Logowanie
Facebook
Shoutbox
Wspó³praca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjêcie
Zobacz temat
|
Hit czy shit
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 21.06.2017 21:45
|
![]() Pochwa³y: 2 Postów: 4036 Dom: GryffindorPunkty: 31890 Ranga: Pan ¦mierci Data rejestracji: 16.07.15 |
Nawet ca³kiem fajna ta wilcza zamieæ, choæ przyznam, ¿e pojêcia nie mam z czym to siê jada ;d fajny g³os bardzo - taki jakby z pa³acu czy zamku jakiej¶ ksiê¿niczki Kocham takie klimaty - wied¼min to klasyka, wiêc jestem na tak. Jednak przede wszystkim najbardziej pasuje mi w tym utworze zdecydowanie melodia. Naprawdê wpada w ucho od pierwszego us³yszenia. Jak dla mnie HIT - 9/10 ode mnie: Marino-Marini - Nie P³acz Kiedy Odjadê - https://www.youtu...ycx1JTaUBQ ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
gordian119 |
Dodany dnia 21.06.2017 21:48
|
![]() Pochwa³y: 3 Postów: 3594 Dom: SlytherinPunkty: 14123 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 08.06.16 |
O matko, jak ja to kocham Byæ mo¿e to dziwne, ale ta piosenka kojarzy mi siê z dzieciñstwem. Jak by³em ma³ym, 6-7 letnim brzd±cem to ci±gn±³em tatê za rêkaw ¿eby mi kupowa³ kasety ze starymi piosenkami, no i tam by³a te¿ ta piêkna, wyj±tkowo zapadaj±ca w pamiêæ piosenka, tylko ¿e w wykonaniu Mieczys³awa Wojnickiego. Dzisiaj, po tych 13-14 latach jak tego s³ucham ju¿ z wiêkszym zrozumieniem, to a¿ siê wzruszam... Co¶ piêknego, hit niezaprzeczalny! ![]() to ja jeszcze raz to samo, bo wkrad³o siê nieporozumienie... https://www.youtu...2yRRgFUhxA Edytowane przez gordian119 dnia 21.06.2017 21:54
Witam was, moi drodzy, w krainie czarów! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A je¶li chcecie zdobyæ Druhów gotowych na wiele, To czeka was Slytherin, Gdzie ceni± sobie fortele. Posycz sobie, ma³a ¿mijko Wij siê, ¿mijko, wij B±d¼ milutka dla Gordiana Bo ciê przybije do drzwi! ![]() Od Hermionki78 na Halloweeeeeeeeeen ![]() Order Dobrego Ucznia za 3. miejsce w konkursie na najaktywniejszego ucznia Hogwartu (2017/2018) ![]() ![]() W Hogwarcie: Gordian Stella (4.07-2016-8.07.2018) Prefekt Slytherinu 2017/2018 Bruno Boccanegra (od 8.07.2018) |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 22.06.2017 16:32
|
![]() Pochwa³y: 2 Postów: 4036 Dom: GryffindorPunkty: 31890 Ranga: Pan ¦mierci Data rejestracji: 16.07.15 |
Ojeju, goridan daje nam tu co¶ a la rap? Przecie¿ go nie cierpi... jak dla mnie to s³aby kawa³ek niestety. Mezo znany jest dosyæ dobrze, ale on nie robi takiego rapu o jakim my¶li przeciêtny s³uchacz <; S³owa s± takie sobie, ale jedyny pozytyw )no mo¿e niejedyny to g³os Kasi Wilk - cudnie <3 No i bardzo mi siê podoba melodia, ale takie to ¶rednie i przeciêtne. Tak¿e dam warunkowego HITA, ale tylko 5/10 ode mnie M³ody Duch - Skosztujcie i zobaczcie jak dobry jest Pan https://www.youtu...Jb2UXrTZRE ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 22.06.2017 20:44
|
![]() Pochwa³y: 35 Postów: 3698 Dom: RavenclawPunkty: 45365 Ranga: Specjalista ds. sprzeda¿y Data rejestracji: 09.04.15 |
Nie wiem jak to oceniæ. Warto¶ci artystycznych nie jestem w stanie oceniæ, ani muzyki, tekst te¿ nie bardzo. Ciê¿ko takie piosenki oceniaæ w Hitach bo ciê¿ko siê odnie¶æ do czegokolwiek. Ogólnie takie 6/10 bo lubiê takie chóralne ¶piewy, tekst ³adny, ale nie jestem w stanie o tym napisaæ wiêcej. ![]() Ode mnie co¶ accantusów, chyba nie wrzuca³am wcze¶niej bo raczej ich nie wstawia³am tutaj: Sylwia Banasik i Kuba Jurzyk - Co¶ wiêcej https://www.youtu...0Y3E1iFnhI (piosenka nie trwa 7 minut, jest potem pogadanka, sama piosenka to jakie¶ 4 minuty, mniej wiêcej ) ![]() ¦ciana uznania i mi³o¶ci ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie k³am, ¿e go nie znasz Harry'ego Pottera zagra³ niektórych nawet nabra³, ¿e ma oczy koloru zielonego a tak naprawdê s± niebieskiego "Tak jak Ron" - wo³a Ulica dziewczyna piêknego lica. Potteromaniak z niej na schwa³ i nie jest to ¿aden wa³. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego je¿eli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie ka¿da Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to s³oñce, czy to deszcz W moich my¶lach on wci±¿ jest My¶lê o nim nieustannie Nawet gdy siê k±piê w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak siê to zaczê³o Lecz gdy serce moje drgnê³o Ca³a by³am zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnê Nawet je¶li spotkam bombê Jest to mi³o¶æ jednostronna Ale ¼le to nie wygl±da Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() ¦ciana chwa³y ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Ewa Potter |
Dodany dnia 23.06.2017 18:04
|
![]() Pochwa³y: 1 Postów: 510 Dom: GryffindorPunkty: 10267 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 17.07.15 |
Moje kochane studio Accantus *.*Kuba bardzo ³adnie ¶piewa i ma ³adny g³os, ale i tak wolê Adriana ^^ Taka ¿yciowa ta piosenka, wiele razy s³ucha³am, a ostatnio o niej zapomnia³am ![]() Sylwia te¿ ma bardzo ³adny g³os, fajnie wypad³a w wilczej zamieci, a dobra tam, ona we wszystkim dobrze wypada Kocham, 10/10 HIT <3 Paula ! ja dajê to https://youtu.be/...G33hMAoqmg |
|
|
|
gordian119 |
Dodany dnia 24.06.2017 19:39
|
![]() Pochwa³y: 3 Postów: 3594 Dom: SlytherinPunkty: 14123 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 08.06.16 |
Rock jak zawsze spoko Choæ to taka bardziej ballada... Podoba mi siê i swego czasu by³ to wielki przebój, dzi¶ ju¿ taki trochê zapomniany, ale wiem ¿e Bon Jovi staæ na nieco "¿ywsze" piosenki (Livin' on the prayer, It's my life) i szczerze mówi±c wolê tamte... Dlatego jak dla mnie hit ale taki 6/10.https://www.youtu...D5zbXREo4w Edytowane przez gordian119 dnia 24.06.2017 22:39
Witam was, moi drodzy, w krainie czarów! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A je¶li chcecie zdobyæ Druhów gotowych na wiele, To czeka was Slytherin, Gdzie ceni± sobie fortele. Posycz sobie, ma³a ¿mijko Wij siê, ¿mijko, wij B±d¼ milutka dla Gordiana Bo ciê przybije do drzwi! ![]() Od Hermionki78 na Halloweeeeeeeeeen ![]() Order Dobrego Ucznia za 3. miejsce w konkursie na najaktywniejszego ucznia Hogwartu (2017/2018) ![]() ![]() W Hogwarcie: Gordian Stella (4.07-2016-8.07.2018) Prefekt Slytherinu 2017/2018 Bruno Boccanegra (od 8.07.2018) |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 26.06.2017 13:07
|
O.o. Dionizos? Mitologia grecka<3 no i jakim¶ hymn jak mniemam <; Dla mnie bomba. Kocham mitologiê i zawsze bra³em udzia³ w konkursach szkolnych. To dla mnie absolutna nowo¶æ. Ju¿ sam wstêp mnie niejako "oczarowa³". Dlatego nie mam zastrze¿eñ. Melodia jest wprost cudna <3 hit jak nic 10/10 ^^ ode mnie mo¿e co¶ takiego: Karmelici Bosi - Salve Regina https://www.youtu...4n_sUidMO0 ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 28.06.2017 23:25
|
![]() Pochwa³y: 35 Postów: 3698 Dom: RavenclawPunkty: 45365 Ranga: Specjalista ds. sprzeda¿y Data rejestracji: 09.04.15 |
Nie wymy¶lê du¿o wiêcej ponad to co do tej pory napisa³am o tych pie¶niach od Ciebie Bat. Tutaj fajny ten pocz±tek taki podnios³y. Ogólnie ca³o¶æ jest spoko, taka podnios³a i wznios³a, pewnie na ¿ywo mia³abym ciarki i by³abym zachwycona. Tak mogê tylko powiedzieæ, ¿e ca³kiem fajne. daje 7/10 Z wczorajszego odkrycia serialowego: Dark Dark Dark - In Your Dreams https://www.youtu...YFI_yRlpOs ![]() ¦ciana uznania i mi³o¶ci ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie k³am, ¿e go nie znasz Harry'ego Pottera zagra³ niektórych nawet nabra³, ¿e ma oczy koloru zielonego a tak naprawdê s± niebieskiego "Tak jak Ron" - wo³a Ulica dziewczyna piêknego lica. Potteromaniak z niej na schwa³ i nie jest to ¿aden wa³. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego je¿eli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie ka¿da Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to s³oñce, czy to deszcz W moich my¶lach on wci±¿ jest My¶lê o nim nieustannie Nawet gdy siê k±piê w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak siê to zaczê³o Lecz gdy serce moje drgnê³o Ca³a by³am zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnê Nawet je¶li spotkam bombê Jest to mi³o¶æ jednostronna Ale ¼le to nie wygl±da Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() ¦ciana chwa³y ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Marcus Clinton |
Dodany dnia 28.06.2017 23:51
|
![]() Pochwa³y: 23 Postów: 1138 Dom: RavenclawPunkty: 30894 Ranga: Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz! Data rejestracji: 14.07.16 |
Co¶ mi ¶wita w g³owie, ale nigdzie nie mogê tej piosenki wrzuciæ. Nie s± to moje klimaty, ale do samochodu móg³bym tak± piosenkê sobie nagraæ, choæ nie wiem czy nie zosta³aby ods³uchana tylko ze dwa lub trzy razy. Daje 7/10 bo nie jest z³a, ale wow i super te¿ nie. Taka po¶rednia. Ode mnie Katy Perry i jej "Hey, hey, hey" https://m.youtube...IEwXhVcLt4 Po prostu Marcin Takie cudo dosta³em <3 ![]() Takie mi³e s³owa mnie spotka³y ![]() ![]() Mój ranking najcudowniejszych nóg! 1. Edyta! ![]() 2. Livka! Tu cenzura zdjêcia 3. Scarlett! ![]() https://zapodaj.n...83bd62.jpg Og³aszam wszem i wobec, i¿ GiHP to moja siostra bli¼niaczka. Dedykujê jej tego gifa Edki, bo mi siê podoba i jej te¿ musi siê spodobaæ ![]() Edyta <3 Moja motywatorka! United <3 ¦l±sk! You laugh at me because I'm different, I laugh at you because you're all the same. "¦mieræ bêdzie ostatnim wrogiem, jaki bêdzie pokonany" "Ka¿dy ma fanów, ale ja mam najlepszych fanów, ja to wiem. Tak siê sta³o, ¿e moja muzyka odnalaz³a najpiêkniejsze, najfajniejsze, najbardziej szlachetne i warto¶ciowe serca. " - Edyta Górniak |
|
|
|
Bad wolf |
Dodany dnia 29.06.2017 02:48
|
![]() Pochwa³y: 7 Postów: 1666 Dom: SlytherinPunkty: 12316 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 20.09.13 |
1/10 góra. A to raczej i tak za wysoko. Tak na powa¿nie wchodz±c w link by³am przekonana o kolejnej ¶redniej piosence Perry, ale chyba siê wyrobi³a, bo ta do najgorszych nie nale¿y. Ma naprawdê fajny rytmz ta czê¶æ przed refrenem mi siê bardzo spodoba³a, a mój ulubiony fragment to ten od 2:20-2:35. O dziwo ujdzie w t³umie na jak±¶ ósemkê ![]() Ode mnie hit z najwiêkszych hitów! https://m.youtube...KR2n-G-wdM DIMASH ![]() ![]() |
|
|
|
Helenkaa |
Dodany dnia 29.06.2017 09:36
|
![]() Postów: 364 Dom: RavenclawPunkty: 1831 Ranga: ¦wietny czarodziej Data rejestracji: 21.05.17 |
Nie zna³am tego. My¶la³am, ¿e mo¿e na refrenie mi co¶ zaskoczy, ale te¿ nie. Mimo wszystko piosenka jest tak pogodn±, skoczna i radosna, ¿e a¿ samemu chcê siê tañczyæ. Jak najbardziej Hit. A, no i jeszcze muszê wspomnieæ, ¿e teledysk te¿ nawet fajny. Declan Mckenna - Brazil https://youtu.be/... ![]() ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 30.06.2017 21:33
|
Fajne to, to. Mi³o pos³uchaæ czego¶ nie ko¶cielnego, ale ca³y czas rozprasza³o mnie jedno, czy w tych ujêciach "z do³u" to by³a grzywka wokalisty czy czapka. Nie mog³am siê przez to skupiæ na reszcie ![]() Ale s³ucha³o siê bardzo przyjemnie i da³am okejkê ¿eby mi siê w jutubowych przestworzach nie zgubi³o ![]() Mocne 8/10 Miley Cyrus - Jolene https://www.youtu...OwblaKmyVw ![]() ¦ciana uznania i mi³o¶ci ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie k³am, ¿e go nie znasz Harry'ego Pottera zagra³ niektórych nawet nabra³, ¿e ma oczy koloru zielonego a tak naprawdê s± niebieskiego "Tak jak Ron" - wo³a Ulica dziewczyna piêknego lica. Potteromaniak z niej na schwa³ i nie jest to ¿aden wa³. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego je¿eli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie ka¿da Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to s³oñce, czy to deszcz W moich my¶lach on wci±¿ jest My¶lê o nim nieustannie Nawet gdy siê k±piê w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak siê to zaczê³o Lecz gdy serce moje drgnê³o Ca³a by³am zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnê Nawet je¶li spotkam bombê Jest to mi³o¶æ jednostronna Ale ¼le to nie wygl±da Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() ¦ciana chwa³y ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Yashenah |
Dodany dnia 30.06.2017 23:17
|
![]() Postów: 100 Dom: GryffindorPunkty: 1105 Ranga: Prefekt Naczelny Gryffindoru Data rejestracji: 28.06.17 |
Och, Miley Cyrus jeszcze przed tym, nim zaczê³a pokazywaæ nago¶æ i by³a naturalna. Choæ ma g³os i ta piosenka jest ok, to jej nie s³ucham. Jako¶ jej twórczo¶æ nie przypad³a mi do gustu. Ale ta piosenka, jak ju¿ wspomnia³am, jest ok i da siê s³uchaæ. Takie 6/10. Daughtry - September: https://www.youtu...JzBcKM3ZIE Jest kilka dróg, ale to od Ciebie zale¿y, któr± wybierzesz.
truth, freedom, hope and faith Nothing is true. Everything is permitted. |
|
|
|
gordian119 |
Dodany dnia 01.07.2017 10:56
|
Lubiê takie rockowe, aczkolwiek ³agodne brzmienia D¼wiêk do¶æ przyjemny dla ucha, ale w³a¶nie z takimi piosenkami jest taki problem, ¿e nigdy nie wiem za bardzo co mam o nich napisaæ, bo podoba mi siê to i tyle Nic wiêcej, nic mniej. Tak¿e taki hit 5/10 ![]() https://www.youtu...BcXQ&t=23s Witam was, moi drodzy, w krainie czarów! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A je¶li chcecie zdobyæ Druhów gotowych na wiele, To czeka was Slytherin, Gdzie ceni± sobie fortele. Posycz sobie, ma³a ¿mijko Wij siê, ¿mijko, wij B±d¼ milutka dla Gordiana Bo ciê przybije do drzwi! ![]() Od Hermionki78 na Halloweeeeeeeeeen ![]() Order Dobrego Ucznia za 3. miejsce w konkursie na najaktywniejszego ucznia Hogwartu (2017/2018) ![]() ![]() W Hogwarcie: Gordian Stella (4.07-2016-8.07.2018) Prefekt Slytherinu 2017/2018 Bruno Boccanegra (od 8.07.2018) |
|
|
|
PaulaSmith |
Dodany dnia 01.07.2017 11:16
|
![]() Pochwa³y: 23 Postów: 2775 Dom: HufflepuffPunkty: 23034 Ranga: Niezwyciê¿ony mag Data rejestracji: 05.01.17 |
Oj totalnie nie moje klimaty, jednak¿e nie brzmi to ¼le. Nie lubiê takich umêczonych g³osów Ale melodia fajna. My¶lê, ¿e w swoim gatunku mo¿e byæ ca³kiem, ca³kiem Dla mnie takie 4/10, wiêc jednak shit...Ode mnie: Bon Jovi - You Give Love A Bad Name https://www.youtu...rZHPOeOxQQ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sarahis ![]() |
|
|
|
BumSzakalaka |
Dodany dnia 01.07.2017 11:30
|
![]() Pochwa³y: 9 Postów: 1359 Dom: RavenclawPunkty: 17304 Ranga: Pogromca Parchatego Trolla Data rejestracji: 30.11.15 |
Pomimo, ¿e utwór nie w moich klimatach, to dobrze mi znany. Czujê do niego sentyment. Chocia¿ g³os nie odpowiada mi ani trochê i nie cierpiê gitar, to dajê HIT. To piosenka z dzieciñstwa i tak generalnie to szybko wpada w ucho. Pamiêtam nawet jak udawa³am, ¿e ¶piewam ten utwór z moj± ma³± kuzynk± Hit, hit. ![]() Ode mnie smuty Harry Styles - Sign of the Times https://www.youtu...N4ooNx77u0 03.01.2019 r. - Pogromca Parchatego Trolla ![]() W Hogwarcie: Madison Dixie ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - I'm gonna do it my way. I suggest you hold very still, prisoner 4587. - My name is OLIVER QUEEN. ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - Tak, jak mówili! Geralt! Tak, jak mówili... Jestem twoim przeznaczeniem? Powiedz! Jestem twoim przeznaczeniem? - Jeste¶ czym¶ wiêcej, Ciri. Czym¶ wiêcej. ![]() _____________________~*~_____________________ BumSzakalaka Przyjació³ko ma najdro¿sza! Pisaæ wiersze sprawa "prosta" W dniu mi³o¶ci co¶ wypada, Prawie g³owa mi odpada... Gdzie¶ zniknê³a¶, takie ¿ycie.. I na pewno nie w Madrycie. Nasz rysunek gdzie¶ zgubi³em, Jestem Ci go jednak winien. Szko³a chyba ciê wykañcza, Jednak lepsza ni¿ szarañcza ;D Kwa¶ne ¿elki mam pod biurkiem, Nie otworze ich wiêc z hukiem, Bo z têsknoty ju¿ usycham I w te k±ty je upycham. Wszêdzie ró¿u, kiczu schy³ki ¯ycie, zabierz Walentynki. Ps. Z tym obrazkiem to serio ![]() XOXO ~ Erynia. Wielkie serducho ![]() |
|
|
|
kospirre |
Dodany dnia 01.07.2017 11:31
|
![]() Pochwa³y: 3 Postów: 652 Dom: SlytherinPunkty: 5045 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 18.04.16 |
S³ysz±c, widz±c Harry Styles my¶lê - One Direction. Bo¿e, ja mia³am za dzieciaka na ich punkcie bzika, a teraz jak puszczam ich utworu wy³±czam pod dziesiêciu sekundach. Ale co jak co, Harry jest do nie poznania. Muszê siê przyznaæ, ¿e jego nowy album mnie urzek³, dos³ownie. Mi³o pos³uchaæ jego utworów, miodzio, dajê hit ![]() A ode mnie indie rock, smacznego! Hippo Campus - Violet https://www.youtu...A&index=51 Nigdy nie ufaj niczemu i nikomu, je¶li nie wiesz, gdzie jest jego mózg. ![]() ![]() ![]() infj|aquarius|xvii|ravenclaw ~~~ there is something so special about falling in love with nature every time you see a little detail like a fallen leaf on the ground that is slowly turning brown...or spotting a tiny mushroom that is sprouting from a tree... or just getting a warm feeling when you see the moon, i am in love with the little things of life ~~~ ![]() ![]() Natka Potter, Lilyatte Chcia³am równie¿ podziêkowaæ wszystkim kochanym ¦lizgonom za bycie tak kochanymi i pomocnymi gadzinkami <3 ![]() |
|
|
|
BumSzakalaka |
Dodany dnia 01.07.2017 11:48
|
![]() Pochwa³y: 9 Postów: 1359 Dom: RavenclawPunkty: 17304 Ranga: Pogromca Parchatego Trolla Data rejestracji: 30.11.15 |
Przeczyta³am "indie rock" i moja pierwsza my¶l to, ¿e to bêdzie masakra Powiem tyle, ¿e nie przepadam. Nie mój gust. To jest takie nijakie My¶la³am, ¿e bêdzie mnie denerwowaæ, a tym czasem nie wywo³uje u mnie ¿adnych emocji. Jednak jestem za tym, ¿eby utwory nas jako¶ porusza³y. Dlatego dajê shit, aczkolwiek taki s³aby. Gdyby by³o co¶ pomiêdzy... ![]() Ja rzucê Bruno Mars - That's What I Like https://www.youtu...MivT7MJ41M Edytowane przez BumSzakalaka dnia 01.07.2017 11:49
03.01.2019 r. - Pogromca Parchatego Trolla ![]() W Hogwarcie: Madison Dixie ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - I'm gonna do it my way. I suggest you hold very still, prisoner 4587. - My name is OLIVER QUEEN. ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - Tak, jak mówili! Geralt! Tak, jak mówili... Jestem twoim przeznaczeniem? Powiedz! Jestem twoim przeznaczeniem? - Jeste¶ czym¶ wiêcej, Ciri. Czym¶ wiêcej. ![]() _____________________~*~_____________________ BumSzakalaka Przyjació³ko ma najdro¿sza! Pisaæ wiersze sprawa "prosta" W dniu mi³o¶ci co¶ wypada, Prawie g³owa mi odpada... Gdzie¶ zniknê³a¶, takie ¿ycie.. I na pewno nie w Madrycie. Nasz rysunek gdzie¶ zgubi³em, Jestem Ci go jednak winien. Szko³a chyba ciê wykañcza, Jednak lepsza ni¿ szarañcza ;D Kwa¶ne ¿elki mam pod biurkiem, Nie otworze ich wiêc z hukiem, Bo z têsknoty ju¿ usycham I w te k±ty je upycham. Wszêdzie ró¿u, kiczu schy³ki ¯ycie, zabierz Walentynki. Ps. Z tym obrazkiem to serio ![]() XOXO ~ Erynia. Wielkie serducho ![]() |
|
|
|
kospirre |
Dodany dnia 01.07.2017 11:49
|
![]() Pochwa³y: 3 Postów: 652 Dom: SlytherinPunkty: 5045 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 18.04.16 |
No, Bruno Mars. Specyficzna osoba. Niektóre kawa³ki lubiê, a nie które po prostu... nah. Mimo to do tej w³a¶nie piosenki któr± Bum podes³a³a mam sentyment, pamiêtam jak pod namiotami jej s³uchali¶my a kolega gra³ na ukelele haha. Dobre wspomnienia, dajê hit. A ode mnie giatrka elektryczna, kocham *u* Electric Guitar Solo by BabV https://www.youtu...UGzSNxlV2U Ja muszê siê przyznaæ, ¿e mam ciarki i ¶wieczki w oczach. Ten d¼wiêk na mnie dzia³a jak narkotyk <33333333 Nigdy nie ufaj niczemu i nikomu, je¶li nie wiesz, gdzie jest jego mózg. ![]() ![]() ![]() infj|aquarius|xvii|ravenclaw ~~~ there is something so special about falling in love with nature every time you see a little detail like a fallen leaf on the ground that is slowly turning brown...or spotting a tiny mushroom that is sprouting from a tree... or just getting a warm feeling when you see the moon, i am in love with the little things of life ~~~ ![]() ![]() Natka Potter, Lilyatte Chcia³am równie¿ podziêkowaæ wszystkim kochanym ¦lizgonom za bycie tak kochanymi i pomocnymi gadzinkami <3 ![]() |
|
|
|
BumSzakalaka |
Dodany dnia 01.07.2017 11:54
|
Och rety. Niew±tpliwie mê¿czyzna radzi sobie doskonale i ogromny podziw dla niego, za tak ¶wietnie zagrany utwór. Jednak¿e to znowu nie to co lubiê. Nie przepadam za gitarami, jak ju¿ wspomina³am, ale mam niezwyk³y szacunek do osób, które graj± na tym instrumencie i chocia¿by przez wzgl±d na to dajê HIT. Eiffel 65 - Blue ale remix https://www.youtu...VLmZMjxfjw Edytowane przez BumSzakalaka dnia 01.07.2017 12:01
03.01.2019 r. - Pogromca Parchatego Trolla ![]() W Hogwarcie: Madison Dixie ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - I'm gonna do it my way. I suggest you hold very still, prisoner 4587. - My name is OLIVER QUEEN. ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - Tak, jak mówili! Geralt! Tak, jak mówili... Jestem twoim przeznaczeniem? Powiedz! Jestem twoim przeznaczeniem? - Jeste¶ czym¶ wiêcej, Ciri. Czym¶ wiêcej. ![]() _____________________~*~_____________________ BumSzakalaka Przyjació³ko ma najdro¿sza! Pisaæ wiersze sprawa "prosta" W dniu mi³o¶ci co¶ wypada, Prawie g³owa mi odpada... Gdzie¶ zniknê³a¶, takie ¿ycie.. I na pewno nie w Madrycie. Nasz rysunek gdzie¶ zgubi³em, Jestem Ci go jednak winien. Szko³a chyba ciê wykañcza, Jednak lepsza ni¿ szarañcza ;D Kwa¶ne ¿elki mam pod biurkiem, Nie otworze ich wiêc z hukiem, Bo z têsknoty ju¿ usycham I w te k±ty je upycham. Wszêdzie ró¿u, kiczu schy³ki ¯ycie, zabierz Walentynki. Ps. Z tym obrazkiem to serio ![]() XOXO ~ Erynia. Wielkie serducho ![]() |
|
|
|
| Podziel siê z innymi: |
|
| Przejd¼ do forum: |

Nadal czujê siê na 17 lat, a ju¿ 26 na karku 

Gryffindor

gordian119
Slytherin

Ravenclaw

D¼wiêk do¶æ przyjemny dla ucha, ale w³a¶nie z takimi piosenkami jest taki problem, ¿e nigdy nie wiem za bardzo co mam o nich napisaæ, bo podoba mi siê to i tyle
Nic wiêcej, nic mniej. Tak¿e taki hit 5/10
Hufflepuff

My¶la³am, ¿e bêdzie mnie denerwowaæ, a tym czasem nie wywo³uje u mnie ¿adnych emocji. Jednak jestem za tym, ¿eby utwory nas jako¶ porusza³y. Dlatego dajê shit, aczkolwiek taki s³aby. Gdyby by³o co¶ pomiêdzy...