Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Makijaż
|
|
Scarllet |
Dodany dnia 20.02.2018 11:50
|
![]() Pochwały: 7 Postów: 661 Dom: GryffindorPunkty: 8343 Ranga: Żywy worek treningowy Data rejestracji: 15.11.16 |
Dziewczyny! Pomocy! Ostatnio okropnie wypadają mi rzęsy, są w dużo gorszym stanie niż jakiś czas temu. Polecacie może jakieś sprawdzone odżywki na rzęsy? Preparaty? Czytałam już w internecie trochę ale nigdy nie byłam pewna. Możecie polecić coś dobrego? ''A ja Ciebie zaklnę w żywy kamień! I będą Cię czcić w Republice Nowego Przylądka.'' -Zireael 2020 ![]() ![]() W Hogwarcie Corinne Laurientis |
|
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 20.02.2018 20:03
|
![]() Pochwały: 39 Postów: 3422 Dom: HufflepuffPunkty: 36829 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 14.05.09 |
Moja siostra używa oleju rycynowego i jej pomaga. Tzn ona i tak ma rzęsy do nieba, ale po tym oleju zrobiły sie jeszcze dłuższe ciemniejsze i grubsze. Kosztuje pare złotych w aptece, może spróbuj? ![]() Christian. ![]() Bo liczy się to, co masz w środku. ![]() Ale czasami warto założyć maskę. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma" "po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzędniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartę I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
|
Keira Karkarow |
Dodany dnia 20.02.2018 21:03
|
![]() Postów: 697 Dom: GryffindorPunkty: 1813 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 07.07.15 |
Olejek rycynowy. Jeśli chodzi o odżywki do rzęs to jedynie Revitalash, ale cena zabija. Wszelkie odżywki tylu Long4lashes są potencjalnie niebezpieczne dla naszych oczu (generalnie odżywki do rzęs są na bazie sterydu, stosowanego w leczeniu jaskry, ale w przypadku Revitalash jest to przebadane pod każdym kątem, a odżywkę stworzył okulista, przy L4L już żadnej pewności nie ma), ponadto często klientki skarżą się, że po odstawieniu L4L rzęsy wypadają, a dzieje się tak dlatego, że odżywka powoduje zahamowanie fazy wypadania włosa, dlatego rzęsy są takie długie Warto też znaleźć przyczynę i suplementowac witaminę D "Someone let the doors open,
Who left me outside? I'm bent I'm not broken, Come live in my life. All the worlds left unspoken All the pages I write On my knees and I'm hoping That someone holds me tonight. Hold me tonight..." |
|
|
|
Klaudia Lind |
Dodany dnia 20.02.2018 21:19
|
![]() Pochwały: 13 Postów: 1044 Dom: HufflepuffPunkty: 34220 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 31.01.17 |
Też kiedyś używałam oleju rycynowego, jest bardzo dobry na porost włosów, tylko gęsty i lepki. Do tego przyciemnia, więc to dodatkowy fajny efekt![]() Dużo osób chwali sobie odżywkę Eveline, wystarczy wpisać w google efekty przed i po, widać efekt wow ![]() ![]() ![]() O tym zawsze pogadam ![]() *rysowanie*książki*anime*wiedza ezoteryczna*Saga o Ludziach Lodu Znajdziesz mnie na: blogu:https://sagaoludz...gspot.com/ instagramie:http://www.pictam...5597626476 mrauuuu Ulubione anime - Noragami![]() Ulubione filmy - seria Jurrasic ![]() [color=#ffff00]Ukochane bajki ![]() ![]() Dzięki za odwiedziny ^^[/color] |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

spędziłam tu trochę czasu i wspominam bardzo dobrze, tęsknię 

Gryffindor

Hufflepuff

Ulubione anime - Noragami