Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Hit czy shit
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 21.02.2017 20:21
|
![]() Pochwały: 35 Postów: 3698 Dom: RavenclawPunkty: 45365 Ranga: Specjalista ds. sprzedaży Data rejestracji: 09.04.15 |
ten początek mnie irytuje jak początek "my słowianie". Nie wiem czemu, ale irytuje mnie jak mam wrażenie, że wykonawca z obawy, że ktoś będzie chciał skrytykować jego utwór pisze: "to żart, jak się nie znasz i uważasz inaczej to spadaj". Tu mam właśnie takie wrażenie. (włączył mi się hejtujący ziemniak) Co do samej piosenki nie słucham takiej muzy, ale to swego czasu było bardzo popularne i wszyscy tego słuchali, więc pewnie coś w sobie ma. Ja daje 5/10 Elvis Presley - Can't help falling in love [url] https://www.youtu...GJTaP6anOU [/url] ![]() Ściana uznania i miłości ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() Ściana chwały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 21.02.2017 20:26
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 3 Postów: 547 Dom: RavenclawPunkty: 11584 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 07.11.16 |
Hejtujacy ziemniaku, czy to we mnie sie zako****esz? wiedzialem od poczatku nawet tego nie slucham, bo to znam ba, nawet sam to tu dawalem kiedys, widzisz, jestesmy tacy sami bardzo lubie Elvisa Presleya i jego tworczosc ma pelno wspanialych utworow, ktore mozna sluchac godzinami, ktoremi sie sie podobaja i w ogole, cos czuje, ze sie znowu rozpisze, a nie wiem czy tego chcesz by nie zranic Twoich uczuc moze jednak to przesluchac skoro to tu dalas? chyba na to liczysz prawda? dobra, puszcze na chwile, by znow tego cuda posluchac przesluchalem i faktycznie to jest cudo ech gdyby tak ludzie odpisywali na moje piosenki super piosenka, su0per tekst, super wykonawca, super osoba to tu dala bardzzo mi sie podoba, dlatego 11!/10 z duzym wykrzyknikiem i HIT HIT HIT pagne Cie wiecej w tym temacie i ogolnie pragne wiecej Twojej muzyki i Ciebie ponoc tylko glupiec moze sie zakochac, ale ja nic na to nie poradze ![]() I co ja mam tu dac zeby wyrownac poziom? wiem, dam Elvisa tez :https://m.youtube...j0Rz-uP4Mk Siema Edytowane przez AdersYooo dnia 21.02.2017 20:37
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 21.02.2017 20:51
|
![]() Pochwały: 35 Postów: 3698 Dom: RavenclawPunkty: 45365 Ranga: Specjalista ds. sprzedaży Data rejestracji: 09.04.15 |
Znam i bardzo lubię Najbardziej w tych kawałkach lubię to, że bioderka same się ruszają, a nogi rwą do tańca i to są prawdziwe Hity Podoba mi się też teledysk, oglądałam go z przyjemnością, a biodra Elvisa wyraźnie dawały mi do zrozumienia kim inspirował sie Travolta w Grease ![]() Daje HIT w Twojej skali 10/10 ![]() Gloria Gaynor - I will survive https://www.youtu...YkACVDFmeg ![]() Ściana uznania i miłości ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() Ściana chwały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Barlom |
Dodany dnia 21.02.2017 20:53
|
![]() Pochwały: 9 Postów: 1037 Dom: HufflepuffPunkty: 15578 Ranga: Żywa legenda Data rejestracji: 16.07.11 |
No, to skoro już udało mi sie odpowiednio trafić... to powiem że to HIT, który doczekał się nawet kilku nowocześniejszych przeróbek, co dowodzi tego że to hit Świetny rytm, dzięki któremu chce się poskakać po pokoju, krzycząc "I'll survive!" Kawałek dobrej muzyki nam tu wrzucasz Sam ![]() No to ode mnie najświeższy kawałek mojej ulubionej piosenkarki: Prince Royce, Shakira - Deja vu https://www.youtu...bTen6EmSmU Mistrz opisów Mistrz podpadania wszystkim jeśli chcesz się na kimś zawieść pisz, a na pewno w czmś podpadnę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
PaulaSmith |
Dodany dnia 21.02.2017 21:02
|
![]() Pochwały: 23 Postów: 2775 Dom: HufflepuffPunkty: 23034 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 05.01.17 |
Zacznę od tego, że Shakirę również bardzo lubię, i zdecydowanie widzę, że muszę się zabrać za nową płytę, bo bardzo fajny kawałek. Szczególnie podoba mi się właśnie w hiszpańskim wydaniu, zawsze chciałam się nauczyć tego języka, może dlatego. Dobry duet, dobra muzyka. 8/10 HIT Ja zapodam totalnie inne klimaty, ciekawa jestem co o tym myślicie: https://www.youtu...qbFWLKjlP4 Edytowane przez PaulaSmith dnia 21.02.2017 21:07
|
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 21.02.2017 21:21
|
Toż to klasyk Uwielbiam tą piosenkę i zawsze jak leci to zawsze sobie śpiewam wszak to manifest i zawsze mnie nastraja buntowniczo. Tekst tej piosenki jest ogromnym plusem, do tego taki jakby chropowaty głos wokalisty i chwytliwa muzyka i jestem kupiona ![]() Daje 10/10 i ogromny HIT ta piosenka mnie długo bawiła, a dokładnie tekst, ale zawsze ją bardzo lubiłam i chyba jeszcze tu nie wrzucałam: The Killers - Somebody Told Me https://www.youtu...5fBdpreJiU ![]() Ściana uznania i miłości ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() Ściana chwały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 22.02.2017 16:51
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 3 Postów: 547 Dom: RavenclawPunkty: 11584 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 07.11.16 |
Fajna piosenka, no i przyjemniejej sie slucha refren wpada do glowy i to pewnie z niego sie smialas Who looked like a girlfriend, tez tak chyba mam ale nie mialem faceta nigdy wiec moze tojest mniej zabawne ogolem oceniam ta piosenke pozttywnie, na HIT i ocena w skali to 8/10 yeah ![]() Tak mi sie skojarzylo, z Twoja piosenka czy tez z zespolem :https://m.youtube...OfXA_1boWQ ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 22.02.2017 22:51
|
No tak, Killera trudno nie znać, piosenkę lubię, ale miłości tu nie ma Ma fajną chwytliwą muzykę, do tego spoko tekst i jest z filmu lubianego, chociaż ja go nie oglądałam. No chyba, że jako dzieciak i nie pamiętam tego, jednak doceniam, bo jak nie docenić dobrej piosenki? Daje 8/10 ![]() To ja proponuje coś w innych klimatach, z jednego z moich ulubionych filmów skoro jesteśmy przy klasykach, chociażPół żartem, pół serio to klasyk kina światowego, nie Polskiego jak Kiler ![]() Marilyn Monroe - I Wanna Be Loved By You https://www.youtu...eDHlgnRuaM ![]() Ściana uznania i miłości ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() Ściana chwały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 23.02.2017 09:46
|
Jak zwykle nie ogladalas piosenksa fajna i mi sie podoba w ogole ten film jest fajny, tez go iwdzialem i polecam kazdemu kto go jeszcze nie ogladal szkoda, ze tej piosenki bylo tak malo natomiast mielismy smieszna scenke po srodku i piekny bukiet kwiatow wiec ogolem podsumowujac piosenka 8/10 ode mnie ![]() Cos dla Ciebie Sam :https://m.youtube...__ANxxwKIk ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 23.02.2017 21:50
|
Nie noszę bizuterii bo nie umiem, ale pewnie coś jest w tym o czym śpiewa Marilyn. Bardzo lubię piosenki Marilyn bo jest mega urocza i do tego ma taki przyjemny głos, całą sobą tworzy taki przyjemny obrazek i miło się jej słucha. Mam do niej jako artystyki ogromny szacunek bo osiągnęła bardzo dużo i ta piosenka jest jednym z jej trofeów ![]() Dla mnie mocne 8/10 Dziś mi się to pojawiło w autoodtwarzaniu na jutubach i nie pamiętam by to tu było przy okazji Bon Joviego, więc daje: https://www.youtu...nlDy6h-v9c ![]() Ściana uznania i miłości ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() Ściana chwały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Raven444 |
Dodany dnia 23.02.2017 22:22
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 75 Dom: GryffindorPunkty: 4202 Ranga: O choinka! Data rejestracji: 13.11.11 |
Bon Jovi, jak miło. Lubię ten utwór. Taki spokojny, aż miło go znów posłuchać. Melodia zapadająca w pamięć, gitary i perkusja świetne. I ta solówka. Głos Johna taki uspokajający w tej piosence, fajny. Teledysk też ciekawy, ładna sceneria, powiewające włosy muzyków. No jak dla mnie Hit oczywiście. To może Alice Cooper- Poison https://www.youtu...q4j1LtCdww |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 24.02.2017 11:07
|
Zna ta piosenke rockowa i mi sie podoba teleddysk tez jest fajny, sa tez dlugie wlosyi solo na gitarze muzyka wpada do ucha i juz zostaje w glowie na dluzej dlatego tez ode mnie leci HIT i moja ocena to 8/10 chcialoby sie wiecej takich nutek w tym temacie ![]() https://m.youtube...HqTTSjWBvg ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 24.02.2017 12:01
|
Kiedyś się nasluchalam tej piosenki, to chyba w liceum było, a ja słuchałam dwóch piosenek Mozila. Co już daje obraz mojej oceny przez sentyment nadal mi się podoba i tekst też pamiętam więc sobie pospiewalam z Czesławem.Daje 7/10 bo nadal mi się podoba, ale na więcej nie zasługuje https://youtu.be/... ![]() Ściana uznania i miłości ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() Ściana chwały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
fuerte |
Dodany dnia 25.02.2017 12:59
|
![]() Pochwały: 30 Postów: 3226 Dom: RavenclawPunkty: 58190 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 15.07.07 |
Lubię tylko jedną piosenkę tego zespołu z sentymentu, ale generalnie nie przepadam. Ten utwór też znam, jest nawet przyjemny, ale, żeby był porywający to nie. Zostawiłabym to pomiędzy shitem i hitem, bo chociaż nie słucham takiej muzyki, to jednak nie jest to najgorsze. Two Door Cinema Club - Something Good Can Work ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
PaulaSmith |
Dodany dnia 25.02.2017 13:53
|
![]() Pochwały: 23 Postów: 2775 Dom: HufflepuffPunkty: 23034 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 05.01.17 |
Jest to dla mnie nowy zespół i piosenka, ale niestety mnie nie porwała. Jakoś od młodych ludzi oczekiwałabym lepszego pomysłu na teledysk, ale może jestem krytyczna, bo mi się piosenka nie podoba. Ani muzyka ani tekst do mnie nie trafia. Z drugiej strony nie mogę powiedzieć, że to SHIT bo SHIT to mi się z disco polo kojarzy, więc tak pomiędzy 5/10... Ode mnie klasyk polski: https://m.youtube...xqcEVbVDGs |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 25.02.2017 14:17
|
Naspisalss tu, ze jest to klasyk polski, a aja go chyba pierwszy raz sluchalem, hardcore w sumie to milo mi sie sluchalo, melodia mi sie podobala,szczegolnie przy refrenach, refren tez okej, szkoda, ze byl tylko chyba 2 razy, tak? Mimo wszystko ode mnie leci ocena 7-8/10To cos mojego, lubisz taniec wiec masz: https://m.youtube...6mvfXR26bE ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
PaulaSmith |
Dodany dnia 25.02.2017 18:31
|
Ta żona jednego z Golców jest chyba najlepszą częścią tego zespołu. Jak dla mnie jeden z lepszych ich numerów, który rzeczywiście mógłby porwać do tańca, ale jednak wolę inne piosenki. 5/10 też tak ni ti hit ni to shit... Tym razem coś po angielsku: https://m.youtube...UaSjB7ErxE |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 25.02.2017 20:40
|
Piosenka okej, chcoiaz sluchalo mi sie tak sobie az do ponad polowy tego filmiku,ale pozniej sie rozkrecilo, i mi sie podobalo, dlatego oceniam ten utwor pozytywnie, teledysk tez fajnie zrobiony, ciekawie, chcoiaz wydaje mi sie, ze ta muzyka to by mogla do jakiegos filmu pasowac nawet ogolnie, podsumowujac 7/10 niech bedzie, zaszalejmy ![]() Ode mnie: https://m.youtube...lMjWj-y5Io ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 25.02.2017 20:51
|
Hmmm... No znam to, nawet jest okej, ale powiedzieć, że lubię, to powiedzieć za dużo ![]() Tekst jest fajny i muzyka niby też, spoko na impreze, ale na słuchanie dla relaksu czy przyjemności, to... nope może gdyby to troche zwolnić? No nie wiem. Doceniam, że jednak wszyscy to znają, ale bez szału. Takie 5/10 ![]() no to ja może coś w innym klimacie, zawsze mnie to bawi: Grażka - domowe melodie https://www.youtu...jpdgvPnOEQ ![]() Ściana uznania i miłości ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() Ściana chwały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
PaulaSmith |
Dodany dnia 25.02.2017 22:10
|
Uwielbiam domowe melodie, też umieszczałam tu ich kawałki. Ich muzyka jest oryginalna, a teksty zupełnie nakręcone. Tak jest i tu, poruszają ważny temat, ale robią to absolutnie na swój sposób i za to ich kocham! HIT HITÓW jeśli o mnie chodzi ![]() Trochę w musicalowym klimacie : https://m.youtube...UaSjB7ErxE |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

spędziłam tu trochę czasu i wspominam bardzo dobrze, tęsknię 

Christina

Ravenclaw

Hufflepuff

Gryffindor