Logowanie
Facebook
Shoutbox
Wspó³praca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjêcie
Zobacz temat
|
Czego s³uchacie w tej chwili? vol. 4
|
|
Zireael |
Dodany dnia 24.11.2017 14:56
|
![]() Pochwa³y: 5 Postów: 766 Dom: GryffindorPunkty: 12754 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 14.07.14 |
^kocham Cie za to, bo¿e <3 BTS - Bulletproof ![]() ![]() ![]() Uwa¿aj, komu siê nara¿asz, bo nie znasz dnia ani godziny, kiedy przyjdzie po Ciebie mafia.. ![]() ![]() Je¶li bóg, to tylko jeden ![]() ![]() Prawdziwy rycerz powinien siê w swoim ¿yciu wykazywaæ piêcioma cechami: 1. Hojno¶ci± ![]() ![]() ![]() ![]() 2. M±dro¶ci± ![]() ![]() ![]() ![]() 3. Waleczno¶ci± ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 4. Honorem ![]() ![]() ![]() 5. Wspó³czuciem ![]() ![]() przede wszystkim jednak.. ![]() ...powinien pozostawaæ w naszych sercach bez wzglêdu na wszystko ![]() ![]() Jak gdyby jedynym w³a¶ciwym czasem ¿ycia by³a przesz³o¶æ... ![]() ![]() MOJA KAPLICZKA *Wyznawczyni Borszewicza!* szukam ¶wiata w którym jedna jaskó³ka czyni wiosnê gdzie szewc chodzi w butach gdzie jak ciê widz± to dzieñ dobry szukam ¶wiata w którym cz³owiek cz³owiekowi cz³owiekiem *** czasem chcia³bym zostawiæ to wszystko i ta g³upia nadzieja ¿e mam co¶ jeszcze do zostawienia *** *Orêdowniczka Happysad!* Bo wszystkie drogi st±d Prowadz± na tory Wszystkie drogi st±d Na kolejowy most.. Ju¿ do Ciebie biegnê Ile w p³ucach mam si³ Chocia¿ patrzê przed siebie I nie widzê nic Tak czêsto Ciê widzê Choæ tak rzadko spotykam Smaku Twego nie znam Choæ tak czêsto Ciê mam Na koñcu jêzyka I ju¿ siê modlê Do spadaj±cych gwiazd Bo mi brakuje ciep³a Twych rozchylonych warg Hej Ja przed Tob± siê rozbieram Zrzucam zmiête brudne my¶li I przed Tob± umieram Chore serce otwieram Bez znieczulenia O, udupienie totalne Niewiasty nosisz imiê Ile Ciê trzeba dotkn±æ razy ¯eby siê cz³owiek poparzy³ Koncerty: - festiwal, Poznañ; pierwsze zetkniêcie z zespo³em - festiwal, Swarzêdz; deszcz; zna³am prawie ka¿d± piosenkê - Poznañ; pierwszy zamkniêty koncert; ~zmêczony~<3 *Wierny cz³onek Overwatch!* ]Bohaterowie nigdy nie umieraj±. Zhakowaæ mo¿na wszystko.. i wszystkich. ![]() *Od lat na li¶cie rezerwowej Avengersów!* - ¯o³nierzyk. Postaæ nie z tej epoki. - Ale za to z tej planety. ![]() - Do¶æ tego! Wszyscy stoicie ni¿ej ode mnie! Patrzysz na boga, szkaradny stworze! I nie godzê siê, aby pomiata³ mn±... - Wielki mi bóg. ![]() - Tu holograficzny sobowtór Tony'ego Starka. Nagraj wiadomo¶æ. - To pilne. - To nagraj siê pilnie. O, w³amanie! ![]() *Winter is coming..* Je¶li dostaniesz jakie¶ imiê, przyjmij je, uczyñ swoim, a wtedy ju¿ nigdy ciê nim nie zrani±. ![]() Ten, kto boi siê przegraæ, ju¿ przegra³. ![]() ![]() Mój uk³on w stronê starych, cudownych bajek ![]() Mulan - za pokazanie, ¿e bycie sob± jest najwa¿niejsze<3 ![]() Planeta Skarbów - bo nauczy³a wierzyæ we w³asne si³y<3 ![]() Zakochany kundel - za zaszczepienie w sercu tej bezinteresownej mi³o¶ci<3 ![]() Herkules - za udowodnienie, ¿e ciê¿k± prac± mo¿na osi±gn±æ wszystko<3 ![]() Alladyn - nauczy³, ¿e powinno siê pod±¿aæ za marzeniami<3 ![]() ![]() Tabliczka cytatów! Strach nauczy siê mnie baæ ~Dotyk Julii Mi³o¶æ - zabije Ciê i jednocze¶nie Ciê ocali ~Delirium Piek³o jest puste, a wszystkie demony s± tutaj ~William Shakespeare Usta twoje: ocean ró¿owy. Spojrzenie: fala wzburzona. A twoje szerokie ramiona: Pas ratunkowy... ~Portret Niektórzy twierdz±, ¿e bogów nie ma i po ¶mierci jest jedynie pustka. Ja ju¿ pozna³em tê pustkê, nie bojê siê umrzeæ ~Wied¼min: Dziki Gon - Jeste¶ psychopat±. - Wolê okre¶lenie "cz³owiek z wyobra¼ni±" ~Szeptem -Chcesz posi±¶æ moje cia³o? -Chcia³bym z nim zrobiæ wiele rzeczy, poza t± jedn±.. ~Szeptem ![]() Kpop to styl ¿ycia ![]() ~Sta³em w drzwiach garderoby i patrzy³em na cz³onków zespo³u, wiedz±c, ¿e nie mogê do nich do³±czyæ. Przepraszam.. Naprawdê chcia³em wyj¶æ na scenê. Na scenê, która jest moim ¿yciem. Dziêkujê wam i... kocham was...~ ![]() ~Nawet je¶li jêzyki s± ró¿ne, muzyka pozostaje ta sama~ ![]() ~Mam parê nóg na których mogê stan±æ, nawet gdy upadnê osiem razy~ ![]() Avatar: Legenda Aanga + inne animopodobne rzeczy ![]() - No co¶ Ty.. Ja to zrobi³am? - Tak. W³a¶nie awansowa³a¶ z wariatki na ¶wiruskê. Moje gratulacje! ![]() - Pij sok z kaktusa, jest bardzo mokry! Nic nie jest bardziej mokre od tego soku!! ![]() - Kto to jest Zuko? - To taki jeden facet w kucyku, który nas goni. - Co masz do kucyków, kucyku? - To jest wilczy ogon wojownika! ![]() - Nienawidzê ciê stryju, ¶mierdzisz! - Chyba tak nie powiedzia³e¶? - Tak, powiedzia³em.. ![]() Zemsta to tylko piêkne s³owo, które zwyczajnie usprawiedliwia samolubne czyny. ![]() Lepiej zostaæ zranionym ni¿ raniæ innych. Dobrzy ludzie bêd± szczê¶liwi na przekór wszystkiemu. ![]() Mo¿esz o mnie mówiæ, ile chcesz, ale nie wa¿ siê powiedzieæ s³owa o moim barcie! ![]() Gry, do których chêtnie wracam: - Heroes (III najlepsza) - Wied¼min - Civilization (g³ównie IV) - Overwatch - Skyrim - Battlefield - Leauge of Legends - Uncharted - Tomd Raider Je¶li chcesz pogadaæ o grach, uderzaj do mnie ![]() ![]() Cz³onkini redakcji czwartego, piêtnastego i szesnastego numeru Proroka! |
|
|
|
Sarahis |
Dodany dnia 24.11.2017 16:16
|
![]() Pochwa³y: 5 Postów: 1187 Dom: SlytherinPunkty: 5756 Ranga: Szatan w lesie Data rejestracji: 05.01.09 |
^ Wot, kto¶ jeszcze uwielbia EXO na tej stronce :O BIGBANG - FANTASTIC BABY >>>*<<< ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ this world is a school no one expects to stay in school forever >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() ![]() ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() ![]() >>>*<<< I just decided by the grace of the God Poseidon that you're so dead to me I dug a hole for you to lie in >>>*<<< whatever feeds your fear is closer than you think ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< <3 ;___; ![]() ![]() |
|
|
|
Zireael |
Dodany dnia 25.11.2017 09:29
|
![]() Pochwa³y: 5 Postów: 766 Dom: GryffindorPunkty: 12754 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 14.07.14 |
^ Exo to mój ulubiony zespó³, halo!! Exo - Ko Ko Bop ![]() ![]() ![]() Uwa¿aj, komu siê nara¿asz, bo nie znasz dnia ani godziny, kiedy przyjdzie po Ciebie mafia.. ![]() ![]() Je¶li bóg, to tylko jeden ![]() ![]() Prawdziwy rycerz powinien siê w swoim ¿yciu wykazywaæ piêcioma cechami: 1. Hojno¶ci± ![]() ![]() ![]() ![]() 2. M±dro¶ci± ![]() ![]() ![]() ![]() 3. Waleczno¶ci± ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 4. Honorem ![]() ![]() ![]() 5. Wspó³czuciem ![]() ![]() przede wszystkim jednak.. ![]() ...powinien pozostawaæ w naszych sercach bez wzglêdu na wszystko ![]() ![]() Jak gdyby jedynym w³a¶ciwym czasem ¿ycia by³a przesz³o¶æ... ![]() ![]() MOJA KAPLICZKA *Wyznawczyni Borszewicza!* szukam ¶wiata w którym jedna jaskó³ka czyni wiosnê gdzie szewc chodzi w butach gdzie jak ciê widz± to dzieñ dobry szukam ¶wiata w którym cz³owiek cz³owiekowi cz³owiekiem *** czasem chcia³bym zostawiæ to wszystko i ta g³upia nadzieja ¿e mam co¶ jeszcze do zostawienia *** *Orêdowniczka Happysad!* Bo wszystkie drogi st±d Prowadz± na tory Wszystkie drogi st±d Na kolejowy most.. Ju¿ do Ciebie biegnê Ile w p³ucach mam si³ Chocia¿ patrzê przed siebie I nie widzê nic Tak czêsto Ciê widzê Choæ tak rzadko spotykam Smaku Twego nie znam Choæ tak czêsto Ciê mam Na koñcu jêzyka I ju¿ siê modlê Do spadaj±cych gwiazd Bo mi brakuje ciep³a Twych rozchylonych warg Hej Ja przed Tob± siê rozbieram Zrzucam zmiête brudne my¶li I przed Tob± umieram Chore serce otwieram Bez znieczulenia O, udupienie totalne Niewiasty nosisz imiê Ile Ciê trzeba dotkn±æ razy ¯eby siê cz³owiek poparzy³ Koncerty: - festiwal, Poznañ; pierwsze zetkniêcie z zespo³em - festiwal, Swarzêdz; deszcz; zna³am prawie ka¿d± piosenkê - Poznañ; pierwszy zamkniêty koncert; ~zmêczony~<3 *Wierny cz³onek Overwatch!* ]Bohaterowie nigdy nie umieraj±. Zhakowaæ mo¿na wszystko.. i wszystkich. ![]() *Od lat na li¶cie rezerwowej Avengersów!* - ¯o³nierzyk. Postaæ nie z tej epoki. - Ale za to z tej planety. ![]() - Do¶æ tego! Wszyscy stoicie ni¿ej ode mnie! Patrzysz na boga, szkaradny stworze! I nie godzê siê, aby pomiata³ mn±... - Wielki mi bóg. ![]() - Tu holograficzny sobowtór Tony'ego Starka. Nagraj wiadomo¶æ. - To pilne. - To nagraj siê pilnie. O, w³amanie! ![]() *Winter is coming..* Je¶li dostaniesz jakie¶ imiê, przyjmij je, uczyñ swoim, a wtedy ju¿ nigdy ciê nim nie zrani±. ![]() Ten, kto boi siê przegraæ, ju¿ przegra³. ![]() ![]() Mój uk³on w stronê starych, cudownych bajek ![]() Mulan - za pokazanie, ¿e bycie sob± jest najwa¿niejsze<3 ![]() Planeta Skarbów - bo nauczy³a wierzyæ we w³asne si³y<3 ![]() Zakochany kundel - za zaszczepienie w sercu tej bezinteresownej mi³o¶ci<3 ![]() Herkules - za udowodnienie, ¿e ciê¿k± prac± mo¿na osi±gn±æ wszystko<3 ![]() Alladyn - nauczy³, ¿e powinno siê pod±¿aæ za marzeniami<3 ![]() ![]() Tabliczka cytatów! Strach nauczy siê mnie baæ ~Dotyk Julii Mi³o¶æ - zabije Ciê i jednocze¶nie Ciê ocali ~Delirium Piek³o jest puste, a wszystkie demony s± tutaj ~William Shakespeare Usta twoje: ocean ró¿owy. Spojrzenie: fala wzburzona. A twoje szerokie ramiona: Pas ratunkowy... ~Portret Niektórzy twierdz±, ¿e bogów nie ma i po ¶mierci jest jedynie pustka. Ja ju¿ pozna³em tê pustkê, nie bojê siê umrzeæ ~Wied¼min: Dziki Gon - Jeste¶ psychopat±. - Wolê okre¶lenie "cz³owiek z wyobra¼ni±" ~Szeptem -Chcesz posi±¶æ moje cia³o? -Chcia³bym z nim zrobiæ wiele rzeczy, poza t± jedn±.. ~Szeptem ![]() Kpop to styl ¿ycia ![]() ~Sta³em w drzwiach garderoby i patrzy³em na cz³onków zespo³u, wiedz±c, ¿e nie mogê do nich do³±czyæ. Przepraszam.. Naprawdê chcia³em wyj¶æ na scenê. Na scenê, która jest moim ¿yciem. Dziêkujê wam i... kocham was...~ ![]() ~Nawet je¶li jêzyki s± ró¿ne, muzyka pozostaje ta sama~ ![]() ~Mam parê nóg na których mogê stan±æ, nawet gdy upadnê osiem razy~ ![]() Avatar: Legenda Aanga + inne animopodobne rzeczy ![]() - No co¶ Ty.. Ja to zrobi³am? - Tak. W³a¶nie awansowa³a¶ z wariatki na ¶wiruskê. Moje gratulacje! ![]() - Pij sok z kaktusa, jest bardzo mokry! Nic nie jest bardziej mokre od tego soku!! ![]() - Kto to jest Zuko? - To taki jeden facet w kucyku, który nas goni. - Co masz do kucyków, kucyku? - To jest wilczy ogon wojownika! ![]() - Nienawidzê ciê stryju, ¶mierdzisz! - Chyba tak nie powiedzia³e¶? - Tak, powiedzia³em.. ![]() Zemsta to tylko piêkne s³owo, które zwyczajnie usprawiedliwia samolubne czyny. ![]() Lepiej zostaæ zranionym ni¿ raniæ innych. Dobrzy ludzie bêd± szczê¶liwi na przekór wszystkiemu. ![]() Mo¿esz o mnie mówiæ, ile chcesz, ale nie wa¿ siê powiedzieæ s³owa o moim barcie! ![]() Gry, do których chêtnie wracam: - Heroes (III najlepsza) - Wied¼min - Civilization (g³ównie IV) - Overwatch - Skyrim - Battlefield - Leauge of Legends - Uncharted - Tomd Raider Je¶li chcesz pogadaæ o grach, uderzaj do mnie ![]() ![]() Cz³onkini redakcji czwartego, piêtnastego i szesnastego numeru Proroka! |
|
|
|
Sarahis |
Dodany dnia 25.11.2017 11:53
|
![]() Pochwa³y: 5 Postów: 1187 Dom: SlytherinPunkty: 5756 Ranga: Szatan w lesie Data rejestracji: 05.01.09 |
DIE ANTWOORD - ALIEN >>>*<<< ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ this world is a school no one expects to stay in school forever >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() ![]() ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() ![]() >>>*<<< I just decided by the grace of the God Poseidon that you're so dead to me I dug a hole for you to lie in >>>*<<< whatever feeds your fear is closer than you think ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< <3 ;___; ![]() ![]() |
|
|
|
Zireael |
Dodany dnia 25.11.2017 19:18
|
Pentatonix - Duft Punk ![]() ![]() ![]() Uwa¿aj, komu siê nara¿asz, bo nie znasz dnia ani godziny, kiedy przyjdzie po Ciebie mafia.. ![]() ![]() Je¶li bóg, to tylko jeden ![]() ![]() Prawdziwy rycerz powinien siê w swoim ¿yciu wykazywaæ piêcioma cechami: 1. Hojno¶ci± ![]() ![]() ![]() ![]() 2. M±dro¶ci± ![]() ![]() ![]() ![]() 3. Waleczno¶ci± ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 4. Honorem ![]() ![]() ![]() 5. Wspó³czuciem ![]() ![]() przede wszystkim jednak.. ![]() ...powinien pozostawaæ w naszych sercach bez wzglêdu na wszystko ![]() ![]() Jak gdyby jedynym w³a¶ciwym czasem ¿ycia by³a przesz³o¶æ... ![]() ![]() MOJA KAPLICZKA *Wyznawczyni Borszewicza!* szukam ¶wiata w którym jedna jaskó³ka czyni wiosnê gdzie szewc chodzi w butach gdzie jak ciê widz± to dzieñ dobry szukam ¶wiata w którym cz³owiek cz³owiekowi cz³owiekiem *** czasem chcia³bym zostawiæ to wszystko i ta g³upia nadzieja ¿e mam co¶ jeszcze do zostawienia *** *Orêdowniczka Happysad!* Bo wszystkie drogi st±d Prowadz± na tory Wszystkie drogi st±d Na kolejowy most.. Ju¿ do Ciebie biegnê Ile w p³ucach mam si³ Chocia¿ patrzê przed siebie I nie widzê nic Tak czêsto Ciê widzê Choæ tak rzadko spotykam Smaku Twego nie znam Choæ tak czêsto Ciê mam Na koñcu jêzyka I ju¿ siê modlê Do spadaj±cych gwiazd Bo mi brakuje ciep³a Twych rozchylonych warg Hej Ja przed Tob± siê rozbieram Zrzucam zmiête brudne my¶li I przed Tob± umieram Chore serce otwieram Bez znieczulenia O, udupienie totalne Niewiasty nosisz imiê Ile Ciê trzeba dotkn±æ razy ¯eby siê cz³owiek poparzy³ Koncerty: - festiwal, Poznañ; pierwsze zetkniêcie z zespo³em - festiwal, Swarzêdz; deszcz; zna³am prawie ka¿d± piosenkê - Poznañ; pierwszy zamkniêty koncert; ~zmêczony~<3 *Wierny cz³onek Overwatch!* ]Bohaterowie nigdy nie umieraj±. Zhakowaæ mo¿na wszystko.. i wszystkich. ![]() *Od lat na li¶cie rezerwowej Avengersów!* - ¯o³nierzyk. Postaæ nie z tej epoki. - Ale za to z tej planety. ![]() - Do¶æ tego! Wszyscy stoicie ni¿ej ode mnie! Patrzysz na boga, szkaradny stworze! I nie godzê siê, aby pomiata³ mn±... - Wielki mi bóg. ![]() - Tu holograficzny sobowtór Tony'ego Starka. Nagraj wiadomo¶æ. - To pilne. - To nagraj siê pilnie. O, w³amanie! ![]() *Winter is coming..* Je¶li dostaniesz jakie¶ imiê, przyjmij je, uczyñ swoim, a wtedy ju¿ nigdy ciê nim nie zrani±. ![]() Ten, kto boi siê przegraæ, ju¿ przegra³. ![]() ![]() Mój uk³on w stronê starych, cudownych bajek ![]() Mulan - za pokazanie, ¿e bycie sob± jest najwa¿niejsze<3 ![]() Planeta Skarbów - bo nauczy³a wierzyæ we w³asne si³y<3 ![]() Zakochany kundel - za zaszczepienie w sercu tej bezinteresownej mi³o¶ci<3 ![]() Herkules - za udowodnienie, ¿e ciê¿k± prac± mo¿na osi±gn±æ wszystko<3 ![]() Alladyn - nauczy³, ¿e powinno siê pod±¿aæ za marzeniami<3 ![]() ![]() Tabliczka cytatów! Strach nauczy siê mnie baæ ~Dotyk Julii Mi³o¶æ - zabije Ciê i jednocze¶nie Ciê ocali ~Delirium Piek³o jest puste, a wszystkie demony s± tutaj ~William Shakespeare Usta twoje: ocean ró¿owy. Spojrzenie: fala wzburzona. A twoje szerokie ramiona: Pas ratunkowy... ~Portret Niektórzy twierdz±, ¿e bogów nie ma i po ¶mierci jest jedynie pustka. Ja ju¿ pozna³em tê pustkê, nie bojê siê umrzeæ ~Wied¼min: Dziki Gon - Jeste¶ psychopat±. - Wolê okre¶lenie "cz³owiek z wyobra¼ni±" ~Szeptem -Chcesz posi±¶æ moje cia³o? -Chcia³bym z nim zrobiæ wiele rzeczy, poza t± jedn±.. ~Szeptem ![]() Kpop to styl ¿ycia ![]() ~Sta³em w drzwiach garderoby i patrzy³em na cz³onków zespo³u, wiedz±c, ¿e nie mogê do nich do³±czyæ. Przepraszam.. Naprawdê chcia³em wyj¶æ na scenê. Na scenê, która jest moim ¿yciem. Dziêkujê wam i... kocham was...~ ![]() ~Nawet je¶li jêzyki s± ró¿ne, muzyka pozostaje ta sama~ ![]() ~Mam parê nóg na których mogê stan±æ, nawet gdy upadnê osiem razy~ ![]() Avatar: Legenda Aanga + inne animopodobne rzeczy ![]() - No co¶ Ty.. Ja to zrobi³am? - Tak. W³a¶nie awansowa³a¶ z wariatki na ¶wiruskê. Moje gratulacje! ![]() - Pij sok z kaktusa, jest bardzo mokry! Nic nie jest bardziej mokre od tego soku!! ![]() - Kto to jest Zuko? - To taki jeden facet w kucyku, który nas goni. - Co masz do kucyków, kucyku? - To jest wilczy ogon wojownika! ![]() - Nienawidzê ciê stryju, ¶mierdzisz! - Chyba tak nie powiedzia³e¶? - Tak, powiedzia³em.. ![]() Zemsta to tylko piêkne s³owo, które zwyczajnie usprawiedliwia samolubne czyny. ![]() Lepiej zostaæ zranionym ni¿ raniæ innych. Dobrzy ludzie bêd± szczê¶liwi na przekór wszystkiemu. ![]() Mo¿esz o mnie mówiæ, ile chcesz, ale nie wa¿ siê powiedzieæ s³owa o moim barcie! ![]() Gry, do których chêtnie wracam: - Heroes (III najlepsza) - Wied¼min - Civilization (g³ównie IV) - Overwatch - Skyrim - Battlefield - Leauge of Legends - Uncharted - Tomd Raider Je¶li chcesz pogadaæ o grach, uderzaj do mnie ![]() ![]() Cz³onkini redakcji czwartego, piêtnastego i szesnastego numeru Proroka! |
|
|
|
Sarahis |
Dodany dnia 26.11.2017 00:14
|
Man Of No Ego - Black In White :o https://www.youtu...7Fnkskznmo >>>*<<< ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ this world is a school no one expects to stay in school forever >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() ![]() ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() ![]() >>>*<<< I just decided by the grace of the God Poseidon that you're so dead to me I dug a hole for you to lie in >>>*<<< whatever feeds your fear is closer than you think ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< <3 ;___; ![]() ![]() |
|
|
|
Zireael |
Dodany dnia 27.11.2017 18:48
|
Linkin Park - In The End <3 ![]() ![]() ![]() Uwa¿aj, komu siê nara¿asz, bo nie znasz dnia ani godziny, kiedy przyjdzie po Ciebie mafia.. ![]() ![]() Je¶li bóg, to tylko jeden ![]() ![]() Prawdziwy rycerz powinien siê w swoim ¿yciu wykazywaæ piêcioma cechami: 1. Hojno¶ci± ![]() ![]() ![]() ![]() 2. M±dro¶ci± ![]() ![]() ![]() ![]() 3. Waleczno¶ci± ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 4. Honorem ![]() ![]() ![]() 5. Wspó³czuciem ![]() ![]() przede wszystkim jednak.. ![]() ...powinien pozostawaæ w naszych sercach bez wzglêdu na wszystko ![]() ![]() Jak gdyby jedynym w³a¶ciwym czasem ¿ycia by³a przesz³o¶æ... ![]() ![]() MOJA KAPLICZKA *Wyznawczyni Borszewicza!* szukam ¶wiata w którym jedna jaskó³ka czyni wiosnê gdzie szewc chodzi w butach gdzie jak ciê widz± to dzieñ dobry szukam ¶wiata w którym cz³owiek cz³owiekowi cz³owiekiem *** czasem chcia³bym zostawiæ to wszystko i ta g³upia nadzieja ¿e mam co¶ jeszcze do zostawienia *** *Orêdowniczka Happysad!* Bo wszystkie drogi st±d Prowadz± na tory Wszystkie drogi st±d Na kolejowy most.. Ju¿ do Ciebie biegnê Ile w p³ucach mam si³ Chocia¿ patrzê przed siebie I nie widzê nic Tak czêsto Ciê widzê Choæ tak rzadko spotykam Smaku Twego nie znam Choæ tak czêsto Ciê mam Na koñcu jêzyka I ju¿ siê modlê Do spadaj±cych gwiazd Bo mi brakuje ciep³a Twych rozchylonych warg Hej Ja przed Tob± siê rozbieram Zrzucam zmiête brudne my¶li I przed Tob± umieram Chore serce otwieram Bez znieczulenia O, udupienie totalne Niewiasty nosisz imiê Ile Ciê trzeba dotkn±æ razy ¯eby siê cz³owiek poparzy³ Koncerty: - festiwal, Poznañ; pierwsze zetkniêcie z zespo³em - festiwal, Swarzêdz; deszcz; zna³am prawie ka¿d± piosenkê - Poznañ; pierwszy zamkniêty koncert; ~zmêczony~<3 *Wierny cz³onek Overwatch!* ]Bohaterowie nigdy nie umieraj±. Zhakowaæ mo¿na wszystko.. i wszystkich. ![]() *Od lat na li¶cie rezerwowej Avengersów!* - ¯o³nierzyk. Postaæ nie z tej epoki. - Ale za to z tej planety. ![]() - Do¶æ tego! Wszyscy stoicie ni¿ej ode mnie! Patrzysz na boga, szkaradny stworze! I nie godzê siê, aby pomiata³ mn±... - Wielki mi bóg. ![]() - Tu holograficzny sobowtór Tony'ego Starka. Nagraj wiadomo¶æ. - To pilne. - To nagraj siê pilnie. O, w³amanie! ![]() *Winter is coming..* Je¶li dostaniesz jakie¶ imiê, przyjmij je, uczyñ swoim, a wtedy ju¿ nigdy ciê nim nie zrani±. ![]() Ten, kto boi siê przegraæ, ju¿ przegra³. ![]() ![]() Mój uk³on w stronê starych, cudownych bajek ![]() Mulan - za pokazanie, ¿e bycie sob± jest najwa¿niejsze<3 ![]() Planeta Skarbów - bo nauczy³a wierzyæ we w³asne si³y<3 ![]() Zakochany kundel - za zaszczepienie w sercu tej bezinteresownej mi³o¶ci<3 ![]() Herkules - za udowodnienie, ¿e ciê¿k± prac± mo¿na osi±gn±æ wszystko<3 ![]() Alladyn - nauczy³, ¿e powinno siê pod±¿aæ za marzeniami<3 ![]() ![]() Tabliczka cytatów! Strach nauczy siê mnie baæ ~Dotyk Julii Mi³o¶æ - zabije Ciê i jednocze¶nie Ciê ocali ~Delirium Piek³o jest puste, a wszystkie demony s± tutaj ~William Shakespeare Usta twoje: ocean ró¿owy. Spojrzenie: fala wzburzona. A twoje szerokie ramiona: Pas ratunkowy... ~Portret Niektórzy twierdz±, ¿e bogów nie ma i po ¶mierci jest jedynie pustka. Ja ju¿ pozna³em tê pustkê, nie bojê siê umrzeæ ~Wied¼min: Dziki Gon - Jeste¶ psychopat±. - Wolê okre¶lenie "cz³owiek z wyobra¼ni±" ~Szeptem -Chcesz posi±¶æ moje cia³o? -Chcia³bym z nim zrobiæ wiele rzeczy, poza t± jedn±.. ~Szeptem ![]() Kpop to styl ¿ycia ![]() ~Sta³em w drzwiach garderoby i patrzy³em na cz³onków zespo³u, wiedz±c, ¿e nie mogê do nich do³±czyæ. Przepraszam.. Naprawdê chcia³em wyj¶æ na scenê. Na scenê, która jest moim ¿yciem. Dziêkujê wam i... kocham was...~ ![]() ~Nawet je¶li jêzyki s± ró¿ne, muzyka pozostaje ta sama~ ![]() ~Mam parê nóg na których mogê stan±æ, nawet gdy upadnê osiem razy~ ![]() Avatar: Legenda Aanga + inne animopodobne rzeczy ![]() - No co¶ Ty.. Ja to zrobi³am? - Tak. W³a¶nie awansowa³a¶ z wariatki na ¶wiruskê. Moje gratulacje! ![]() - Pij sok z kaktusa, jest bardzo mokry! Nic nie jest bardziej mokre od tego soku!! ![]() - Kto to jest Zuko? - To taki jeden facet w kucyku, który nas goni. - Co masz do kucyków, kucyku? - To jest wilczy ogon wojownika! ![]() - Nienawidzê ciê stryju, ¶mierdzisz! - Chyba tak nie powiedzia³e¶? - Tak, powiedzia³em.. ![]() Zemsta to tylko piêkne s³owo, które zwyczajnie usprawiedliwia samolubne czyny. ![]() Lepiej zostaæ zranionym ni¿ raniæ innych. Dobrzy ludzie bêd± szczê¶liwi na przekór wszystkiemu. ![]() Mo¿esz o mnie mówiæ, ile chcesz, ale nie wa¿ siê powiedzieæ s³owa o moim barcie! ![]() Gry, do których chêtnie wracam: - Heroes (III najlepsza) - Wied¼min - Civilization (g³ównie IV) - Overwatch - Skyrim - Battlefield - Leauge of Legends - Uncharted - Tomd Raider Je¶li chcesz pogadaæ o grach, uderzaj do mnie ![]() ![]() Cz³onkini redakcji czwartego, piêtnastego i szesnastego numeru Proroka! |
|
|
|
gordian119 |
Dodany dnia 27.11.2017 19:34
|
![]() Pochwa³y: 3 Postów: 3594 Dom: SlytherinPunkty: 14123 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 08.06.16 |
Shaggy- Bombastic Witam was, moi drodzy, w krainie czarów! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A je¶li chcecie zdobyæ Druhów gotowych na wiele, To czeka was Slytherin, Gdzie ceni± sobie fortele. Posycz sobie, ma³a ¿mijko Wij siê, ¿mijko, wij B±d¼ milutka dla Gordiana Bo ciê przybije do drzwi! ![]() Od Hermionki78 na Halloweeeeeeeeeen ![]() Order Dobrego Ucznia za 3. miejsce w konkursie na najaktywniejszego ucznia Hogwartu (2017/2018) ![]() ![]() W Hogwarcie: Gordian Stella (4.07-2016-8.07.2018) Prefekt Slytherinu 2017/2018 Bruno Boccanegra (od 8.07.2018) |
|
|
|
Zireael |
Dodany dnia 27.11.2017 20:57
|
Happysad - D³uga droga w dó³ ![]() ![]() ![]() Uwa¿aj, komu siê nara¿asz, bo nie znasz dnia ani godziny, kiedy przyjdzie po Ciebie mafia.. ![]() ![]() Je¶li bóg, to tylko jeden ![]() ![]() Prawdziwy rycerz powinien siê w swoim ¿yciu wykazywaæ piêcioma cechami: 1. Hojno¶ci± ![]() ![]() ![]() ![]() 2. M±dro¶ci± ![]() ![]() ![]() ![]() 3. Waleczno¶ci± ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 4. Honorem ![]() ![]() ![]() 5. Wspó³czuciem ![]() ![]() przede wszystkim jednak.. ![]() ...powinien pozostawaæ w naszych sercach bez wzglêdu na wszystko ![]() ![]() Jak gdyby jedynym w³a¶ciwym czasem ¿ycia by³a przesz³o¶æ... ![]() ![]() MOJA KAPLICZKA *Wyznawczyni Borszewicza!* szukam ¶wiata w którym jedna jaskó³ka czyni wiosnê gdzie szewc chodzi w butach gdzie jak ciê widz± to dzieñ dobry szukam ¶wiata w którym cz³owiek cz³owiekowi cz³owiekiem *** czasem chcia³bym zostawiæ to wszystko i ta g³upia nadzieja ¿e mam co¶ jeszcze do zostawienia *** *Orêdowniczka Happysad!* Bo wszystkie drogi st±d Prowadz± na tory Wszystkie drogi st±d Na kolejowy most.. Ju¿ do Ciebie biegnê Ile w p³ucach mam si³ Chocia¿ patrzê przed siebie I nie widzê nic Tak czêsto Ciê widzê Choæ tak rzadko spotykam Smaku Twego nie znam Choæ tak czêsto Ciê mam Na koñcu jêzyka I ju¿ siê modlê Do spadaj±cych gwiazd Bo mi brakuje ciep³a Twych rozchylonych warg Hej Ja przed Tob± siê rozbieram Zrzucam zmiête brudne my¶li I przed Tob± umieram Chore serce otwieram Bez znieczulenia O, udupienie totalne Niewiasty nosisz imiê Ile Ciê trzeba dotkn±æ razy ¯eby siê cz³owiek poparzy³ Koncerty: - festiwal, Poznañ; pierwsze zetkniêcie z zespo³em - festiwal, Swarzêdz; deszcz; zna³am prawie ka¿d± piosenkê - Poznañ; pierwszy zamkniêty koncert; ~zmêczony~<3 *Wierny cz³onek Overwatch!* ]Bohaterowie nigdy nie umieraj±. Zhakowaæ mo¿na wszystko.. i wszystkich. ![]() *Od lat na li¶cie rezerwowej Avengersów!* - ¯o³nierzyk. Postaæ nie z tej epoki. - Ale za to z tej planety. ![]() - Do¶æ tego! Wszyscy stoicie ni¿ej ode mnie! Patrzysz na boga, szkaradny stworze! I nie godzê siê, aby pomiata³ mn±... - Wielki mi bóg. ![]() - Tu holograficzny sobowtór Tony'ego Starka. Nagraj wiadomo¶æ. - To pilne. - To nagraj siê pilnie. O, w³amanie! ![]() *Winter is coming..* Je¶li dostaniesz jakie¶ imiê, przyjmij je, uczyñ swoim, a wtedy ju¿ nigdy ciê nim nie zrani±. ![]() Ten, kto boi siê przegraæ, ju¿ przegra³. ![]() ![]() Mój uk³on w stronê starych, cudownych bajek ![]() Mulan - za pokazanie, ¿e bycie sob± jest najwa¿niejsze<3 ![]() Planeta Skarbów - bo nauczy³a wierzyæ we w³asne si³y<3 ![]() Zakochany kundel - za zaszczepienie w sercu tej bezinteresownej mi³o¶ci<3 ![]() Herkules - za udowodnienie, ¿e ciê¿k± prac± mo¿na osi±gn±æ wszystko<3 ![]() Alladyn - nauczy³, ¿e powinno siê pod±¿aæ za marzeniami<3 ![]() ![]() Tabliczka cytatów! Strach nauczy siê mnie baæ ~Dotyk Julii Mi³o¶æ - zabije Ciê i jednocze¶nie Ciê ocali ~Delirium Piek³o jest puste, a wszystkie demony s± tutaj ~William Shakespeare Usta twoje: ocean ró¿owy. Spojrzenie: fala wzburzona. A twoje szerokie ramiona: Pas ratunkowy... ~Portret Niektórzy twierdz±, ¿e bogów nie ma i po ¶mierci jest jedynie pustka. Ja ju¿ pozna³em tê pustkê, nie bojê siê umrzeæ ~Wied¼min: Dziki Gon - Jeste¶ psychopat±. - Wolê okre¶lenie "cz³owiek z wyobra¼ni±" ~Szeptem -Chcesz posi±¶æ moje cia³o? -Chcia³bym z nim zrobiæ wiele rzeczy, poza t± jedn±.. ~Szeptem ![]() Kpop to styl ¿ycia ![]() ~Sta³em w drzwiach garderoby i patrzy³em na cz³onków zespo³u, wiedz±c, ¿e nie mogê do nich do³±czyæ. Przepraszam.. Naprawdê chcia³em wyj¶æ na scenê. Na scenê, która jest moim ¿yciem. Dziêkujê wam i... kocham was...~ ![]() ~Nawet je¶li jêzyki s± ró¿ne, muzyka pozostaje ta sama~ ![]() ~Mam parê nóg na których mogê stan±æ, nawet gdy upadnê osiem razy~ ![]() Avatar: Legenda Aanga + inne animopodobne rzeczy ![]() - No co¶ Ty.. Ja to zrobi³am? - Tak. W³a¶nie awansowa³a¶ z wariatki na ¶wiruskê. Moje gratulacje! ![]() - Pij sok z kaktusa, jest bardzo mokry! Nic nie jest bardziej mokre od tego soku!! ![]() - Kto to jest Zuko? - To taki jeden facet w kucyku, który nas goni. - Co masz do kucyków, kucyku? - To jest wilczy ogon wojownika! ![]() - Nienawidzê ciê stryju, ¶mierdzisz! - Chyba tak nie powiedzia³e¶? - Tak, powiedzia³em.. ![]() Zemsta to tylko piêkne s³owo, które zwyczajnie usprawiedliwia samolubne czyny. ![]() Lepiej zostaæ zranionym ni¿ raniæ innych. Dobrzy ludzie bêd± szczê¶liwi na przekór wszystkiemu. ![]() Mo¿esz o mnie mówiæ, ile chcesz, ale nie wa¿ siê powiedzieæ s³owa o moim barcie! ![]() Gry, do których chêtnie wracam: - Heroes (III najlepsza) - Wied¼min - Civilization (g³ównie IV) - Overwatch - Skyrim - Battlefield - Leauge of Legends - Uncharted - Tomd Raider Je¶li chcesz pogadaæ o grach, uderzaj do mnie ![]() ![]() Cz³onkini redakcji czwartego, piêtnastego i szesnastego numeru Proroka! |
|
|
|
Sarahis |
Dodany dnia 28.11.2017 12:59
|
Gojira - The Gift of Guilt >>>*<<< ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ this world is a school no one expects to stay in school forever >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() ![]() ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() ![]() >>>*<<< I just decided by the grace of the God Poseidon that you're so dead to me I dug a hole for you to lie in >>>*<<< whatever feeds your fear is closer than you think ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< <3 ;___; ![]() ![]() |
|
|
|
Zireael |
Dodany dnia 01.12.2017 19:09
|
Bladii - Przegwizdane ![]() ![]() ![]() Uwa¿aj, komu siê nara¿asz, bo nie znasz dnia ani godziny, kiedy przyjdzie po Ciebie mafia.. ![]() ![]() Je¶li bóg, to tylko jeden ![]() ![]() Prawdziwy rycerz powinien siê w swoim ¿yciu wykazywaæ piêcioma cechami: 1. Hojno¶ci± ![]() ![]() ![]() ![]() 2. M±dro¶ci± ![]() ![]() ![]() ![]() 3. Waleczno¶ci± ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 4. Honorem ![]() ![]() ![]() 5. Wspó³czuciem ![]() ![]() przede wszystkim jednak.. ![]() ...powinien pozostawaæ w naszych sercach bez wzglêdu na wszystko ![]() ![]() Jak gdyby jedynym w³a¶ciwym czasem ¿ycia by³a przesz³o¶æ... ![]() ![]() MOJA KAPLICZKA *Wyznawczyni Borszewicza!* szukam ¶wiata w którym jedna jaskó³ka czyni wiosnê gdzie szewc chodzi w butach gdzie jak ciê widz± to dzieñ dobry szukam ¶wiata w którym cz³owiek cz³owiekowi cz³owiekiem *** czasem chcia³bym zostawiæ to wszystko i ta g³upia nadzieja ¿e mam co¶ jeszcze do zostawienia *** *Orêdowniczka Happysad!* Bo wszystkie drogi st±d Prowadz± na tory Wszystkie drogi st±d Na kolejowy most.. Ju¿ do Ciebie biegnê Ile w p³ucach mam si³ Chocia¿ patrzê przed siebie I nie widzê nic Tak czêsto Ciê widzê Choæ tak rzadko spotykam Smaku Twego nie znam Choæ tak czêsto Ciê mam Na koñcu jêzyka I ju¿ siê modlê Do spadaj±cych gwiazd Bo mi brakuje ciep³a Twych rozchylonych warg Hej Ja przed Tob± siê rozbieram Zrzucam zmiête brudne my¶li I przed Tob± umieram Chore serce otwieram Bez znieczulenia O, udupienie totalne Niewiasty nosisz imiê Ile Ciê trzeba dotkn±æ razy ¯eby siê cz³owiek poparzy³ Koncerty: - festiwal, Poznañ; pierwsze zetkniêcie z zespo³em - festiwal, Swarzêdz; deszcz; zna³am prawie ka¿d± piosenkê - Poznañ; pierwszy zamkniêty koncert; ~zmêczony~<3 *Wierny cz³onek Overwatch!* ]Bohaterowie nigdy nie umieraj±. Zhakowaæ mo¿na wszystko.. i wszystkich. ![]() *Od lat na li¶cie rezerwowej Avengersów!* - ¯o³nierzyk. Postaæ nie z tej epoki. - Ale za to z tej planety. ![]() - Do¶æ tego! Wszyscy stoicie ni¿ej ode mnie! Patrzysz na boga, szkaradny stworze! I nie godzê siê, aby pomiata³ mn±... - Wielki mi bóg. ![]() - Tu holograficzny sobowtór Tony'ego Starka. Nagraj wiadomo¶æ. - To pilne. - To nagraj siê pilnie. O, w³amanie! ![]() *Winter is coming..* Je¶li dostaniesz jakie¶ imiê, przyjmij je, uczyñ swoim, a wtedy ju¿ nigdy ciê nim nie zrani±. ![]() Ten, kto boi siê przegraæ, ju¿ przegra³. ![]() ![]() Mój uk³on w stronê starych, cudownych bajek ![]() Mulan - za pokazanie, ¿e bycie sob± jest najwa¿niejsze<3 ![]() Planeta Skarbów - bo nauczy³a wierzyæ we w³asne si³y<3 ![]() Zakochany kundel - za zaszczepienie w sercu tej bezinteresownej mi³o¶ci<3 ![]() Herkules - za udowodnienie, ¿e ciê¿k± prac± mo¿na osi±gn±æ wszystko<3 ![]() Alladyn - nauczy³, ¿e powinno siê pod±¿aæ za marzeniami<3 ![]() ![]() Tabliczka cytatów! Strach nauczy siê mnie baæ ~Dotyk Julii Mi³o¶æ - zabije Ciê i jednocze¶nie Ciê ocali ~Delirium Piek³o jest puste, a wszystkie demony s± tutaj ~William Shakespeare Usta twoje: ocean ró¿owy. Spojrzenie: fala wzburzona. A twoje szerokie ramiona: Pas ratunkowy... ~Portret Niektórzy twierdz±, ¿e bogów nie ma i po ¶mierci jest jedynie pustka. Ja ju¿ pozna³em tê pustkê, nie bojê siê umrzeæ ~Wied¼min: Dziki Gon - Jeste¶ psychopat±. - Wolê okre¶lenie "cz³owiek z wyobra¼ni±" ~Szeptem -Chcesz posi±¶æ moje cia³o? -Chcia³bym z nim zrobiæ wiele rzeczy, poza t± jedn±.. ~Szeptem ![]() Kpop to styl ¿ycia ![]() ~Sta³em w drzwiach garderoby i patrzy³em na cz³onków zespo³u, wiedz±c, ¿e nie mogê do nich do³±czyæ. Przepraszam.. Naprawdê chcia³em wyj¶æ na scenê. Na scenê, która jest moim ¿yciem. Dziêkujê wam i... kocham was...~ ![]() ~Nawet je¶li jêzyki s± ró¿ne, muzyka pozostaje ta sama~ ![]() ~Mam parê nóg na których mogê stan±æ, nawet gdy upadnê osiem razy~ ![]() Avatar: Legenda Aanga + inne animopodobne rzeczy ![]() - No co¶ Ty.. Ja to zrobi³am? - Tak. W³a¶nie awansowa³a¶ z wariatki na ¶wiruskê. Moje gratulacje! ![]() - Pij sok z kaktusa, jest bardzo mokry! Nic nie jest bardziej mokre od tego soku!! ![]() - Kto to jest Zuko? - To taki jeden facet w kucyku, który nas goni. - Co masz do kucyków, kucyku? - To jest wilczy ogon wojownika! ![]() - Nienawidzê ciê stryju, ¶mierdzisz! - Chyba tak nie powiedzia³e¶? - Tak, powiedzia³em.. ![]() Zemsta to tylko piêkne s³owo, które zwyczajnie usprawiedliwia samolubne czyny. ![]() Lepiej zostaæ zranionym ni¿ raniæ innych. Dobrzy ludzie bêd± szczê¶liwi na przekór wszystkiemu. ![]() Mo¿esz o mnie mówiæ, ile chcesz, ale nie wa¿ siê powiedzieæ s³owa o moim barcie! ![]() Gry, do których chêtnie wracam: - Heroes (III najlepsza) - Wied¼min - Civilization (g³ównie IV) - Overwatch - Skyrim - Battlefield - Leauge of Legends - Uncharted - Tomd Raider Je¶li chcesz pogadaæ o grach, uderzaj do mnie ![]() ![]() Cz³onkini redakcji czwartego, piêtnastego i szesnastego numeru Proroka! |
|
|
|
Sarahis |
Dodany dnia 02.12.2017 13:22
|
Crystal Castle - Plague >>>*<<< ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ this world is a school no one expects to stay in school forever >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() ![]() ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() ![]() >>>*<<< I just decided by the grace of the God Poseidon that you're so dead to me I dug a hole for you to lie in >>>*<<< whatever feeds your fear is closer than you think ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< <3 ;___; ![]() ![]() |
|
|
|
monciakund |
Dodany dnia 14.12.2017 22:27
|
![]() Pochwa³y: 31 Postów: 2334 Dom: GryffindorPunkty: 43236 Ranga: halo, regulamin! Data rejestracji: 11.03.13 |
Portugal. The Man - "Feel It Still" ![]() - - - The human life is made up of choices. Yes or no. In or out. Up or down. And then there are the choices that matter. Love or hate. To be a hero or to be a coward. To fight or to give in. Live or die. - - - ![]() - - - Don't let what he wants eclipse what you need. He's very dreamy but he's not the sun, you are. - - - ![]() --- Nad przepa¶ci±, tego¿ roku ¯yraf masa siê w amoku Rodzi. Pamiêæ ludzka jest Zawodna, mimo tego fiest Tysi±ce, z tej okazji, Ku jej chwale od Abchazji A¿ po Nordkapp wspominacie. "Czyjej chwale?", siê spytacie. Jak to czyjej? Monci* naszej. Gryfa córce, redakcyjnej Na tym ¶wiecie ambitniejszej Od niej nie ma. Tu rysunek, Tam malunek i do tego Social media. Wizerunek Hp-neta tam kreuje, ego Strony reperuje. Szczerze, Bardzo, bardzo szczerze mówi±c Cz³ek orkiestra, ¿ywa gwiazda. ¯yj nam wiecznie, twórz i kreuj. Koniec, basta - taki mus i ¯yraf pasta. --- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sarahis |
Dodany dnia 17.12.2017 22:17
|
Crystal Castle - Kept >>>*<<< ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ this world is a school no one expects to stay in school forever >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() ![]() ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() ![]() >>>*<<< I just decided by the grace of the God Poseidon that you're so dead to me I dug a hole for you to lie in >>>*<<< whatever feeds your fear is closer than you think ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< <3 ;___; ![]() ![]() |
|
|
|
PaulaSmith |
Dodany dnia 17.12.2017 22:43
|
![]() Pochwa³y: 23 Postów: 2775 Dom: HufflepuffPunkty: 23034 Ranga: Niezwyciê¿ony mag Data rejestracji: 05.01.17 |
Bracia - Po drugiej stronie chmur |
|
|
|
gordian119 |
Dodany dnia 02.01.2018 20:51
|
![]() Pochwa³y: 3 Postów: 3594 Dom: SlytherinPunkty: 14123 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 08.06.16 |
Antonin Dvorak "Humoreska" Witam was, moi drodzy, w krainie czarów! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A je¶li chcecie zdobyæ Druhów gotowych na wiele, To czeka was Slytherin, Gdzie ceni± sobie fortele. Posycz sobie, ma³a ¿mijko Wij siê, ¿mijko, wij B±d¼ milutka dla Gordiana Bo ciê przybije do drzwi! ![]() Od Hermionki78 na Halloweeeeeeeeeen ![]() Order Dobrego Ucznia za 3. miejsce w konkursie na najaktywniejszego ucznia Hogwartu (2017/2018) ![]() ![]() W Hogwarcie: Gordian Stella (4.07-2016-8.07.2018) Prefekt Slytherinu 2017/2018 Bruno Boccanegra (od 8.07.2018) |
|
|
|
Sarahis |
Dodany dnia 09.01.2018 10:17
|
Igor Stravinsky - The Rite of Spring (1913) >>>*<<< ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ this world is a school no one expects to stay in school forever >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() ![]() ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() ![]() >>>*<<< I just decided by the grace of the God Poseidon that you're so dead to me I dug a hole for you to lie in >>>*<<< whatever feeds your fear is closer than you think ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< <3 ;___; ![]() ![]() |
|
|
|
Shanti Black |
Dodany dnia 26.01.2018 20:30
|
![]() Pochwa³y: 29 Postów: 3240 Dom: GryffindorPunkty: 44242 Ranga: Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz! Data rejestracji: 20.07.14 |
Quebonafide ft. PlanBe - Kawa i xanax zakocha³am siê w tym ![]() ![]() W Hogwarcie Cynthia Lynwood. Nikt wa¿ny, ale lubi przypa³y, prefekt Hogwartu. Na stronie: - prefekt Gryffindoru (14 edycja; 27.07.2015 - 11.11.2015) - przewodnicz±ca Karczmy pod Parchatym Trollem (31.08.2015 - 21.11.2015) - Redaktor Naczelna Proroka Niecodziennego (Wydanie 4 - Halloween), (Wydanie 5 - Nowy Rok, (Wydanie 15 Walentynki), (Wydanie 16 (Huncwoci)) - Prefekt Hogwartu (27.08.2017-) ![]() Bo mogê ![]() ![]() Sim Shanti w wykonaniu EmilyWright ![]() ![]() Magiczna siódemka ![]() Magiczna siódemka part II ![]() Ciekawa liczba punkcików ![]() ![]() |
|
|
|
Sarahis |
Dodany dnia 07.02.2018 16:00
|
Turnau - Cichosza >>>*<<< ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ this world is a school no one expects to stay in school forever >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() ![]() ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() ![]() >>>*<<< I just decided by the grace of the God Poseidon that you're so dead to me I dug a hole for you to lie in >>>*<<< whatever feeds your fear is closer than you think ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< <3 ;___; ![]() ![]() |
|
|
|
gordian119 |
Dodany dnia 13.02.2018 19:20
|
Toto Cutugno - Serenata Witam was, moi drodzy, w krainie czarów! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A je¶li chcecie zdobyæ Druhów gotowych na wiele, To czeka was Slytherin, Gdzie ceni± sobie fortele. Posycz sobie, ma³a ¿mijko Wij siê, ¿mijko, wij B±d¼ milutka dla Gordiana Bo ciê przybije do drzwi! ![]() Od Hermionki78 na Halloweeeeeeeeeen ![]() Order Dobrego Ucznia za 3. miejsce w konkursie na najaktywniejszego ucznia Hogwartu (2017/2018) ![]() ![]() W Hogwarcie: Gordian Stella (4.07-2016-8.07.2018) Prefekt Slytherinu 2017/2018 Bruno Boccanegra (od 8.07.2018) |
|
|
|
| Podziel siê z innymi: |
|
| Przejd¼ do forum: |

Nadal czujê siê na 17 lat, a ju¿ 26 na karku 

Gryffindor

Sarahis
Slytherin

Hufflepuff