Logowanie
Facebook
Shoutbox
Wspó³praca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjêcie
Zobacz temat
|
Moje HPnetowe miasto w The Sims 4
|
|
MorfinGaunt |
Dodany dnia 02.02.2019 23:01
|
![]() Pochwa³y: 3 Postów: 652 Dom: HufflepuffPunkty: 7033 Ranga: ¯ywy worek treningowy Data rejestracji: 07.12.16 |
Katherine_Pierce napisa³(a): Mo¿e Ben siê wkurzy³ na imiê od Bêkarta, albo wyrasta na socjopatê... pewnie pochwa³ matce wszystkie letnie ciuchy i dlatego nie mia³a wyboru i siê przegrza³a... ciekawe to "zginie" (kto zostanie zamordowany) nastêpny? Szkoda, ¿e na pierwsz± ofiarê wybra³ Sam, ale ju¿ lubiê tego gówniaka. Sugerujesz, ¿e przeczyta³ ca³y w±tek mafii? MorfinGaunt
![]() ![]() Je¶li kto¶ ci mówi, ¿e czuje siê benowo, albo do bena z takim ¿yciem, to wiedz, ¿e to nie przelewki i trzeba takiej osobie natychmiast pomóc! Bo z Benem nie ma ¿artów! ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Katherine_Pierce |
Dodany dnia 02.02.2019 23:01
|
![]() Pochwa³y: 29 Postów: 5926 Dom: GryffindorPunkty: 47342 Ranga: Cz³onek Rady Strachu Data rejestracji: 31.10.14 |
Sugerujê, ¿e dzieciak ma potencja³ na mistrza zborni i zostania moim ulubieñcem Moja chrisowa TOP5 ![]() 1. Always&Forever Chris Wood ![]() 2. Chris Hemsworth ![]() 3. Chris Evans ![]() 4. Chris Pratt ![]() 5. Chris Pine ![]() Maybe, you don't know Katherine at all. Did it ever occur to you that you have no idea who I really am? [/center]![]() Mam talenty ró¿ne, lecz nie nale¿y do nich poezja staram siê kleciæ s³owa aby by³a w tym finezja. Obietnice z³o¿y³am, wiêc spe³niæ j± nale¿y admin co nie dotrzymuje s³owa? Kto mu uwierzy? Z przeprosinami do Ciebie Kath pêdze aby nie popa¶æ w wieczna nêdzê. Kiedy Mafia siê z wielk± pomp± rozpoczê³±, nie chcia³am aby osoba z miasta zginê³a. Choæ pocz±tkowo w mych oczach by³a¶ podejrzana, wymówka z brakiem czasu, zdawa³a siê odgrzewana. Gdy za¶ ufaæ zaczê³am w twe piêkne s³owa, mafia nie pozwoli³a, by lekka sta³a siê ma g³owa. Rozkazali g³osowaæ wbrew mojej woli, musia³am siê pilnowaæ aby nie wyj¶æ z roli. Swojego s³owa broniæ mia³am zaciêcie, najlepiej tak aby w¶ród innych mia³o ono wziêcie. Przepraszam najszczerzej, lecz nie ca³a moja jest wina, g³osu bym na Ciebie nie odda³a, gdyby nie mafii kpina. Gra³a¶ zacnie, choæ nie ka¿dy to potrafi³ doceniæ, szkoda, ¿e losów miasta nie uda³o nam siê zmieniæ. Z najszerszymi przeprosinami, Tako. Có¿ to tak echem pijackich krzyków rozbrzmiewa I z dupy ³zy ¶miechu rozlewaj±c rzêsiste Wci±¿ sunie w dó³ si³± ty³ków rozpêdzone Ciemno¶æ nag³± powitaæ co siê jej nie spodziewa To z trzech czê¶ci ca³o¶æ misternie z³o¿ona Co czerwieni blaskiem ciekawskie oczy razi I bucha wci±¿ gdy w dó³ tak pokracznie z³azi Zielonym d³ugim poddupcem po³±czona A ka¿dy cz³on tego przedziwnego bytu Nie przez Boga do ¿ycia powo³anego Lecz przez wyobra¼nie chore i ³yki p³ynu czystego Zdaje siê niczym wobec wspania³o¶ci swego odbytu Bo piêkny on niczym moszna na niebosk³onie M±dry jak ¿adna ze stóp co na ¶wiat zrodzona A zabawna tak, ¿e a¿ strach Oto jest Kath Gne - Twoje przedty³cze <3 O³tarzyk uwielbienia Chrisa ![]() Autorstwa piêknej i utalentowanej Gne <3 Chris to dupa jakich wiele, Mêski facet w fajnym ciele, Serial o nim Kath ogl±da, Lecz na ty³ek wci±¿ spogl±da. Na nic próby oderwania Wzroku od s³odkiego drania, U¶miech jego mówi wiele A¿ mam ciarki na ca³ym ciele! By Sam Quest ![]() The wasted years, the wasted youth The pretty lies, the ugly truth And the day has come where I have died Only to find, I've come alive ~Teen idle ![]() I was angry with my friend; I told my wrath, my wrath did end. I was angry with my foe: I told it not, my wrath did grow. And I waterd it in fears, Night & morning with my tears: And I sunned it with smiles, And with soft deceitful wiles. And it grew both day and night. Till it bore an apple bright. And my foe beheld it shine, And he knew that it was mine. And into my garden stole, When the night had veild the pole; In the morning glad I see; My foe outstretched beneath the tree. Do hymnu! Katherine jak ten kwiat wykwit³a na stronie, Katherine zostanie z nami po wsze czas. Skromniutka i gadatliwa, wielka jej chwa³a, bo serce jej ogromne niczym g³owa Andrzeja. Refren: Chwa³a Ci nasza, Katherino! Filmowcu najlepszy, kochana userko! Znajomo¶æ TVD najwiêksz± masz! Chwa³a Ci, nasz pierniczku! Twa s³awa siê ci±gnie za Tob± niczym smród. Lecz nie martw siê tym, bo oznacza on Twój trud. Ka¿dy go do docenia, bo robisz cuda od niechcenia. Trzymaj tak dalej, a nagrodzi Ciê kto¶! Refren. Upija³a¶ siê w Karczmie, szala³a¶ w Hogwarcie, lecz by³a¶ w stanie pokonaæ Parchatego Trolla. Dzielnie walczy³a¶ w konkursie literackim, w redakcji Proroka zasiad³a¶ niczym król. Refren x2 ~ Pszemek - ³osiek <3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
PaulaSmith |
Dodany dnia 02.02.2019 23:03
|
![]() Pochwa³y: 23 Postów: 2775 Dom: HufflepuffPunkty: 23034 Ranga: Niezwyciê¿ony mag Data rejestracji: 05.01.17 |
Kath Twój simowy odpowiednik jest Agentk± Specjaln± i mo¿e powstrzyma Bena nim ten zabije kolejny raz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sarahis ![]() |
|
|
|
Lilyatte |
Dodany dnia 02.02.2019 23:06
|
![]() Pochwa³y: 10 Postów: 1642 Dom: SlytherinPunkty: 13674 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 03.04.15 |
Ej, a kim jest mój domowy odpowiednik? Discord, je¶li potrzeba szybkiego kontaktu: Lilyatte #4394 Dumna mama koronadziecia ![]() ![]() ![]() The world that's waiting up for me That I call my own Through the dark, through the door Through where no one's been before But it feels like home |
|
|
|
Nieoryginalna |
Dodany dnia 02.02.2019 23:07
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Pochwa³y: 18 Postów: 1510 Dom: HufflepuffPunkty: 30436 Ranga: cierñ krzy¿a Data rejestracji: 26.01.14 |
biorê bena pod mafijne skrzyd³a, je¶li gra¿ka zawiedzie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() like the coldest winter chill, heaven beside you (hell within) |
|
|
|
PaulaSmith |
Dodany dnia 03.02.2019 00:03
|
![]() Pochwa³y: 23 Postów: 2775 Dom: HufflepuffPunkty: 23034 Ranga: Niezwyciê¿ony mag Data rejestracji: 05.01.17 |
JA PITOLÊ! Moncia naprawi³a Gra¿ynce ten domek dla lalek, a przysz³a Nior i znów go zniszczy³a! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sarahis ![]() |
|
|
|
Nieoryginalna |
Dodany dnia 03.02.2019 00:43
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Pochwa³y: 18 Postów: 1510 Dom: HufflepuffPunkty: 30436 Ranga: cierñ krzy¿a Data rejestracji: 26.01.14 |
:tanczy: ps. kisne XDD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() like the coldest winter chill, heaven beside you (hell within) |
|
|
|
PaulaSmith |
Dodany dnia 03.02.2019 00:46
|
Ty nie ki¶nij! Ciê¿ko siê z Tob± ¿yje w jednym domu! Biedne dziecko nie do¶æ, ¿e ma potwory nad ³ó¿kiem to, co chwilê zniszczon± ulubion± zabawkê. Brak s³ów! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sarahis ![]() |
|
|
|
Nieoryginalna |
Dodany dnia 03.02.2019 00:48
|
Mo¿e moja simka nabierze do¶wiadczenia i zacznie zgarniaæ lepszy hajs, patrzmy pozytywnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() like the coldest winter chill, heaven beside you (hell within) |
|
|
|
PaulaSmith |
Dodany dnia 03.02.2019 00:51
|
Zarabiasz najmniej, mimo 9 stopnia kariery, kradniesz marne grosze, nawet w internecie jak hakujesz to jest to po prostu... no kicha, wiêc no nie wiem czy co¶ jest w stanie pomóc Twojej simce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sarahis ![]() |
|
|
|
Livka |
Dodany dnia 03.02.2019 00:51
|
![]() Pochwa³y: 8 Postów: 521 Dom: GryffindorPunkty: 10109 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 22.01.18 |
Poka¿ lepiej co u Livki i jak± ma cudn± fryzurê! Cze¶æ wszystkim! Tak naprawdê to mnie tu nie ma ![]() Same dobre gwiazdy spotka³y siê na nieba szczycie, Z ducha, ognia i rosy tchnê³y w ciebie ¿ycie Portret upamiêtniaj±cy s³ynna bitwê na HPnecie. Na tym arcydziele JA - Livka Andrewparte w czasie bitwy Hogwartczykow o SB, autorstwa mistrzyni Painta Lou ![]() Co dobrego w 2019? ![]() Nagrody za 2018! ![]() ![]() ![]() ![]() Dom w Hogwarcie: Gryffindor ![]() Ulubione bajki ![]() ![]() ![]() ![]() Ulubione seriale ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
losiek13 |
Dodany dnia 03.02.2019 01:43
|
![]() Ostrze¿enia: 2 Pochwa³y: 33 Postów: 2832 Dom: RavenclawPunkty: 34217 Ranga: Pan ¦mierci Data rejestracji: 19.06.08 |
Skis³em z teorii Kath To na pewno bêkart matkê zabi³
|
|
|
|
fuerte |
Dodany dnia 03.02.2019 16:07
|
![]() Pochwa³y: 30 Postów: 3226 Dom: RavenclawPunkty: 58190 Ranga: Harrych ¶wi±t! Data rejestracji: 15.07.07 |
Ludzie, przecie¿ Gra¿ynka po takich traumach zaraz zacznie siê moczyæ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Scarllet |
Dodany dnia 03.02.2019 16:41
|
![]() Pochwa³y: 7 Postów: 661 Dom: GryffindorPunkty: 8343 Ranga: ¯ywy worek treningowy Data rejestracji: 15.11.16 |
Niee.. Biedna Sam! ( Zawsze wiedzia³am, ¿e dziecko to gwó¼d¼ do trumny...). Bardzo mi mi³o l, ¿e i ja pojawi³am siê w tej simowej HPnetowej rodzice, no ale by³am w szoku ¿e Scar odkrywa w sobie biseksualne zapêdy. No trudno ![]() Biedna Gra¿ynka.. Nieor przestañ psuæ ten domek biednemu dziecku!! Ps. Równie¿ spytam kim Scar jest z zawodu ''A ja Ciebie zaklnê w ¿ywy kamieñ! I bêd± Ciê czciæ w Republice Nowego Przyl±dka.'' -Zireael 2020 ![]() ![]() W Hogwarcie Corinne Laurientis |
|
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 03.02.2019 17:02
|
![]() Pochwa³y: 39 Postów: 3422 Dom: HufflepuffPunkty: 36829 Ranga: Harrych ¶wi±t! Data rejestracji: 14.05.09 |
Dlaczego moje dziecko (którym siê zajmujê, nie?) jest nêkane, przez te okropn± Nior? To, ¿e jestem artysk±, nie znaczy, ze nie obchodzi mnie Gra¿ka! Nior, uspokój siê. R.I.P Sam ![]() Christian. ![]() Bo liczy siê to, co masz w ¶rodku. ![]() Ale czasami warto za³o¿yæ maskê. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikujê jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszê fanficka ducha, ¿e tak to ujmê, czyli takiego, którego nie ma" "po czê¶ci trudny jêzyk wynika z za³o¿eñ p³omieñ odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzêdniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartê I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
|
Violet-Horde |
Dodany dnia 03.02.2019 19:06
|
![]() Pochwa³y: 6 Postów: 959 Dom: HufflepuffPunkty: 14026 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 31.01.17 |
o boze, dopiero spojrzalam i czy moja simka ma oksfordki? jesli tak to kocham cie za to, paula!! Z DNIA 2018-12-20 NAGRANIE ZNALEZIONE DNIA 2019-01-11 PLAY. [ 00:45:32 ] [ W TLE CICHA MUZYKA, ODG£OS STUKANIA PAZNOKCIAMI O BLAT. ] Zawieszenie sprzêtu, na którym nagrywam zaczyna³y byæ irytuj±ce. Ekran ¶nie¿y, sztuczna inteligencja resetuje siê, tnie. Zg³oszenia do serwisu dokona³am poprzedniego dnia. Aktualnie staram zaj±æ siê dokumentacj± tej usterki. [ PRZEWINIÊCIE DO POCZ¡TKU. ] [ 00:02:05 ] Chwilowo ustalam nadawcê wiadomo¶ci, która zawirusowa³a system androida. Z powodu pewnego usuniêcia danych z dysku, staram siê przedstawiæ najwa¿niejsze fakty na tej kasecie. Nazywam siê Violet, nale¿ê do dystryktu Hufflepuff, w którym zajmujê siê g³ównie pisaniem tekstów i grafik±. W wolnym czasie od spe³niania obowi±zków dobrego obywatela HP-neta, zag³êbiam siê w wiekowe artyku³y o warto¶ci historycznej lub udzielam siê w ¶wiecie równoleg³ym, postaci± o numerze 5768SteRRav2018p (Spike Rees). Planujê wiêkszy wk³ad w ¿ycie kraju. Uwa¿am, ¿e sztuczna inteligencja... [ ZACIÊCIE OBRAZU. ] SYSTEM ERROR. SWITCHING TO AUTOMATIC CONTROL [ 01:03:28 ] [ SZUM. ] [ STRZA£. ] [ PIK PIK. ] Z tej strony g³ówna sztuczna inteligencja. Violet nie mo¿e podej¶æ do odbiornika. Zarz±dzenie: wprowadzenie nowego cz³onka spo³eczeñstwa z powody usuniêcia dotychczasowego. Powód usuniêcia: przeszukiwanie. Powód usuniêcia: nieznany. END OF THE RECORDING. ![]() pfp cr: Giulia Valente |
|
|
|
Mikasa |
Dodany dnia 03.02.2019 21:19
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Pochwa³y: 21 Postów: 2007 Dom: RavenclawPunkty: 22743 Ranga: Niezwyciê¿ony mag Data rejestracji: 24.04.13 |
Biedna Sam, na zawsze w naszej pamiêci Nie spodziewa³am siê takiej opcji w simsach. Mo¿na zdradzaæ na lewo i prawo, ale we¼ nie zmieñ ubrañ, i ju¿ ponury ¿niwiarz puka do drzwi...Benek ma niez³± traumê na resztê ¿ycia, Nieor to mo¿e jako¶ wykorzystaæ do werbunku. Nie mam s³ów do zachowania A., on nie ma ¿adnego krêgos³upa moralnego -_- Stylówa monci ca³kiem niez³a, ale kradnie (wyrodnego, bo wyrodnego) ojca dziecku, nie³adnie. Ulka i jej powiêkszone cycki to hit Wygl±da ca³kiem nie¼le. A dziewczyny na bie¿ni jak ma³e chomiczki... ![]() Odcinek pe³en emocji! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
monciakund |
Dodany dnia 03.02.2019 21:44
|
![]() Pochwa³y: 31 Postów: 2334 Dom: GryffindorPunkty: 43236 Ranga: halo, regulamin! Data rejestracji: 11.03.13 |
Mam nadziejê, ¿e z tej przelotnej znajomo¶ci z A. nic nie wyjdzie... ![]() Biedna Gra¿ynka, nawet nie mo¿e siê grzecznie bawiæ lalkami. Wstyd¼ siê Nior! ![]() - - - The human life is made up of choices. Yes or no. In or out. Up or down. And then there are the choices that matter. Love or hate. To be a hero or to be a coward. To fight or to give in. Live or die. - - - ![]() - - - Don't let what he wants eclipse what you need. He's very dreamy but he's not the sun, you are. - - - ![]() --- Nad przepa¶ci±, tego¿ roku ¯yraf masa siê w amoku Rodzi. Pamiêæ ludzka jest Zawodna, mimo tego fiest Tysi±ce, z tej okazji, Ku jej chwale od Abchazji A¿ po Nordkapp wspominacie. "Czyjej chwale?", siê spytacie. Jak to czyjej? Monci* naszej. Gryfa córce, redakcyjnej Na tym ¶wiecie ambitniejszej Od niej nie ma. Tu rysunek, Tam malunek i do tego Social media. Wizerunek Hp-neta tam kreuje, ego Strony reperuje. Szczerze, Bardzo, bardzo szczerze mówi±c Cz³ek orkiestra, ¿ywa gwiazda. ¯yj nam wiecznie, twórz i kreuj. Koniec, basta - taki mus i ¯yraf pasta. --- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
PaulaSmith |
Dodany dnia 05.02.2019 00:18
|
Nadci±gam z nowymi wie¶ciami. Przede wszystkim muszê powiedzieæ, ¿e ¶mieræ Sam Quest odbi³a siê na mieszkañcach ca³ego miasta, a w³a¶ciwie na tych Simach, którzy j± znali. My¶lê, ¿e jej ¶mieræ by³a motorem napêdowym wielu wydarzeñ w mie¶cie. Zacznê od domu zmar³ej, gdzie pozosta³y Paula, Mikasa, Angelina, Livka i osierocony Ben. No w³a¶nie, co z Benem pada³y pytania? Niewiele siê w tej kwestii rozwi±za³o, ale pogr±¿one w ¿a³obie dziewczyny, mo¿e nawet w jaki¶ sposób obwiniaj±ce Bena o ¶mieræ przyjació³ki, nie by³y w stanie zajmowaæ siê ch³opcem i po prostu wynajê³y ca³odobow± nianiê, która zaspokaja wieczne potrzeby ch³opca. ![]() Dziewczyny d³ugo snu³y siê po domu p³acz±c i wspominaj±c Sam i jej ¿arty. Tutaj Angelina stara siê pocieszyæ Mikasê. ![]() Paula zaszy³a siê w ³ó¿ku Sam i p³acze. ![]() Chc±c zobaczyæ, co siê dzieje w innych domach zajrza³am do domu fuer, Jadka, Nior, monci, ulki i Gra¿ynki, a tam kolejna osoba pogr±¿ona w ¿a³obie. ![]() Ulka, by jako¶ odreagowaæ smutek i ¿al stworzy³a nawet obraz ¿a³obny, czy¿by to by³a Sam na tym dziele? ![]() Ale by³y u dziewczyn te¿ radosne aspekty. Gra¿ynka zosta³a wzorow± uczennic±, po szkole zaprosi³a do siebie Sarê i razem siê hu¶ta³y i bawi³y. ![]() Siostry doskonale siê dogaduj± spotykaj± siê po szkole, dzwoni± do siebie i zapraszaj± siê do swoich domów, wspania³a przyja¼ñ przyrodnich sióstr. ![]() ![]() Chcia³am Wam jeszcze pokazaæ, jak wielki talent odziedziczy³a Gra¿ynka po matce. Oto ¶ciana jej dzie³, czy¿ nie urocza? ![]() ![]() Jako, ¿e lato jest wyj±tkowo upalne tego roku, w koñcu Sam umar³a w³a¶nie z powodu wysokiej temperatury (*), moncia postanowi³a och³odziæ siê w ogrodowym zraszaczu. Nie wszystkim, jak widaæ, potrzebne s± luksusowe baseny. Proste przyjemno¶ci gór±. ![]() Wróæmy do ulki, której wy¿ycie artystyczne nie pomog³o pozbyæ siê smutku. Rozgoryczona dziewczyna wysz³a na miasto, a po drodze spotka³a... Krico! Tak! No i powiem Wam, ¿e nie by³o to zbyt mi³e spotkanie. Najpierw zaczê³a sugerowaæ, ¿e matka Krico jest lam±, a pó¼niej go skrzycza³a i obra¿a³a. Czy¿by mia³a mu za z³e, ¿e nie opiekowa³ siê Sam i swoim synem? ![]() Po burzliwym spotkaniu ulka zawita³a do domu zmar³ej przyjació³ki, by tam op³akiwaæ j± przy urnie. ![]() Choæ, jak wiemy ulka nie przepada za ma³ymi dzieæmi chyba by³o jej ¿al ma³ego Bena, bo nawet po¶wiêci³a mu trochê czasu czytaj±c mu bajkê dla dzieci. ![]() Pó¼niej rozdygotan± ulkê pociesza³a Livka, która choæ nie by³a najlepsz± przyjació³k± Sam, g³êboko prze¿y³a jej ¶mieræ, co pchnê³o j± do niecodziennych rzeczy. ![]() Có¿ takiego wydarzy³o siê u Liv? A no nie ma³o! Dziewczyna swoj± rozpacz postanowi³a utopiæ w drinkach i imprezowaniu. Uda³a siê do klubu w mie¶cie, gdzie spotka³a kilkoro HPnetowiczów, miêdzy innymi ³o¶ka i Morfina, którzy byli na randce, samotnie bawi±cego siê Kamyka i Marcusa. Dziewczyna po wypiciu kilku drinków zaczê³a flirtowaæ z Kamykiem, który od razu powiedzia³ jej, ¿e ma ¿onê, wiêc dziewczyna skierowa³a sw± uwagê na Marcusa, który nie mia³ takich oporów, jak Kamyk. ![]() ![]() ![]() Niestety obiekty flirtów Liv szybko siê zmy³y do domu, wiêc dziewczyna zasiad³a przy barze popijaj±c drinki o dziwnej nazwie Morski Rozprysk ![]() ![]() Szybko siê okaza³o, ¿e znalaz³a wspólny jêzyk z barmanem. Który nie opiera³ siê jej wdziêkom i nim siê obejrza³am ju¿ siê ca³owali! ![]() ![]() Ale dla Liv poca³unki to by³o za ma³o! Zaprosi³a barmana do siebie do domu i zaraz wyl±dowali w ³ó¿ku! ![]() Gdy Liv siê obudzi³a rano w nie najlepszym nastroju, chyba u¶wiadomi³a sobie, ¿e no jakby pope³ni³a parê b³êdów zesz³ej nocy, a szczê¶liwemu barmanowi oznajmi³a, ¿e mog± byæ tylko przyjació³mi. Mê¿czyzna smutny opu¶ci³ dom dziewczyn, a Livka posz³a wy¿aliæ siê urnie Sam. ![]() Niestety poprzednia noc nie nauczy³a niczego, nie ukojonej w swoim bólu Liv i gdy odwiedzi³ j± ich dawny s±siad TheWarsaw, dziewczyna rzuci³a siê na niego, a nastêpnie zaproponowa³a mu baraszkowanie... w rakiecie Ang! Ch³opak wcale siê nie opiera³ i para polecia³a w kosmos zaznawaæ uroków cielesnych w skafandrach ![]() ![]() ![]() Po powrocie na ziemiê Liv stwierdzi³a, ¿e nie mo¿e tak ¿yæ i... powiedzia³a zauroczonemu ni± mê¿czy¼nie, ¿e mog± byæ tylko przyjació³mi. A ponoæ to faceci s± ³amaczami serc. No có¿, Liv przeros³a wszystkich w tym temacie. ![]() Ponownie przy³apa³am Paulê w ³ó¿ku Sam, ale tym razem w nim spa³a. Angelina za¶, która najszybciej pozbiera³a siê po ¿a³obie, znalaz³a trochê czasu i czu³o¶ci dla Bena. ![]() ![]() Ale po czasie smutku, nadchodzi czas rado¶ci i tak te¿ sta³o siê u dziewczyn! W domu pojawi³ siê radosny duch Sam, który zosta³ ciep³o przyjêty przez dziewczyny, Paula u¶ciska³a ducha Sam i zaprosi³a go do rodziny. ![]() ![]() ![]() Dziewczyny chodzi³y w koñcu radosne po domu rozmawiaj±c i ¶miej±c siê z Sam, a Liv chyba w koñcu obudzi³a siê z letargu. Oby tylko tak siê to skoñczy³o, a nie na jakiej¶ niechcianej ci±¿y nie wiadomo z kim. Trzeba przyznaæ, ¿e duch mo¿e byæ ca³kiem przydatny w domu. Choæ dziewczyny zatrudniaj± na sta³e gosposiê, która sprz±ta dom to i duch Sam wzi±³ siê do roboty (tak swoj± drog±, ona za ¿ycia nic, a nic nie sprz±ta³a ).![]() Jednak by³ w tym domu kto¶, kto wcale nie ucieszy³ siê z powrotu Sam z za¶wiatów, a by³ to oczywi¶cie jej syn, który znowu zacz±³ stroiæ fochy i mimo, ¿e by³ pioruñsko g³odny i chcia³ do toalety odmawia³ wykonania wszystkich czynno¶ci, a nad jego g³ow± pojawia³ siê obraz matki. Zupe³nie, jak w dniu kiedy zmar³a Sam. Straszne dziecko! W koñcu zagoni³am Bena podstêpem do ³azienki, gdzie w koñcu ³askawie skorzysta³ z nocnika, a nastêpnie zjad³ hot doga. Serio, musia³am usun±æ drzwi na chwilê ¿eby raczy³ tam zostaæ i zje¶æ. Dramat ile to dziecko przysparza k³opotów. ![]() ![]() Sam regularnie zaczê³a siê pojawiaæ w domu, a ¿ycie dziewczyn wróci³o do normy. (Benem dalej opiekuje siê niania). W mie¶cie pojawi³ siê nowy mê¿czyzna, który zacz±³ bywaæ w domu dziewczyn spêdzaj±c du¿o czasu z Mikas±. Przy³apa³am ich na ¶mieszkach przy stole do szachów. Ich wska¼nik przyja¼ni rós³ zaskakuj±co szybko, jakby doskonale siê rozumieli. ![]() Szczê¶liwa Mikasa zrobi³a kolejny dobry biznes w pracy. Trzeba przyznaæ, ¿e ma dziewczyna wyczucie i ¿y³kê do interesów. Regularnie negocjuje sobie podwy¿ki, które dostaje (dla porównania fuerte, która równie¿ osi±gnê³a szczyt tej kariery, pomimo wielu prób nie dosta³a ani jednej podwy¿ki, a Mikasa chyba z dziesiêæ ju¿), jej prze³omowa inwestycja sprawi³a, ¿e dziewczyny mog³y sobie pozwoliæ na ten luksusowy dom w którym ¿yj±. Naprawdê dobra robota! ![]() Nied³ugo pó¼niej Mikasa odwa¿y³a siê zadzwoniæ do swojego przyjaciela i zaprosiæ go na spacer po parku. Spêdzili uroczo czas. Ach! Chyba nie powiedzia³am Wam, kim jest tajemniczy jegomo¶æ. Otó¿ to nikt inny, jak Gryfon Mugol. Czu³o¶ci i legendarna randka sprawi³y, ¿e Mikasa i Gryfon zostali par±! I choæ Gryfon wydaje siê nie widzieæ ¶wiata poza dziewczyn±, Mikasa musi uwa¿aæ na swoj± wspó³lokatorkê Liv ![]() ![]() ![]() ![]() Na koniec chcia³am Wam jeszcze powiedzieæ, ¿e zajrza³am do domu ch³opaków. Nie dzia³o siê tam du¿o, ale parê rzeczy zaobserwowa³am. Zacznê od tego, ¿e nie wiedzia³am, ¿e czêste bara-bara mo¿e sprawiæ, ¿e Sim schudnie i nabierze masy miê¶niowej, a tak siê sta³o w przypadku ³o¶ka Sami zobaczcie te bicepsy!![]() Nastêpna rzecz to Morfin i jego kariera pisarska. ¦lub z ³o¶kiem wprawi³ Morfina w mi³osny nastrój i pod jego wp³ywem mê¿czyzna napisa³ romans, na którym teraz zbija niez³± kasê! ![]() Do Marcusa zadzwoni³a Rue Riddle, któr± musia³a poznaæ, gdy nimi nie gra³am. Pomy¶la³am, ¿e Rue chce pewnie skorzystaæ z komputera ch³opaków, a ¿e wszyscy byli w pracy to Marcus pozwoli³ jej przyj¶æ. Okaza³o siê, ¿e rzeczywi¶cie Rue usiad³a do komputera, ale... nied³ugo przy nim posiedzia³a. Marcus bowiem zwietrzy³ chyba kolejn± ofiarê i zacz±³ najpierw roz¶mieszaæ Rue, potem wali³ jakie¶ gadki na podryw, da³ dziewczynie ró¿ê, by na koniec skra¶æ jej pierwszego w ¿yciu dziewczyny ca³usa! Rue by³a tak zawstydzona ca³a sytuacj±, ¿e po poca³unku uciek³a do domu. Czy Marcus odpu¶ci sobie ten flirt? ![]() ![]() Edytowane przez PaulaSmith dnia 05.02.2019 00:32
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sarahis ![]() |
|
|
|
losiek13 |
Dodany dnia 05.02.2019 02:27
|
![]() Ostrze¿enia: 2 Pochwa³y: 33 Postów: 2832 Dom: RavenclawPunkty: 34217 Ranga: Pan ¦mierci Data rejestracji: 19.06.08 |
Hahahaha, no ja kisnê Te Simowe historie s± niesamowite ![]() ¯a³obê wygra³a Paula, która chlipa³a w ³ó¿ku Sam Ulka te nie zawodzi. Na tym screenie z Krico ma zabójcz± minê i to dos³ownie ![]() Marcus zapozna³ ju¿ chyba ca³e miasto, ciekawe kto bêdzie jego nastêpnym celem... Biedna Livka, chocia¿ Morskiego Rozprysku te¿ bym siê napi³ chêtnie Brzmi intryguj±co ![]() Ben jest ewidentnie winny ¶mierci maki, ja bym go zamkn±³ w tym pokoju bez drzwi na sta³e i czeka³ na opiekê spo³eczn± xp Zacznê od tego, ¿e nie wiedzia³am, ¿e czêste bara-bara mo¿e sprawiæ, ¿e Sim schudnie i nabierze masy miê¶niowej, a tak siê sta³o w przypadku ³o¶ka No có¿, ja te¿ tego nie wiedzia³em Sami zobaczcie te bicepsy! Dobrze wiedzieæ, ¿e nie muszê chodziæ na si³ownie
|
|
|
|
| Podziel siê z innymi: |
|
| Przejd¼ do forum: |

Nadal czujê siê na 17 lat, a ju¿ 26 na karku 

Christina

Hufflepuff

Gryffindor

Slytherin