielny - wy...

Kategoria: Inne
Autor: Prefix użytkownikaAna_Black

Za nami kolejny miesiąc - luty. Choć najkrótszy w roku, na stronie dużo się działo. Opisy tego ws...
>> Czytaj Więcej

Gabinet Argusa Filcha

Kategoria: Hogwart
Autor: Prefix użytkownikakrnabrny

Opis pomieszczenia.
>> Czytaj Więcej

Raport z Imprezy Uro...

Kategoria: Inne
Autor: Argus Filch

Relacja z imprezy z okazji 9 lat strony
>> Czytaj Więcej

Gryf Niedzielny - wy...

Kategoria: Inne
Autor: Prefix użytkownikaAna_Black

VII wydanie Gryfa Niedzielnego. Zapraszamy do przeczytania!
>> Czytaj Więcej

Magiczny zegar Weasl...

Kategoria: Magiczne przedmioty
Autor: Prefix użytkownikaaskaeddie

Czym się wyróżniał?
>> Czytaj Więcej

>> Więcej artykułów! <<

Tęsknię...

Tytuł Tęsknię...
Kategoria: Poezja
Autor: Prefix użytkownikaShanti Black

Opis tęsknoty po śmierci... no właśnie...
>> Czytaj Więcej

Przegrałem

Tytuł Przegrałem
Kategoria: Poezja
Autor: Prefix użytkownika_raven_


>> Czytaj Więcej

[M] Więzień Prz...

Tytuł [M] Więzień Przeszłości
Kategoria: Miniaturka
Autor: Prefix użytkownikaAna_Black

Wieczór przed przybyciem Zakonu Feniksa do nowej Kwatery Głównej.
>> Czytaj Więcej

Sam

Tytuł Sam
Kategoria: Poezja
Autor: Prefix użytkownikaWilena Romus

***
>> Czytaj Więcej

[M] Zemsta jest...

Tytuł [M] Zemsta jest słodka
Kategoria: Miniaturka
Autor: Prefix użytkownikaBad wolf

***
>> Czytaj Więcej

Harry Potter 1/2

Tytuł Harry Potter 1/2
Kategoria: Poezja
Autor: Prefix użytkownikaania potter

... historia w wierszu. W tej części piszę 11 zwrotek, resztę w następnej części wiersza :D
>> Czytaj Więcej

[D] Ostateczne ...

Tytuł [D] Ostateczne starcie
Kategoria: Drabble
Autor: Prefix użytkownikaNietoperz1234

Gdy przyjdzie nam stanąć oko w oko ze swoim koszmarem...
>> Czytaj Więcej

>> Więcej fan fiction! <<
Statystyki
Online Statystyki
Goście online: 40
Administratorzy online: 0
Aktualnie online: 1 osoba
Prefix użytkownikaCarmenBlack (Mugol)
Łącznie na portalu jest
35,657 osób
Ostatnio zarejestrowany:

Rekord osób online:
Najwięcej userów: 269
Było: 20.05.2015 19:45:24
Napisanych artykułów: 871
Dodanych newsów: 7,666
Zdjęć w galerii: 13,868
Tematów na forum: 2,227
Postów na forum: 238,973
Komentarzy do materiałów: 172,588
Rozdanych pochwał: 2,657
Wlepionych ostrzeżeń: 4,090
Puchar Domów
Aktualnym mistrzem domów jest  GRYFFINDOR!

Gryffindor
Punktów: 671
uczniów: 1101
Hufflepuff
Punktów: 170
uczniów: 1356
Ravenclaw
Punktów: 403
uczniów: 1822
Slytherin
Punktów: 295
uczniów: 1690

Ankieta
Na jakie wydarzenie związane ze światem Harry'ego Pottera w 2015 roku czekasz najbardziej?

Na newsy związane z "Fantastycznymi zwierzętami i jak je znaleźć"
12% [24 głosów]

Na wakacyjne zloty
10% [20 głosów]

Na quiz dotyczący patronusa na łamach Pottermore
14% [28 głosów]

Na premierę trzeciej książki o Cormoranie Strike'u autorstwa J.K. Rowling
2% [4 głosów]

Na ósmą część przygód "Harry'ego Pottera" i nikt mi nie wmówi, że takowa nie powstanie
61% [118 głosów]

Ogółem głosów: 194
Musisz zalogować się, aby móc zagłosować.
Rozpoczęto: 26.04.15

Archiwum ankiet
Ostatnio w Hogwarcie
GryffindorJulia Ferras ostatnio widziano 25.05.2015 o godzinie 06:28 w Wieża Gryffindoru
GryffindorAnna White ostatnio widziano 24.05.2015 o godzinie 23:25 w Wielka Sala
RavenclawEllisabeth Klein ostatnio widziano 24.05.2015 o godzinie 18:49 w Wielka Sala
RavenclawTori Variabilis ostatnio widziano 24.05.2015 o godzinie 18:22 w Wielka Sala
RavenclawEllisabeth Klein ostatnio widziano 24.05.2015 o godzinie 16:39 w Wielka Sala
RavenclawEllisabeth Klein ostatnio widziano 24.05.2015 o godzinie 16:39 w Wielka Sala
Nawigacja
Artykuły: Recenzje
Czy HP jest wyłącznie o "lepszym" świecie - magii
Cały cykl, a zwłaszcza książki od 3-iego tomu uważam za bardzo realistyczne, a nawet przesadnie naturalistyczne. Na pewno nie bajkowe: zły pozostaje złym. Ta świadomość aż boli, bo pragniemy choćby okuchów przemiany ze "złego" na "dobrego".


Gra Harry Potter i Kamień Filozoficzny
Gra Harry Potter i Kamień Filozoficzny - Gdy jako Harry Potter przybywamy do szkoły, nie znamy skomplikowanych zaklęć. Przyłączamy się do Gryffindoru. Na początku gry czeka nas rozbudowany trening, w który wpleciono elementy scenariusza.

Gra Harry Potter i Komnata Tajemnic
Harry Potter i Komnata Tajemnic to gra bardzo dobra, ciekawa i niezwykle wciągająca. Oprócz zaklęć, Harry zdobędzie jeszcze dwie umiejętności - prowadzenia magicznych pojedynków oraz gry w Quidditcha. Muzyka w grze Komnata Tajemnic nadaje klimat.

Gra Harry Potter i Więzień Azkabanu
Gra Harry Potter i Więzien Azkabanu - Zadania i polecenia w grze Harry Potter i Więzień Azkabanu można wypełnić w prosty sposób, płynnie i bez potrzeby zbytniego główkowanie. Dzięki temu akcja gry Więzień Azkabanu zyskuje na szybkości a wrażenia z obcowania z tytułem są jeszcze lepsze.

Harry Potter - recenzja sześciu filmów
Moja opinia o wszystkich filmach o Harrym Potterze

Harry Potter a okultyzm
Kolejna książka krytykuje Rowling za propagowanie satanistycznych treści

Harry Potter i Insygnia Śmierci - część 2 - recenzja gry
Recenzja gry Harry Potter i Insygnia Śmierci - część 2

Harry Potter i Książę Półkrwi
Recenzja 6 części przygód Harry'ego Pottera.

Harry Potter i Książę Półkrwi - Recenzja wydania Blu-ray
Z powodu braku artykułów o tej tematyce postanowiłem napisać krótką recenzję wydania Blu-ray 6 części HP, po uprzedniej informacji, że niewiele osób na stronie owy nośnik posiada i nie są w stanie tego napisać.

Harry Potter i Więzień Azkabanu - film
Recenzja filmu Harry Potter i Więzień Azkabanu.

Harry Potter i Zakon Feniksa - krótka recenzja
Moje odczucia po obejrzeniu ekranizacji piątego tomu.

Harry Potter i Zakon Feniksa - recenzja książki
Recenzja V tomu Harry'ego Pottera.

Recenzja "szóstki"!
Jest to recenzja Erica Sculla z jeszcze nie ukończonego filmu "Harry Potter i Książę Półkrwi", którego próbny pokaz odbył się 6 września w Chicago.
Artykuł zawiera niewielkie spoilery z szóstego filmu!

Recenzja gry "Harry Potter i Czara Ognia"
Recenzja gry "Harry Potter i Czara Ognia". Bardzo ostra...
Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło



Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło
Shoutbox
Musisz się zalogować aby wysłać wiadomość.

Dorosły czarodziej
25.05.2015 00:21
Kapelusz

Gotuj z Jadkiem jajka
25.05.2015 00:11
Dobranoc. Duch

Żywa legenda
25.05.2015 00:09
Aaa, to na Eurowizji 23 miejsce podobno. Z roku na roku lepiej, nie licząc Cleo xD

Żywa legenda
25.05.2015 00:08
Dobra, idę.

"ale Smoleńsk też ruszymy" - cytat pewnego pana z PiSu, pozdro. Dobranoc.

Gotuj z Jadkiem jajka
25.05.2015 00:07
No to nie. Ja mam z "tajnego" źrodła. Choć wiadomo, ze tez podchodzę z dystansem do tego. No ale Lodz raczej zawsze pro PO i Bronek. ;d

Współpraca
Najaktywniejsi

1) Prefix użytkownikalosiek13

Avatar

Posiada 36708 punktów.

2) Limonka

Avatar

Posiada 28147 punktów.

3) Prefix użytkownikaYourSmile

Avatar

Posiada 27075 punktów.

4) Isabelle

Avatar

Posiada 23923 punktów.

5) Prefix użytkownikaAna_Black

Avatar

Posiada 23388 punktów.

6) Prefix użytkownikaHermiona Justysia

Avatar

Posiada 20972 punktów.

7) Prefix użytkownikaLapa15

Avatar

Posiada 19347 punktów.

8) Prefix użytkownikaAnciol

Avatar

Posiada 19231 punktów.

9) Prefix użytkownikaAngie Davis

Avatar

Posiada 19140 punktów.

10) Prefix użytkownikaulka_black_potter

Avatar

Posiada 17167 punktów.

Facebook
Losowe zdjęcie
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2015 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
Theme by Andrzejster
Copyright © 2006-2015 by Harry-Potter.net.pl
All rights reserved.
Wygenerowano w sekund: 0.07