Logowanie
Facebook
Shoutbox
Wspó³praca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjêcie
Zobacz temat
|
Kto to powiedzia³?
|
|
| luki |
Dodany dnia 30.05.2007 14:29
|
![]() Postów: 161 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 167 Ranga: Uczeñ Hogwartu Data rejestracji: 26.04.07 |
chyba Hermiona "- mam go, Harry!" Gryfoni gór± i "koniec kropka, dowidzenia..."
Gryfon z krwi i ko¶ci Animag-skunks ![]() ![]() ![]() ![]() puk, puk -kto tam? -g³³³oodzilla! -AAAAA!!! -¿artowa³em -no wiesz co!? Seven days, dobre i bez gadania ![]() ![]() Co Blondynka robi w bajorze ? S³ucha bajora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Sherry |
Dodany dnia 30.05.2007 14:56
|
![]() Ostrze¿enia: 2 Postów: 2378 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 2489 Ranga: ¦wietny czarodziej Data rejestracji: 09.04.07 |
Ron A Vol... on... o tym wiedzia³? Pierdolê ca³± administracje i resztê tej cholernej elitki :] Jebaæ was po ca³ej linii. Pierwszeñstwo dla Peeves, limo, Slay, Dezerterki^^. Dziêkuje przyjacio³om, za wszystko^^. Bêd± wiedzieæ o co chodzi. Znasz? Nie? To nigdy nie poznasz. Starasz siê poznaæ? Nie próbuj i tak Ci nie wyjdzie. Wydaje ci siê, ¿e znasz? Wydaje ci siê... Chcesz poznaæ? ¯egnam ¶rodkowym palcem. (Jeden wyj±tek... drugi... ale po co masz o tym wiedzieæ?^^) |
|
|
|
Poznaniaczek |
Dodany dnia 30.05.2007 22:28
|
![]() Postów: 401 Dom: SlytherinPunkty: 4370 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 06.05.07 |
"-Jak my¶lisz co to za stwory?" w 5 . Harry jak zobaczy³ pierwszy raz testrale. Sherry poprosze jako¶ podpowied¿, deko ma³o aby zgadn±æ z której to czêsci i kto to powiedzia³. W ka¿dej czêsci kto¶ podobne zdanie wypowiada. W rachubê wchodzi Ron lub Hermiona, ale nie jestem pewien czy napewno i w której czêsci. NIEWOLNIK ¦REDNIEGO SZCZEBLA
Nie jestem niczyim cz³onkiem Moralizuje czy demoralizuje? Odwaga i wierno¶æ - to ceniê Mi³ego dnia pozosta³o mi ¿yczyæ |
|
|
|
| Sherry |
Dodany dnia 30.05.2007 22:29
|
![]() Ostrze¿enia: 2 Postów: 2378 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 2489 Ranga: ¦wietny czarodziej Data rejestracji: 09.04.07 |
czê¶æ i±ta przy rozmowie ze snapem nie Ron i Hermiona Pierdolê ca³± administracje i resztê tej cholernej elitki :] Jebaæ was po ca³ej linii. Pierwszeñstwo dla Peeves, limo, Slay, Dezerterki^^. Dziêkuje przyjacio³om, za wszystko^^. Bêd± wiedzieæ o co chodzi. Znasz? Nie? To nigdy nie poznasz. Starasz siê poznaæ? Nie próbuj i tak Ci nie wyjdzie. Wydaje ci siê, ¿e znasz? Wydaje ci siê... Chcesz poznaæ? ¯egnam ¶rodkowym palcem. (Jeden wyj±tek... drugi... ale po co masz o tym wiedzieæ?^^) |
|
|
|
Poznaniaczek |
Dodany dnia 30.05.2007 22:35
|
![]() Postów: 401 Dom: SlytherinPunkty: 4370 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 06.05.07 |
AAa to oznacza ¿e Harry podczas lekcji u snape. "Pettgrew... Czy to ten gruby ma³y ch³opak, który zawsze w³óczy³ siê za nimi po Hogwarcie?" NIEWOLNIK ¦REDNIEGO SZCZEBLA
Nie jestem niczyim cz³onkiem Moralizuje czy demoralizuje? Odwaga i wierno¶æ - to ceniê Mi³ego dnia pozosta³o mi ¿yczyæ |
|
|
|
Poznaniaczek |
Dodany dnia 01.06.2007 17:01
|
No ejj. Tego te¿ nikt nie wie? NIEWOLNIK ¦REDNIEGO SZCZEBLA
|
|
|
| Peeves |
Dodany dnia 01.06.2007 17:16
|
![]() Postów: 5424 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 8978 Ranga: ¦wietny czarodziej Data rejestracji: 06.02.07 |
ja wiem, ¿e to jest Rosmerta, ale tego typu zabawy mnie nie krêc±, szczególnie, ¿e nie mogê dodaæ kolejnego cytatu bo obecnie moja siostra wyjecha³a i zabra³a ze sob± wszystkie czê¶ci ksi±¿ki xP "Aggressive, tough and defiant may describe me, but that leaves the impression I'm mean and I'm not. People expect me to have fangs."
Joann Jett |
|
|
|
Poznaniaczek |
Dodany dnia 01.06.2007 17:33
|
Pev ja akurat wolê tego typu gry niz np "ostatnia literka" "druga literka" Zadam cytat za ciebie. "TAK SNAPE OFEROWA£ MU POMOC!" NIEWOLNIK ¦REDNIEGO SZCZEBLA
|
|
|
| Jaku |
Dodany dnia 02.06.2007 09:20
|
![]() Postów: 70 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 236 Ranga: Uczeñ Hogwartu Data rejestracji: 20.05.07 |
Harry w 6 tomie jak pods³ucha³ rozmowe Snape i Draco a potem przekaza³ co us³ysza³ Ronowi i Hermionie i Ron be³kota³ jak zawsze. N-niee! T-to by³ jeszcze maleñki króliczek! Czas na spotkanie z .... wrogiem nr 1 |
|
|
|
Poznaniaczek |
Dodany dnia 02.06.2007 11:02
|
Lavender w 3 czêsci. Jak siê dowiedzia³a ¿e umar³ jej królik i przypomnia³a sobie o tym co powiedzia³a Trelawney. Mówisz tym? Tak, mówiê tym NIEWOLNIK ¦REDNIEGO SZCZEBLA
|
|
|
| Lady Lilly |
Dodany dnia 02.06.2007 11:28
|
![]() Postów: 136 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 265 Ranga: Uczeñ Hogwartu Data rejestracji: 28.05.07 |
Lord Voldemort i Gaunt(chyba Morfin,albo ten drugi) Koniecznie zajrzyjcie i zarejestrujcie siê na stronê www.potterharryitp.vgh.pl Jest to strona podobna do tej tylko ma³o osób j± odwiedza..ZAPRASZAM
Uwielbiam: -Christina, -Limonka -Moony Alex -Anitka Lubiê: -Bratek1 -Gruba Dama -TomV |
|
|
|
| Lady Lilly |
Dodany dnia 02.06.2007 11:33
|
![]() Postów: 136 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 265 Ranga: Uczeñ Hogwartu Data rejestracji: 28.05.07 |
"Panie i panowie!-zawo³a³ uciszaj±c t³um druga reka-Có¿ to za niezwyk³a chwila.Najlepsza chwila na z³o¿enie pewnego o¶wiadczenia,nad którym zastanawia³em siê od pewnego czasu!Kiedy ten oto m³odzieniec wkroczy³ dzi¶ do (nie ujawniê tego bo bêdzie wiadomo o co chodzi...),zamierza³ jedynie kupiæ moj± autobiografiê,któr± teraz chcia³bym mu wrêczyæ za darmo,rzecz jasna." Koniecznie zajrzyjcie i zarejestrujcie siê na stronê www.potterharryitp.vgh.pl Jest to strona podobna do tej tylko ma³o osób j± odwiedza..ZAPRASZAM
Uwielbiam: -Christina, -Limonka -Moony Alex -Anitka Lubiê: -Bratek1 -Gruba Dama -TomV |
|
|
|
| L V |
Dodany dnia 02.06.2007 11:59
|
![]() Postów: 68 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 130 Ranga: Uczeñ Hogwartu Data rejestracji: 24.05.07 |
Lockhart w 2 czêsci. ![]() "Przez ciebie straci³em s³ugê, g³upi ch³opaku!" |
|
|
|
| Lady Lilly |
Dodany dnia 02.06.2007 12:05
|
Eee...Mo¿na prosic podpowiedz? Koniecznie zajrzyjcie i zarejestrujcie siê na stronê www.potterharryitp.vgh.pl Jest to strona podobna do tej tylko ma³o osób j± odwiedza..ZAPRASZAM
|
|
|
| Peeves |
Dodany dnia 02.06.2007 12:16
|
![]() Postów: 5424 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 8978 Ranga: ¦wietny czarodziej Data rejestracji: 06.02.07 |
2. tom, Lucjusz Malfoy do m³odego Pottera, gdy ten uwolni³ Zgredka od slu¿by, koñcówka ca³ej ksi±¿ki "Lubi kwachy?" "Aggressive, tough and defiant may describe me, but that leaves the impression I'm mean and I'm not. People expect me to have fangs."
Joann Jett |
|
|
|
| Lady Lilly |
Dodany dnia 02.06.2007 12:38
|
Ron?Chyba wtedy jak Harry dosta³ od Dumbledore'a list. "Królik Billa Stubbsa...Tom zapiera³ siê,¿e tego nie zrobi³,no i ja sama pomy¶la³am ,¿e chyba nie,bo niby jak?(...)" Koniecznie zajrzyjcie i zarejestrujcie siê na stronê www.potterharryitp.vgh.pl Jest to strona podobna do tej tylko ma³o osób j± odwiedza..ZAPRASZAM
|
|
|
Angie Davis |
Dodany dnia 02.06.2007 18:20
|
![]() Pochwa³y: 12 Postów: 4033 Dom: SlytherinPunkty: 19297 Ranga: ¯ywa Legenda Data rejestracji: 01.05.07 |
Ginny 2 czê¶æ "- Och, jeste¶ prefektem, Percy? Edytowane przez Angie Davis dnia 03.06.2007 17:05
![]() ¦lizgonka Sawyer ![]() ![]() ![]() ![]() Kto jest smiercio¿erc±? Ja! Kto¶ o tym wie? Mo¿e rzucê na niego Avada Kedavra? Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-w³asnej-wszechwiedzy Krukonów, chroñ nas Slytherinie! Fanka: ~Lost (Zagubionych) ~Naruto ~Roofi'ego ~Marcina Mroziñskiego ~Kuby Werela ~Chada Michaell'a Murray'a ~Josha Holloway'a ~Justin'a Timberlake'a ~Sean'a Paul'a ~Patryka Ró¿nieckiego ~Avril Lavigne ~Draco Malfoy'a ~Regulusa Black'a ~Syriusza Black'a ~Jacoba Black'a ~Jazz Jackrabbit'a 2 ~Gothic'a ![]() ![]() |
|
|
|
| L V |
Dodany dnia 03.06.2007 11:50
|
![]() Postów: 68 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 130 Ranga: Uczeñ Hogwartu Data rejestracji: 24.05.07 |
Fred albo George. "Przygotowaæ siê do lekcji - pyrchn±³ za nim ....- Raczej zakrêciæ sobie loki" |
|
|
|
Angie Davis |
Dodany dnia 03.06.2007 17:04
|
![]() Pochwa³y: 12 Postów: 4033 Dom: SlytherinPunkty: 19297 Ranga: ¯ywa Legenda Data rejestracji: 01.05.07 |
nie jestem pewna... czy to nie by³ Ron? je¿eli tak to tu podaje cytat a je¿eli nie to go nie zaliczcie "- Potter, moge ci zrobic zdjecie, co? Moglbym dostac twoj autograf? A moze moglbym wylizac ci buty, co, Potter? Blagam..." ![]() ¦lizgonka Sawyer ![]() ![]() ![]() ![]() Kto jest smiercio¿erc±? Ja! Kto¶ o tym wie? Mo¿e rzucê na niego Avada Kedavra? Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-w³asnej-wszechwiedzy Krukonów, chroñ nas Slytherinie! Fanka: ~Lost (Zagubionych) ~Naruto ~Roofi'ego ~Marcina Mroziñskiego ~Kuby Werela ~Chada Michaell'a Murray'a ~Josha Holloway'a ~Justin'a Timberlake'a ~Sean'a Paul'a ~Patryka Ró¿nieckiego ~Avril Lavigne ~Draco Malfoy'a ~Regulusa Black'a ~Syriusza Black'a ~Jacoba Black'a ~Jazz Jackrabbit'a 2 ~Gothic'a ![]() ![]() |
|
|
|
| Peeves |
Dodany dnia 03.06.2007 17:14
|
Banalne, oczywi¶cie Draco^^ "Ka¿ê Goyle'owi przepisywaæ zdania, to go zabije, on strasznie nie lubi pisania" "Aggressive, tough and defiant may describe me, but that leaves the impression I'm mean and I'm not. People expect me to have fangs."
Joann Jett |
|
|
|
| Podziel siê z innymi: |
|
| Przejd¼ do forum: |

Nadal czujê siê na 17 lat, a ju¿ 26 na karku 

Christina

Slytherin