Logowanie
Facebook
Shoutbox
Wspó³praca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjêcie
Zobacz temat
|
Podsumowanie ¦wi±t 2020!
|
|
monciakund |
Dodany dnia 02.01.2021 18:52
|
![]() Pochwa³y: 31 Postów: 2334 Dom: GryffindorPunkty: 43236 Ranga: halo, regulamin! Data rejestracji: 11.03.13 |
¦wiêta, ¶wiêta i po ¶wiêtach... A wiêc i przyszed³ i czas na podsumowanie ¶wi±tecznych konkursów/zabaw! Mamy nadziejê, ¿e bawili¶cie siê równie dobrze co my, podczas wymy¶lania atrakcji. W tym temacie bêdziecie mogli siê podzieliæ swoimi przemy¶leniami. Zaczynamy! 1. ¦wi±teczne choinki Jak dobrze wiecie, na stronie zosta³y ukryte 43 bombki z podobiznami u¿ytkowników oraz administracji. Cztery dzielne osoby wy¶mienicie poradzi³y sobie z tym zadaniem i odnalaz³y je wszystkie! Za ka¿d± znalezion± ozdobê wypada 10 punktów na konto oraz 7 dla Domu (konto/dom). Sam Quest - znalaz³a a¿ 16 (najwiêcej!) bombek, 160/112 ![]() ania919 - znalaz³a 12 bombek, 120/84 ![]() Rachel Otterly - znalaz³a 8 bombek, 80/56 ![]() Liliana2194 - znalaz³a 7 bombek, 70/49 ![]() Za magiczne ozdobienie choinek Sam, ania oraz Rachel otrzymuj± dodatkowe 10 punktów dla Domu. Liliana dostaje natomiast 5 punktów dla Domu. 2. ¦wi±teczny kalendarz Przez 24 dni (no mo¿e trochê mniej, bo Miko³aj rozpocz±³ zabawê w swoje ¶wiêto) otwierali¶cie okienka kalendarza poprzez wykonywanie prostych zadanek oraz obdarowywanie innych osób na stronie. Podsumowanie wykonanych zadañ - do statystyk jest wliczany ka¿dy raz, kiedy dana osoba zosta³a wpisana do tematu: Sam Quest - 13 zadañ Mikasa - 7 zadañ Shanti Black - 7 zadañ Krnabrny - 2 zadania kkinga123 - 2 zadania ania919 - 1 zadanie Rachel Otterly - 1 zadanie CoSieDzieje - 1 zadanie Liliana2194 - 1 zadanie Raven444 - 1 zadanie Za ka¿de wykonane zadanie otrzymacie 2 punkty dla Domu. Obdarowali¶cie a¿ 15 u¿ytkowników (ulka_black_potter, fuerte, losiek12, Krnabrny, CoSieDzieje, Portugas, Shanti Black, PaulaSmith, Mikasa, Anastazja Schubert, _Elizabeth, Katherine_Pierce, Rachel Otterly, Aneta)2, Sam Quest) oraz 2 administratorki (Nieoryginalna, monciakund)! Bardzo dziêkujemy za aktywno¶æ i mamy nadziejê, ¿e sprawicie, by by³a ona zauwa¿alna nie tylko od ¶wiêta (hehe). ![]() - - - The human life is made up of choices. Yes or no. In or out. Up or down. And then there are the choices that matter. Love or hate. To be a hero or to be a coward. To fight or to give in. Live or die. - - - ![]() - - - Don't let what he wants eclipse what you need. He's very dreamy but he's not the sun, you are. - - - ![]() --- Nad przepa¶ci±, tego¿ roku ¯yraf masa siê w amoku Rodzi. Pamiêæ ludzka jest Zawodna, mimo tego fiest Tysi±ce, z tej okazji, Ku jej chwale od Abchazji A¿ po Nordkapp wspominacie. "Czyjej chwale?", siê spytacie. Jak to czyjej? Monci* naszej. Gryfa córce, redakcyjnej Na tym ¶wiecie ambitniejszej Od niej nie ma. Tu rysunek, Tam malunek i do tego Social media. Wizerunek Hp-neta tam kreuje, ego Strony reperuje. Szczerze, Bardzo, bardzo szczerze mówi±c Cz³ek orkiestra, ¿ywa gwiazda. ¯yj nam wiecznie, twórz i kreuj. Koniec, basta - taki mus i ¯yraf pasta. --- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 02.01.2021 20:04
|
![]() Pochwa³y: 35 Postów: 3698 Dom: RavenclawPunkty: 45365 Ranga: Specjalista ds. sprzeda¿y Data rejestracji: 09.04.15 |
Super, ¿e tyle punktów. ![]() Chcia³am tylko powiedzieæ, ¿e moim zdaniem pomys³ na kalendarz by³ super i by³a to ¶wietna zabawa, zadania by³y zró¿nicowane i to, ¿e kto pierwszy ten lepszy da³o fajn± nutkê rywalizacji. Bardzo fajny pomys³, brawusie dla pomys³odawcy. ![]() A co do bombek to trochê narzeka³am i szukanie by³o ciê¿kie, ale z drugiej strony dziêki tym poszukiwaniom znalaz³am kilka ff do nadrobienia, wiêc nie ma tego z³ego. ![]() Czekam teraz na urodziny strony. ![]() ¦ciana uznania i mi³o¶ci ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie k³am, ¿e go nie znasz Harry'ego Pottera zagra³ niektórych nawet nabra³, ¿e ma oczy koloru zielonego a tak naprawdê s± niebieskiego "Tak jak Ron" - wo³a Ulica dziewczyna piêknego lica. Potteromaniak z niej na schwa³ i nie jest to ¿aden wa³. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego je¿eli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie ka¿da Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to s³oñce, czy to deszcz W moich my¶lach on wci±¿ jest My¶lê o nim nieustannie Nawet gdy siê k±piê w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak siê to zaczê³o Lecz gdy serce moje drgnê³o Ca³a by³am zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnê Nawet je¶li spotkam bombê Jest to mi³o¶æ jednostronna Ale ¼le to nie wygl±da Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() ¦ciana chwa³y ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Mikasa |
Dodany dnia 03.01.2021 15:16
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Pochwa³y: 21 Postów: 2007 Dom: RavenclawPunkty: 22743 Ranga: Niezwyciê¿ony mag Data rejestracji: 24.04.13 |
Chcia³am tylko powiedzieæ, ¿e moim zdaniem pomys³ na kalendarz by³ super i by³a to ¶wietna zabawa, zadania by³y zró¿nicowane i to, ¿e kto pierwszy ten lepszy da³o fajn± nutkê rywalizacji. Bardzo fajny pomys³, brawusie dla pomys³odawcy Ca³kowicie siê zgadzam, to by³a ¶wietna forma aktywno¶ci i nawet przyjemnie siedzia³o siê w pracy, wyczekuj±c na kolejne zadanko Bardzo fajna by³a ró¿norodno¶æ zadañ i pomys³ z obdarowywaniem u¿ytkowników. Mam nadziejê, ¿e w przysz³ym roku te¿ bêdzie kalendarz, ale mam jeden apel - ¿eby udostêpniaæ rozwi±zane zadanko, bo niektóre wymaga³y kreatywno¶ci i my¶lê, ¿e mi³o by³oby, gdyby to pokazaæ szerszej publiczno¶ci. Albo po prostu zaspokoiæ ciekawo¶æ rozwi±zan± wykre¶lank± czy szukaniem kszta³tów. Dziêki wielkie za zadanka, podarunki i punkty! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Podziel siê z innymi: |
|
| Przejd¼ do forum: |

Nadal czujê siê na 17 lat, a ju¿ 26 na karku 

Christina

Gryffindor

Ravenclaw

Bardzo fajna by³a ró¿norodno¶æ zadañ i pomys³ z obdarowywaniem u¿ytkowników. Mam nadziejê, ¿e w przysz³ym roku te¿ bêdzie kalendarz, ale mam jeden apel - ¿eby udostêpniaæ rozwi±zane zadanko, bo niektóre wymaga³y kreatywno¶ci i my¶lê, ¿e mi³o by³oby, gdyby to pokazaæ szerszej publiczno¶ci. Albo po prostu zaspokoiæ ciekawo¶æ rozwi±zan± wykre¶lank± czy szukaniem kszta³tów.