Logowanie
Facebook
Shoutbox
Wspó³praca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjêcie
Zobacz temat
|
Makija¿
|
|
Scarllet |
Dodany dnia 20.02.2018 11:50
|
![]() Pochwa³y: 7 Postów: 661 Dom: GryffindorPunkty: 8343 Ranga: ¯ywy worek treningowy Data rejestracji: 15.11.16 |
Dziewczyny! Pomocy! Ostatnio okropnie wypadaj± mi rzêsy, s± w du¿o gorszym stanie ni¿ jaki¶ czas temu. Polecacie mo¿e jakie¶ sprawdzone od¿ywki na rzêsy? Preparaty? Czyta³am ju¿ w internecie trochê ale nigdy nie by³am pewna. Mo¿ecie poleciæ co¶ dobrego? ''A ja Ciebie zaklnê w ¿ywy kamieñ! I bêd± Ciê czciæ w Republice Nowego Przyl±dka.'' -Zireael 2020 ![]() ![]() W Hogwarcie Corinne Laurientis |
|
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 20.02.2018 20:03
|
![]() Pochwa³y: 39 Postów: 3422 Dom: HufflepuffPunkty: 36829 Ranga: Harrych ¶wi±t! Data rejestracji: 14.05.09 |
Moja siostra u¿ywa oleju rycynowego i jej pomaga. Tzn ona i tak ma rzêsy do nieba, ale po tym oleju zrobi³y sie jeszcze d³u¿sze ciemniejsze i grubsze. Kosztuje pare z³otych w aptece, mo¿e spróbuj? ![]() Christian. ![]() Bo liczy siê to, co masz w ¶rodku. ![]() Ale czasami warto za³o¿yæ maskê. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikujê jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszê fanficka ducha, ¿e tak to ujmê, czyli takiego, którego nie ma" "po czê¶ci trudny jêzyk wynika z za³o¿eñ p³omieñ odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzêdniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartê I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
|
Keira Karkarow |
Dodany dnia 20.02.2018 21:03
|
![]() Postów: 697 Dom: GryffindorPunkty: 1813 Ranga: ¦wietny czarodziej Data rejestracji: 07.07.15 |
Olejek rycynowy. Je¶li chodzi o od¿ywki do rzês to jedynie Revitalash, ale cena zabija. Wszelkie od¿ywki tylu Long4lashes s± potencjalnie niebezpieczne dla naszych oczu (generalnie od¿ywki do rzês s± na bazie sterydu, stosowanego w leczeniu jaskry, ale w przypadku Revitalash jest to przebadane pod ka¿dym k±tem, a od¿ywkê stworzy³ okulista, przy L4L ju¿ ¿adnej pewno¶ci nie ma), ponadto czêsto klientki skar¿± siê, ¿e po odstawieniu L4L rzêsy wypadaj±, a dzieje siê tak dlatego, ¿e od¿ywka powoduje zahamowanie fazy wypadania w³osa, dlatego rzêsy s± takie d³ugie Warto te¿ znale¼æ przyczynê i suplementowac witaminê D "Someone let the doors open,
Who left me outside? I'm bent I'm not broken, Come live in my life. All the worlds left unspoken All the pages I write On my knees and I'm hoping That someone holds me tonight. Hold me tonight..." |
|
|
|
Klaudia Lind |
Dodany dnia 20.02.2018 21:19
|
![]() Pochwa³y: 13 Postów: 1044 Dom: HufflepuffPunkty: 34220 Ranga: Pan ¦mierci Data rejestracji: 31.01.17 |
Te¿ kiedy¶ u¿ywa³am oleju rycynowego, jest bardzo dobry na porost w³osów, tylko gêsty i lepki. Do tego przyciemnia, wiêc to dodatkowy fajny efekt![]() Du¿o osób chwali sobie od¿ywkê Eveline, wystarczy wpisaæ w google efekty przed i po, widaæ efekt wow ![]() ![]() ![]() O tym zawsze pogadam ![]() *rysowanie*ksi±¿ki*anime*wiedza ezoteryczna*Saga o Ludziach Lodu Znajdziesz mnie na: blogu:https://sagaoludz...gspot.com/ instagramie:http://www.pictam...5597626476 mrauuuu Ulubione anime - Noragami![]() Ulubione filmy - seria Jurrasic ![]() [color=#ffff00]Ukochane bajki ![]() ![]() Dziêki za odwiedziny ^^[/color] |
|
|
|
| Podziel siê z innymi: |
|
| Przejd¼ do forum: |

Gryffindor

Hufflepuff