Logowanie
Facebook
Shoutbox
Wspó³praca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjêcie
Zobacz temat
|
Oceny prac II Turnieju Fan Art
|
|
Katherine_Pierce |
Dodany dnia 10.02.2019 15:19
|
![]() Pochwa³y: 29 Postów: 5926 Dom: GryffindorPunkty: 47342 Ranga: Cz³onek Rady Strachu Data rejestracji: 31.10.14 |
Ciê¿ko mi wybraæ, naprawdê. Obie prace s± przecudowne, obie skrad³y mi serce i obie s± po prostu genialne. W A jest taki fajny element humoru, jest przeurocza, mimo i¿ nie lubiê kotów. Ale jest po prostu... wywo³uje u¶miech na twarzy. W B kocham perspektywê wnêtrza walizki i to jak widaæ z niej ¶wiat zewnêtrzny. Plus zwyk³y, niemagiczny zwierzaczek, zagl±daj±cy do ¶rodka, po prostu idealnie. Mimo i¿ mega podobaj± mi siê obie prace, ostatecznie wybieram pracê B, g³ównie dlatego, ¿e bardziej podoba mi siê pomys³. A jako i¿ wykonaniem prace podobaj± mi siê tak samo, to muszê wybraæ na podstawie czego¶ innego. Moja chrisowa TOP5 ![]() 1. Always&Forever Chris Wood ![]() 2. Chris Hemsworth ![]() 3. Chris Evans ![]() 4. Chris Pratt ![]() 5. Chris Pine ![]() Maybe, you don't know Katherine at all. Did it ever occur to you that you have no idea who I really am? [/center]![]() Mam talenty ró¿ne, lecz nie nale¿y do nich poezja staram siê kleciæ s³owa aby by³a w tym finezja. Obietnice z³o¿y³am, wiêc spe³niæ j± nale¿y admin co nie dotrzymuje s³owa? Kto mu uwierzy? Z przeprosinami do Ciebie Kath pêdze aby nie popa¶æ w wieczna nêdzê. Kiedy Mafia siê z wielk± pomp± rozpoczê³±, nie chcia³am aby osoba z miasta zginê³a. Choæ pocz±tkowo w mych oczach by³a¶ podejrzana, wymówka z brakiem czasu, zdawa³a siê odgrzewana. Gdy za¶ ufaæ zaczê³am w twe piêkne s³owa, mafia nie pozwoli³a, by lekka sta³a siê ma g³owa. Rozkazali g³osowaæ wbrew mojej woli, musia³am siê pilnowaæ aby nie wyj¶æ z roli. Swojego s³owa broniæ mia³am zaciêcie, najlepiej tak aby w¶ród innych mia³o ono wziêcie. Przepraszam najszczerzej, lecz nie ca³a moja jest wina, g³osu bym na Ciebie nie odda³a, gdyby nie mafii kpina. Gra³a¶ zacnie, choæ nie ka¿dy to potrafi³ doceniæ, szkoda, ¿e losów miasta nie uda³o nam siê zmieniæ. Z najszerszymi przeprosinami, Tako. Có¿ to tak echem pijackich krzyków rozbrzmiewa I z dupy ³zy ¶miechu rozlewaj±c rzêsiste Wci±¿ sunie w dó³ si³± ty³ków rozpêdzone Ciemno¶æ nag³± powitaæ co siê jej nie spodziewa To z trzech czê¶ci ca³o¶æ misternie z³o¿ona Co czerwieni blaskiem ciekawskie oczy razi I bucha wci±¿ gdy w dó³ tak pokracznie z³azi Zielonym d³ugim poddupcem po³±czona A ka¿dy cz³on tego przedziwnego bytu Nie przez Boga do ¿ycia powo³anego Lecz przez wyobra¼nie chore i ³yki p³ynu czystego Zdaje siê niczym wobec wspania³o¶ci swego odbytu Bo piêkny on niczym moszna na niebosk³onie M±dry jak ¿adna ze stóp co na ¶wiat zrodzona A zabawna tak, ¿e a¿ strach Oto jest Kath Gne - Twoje przedty³cze <3 O³tarzyk uwielbienia Chrisa ![]() Autorstwa piêknej i utalentowanej Gne <3 Chris to dupa jakich wiele, Mêski facet w fajnym ciele, Serial o nim Kath ogl±da, Lecz na ty³ek wci±¿ spogl±da. Na nic próby oderwania Wzroku od s³odkiego drania, U¶miech jego mówi wiele A¿ mam ciarki na ca³ym ciele! By Sam Quest ![]() The wasted years, the wasted youth The pretty lies, the ugly truth And the day has come where I have died Only to find, I've come alive ~Teen idle ![]() I was angry with my friend; I told my wrath, my wrath did end. I was angry with my foe: I told it not, my wrath did grow. And I waterd it in fears, Night & morning with my tears: And I sunned it with smiles, And with soft deceitful wiles. And it grew both day and night. Till it bore an apple bright. And my foe beheld it shine, And he knew that it was mine. And into my garden stole, When the night had veild the pole; In the morning glad I see; My foe outstretched beneath the tree. Do hymnu! Katherine jak ten kwiat wykwit³a na stronie, Katherine zostanie z nami po wsze czas. Skromniutka i gadatliwa, wielka jej chwa³a, bo serce jej ogromne niczym g³owa Andrzeja. Refren: Chwa³a Ci nasza, Katherino! Filmowcu najlepszy, kochana userko! Znajomo¶æ TVD najwiêksz± masz! Chwa³a Ci, nasz pierniczku! Twa s³awa siê ci±gnie za Tob± niczym smród. Lecz nie martw siê tym, bo oznacza on Twój trud. Ka¿dy go do docenia, bo robisz cuda od niechcenia. Trzymaj tak dalej, a nagrodzi Ciê kto¶! Refren. Upija³a¶ siê w Karczmie, szala³a¶ w Hogwarcie, lecz by³a¶ w stanie pokonaæ Parchatego Trolla. Dzielnie walczy³a¶ w konkursie literackim, w redakcji Proroka zasiad³a¶ niczym król. Refren x2 ~ Pszemek - ³osiek <3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Angelina Johnson |
Dodany dnia 10.02.2019 20:38
|
![]() Pochwa³y: 23 Postów: 8024 Dom: SlytherinPunkty: 32803 Ranga: Komentuj FF, to siê u¶miechnê Data rejestracji: 13.05.07 |
Prace s± naprawdê fajne, a autorki podesz³y do tematu w zupe³nie odmienny od siebie sposób W pracy A ujê³o mnie to porównanie ma³ego, mugolskiego tygryska z potê¿nym Zouwu. Fajnie pokazane, ¿e niezale¿nie od rozmiarów kot to... kot i ma swoje kocie nawyki ;D Ciekawe czyja rêka wystaje z walizki, czy¿by to Newt kusi³ Zouwu? Podoba mi siê w tej pracy, ¿e walizka jest dobrze zaakcentowana. Ciê¿ko jej nie zauwa¿yæ, mimo ¿e wydawa³oby siê, ¿e to olbrzymi zwierzak jest na pierwszym planie. A najbardziej uwielbiam na tym rysunku ogon, wygl±da jakby naprawdê mia³ siê zaraz poruszyæ. W pracy B najbardziej ujmuje mnie ten s³odki, grubiutki króliczek, który zagl±da sobie do walizki, a w jej wnêtrzu panuje zwierzêcy chaos. Jak tylko patrzê na ten rysunek, to ju¿ siê szczerzê. I nie wiem czy to nie w³a¶nie przez tego króliczka, ale praca B wydaje mi siê taka ciep³a i mi³a. ¯mijoptak jest naprawdê piêkny, podobaj± mi siê jego plamki na ciele, chochlik kojarzy mi siê z lekcjami Lockharta. Ciekawe tylko czyj szalik zwisa w walizce? Nie chcê k³amaæ, ¿e zastanawia³am siê wieki nad wyborem pracy, bo to nie prawda. Stawiam na pracê B, gdy¿ ona wywo³a³a we mnie naprawdê fajne emocje. Praca A jest piêkna, ale wydaje mi siê du¿o ch³odniejsza (jak wiele prac czarno-bia³ych, wydaje mi siê, ¿e trudniej bez koloru zrobiæ "ciep³y" obrazek) i mimo wra¿enia ruchu, wygrywa dla mnie grubiutki króliczek zagl±daj±cy do ¶wiata fantastycznych zwierz±t. Przyznam jeszcze, ¿e mi osobi¶cie temat tego fina³u siê nie podoba³ i teraz muszê przyznaæ racjê reszcie adminom, bo mieli racjê i prace s± naprawdê nietuzinkowe i ¶liczne. Tak¿e myli³am siê
|
|
|
|
Scarllet |
Dodany dnia 11.02.2019 09:34
|
![]() Pochwa³y: 7 Postów: 661 Dom: GryffindorPunkty: 8343 Ranga: ¯ywy worek treningowy Data rejestracji: 15.11.16 |
Obydwie pracê s± bardzo ³adne i dobrze wykonane. W pracy A zawiod³o mnie tylko t³o. Zauwa¿y³am je dopiero po jakim¶ czasie jak siê przyjrza³am. Jednak ma te¿ swoje plusy którymi s± piêkne koty. Ale przyznam szczerze, ¿e nie zachwyci³a mnie ona tak bardzo jak praca B. W pracy B podoba mi siê siê perspektywa ¶rodka walizki. Zwierzêta s± wyraziste i nawet czarno bia³y kolor nadaje tej pracy magii. Ten ma³y szczegó³ jakim jest chyba mugolskie zwierz±tko na górze dodaje uroku pracy. Dlatego g³osuje na pracê B ''A ja Ciebie zaklnê w ¿ywy kamieñ! I bêd± Ciê czciæ w Republice Nowego Przyl±dka.'' -Zireael 2020 ![]() ![]() W Hogwarcie Corinne Laurientis |
|
|
|
blad logiczny |
Dodany dnia 11.02.2019 16:57
|
![]() Pochwa³y: 3 Postów: 525 Dom: RavenclawPunkty: 10701 Ranga: Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz! Data rejestracji: 13.12.14 |
Obie prace s± na bardzo wysokim poziomie wiêc wybór bêdzie bardzo trudny. Praca A. Jest niezwykle piêkna przez swoj± perfekcyjn± szczegó³owo¶æ w detalach walizki oraz oczywi¶cie samych zwierz±t. Praca B.. Posiada wspaniale dopracowane t³o i naprawdê wielka szkoda, ¿e nie mo¿na tego zobaczyæ w kolorze. Nawet ró¿ne odcienie niebieskiego i granatowego charakterystyczne dla nocy z pewno¶ci± by³yby tutaj niesamowite. Zwierzêta te¿ s± udane, a wy³aniaj±ca siê z g³êbi walizka tworzy niesamowit± atmosferê. Bior±c jednak pod uwagê to co jest g³osujê na Pracê A. B³±d mam zawsze przed sob±.
Wszelkie b³êdy, gramatyczne, stylistyczne, ortograficzne, interpunkcyjne, to moi kuzyni. Nie lubiê kuzynów. Uwa¿am, ¿e nale¿y wypêdziæ b³endy z pustymi do puszczy. |
|
|
|
Mikasa |
Dodany dnia 11.02.2019 17:12
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Pochwa³y: 21 Postów: 2007 Dom: RavenclawPunkty: 22743 Ranga: Niezwyciê¿ony mag Data rejestracji: 24.04.13 |
Bardzo trudno wybraæ, szczerze. Oba rysunki s± fantastycznie dopracowane, s± bogate w detale wywo³uj±ce u¶miech i stworzone z prawdziwym rozmachem. Praca A: Mam s³abo¶æ do kotów, wiêc ten rysunek oczywi¶cie do mnie przemawia. Fajne nawi±zanie do drugiej czê¶ci FZ, CUDOWNY ogon "rodzica" (jak mniemam?). Mo¿na na tê ilustracjê patrzeæ bez koñca. No i jest po prostu urocza z ma³ym koci±tkiem i tym puszkiem, który znamy z filmu. Praca B: To, co najbardziej mi siê tu podoba, to perspektywa. Dopiero po chwili dostrzeg³am, ¿e patrzymy na rysunek z dna walizki, a na nas zerka zwyk³y mugolski króliczek. ¦wietny pomys³! Cieniowanie jest genialne. Nie ma siê do czego przyczepiæ. Serio, to bardzo trudna decyzja i równie dobrze mo¿na rzuciæ tu monet±, obie autorki pokaza³y mistrzowski talent. G³osujê na pracê A. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Wioletta |
Dodany dnia 11.02.2019 17:25
|
![]() Pochwa³y: 26 Postów: 3204 Dom: GryffindorPunkty: 33447 Ranga: Pan ¦mierci Data rejestracji: 06.07.16 |
Praca A. 1) Pomys³ - 10 pkt WOW! To pomy¶la³am gdy pierwszy raz zobaczy³am prace. To jest po prostu genialne. Pomys³ cudowny. Wszystko razem tworzy jedn± ca³o¶æ. 2) Zgodno¶æ z tematem - 10 pkt No co. Wszystko jest. Czerñ i biel - jest, niemagiczne stworzenie jak i magiczne - jest, i walizka te¿. 3) Technika - (je¶li kto¶ szkicuje, to ocenia siê cienie, jak kto¶ siêga po kredki, to kolorystykê, je¶li kto¶ robi kola¿ to te¿ szczegó³owo¶æ i kompozycjê) - 19 pkt Bardzo szczegó³owy rysunek, i mimo, ze jest tylko czerñ i biel to nie ³±czy siê w jedn± plamê. 4) Jako¶æ/staranno¶æ - 5 pkt Wed³ug mnie autor zadba³ o ka¿dy nawet najmniejszy szczegó³. Jako¶æ wspaniala. Poziom pracy naprawdê wysoki. 5) Ogólne wra¿enia - 10 pkt Jestem totalnie na maxa oczarowana. Nie mogê siê napatrzeæ. Co¶ wspania³ego. 6) Ocena ogólna: suma wszystkich punktów 54/55 mo¿liwych Praca B. 1) Pomys³ - 9 pkt Pomys³ oceniam jako dobry, jednak ta praca mnie nieco przyt³acza. Na moje zbyt wiele siê na niej dzieje. Autor zbyt du¿o chcia³ nam pokazaæ tak jakby nie móg³ siê zdecydowaæ. 2) Zgodno¶æ z tematem - 10 pkt Co do zgodno¶ci z tematem to nie mam nawet w±tpliwo¶ci. 3) Technika - (je¶li kto¶ szkicuje, to ocenia siê cienie, jak kto¶ siêga po kredki, to kolorystykê, je¶li kto¶ robi kola¿ to te¿ szczegó³owo¶æ i kompozycjê) - 19 pkt Technicznie rysunek jest naprawdê dobry.Mo¿e miejscami brakuje p³ynno¶ci to ogólnie jest super. 4) Jako¶æ/staranno¶æ - 5 pkt Praca bardzo staranna. Wysokiej jako¶ci. Naprawde szacun, bo zwierzaki prezentuj± siê naprawdê bombowo. 5) Ogólne wra¿enia - 8 pkt Ogólnie mi siê podoba. Naprawdê. Fajna, staranna praca. Na bardzo wysokim poziomie. Jednak jak wspomnia³am wcze¶niej dla mnie tego wszystkiego tam jest za du¿o. Niektóre elementy wygl±daj± jak wklejone i jak gdyby nie do koñca tworz± ca³o¶æ. 6) Ocena ogólna: suma wszystkich punktów 51/55 mo¿liwych Podium. Pierwsze miejsce - praca A Drugie miejsce - praca B Na koniec dodam, ¿e fina³ naprawdê jest na wyrównanym poziomie. Obie dziewczyny s± genialne. Ich prace zabieraj± dech w piersiach. ¯yczê wam powodzenia. |
|
|
|
monciakund |
Dodany dnia 11.02.2019 17:26
|
![]() Pochwa³y: 31 Postów: 2334 Dom: GryffindorPunkty: 43236 Ranga: halo, regulamin! Data rejestracji: 11.03.13 |
Praca A 1) Pomys³ - 10 pkt Jak dla mnie mega, bardzo podobaj± mi siê trzy kotki. Jeden na patyku, ma³a kicia i zouwu <3 dobrze pokazane, ¿e kot w ka¿dym rozmiarze lubi siê bawiæ. 2) Zgodno¶æ z tematem - 10pkt 3) Technika - 20pkt Pomimo braku kolorów obrazek têtni ¿yciem, ma niezwykle du¿o dynamiki. Podobaj± mi siê przej¶cia szaro¶ci, mistrzostwo ¶wiata. 4) Jako¶æ/staranno¶æ - 5pkt 5) Ogólne wra¿enia - 10pkt 6) Ocena ogólna: 55/55 mo¿liwych Praca B 1) Pomys³ - 10 pkt Super ukazanie wnêtrza walizki Newta jako otwartego podwórka, gdzie wszystkie zwierzaki biegaj± (lataj±) sobie wolno 2) Zgodno¶æ z tematem - 10pkt 3) Technika - 19pkt Jak zwykle mistrzowsko, jednak jeden punkcik poleci za zbyt du¿± ilo¶æ czerni w dolnej czê¶ci obrazka. Skupia wzrok ogl±daj±cego odci±gaj±c go od piêknych zwierz±tek 4) Jako¶æ/staranno¶æ - 5pkt 5) Ogólne wra¿enia - 10pkt 6) Ocena ogólna: 54/55 mo¿liwych Obydwie prace s± przepiêkne. Dziêki dziewczyny, bo odwali³y¶cie kawa³ naprawdê dobrej roboty! Czekam teraz na kolejne fan arty w naszej galerii. Jak dla mnie, minimalnie lepsza (co z reszt± widaæ powy¿ej) jest praca A. ![]() - - - The human life is made up of choices. Yes or no. In or out. Up or down. And then there are the choices that matter. Love or hate. To be a hero or to be a coward. To fight or to give in. Live or die. - - - ![]() - - - Don't let what he wants eclipse what you need. He's very dreamy but he's not the sun, you are. - - - ![]() --- Nad przepa¶ci±, tego¿ roku ¯yraf masa siê w amoku Rodzi. Pamiêæ ludzka jest Zawodna, mimo tego fiest Tysi±ce, z tej okazji, Ku jej chwale od Abchazji A¿ po Nordkapp wspominacie. "Czyjej chwale?", siê spytacie. Jak to czyjej? Monci* naszej. Gryfa córce, redakcyjnej Na tym ¶wiecie ambitniejszej Od niej nie ma. Tu rysunek, Tam malunek i do tego Social media. Wizerunek Hp-neta tam kreuje, ego Strony reperuje. Szczerze, Bardzo, bardzo szczerze mówi±c Cz³ek orkiestra, ¿ywa gwiazda. ¯yj nam wiecznie, twórz i kreuj. Koniec, basta - taki mus i ¯yraf pasta. --- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Smierciojadek |
Dodany dnia 11.02.2019 17:32
|
![]() Pochwa³y: 14 Postów: 6913 Dom: GryffindorPunkty: 60618 Ranga: Harrych ¶wi±t! Data rejestracji: 22.04.07 |
Co¶ piêknego! Naprawdê czapki z g³ów, dziewczyny. ![]() Krótko i na temat - oddajê g³os na pracê B. Choæ nie ¿eby to by³a taka prosta i pewna decyzja. ¯mijoptak dla mnie wygra³, jest przecudowny. Z racji tego, ¿e jest taka perspektywa tj. wydaje siê, ¿e obserwator jest na dole, praca zyskuje takiej... pe³no¶ci, takiego wymiaru. W pracy A doceniam dok³adno¶æ, pewn± kreskê, cienie i przepiêknego Zouwu! ![]() Nie mo¿na zap³aciæ za co¶, co nie ma ceny. Niektórzy twierdz±, ¿e ka¿da, absolutnie ka¿da rzecz na ¶wiecie ma swoj± cenê. To nieprawda. S± rzeczy, które ceny nie maj±, s± bezcenne. Naj³atwiej poznaæ takie rzeczy po tym, ¿e raz utracone, s± utracone na zawsze. ![]() Nie wiesz, co pamiêtasz, dopóki nie spróbujesz tego opowiedzieæ. I nie wiesz, co tak naprawdê s±dzisz na dany temat, dopóki nie zaczniesz siê o to z kim¶ k³óciæ. W samotno¶ci nie jeste¶ nawet ¶wiadomy swoich sprzeczno¶ci. ![]() Pamiêtaj. W ¶nie nie da siê szeptaæ. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
ania919 |
Dodany dnia 11.02.2019 17:41
|
![]() Pochwa³y: 11 Postów: 1231 Dom: RavenclawPunkty: 39464 Ranga: Harrych ¶wi±t! Data rejestracji: 09.10.15 |
Obie prace s± prze¶liczne i obie zas³uguj± na pierwsze miejsce naprawdê bardzo wysoki poziom w tym finale, nie zawiod³am siê.G³osujê na pracê B W pracy B ciut bardziej spodoba³ mi siê pomys³. Podoba mi siê perspektywa wnêtrza walizki, króliczek wyszed³ uroczo, super pomys³ i wykonanie. W pracy A te¿ jest wszystko super, te kotki wygl±daj± fantastycznie, ale niestety glos trzeba oddaæ na jedn± z prac Kto ma olej w g³owie, temu do¶æ po s³owie. W Ravenclawie tylko ci, których umys³ piêknem l¶ni. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Livka |
Dodany dnia 11.02.2019 19:44
|
![]() Pochwa³y: 8 Postów: 521 Dom: GryffindorPunkty: 10109 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 22.01.18 |
Zacznê od tego, ¿e teraz cieszê siê, ¿e jest rozbicie na punkty, bo jakbym mia³a ot tak napisaæ, która to mog³abym nie daæ rady! Brawo dziewczyny! ¦wietna robota! Praca A. 1) Pomys³ - 10 pkt Pomys³ genialny, weso³y, no zwyczajnie genialny Bardzo mi siê podobaj± koty. No2) Zgodno¶æ z tematem - 10 pkt Wszystkie warunki spe³nio 3) Technika - 20pkt 4) Jako¶æ/staranno¶æ - 4 pkt Odejmuje jeden punkt za t³o, bo mam wra¿enie, ¿e nie jest do koñca przemy¶lane 5) Ogólne wra¿enia - 10 pkt Praca jest cudowna, weso³a z nawi±zaniem do filmu i oczywi¶cie zgodna z tematem. Ogon zwierzaka mnie oczarowa³, bo mam wra¿enie, ¿e zaraz zamacha! No mistrzostwo no! 6) Ocena ogólna: suma wszystkich punktów 54/55 mo¿liwych Praca B. 1) Pomys³ - 10 pkt Genialny pomys³. Perspektywa mi siê bardzo podoba mi mam wra¿enie, jakbym le¿a³a na trawie i spogl±da³a w stronê wyj¶cia z walizki. No cudowne! 2) Zgodno¶æ z tematem - 10 pkt Wszystko jest ^^ 3) Technika - (je¶li kto¶ szkicuje, to ocenia siê cienie, jak kto¶ siêga po kredki, to kolorystykê, je¶li kto¶ robi kola¿ to te¿ szczegó³owo¶æ i kompozycjê) - 19 pkt Technicznie rysunek jest naprawdê dobry.Mo¿e miejscami brakuje p³ynno¶ci to ogólnie jest super. 4) Jako¶æ/staranno¶æ - 5 pkt Wszystko jest na swoim miejscu. A to niebo z ty³u mnie urzek³o. Gwiazdy. Chmury. Chaos zupe³nie jak w walizce Newta ![]() 5) Ogólne wra¿enia - 10 pkt Co tu du¿o mówiæ. ¯mijoptak mnie kupi³ i nie mam w±tpliwo¶ci, ¿e jego spojrzeniu nie odmówi³abym ani 1 karaluszka. Cudowna praca! 6) Ocena ogólna: suma wszystkich punktów 55/55 mo¿liwych Pierwsze miejsce - praca B Drugie miejsce - praca A Cze¶æ wszystkim! Tak naprawdê to mnie tu nie ma ![]() Same dobre gwiazdy spotka³y siê na nieba szczycie, Z ducha, ognia i rosy tchnê³y w ciebie ¿ycie Portret upamiêtniaj±cy s³ynna bitwê na HPnecie. Na tym arcydziele JA - Livka Andrewparte w czasie bitwy Hogwartczykow o SB, autorstwa mistrzyni Painta Lou ![]() Co dobrego w 2019? ![]() Nagrody za 2018! ![]() ![]() ![]() ![]() Dom w Hogwarcie: Gryffindor ![]() Ulubione bajki ![]() ![]() ![]() ![]() Ulubione seriale ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 11.02.2019 19:54
|
![]() Pochwa³y: 39 Postów: 3422 Dom: HufflepuffPunkty: 36829 Ranga: Harrych ¶wi±t! Data rejestracji: 14.05.09 |
Strasznie ciê¿ko by³o mi siê zebraæ do oceny tych prac, bo temat zwierz±t na rysunkach ani mnie ziêbi ani grzeje, niestety. O Pracy A mogê napisaæ, ¿e proporcjê tego zwierza s± fajnie zachowane i obrazek jest piêkny, ale... Ale ta scena przypomina mi cyrk, a nie znoszê odniesieñ cyrkowych w czymkolwiek, dlatego te¿ odczuwam pewn± niechêæ kiedy patrzê a te tygrysy (ja siê nie znam na walizce Newta). Co do Pracy B, podoba mi siê, ¿e jest tu nawalone tyle zwierzaków, oraz ¿e jest to utrzymane w takiej tajemniczej aurze. Kocham te gwiazdki na niebie. Jedyne co psuje ca³y efekt to ten okropny szalik. Jakby go nie by³o, to wszystko by³oby idealnie. G³osujê na Pracê B. ![]() Christian. ![]() Bo liczy siê to, co masz w ¶rodku. ![]() Ale czasami warto za³o¿yæ maskê. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikujê jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszê fanficka ducha, ¿e tak to ujmê, czyli takiego, którego nie ma" "po czê¶ci trudny jêzyk wynika z za³o¿eñ p³omieñ odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzêdniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartê I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
|
CoSieDzieje |
Dodany dnia 11.02.2019 20:07
|
![]() Pochwa³y: 6 Postów: 1033 Dom: HufflepuffPunkty: 30039 Ranga: Pan ¦mierci Data rejestracji: 20.08.17 |
Mówi³em kiedy¶, ¿e kocham kolorowe prace? Chyba nie, ale w ka¿dym b±d¼ razie jest mi strasznie smutno, ¿e w¶ród wymagañ znalaz³ siê wymóg czarno-bia³ego obrazka. Ani jedna, ani drug praca nie przekonuje mnie do siebie niczym szczególnym. Brakuje mi feerii barw i ogólnie mam poczucie, ¿e te prace s± nijakie. Wiele wiêcej nie jestem w stanie powiedzieæ. Scena z pierwszego obrazka wydaje mi siê strasznie sztuczna, a do tego mam poczucie pustki. Pozycja tego du¿ego zwierzaka jest w moim odczucie nienaturalna, jako¶ dziwnie siê wygina. Natomiast bardzo mi siê podoba ma³y kotek, ale to nie zmienia mojego ogólnego odczucia. Praca druga jest bardziej tajemnicza. Obserwator ma bardzo nietypow± pozycjê i chwilê zajê³o mi zrozumienie z jakiej myw³a¶ciwie patrzymy perspektywy. Przewagê nad prac± A daje niew±tpliwie wiêksza ilo¶æ zwierzaków. Gwiazdy i trawa te¿ s± super. Mam tylko jedno pytanie - dlaczego walizka lewituje nad ziemi±? ;D Jak dla mnie zwyciêzc± jest praca B. |
|
|
|
| Podziel siê z innymi: |
|
| Przejd¼ do forum: |

Nadal czujê siê na 17 lat, a ju¿ 26 na karku 

Gryffindor

Slytherin

Ravenclaw

Bardzo mi siê podobaj± koty. No

Hufflepuff