Ostatnie
Artykuły Fan Fiction

Raport z Imprezy Uro...

Kategoria: Inne
Autor: Argus Filch

Relacja z imprezy z okazji 9 lat strony
>> Czytaj Więcej

Gryf Niedzielny - wy...

Kategoria: Inne
Autor: Prefix użytkownikaAna_Black

VII wydanie Gryfa Niedzielnego. Zapraszamy do przeczytania!
>> Czytaj Więcej

Magiczny zegar Weasl...

Kategoria: Magiczne przedmioty
Autor: Prefix użytkownikaaskaeddie

Czym się wyróżniał?
>> Czytaj Więcej

Wilkołaki

Kategoria: Materiały z Pottermore
Autor: Prefix użytkownikaSann

Tłumaczenie materiału zamieszczonego na Pottermore.
>> Czytaj Więcej

Korneliusz Knot - ja...

Kategoria: Teorie, przemyślenia...
Autor: Prefix użytkownikakrnabrny

Krótka analiza osobowości tej postaci.
>> Czytaj Więcej

Wołanie Kukułki - re...

Kategoria: Inne
Autor: Prefix użytkownikaMikasa

Bez spoilerów. Przed Wami supertajny zapis prywatnych relacji z Robertem G.
>> Czytaj Więcej

Gryf Niedzielny - wy...

Kategoria: Inne
Autor: Prefix użytkownikaHPnet


>> Czytaj Więcej

>> Więcej artykułów! <<

Mroczna Toń

Tytuł Mroczna Toń
Kategoria: Poezja
Autor: Prefix użytkownikaluna99

Kim jestem?
>> Czytaj Więcej

[NZ] Bez słowa 3/?

Tytuł [NZ] Bez słowa 3/?
Kategoria: Kryminał
Autor: fuerte

Sprawa morderstwa Martina Carlssona coraz bardziej się komplikuje, a aurorzy zaczynają tracić gru...
>> Czytaj Więcej

Opowieść Księcia

Tytuł Opowieść Księcia
Kategoria: Poezja
Autor: Prefix użytkownikaluna99

Wiersz o ostatnich myślach Księcia Półkrwi
>> Czytaj Więcej

Śmierć nad brze...

Tytuł Śmierć nad brzegiem
Kategoria: Poezja
Autor: Prefix użytkownikajulietta115

Czemu zawsze odchodzą?
>> Czytaj Więcej

[M] Minerwa McG...

Tytuł [M] Minerwa McGonagall
Kategoria: Miniaturka
Autor: Prefix użytkownikaRazowaPanda

PONIEKĄD kanonicznie o zagmatwanych, pomieszanych przemyśleniach, jakie czają się w głowie nauczy...
>> Czytaj Więcej

[NZ] Megan Gree...

Tytuł [NZ] Megan Green i pierwsza tajemnica 4/?
Kategoria: Pierwsze Fan Fiction
Autor: Prefix użytkownikaNiaja

Kufer spakowany, szata wyprasowana i różdżka w gotowości, a Hogwart z marzeń urzeczywistnia się.
>> Czytaj Więcej

[D] Koniec

Tytuł [D] Koniec
Kategoria: Drabble
Autor: Prefix użytkownikaKatherine_Pierce

***
>> Czytaj Więcej

>> Więcej fan fiction! <<
Statystyki
Online Statystyki
Goście online: 35
Administratorzy online: 0
Aktualnie online: 0 osób
Łącznie na portalu jest
33,311 osób
Ostatnio zarejestrowany:

Rekord osób online:
Najwięcej userów: 251
Było: 19.02.2015 17:02:39
Napisanych artykułów: 866
Dodanych newsów: 7,562
Zdjęć w galerii: 13,621
Tematów na forum: 2,193
Postów na forum: 236,314
Komentarzy do materiałów: 170,228
Rozdanych pochwał: 2,655
Wlepionych ostrzeżeń: 4,093
Puchar Domów
Aktualnym mistrzem domów jest  GRYFFINDOR!

Gryffindor
Punktów: 1269
uczniów: 1017
Hufflepuff
Punktów: 778
uczniów: 1243
Ravenclaw
Punktów: 929
uczniów: 1622
Slytherin
Punktów: 868
uczniów: 1574

Ankieta
Aby zakumplować się z rudymi bliźniakami musisz zrobić kawał. Co nim będzie?

Podłożenie gigantojęzycznych toffi w Wielkiej Sali.
5% [7 głosów]

Podrzucenie lipnej różdżki podczas zajęć Klubu Pojedynków.
10% [14 głosów]

Pożyczenie pióra ze znikającym atramentem na egzamin.
9% [12 głosów]

Nafaszerowanie zapiekanek wymiotkami grylażowymi.
12% [17 głosów]

Odpalenie Świstohuków Weasleyów w sali Eliksirów.
14% [20 głosów]

Poczęstowanie Pani Norris Q-Py-Blokiem.
11% [15 głosów]

Dolanie Eliksiru Miłości do soku dyniowego Hagrida.
9% [12 głosów]

Wrzucenie łajnobomby do gabinetu Filcha.
18% [26 głosów]

Rozpylenie Peruwiańskiego Proszku Natychmiastowej Ciemności w Pokoju Wspólnym.
9% [13 głosów]

Kawały? To nie dla mnie.
4% [5 głosów]

Ogółem głosów: 141
Musisz zalogować się, aby móc zagłosować.
Rozpoczęto: 21.02.15

Archiwum ankiet
Ostatnio w Hogwarcie
SlytherinPäivä Eddie ostatnio widziano 07.03.2015 o godzinie 00:24 w Loch Slytherinu
SlytherinPäivä Eddie ostatnio widziano 06.03.2015 o godzinie 23:35 w Wierzba Bijąca
RavenclawJese Blanco ostatnio widziano 06.03.2015 o godzinie 23:18 w Wierzba Bijąca
SlytherinPäivä Eddie ostatnio widziano 06.03.2015 o godzinie 23:11 w Wierzba Bijąca
GryffindorJulia Ferras ostatnio widziano 06.03.2015 o godzinie 23:07 w Wierzba Bijąca
SlytherinPäivä Eddie ostatnio widziano 06.03.2015 o godzinie 23:06 w Wierzba Bijąca
Nawigacja
Artykuły: Recenzje
Czy HP jest wyłącznie o "lepszym" świecie - magii
Cały cykl, a zwłaszcza książki od 3-iego tomu uważam za bardzo realistyczne, a nawet przesadnie naturalistyczne. Na pewno nie bajkowe: zły pozostaje złym. Ta świadomość aż boli, bo pragniemy choćby okuchów przemiany ze "złego" na "dobrego".


Gra Harry Potter i Kamień Filozoficzny
Gra Harry Potter i Kamień Filozoficzny - Gdy jako Harry Potter przybywamy do szkoły, nie znamy skomplikowanych zaklęć. Przyłączamy się do Gryffindoru. Na początku gry czeka nas rozbudowany trening, w który wpleciono elementy scenariusza.

Gra Harry Potter i Komnata Tajemnic
Harry Potter i Komnata Tajemnic to gra bardzo dobra, ciekawa i niezwykle wciągająca. Oprócz zaklęć, Harry zdobędzie jeszcze dwie umiejętności - prowadzenia magicznych pojedynków oraz gry w Quidditcha. Muzyka w grze Komnata Tajemnic nadaje klimat.

Gra Harry Potter i Więzień Azkabanu
Gra Harry Potter i Więzien Azkabanu - Zadania i polecenia w grze Harry Potter i Więzień Azkabanu można wypełnić w prosty sposób, płynnie i bez potrzeby zbytniego główkowanie. Dzięki temu akcja gry Więzień Azkabanu zyskuje na szybkości a wrażenia z obcowania z tytułem są jeszcze lepsze.

Harry Potter - recenzja sześciu filmów
Moja opinia o wszystkich filmach o Harrym Potterze

Harry Potter a okultyzm
Kolejna książka krytykuje Rowling za propagowanie satanistycznych treści

Harry Potter i Insygnia Śmierci - część 2 - recenzja gry
Recenzja gry Harry Potter i Insygnia Śmierci - część 2

Harry Potter i Książę Półkrwi
Recenzja 6 części przygód Harry'ego Pottera.

Harry Potter i Książę Półkrwi - Recenzja wydania Blu-ray
Z powodu braku artykułów o tej tematyce postanowiłem napisać krótką recenzję wydania Blu-ray 6 części HP, po uprzedniej informacji, że niewiele osób na stronie owy nośnik posiada i nie są w stanie tego napisać.

Harry Potter i Więzień Azkabanu - film
Recenzja filmu Harry Potter i Więzień Azkabanu.

Harry Potter i Zakon Feniksa - krótka recenzja
Moje odczucia po obejrzeniu ekranizacji piątego tomu.

Harry Potter i Zakon Feniksa - recenzja książki
Recenzja V tomu Harry'ego Pottera.

Recenzja "szóstki"!
Jest to recenzja Erica Sculla z jeszcze nie ukończonego filmu "Harry Potter i Książę Półkrwi", którego próbny pokaz odbył się 6 września w Chicago.
Artykuł zawiera niewielkie spoilery z szóstego filmu!

Recenzja gry "Harry Potter i Czara Ognia"
Recenzja gry "Harry Potter i Czara Ognia". Bardzo ostra...
Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło



Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło
Shoutbox
Musisz się zalogować aby wysłać wiadomość.

Świetny czarodziej
07.03.2015 00:04
gne, YT to bardzo mi znany pożeracz czasu. Śmiech

Świetny czarodziej
07.03.2015 00:03
Dobranocka. jezyk

Prefix użytkownikagne [off]
Pan Śmierci
06.03.2015 23:45
To ja też, dobranoc Eat

Mol książkowy
06.03.2015 23:44
Ja się z wami żegnam i słodkich snów wam życzę ;)

Prefix użytkownikagne [off]
Pan Śmierci
06.03.2015 23:40
askaeddie, bo się zagubiłam w YouTubach i tak od piosenki do piosenki i wyjścia znaleźć nie mogę ; p

Współpraca
Najaktywniejsi

1) Prefix użytkownikagne

Avatar

Posiada 1014459 punktów.

2) Prefix użytkownikalosiek13

Avatar

Posiada 36151 punktów.

3) Limonka

Avatar

Posiada 28147 punktów.

4) Prefix użytkownikaYourSmile

Avatar

Posiada 27075 punktów.

5) Isabelle

Avatar

Posiada 23923 punktów.

6) Prefix użytkownikaAna_Black

Avatar

Posiada 21355 punktów.

7) Prefix użytkownikaHermiona Justysia

Avatar

Posiada 20871 punktów.

8) Prefix użytkownikaAnciol

Avatar

Posiada 19192 punktów.

9) Prefix użytkownikaAngie Davis

Avatar

Posiada 19140 punktów.

10) Prefix użytkownikaLapa15

Avatar

Posiada 18862 punktów.

Facebook
Losowe zdjęcie
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2015 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
Theme by Andrzejster
Copyright © 2006-2015 by Harry-Potter.net.pl
All rights reserved.
Wygenerowano w sekund: 0.07