Logowanie
Facebook
Shoutbox
Wspó³praca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjêcie
Zobacz temat
|
Moje HPnetowe miasto w The Sims 4
|
|
fuerte |
Dodany dnia 05.02.2019 06:53
|
![]() Pochwa³y: 30 Postów: 3226 Dom: RavenclawPunkty: 58190 Ranga: Harrych ¶wi±t! Data rejestracji: 15.07.07 |
Ten dzieciak Sam to jaki¶ Antychryst. Chcecie go daæ Nieor, a on ja ju¿ dawno przebi³ w byciu z³oczyñca . Ja bym go w ogóle odizolowa³a, bo kto¶ z nas bêdzie nastêpny. To ze nie dostaje podwy¿ki, to jest ogólnie story of my life, ca³e ¿ycie frajer Livke trzeba zabraæ na odwyk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Katherine_Pierce |
Dodany dnia 05.02.2019 07:21
|
![]() Pochwa³y: 29 Postów: 5926 Dom: GryffindorPunkty: 47342 Ranga: Cz³onek Rady Strachu Data rejestracji: 31.10.14 |
Ja chcia³am tylko napisaæ ¿e Livka sypi± z kim popadnie bo Paula jej klika ¿e smutkiem odkry³am, ¿e oni nie sami z siebie siê zabawiaj± a to Pauli siê kilka ![]() No mówi³am ¿e Ben miesza³ palce w ¶mierci Sam i teraz siê pewnie boi ¿e jej duch go wyda!!! Albo jak to dziecko boi siê ducha Albo po prostu nie lubi³ Sam... Moja chrisowa TOP5 ![]() 1. Always&Forever Chris Wood ![]() 2. Chris Hemsworth ![]() 3. Chris Evans ![]() 4. Chris Pratt ![]() 5. Chris Pine ![]() Maybe, you don't know Katherine at all. Did it ever occur to you that you have no idea who I really am? [/center]![]() Mam talenty ró¿ne, lecz nie nale¿y do nich poezja staram siê kleciæ s³owa aby by³a w tym finezja. Obietnice z³o¿y³am, wiêc spe³niæ j± nale¿y admin co nie dotrzymuje s³owa? Kto mu uwierzy? Z przeprosinami do Ciebie Kath pêdze aby nie popa¶æ w wieczna nêdzê. Kiedy Mafia siê z wielk± pomp± rozpoczê³±, nie chcia³am aby osoba z miasta zginê³a. Choæ pocz±tkowo w mych oczach by³a¶ podejrzana, wymówka z brakiem czasu, zdawa³a siê odgrzewana. Gdy za¶ ufaæ zaczê³am w twe piêkne s³owa, mafia nie pozwoli³a, by lekka sta³a siê ma g³owa. Rozkazali g³osowaæ wbrew mojej woli, musia³am siê pilnowaæ aby nie wyj¶æ z roli. Swojego s³owa broniæ mia³am zaciêcie, najlepiej tak aby w¶ród innych mia³o ono wziêcie. Przepraszam najszczerzej, lecz nie ca³a moja jest wina, g³osu bym na Ciebie nie odda³a, gdyby nie mafii kpina. Gra³a¶ zacnie, choæ nie ka¿dy to potrafi³ doceniæ, szkoda, ¿e losów miasta nie uda³o nam siê zmieniæ. Z najszerszymi przeprosinami, Tako. Có¿ to tak echem pijackich krzyków rozbrzmiewa I z dupy ³zy ¶miechu rozlewaj±c rzêsiste Wci±¿ sunie w dó³ si³± ty³ków rozpêdzone Ciemno¶æ nag³± powitaæ co siê jej nie spodziewa To z trzech czê¶ci ca³o¶æ misternie z³o¿ona Co czerwieni blaskiem ciekawskie oczy razi I bucha wci±¿ gdy w dó³ tak pokracznie z³azi Zielonym d³ugim poddupcem po³±czona A ka¿dy cz³on tego przedziwnego bytu Nie przez Boga do ¿ycia powo³anego Lecz przez wyobra¼nie chore i ³yki p³ynu czystego Zdaje siê niczym wobec wspania³o¶ci swego odbytu Bo piêkny on niczym moszna na niebosk³onie M±dry jak ¿adna ze stóp co na ¶wiat zrodzona A zabawna tak, ¿e a¿ strach Oto jest Kath Gne - Twoje przedty³cze <3 O³tarzyk uwielbienia Chrisa ![]() Autorstwa piêknej i utalentowanej Gne <3 Chris to dupa jakich wiele, Mêski facet w fajnym ciele, Serial o nim Kath ogl±da, Lecz na ty³ek wci±¿ spogl±da. Na nic próby oderwania Wzroku od s³odkiego drania, U¶miech jego mówi wiele A¿ mam ciarki na ca³ym ciele! By Sam Quest ![]() The wasted years, the wasted youth The pretty lies, the ugly truth And the day has come where I have died Only to find, I've come alive ~Teen idle ![]() I was angry with my friend; I told my wrath, my wrath did end. I was angry with my foe: I told it not, my wrath did grow. And I waterd it in fears, Night & morning with my tears: And I sunned it with smiles, And with soft deceitful wiles. And it grew both day and night. Till it bore an apple bright. And my foe beheld it shine, And he knew that it was mine. And into my garden stole, When the night had veild the pole; In the morning glad I see; My foe outstretched beneath the tree. Do hymnu! Katherine jak ten kwiat wykwit³a na stronie, Katherine zostanie z nami po wsze czas. Skromniutka i gadatliwa, wielka jej chwa³a, bo serce jej ogromne niczym g³owa Andrzeja. Refren: Chwa³a Ci nasza, Katherino! Filmowcu najlepszy, kochana userko! Znajomo¶æ TVD najwiêksz± masz! Chwa³a Ci, nasz pierniczku! Twa s³awa siê ci±gnie za Tob± niczym smród. Lecz nie martw siê tym, bo oznacza on Twój trud. Ka¿dy go do docenia, bo robisz cuda od niechcenia. Trzymaj tak dalej, a nagrodzi Ciê kto¶! Refren. Upija³a¶ siê w Karczmie, szala³a¶ w Hogwarcie, lecz by³a¶ w stanie pokonaæ Parchatego Trolla. Dzielnie walczy³a¶ w konkursie literackim, w redakcji Proroka zasiad³a¶ niczym król. Refren x2 ~ Pszemek - ³osiek <3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
PaulaSmith |
Dodany dnia 05.02.2019 09:06
|
![]() Pochwa³y: 23 Postów: 2775 Dom: HufflepuffPunkty: 23034 Ranga: Niezwyciê¿ony mag Data rejestracji: 05.01.17 |
Kath muszê to wyja¶niæ Owszem ja klikam niektóre interreakcje, których Sim sam nie zrobi, albo czeka³abym na to sto lat, ale ja klikam wed³ug jego pragnieñ, czyli to, co mu siê wy¶wietla w pierwszej kolejno¶ci. Nie, ¿e ja sobie wymy¶lam, ¿e np. Kamyk siê do Was wprowadzi³, albo ¿e Marcus poca³owa³ Rue. Wy¶wietli³o siê, ¿e chce j± poca³owaæ to mu kliknê³am ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sarahis ![]() |
|
|
|
Mikasa |
Dodany dnia 05.02.2019 10:52
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Pochwa³y: 21 Postów: 2007 Dom: RavenclawPunkty: 22743 Ranga: Niezwyciê¿ony mag Data rejestracji: 24.04.13 |
Mój komentarz bêdzie chaotyczny, bo pisa³am go sobie z boku na bie¿±co ;d Na pocz±tek powiem, ¿e cholernie zazdroszczê ³azienki z oknem wychodz±cym na ogród (k±piel Bena). Ciekawe, ¿e Ang pociesza mnie zaraz przy bie¿ni. Czy¿by pobi³a jaki¶ mój rekord przebiegniêtych kilometrów, a ja dla pozorów mówiê, ¿e chodzi o Sam? Wow, obraz ¿a³obny do¶æ mocny. Nie wychodzê z podziwu, jak interaktywne s± te Simsy. Cieszy mnie przyja¼ñ m³odych sióstr, maj± chocia¿ siebie w tym paskudnym ¶wiecie. A tak btw. strasznie mi siê podoba to ³ó¿ko-namiot, fajne te sprzêty dla dzieci. Ej, ten odcinek mi uswiadomi³, ¿e kto¶ taki jak Krico te¿ musia³ mieæ kiedy¶ mamê, czy to nie dziwne? ;o Beka z sugestii, ¿e jego mam± jest Razor. Trochê creepy, ¿e dziewczyny trzymaj± urnê z Sam w salonie. Kocham Kamyka, to taki poczciwy cz³owiek <3 Kath ma szczê¶cie, haha. Livka ma cuuudne w³osy. I minê, jakby rzeczywi¶cie by³a ju¿ po kilku morskich rozpryskach. ¯a³oba Pauli ³amie serce, naprawdê. Wait, whaaaat. Bêdziemy teraz ¿y³y z duchem? Wiecie co, wydaje mi siê, ¿e ostatni fanart turniejowy przewidzia³ Sam w takiej formie, haha. Co do jej sprz±tania, to mam tak± teoriê, ¿e wróci³a jako duch, bo musi odkupiæ jaki¶ grzech lenistwa, ¿eby wej¶æ do Królestwa Niebieskiego, wiêc chodzi i sprz±ta. OOOOCH, nareszcie co¶ robiê oprócz biegania i pieniêdzy! Paula, dziêkujê Ci, ¿e to Gryfon, a nie jaki¶... no, wiadomo kto. Bahaahhaa, losiek robi bicki w ³ó¿ku, nie wiem, czy chcê znaæ szczegó³y Czy wymêczony Morfin wo³a o pomoc swoim nowym tytu³em ksia¿ki? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Livka |
Dodany dnia 05.02.2019 12:44
|
![]() Pochwa³y: 8 Postów: 521 Dom: GryffindorPunkty: 10109 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 22.01.18 |
Ja powiem tak... Ka¿dy na swój sposób prze¿ywa ¿a³obê ![]() Ja zdobywam nowych przyjació³, ta sam± drog± jaka wesz³am do redakcji... Przez ³ó¿ko Ja siê nie¼le ubawilam czytaj±c wreszcie co tam wyczyniam, bo zawsze tylko odrzucana i odrzucana ![]() No i... Gadaæ z facetem i my¶leæ o butach... ![]() W ka¿dym razie Losiek gratulujê udanego po¿ycia ma³¿eñskiego, Kath Tobie wiernego mê¿a ![]() Mikasa jak Paula nas ostrzega, ¿e masz siê mnie strzec to pewnie knuje co¶ niedobrego ![]() Marcus... Dla przyzwoito¶ci pogadalbys z Ang... A nie zarywasz na prawo i lewo! Cze¶æ wszystkim! Tak naprawdê to mnie tu nie ma ![]() Same dobre gwiazdy spotka³y siê na nieba szczycie, Z ducha, ognia i rosy tchnê³y w ciebie ¿ycie Portret upamiêtniaj±cy s³ynna bitwê na HPnecie. Na tym arcydziele JA - Livka Andrewparte w czasie bitwy Hogwartczykow o SB, autorstwa mistrzyni Painta Lou ![]() Co dobrego w 2019? ![]() Nagrody za 2018! ![]() ![]() ![]() ![]() Dom w Hogwarcie: Gryffindor ![]() Ulubione bajki ![]() ![]() ![]() ![]() Ulubione seriale ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
MorfinGaunt |
Dodany dnia 07.02.2019 18:52
|
![]() Pochwa³y: 3 Postów: 652 Dom: HufflepuffPunkty: 7033 Ranga: ¯ywy worek treningowy Data rejestracji: 07.12.16 |
Ten Ben, to jaki¶ diabe³ wcielony, dzwoñcie po egzorcystê! ![]() ulka dobrze zrobi³a, przeganiaj±c Krica! Nie chce zajmowaæ siê swoim dzieckiem, to wypad ![]() Kamyk coraz bardziej mi siê podoba (ale nie w tym sensie losiek, bez obaw ) mówiê o jego zachowaniu ![]() Dobrze, ¿e ten duch siê pojawi³, domowniczki szybciej siê ogarniaj±, jak wiedz±, ¿e Sam jest przy nich co nie mo¿na powiedzieæ o Benie... ej, we¼cie mu jakiego¶ karnego je¿yka zróbcie, bo z niego wyro¶nie gangster jaki¶ ![]() Co do naszej domowej si³owni, ekhem... polecam samemu spróbowaæ, to siê przekonacie :tanczy: bie¿nie stan± siê zbêdne No i spe³ni³o siê moje marzenie o ksi±¿ce mam tylko nadziejê, ¿e to ¿aden Harlequin ![]() Rue, uwa¿aj na Marcusa! Oby¶ nie by³a jego zabawk± MorfinGaunt
![]() ![]() Je¶li kto¶ ci mówi, ¿e czuje siê benowo, albo do bena z takim ¿yciem, to wiedz, ¿e to nie przelewki i trzeba takiej osobie natychmiast pomóc! Bo z Benem nie ma ¿artów! ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Angelina Johnson |
Dodany dnia 10.02.2019 17:07
|
![]() Pochwa³y: 23 Postów: 8024 Dom: SlytherinPunkty: 32803 Ranga: Komentuj FF, to siê u¶miechnê Data rejestracji: 13.05.07 |
Ciekawe, ¿e Ang pociesza mnie zaraz przy bie¿ni. Czy¿by pobi³a jaki¶ mój rekord przebiegniêtych kilometrów, a ja dla pozorów mówiê, ¿e chodzi o Sam? No raczej, ¿e tak! Jestem astronautk±, nie pobijesz mnie w kondycji (chocia¿ w Simsach... ._.) Biedna, biedna Sam, ale bardzo mi siê podoba, ¿e wróci³a jako duszek i jeszcze nam sprz±ta! Nie wiem tylko jak poradzimy sobie z tym antychrystem Benem, mo¿e oddajmy go tatusiowi, co? ;DD Marcus ¶winia, normalnie powinnam go zniszczyæ! Na¶lê na niego jak±¶ armiê kosmitów, co Paula? I zazdroszczê ³o¶kowi i Morfinowi, my z Mikas± musimy biegaæ po bie¿ni jak chomiki po tym kó³ku, a oni nie do¶æ, ¿e maj± tyle przyjemno¶ci to jeszcze formê przy tym robi±... Chocia¿ Mikasa chyba te¿ nied³ugo bêdzie mog³a zrezygnowaæ z bie¿ni ![]() Chyba muszê zacz±æ toczyæ ¿ycie jak Liv. Wolna, z morskim rozpryskiem, nie przejmuj±ca siê konwenansami... A Kamyk i Kat to moja ulubiona para Pamiêtaj chemiku m³ody, komentuj ficki lub zmieñ siê w odchody made by Mikasa, Butelka 31.07.2020r. ![]() ![]() ![]() ![]() Slytherin! Sss.. Nigdy nie pozwoli³em aby szko³a przeszkadza³a mi w edukacji. Zawsze mia³am szczê¶cie. I znów bêdê je mieæ. Krew na twoich rêkach, Falka, Krew na twej sukience P³oñ, p³oñ, Falka, za twe zbrodnie Sp³oñ i skonaj w mêce! Trochê wstyd, ale có¿, zas³u¿y³am ;D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
PaulaSmith |
Dodany dnia 10.02.2019 23:43
|
![]() Pochwa³y: 23 Postów: 2775 Dom: HufflepuffPunkty: 23034 Ranga: Niezwyciê¿ony mag Data rejestracji: 05.01.17 |
Witajcie znów! Po tym, jak strona o¿y³a i ja wracam do ¿ycia i mogê znów Wam opowiedzieæ o wzlotach i upadkach HPnetowych Simów ![]() Zacznê od domu ch³opaków, bo niema³o siê tam wydarzy³o. Uwielbiam zwi±zek Morfina i ³o¶ka, którzy doskonale siê dogaduj±, spêdzaj± ze sob± fajnie czas, a nawet przy³apa³am Morfina, jak pobieg³ na dwór przywitaæ ³o¶ka po powrocie z pracy. Czy¿ to nie urocze? ![]() Co nowego u gordiana po rozstaniu z Roksolan±? No chyba decyzjê o rozstaniu podj±³ zbyt pochopnie. Jako jedyny w domu nie ma chêci do poprawiania umiejêtno¶ci, chodzi do pracy, jak go zmuszê, a tak naprawdê to siedzi ca³y czas na kompie i napitala w Simsy. By³o zostawiaæ dziewczynê? ![]() W miêdzyczasie do Marcusa zadzwoni³a Angelina, dalej nie¶wiadoma jego romansów, i zaprosi³a go do spêdzenia czasu u niej w domu. Marcus chêtnie skorzysta³ z zaproszenia, a gdy siê pojawi³ w domu Ang to nied³ugo pó¼niej wyl±dowali w ³ó¿ku. W sumie naprawdê ³adna z nich para, ale ¿al mi Angeliny, która kocha swojego ch³opaka, podczas gdy ten za jej plecami krêci wa³ki :/ ![]() Marcus wróci³ do domu po randce z Ang, ugotowa³ obiad dla wszystkich domowników i... dosta³ kolejny telefon, ale tym razem dzwoni³a Rue chc±c go odwiedziæ. Jako, ¿e ch³opak mia³ trzy dni wolnego zaprosi³ dziewczynê do siebie. Oczywi¶cie flirtowa³, bajerowa³, a m³odziutka Rue zaczê³a siê w nim zakochiwaæ. Chcia³abym w tym miejscu pokazaæ Wam, ¿e to nie ja wymy¶lam sobie, ¿e kto¶ ma z kim¶ i¶æ do ³ó¿ka, flirtowaæ, czy siê k³óciæ Podczas interreakcji z Rue pojawi³o siê Marcusowi pragnienie, by... postaraæ siê o dziecko z Rue. ![]() Wcze¶niej zawsze mia³ po prostu bara-bara, a tu nagle tak. Wiêc kliknê³am, skoro chcia³ i wyl±dowali z Rue w ³ó¿ku. ![]() W ogóle najlepsze jest to, co sta³o siê po zakoñczeniu baraszkowania. Marcus postanowi³ lepiej poznaæ Rue i okaza³o siê, ¿e oboje nie cierpi± siê anga¿owaæ. No có¿, chyba trochê po nie w czasie W ka¿dym razie ta wiedza nie przeszkodzi³a im, by dalej wymieniaæ czu³o¶ci, a¿ w koñcu Rue posz³a do domu.![]() ![]() Oczywi¶cie umieraj±c z ciekawo¶ci (tak, jak Wy teraz) prze³±czy³am szybko na dom Rue i kaza³am jej zrobiæ test ci±¿owy. No i okazuje siê, ¿e Marcus zadzia³a³ raz dwa i bêdzie mia³ dziecko z Rue. ![]() Postanowi³am zostaæ w domu Rue, Emily, Roksolany, Liliany i ani trochê d³u¿ej i poczekaæ na rozwój wydarzeñ. W ogóle Rue jest ju¿ ca³kiem doros³a, jest w ci±¿y, a dalej ¶pi w dzieciêcym pojedynczym ³ó¿ku. ![]() ![]() Emily Wright rozwija siê w karierze stylistki, ale nie wiem czy dojdzie na jej szczyt jak Wiolka czy ulka, bo ostatnio wróci³a z pracy, a na górze wy¶wietli³ mi siê komunikat, ¿e postanowi³a co¶ zawin±æ z miejsca pracy. No ³adnie, nie spodziewa³abym siê tego po niej... ![]() Tak w sumie nie ma, co siê trochê dziwiæ dziewczynie. W tym domu jest straszna bieda. Niby dziewczyny do³±czy³y do pracuj±cej ani919 (tylko Rue nie pracuje), ale no kariery jako¶ im siê szczególnie nie uk³adaj± i po zap³aceniu rachunków ledwo zostaje im pieniêdzy na jedzenie. Do domu dziewczyn zawita³ Marcus z Syriuszem. W sumie nie wiem po, co Marcus przyprowadzi³ ze sob± kolegê, ale szybko okaza³o siê, ¿e Syriusz po prostu chcia³ poznaæ s±siadkê Emily. Niestety ka¿da próba flirtu z jego strony koñczy³a siê zniechêceniem, a Emily by³a na maksa ZNUDZONA. Ale Syriusz chyba wyczai³, ¿e no bieda w domu i patrzê, a on wyci±ga zza pleców prezent. Markotna Emily go otworzy³a, a tam... 5 tysiêcy Simleonów. No i powiem Wam, ¿e w tym momencie dziewczyna spojrza³a na niego ³askawszym okiem. Eh, pieni±dz rz±dzi nawet ¶wiatem Simsów. ![]() Ale, ale... wróæmy do Marcusa, który przyszed³ odwiedziæ Rue, a ta przecie¿ ma dla niego niez³± wiadomo¶æ. Rue wyjawi³a mu tê wielk± nowinê, a on... zacz±³ na ni± krzyczeæ. Serio. Na ciê¿arn±. I ku¼wa, przecie¿ sama sobie dziecka nie zrobi³a, sam chcia³, a teraz aferê robi. ![]() Rue obra¿ona posz³a p³akaæ do ³ó¿ka. W sumie nie ma, co siê dziwiæ dziewczynie, ka¿dy by tak zareagowa³. Marcus jednak chyba ¿a³uj±c swojego wybuchu poszed³ za Rue i zacz±³ siê interesowaæ jej brzuchem. No có¿ trochê siê zrehabilitowa³. ![]() By oderwaæ siê trochê od tych dramatów i zawi³o¶ci ¿yciowych zawita³am do domu monci, Jadka, fuer, ulki, Nior i Gra¿ynki i co tam zastajê? A. w odwiedzinach u monci. A mia³o byæ bez dramatów. No i muszê Wam opowiedzieæ, co tam siê wydarzy³o. Zasta³am ich czul±cych siê na ³ó¿ku w pokoju Nior, potem siê po raz pierwszy ca³owali. ![]() ![]() Ogólnie muszê przyznaæ, ¿e moncia wygl±da na szczê¶liw±, jak A. poszed³ skorzystaæ z toalety to ona zesz³a na dó³, w³±czy³a wie¿ê i zaczê³a tañczyæ. Jako, ¿e A. mi znikn±³ z horyzontu obejrza³am, co siê dzieje z innymi dziewczynami w domu. Id±c za ulk± zobaczy³am na ulicy Krico. Ale nie by³ on sam. Ucina³ sobie pogawêdkê z Lilyatte. Ciekawe, ale no nie gra³am nimi w tym momencie, wiêc nie wiem o co kaman. Wracaj±c do domu dziewczyn zobaczy³am, jak fuer przytula siê z Gra¿ynk±, a po chwili zosta³y najlepszymi przyjació³kami. Niesamowite, jak fuer siê zmieni³a. Mo¿e jednak ona i jadek wezm± kiedy¶ ¶lub i bêd± mieæ dziecko? Po chwili patrzê, a fuer i Gra¿ynka bawi± siê w najlepsze domkiem dla lalek ( który znów odbudowa³a Gra¿ynce moncia). S³odko! ![]() ![]() Skupiona na przyja¼niach zapomnia³am o monci i o A., ale okaza³o siê, ¿e A. zbiera siê do domu, jednak wcze¶niej moncia pobieg³a zanim i gor±co siê z nim po¿egna³a. ![]() Zosta³am w domu dziewczyn jeszcze jeden dzieñ, by przypilnowaæ ¿eby moncia zebra³a zbiory, bo przez te amory zaczê³a zapominaæ o swoim ogrodzie. Minê³a noc, moncia zbiera owoce, warzywa i kwiatki na sprzeda¿, a tu patrzê bez zapowiedzi do drzwi puka A. No kurde, mo¿e by zadzwoni³ czy co¶? Ale monci totalnie to nie przeszkadza³o i czule go powita³a. ![]() Zupe³nie inaczej, bardziej trze¼wo postrzega osobê A. Nieoryginalna, która niezbyt chêtnie zaczê³a z nim rozmawiaæ, gdy ten do niej zagai³. No có¿, prawdê mówi±c u Nior pojawia³y siê same z³o¶liwe interreakcje, a gdy pozwoli³am jej samej dzia³aæ to po chwili zobaczy³am, jak dziewczyna wyci±ga zza pleców szklankê, której czerwona zawarto¶æ po chwili wyl±dowa³a na twarzy A. No có¿ chyba Nior jest bardzo przywi±zana do monci i ostrzega³a A. przed jej gniewem, kiedy ten skrzywdzi monciê. Piêkna sprawa. ![]() Skupiaj±c siê na monci i A. zapomnia³am o ci±¿y Rue, a gdy w³±czy³am jej dom okaza³o siê, ¿e dziewczyna ju¿ urodzi³a, ale nie jedno dziecko, a DWOJE. Marcus zmajstrowa³ Rue bli¼niaki. Szybko pospieszy³am, by zmieniæ imiona dziewczynek na Frida i Georgia (za imiona bardzo dziêkujê Mikasie, bo ja za³amana niedzia³aniem strony totalnie nie mia³am weny). ![]() No i co dalej? Powiem Wam, ¿e m³odziutka Rue totalnie nie mia³a ochoty interesowaæ siê dzieæmi. Serio. Ani razu nie podesz³a do dzieci sama z siebie zupe³nie inaczej ni¿ reszta mieszkanek jej domu. Najbardziej dzieæmi zajmuje siê Roksolana, ale dziewczyna pracuje i nie mo¿e przecie¿ po¶wiêciæ im ca³ego swojego czasu. No i przecie¿ z pieniêdzmi u dziewczyn krucho, a dzieci trochê kosztuj±. W zwi±zku z powy¿szym podjê³am decyzjê, ¿e przecie¿ Rue sama sobie dzieci nie zrobi³a i Marcus te¿ powinien wzi±æ za nie jak±¶ odpowiedzialno¶æ. I tak Frida zosta³a u matki, a Georgia zamieszka³a z ojcem. ![]() Niestety okaza³o siê, ¿e Marcus ma takie serce do swojego dziecka, jak i jego matka. Zero zainteresowania. Na szczê¶cie i Marcus nie mieszka sam. P³acz±c± i g³odn± Georgi± zaj±³ siê... Morfin. Przytuli³, nakarmi³, uko³ysa³. Fajnie by³o na to popatrzeæ. Wstyd¼ siê Marcus! ![]() Na koniec muszê Wam powiedzieæ, ¿e zaciekawiona tym spotkaniem Lily i Krico na mie¶cie w³±czy³am dom dziewczyny, ale jej w nim nie zasta³am. W³±czam Lily, a tu przekierowuje mnie do domu... Krico. Tak. I patrzê, a oni sobie ¶mieszkuj± w najlepsze i s± ju¿ przyjació³mi. Z Sam na pocz±tku te¿ siê przyja¼ni³... ![]() Aaaa... Przy okazji wizyty w domu Krico zasta³am bij±cych siê RazoraBMW i A. Ciekawe o co posz³o? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sarahis ![]() |
|
|
|
Bad wolf |
Dodany dnia 11.02.2019 00:27
|
![]() Pochwa³y: 7 Postów: 1666 Dom: SlytherinPunkty: 12316 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 20.09.13 |
¦ledzê od pocz±tku simsy, ale nic mn± nie wstrz±snê³o tak jak ci±¿a Rue. Brawo Ma³a! Chocia¿ szkoda, ¿e nie okaza³a siê najlepsz± matk± DIMASH ![]() ![]() |
|
|
|
Katherine_Pierce |
Dodany dnia 11.02.2019 07:13
|
![]() Pochwa³y: 29 Postów: 5926 Dom: GryffindorPunkty: 47342 Ranga: Cz³onek Rady Strachu Data rejestracji: 31.10.14 |
A mnie bardziej od ci±¿y i bli¼niaków, zaskoczy³o to ¿e Sim gra w simy Brawo Nior, dbaj o Moncie! Ale fakt, ¿e Andrzej jest ju¿ emerytem, ¿eby nie pad³ na zawa³ przy tych powitaniach i po¿egnaniach od Monci Moja chrisowa TOP5 ![]() 1. Always&Forever Chris Wood ![]() 2. Chris Hemsworth ![]() 3. Chris Evans ![]() 4. Chris Pratt ![]() 5. Chris Pine ![]() Maybe, you don't know Katherine at all. Did it ever occur to you that you have no idea who I really am? [/center]![]() Mam talenty ró¿ne, lecz nie nale¿y do nich poezja staram siê kleciæ s³owa aby by³a w tym finezja. Obietnice z³o¿y³am, wiêc spe³niæ j± nale¿y admin co nie dotrzymuje s³owa? Kto mu uwierzy? Z przeprosinami do Ciebie Kath pêdze aby nie popa¶æ w wieczna nêdzê. Kiedy Mafia siê z wielk± pomp± rozpoczê³±, nie chcia³am aby osoba z miasta zginê³a. Choæ pocz±tkowo w mych oczach by³a¶ podejrzana, wymówka z brakiem czasu, zdawa³a siê odgrzewana. Gdy za¶ ufaæ zaczê³am w twe piêkne s³owa, mafia nie pozwoli³a, by lekka sta³a siê ma g³owa. Rozkazali g³osowaæ wbrew mojej woli, musia³am siê pilnowaæ aby nie wyj¶æ z roli. Swojego s³owa broniæ mia³am zaciêcie, najlepiej tak aby w¶ród innych mia³o ono wziêcie. Przepraszam najszczerzej, lecz nie ca³a moja jest wina, g³osu bym na Ciebie nie odda³a, gdyby nie mafii kpina. Gra³a¶ zacnie, choæ nie ka¿dy to potrafi³ doceniæ, szkoda, ¿e losów miasta nie uda³o nam siê zmieniæ. Z najszerszymi przeprosinami, Tako. Có¿ to tak echem pijackich krzyków rozbrzmiewa I z dupy ³zy ¶miechu rozlewaj±c rzêsiste Wci±¿ sunie w dó³ si³± ty³ków rozpêdzone Ciemno¶æ nag³± powitaæ co siê jej nie spodziewa To z trzech czê¶ci ca³o¶æ misternie z³o¿ona Co czerwieni blaskiem ciekawskie oczy razi I bucha wci±¿ gdy w dó³ tak pokracznie z³azi Zielonym d³ugim poddupcem po³±czona A ka¿dy cz³on tego przedziwnego bytu Nie przez Boga do ¿ycia powo³anego Lecz przez wyobra¼nie chore i ³yki p³ynu czystego Zdaje siê niczym wobec wspania³o¶ci swego odbytu Bo piêkny on niczym moszna na niebosk³onie M±dry jak ¿adna ze stóp co na ¶wiat zrodzona A zabawna tak, ¿e a¿ strach Oto jest Kath Gne - Twoje przedty³cze <3 O³tarzyk uwielbienia Chrisa ![]() Autorstwa piêknej i utalentowanej Gne <3 Chris to dupa jakich wiele, Mêski facet w fajnym ciele, Serial o nim Kath ogl±da, Lecz na ty³ek wci±¿ spogl±da. Na nic próby oderwania Wzroku od s³odkiego drania, U¶miech jego mówi wiele A¿ mam ciarki na ca³ym ciele! By Sam Quest ![]() The wasted years, the wasted youth The pretty lies, the ugly truth And the day has come where I have died Only to find, I've come alive ~Teen idle ![]() I was angry with my friend; I told my wrath, my wrath did end. I was angry with my foe: I told it not, my wrath did grow. And I waterd it in fears, Night & morning with my tears: And I sunned it with smiles, And with soft deceitful wiles. And it grew both day and night. Till it bore an apple bright. And my foe beheld it shine, And he knew that it was mine. And into my garden stole, When the night had veild the pole; In the morning glad I see; My foe outstretched beneath the tree. Do hymnu! Katherine jak ten kwiat wykwit³a na stronie, Katherine zostanie z nami po wsze czas. Skromniutka i gadatliwa, wielka jej chwa³a, bo serce jej ogromne niczym g³owa Andrzeja. Refren: Chwa³a Ci nasza, Katherino! Filmowcu najlepszy, kochana userko! Znajomo¶æ TVD najwiêksz± masz! Chwa³a Ci, nasz pierniczku! Twa s³awa siê ci±gnie za Tob± niczym smród. Lecz nie martw siê tym, bo oznacza on Twój trud. Ka¿dy go do docenia, bo robisz cuda od niechcenia. Trzymaj tak dalej, a nagrodzi Ciê kto¶! Refren. Upija³a¶ siê w Karczmie, szala³a¶ w Hogwarcie, lecz by³a¶ w stanie pokonaæ Parchatego Trolla. Dzielnie walczy³a¶ w konkursie literackim, w redakcji Proroka zasiad³a¶ niczym król. Refren x2 ~ Pszemek - ³osiek <3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
-lavender- |
Dodany dnia 11.02.2019 07:35
|
![]() Pochwa³y: 6 Postów: 519 Dom: RavenclawPunkty: 12414 Ranga: Mistrz Expelliarmusa Data rejestracji: 20.06.13 |
Czytam te Simsy i po prostu nie dowierzam, co chwila jakie¶ dzieci siê rodz±! Chocia¿ teraz te bli¼niaki i to u Rue to ju¿ w ogóle... ![]() Btw, a to nie ja przypadkiem mieszka³am z Rue, Emily, Roksolan± i ani±? ![]() Life is better when you dance. ![]() And if the music is good you dance. ![]() Never too tired for it. ![]() ![]() W Hogwarcie Josephine Davis - klik! ![]() Kto ma olej w g³owie, temu do¶æ po s³owie. ![]() W Ravenclawie tylko ci, których umys³ piêknem l¶ni. ![]() ![]() My body is like a rum chocolate souffle. If I don't warm it up right, it doesn't rise. ![]() Did you know that dolphins are just gay sharks? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Scarllet |
Dodany dnia 11.02.2019 07:49
|
![]() Pochwa³y: 7 Postów: 661 Dom: GryffindorPunkty: 8343 Ranga: ¯ywy worek treningowy Data rejestracji: 15.11.16 |
Ci±¿a Rue by³a niez³ym zaskoczeniem! Ahh ten Marcus. ( Co siê dziewczyna bêdzie dzieæmi zajmowaæ! Pewnie bawiæ siê chce a nie )Biedny Gordian.. Powinien wyj¶æ trochê do ludzi, a nie ca³y dzieñ w simsy graæ. A co do bójki.. Mo¿e Razor podko****e siê w Monci i jak prawdziwy facet stoczy³ o ni± boj5? ''A ja Ciebie zaklnê w ¿ywy kamieñ! I bêd± Ciê czciæ w Republice Nowego Przyl±dka.'' -Zireael 2020 ![]() ![]() W Hogwarcie Corinne Laurientis |
|
|
|
gordian119 |
Dodany dnia 11.02.2019 10:22
|
![]() Pochwa³y: 3 Postów: 3594 Dom: SlytherinPunkty: 14123 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 08.06.16 |
Co nowego u gordiana po rozstaniu z Roksolan±? No chyba decyzjê o rozstaniu podj±³ zbyt pochopnie. Jako jedyny w domu nie ma chêci do poprawiania umiejêtno¶ci, chodzi do pracy, jak go zmuszê, a tak naprawdê to siedzi ca³y czas na kompie i napitala w Simsy. By³o zostawiaæ dziewczynê? no, to to ju¿ po prostu ca³y ja ![]() ![]() a tak btw, sk±d masz laptopa w ts4? bo tam chyba nie ma takowych z tego co pamiêtam... Witam was, moi drodzy, w krainie czarów! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A je¶li chcecie zdobyæ Druhów gotowych na wiele, To czeka was Slytherin, Gdzie ceni± sobie fortele. Posycz sobie, ma³a ¿mijko Wij siê, ¿mijko, wij B±d¼ milutka dla Gordiana Bo ciê przybije do drzwi! ![]() Od Hermionki78 na Halloweeeeeeeeeen ![]() Order Dobrego Ucznia za 3. miejsce w konkursie na najaktywniejszego ucznia Hogwartu (2017/2018) ![]() ![]() W Hogwarcie: Gordian Stella (4.07-2016-8.07.2018) Prefekt Slytherinu 2017/2018 Bruno Boccanegra (od 8.07.2018) |
|
|
|
| Takoizu |
Dodany dnia 11.02.2019 11:51
|
![]() Pochwa³y: 7 Postów: 1014 Dom: SlytherinPunkty: 9614 Ranga: Praktykant w ¦w Mungu Data rejestracji: 10.11.15 |
Gordian grajacy w simsy? To ca³a prawda Lil i Kirico mnie niesamowicie zaskoczyli, ale chyba nie a¿ tak jak bli¼niacza ci±¿a Rue Trochê szkoda, ¿e rozdzieli³a¶ dzieciaki ale có¿... skoro ¿adna z domowniczek nie ma abicji ¿eby zarabiaæ pieni±dze... Uwielbiam Twoj± rozgrywkê ![]() |
|
|
|
PaulaSmith |
Dodany dnia 11.02.2019 12:17
|
Kath mnie te¿ zaskoczy³o, ¿e graj± w Simsy 1 i chcia³am Wam to pokazaæ ![]() lavneder, oczywi¶cie masz racjê to Ty mieszkasz z Rue i ekip±, a Liliana jest w innym domu, machnê³am siê ![]() gordian laptopa mam z modów z neta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sarahis ![]() |
|
|
|
MorfinGaunt |
Dodany dnia 11.02.2019 13:09
|
![]() Pochwa³y: 3 Postów: 652 Dom: HufflepuffPunkty: 7033 Ranga: ¯ywy worek treningowy Data rejestracji: 07.12.16 |
Wchodzê tu i widzê... aaaa! znowu ci±¿a! Co tu siê na Merlina dzieje?! Paula, dom publiczny za³o¿y³a¶, czy co? Jakby tego by³o ma³o... dwoje na raz Wstyd¼ siê Marcus! i Rue te¿! Jak mo¿na siê dzieæmi nie zajmowaæ?! ¯e Benem nikt nie chce to rozumiem i nawet pochwalam, bo to diabe³ wcielony, ale Freda i Georgina? Jak nie macie do tego serca, to... losiek, co ty na to, by adoptowaæ dziewczynki? Skoro i tak ju¿ siê nimi zajmujê ![]() Moncia, ty uwa¿aj na tego A.! I sk±d Syriusz mia³ tyle kasy?! :O I tylko patrzeæ jak przyjdzie Nior i znów zepsuje Gra¿ynce domek MorfinGaunt
![]() ![]() Je¶li kto¶ ci mówi, ¿e czuje siê benowo, albo do bena z takim ¿yciem, to wiedz, ¿e to nie przelewki i trzeba takiej osobie natychmiast pomóc! Bo z Benem nie ma ¿artów! ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
losiek13 |
Dodany dnia 11.02.2019 14:25
|
![]() Ostrze¿enia: 2 Pochwa³y: 33 Postów: 2832 Dom: RavenclawPunkty: 34217 Ranga: Pan ¦mierci Data rejestracji: 19.06.08 |
¯adnych dzieci!!! ile razy mam powtarzaæ!!! Bêdzie chyba rozwód...Razor pewnie pobi³ Krico za awariê HPneta, proste
|
|
|
|
Katherine_Pierce |
Dodany dnia 11.02.2019 16:20
|
A bym zapomnia³a o najwa¿niejszym... Syriusz zarywajacy do Emilki, dostaj±cy kosza i interesownosci Emilki jak zobaczy³a kasê pod pantoflem biedak bêdzie Moja chrisowa TOP5 ![]() 1. Always&Forever Chris Wood ![]() 2. Chris Hemsworth ![]() 3. Chris Evans ![]() 4. Chris Pratt ![]() 5. Chris Pine ![]() Maybe, you don't know Katherine at all. Did it ever occur to you that you have no idea who I really am? [/center]![]() Mam talenty ró¿ne, lecz nie nale¿y do nich poezja staram siê kleciæ s³owa aby by³a w tym finezja. Obietnice z³o¿y³am, wiêc spe³niæ j± nale¿y admin co nie dotrzymuje s³owa? Kto mu uwierzy? Z przeprosinami do Ciebie Kath pêdze aby nie popa¶æ w wieczna nêdzê. Kiedy Mafia siê z wielk± pomp± rozpoczê³±, nie chcia³am aby osoba z miasta zginê³a. Choæ pocz±tkowo w mych oczach by³a¶ podejrzana, wymówka z brakiem czasu, zdawa³a siê odgrzewana. Gdy za¶ ufaæ zaczê³am w twe piêkne s³owa, mafia nie pozwoli³a, by lekka sta³a siê ma g³owa. Rozkazali g³osowaæ wbrew mojej woli, musia³am siê pilnowaæ aby nie wyj¶æ z roli. Swojego s³owa broniæ mia³am zaciêcie, najlepiej tak aby w¶ród innych mia³o ono wziêcie. Przepraszam najszczerzej, lecz nie ca³a moja jest wina, g³osu bym na Ciebie nie odda³a, gdyby nie mafii kpina. Gra³a¶ zacnie, choæ nie ka¿dy to potrafi³ doceniæ, szkoda, ¿e losów miasta nie uda³o nam siê zmieniæ. Z najszerszymi przeprosinami, Tako. Có¿ to tak echem pijackich krzyków rozbrzmiewa I z dupy ³zy ¶miechu rozlewaj±c rzêsiste Wci±¿ sunie w dó³ si³± ty³ków rozpêdzone Ciemno¶æ nag³± powitaæ co siê jej nie spodziewa To z trzech czê¶ci ca³o¶æ misternie z³o¿ona Co czerwieni blaskiem ciekawskie oczy razi I bucha wci±¿ gdy w dó³ tak pokracznie z³azi Zielonym d³ugim poddupcem po³±czona A ka¿dy cz³on tego przedziwnego bytu Nie przez Boga do ¿ycia powo³anego Lecz przez wyobra¼nie chore i ³yki p³ynu czystego Zdaje siê niczym wobec wspania³o¶ci swego odbytu Bo piêkny on niczym moszna na niebosk³onie M±dry jak ¿adna ze stóp co na ¶wiat zrodzona A zabawna tak, ¿e a¿ strach Oto jest Kath Gne - Twoje przedty³cze <3 O³tarzyk uwielbienia Chrisa ![]() Autorstwa piêknej i utalentowanej Gne <3 Chris to dupa jakich wiele, Mêski facet w fajnym ciele, Serial o nim Kath ogl±da, Lecz na ty³ek wci±¿ spogl±da. Na nic próby oderwania Wzroku od s³odkiego drania, U¶miech jego mówi wiele A¿ mam ciarki na ca³ym ciele! By Sam Quest ![]() The wasted years, the wasted youth The pretty lies, the ugly truth And the day has come where I have died Only to find, I've come alive ~Teen idle ![]() I was angry with my friend; I told my wrath, my wrath did end. I was angry with my foe: I told it not, my wrath did grow. And I waterd it in fears, Night & morning with my tears: And I sunned it with smiles, And with soft deceitful wiles. And it grew both day and night. Till it bore an apple bright. And my foe beheld it shine, And he knew that it was mine. And into my garden stole, When the night had veild the pole; In the morning glad I see; My foe outstretched beneath the tree. Do hymnu! Katherine jak ten kwiat wykwit³a na stronie, Katherine zostanie z nami po wsze czas. Skromniutka i gadatliwa, wielka jej chwa³a, bo serce jej ogromne niczym g³owa Andrzeja. Refren: Chwa³a Ci nasza, Katherino! Filmowcu najlepszy, kochana userko! Znajomo¶æ TVD najwiêksz± masz! Chwa³a Ci, nasz pierniczku! Twa s³awa siê ci±gnie za Tob± niczym smród. Lecz nie martw siê tym, bo oznacza on Twój trud. Ka¿dy go do docenia, bo robisz cuda od niechcenia. Trzymaj tak dalej, a nagrodzi Ciê kto¶! Refren. Upija³a¶ siê w Karczmie, szala³a¶ w Hogwarcie, lecz by³a¶ w stanie pokonaæ Parchatego Trolla. Dzielnie walczy³a¶ w konkursie literackim, w redakcji Proroka zasiad³a¶ niczym król. Refren x2 ~ Pszemek - ³osiek <3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
MorfinGaunt |
Dodany dnia 11.02.2019 17:03
|
Pozwoli³em sobie zrobiæ drzewo genealogiczne naszych rodzin Simowych ![]() MorfinGaunt
|
|
|
PaulaSmith |
Dodany dnia 11.02.2019 17:13
|
Ojej Morfin to s³odkie!!! Dziêkujê Ci bardzo! Mega to wygl±da! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sarahis ![]() |
|
|
|
| Podziel siê z innymi: |
|
| Przejd¼ do forum: |

Nadal czujê siê na 17 lat, a ju¿ 26 na karku 

Ravenclaw

Gryffindor
¿e smutkiem odkry³am, ¿e oni nie sami z siebie siê zabawiaj± a to Pauli siê kilka 

Hufflepuff

Czy wymêczony Morfin wo³a o pomoc swoim nowym tytu³em ksia¿ki? 

Slytherin
Na¶lê na niego jak±¶ armiê kosmitów, co Paula? I zazdroszczê ³o¶kowi i Morfinowi, my z Mikas± musimy biegaæ po bie¿ni jak chomiki po tym kó³ku, a oni nie do¶æ, ¿e maj± tyle przyjemno¶ci to jeszcze formê przy tym robi±... Chocia¿ Mikasa chyba te¿ nied³ugo bêdzie mog³a zrezygnowaæ z bie¿ni 

Bad wolf