Logowanie
Facebook
Shoutbox
Wspó³praca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjêcie
Zobacz temat
|
Hit czy shit
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 21.02.2017 20:21
|
![]() Pochwa³y: 35 Postów: 3698 Dom: RavenclawPunkty: 45365 Ranga: Specjalista ds. sprzeda¿y Data rejestracji: 09.04.15 |
ten pocz±tek mnie irytuje jak pocz±tek "my s³owianie". Nie wiem czemu, ale irytuje mnie jak mam wra¿enie, ¿e wykonawca z obawy, ¿e kto¶ bêdzie chcia³ skrytykowaæ jego utwór pisze: "to ¿art, jak siê nie znasz i uwa¿asz inaczej to spadaj". Tu mam w³a¶nie takie wra¿enie. (w³±czy³ mi siê hejtuj±cy ziemniak) Co do samej piosenki nie s³ucham takiej muzy, ale to swego czasu by³o bardzo popularne i wszyscy tego s³uchali, wiêc pewnie co¶ w sobie ma. Ja daje 5/10 Elvis Presley - Can't help falling in love [url] https://www.youtu...GJTaP6anOU [/url] ![]() ¦ciana uznania i mi³o¶ci ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie k³am, ¿e go nie znasz Harry'ego Pottera zagra³ niektórych nawet nabra³, ¿e ma oczy koloru zielonego a tak naprawdê s± niebieskiego "Tak jak Ron" - wo³a Ulica dziewczyna piêknego lica. Potteromaniak z niej na schwa³ i nie jest to ¿aden wa³. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego je¿eli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie ka¿da Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to s³oñce, czy to deszcz W moich my¶lach on wci±¿ jest My¶lê o nim nieustannie Nawet gdy siê k±piê w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak siê to zaczê³o Lecz gdy serce moje drgnê³o Ca³a by³am zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnê Nawet je¶li spotkam bombê Jest to mi³o¶æ jednostronna Ale ¼le to nie wygl±da Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() ¦ciana chwa³y ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 21.02.2017 20:26
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Pochwa³y: 3 Postów: 547 Dom: RavenclawPunkty: 11584 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 07.11.16 |
Hejtujacy ziemniaku, czy to we mnie sie zako****esz? wiedzialem od poczatku nawet tego nie slucham, bo to znam ba, nawet sam to tu dawalem kiedys, widzisz, jestesmy tacy sami bardzo lubie Elvisa Presleya i jego tworczosc ma pelno wspanialych utworow, ktore mozna sluchac godzinami, ktoremi sie sie podobaja i w ogole, cos czuje, ze sie znowu rozpisze, a nie wiem czy tego chcesz by nie zranic Twoich uczuc moze jednak to przesluchac skoro to tu dalas? chyba na to liczysz prawda? dobra, puszcze na chwile, by znow tego cuda posluchac przesluchalem i faktycznie to jest cudo ech gdyby tak ludzie odpisywali na moje piosenki super piosenka, su0per tekst, super wykonawca, super osoba to tu dala bardzzo mi sie podoba, dlatego 11!/10 z duzym wykrzyknikiem i HIT HIT HIT pagne Cie wiecej w tym temacie i ogolnie pragne wiecej Twojej muzyki i Ciebie ponoc tylko glupiec moze sie zakochac, ale ja nic na to nie poradze ![]() I co ja mam tu dac zeby wyrownac poziom? wiem, dam Elvisa tez :https://m.youtube...j0Rz-uP4Mk Siema Edytowane przez AdersYooo dnia 21.02.2017 20:37
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 21.02.2017 20:51
|
![]() Pochwa³y: 35 Postów: 3698 Dom: RavenclawPunkty: 45365 Ranga: Specjalista ds. sprzeda¿y Data rejestracji: 09.04.15 |
Znam i bardzo lubiê Najbardziej w tych kawa³kach lubiê to, ¿e bioderka same siê ruszaj±, a nogi rw± do tañca i to s± prawdziwe Hity Podoba mi siê te¿ teledysk, ogl±da³am go z przyjemno¶ci±, a biodra Elvisa wyra¼nie dawa³y mi do zrozumienia kim inspirowa³ sie Travolta w Grease ![]() Daje HIT w Twojej skali 10/10 ![]() Gloria Gaynor - I will survive https://www.youtu...YkACVDFmeg ![]() ¦ciana uznania i mi³o¶ci ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie k³am, ¿e go nie znasz Harry'ego Pottera zagra³ niektórych nawet nabra³, ¿e ma oczy koloru zielonego a tak naprawdê s± niebieskiego "Tak jak Ron" - wo³a Ulica dziewczyna piêknego lica. Potteromaniak z niej na schwa³ i nie jest to ¿aden wa³. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego je¿eli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie ka¿da Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to s³oñce, czy to deszcz W moich my¶lach on wci±¿ jest My¶lê o nim nieustannie Nawet gdy siê k±piê w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak siê to zaczê³o Lecz gdy serce moje drgnê³o Ca³a by³am zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnê Nawet je¶li spotkam bombê Jest to mi³o¶æ jednostronna Ale ¼le to nie wygl±da Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() ¦ciana chwa³y ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Barlom |
Dodany dnia 21.02.2017 20:53
|
![]() Pochwa³y: 9 Postów: 1037 Dom: HufflepuffPunkty: 15578 Ranga: ¯ywa legenda Data rejestracji: 16.07.11 |
No, to skoro ju¿ uda³o mi sie odpowiednio trafiæ... to powiem ¿e to HIT, który doczeka³ siê nawet kilku nowocze¶niejszych przeróbek, co dowodzi tego ¿e to hit ¦wietny rytm, dziêki któremu chce siê poskakaæ po pokoju, krzycz±c "I'll survive!" Kawa³ek dobrej muzyki nam tu wrzucasz Sam ![]() No to ode mnie naj¶wie¿szy kawa³ek mojej ulubionej piosenkarki: Prince Royce, Shakira - Deja vu https://www.youtu...bTen6EmSmU Mistrz opisów Mistrz podpadania wszystkim je¶li chcesz siê na kim¶ zawie¶æ pisz, a na pewno w czm¶ podpadnê ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
PaulaSmith |
Dodany dnia 21.02.2017 21:02
|
![]() Pochwa³y: 23 Postów: 2775 Dom: HufflepuffPunkty: 23034 Ranga: Niezwyciê¿ony mag Data rejestracji: 05.01.17 |
Zacznê od tego, ¿e Shakirê równie¿ bardzo lubiê, i zdecydowanie widzê, ¿e muszê siê zabraæ za now± p³ytê, bo bardzo fajny kawa³ek. Szczególnie podoba mi siê w³a¶nie w hiszpañskim wydaniu, zawsze chcia³am siê nauczyæ tego jêzyka, mo¿e dlatego. Dobry duet, dobra muzyka. 8/10 HIT Ja zapodam totalnie inne klimaty, ciekawa jestem co o tym my¶licie: https://www.youtu...qbFWLKjlP4 Edytowane przez PaulaSmith dnia 21.02.2017 21:07
|
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 21.02.2017 21:21
|
To¿ to klasyk Uwielbiam t± piosenkê i zawsze jak leci to zawsze sobie ¶piewam wszak to manifest i zawsze mnie nastraja buntowniczo. Tekst tej piosenki jest ogromnym plusem, do tego taki jakby chropowaty g³os wokalisty i chwytliwa muzyka i jestem kupiona ![]() Daje 10/10 i ogromny HIT ta piosenka mnie d³ugo bawi³a, a dok³adnie tekst, ale zawsze j± bardzo lubi³am i chyba jeszcze tu nie wrzuca³am: The Killers - Somebody Told Me https://www.youtu...5fBdpreJiU ![]() ¦ciana uznania i mi³o¶ci ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie k³am, ¿e go nie znasz Harry'ego Pottera zagra³ niektórych nawet nabra³, ¿e ma oczy koloru zielonego a tak naprawdê s± niebieskiego "Tak jak Ron" - wo³a Ulica dziewczyna piêknego lica. Potteromaniak z niej na schwa³ i nie jest to ¿aden wa³. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego je¿eli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie ka¿da Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to s³oñce, czy to deszcz W moich my¶lach on wci±¿ jest My¶lê o nim nieustannie Nawet gdy siê k±piê w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak siê to zaczê³o Lecz gdy serce moje drgnê³o Ca³a by³am zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnê Nawet je¶li spotkam bombê Jest to mi³o¶æ jednostronna Ale ¼le to nie wygl±da Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() ¦ciana chwa³y ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 22.02.2017 16:51
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Pochwa³y: 3 Postów: 547 Dom: RavenclawPunkty: 11584 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 07.11.16 |
Fajna piosenka, no i przyjemniejej sie slucha refren wpada do glowy i to pewnie z niego sie smialas Who looked like a girlfriend, tez tak chyba mam ale nie mialem faceta nigdy wiec moze tojest mniej zabawne ogolem oceniam ta piosenke pozttywnie, na HIT i ocena w skali to 8/10 yeah ![]() Tak mi sie skojarzylo, z Twoja piosenka czy tez z zespolem :https://m.youtube...OfXA_1boWQ ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 22.02.2017 22:51
|
No tak, Killera trudno nie znaæ, piosenkê lubiê, ale mi³o¶ci tu nie ma Ma fajn± chwytliw± muzykê, do tego spoko tekst i jest z filmu lubianego, chocia¿ ja go nie ogl±da³am. No chyba, ¿e jako dzieciak i nie pamiêtam tego, jednak doceniam, bo jak nie doceniæ dobrej piosenki? Daje 8/10 ![]() To ja proponuje co¶ w innych klimatach, z jednego z moich ulubionych filmów skoro jeste¶my przy klasykach, chocia¿Pó³ ¿artem, pó³ serio to klasyk kina ¶wiatowego, nie Polskiego jak Kiler ![]() Marilyn Monroe - I Wanna Be Loved By You https://www.youtu...eDHlgnRuaM ![]() ¦ciana uznania i mi³o¶ci ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie k³am, ¿e go nie znasz Harry'ego Pottera zagra³ niektórych nawet nabra³, ¿e ma oczy koloru zielonego a tak naprawdê s± niebieskiego "Tak jak Ron" - wo³a Ulica dziewczyna piêknego lica. Potteromaniak z niej na schwa³ i nie jest to ¿aden wa³. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego je¿eli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie ka¿da Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to s³oñce, czy to deszcz W moich my¶lach on wci±¿ jest My¶lê o nim nieustannie Nawet gdy siê k±piê w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak siê to zaczê³o Lecz gdy serce moje drgnê³o Ca³a by³am zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnê Nawet je¶li spotkam bombê Jest to mi³o¶æ jednostronna Ale ¼le to nie wygl±da Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() ¦ciana chwa³y ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 23.02.2017 09:46
|
Jak zwykle nie ogladalas piosenksa fajna i mi sie podoba w ogole ten film jest fajny, tez go iwdzialem i polecam kazdemu kto go jeszcze nie ogladal szkoda, ze tej piosenki bylo tak malo natomiast mielismy smieszna scenke po srodku i piekny bukiet kwiatow wiec ogolem podsumowujac piosenka 8/10 ode mnie ![]() Cos dla Ciebie Sam :https://m.youtube...__ANxxwKIk ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 23.02.2017 21:50
|
Nie noszê bizuterii bo nie umiem, ale pewnie co¶ jest w tym o czym ¶piewa Marilyn. Bardzo lubiê piosenki Marilyn bo jest mega urocza i do tego ma taki przyjemny g³os, ca³± sob± tworzy taki przyjemny obrazek i mi³o siê jej s³ucha. Mam do niej jako artystyki ogromny szacunek bo osi±gnê³a bardzo du¿o i ta piosenka jest jednym z jej trofeów ![]() Dla mnie mocne 8/10 Dzi¶ mi siê to pojawi³o w autoodtwarzaniu na jutubach i nie pamiêtam by to tu by³o przy okazji Bon Joviego, wiêc daje: https://www.youtu...nlDy6h-v9c ![]() ¦ciana uznania i mi³o¶ci ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie k³am, ¿e go nie znasz Harry'ego Pottera zagra³ niektórych nawet nabra³, ¿e ma oczy koloru zielonego a tak naprawdê s± niebieskiego "Tak jak Ron" - wo³a Ulica dziewczyna piêknego lica. Potteromaniak z niej na schwa³ i nie jest to ¿aden wa³. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego je¿eli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie ka¿da Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to s³oñce, czy to deszcz W moich my¶lach on wci±¿ jest My¶lê o nim nieustannie Nawet gdy siê k±piê w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak siê to zaczê³o Lecz gdy serce moje drgnê³o Ca³a by³am zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnê Nawet je¶li spotkam bombê Jest to mi³o¶æ jednostronna Ale ¼le to nie wygl±da Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() ¦ciana chwa³y ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Raven444 |
Dodany dnia 23.02.2017 22:22
|
![]() Pochwa³y: 2 Postów: 75 Dom: GryffindorPunkty: 4202 Ranga: O choinka! Data rejestracji: 13.11.11 |
Bon Jovi, jak mi³o. Lubiê ten utwór. Taki spokojny, a¿ mi³o go znów pos³uchaæ. Melodia zapadaj±ca w pamiêæ, gitary i perkusja ¶wietne. I ta solówka. G³os Johna taki uspokajaj±cy w tej piosence, fajny. Teledysk te¿ ciekawy, ³adna sceneria, powiewaj±ce w³osy muzyków. No jak dla mnie Hit oczywi¶cie. To mo¿e Alice Cooper- Poison https://www.youtu...q4j1LtCdww |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 24.02.2017 11:07
|
Zna ta piosenke rockowa i mi sie podoba teleddysk tez jest fajny, sa tez dlugie wlosyi solo na gitarze muzyka wpada do ucha i juz zostaje w glowie na dluzej dlatego tez ode mnie leci HIT i moja ocena to 8/10 chcialoby sie wiecej takich nutek w tym temacie ![]() https://m.youtube...HqTTSjWBvg ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 24.02.2017 12:01
|
Kiedy¶ siê nasluchalam tej piosenki, to chyba w liceum by³o, a ja s³ucha³am dwóch piosenek Mozila. Co ju¿ daje obraz mojej oceny przez sentyment nadal mi siê podoba i tekst te¿ pamiêtam wiêc sobie pospiewalam z Czes³awem.Daje 7/10 bo nadal mi siê podoba, ale na wiêcej nie zas³uguje https://youtu.be/... ![]() ¦ciana uznania i mi³o¶ci ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie k³am, ¿e go nie znasz Harry'ego Pottera zagra³ niektórych nawet nabra³, ¿e ma oczy koloru zielonego a tak naprawdê s± niebieskiego "Tak jak Ron" - wo³a Ulica dziewczyna piêknego lica. Potteromaniak z niej na schwa³ i nie jest to ¿aden wa³. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego je¿eli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie ka¿da Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to s³oñce, czy to deszcz W moich my¶lach on wci±¿ jest My¶lê o nim nieustannie Nawet gdy siê k±piê w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak siê to zaczê³o Lecz gdy serce moje drgnê³o Ca³a by³am zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnê Nawet je¶li spotkam bombê Jest to mi³o¶æ jednostronna Ale ¼le to nie wygl±da Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() ¦ciana chwa³y ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
fuerte |
Dodany dnia 25.02.2017 12:59
|
![]() Pochwa³y: 30 Postów: 3226 Dom: RavenclawPunkty: 58190 Ranga: Harrych ¶wi±t! Data rejestracji: 15.07.07 |
Lubiê tylko jedn± piosenkê tego zespo³u z sentymentu, ale generalnie nie przepadam. Ten utwór te¿ znam, jest nawet przyjemny, ale, ¿eby by³ porywaj±cy to nie. Zostawi³abym to pomiêdzy shitem i hitem, bo chocia¿ nie s³ucham takiej muzyki, to jednak nie jest to najgorsze. Two Door Cinema Club - Something Good Can Work ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
PaulaSmith |
Dodany dnia 25.02.2017 13:53
|
![]() Pochwa³y: 23 Postów: 2775 Dom: HufflepuffPunkty: 23034 Ranga: Niezwyciê¿ony mag Data rejestracji: 05.01.17 |
Jest to dla mnie nowy zespó³ i piosenka, ale niestety mnie nie porwa³a. Jako¶ od m³odych ludzi oczekiwa³abym lepszego pomys³u na teledysk, ale mo¿e jestem krytyczna, bo mi siê piosenka nie podoba. Ani muzyka ani tekst do mnie nie trafia. Z drugiej strony nie mogê powiedzieæ, ¿e to SHIT bo SHIT to mi siê z disco polo kojarzy, wiêc tak pomiêdzy 5/10... Ode mnie klasyk polski: https://m.youtube...xqcEVbVDGs |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 25.02.2017 14:17
|
Naspisalss tu, ze jest to klasyk polski, a aja go chyba pierwszy raz sluchalem, hardcore w sumie to milo mi sie sluchalo, melodia mi sie podobala,szczegolnie przy refrenach, refren tez okej, szkoda, ze byl tylko chyba 2 razy, tak? Mimo wszystko ode mnie leci ocena 7-8/10To cos mojego, lubisz taniec wiec masz: https://m.youtube...6mvfXR26bE ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
PaulaSmith |
Dodany dnia 25.02.2017 18:31
|
Ta ¿ona jednego z Golców jest chyba najlepsz± czê¶ci± tego zespo³u. Jak dla mnie jeden z lepszych ich numerów, który rzeczywi¶cie móg³by porwaæ do tañca, ale jednak wolê inne piosenki. 5/10 te¿ tak ni ti hit ni to shit... Tym razem co¶ po angielsku: https://m.youtube...UaSjB7ErxE |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 25.02.2017 20:40
|
Piosenka okej, chcoiaz sluchalo mi sie tak sobie az do ponad polowy tego filmiku,ale pozniej sie rozkrecilo, i mi sie podobalo, dlatego oceniam ten utwor pozytywnie, teledysk tez fajnie zrobiony, ciekawie, chcoiaz wydaje mi sie, ze ta muzyka to by mogla do jakiegos filmu pasowac nawet ogolnie, podsumowujac 7/10 niech bedzie, zaszalejmy ![]() Ode mnie: https://m.youtube...lMjWj-y5Io ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 25.02.2017 20:51
|
Hmmm... No znam to, nawet jest okej, ale powiedzieæ, ¿e lubiê, to powiedzieæ za du¿o ![]() Tekst jest fajny i muzyka niby te¿, spoko na impreze, ale na s³uchanie dla relaksu czy przyjemno¶ci, to... nope mo¿e gdyby to troche zwolniæ? No nie wiem. Doceniam, ¿e jednak wszyscy to znaj±, ale bez sza³u. Takie 5/10 ![]() no to ja mo¿e co¶ w innym klimacie, zawsze mnie to bawi: Gra¿ka - domowe melodie https://www.youtu...jpdgvPnOEQ ![]() ¦ciana uznania i mi³o¶ci ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie k³am, ¿e go nie znasz Harry'ego Pottera zagra³ niektórych nawet nabra³, ¿e ma oczy koloru zielonego a tak naprawdê s± niebieskiego "Tak jak Ron" - wo³a Ulica dziewczyna piêknego lica. Potteromaniak z niej na schwa³ i nie jest to ¿aden wa³. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego je¿eli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie ka¿da Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to s³oñce, czy to deszcz W moich my¶lach on wci±¿ jest My¶lê o nim nieustannie Nawet gdy siê k±piê w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak siê to zaczê³o Lecz gdy serce moje drgnê³o Ca³a by³am zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnê Nawet je¶li spotkam bombê Jest to mi³o¶æ jednostronna Ale ¼le to nie wygl±da Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() ¦ciana chwa³y ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
PaulaSmith |
Dodany dnia 25.02.2017 22:10
|
Uwielbiam domowe melodie, te¿ umieszcza³am tu ich kawa³ki. Ich muzyka jest oryginalna, a teksty zupe³nie nakrêcone. Tak jest i tu, poruszaj± wa¿ny temat, ale robi± to absolutnie na swój sposób i za to ich kocham! HIT HITÓW je¶li o mnie chodzi ![]() Trochê w musicalowym klimacie : https://m.youtube...UaSjB7ErxE |
|
|
|
| Podziel siê z innymi: |
|
| Przejd¼ do forum: |

Nadal czujê siê na 17 lat, a ju¿ 26 na karku 

Ravenclaw

wiedzialem od poczatku 

Hufflepuff

Gryffindor