Logowanie
Nazwa u¿ytkownika

Has³o

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj siê

Nie mo¿esz siê zalogowaæ?
Popro¶ o nowe has³o
Facebook
Shoutbox
Musisz siê zalogowaæ aby wys³aæ wiadomo¶æ.

O choinka!
03.08.2026 15:12
Dziêki Hug

Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz!
01.08.2026 11:39
Racja, I will mourn old Hog forever, to ju¿ nie by³o to samo :v
I mimo ¿e ciê¿ko w te urodziny, to i tak wszystkiego naj naj, 17 mo¿na mieæ do 40 na spokojnie Love

O choinka!
31.07.2026 23:57
z innymi, bo brakowa³o mi pomys³ów, bo pogorszy³a siê moja sytuacja psychiczna i bo LYS zniknê³a bez s³owa

O choinka!
31.07.2026 23:57
Nie cierpiê urodzin Wrozka Nadal czujê siê na 17 lat, a ju¿ 26 na karku ;(

A co do poprzedniego Hog, bardzo têskniê. Nowy mniej mi siê podoba³, bo nie wysz³y mi poboczne, bo za ma³o pisa³am

Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz!
26.07.2026 20:12
Jako tako, nawet mi siê sb dzi¶ ¶ni³o xD

Wspó³praca
Najaktywniejsi

1) Prefix u¿ytkownikaAlette

Posiada 59643 punktów.

2) Prefix u¿ytkownikafuerte

Posiada 58190 punktów.

3) Prefix u¿ytkownikaKatherine_Pierce

Posiada 47342 punktów.

4) Prefix u¿ytkownikaSam Quest

Posiada 45365 punktów.

5) Prefix u¿ytkownikaShanti Black

Posiada 44242 punktów.

6) Prefix u¿ytkownikaA.

Posiada 43682 punktów.

7) Prefix u¿ytkownikamonciakund

Posiada 43236 punktów.

8) Prefix u¿ytkownikaania919

Posiada 39464 punktów.

9) Prefix u¿ytkownikaulka_black_potter

Posiada 36829 punktów.

10) Prefix u¿ytkownikaKlaudia Lind

Posiada 34220 punktów.

Losowe zdjêcie
Zobacz temat
Drukuj temat
Sprzedam/Kupiê/Oddam/Zamieniê
Prefix u¿ytkownikaNatalia Tonks
A kto mi doradzi, gdzie zamówiæ szalik z Hogwartu kolory Hufflepuff?? Marzê od dawna ale jako¶ zawsze mam inne wydatki, ale chcê sobie kupiæ bo jak tak mo¿na bez szalika? ;)

Prefix u¿ytkownikaEmilyWright
Na geekupie jest jak wygooglujesz ;d
funkyimg.com/i/2w1an.jpg

Prefix u¿ytkownikaHelenkaa
Z chêci± pozbêdê siê Przeklêtego Bachora z g³upi± nadziej±, ¿e kto¶ go kupi :V Chêtnych proszê o sówki
68.media.tumblr.com/b784a06492040610de3acf5d73d19c26/tumblr_ntp087arrf1takhpwo1_500.gif
media.tenor.com/images/5359cda27358aad52732803e498f8a7d/tenor.gif

Prefix u¿ytkownikaRobert Breadford
mam na sprzeda¿ kilka piór sowy ¶nie¿nej (lotki i okrywowe) i puszczyka (lotki i sterówki) cena w zale¿no¶ci od rodzaju pióra i gatunku info na priv

pavio4
Moi drodzy, sprzedajê, teraz ju¿ rzadko spotykane, a wiem, ¿e lubiane w ¶rodowisku fanowskim HP :)

Harry Potter i Kamieñ Filozoficzny gra PC w bardzo dobrym stanie. Licytacja tylko do jutra!

https://allegrolo...gra-pc-5fo

Anastazja Schubert
Spoiler :: Poka¿
i.imgur.com/IZTq5xW.jpg

Tabliczka z kartongipsu z napisem "Pok±tna" wisia³a przy drzwiach do mojego pokoju parê lat. S³u¿y³a mi cudnie, informowa³a mugoli (g³ównie moich rodziców), do czyjego pokoju w³a¶nie wkraczaj±, mnie za¶ przypomina³a, ¿e jestem czarownic±, tylko moje moce siê nie ujawni³y.

Po remoncie niestety nie znalaz³o siê dla niej miejsce. Chcia³abym jednak daæ jej drugie ¿ycie i mam nadziejê, ¿e kto¶ z Was bêdzie chcia³ j± przygarn±æ. Za darmo, jedyna op³ata, któr± poniesiecie to przesy³ka. Chyba, ¿e kto¶ przypadkiem mieszka w Be³chatowie, to mogê j± oddaæ osobi¶cie. A je¶li nie przeszkadza Wam czekanie to ko³o pa¼dziernika mogê j± przekazaæ z rêki do rêki w Krakowie.

Wielko¶æ to mniej-wiêcej kartka A4. Je¶li te¿ chcieliby¶cie mieæ j± na ¶cianie to polecam klej, nie gwo¼dzie - ja tak zrobi³am i dlatego tabliczka jest wci±¿ w bardzo dobrym stanie.
Edytowane przez Anastazja Schubert dnia 24.08.2020 20:12

MagicGandalf
Cze¶æ Czarodzieje i Czarodziejki! Albus
Na Gandalf.com.pl uruchomili¶my sprzeda¿ Mystery Boxów z uniwersum Harry'ego Pottera. Dostêpna jest wersja Standard (99 z³) oraz wersja Premium (200 z³).
Zainteresowanych zapraszamy do zakupów! 🙂
Accio -> https://www.ganda...ry-potter/

Prefix u¿ytkownikaancut
Cze¶æ, czy mo¿e kto¶ z Was wie gdzie kupiê wydanie Harry'ego Pottera od MinaLima z wysy³k± z Polski? Wszelkie sklepy jakie przegl±da³am sprowadzaj± z UK i stamt±d paczki id±.
Mam obawy po zamówieniu na Book Depository - ksi±¿ka mia³a przyj¶æ poczt± polsk±, do skrzynki. Przysz³a UPS-em z ¿±daniem zap³aty c³a (ko³o 30 euro Du¿e oczy ). Kurier mówi³, ¿e norma po wyj¶ciu UK z UE. Trochê drogo wychodzi³o, kasy nie mia³am, wiêc ostatecznie odes³a³am. No ale ksi±¿kê chcia³abym jednak mieæ, wiêc... kto¶ co¶? Albus

Prefix u¿ytkownikamonciakund
Popatrz sobie na brytyjskiego Amazona, mo¿e bêd± mieli interesuj±ce Ciê wydanie. Wielokrotnie zamawia³am w ten sposób ksi±¿ki i nie ponosi³am dodatkowych kosztów (poza tymi wysy³ki, czyli kilka funtów). Tylko ¿e by³o to jeszcze w czasie, gdy UK by³o w Unii, wiêc mo¿e teraz .

E: A¿ sprawdzi³am, na polskim Amazonie te¿ mo¿na kupiæ. Nawet jest darmowa wysy³ka.
https://www.amazo...546&sr=8-1
confessionsofasomedaysomebody.files.wordpress.com/2015/01/ga-mer-and-christina-dancing.gif

- - -
The human life is made up of choices. Yes or no. In or out. Up or down. And then there are the choices that matter. Love or hate. To be a hero or to be a coward. To fight or to give in. Live or die.
- - -

31.media.tumblr.com/1ca838daf1b7baf7bf54202eafbe7917/tumblr_mr7lzbBN7k1rv3froo1_500.gif

- - -
Don't let what he wants eclipse what you need. He's very dreamy but he's not the sun, you are.
- - -

66.media.tumblr.com/tumblr_l9mktjSej61qaao9mo1_500.gif

---
Nad przepa¶ci±, tego¿ roku
¯yraf masa siê w amoku
Rodzi. Pamiêæ ludzka jest
Zawodna, mimo tego fiest
Tysi±ce, z tej okazji,
Ku jej chwale od Abchazji
A¿ po Nordkapp wspominacie.
"Czyjej chwale?", siê spytacie.
Jak to czyjej? Monci* naszej.
Gryfa córce, redakcyjnej
Na tym ¶wiecie ambitniejszej
Od niej nie ma. Tu rysunek,
Tam malunek i do tego
Social media. Wizerunek
Hp-neta tam kreuje, ego
Strony reperuje. Szczerze,
Bardzo, bardzo szczerze mówi±c
Cz³ek orkiestra, ¿ywa gwiazda.
¯yj nam wiecznie, twórz i kreuj.
Koniec, basta - taki mus i
¯yraf pasta.

---

www.harry-potter.net.pl/images/articles/2016awards_pedzel.png

www.harry-potter.net.pl/images/articles/2021adminnaj.png

www.harry-potter.net.pl/images/articles/2021-adminpieklo.png

www.harry-potter.net.pl/images/articles/2021wydarzenie2.png

www.harry-potter.net.pl/images/articles/moncia.jpg

Prefix u¿ytkownikaancut
monciakund napisa³(a):
Tylko ¿e by³o to jeszcze w czasie, gdy UK by³o w Unii, wiêc mo¿e teraz .

E: A¿ sprawdzi³am, na polskim Amazonie te¿ mo¿na kupiæ. Nawet jest darmowa wysy³ka.
https://www.amazo...546&sr=8-1

No w³a¶nie odk±d UK wysz³a z Unii zaczê³y siê c³a.
Dziêki, te¿ znalaz³am na polskim Amazonie. Jeszcze nigdy tam nie kupowa³am, ale zaryzykujê :D

Prefix u¿ytkownikaHanix082
Zawsze siê interesowa³am ró¿d¿kami, nawet mam ksi±¿kê o ró¿d¿kach z filmu HP. Marzy mi siê pó³ka z takimi ró¿d¿kami, bo uwielbiam zbieraæ takie gad¿ety. Wiêc jak kto¶ wie gdzie mog³abym kupiæ, do 150z³, dobrej jako¶ci ró¿d¿ki? Oczywi¶cie ró¿d¿ki postaci z Harrego Pottera. To mo¿e mi podes³aæ linki np. tutaj w tym temacie forum. Sprawdzê sobie chêtnie.

Podziel siê z innymi: Delicious Facebook Google Live Tweet This Yahoo

Przejd¼ do forum: