Logowanie
Facebook
Shoutbox
Wspó³praca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjêcie
Zobacz temat
|
Dekoracje domowe
|
|
PaulaSmith |
Dodany dnia 27.03.2018 17:36
|
![]() Pochwa³y: 23 Postów: 2775 Dom: HufflepuffPunkty: 23034 Ranga: Niezwyciê¿ony mag Data rejestracji: 05.01.17 |
Coraz wiêcej siê dzielimy tym, co ciekawego robimy w swoich domach, mieszkaniach, pokojach. Stwierdzi³am, ¿e przyda siê na to osobny temat i od razu zachêcam Was do pokazywania zarówno dekoracji wnêtrz, jak i samego urz±dzania przestrzeni. Fajnie jest siê dzieliæ pomys³ami i inspirowaæ nawzajem ![]() Oto moje zacz±tki wiosenno - ¶wi±tecznych dekoracji. Ale tak naprawdê oprócz jajek wisz±cych na ga³±zkach, nie ma nic zobowi±zuj±cego, wiêc u mnie postoj± d³ugo. Przed ¶wiêtami dorzucê tulipany i zapewne czego¶ siê pozbêdê, bo miejsca mi braknie. Jest to jednak dobra baza do zmieniania. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sarahis ![]() |
|
|
|
Klaudia Lind |
Dodany dnia 28.03.2018 09:08
|
![]() Pochwa³y: 13 Postów: 1044 Dom: HufflepuffPunkty: 34220 Ranga: Pan ¦mierci Data rejestracji: 31.01.17 |
Paula ¶liczne s± twoje dekoracje, uwielbiam s³oneczne akcenty w mieszkaniu, szkoda, ¿e u mnie wszystkie kwiatki umieraj±:/ Widzia³am ostatnio w Lindlu ¿onkile i my¶la³am czy nie kupiæ, ale podda³am siê. Ze wzglêdu na ten temat przesz³am siê po mieszkaniu szukaj±c dekoracji i niestety nie mam nic do pokazania. Lubie ozdoby i rêcznie robione drobiazgi, ale jako¶ u siebie niczego nie mam, a¿ dziwiê siê teraz Na ¶wiêta bêdê mieæ stroik, to siê pochwalê ![]() ![]() ![]() O tym zawsze pogadam ![]() *rysowanie*ksi±¿ki*anime*wiedza ezoteryczna*Saga o Ludziach Lodu Znajdziesz mnie na: blogu:https://sagaoludz...gspot.com/ instagramie:http://www.pictam...5597626476 mrauuuu Ulubione anime - Noragami![]() Ulubione filmy - seria Jurrasic ![]() [color=#ffff00]Ukochane bajki ![]() ![]() Dziêki za odwiedziny ^^[/color] |
|
|
|
Mikasa |
Dodany dnia 28.03.2018 10:00
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Pochwa³y: 21 Postów: 2007 Dom: RavenclawPunkty: 22743 Ranga: Niezwyciê¿ony mag Data rejestracji: 24.04.13 |
Piêkne. Uwielbiam takie umiejêtnie dobrane pierdó³ki - bez przesady, ze smakiem. Ze mn± kwiatki te¿ nie maj± raczej ¿adnych szans, ale podobaj± mi siê w³a¶nie te wiosenne delikatne ro¶liny. Ja na razie nie organizujê sezonowych ozdób, bo nie ma wiosny. Wiêc jak wiosna przyjdzie na powa¿nie,to wtedy pogadamy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
PaulaSmith |
Dodany dnia 30.03.2018 13:49
|
![]() Pochwa³y: 23 Postów: 2775 Dom: HufflepuffPunkty: 23034 Ranga: Niezwyciê¿ony mag Data rejestracji: 05.01.17 |
Aktualizacja moich dekoracji ![]() ![]() Ja ogólnie te¿ mam problem z kwiatami domowymi doniczkowymi... Dlatego stawiam na ciête Ma³o problemu piêknie wygl±daj±, a tulipany w sezonie mo¿na kupiæ w super cenach. Je¶li postawicie tulipany u siebie w domu polecam do wody, w której bêd± staæ, dolaæ nakrêtkê/kieliszek wódki. Dziêki temu bêd± d³u¿ej sta³y Tylko nie róbcie tego ze wszystkimi kwiatami - ró¿e nie lubi± alkoholu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sarahis ![]() |
|
|
|
BumSzakalaka |
Dodany dnia 27.09.2019 13:19
|
![]() Pochwa³y: 9 Postów: 1359 Dom: RavenclawPunkty: 17304 Ranga: Pogromca Parchatego Trolla Data rejestracji: 30.11.15 |
Szukam jakiej¶ fajnej inspiracji do udekorowania pokoju na czas studiów. Liczê na wasz± wyobra¼niê, bo ja siê zdecydowanie wypali³am ;< Grunt, ¿eby by³o s³odko i ¶wiec±co! Macie mo¿e jakie¶ pomys³y? 03.01.2019 r. - Pogromca Parchatego Trolla ![]() W Hogwarcie: Madison Dixie ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - I'm gonna do it my way. I suggest you hold very still, prisoner 4587. - My name is OLIVER QUEEN. ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - Tak, jak mówili! Geralt! Tak, jak mówili... Jestem twoim przeznaczeniem? Powiedz! Jestem twoim przeznaczeniem? - Jeste¶ czym¶ wiêcej, Ciri. Czym¶ wiêcej. ![]() _____________________~*~_____________________ BumSzakalaka Przyjació³ko ma najdro¿sza! Pisaæ wiersze sprawa "prosta" W dniu mi³o¶ci co¶ wypada, Prawie g³owa mi odpada... Gdzie¶ zniknê³a¶, takie ¿ycie.. I na pewno nie w Madrycie. Nasz rysunek gdzie¶ zgubi³em, Jestem Ci go jednak winien. Szko³a chyba ciê wykañcza, Jednak lepsza ni¿ szarañcza ;D Kwa¶ne ¿elki mam pod biurkiem, Nie otworze ich wiêc z hukiem, Bo z têsknoty ju¿ usycham I w te k±ty je upycham. Wszêdzie ró¿u, kiczu schy³ki ¯ycie, zabierz Walentynki. Ps. Z tym obrazkiem to serio ![]() XOXO ~ Erynia. Wielkie serducho ![]() |
|
|
|
lothien |
Dodany dnia 29.09.2019 11:11
|
![]() Postów: 67 Dom: HufflepuffPunkty: 1758 Ranga: ¦wietny czarodziej Data rejestracji: 09.08.19 |
Bum, absolutnym must have s± ¶wiate³ka ¶wi±teczne albo takie ¶wiec±ce kulki! Sama siê do takich przymierzam, ¿eby przyozdobiæ nimi moje ³ó¿ko (mam tak± drewnian± zabudowê) i u¿ywaæ ich zamiast lampki, ¿eby dawa³y jakie¶ w±t³e ¶wiat³o. I to wcale nie z okazji zbli¿aj±cych siê ¶wi±t ^^ Mo¿esz dokupiæ jeszcze ¶wieczniki i pachn±ce wk³ady (kocham waniliowe). A ze s³odkich rzeczy? Ostatnio w Pepco dorwa³am skarbonkê-kotoro¿ca (hybryda kota z jednoro¿cem) za 7,99 i jest przeurocza! Co prawda nie robi za skarbonkê, tylko ozdobê, ale cieszy oko ![]() Mo¿e poszukasz na Allegro za jakimi¶ fajnymi naklejkami na ¶cianê? Wa¿ne jest, ¿eby wzi±æ takie które pó¼niej ³atwo ze ¶ciany zejd±. Wrzuæ koniecznie foto jak ju¿ udekorujesz i mam nadziejê, ¿e inni te¿ sypn± pomys³ami
|
|
|
|
BumSzakalaka |
Dodany dnia 29.09.2019 11:37
|
![]() Pochwa³y: 9 Postów: 1359 Dom: RavenclawPunkty: 17304 Ranga: Pogromca Parchatego Trolla Data rejestracji: 30.11.15 |
Dziêkujê za pomoc! Na pewno zajdê do pepco i kupiê t± skrabonkê. Kocham kotki i jednorobce, ale nigdy nie widzia³am kotoro¿ca ![]() ¦wiate³ka to rzeczywi¶cie istny must have i my¶lê, ¿e w pepco te¿ je znajdê 03.01.2019 r. - Pogromca Parchatego Trolla ![]() W Hogwarcie: Madison Dixie ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - I'm gonna do it my way. I suggest you hold very still, prisoner 4587. - My name is OLIVER QUEEN. ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - Tak, jak mówili! Geralt! Tak, jak mówili... Jestem twoim przeznaczeniem? Powiedz! Jestem twoim przeznaczeniem? - Jeste¶ czym¶ wiêcej, Ciri. Czym¶ wiêcej. ![]() _____________________~*~_____________________ BumSzakalaka Przyjació³ko ma najdro¿sza! Pisaæ wiersze sprawa "prosta" W dniu mi³o¶ci co¶ wypada, Prawie g³owa mi odpada... Gdzie¶ zniknê³a¶, takie ¿ycie.. I na pewno nie w Madrycie. Nasz rysunek gdzie¶ zgubi³em, Jestem Ci go jednak winien. Szko³a chyba ciê wykañcza, Jednak lepsza ni¿ szarañcza ;D Kwa¶ne ¿elki mam pod biurkiem, Nie otworze ich wiêc z hukiem, Bo z têsknoty ju¿ usycham I w te k±ty je upycham. Wszêdzie ró¿u, kiczu schy³ki ¯ycie, zabierz Walentynki. Ps. Z tym obrazkiem to serio ![]() XOXO ~ Erynia. Wielkie serducho ![]() |
|
|
|
Lynn Avery |
Dodany dnia 06.12.2019 11:26
|
![]() Postów: 33 Dom: SlytherinPunkty: 94 Ranga: Uczeñ Hogwartu Data rejestracji: 22.09.19 |
Rzeczywi¶cie cotton balls to absolutny hit. Sama kupi³am, ale ci±gle ich nie powiesi³am. Osobi¶cie bardzo lubiê ¶wieczki i podstawki pod nie, wiêc mo¿e co¶ w tym kierunku? (...) Drown your dreams so mercilessly and leave their souls to me
|
|
|
|
monciakund |
Dodany dnia 11.11.2020 17:11
|
![]() Pochwa³y: 31 Postów: 2334 Dom: GryffindorPunkty: 43236 Ranga: halo, regulamin! Data rejestracji: 11.03.13 |
Jest ju¿ listopad, wiêc mo¿e kto¶ udekorowa³ sobie pokój/mieszkanie/cokolwiek w jakie¶ jesienne klimaty? Albo (tak jak ja) ju¿ nie mo¿e doczekaæ siê ¶wi±t i poszed³ w tym kierunku? U mnie od kilku dni nad biurkiem, przyczepione do tablicy korkowej, wisz± lampki choinkowe Dodatkowo zamówi³am sobie wst±¿kê, bo pasmanterie zamkniête, by przyozdobiæ moje kaktusie dzieci. Dostan± po srebrnej (by pasowa³o do bia³ych lampek i szarych ¶cian) kokardzie na os³onki ![]() - - - The human life is made up of choices. Yes or no. In or out. Up or down. And then there are the choices that matter. Love or hate. To be a hero or to be a coward. To fight or to give in. Live or die. - - - ![]() - - - Don't let what he wants eclipse what you need. He's very dreamy but he's not the sun, you are. - - - ![]() --- Nad przepa¶ci±, tego¿ roku ¯yraf masa siê w amoku Rodzi. Pamiêæ ludzka jest Zawodna, mimo tego fiest Tysi±ce, z tej okazji, Ku jej chwale od Abchazji A¿ po Nordkapp wspominacie. "Czyjej chwale?", siê spytacie. Jak to czyjej? Monci* naszej. Gryfa córce, redakcyjnej Na tym ¶wiecie ambitniejszej Od niej nie ma. Tu rysunek, Tam malunek i do tego Social media. Wizerunek Hp-neta tam kreuje, ego Strony reperuje. Szczerze, Bardzo, bardzo szczerze mówi±c Cz³ek orkiestra, ¿ywa gwiazda. ¯yj nam wiecznie, twórz i kreuj. Koniec, basta - taki mus i ¯yraf pasta. --- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Elizabeth_ |
Dodany dnia 11.11.2020 20:03
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Pochwa³y: 5 Postów: 850 Dom: SlytherinPunkty: 12302 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 23.05.15 |
Fajny temat, jak skoñczê siê urz±dz± i nie zapomnê (mo¿e Sam mi przypomni ) to wrzucê zdjêcia swoich dekoracji. Je¶li wszystko pójdzie dobrze bêdzie to dekoracja bo¿onarodzeniowa. Lubiê jak w domu jest tak przytulnie i wszystko ma swoje miejsce Takie detale jak kwiaty, dobre kolorystycznie poduszki, wazoniki i ¶wieczki robi± robotê. Uca³owanka dla Elki. Niech moc Sznejpa bêdzie z Tob±! ~ Sam Quest
Noszê z dum± ![]() Totalnie Zielona W swoim podpisie wita Was Elizabeth Lili Prince-Baudelaire. Oda do Elizabeth by Sam Quest (trzymajcie siê mocno) Elizabeth, Ty jeste¶ jak zdrowie, Jak mocno mo¿na kochaæ ten tylko siê dowie Kto wie, jak Wielbisz Zielony i Snarry lub Drarry O zgrozo te¿ Lucarry! Uwielbiasz czytaæ o Harrym Co rodzic ma dzieci i my¶lisz sobie O rety! Niestety nie ka¿dy mia³ okazjê W blasku twej chwa³y siê tarzaæ, Jak koty które ubóstwiasz Po szafach twoich skakaæ. Lecz wiedz o najlepsza, ¿e Chocia¿ pisaæ nie umiem, To wierzê, ¿e mój wiersz, Nie zniknie nigdy w t³umie. - Harry, mam ci co¶ wa¿nego do powiedzenia, nie wiem jak zareagujesz... - Dumbledore odchrz±kn±³. - Harry - profesor Snape jest twoim ojcem. - Naprawdê? - Nie. Ale zawalasz Eliksiry. Postaraj siê pracowaæ nieco sumienniej, dobrze? Fanfik którego imienia nie wolno wymawiaæ ![]() ![]() ![]() Siedzi w gabinecie! - wyrzuci³ z siebie Harry z wyra¼nym niesmakiem. - Dlaczego? Nie powinien byæ teraz na lekcjach? - A to ³obuz - podsumowa³ Ron. - Co on robi w swoim w³asnym gabinecie? Trylogia Draco by Cassandra Clare Piszê: Dziesiêæ lat trudniej [1/10] Historia Pewnych ¦lizgonów [2/12] Hogwart po pó³nocy [wstrzymane] Momenty z ¿ycia Snape'a w trzech aktach [10/10] S³owniczek x Harry [2/4] Pojednanie [3/12] Sprawa to jasna, ¿e Puchar Domów Najlepiej wygl±da w rêkach ¦lizgonów Why do you think I'm calling you? Just to say hello? Hello sick people. ![]() It's my own gallery of Gregory House: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Why I love him so much? ![]() ![]() Gregory House in black&white ![]() Three truths in life: ![]() ![]() ![]() ![]() Fanka snarry, lucarry, drarry, mpreg, severitusów & SmH. Harry spojrza³ na niego zirytowany. - Nastêpnym razem, gdy prze¶piê siê z twoim ojcem, poinformujê ciê o tym - wyplu³ i niemal natychmiast tego po¿a³owa³, bo Draco spojrza³ na niego w czystym szoku. - Nie chcê z tob± o tym rozmawiaæ - doda³ pospiesznie, czuj±c narastaj±c± panikê. - Masz brata. Jest bezpieczny. Teraz jest was trzech, gratulujê. Nas jest piêcioro, przyzwyczaj siê do tej matematyki. Powinno¶ci by euphoria814 Zerkn±³ w dó³ i ujrza³ medalion. Spojrza³ na Toma, znów stoj±cego przed nim, i uniós³ brew. - Dobrze na tobie wygl±da. - Tylko tyle powiedzia³ Tom, nim z powrotem usiad³. Harry popatrzy³ na niego z niedowierzaniem. Chwilê pó¼niej zacz±³ chichotaæ. - Wkrótce bêdê mia³ wiêcej kawa³ków twojej duszy, ni¿ ty sam - za¿artowa³. - Nie mog³y trafiæ w lepsze rêce. Takiej odpowiedzi siê nie spodziewa³. - Bardziej s³u¿ê jako cel do æwiczeñ - mrukn±³ Barty, patrz±c na Harry'ego z czu³o¶ci± w oczach, na wskutek czego Tom musia³ zacisn±æ zêby. Absolutnie gardzi³ tym, jak jego ¶miercio¿erca by³ blisko Harry'ego. Jednak wiedzia³, ¿e nie móg³ nic na to poradziæ. Przynajmniej na razie. Barty podniós³ wzrok i ich oczy siê spotka³y. Tom zobaczy³ w nich wszystko, czego potrzebowa³. Jego ¶miercio¿erca siê nie wycofa. A on nie zmusi go do poddania. Z³o¶liwy u¶miech wyp³yn±³ na jego usta i ponownie spojrza³ na Harry'ego. Ch³opak bêdzie jego. Poza nim, nikt nie by³ wystarczaj±co dobry dla Harry'ego. To by³o takie proste. Syn ¦mierci by Little.Miss.Xanda Dziesi±ty Severus spojrza³ na Harry'ego spod uniesionych brwi, z niechêtnym podziwem. - Dosta³e¶ Wybitny z Eliksirów na SUMach? Harry u¶miechn±³ siê rado¶nie. - Da³em egzaminatorowi autograf. Snape jêkn±³. Jedena¶cie razy by Horcerxhexer Severus Snape. Being a hero doesn't always mean being a saint. ![]() |
|
|
|
| Anastazja Schubert |
Dodany dnia 16.11.2020 19:59
|
![]() Pochwa³y: 6 Postów: 342 Dom: RavenclawPunkty: 9789 Ranga: Pracownik departamentu Data rejestracji: 11.04.20 |
By³am w weekend u rodziców i wziê³am sobie choinkê, bombki i ³añcuch do siebie. Wszystko jest ma³e, ale postawiê sobie na biurku i bêdzie mi nadawa³o ¶wi±teczny klimat. Poza tym chcia³abym zrobiæ sobie sama jakie¶ ³adne dekoracje, wiêc jak macie jakie¶ rady co mogê sama co¶ zrobiæ to dajcie znaæ. Nigdy w ¿yciu nie robi³am ani nie mia³am kalendarza adwentowego i my¶lê nad tym. My¶licie, ¿e to dobry pomys³? Jesiennych dekoracji nie mam. Zaczê³am hodowaæ ro¶linki, ale to ma³o zwi±zane z jesieni±. |
|
|
|
| Podziel siê z innymi: |
|
| Przejd¼ do forum: |

Nadal czujê siê na 17 lat, a ju¿ 26 na karku 

Hufflepuff

Ravenclaw

Lynn Avery
Slytherin
Gryffindor