Logowanie
Nazwa u¿ytkownika

Has³o

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj siê

Nie mo¿esz siê zalogowaæ?
Popro¶ o nowe has³o
Facebook
Shoutbox
Musisz siê zalogowaæ aby wys³aæ wiadomo¶æ.

O choinka!
03.08.2026 15:12
Dziêki Hug

Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz!
01.08.2026 11:39
Racja, I will mourn old Hog forever, to ju¿ nie by³o to samo :v
I mimo ¿e ciê¿ko w te urodziny, to i tak wszystkiego naj naj, 17 mo¿na mieæ do 40 na spokojnie Love

O choinka!
31.07.2026 23:57
z innymi, bo brakowa³o mi pomys³ów, bo pogorszy³a siê moja sytuacja psychiczna i bo LYS zniknê³a bez s³owa

O choinka!
31.07.2026 23:57
Nie cierpiê urodzin Wrozka Nadal czujê siê na 17 lat, a ju¿ 26 na karku ;(

A co do poprzedniego Hog, bardzo têskniê. Nowy mniej mi siê podoba³, bo nie wysz³y mi poboczne, bo za ma³o pisa³am

Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz!
26.07.2026 20:12
Jako tako, nawet mi siê sb dzi¶ ¶ni³o xD

Wspó³praca
Najaktywniejsi

1) Prefix u¿ytkownikaAlette

Posiada 59643 punktów.

2) Prefix u¿ytkownikafuerte

Posiada 58190 punktów.

3) Prefix u¿ytkownikaKatherine_Pierce

Posiada 47342 punktów.

4) Prefix u¿ytkownikaSam Quest

Posiada 45365 punktów.

5) Prefix u¿ytkownikaShanti Black

Posiada 44242 punktów.

6) Prefix u¿ytkownikaA.

Posiada 43682 punktów.

7) Prefix u¿ytkownikamonciakund

Posiada 43236 punktów.

8) Prefix u¿ytkownikaania919

Posiada 39464 punktów.

9) Prefix u¿ytkownikaulka_black_potter

Posiada 36829 punktów.

10) Prefix u¿ytkownikaKlaudia Lind

Posiada 34220 punktów.

Losowe zdjêcie
Zobacz temat
Drukuj temat
Najlepszy film, który ogl±dali¶cie
czarnoksieznik-powrot_za_grobu
Proszê o wpisanie 1 filmu, który waszym zdaniem jest najlepszy (HP odpada) jak nazbiera sie wiêcej filmów to przeprowadzê g³osowanie na najlepszy

*Mój typ to-->Green Street Hooligans
Edytowane przez Smierciojadek dnia 22.03.2014 18:03
Redaktor ¯onglera- Christophe Mortel
Zapraszam wszystkich na nowa strone

Vemyavia
Chyba Green Street Hooligans? No nie wiem ^^

Ja nie mam JEDNEGO! Mam co najmniej 3! No dobra... Piraci z Karaibów. Na dalszych miejscach mam W³adcê Pier¶cieni, Eragona i Narniê... A HP wcale nie jest taki dobry. No, mo¿e pi±ta czê¶æ bêdzie OK, ale poprzednie?

Peeves
Dogma, to ¶wietna komedia, traktuj±ca o koñcu ¶wiata, bogu, problemach, zagubieniu... i tym podobnych sprawach... naprawdê ¶wietny humor, boskie postacie, prze¶mieszne gagi. Jako ¿e nie umiem, opisywaæ tego typu rzeczy, to zainteresowanych podsy³am pod ten link^^
http://www.filmwe...lm,id=1423
"Aggressive, tough and defiant may describe me, but that leaves the impression I'm mean and I'm not. People expect me to have fangs."
Joann Jett

TomV
Komedia, choæby najlepsza, choæbym siê na niej posika³ ze ¶miechu nigdy nie bêdzie dla mnie najlepszym filmem. Co nie znaczy, ¿e nie mo¿e byæ FAJNYM filmem...
Bierz co siê da i nie oddawaj!

Prefix u¿ytkownikaDezerterka
có¿... ja za Lindsey, Olsenkami, Hilary Duff i innymi takimi aktoreczkami nie przepadam... :/ I nie lubiê takich 'nie-ambitnych' filmów jak Wredne dziewczyny, czy Klik... bo to jest po prostu ¿a³o¶nie-g³upie... filmy do podtarcia ty³ka... Komedie romantyczne i filmy dla m³odzie¿y to SYF! No mo¿e z kilkoma wyj±tkami, których nawet nie potrafiê tu wymieniæ...

Potter te¿ do dobrych filmów nie nale¿y, mimo, ¿e z ka¿dym kolejnym filmem - jest coraz lepiej...

Ja uwielbiam Armageddona i Gladiatora - ale Gladiatora chyba bardziej... chocia¿ sama nie wiem...

Poza tym Piraci... dziêki genialnej i b³yskotliwie zagranej postaci Jacka Sparrow'a, z pewno¶ci± znajdzie siê w czo³ówce moich ulubionych filmów...
Hooligans - film bardzo dobry - ale nie ulubiony...
fuck you very much.

Tak... Piraci to kawa³ dobrego kina... (a zw³aszcza dziêki Depp'owi... xD) - ¦wietna muzyka, dobra gra, ciekawy - zaskakuj±cy scenariusz, genialna atmosfera - po prostu uwielbiam to ogl±daæ.... Poza tym nie d³ugo wchodzi 'Koniec ¦wiata' o ile siê nie mylê... Kino na pewn± odwiedzê ^^ ale jak na razie bardziej podoba³a mi siê Pierwsza Czê¶æ trylogii... W drugiej strasznie mnie zdziwi³ powrót... qrde... zapomnia³am imienia... xD W ka¿dym razie kapitana Czarnej Per³y z pierwszej czê¶ci...
Nie podoba mi siê trochê w±tek Will-Elizabeth-Jack... chodzi mi o poca³unek Elizabeth, ¿eby uwiêziæ Jacka na statku i reakcjê Willa - chocia¿ dziwna to ona nie jest xD
fuck you very much.

Barbossa... ahhh... wiedzia³am, ¿e jako¶ tak... xD
Jego powrót mnie zdziwi³ - bo my¶la³am, ¿e najnormalniej w ¶wiecie jest martwy... aczkolwiek zgadzam siê - ¶wietna postaæ no i ¶wietnie zagrana ^^
Wogóle nawet w najlepszych filmach zdarza siê kto¶, kto swoj± gr± zni¿a poziom filmu, a w piratach aktorzy graj± ¦wietnie
fuck you very much.

Prefix u¿ytkownikaKate
A mówcie co chcecie, a mnie siê podobali "osaczeni" z Seanem Connerym i z Catherine Zet±-Jones. hmm, co jeszcze... no, wymieniaæ by tu mo¿na duzio, ale "olej Lorenzo" to bardzo wzruszaj±cy filmik o ch³opcu chorym na ... no w³a¶nie, trudna ta nazwa. Mniejsza. Jak mi siê co¶ przypomni, to dopiszê xD
img186.imageshack.us/img186/3360/2272337358oj5.gif

Edytowane przez Prefix u¿ytkownikaSlayerka dnia 31.12.2007 19:44
the phoenix cried fat tears of pearl
while the dragon snapped up his best girl
and the billywig forgot to twirl
when his sweetheart left him cold

www.plushenko.fora.pl
Prefix u¿ytkownika126p
Pierwsze miejsce-W³adca Pier¶cieni
Super film, ¶wietny.
Drugie miejsce-Piraci z Karaibów
Te¿ ¶wietny film.
Trzecie miejsce-Pi±ty element
Mo¿e jeszcze co¶ typu 'Smakosz' lub 'Mumia powraca'
Edytowane przez Prefix u¿ytkownika126p dnia 01.02.2008 18:57
img233.imageshack.us/img233/1318/09543711451wd7.th.jpg

M³odo¶æ, to stan niewa¿ko¶ci, jedyny w ca³ym ¿yciu.

Wies³aw My¶liwski

img127.imageshack.us/img127/7115/193844bialykotekspiuj1.th.jpg

"Kotom bez trudu udaje siê to, co nie jest dane cz³owiekowi: i¶æ przez ¿ycie nie czyni±c ha³asu."

Ernest Hemingway

http://img218.imageshack.us/img218/3936/edxh8.jpg

jetinajt
Jest wiele genialnych filmów które ogl±da³em, ale mogê chyba wymieniæ moje top5:
1. Stowarzyszenie umar³ych poetów
2. Truman Show
3. Hero
4. Chiñskie duchy 3 (Dwóch pierwszych czê¶ci niestety nie widzia³em)
5. Cz³owiek z Marmuru i Cz³owiek z ¯elaza

ishar
Trylogia W³adcy pier¶cieni - mam s³abo¶æ do wszystkiego, co z tym zwi±zane.

Poza tym Godfather 1 i 2, Gor±czka, Przebudzenie z De Niro i Williamsem, Nietykalni, Buntownik z Wyboru, Se7en.

Luna112
Oh..........tego to jest duzo.Super s± filmy z Garym Oldmanem,Johhnym Deppem.Lubie filmy z serii Harr'ego oczywi¶cie.Ogólnie lubie filmy przygodowe i fantastyczne

www.zwariowany-swiat-dorki.blog.oet.pl
Nymphadora
Có¿, sporo by³o dobrych filmów, wiêc jest problem z wyborem jednego.... Tak wiêc:
Leon Zawodowiec, Kill Bill, D³ugi poca³unek na dobranoc, Stigmata, no i inne takie tam.
"Nie ma co siedzieæ i siê zamartwiaæ. Co ma byæ to bêdzie, a jak bêdzie, to jako¶ sobie damy z tym radê"

hogsmeade.pl/button/userbar-gryffindor.jpg

jetinajt
trylogia Strasznego filmu

Bo¿e, widzisz to i nie grzmisz. Na ¶wiecie powsta³o kilkana¶cie tysiêcy warto¶ciowych filmów, a ty za najlepszy uwa¿asz t± beznadziejna, komercyjn± i wulgarn± "komediê" od siedmiu bole¶ci. Naprawdê, w chwilach takich jak ta, ¿a³ujê, ¿e Kolumb opuszcza³ Europê.
http://www.harry-potter.net.pl/forum/viewthread.php?forum_id=23&thread_id=1717&rowstart=0

http://www.youtube.com/watch?v=xAybf5yo9YY

[quote]Ridcully mlasn±³ z satysfakcj±.
- My w Ankh-Morpork wiemy, z czego siê robi piwo - stwierdzi³.
Magowie pokiwali g³owami - rzeczywi¶cie wiedzieli. Dlatego pili gin z tonikiem.
[/quote]

http://www.youtube.com/watch?v=I5i5t2J7w1s

[quote]Harry shouted, "Crucio!";(...)"I see what Bellatrix meant," said Harry, the blood thundering through his brain, "you need to really mean it."

...a potem (...) ¶ci±³ ³odygê fasoli, dodaj±c morderstwo i ekologiczny wandalizm do wspomnianych wcze¶niej przestêpstw kradzie¿y, oszustwa i wtargniêcia na cudzy teren. Usz³o mu to jednak na sucho; ¿y³ d³ugo i szczê¶liwie, bez ¶ladu wyrzutów sumienia z powodu tego, co uczyni³. Co dowodzi, ¿e je¶li cz³owiek jest bohaterem, to w³a¶ciwie wszystko zostanie mu wybaczone, bo nikt mu wtedy nie zadaje niewygodnych pytañ.
[/quote]

sexysnape08
Moim ulubionym filmem jest Niepokój, ostatnio by³ w kinach.
Opowiada o ch³opaku, który dosta³ areszt domowy za uderzenie nauczyciela. Pewnego dnia niedaleko wprowadza siê nowy s±siad psychopatyczny morderca.
Rozpoczyna siê walka na ¶mieræ i ¿ycie.
Gor±co polecam !!!:)

Prefix u¿ytkownikaAnix
A ja oryginalnie powiem ¿e najbardziej kocham trylogiê "Porotu do przysz³o¶ci" ZAJEBISTE, ale tylko w wersji polsatowskiej xD potem chyba bym postawi³a wszystko na serie "Mumia" i "Skarb Narodów", ale ¿e mogê tylko jeden, to "Porót do przysz³o¶ci" rulz xD

dylkaa_emma
Mo¿e nie mam jednego ulubionego filmu. Bardzo podaobaj± mi siê "Piraci z Karaibów" ,"Mumia" ,"Skarb Narodów". Nie pogardzê dobrym filmem katastroficznym lub typu "Mumia" ,"Król Skorpion". Je¿eli kto¶ jaki¶ dobry film tego typu proszê podajcie tytu³. (;
g³upol, krêtacz, bufon..^^.

kochÓm <3*;

uwielbiam <3*;

ubÓstwiam <3*;

Alan Rickman.<3;* mai low forewer;*

¦miejecie siê ze mnie, bo jestem inny.
Ja siê ¶miejê z was, bo wszyscy jeste¶cie tacy sami. - Jonathan Davis

Nimphadora Tonks
ja kocham wszelkiego rodzaju horrory.. ale trudno mi okre¶lic taki NAJlepszy film.. oczywi¶cie, mam kilka swoich ulubionych - jak ka¿dy chyba..xD wiêc s± to:

-The Grudge
-The Ring
-Final Destination (Oszukaæ przeznaczenie xP)
-Zej¶cie

a z reszty, to :

-Piraci z Karaibów
-Wladca Pier¶cieni
-Mumia

chrapak_kretorogi
"Forest Gump", "Piraci z Karaibow" (Johny Depp - mmm...) hmm. co by tu jeszcze?? O je¶li chodzi o horrory to "Widmo". A mój naj, naj film to "Moulin Rouge" - kto ogladal??
- A mo¿e usma¿ymy nale¶niki?

blackberry
moje "Top 5";(nie umiem wybraæ jednego,zw³aszcza,¿e poszczególne filmy reprezentuj± ró¿ne gatunki),przedstawia siê nastêpuj±co:
- Forrest Gump(komentarz chyba zbêdny:))
- Kontrolerzy(genialna wêgierska produkcja)
-Zmró¿ Oczy(naszego polskiego re¿ysera Andrzeja Jakimowskiego,przepiêkny,niezwykle plastyczny i wymowny film)
-Jedwabna Opowie¶æ(tym razem produkcja francuska,jedyne s³owo jakie w tej chwili przychodzi mi na my¶l,w miarê dobrze okre¶laj±ce film,to "niesamowicie subtelny";)
-Podwójne ¿ycie Weroniki(mam po prostu nieuzasadnion± niczym s³abo¶æ do tego filmu)

Podziel siê z innymi: Delicious Facebook Google Live Tweet This Yahoo

Przejd¼ do forum: