Logowanie
Nazwa u¿ytkownika

Has³o

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj siê

Nie mo¿esz siê zalogowaæ?
Popro¶ o nowe has³o
Facebook
Shoutbox
Musisz siê zalogowaæ aby wys³aæ wiadomo¶æ.

O choinka!
03.08.2026 15:12
Dziêki Hug

Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz!
01.08.2026 11:39
Racja, I will mourn old Hog forever, to ju¿ nie by³o to samo :v
I mimo ¿e ciê¿ko w te urodziny, to i tak wszystkiego naj naj, 17 mo¿na mieæ do 40 na spokojnie Love

O choinka!
31.07.2026 23:57
z innymi, bo brakowa³o mi pomys³ów, bo pogorszy³a siê moja sytuacja psychiczna i bo LYS zniknê³a bez s³owa

O choinka!
31.07.2026 23:57
Nie cierpiê urodzin Wrozka Nadal czujê siê na 17 lat, a ju¿ 26 na karku ;(

A co do poprzedniego Hog, bardzo têskniê. Nowy mniej mi siê podoba³, bo nie wysz³y mi poboczne, bo za ma³o pisa³am

Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz!
26.07.2026 20:12
Jako tako, nawet mi siê sb dzi¶ ¶ni³o xD

Wspó³praca
Najaktywniejsi

1) Prefix u¿ytkownikaAlette

Posiada 59643 punktów.

2) Prefix u¿ytkownikafuerte

Posiada 58190 punktów.

3) Prefix u¿ytkownikaKatherine_Pierce

Posiada 47342 punktów.

4) Prefix u¿ytkownikaSam Quest

Posiada 45365 punktów.

5) Prefix u¿ytkownikaShanti Black

Posiada 44242 punktów.

6) Prefix u¿ytkownikaA.

Posiada 43682 punktów.

7) Prefix u¿ytkownikamonciakund

Posiada 43236 punktów.

8) Prefix u¿ytkownikaania919

Posiada 39464 punktów.

9) Prefix u¿ytkownikaulka_black_potter

Posiada 36829 punktów.

10) Prefix u¿ytkownikaKlaudia Lind

Posiada 34220 punktów.

Losowe zdjêcie
Zobacz temat
Drukuj temat
Kto po zabiciu Voldemorta bêdzie najgro¼niejszym czarodziejem na ¶wiecie?
Santino
Kto po Voldemorcie mo¿e przej±æ 'pa³eczkê lidera' w¶ród typów spod ciemnej gwiazdy??? Kto zostanie wrogiem czarodziejów numer jeden? Jak my¶licie? Jestem bardzo ciekawy waszych opinii...:)
Edytowane przez Prefix u¿ytkownikaXeri dnia 27.10.2013 11:55

Asiula
JA! ;3
Epilog by³ tak s³odki, ¿e z ca³ego czarodziejskiego ¶wiata zapewne wypleni³o siê z³o i wszyscy s± superdobrzy... wszyscy zapomnieli co to jest Avada i w ogóle jest bosko...
No jejku, co mnie to obchodzi? xD
Voldemorta ju¿ nie ma, ot i koniec historii...

Prefix u¿ytkownikaMala Czarna
To takie pytanie na zasadzie - kto bêdzie nastêpny po Hitlerze. Jak na razie ¶wiat siê takiego nastêpcy nie doczeka³. Wiêc chyba mo¿na t± sytuacje prze³o¿yæ na ¶wiat czarodziejów
:)
Edytowane przez Prefix u¿ytkownikaChristina dnia 31.01.2014 12:18

Salazar Slytherin
My¶lê ¿e od upadku Voldka ludzie zaczêli dmuchaæ na zimne i przynajmniej w Anglii zakazano rozszerzania czarnomagicznych praktyk, a jak w Bu³garii? Kto wie, nawet nie wiadomo czy to musi byæ Anglik, a mo¿e akurat Polak?
Edytowane przez Prefix u¿ytkownikaChristina dnia 31.01.2014 12:18

Gizmolina
Niee... Na pewno "pa³eczki" nie przejmie Draco Malfoy - jest za du¿ym tchórzem, a poza tym, chyba przeszed³ ju¿ na dobr± stronê...
Kim by nie by³ ten czarnoksiê¿nik, i tak Harry z grup± aurorów go pokonaj± Tak
xD
Edytowane przez Prefix u¿ytkownikaChristina dnia 31.01.2014 12:19
WWW.VERITASERUM.CBA.PL

ginny 7
Taa moim zdanie to Harry jest najwiêkszym - nie z³ym - ale najwiêkszym czarodziejem!
Tak jak to uj±³ Ollivander (w filmie dok³adnie jak i w ksi±¿ce)!
A Draco to tchórz.... ect
Edytowane przez Prefix u¿ytkownikaChristina dnia 31.01.2014 12:19
Harry Potter :*

Im_Ginny
ginny 7 napisa³/a:
Taa moim zdanie to Harry jest najwiêkszym- nie z³ym- ale najwiêkszym czarodziejem!
Tak jak to uj±³ Ollivander ( w filmie dok³adnie jak i w ksi±¿ce)!
A Draco to tchórz.... etc.

E...no sora ja siê nie zgadzam, Harry najpotê¿niejszy czarodziej dobre sobie tyle¿ ¿e w ksi±¿ce nic nie zrobi³by bez Hermiony ( ewentualnie Rona)
Nie na uczy³ by siê Accio, zgin±³ by w diabelskich sid³ach, nie umia³ by zniszczyæ horkuksów (jak mu goblin zabra³ miecz Gryffindora).
Takie jest moje zdanie.
A co do nastêpcy Voldemorta to nie s±dzê ¿eby kto¶ z Nowego Pokolenia które znamy z HP przej± t± pa³eczkê.
Mo¿e urodzi siê "kiedy¶, kiedy¶" taki ch³opak jak Tom Riddle.
I'm... Im

We don't need no education.
We don't need no thought control.
No dark sarcasm in the classroom.
Teacher, leave those kids alone.
Hey, Teacher, leave those kids alone!
All in all it's just another brick in the wall.
All in all you're just another brick in the wall.
[ Pink Floyd - Another brick in the wall (part II)]

img76.imageshack.us/img76/8775/44204mx6.jpg
*Angel Witch
*Saxon
*Megadeth
*Alice In Chains
* Iron Maiden
*Radiohead
*D¿em
*Metallica
*Led Zeppelin
*Queen
*Pink Floyd
*Van Halen
*W.A.S.P
*Mercyful Fate

www1.istockphoto.com/file_thumbview_approve/5610882/2/istockphoto_5610882_electric_guitar.jpg
Alternatywno-rockowa trójca na tej stronie:

*mimid
*Im
*Claire

Prefix u¿ytkownikaHermiona465
Wszystko siê koñczy dobrze i szczê¶liwie. Wszyscy s± super dobrzy :)jezyk A czy Harry jest najwiêkszym czarodziejem to i tak i nie. Trochê tu racji przyznaæ, ¿e Ron i Hermiona du¿o mu pomagali, ale to on wszystkiego dokona³:)Tak

Gizmolina
Im_Ginny - radzi³abym uwa¿aæ na pisowniê.
Moim zdaniem Harry jest najwiêkszym czarodziejem w Wielkiej Brytanii. Mo¿e i nie dokona³by niczego bez swoich przyjació³, ale na koniec umia³ ju¿ du¿o wiêcej ni¿ przeciêtniak, prawda?
Edytowane przez Prefix u¿ytkownikaChristina dnia 31.01.2014 12:24
WWW.VERITASERUM.CBA.PL

Prefix u¿ytkownikalosiek13
Ka¿dy ¶miercio¿erca, który nie zosta³ z³apany móg³ by zaj±æ to miejsce! Mo¿e jaki¶ ¦lizgon, któremu zechce siê w³adzy! Przeciez w ¶wiecie czarodziejów by³o wielu z³ych czarodziejów.:D

Imperius
Najgro¼niejszym nie znaczy z³ym, mo¿e równie¿ oznaczaæ najlepszym. Je¿eli chodzi o z³ych ludzi to wg mnie nie ma ¿adnych znanych mi z ksi±¿ki pretendentów to tej zaszczytnej funkcji. A je¿eli chodzi o najlepszego to Harry Potter mo¿e nie za posiadan± moc, ale za swoje czyny. (chocia¿ gdy by zostawi³ sobie czarn± ró¿d¿kê to by³by niepokonany.
Trzeba byæ bardzo dzielnym,
by stawiæ czo³o wrogom,
ale tyle samo mêstwa wymaga
wierno¶æ przyjacio³om
www.mediarodzina.com.pl/img/but_hp.gif

http://www.fotka.pl/profil/kowall55/
Nicole Patil
Mi siê wydaje, ¿e z³o zginê³o z tego ¶wiata.
Kto¶, nawet je¶li chcia³by siaæ z³o , ba³ siê po prostu Harry'ego, bo przecie¿ on zabi³ Voldemorta, uwa¿anego za najgro¼niejszego czarownika na ¶wiecie.:D
Wszyscy siê go bali, a on, Harry Potter go pokona³.
Nic wiêc dziwnego, ¿e kto¶ ma stracha :smilewinkgrin:
Edytowane przez Prefix u¿ytkownikaChristina dnia 31.01.2014 12:25
img15.glitterfy.com/216/glitterfy155231849D32.gif
Severus Snape bogiem , czarna magia na³ogiem , mroczny znak podstawa , ¶miercio¿erstwo zabawa :)

Prefix u¿ytkownikaHipogryf
Co wy .. wy siê nie znacie... Naprawdê to bêdzie tak .. ¯e .. W ostatnim starciu ju¿ w Hogwarcie gdy Nevill Longbotom mieczem Godryka zad¼ga³ Nagini to przez przypadek zaci±³ siê w palec i jego DNA uleg³o mutacji i zosta³o zainfekowane jadem Nagini...
Pocz±tkowo ch³opak to zignorowa³.. ale z roku na rok Nevill stawa³ siê inny.. coraz lepiej czarowa³ (co mo¿emy zaobserwowaæ ju¿ w ksi±¿ce ;p ) A¿ pewnego dnia siêgn±³ do ¿róde³ czarnomagicznych i ta magia go tak wci±gnê³a.. ¿e postanowi³ staæ siê Nastêpc± Czarnego Pana. Kilka miesiêcy pó¼niej Nevill zrobi³ wjazd do siedziby Aurorów i zabi³ wszystkich znajduj±cych siê tam cz³onków ³±cznie z Harrym...
Tak jak nie trudno siê domy¶leæ wtedy Nevill zosta³ okrzykniêty Najwiêkszym Czarnoksiêznikiem wszech czasów .. Wiêkszym od Voldemorta i Dumbledora (i nawet Gandalfa Bia³ego xD )

THE END xD
Edytowane przez Prefix u¿ytkownikaChristina dnia 31.01.2014 12:28
img.stopklatka.pl/wydarzenia/20000/20200/20242-19.jpg
Gryffindor Gór±
Patronus - Skrzydlaty smok
Animag - Z³oty Skorpion

"¯eby mieæ szczê¶cie trzeba na nie zas³u¿yæ."

Samotny je¼dziec...

MarlenQa
lily1600: Domy¶lam siê, i¿ Draco skin±³ Harry'emu g³ow±, okazuj±c mu w jaki¶ sposób szacunek. Nie zapominajmy, ¿e w ostatniej czê¶ci Draconowi Harry uratowa³ dwa razy ¿ycie, a potem, pod koniec bitwy zmówi³ siê z rodzin± Malfoy'ów, przez co dziêki niemu mogli uciec, ukryæ siê, zacz±æ ¿ycie od nowa i unikn±æ Azkabanu.
Edytowane przez Prefix u¿ytkownikaChristina dnia 31.01.2014 12:30
''W Gryffndorze kwitnie mêstwa cnota, króluje odwaga i do wyczynów ochota'' :)

hogsmeade.pl/button/gryffindor.jpg

hogsmeade.pl/button/userbar-gryffindor.jpg

Penelopa Clearwater
Jo mówi³a w wywiadzie, ¿e wszyscy ¶miercio¿ercy przeszli na stronê dobra (chocia¿ oczywi¶cie nie od razu), a Harry zosta³ mianowany natychmiast na szefa biura aurorów przez Kingslaya. Jo mówi³a ¿e od tego czasu ¶wiat te¿ mia³ wielu czarodziejów zajmuj±cych siê czarna magi±, lecz zostali schwytani. BTW. W Azkabanie nie ma ju¿ dementorów :lol:
Edytowane przez Prefix u¿ytkownikaChristina dnia 31.01.2014 12:31

Ginny_Weasley001
Syn Pottera czy ja wiem? Przecie¿ to, ¿e jest trochê wkurzaj±cy nie znaczy od razu z³y>dokuczanie Albusowi> no có¿ widocznie James odziedziczy³ trochê dokuczania po Syriuszu i jego dziadku ;) Dla mnie to ju¿ nie bêdzie ¿adnego z³a, a jak by by³o to na pewno Harry[lub jego syn,córka] by go powstrzyma³ ;)
Edytowane przez Prefix u¿ytkownikaChristina dnia 31.01.2014 12:32

Rozalie
Eh. Po co ten temat wa³kowaæ. Jest dobrze, to niech bêdzie. Bêdzie ¼le, to wtedy zaczniemy siê przejmowaæ. Mo¿e ten z³y bêdzie dopiero za 1726 lat? Mo¿e nawet nie poznamy jego imienia, a Harry bêdzie ju¿ dawno le¿a³ w grobie, gdy Ten Nastêpca siê narodzi? Moim zdaniem bzdur± jest my¶lenie o takich rzeczach..

Hermiona2909
A ja Wam mówiê, oka¿e siê ¿e Voldemort mia³ syna :lol: I ten bêdzie chcia³ pom¶ciæ ojca, zdobêdzie ogromn± moc i bêdzie chcia³ zdobyæ ca³y ¶wiat - zarówno czarodziejów jak i mugoli :lol::lol: (kurczê, chyba za du¿o ogl±da³am kiedy¶ Mody na sukces :lol: )
Edytowane przez Prefix u¿ytkownikaChristina dnia 31.01.2014 12:33
...::Najwa¿niejsze jest niewidoczne dla oczu, dobrze widzi siê tylko sercem::...

"Us³ysza³ triumfalny krzyk Bellatriks. Nie przej±³ siê nim - przecie¿ Syriusz tylko wpad³ za zas³onê, zaraz siê pojawi po drugiej stronie...
Ale Syriusz siê nie pojawi³"

Ellaverka
Moim zdaniem nie bêdzie czego¶ takiego jak "Najpotê¿niejszy czarnoksiê¿nik". Na pewno jakie¶ pozosta³o¶ci ¶miercio¿erców by³y ale bali siê kontynuowaæ dzie³o Voldemorta. Nic specjalnego nie by³o. Oczywi¶cie po np. 100 latach móg³ siê pojawiæ kto¶ jak Grindenwald, ale na krótko.

Agusia Grenger
Ja tam my¶lê, ¿e na razie nikt. Bellatrix mog³a by byæ, ale jest martwa :D wiêc nie bêdzie. Zreszt± póki Harry ¿yje i ma Czarn± Ró¿d¿kê* raczej nikt nie by³by na tyle odwa¿ny by mu siê tak nara¿aæ.

* Nie wiemy, czy czarodzieje wiedz±, ¿e Potter zrezygnowa³ z Ró¿d¿ki, ale wiemy, ¿e wiedz±, ¿e jest jej panem. Po za tym i bez niej jest teraz najpotê¿niejszy na ¶wiecie, wiêc kto z mu z Ró¿d¿k± podskoczy?! Albo kto¶ strasznie odwa¿ny, albo strasznie g³upi. I zak³adam, ¿e to drugie...:smilewinkgrin:
Edytowane przez Prefix u¿ytkownikaChristina dnia 31.01.2014 12:20
Moje ulubione cytaty:
" Ch³opiec, Który Prze¿y³ pozostaje symbolem wszystkiego, o co walczymy : triumfu dobra nad z³em, potêgi niewinno¶ci, wyrwania w oporze"
" Mo¿e jest, a mo¿e go niem ma, ale pozostaje faktem, ¿e potrafi poruszaæ siê szybciej ni¿ Severus Snape, gdy mu siê pogrozi szamponem..."

Podziel siê z innymi: Delicious Facebook Google Live Tweet This Yahoo

Przejd¼ do forum: