Ostatnie
Artykuły Fan Fiction

Quidditch w Polsce -...

Kategoria: Quidditch
Autor: Prefix użytkownikaBarlom

Jak się okazuje, ten magiczny sport w wersji mugolskiej zdążył zadomowić się na polskich ziemiach...
>> Czytaj Więcej

Czym jest magia?

Kategoria: Świat magii
Autor: Prefix użytkownikaShilaSnape

Wszystko i jeszcze więcej o magii.
>> Czytaj Więcej

Ministrowie magii

Kategoria: Materiały z Pottermore
Autor: Prefix użytkownikaSafia

Tłumaczenie artykułu dot. brytyjskich ministrów magii na przestrzeni lat.
>> Czytaj Więcej

Mandragora

Kategoria: Świat magii
Autor: Prefix użytkownikaShilaSnape

Mandragora z upływem wieków.
>> Czytaj Więcej

Magia w Ameryce Półn...

Kategoria: Materiały z Pottermore
Autor: Smierciojadek

Cykl czterech historii autorstwa J.K. Rowling zatytułowany "Magia w Ameryce Północnej".
>> Czytaj Więcej

Ralph Fiennes - Heat...

Kategoria: Aktorzy
Autor: Prefix użytkownikaIva Coren

Specjalista od bohaterów z dylematami.
>> Czytaj Więcej

Dziórawy Kocioł w Kr...

Kategoria: Recenzje
Autor: Prefix użytkownikaBarlom

Niedawno na ulicy Grodzkiej w magicznym mieście Krakowie pojawił się znany nam z książek Rowling ...
>> Czytaj Więcej

>> Więcej artykułów! <<

[NZ]Wymarzona praca

Tytuł: Wymarzona praca
Seria: Historia Pewnych Ślizgonów
Gatunek: Obyczajowe
Autor: Elizabeth_

Droga z Albanii do Londynu zdaje się być wyjątkowo krótka.
>> Czytaj Więcej

Szczęśliwe zako...

Tytuł: Szczęśliwe zakończenie
Gatunek: Miniaturka
Autor: Prefix użytkownikaSam Quest

Z dedykacją dla genialnej Wileny Romus, dzięki której zaczęłam myśleć o szczęśliwym zakończeniu.
>> Czytaj Więcej

Feniks

Tytuł: Feniks
Gatunek: Poezja
Autor: Prefix użytkownikaWilena Romus

***
>> Czytaj Więcej

Jedna, samotna ...

Tytuł: Jedna, samotna łza...
Gatunek: Pierwsze Fan Fiction
Autor: Prefix użytkownikaBlackSamurai

Miniaturka. Parring: Draco Malfoy/Własna postać
>> Czytaj Więcej

Wszystko, co w ...

Tytuł: Wszystko, co w smokach najlepsze.
Gatunek: Poezja
Autor: Prefix użytkownikaHermiona523

Wiersz o smoku :)
>> Czytaj Więcej

[NZ]Zwykły dzień

Tytuł: Zwykły dzień
Seria: Jesteśmy nieśmiertelni
Gatunek: Inne
Autor: Prefix użytkownikaShanti Black

Hogwart. Miesiąc po rozpoczęciu roku szkolnego 1977/1978. Zwykły dzień, który rozpoczyna historię.
>> Czytaj Więcej

Początek i bitw...

Tytuł: Początek i bitwa 1/2
Gatunek: Pierwsze Fan Fiction
Autor: Prefix użytkownikaHermionka78

Tynka znajduję się w królestwie Ravsweet gdzie potoczą się jej dalsze losy.
>> Czytaj Więcej

>> Więcej fan fiction! <<
Statystyki
Online Statystyki
Goście online: 40
Administratorzy online: 0
Aktualnie online: 0 osób
Łącznie na portalu jest
39,739 osób
Ostatnio zarejestrowany:

Rekord osób online:
Najwięcej userów: 319
Było: 07.07.2015 18:56:30
Napisanych artykułów: 896
Dodanych newsów: 8,077
Zdjęć w galerii: 15,598
Tematów na forum: 2,675
Postów na forum: 261,800
Komentarzy do materiałów: 186,093
Rozdanych pochwał: 2,727
Wlepionych ostrzeżeń: 4,094
Puchar Domów
Aktualnym mistrzem domów jest  RAVENCLAW!

Gryffindor
Punktów: 1563
uczniów: 1688
Hufflepuff
Punktów: 943
uczniów: 1984
Ravenclaw
Punktów: 3543
uczniów: 3107
Slytherin
Punktów: 1749
uczniów: 2527

Ankieta
Jak najchętniej spędzałbyś cieplejsze dni w Hogwarcie?

grając w Quidditcha - wreszcie moje okulary nie będą zachlapane od deszczu
20% [29 głosów]

wylegując się na Błoniach - lenistwo na łonie natury łączy mnie z Wielką Kałamarnicą
47% [68 głosów]

badając Zakazany Las - podobno Hagrid sprowadził nowe gatunki magicznych stworzeń
19% [28 głosów]

przygotowując Eliksir Miłosny - wiosna to idealny czas na nowe, ekscytujące znajomości!
6% [9 głosów]

ucząc się w bibliotece - na co komu świeże powietrze, kiedy ma egzamin z Transmutacji?
4% [6 głosów]

w dormitorium we własnym łóżku - boję się Ślizgonów i dużych przestrzeni
2% [3 głosów]

intensywnie ćwicząc - muszę umieć szybko zwiewać po zrobieniu Filchowi psikusa
1% [2 głosów]

Ogółem głosów: 145
Musisz zalogować się, aby móc zagłosować.
Rozpoczęto: 02.04.16

Archiwum ankiet
Ostatnio w Hogwarcie
RavenclawSam Quest ostatnio widziano 30.04.2016 o godzinie 00:05 w Ruchome schody
SlytherinElizabeth Prince ostatnio widziano 29.04.2016 o godzinie 20:38 w Gabinet Dyrektora
RavenclawPersephone Bond ostatnio widziano 29.04.2016 o godzinie 20:10 w Błonia
SlytherinPäivä Eddie ostatnio widziano 29.04.2016 o godzinie 19:21 w Wielka Sala
RavenclawSam Quest ostatnio widziano 29.04.2016 o godzinie 19:21 w Klasa Starożytnych Run
Hufflepuff[P] Aylin Santa Only Dream ostatnio widziano 29.04.2016 o godzinie 18:59 w Klasa Starożytnych Run
Nawigacja
Artykuły: Recenzje
Czy HP jest wyłącznie o "lepszym" świecie - magii
Cały cykl, a zwłaszcza książki od 3-iego tomu uważam za bardzo realistyczne, a nawet przesadnie naturalistyczne. Na pewno nie bajkowe: zły pozostaje złym. Ta świadomość aż boli, bo pragniemy choćby okuchów przemiany ze "złego" na "dobrego".

Dziórawy Kocioł w Krakowie
Niedawno na ulicy Grodzkiej w magicznym mieście Krakowie pojawił się znany nam z książek Rowling bar. Pewien łakomczuch postanowił więc sprawdzić, co tam bulgocze w kociołkach z kremowym piwem.


Gra Harry Potter i Kamień Filozoficzny
Gra Harry Potter i Kamień Filozoficzny - Gdy jako Harry Potter przybywamy do szkoły, nie znamy skomplikowanych zaklęć. Przyłączamy się do Gryffindoru. Na początku gry czeka nas rozbudowany trening, w który wpleciono elementy scenariusza.

Gra Harry Potter i Komnata Tajemnic
Harry Potter i Komnata Tajemnic to gra bardzo dobra, ciekawa i niezwykle wciągająca. Oprócz zaklęć, Harry zdobędzie jeszcze dwie umiejętności - prowadzenia magicznych pojedynków oraz gry w Quidditcha. Muzyka w grze Komnata Tajemnic nadaje klimat.

Gra Harry Potter i Więzień Azkabanu
Gra Harry Potter i Więzien Azkabanu - Zadania i polecenia w grze Harry Potter i Więzień Azkabanu można wypełnić w prosty sposób, płynnie i bez potrzeby zbytniego główkowanie. Dzięki temu akcja gry Więzień Azkabanu zyskuje na szybkości a wrażenia z obcowania z tytułem są jeszcze lepsze.

Harry Potter - recenzja sześciu filmów
Moja opinia o wszystkich filmach o Harrym Potterze

Harry Potter a okultyzm
Kolejna książka krytykuje Rowling za propagowanie satanistycznych treści

Harry Potter i Insygnia Śmierci - część 2 - recenzja gry
Recenzja gry Harry Potter i Insygnia Śmierci - część 2

Harry Potter i Książę Półkrwi
Recenzja 6 części przygód Harry'ego Pottera.

Harry Potter i Książę Półkrwi - Recenzja wydania Blu-ray
Z powodu braku artykułów o tej tematyce postanowiłem napisać krótką recenzję wydania Blu-ray 6 części HP, po uprzedniej informacji, że niewiele osób na stronie owy nośnik posiada i nie są w stanie tego napisać.

Harry Potter i Więzień Azkabanu - film
Recenzja filmu Harry Potter i Więzień Azkabanu.

Harry Potter i Zakon Feniksa - krótka recenzja
Moje odczucia po obejrzeniu ekranizacji piątego tomu.

Harry Potter i Zakon Feniksa - recenzja książki
Recenzja V tomu Harry'ego Pottera.

Recenzja "szóstki"!
Jest to recenzja Erica Sculla z jeszcze nie ukończonego filmu "Harry Potter i Książę Półkrwi", którego próbny pokaz odbył się 6 września w Chicago.
Artykuł zawiera niewielkie spoilery z szóstego filmu!
Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło



Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło
Shoutbox
Musisz się zalogować aby wysłać wiadomość.

Wielki mag
30.04.2016 05:27
Harry Robaczek Motylki Motyl piosenka na dzisiaj to https://www.youtu.
..cBtUoDhvmw
Herbata Wino

Wielki mag
30.04.2016 05:25
Wyrwany ze snu przez opady deszczu, wyjdę sobie na grzyby, może już urosły xD

Wybitny uzdrowiciel
30.04.2016 05:15
branoc Lucjusz

Wybitny uzdrowiciel
30.04.2016 03:13
TenKtoregoNickuPis
acNieMozna
, a tam a tam xD

Auror
30.04.2016 03:12
z grzeczności ;p

Współpraca
Najaktywniejsi

1) Prefix użytkownikalosiek13

Avatar

Posiada 40416 punktów.

2) Prefix użytkownikaYourSmile

Avatar

Posiada 28187 punktów.

3) Limonka

Avatar

Posiada 28147 punktów.

4) Prefix użytkownikaHermiona Justysia

Avatar

Posiada 24390 punktów.

5) Prefix użytkownikaAna_Black

Avatar

Posiada 24031 punktów.

6) Isabelle

Avatar

Posiada 23923 punktów.

7) Prefix użytkownikamonciakund

Avatar

Posiada 23694 punktów.

8) Prefix użytkownikaulka_black_potter

Avatar

Posiada 21675 punktów.

9) Prefix użytkownikaAnciol

Avatar

Posiada 20805 punktów.

10) Prefix użytkownikaLapa15

Avatar

Posiada 20100 punktów.

Facebook
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2016 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
Theme by Andrzejster
Copyright © 2006-2015 by Harry-Potter.net.pl
All rights reserved.
Wygenerowano w sekund: 0.06