Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Hit czy shit
|
|
RazorBMW |
Dodany dnia 15.12.2016 17:08
|
![]() Pochwały: 7 Postów: 561 Dom: HufflepuffPunkty: 3368 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 30.08.07 |
Średnia, płaska perka (choć są tam momenty), fajna melodia, zaaa wysoki głos wokalistki. Taki sobie tekst, średniej jakości teledysk choć są tam momenty. Ogólnie to hit, ale niestety... utwór do zapomnienia, bo jest standardowy po prostu. Uczcijmy ten moment gdzie dwie liczby na odwrót spotykają się tuż przy sobie... Fate/Night Unlimited Blade Works ![]() https://www.youtu...ErwgLxBNL0 ![]() ![]() ![]() ![]() Mikołaj Święty wielu przyjaciół posiadał Wielu walniętych, jednego wiernego miał Skrzata wspaniałego, zawsze zaufanego Zgryzika onego, zaiste rozrywkowego Umilacza czasu, pracownika wybitnego Co zawsze w potrzebie rozweseli... A i pomoże na Pomorzu, również tym po kądzieli. The enemy is among us The enemy is among us And nobody is doing anything about it They don't care So we had to take matters into our own hands A WORLD NOT OF MY MAKING YET A WORLD OF MY DESIGN SO STRANGE AND SO FAMILIAR BUT NO MATTER HOW DISTANT IN TIME OR SPACE ONE CONSTANT REMAINS CHAOS |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 15.12.2016 17:17
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 3 Postów: 547 Dom: RavenclawPunkty: 11584 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 07.11.16 |
No widzisz Sam, ale ze Ty mnie zdradzilas.... Takie sobie w sumie to by pasowalo gdyby na akranie byly jakies sceny albo obrazy, ale nie ma no i nuda w sumie, gdybym mial sluchac tego jeszcze raz to bym nie sluchal bo po co![]() Reaktywacja :https://m.youtube...OUtsybozjg Patrz Sam, 1988 mowi Ci to cos? to znaczy ze juz mialas wtedy 3 latka wiec juz chodzilas i pyskowalas Edytowane przez AdersYooo dnia 15.12.2016 17:31
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 15.12.2016 17:32
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 4036 Dom: GryffindorPunkty: 31890 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 16.07.15 |
Po raz kolejny wypadło na mnie, że mam ocenić nutę, którą "wytwarza" nam Bon Jovi. Legenda, autorytet (?), a na pewno znana marka, więc walory artystyczne w tym momencie mnie jakoś nie "jarają". Czuję, że moim obowiązkiem jest dać HIT W sumie to według mnie jest to lepsza nuta od poprzedniej, ale ciarek czy innych dreszczy nie mam ;p {osłuchałem, i jest nawet OK, choć zaznaczę, że to na pewno nie moja bajka Irydion - Tempus Maturum Mori https://www.youtu...lZecwDbLDM Edytowane przez batalion_88 dnia 15.12.2016 17:42
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
RazorBMW |
Dodany dnia 15.12.2016 17:45
|
![]() Pochwały: 7 Postów: 561 Dom: HufflepuffPunkty: 3368 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 30.08.07 |
Niezła perka, średni tekst, taki średni wokal z męczącymi podbitkami, koszmarny refren z bekowym echem. Perka taka klasycznie prosta, można by było to urozmaicić bo jest nudno po prostu. Shit. Do My Dying Bride i tamtego smutku nie ma startu. ARE YOU READY? MACHINE GUN. MUAHAHAHAHAHAHHAHA https://www.youtu...jCJ7L6WNg8 ![]() ![]() ![]() ![]() Mikołaj Święty wielu przyjaciół posiadał Wielu walniętych, jednego wiernego miał Skrzata wspaniałego, zawsze zaufanego Zgryzika onego, zaiste rozrywkowego Umilacza czasu, pracownika wybitnego Co zawsze w potrzebie rozweseli... A i pomoże na Pomorzu, również tym po kądzieli. The enemy is among us The enemy is among us And nobody is doing anything about it They don't care So we had to take matters into our own hands A WORLD NOT OF MY MAKING YET A WORLD OF MY DESIGN SO STRANGE AND SO FAMILIAR BUT NO MATTER HOW DISTANT IN TIME OR SPACE ONE CONSTANT REMAINS CHAOS |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 15.12.2016 17:53
|
![]() Pochwały: 35 Postów: 3698 Dom: RavenclawPunkty: 45365 Ranga: Specjalista ds. sprzedaży Data rejestracji: 09.04.15 |
Całkiem to spoko i chociaż nie słucham takiej muzy to nie powiem, że to shit takie japońskie/koreańskie (??) cudo od 1:35 taki fajny moment się zaczyn i potem takie "turbulencje" spoko są, więc jest okej bardzo daje takie 6/10 bo chociaż nie moja bajka to doceniam ![]() To teraz coś od Sam: powrót do Bon Jovi - Because We Can https://www.youtu...hXJFjrl-Q4 Edytowane przez Sam Quest dnia 15.12.2016 18:01
![]() Ściana uznania i miłości ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() Ściana chwały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 15.12.2016 18:03
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 3 Postów: 547 Dom: RavenclawPunkty: 11584 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 07.11.16 |
Odzyskalem wiare w Ciebie po tej piosence ktora dalas ![]() Tylko gdzie tam jest Jovi Bon? gdzie ta fryzura?:3 gdzie jest ten poweeeeer?:3 patrze i widze jakiegos starego grzyba z mierzwa na glowie a to jest przykre no a co do piosenki to jest fajna![]() Ihaaaaaaaaaaaaa :https://m.youtube...ZQyVUTcpM4 Tu juz tez nie te wlosy ide na obiado Edytowane przez AdersYooo dnia 15.12.2016 18:11
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 15.12.2016 18:15
|
![]() Pochwały: 35 Postów: 3698 Dom: RavenclawPunkty: 45365 Ranga: Specjalista ds. sprzedaży Data rejestracji: 09.04.15 |
To już nie jest ta sama fryzura co kiedyś, to nie ten sam Bon Jovi bez tych włosów, taki popowy bardziej i jakby stracili ten urok ze stratą włosów ![]() Jednak całkiem fajny tekst i nadal lubię ten głos, tylko takiego jeb...walnięcia brakuje. Ja lubię jak jest albo moc, albo przymulenie, a takie pośrodku to nigdy nie są the best, ale spoko na jeden raz co jakiś czas ![]() To ja proponuje teraz coś z czasu "mojej podstawówki" ![]() Bon Jovi - In These Arms https://www.youtu...9NoqP02ZYM Edytowane przez Sam Quest dnia 15.12.2016 18:23
![]() Ściana uznania i miłości ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() Ściana chwały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 15.12.2016 18:26
|
1993 druga klasa podstawowki jak dobrze licze pewnie juz bilas kolegow w szkole lubisz jak jest moc wiec niech moc bedzie z Toba![]() Co do nuty to co tu duzo gadac zanucmy sobie nanannan no fajna no w sumie tanczyliscie do tego na imprezkach szkolnych? wiesz taki bal przebierancow a Ty przychodzisz w stroju Joviego Bona z taka szopa na glowie co nie ![]() Niech bedzie to :https://m.youtube...F3D2oiy6YA too chyba 2009 24 lata.... ale ten czas szybko leci Edytowane przez AdersYooo dnia 15.12.2016 18:44
|
|
|
RazorBMW |
Dodany dnia 15.12.2016 18:49
|
Tak się niestety kończą powroty do przeszłości, glamy mogły zostać w ejtisach, smutne jest to, że to jest parodia samych siebie z lat 80". Stracili pazur, dziadki niestety. Ale chociaż w miarę znośny teledysk i tekst, bo muzycznie dzisiej to ziew. Nudy, po ludzku, naaaawet jak na aorki i popy. Shit niestety. https://www.youtu...cLx11Z2PDM ![]() ![]() ![]() ![]() Mikołaj Święty wielu przyjaciół posiadał Wielu walniętych, jednego wiernego miał Skrzata wspaniałego, zawsze zaufanego Zgryzika onego, zaiste rozrywkowego Umilacza czasu, pracownika wybitnego Co zawsze w potrzebie rozweseli... A i pomoże na Pomorzu, również tym po kądzieli. The enemy is among us The enemy is among us And nobody is doing anything about it They don't care So we had to take matters into our own hands A WORLD NOT OF MY MAKING YET A WORLD OF MY DESIGN SO STRANGE AND SO FAMILIAR BUT NO MATTER HOW DISTANT IN TIME OR SPACE ONE CONSTANT REMAINS CHAOS |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 15.12.2016 18:56
|
Całkiem fajne toto, taki grecki (?) klimacik w tle, takie w sumie swojskie, sielskie i anielskie ta melodyjka taka wkręcająca i gdzieś tam teraz się tuła po łbie i "chodzi za mna". Co by nie bylo daje HITa bo coraz bardziej mi się te Twoje nutki podobają lamciu ![]() To może wróćmy do lepszych czasów Bon Jovi: https://www.youtu...BMwcO6_hyA ![]() Ściana uznania i miłości ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() Ściana chwały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 15.12.2016 18:56
|
Wlaczam sobie i co tam widze? gola klate mysle sobie mmmm, juz to lubie a potem jeszcze wiecej golych klat az musialem isc glowe uspokoic po obejrzeniu calego a na kncu znowu ta klata co na pozatku ten chlopak niestety to nie Grodzki ale calkiem calkiem i muzyka tez moze byc ![]() To ma cos powera no i solowka jest :https://m.youtube...Cg2BoKiuOM Edytowane przez AdersYooo dnia 15.12.2016 19:17
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 15.12.2016 19:29
|
Calkiem, calkiem. Nawet teledysk niczego sobie, ale też nie zachwyciłam się, jednak mam swoich ulubieńców w przypadku twórczości Bon Jovi i jak napisal Razor czasu gdy mieli najlepsze kawalki i te cudowne fryzury nic nie zastapi, żadne próby nie przywrócą tamtego brzmienia. Ale nie miałabym sumienia dać coś innego niż Hit ![]() To teraz proponuję zmiane klimatu James Brown - It's a Man's World https://www.youtu...uTeHsKPWhY ![]() Ściana uznania i miłości ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() Ściana chwały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 15.12.2016 19:30
|
Tak naprawde, to Ci braklo piosenek Bona Joviego ale jako wielki T nie mozesz sie do tego przyznac ![]() Ten kolo to ten kolo ja go juz widzialem i nawet slyszalem ale co innego no i on ma taki glos taki jej i w ogole uznam ze ta piosenka jest dobra mam nadzieje ze to nikogo nie zawiedzie no i polecam sie na przyszlosc![]() A to Sam, historia Twojego zycia a zaczyna sie tak: Kiedy mialam lat 15 nie wiedzialam co to swiat... kojarzysz juz? to lap :https://m.youtube...8ugkg9RePc Edytowane przez AdersYooo dnia 15.12.2016 19:40
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 15.12.2016 19:46
|
Nie wiem czy wiesz, ale w tym temacie się ocenia piosenki i zadowalanie kogokolwiek nie jest takie ważne, ale jak lubisz to nie oceniam... ![]() Co do piosenki to raczej, że znam z "mlodości", to były czasy to jedna z tych piosenek, które znam i wiem, że byłam dzieciakiem, ale nie wiem skąd to znam i gdzie sluchałam, ale piosenka jak najbardziej znana i chociaż troche Shit to jednak to chyba jedno z tych czemu nie mogłabym dać Shita bo mnie śmieszy no i jest o niebieskim więc nie ma dyskusji, że będzie HIT ![]() To teraz coś co mi się w proponowanych pojawiło: https://www.youtu...xZp4VEopcE ![]() Ściana uznania i miłości ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() Ściana chwały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 15.12.2016 19:52
|
No wiesz ale to tez trzeba uweazac zeby kogos nie urazic swoja ocena co nie? ja bym nie chcial zebys plakala jakbym Ci SHITA wstawil czy cos albo zeby kto inny plakal ja nielubie jak inny placza hate in my heart, love in my mind :3 takze tego chociaz Razor tam moze miec jakis uraz do mnie jak mu jedna nute skomentowalem No wiesz Ty co dopiero przed 22:00 a tam juz miss mokrego podkoszulka byly i nie wiem ktora mi sie bardziej podobala no i piosenka znana kazdemu chyba takze musze ja ocenic na HIT cieszysz sie?![]() Ty dalas to co dalas, to i ja dam co dam :https://m.youtube...v-3Jf_lsnI Ta wersja bo w tej innej ta laska co spiewa ciagle podnosi kiecke do gory jakby cos chciala gwalt wymusic czy cos Edytowane przez AdersYooo dnia 15.12.2016 19:57
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 15.12.2016 22:28
|
Gwałt ci w głowie zaraz, a może nie o gwałt jej chodzi, tylko wyświetlenia na yt. Chociaż za czasów tej piosenki yt jeszcze chyba aż takiego znaczenia nie miał ![]() Mam z nią to samo co wcześniej gdzieś znam, ale nie wiem skąd, chociaż chyba jakieś imprezy z gimnazjum i podstawówki jak w szkole byly to taka muza też była. takie 5/10 ![]() oryginalny filmik jest nieodpowiedni chyba na HPneta, wiec daje cover https://www.youtu...XLU_W4Wf-U ![]() Ściana uznania i miłości ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() Ściana chwały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 15.12.2016 22:33
|
Nanana Tocha Toucha Touch Me, sprowokowalasmnie i musialem sobie oryginal zobaczyc no alena YT wszystko i tak jest cenzurowane wiec niemoglo byc tam czegos strasznego przeciez Cover jest z serialu Glee fajny serial ogladalas? ta nauczycielka co to spiewa jest szkolnym psychologiem i ma mega fiola na punkcie sterylnosci No i w ogolerozne jaja w tym serialu ale to serial muzyczny jest, graja tam popularne lub mniej popularne nuty, ale fajne![]() Idac Twym sladem: https://m.youtube...FaJshIWdpU Just a small town girl, living in a lonely world Edytowane przez AdersYooo dnia 15.12.2016 23:01
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 15.12.2016 23:11
|
Oglądałam do połowy trzeciego sezonu, a ta piosenka to klasyk tego serialu od niej wszystko się zaczęło jakby nie było Chociaż Rachel trochę zagłusza Finna to i tak to lubię. Taka pozytywna piosenka, ktora może by była bez szalu gdybym nie oglądala tego, ale dla mnie Hit. także no, idąc tropem glee to może coś z moim ulubionym bohaterem:https://www.youtu...Y5LtUCP3qM chociaż irytował mnie zawsze nos Rachel ![]() Ściana uznania i miłości ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() Ściana chwały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 15.12.2016 23:17
|
No ta piosenka tojuz chyba w pierwszym odcinku byla nos Rachel? ona i tak jest calkiem ladna chyba no i ta piosenka co takiesmuty ech zaraz w depresje wpadne koniecfillmiku za to wszystko naprawili poprawia humor no ale piosenka fajna mimo to![]() Ja widzialem tylko 1 sezon lepsza jestes przynajmniej raz w czyms a to chyba bylo z innego sezonu bo tego niepamietam no i kilku postaci co tam byly![]() Cos weselszego :https://m.youtube...1PtxbHYNa4 Nie kojarz piosenki ze mna tak mi sie wybralo Edytowane przez AdersYooo dnia 15.12.2016 23:25
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 16.12.2016 19:32
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 4036 Dom: GryffindorPunkty: 31890 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 16.07.15 |
Dla mnie w tym utworze nic wesołego w sumie nie ma ; ) Jednak mój gust jest tak oryginalny i niepowtarzalny jak latające króliki na księżycu. Fajnie sobie tańczą, melodia jako tako może być, choć do jakiegoś wielkiego szału sporo brakuje. Niech będzie hit, ale przez małe "h" ;p takie 4/10. Dżem - do kołyski https://www.youtu...yCxlC58yyY ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

spędziłam tu trochę czasu i wspominam bardzo dobrze, tęsknię 

Hufflepuff

Ravenclaw
to by pasowalo gdyby na akranie byly jakies sceny albo obrazy, ale nie ma

Gryffindor