Logowanie
Facebook
Shoutbox
Wspó³praca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjêcie
Zobacz temat
|
Hit czy shit
|
|
Bad wolf |
Dodany dnia 01.07.2017 12:14
|
![]() Pochwa³y: 7 Postów: 1666 Dom: SlytherinPunkty: 12316 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 20.09.13 |
Mo¿e to dlatego, ¿e uwielbiam orygina³ i ciê¿ko mi zaakceptowaæ wszelkie remixy tak dobrej muzyki, ale niestety daje 3/10 maksymalnie. Pocz±tek mi siê nie podoba³, zwrotka jaka¶ lekko zmieniona mi siê wyda³a, ale to, co by³o pó¼niej, niestety musia³am wy³±czyæ. https://m.youtube...Qw4w9WgXcQ DIMASH ![]() ![]() |
|
|
|
gordian119 |
Dodany dnia 01.07.2017 12:55
|
![]() Pochwa³y: 3 Postów: 3594 Dom: SlytherinPunkty: 14123 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 08.06.16 |
Znam, oczywi¶cie znam, ale... o matko boska, ile w tym kiczu... Totalnie nie moje klimaty, g³o¶ jak u kastrata, ale najbardziej ¶mieszy mnie ten taniec... Zatem mogê to czasem pos³uchaæ, ale tylko dla po¶miania siê... wiêc takie mocne 3/10 ![]() https://www.youtu...ix1tb6rVeU Witam was, moi drodzy, w krainie czarów! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A je¶li chcecie zdobyæ Druhów gotowych na wiele, To czeka was Slytherin, Gdzie ceni± sobie fortele. Posycz sobie, ma³a ¿mijko Wij siê, ¿mijko, wij B±d¼ milutka dla Gordiana Bo ciê przybije do drzwi! ![]() Od Hermionki78 na Halloweeeeeeeeeen ![]() Order Dobrego Ucznia za 3. miejsce w konkursie na najaktywniejszego ucznia Hogwartu (2017/2018) ![]() ![]() W Hogwarcie: Gordian Stella (4.07-2016-8.07.2018) Prefekt Slytherinu 2017/2018 Bruno Boccanegra (od 8.07.2018) |
|
|
|
kospirre |
Dodany dnia 01.07.2017 13:10
|
![]() Pochwa³y: 3 Postów: 652 Dom: SlytherinPunkty: 5045 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 18.04.16 |
O ranyyyyy haha! Klasyk Uwielbiam, hit na wej¶ciu. Jeszcze ten teledysk, zawsze siê u¶miecham jak go widzê. Nie mam s³ów, po prostu tego nie da siê nie znaæ i nie lubiæ, rany. I te kocie ruchy hahah, a¿ mi siê humor poprawi³, kochany rudzielec C: Ja znowu gitarka, bo... Bo gitarka<3 100 Greatest Guitar Riffs Of All Time (trwa pó³ h ale wystarczy piêæ minut, ¿eby siê zakochaæ) https://www.youtu...OcABtJTpho Nigdy nie ufaj niczemu i nikomu, je¶li nie wiesz, gdzie jest jego mózg. ![]() ![]() ![]() infj|aquarius|xvii|ravenclaw ~~~ there is something so special about falling in love with nature every time you see a little detail like a fallen leaf on the ground that is slowly turning brown...or spotting a tiny mushroom that is sprouting from a tree... or just getting a warm feeling when you see the moon, i am in love with the little things of life ~~~ ![]() ![]() Natka Potter, Lilyatte Chcia³am równie¿ podziêkowaæ wszystkim kochanym ¦lizgonom za bycie tak kochanymi i pomocnymi gadzinkami <3 ![]() |
|
|
|
gordian119 |
Dodany dnia 01.07.2017 13:17
|
![]() Pochwa³y: 3 Postów: 3594 Dom: SlytherinPunkty: 14123 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 08.06.16 |
Hmm, jedno na pewno nas ³±czy- kochamy gitary i rocka Ale to tutaj ciê¿ko jest jako¶ konkretnie oceniæ, bo to jest miks kilku utworów. Nie powiem zatem nic konkretnego, ale po prostu gitara to gitara, rock to rock, a i to zestawienie zawiera najlepsze utwory, wiêc rzecz jasna HIT ![]() https://www.youtu...BlB8RAJEEc Witam was, moi drodzy, w krainie czarów! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A je¶li chcecie zdobyæ Druhów gotowych na wiele, To czeka was Slytherin, Gdzie ceni± sobie fortele. Posycz sobie, ma³a ¿mijko Wij siê, ¿mijko, wij B±d¼ milutka dla Gordiana Bo ciê przybije do drzwi! ![]() Od Hermionki78 na Halloweeeeeeeeeen ![]() Order Dobrego Ucznia za 3. miejsce w konkursie na najaktywniejszego ucznia Hogwartu (2017/2018) ![]() ![]() W Hogwarcie: Gordian Stella (4.07-2016-8.07.2018) Prefekt Slytherinu 2017/2018 Bruno Boccanegra (od 8.07.2018) |
|
|
|
kospirre |
Dodany dnia 01.07.2017 13:24
|
![]() Pochwa³y: 3 Postów: 652 Dom: SlytherinPunkty: 5045 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 18.04.16 |
£o rajusiu, znowu siê u¶mia³am. Gordian, brzuch mnie bardziej rozbola³ Nie no, jak mam byæ szczera, bardzo to specyficzne a s³yszê pierwszy raz w ¿yciu. Chocia¿ przyznaæ muszê, ¿e fajnie czasem pos³uchaæ muzyki tego typu - hicik biciik The Cranberries - Zombie https://www.youtu...Ejga4kJUts *u* Nigdy nie ufaj niczemu i nikomu, je¶li nie wiesz, gdzie jest jego mózg. ![]() ![]() ![]() infj|aquarius|xvii|ravenclaw ~~~ there is something so special about falling in love with nature every time you see a little detail like a fallen leaf on the ground that is slowly turning brown...or spotting a tiny mushroom that is sprouting from a tree... or just getting a warm feeling when you see the moon, i am in love with the little things of life ~~~ ![]() ![]() Natka Potter, Lilyatte Chcia³am równie¿ podziêkowaæ wszystkim kochanym ¦lizgonom za bycie tak kochanymi i pomocnymi gadzinkami <3 ![]() |
|
|
|
gordian119 |
Dodany dnia 01.07.2017 13:28
|
Znam, znam. I szanujê. Zw³aszcza za tematykê, jak± ten utwór podejmuje. Kiedy¶ bardzo lubi³em ten kawa³ek, ale teraz ju¿ tak mi siê jako¶... przejad³. Zbyt to powa¿ne, ¿eby s³uchaæ ot tak sobie, a i g³os wokalistki zacz±³ mnie tak trochê... dra¿niæ, nie wiem w sumie dlaczego. Ale oczywi¶cie HIT i to wielki ![]() Wersja trochê zniekszta³cona, ale jedyna z polskimi napisami jak± znalaz³em Tomorrow belongs to me https://www.youtu...v7kbtQChJA Edytowane przez gordian119 dnia 01.07.2017 13:36
Witam was, moi drodzy, w krainie czarów! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A je¶li chcecie zdobyæ Druhów gotowych na wiele, To czeka was Slytherin, Gdzie ceni± sobie fortele. Posycz sobie, ma³a ¿mijko Wij siê, ¿mijko, wij B±d¼ milutka dla Gordiana Bo ciê przybije do drzwi! ![]() Od Hermionki78 na Halloweeeeeeeeeen ![]() Order Dobrego Ucznia za 3. miejsce w konkursie na najaktywniejszego ucznia Hogwartu (2017/2018) ![]() ![]() W Hogwarcie: Gordian Stella (4.07-2016-8.07.2018) Prefekt Slytherinu 2017/2018 Bruno Boccanegra (od 8.07.2018) |
|
|
|
BumSzakalaka |
Dodany dnia 01.07.2017 15:03
|
![]() Pochwa³y: 9 Postów: 1359 Dom: RavenclawPunkty: 17304 Ranga: Pogromca Parchatego Trolla Data rejestracji: 30.11.15 |
Nie lubiê takich wyjców Zdecydowanie shit. Nie podesz³o mi totalnie, nawet nie przes³ucha³am po³owy. Chocia¿ tekst jest bardzo ³adny i ³apie za serduszko. To muszê przyznaæ Dlatego utwór zyskuje malutkiego plusa. Poza tym, nie ma w sobie nic, co by mnie zachwyci³o.Ode mnie rudzielec Ed Sheeran - Castle On The Hill https://www.youtu...0ibBPhiaG0 03.01.2019 r. - Pogromca Parchatego Trolla ![]() W Hogwarcie: Madison Dixie ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - I'm gonna do it my way. I suggest you hold very still, prisoner 4587. - My name is OLIVER QUEEN. ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - Tak, jak mówili! Geralt! Tak, jak mówili... Jestem twoim przeznaczeniem? Powiedz! Jestem twoim przeznaczeniem? - Jeste¶ czym¶ wiêcej, Ciri. Czym¶ wiêcej. ![]() _____________________~*~_____________________ BumSzakalaka Przyjació³ko ma najdro¿sza! Pisaæ wiersze sprawa "prosta" W dniu mi³o¶ci co¶ wypada, Prawie g³owa mi odpada... Gdzie¶ zniknê³a¶, takie ¿ycie.. I na pewno nie w Madrycie. Nasz rysunek gdzie¶ zgubi³em, Jestem Ci go jednak winien. Szko³a chyba ciê wykañcza, Jednak lepsza ni¿ szarañcza ;D Kwa¶ne ¿elki mam pod biurkiem, Nie otworze ich wiêc z hukiem, Bo z têsknoty ju¿ usycham I w te k±ty je upycham. Wszêdzie ró¿u, kiczu schy³ki ¯ycie, zabierz Walentynki. Ps. Z tym obrazkiem to serio ![]() XOXO ~ Erynia. Wielkie serducho ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 02.07.2017 11:13
|
![]() Pochwa³y: 35 Postów: 3698 Dom: RavenclawPunkty: 45365 Ranga: Specjalista ds. sprzeda¿y Data rejestracji: 09.04.15 |
BUM BUM ![]() Kocham Eda i kocham Ciê za to, ¿e tutaj to wstawi³a¶ ![]() Uwielbiam ten kawa³ek i ca³± t± p³ytê (jak dwie poprzednie). Wprawdzie s± piosenki które bardziej lubiê z jego dorobku, ale i tak ta jest fajna. Lubiê te¿ teledysk, lubiê ten rytm na pocz±tku, uwielbiam tekst, uwielbiam g³os... Daje zdecydowane 10/10 i ogromne serduszko Chyba tutaj jeszcze tego nie da³am, ale nie mam pewno¶ci: Cigarettes After Sex - Nothing's Gonna Hurt You Baby https://www.youtu...2LQdh42neg ![]() ¦ciana uznania i mi³o¶ci ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie k³am, ¿e go nie znasz Harry'ego Pottera zagra³ niektórych nawet nabra³, ¿e ma oczy koloru zielonego a tak naprawdê s± niebieskiego "Tak jak Ron" - wo³a Ulica dziewczyna piêknego lica. Potteromaniak z niej na schwa³ i nie jest to ¿aden wa³. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego je¿eli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie ka¿da Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to s³oñce, czy to deszcz W moich my¶lach on wci±¿ jest My¶lê o nim nieustannie Nawet gdy siê k±piê w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak siê to zaczê³o Lecz gdy serce moje drgnê³o Ca³a by³am zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnê Nawet je¶li spotkam bombê Jest to mi³o¶æ jednostronna Ale ¼le to nie wygl±da Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() ¦ciana chwa³y ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 02.07.2017 11:25
|
![]() Pochwa³y: 2 Postów: 4036 Dom: GryffindorPunkty: 31890 Ranga: Pan ¦mierci Data rejestracji: 16.07.15 |
No nie wiem jak mam do tego podej¶æ. Nie moje klimaty, ale o tym pewnie ka¿dy i tak ju¿ wie. Naprawdê mi siê melodia spodoba³a, ale o reszcie utworu ciê¿ko co¶ konstruktywnego napisaæ. Tak czy inaczej, to tekst taki sobie, mo¿e byæ. Opieram siê na tym brzmieniu, i tka my¶lê, ¿e warunkowo dam HIT, ale punktacja graniczna na 5/10 DEMPSEY X TUNE SEEKER - POLSKA NIEPODLEG£A https://www.youtu...Go2kYsBtw8 Edytowane przez batalion_88 dnia 02.07.2017 11:31
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
BumSzakalaka |
Dodany dnia 02.07.2017 11:38
|
![]() Pochwa³y: 9 Postów: 1359 Dom: RavenclawPunkty: 17304 Ranga: Pogromca Parchatego Trolla Data rejestracji: 30.11.15 |
Nutka narodowa, tekst daje do my¶lenia. Nie przepadam za polskim rapem, bo za du¿o dla mnie w nim przekleñstw. To jednak jestem w stanie zaakceptowaæ. Chocia¿ troszkê denerwuje mnie wokal, za bardzo taki... chrypliwy, a pó¼niej niemal¿e sztuczny. Nie lubiê takich g³osów. I d¼wiêki te¿ nie powalaj±. Ze wzglêdu jednak na sam tekst dajê HIT. REDFOO - New Thang https://www.youtu..._3xZgvy6fo 03.01.2019 r. - Pogromca Parchatego Trolla ![]() W Hogwarcie: Madison Dixie ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - I'm gonna do it my way. I suggest you hold very still, prisoner 4587. - My name is OLIVER QUEEN. ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - Tak, jak mówili! Geralt! Tak, jak mówili... Jestem twoim przeznaczeniem? Powiedz! Jestem twoim przeznaczeniem? - Jeste¶ czym¶ wiêcej, Ciri. Czym¶ wiêcej. ![]() _____________________~*~_____________________ BumSzakalaka Przyjació³ko ma najdro¿sza! Pisaæ wiersze sprawa "prosta" W dniu mi³o¶ci co¶ wypada, Prawie g³owa mi odpada... Gdzie¶ zniknê³a¶, takie ¿ycie.. I na pewno nie w Madrycie. Nasz rysunek gdzie¶ zgubi³em, Jestem Ci go jednak winien. Szko³a chyba ciê wykañcza, Jednak lepsza ni¿ szarañcza ;D Kwa¶ne ¿elki mam pod biurkiem, Nie otworze ich wiêc z hukiem, Bo z têsknoty ju¿ usycham I w te k±ty je upycham. Wszêdzie ró¿u, kiczu schy³ki ¯ycie, zabierz Walentynki. Ps. Z tym obrazkiem to serio ![]() XOXO ~ Erynia. Wielkie serducho ![]() |
|
|
|
gordian119 |
Dodany dnia 02.07.2017 13:50
|
Raczej nie moje klimaty, ale muzyczka fajna Przebój zapewne zrobi³y zw³aszcza te panie w teledysku :eyebrows2: Taka typowa lekka muzyka, któr± mo¿na puszczaæ na imprezach i wszyscy siê przy tym dobrze bawi±... Zapewne hit w swoim gatunku, ale ja sam nie mam bladego pojêcia jak to oceniæ bo raczej czego¶ takiego nie s³ucham ![]() To ja dam piosenkê przy której dzieci w Anglii ucz± siê historii ![]() Terrible Tudors https://www.youtu...RwADE&t=8s Witam was, moi drodzy, w krainie czarów! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A je¶li chcecie zdobyæ Druhów gotowych na wiele, To czeka was Slytherin, Gdzie ceni± sobie fortele. Posycz sobie, ma³a ¿mijko Wij siê, ¿mijko, wij B±d¼ milutka dla Gordiana Bo ciê przybije do drzwi! ![]() Od Hermionki78 na Halloweeeeeeeeeen ![]() Order Dobrego Ucznia za 3. miejsce w konkursie na najaktywniejszego ucznia Hogwartu (2017/2018) ![]() ![]() W Hogwarcie: Gordian Stella (4.07-2016-8.07.2018) Prefekt Slytherinu 2017/2018 Bruno Boccanegra (od 8.07.2018) |
|
|
|
BumSzakalaka |
Dodany dnia 02.07.2017 14:30
|
Bajecznie! No nie mogê nie daæ HITU. Piosenka urzek³a i przypomnia³a, ¿e nadal jestem dzieckiem. A teledysk do tego taki bajeczny. Chocia¿ wokal troszkê denerwuje, to trzeba braæ pod uwagê, ¿e jest to z dedykacj± dla dzieci. S³odzia¶ne Ale na d³u¿sz± metê nie mog³abym tego s³uchaæ. Zdecydowanie ![]() Rzucam Aronchupa - Llama in my living room https://www.youtu...TYSSU17598 03.01.2019 r. - Pogromca Parchatego Trolla ![]() W Hogwarcie: Madison Dixie ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - I'm gonna do it my way. I suggest you hold very still, prisoner 4587. - My name is OLIVER QUEEN. ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - Tak, jak mówili! Geralt! Tak, jak mówili... Jestem twoim przeznaczeniem? Powiedz! Jestem twoim przeznaczeniem? - Jeste¶ czym¶ wiêcej, Ciri. Czym¶ wiêcej. ![]() _____________________~*~_____________________ BumSzakalaka Przyjació³ko ma najdro¿sza! Pisaæ wiersze sprawa "prosta" W dniu mi³o¶ci co¶ wypada, Prawie g³owa mi odpada... Gdzie¶ zniknê³a¶, takie ¿ycie.. I na pewno nie w Madrycie. Nasz rysunek gdzie¶ zgubi³em, Jestem Ci go jednak winien. Szko³a chyba ciê wykañcza, Jednak lepsza ni¿ szarañcza ;D Kwa¶ne ¿elki mam pod biurkiem, Nie otworze ich wiêc z hukiem, Bo z têsknoty ju¿ usycham I w te k±ty je upycham. Wszêdzie ró¿u, kiczu schy³ki ¯ycie, zabierz Walentynki. Ps. Z tym obrazkiem to serio ![]() XOXO ~ Erynia. Wielkie serducho ![]() |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 02.07.2017 22:29
|
![]() Pochwa³y: 2 Postów: 4036 Dom: GryffindorPunkty: 31890 Ranga: Pan ¦mierci Data rejestracji: 16.07.15 |
No nawet, nawet, takie wpadaj±ce w ucho. Nie wiem czemu, ale mi siê od razu z jak±¶ zabaw± i dyskotek± skojarzy³o. Ten kawa³ek byæ mo¿e kiedy¶ s³ysza³em, ale pewno¶ci nie mam. Utwór ca³kiem spoko, choæ mo¿e bez sza³u. Dla mnie melodia istotna, a tu mi siê bardzo podoba³o, wiêc jestem ZA i na tak <; Dam spokojnie HIT, i takie solidne i mocne 8/10, tak¿e teges <; ode mnie (szuka³em tego wcze¶niej) Dempsey - Obud¼ siê Europo https://www.youtu...OZDxRMj9EI ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
kospirre |
Dodany dnia 03.07.2017 11:46
|
Ugh. Totalnie nie moje klimaty, pomijaj±c fakt, ¿e je¶li chodzi o polskie piosenki, jestem wybredna. Przes³anie jest okej, ale hm... Nie w moim stylu. Bardzo rzadko posuwam siê do tych¿e czynów, ale zmuszona jestem daæ shit. Skrillex - Bangarang (Guitar Cover) https://www.youtu...pi0w3wPE3M Nigdy nie ufaj niczemu i nikomu, je¶li nie wiesz, gdzie jest jego mózg. ![]() ![]() ![]() infj|aquarius|xvii|ravenclaw ~~~ there is something so special about falling in love with nature every time you see a little detail like a fallen leaf on the ground that is slowly turning brown...or spotting a tiny mushroom that is sprouting from a tree... or just getting a warm feeling when you see the moon, i am in love with the little things of life ~~~ ![]() ![]() Natka Potter, Lilyatte Chcia³am równie¿ podziêkowaæ wszystkim kochanym ¦lizgonom za bycie tak kochanymi i pomocnymi gadzinkami <3 ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 03.07.2017 15:44
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Pochwa³y: 3 Postów: 547 Dom: RavenclawPunkty: 11584 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 07.11.16 |
W sumie jak siê to zaczê³o to my¶la³em, ¿e to bêdzie jaki¶ cover piosenki techno na szczê¶cie by³o inaczej, szkoda, ¿e tak ma³o tekstu, ale jednak spodoba³o mi siê jak gra na tej gitarze, wiêc da³bym tu ocene 8/10 ![]() Bob Dylan - Like a Rolling Stone https://m.youtube...xLMr784l0Q ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 03.07.2017 16:18
|
Bob Dylan zawsze na topie. Nie lubiê zbytnio tego typu klimatów, ale to ¿adna niespodzianka. Melodia nawet, nawet, sam tekst te¿ mo¿e byæ. Nie mam jakich¶ zastrze¿eñ, ale dla mnie tak po prostu dobry kawa³ek, solidny i taki rytmiczny. Mo¿e bez sza³u, ale dam HIT i takie mocne 7/10 <; ode mnie: Dempsey - Mama + Tata = Rodzina prod. Tune Seeker https://www.youtu...xMKMIHlZ1E ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
kospirre |
Dodany dnia 03.07.2017 18:41
|
Em, có¿. Znowu polska piosenka, ale tym razem tekst mnie zagi±³. Jestem osob± tolerancyjn±, chocia¿ te¿ jestem przeciw wychowaniu dzieci przez pary homoseksualne. Jednak to chyba trochê przesada, ¿eby powstawa³y o tym piosenki. I jeszcze ta wrzuta o Chrystusie, no b³agam. Ale odchodz±c od tekstu. Lubiê czasem polski rap, jego g³os nie jest tragiczny, ale soundtrack jest nudny. Shit. Mój ukochany zespó³ - Bring Me The Horizon... Ale w wykonaniu zdolnej pani c: Bring Me The Horizon - Drown (Cover) by Faith Marie https://www.youtu...U5ifmugneM Ja ju¿ p³aczê Nigdy nie ufaj niczemu i nikomu, je¶li nie wiesz, gdzie jest jego mózg. ![]() ![]() ![]() infj|aquarius|xvii|ravenclaw ~~~ there is something so special about falling in love with nature every time you see a little detail like a fallen leaf on the ground that is slowly turning brown...or spotting a tiny mushroom that is sprouting from a tree... or just getting a warm feeling when you see the moon, i am in love with the little things of life ~~~ ![]() ![]() Natka Potter, Lilyatte Chcia³am równie¿ podziêkowaæ wszystkim kochanym ¦lizgonom za bycie tak kochanymi i pomocnymi gadzinkami <3 ![]() |
|
|
|
Violet-Horde |
Dodany dnia 04.07.2017 17:24
|
![]() Pochwa³y: 6 Postów: 959 Dom: HufflepuffPunkty: 14026 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 31.01.17 |
Mimo, ¿e orygina³u nie s³ucha³am, to ten cover przypad³ mi do gustu. Przyjemnie siê s³ucha i wpada w ucho. Nie znam siê na muzyce i nie wiem co mam tu jeszcze napisac :/ Fajne wykonanie, Pani ¶licznie gra na fortepianie (czy tam pianinie). Dla mnie hit Sied¼ tu cicho - Magda Bereda https://youtu.be/... Z DNIA 2018-12-20 NAGRANIE ZNALEZIONE DNIA 2019-01-11 PLAY. [ 00:45:32 ] [ W TLE CICHA MUZYKA, ODG£OS STUKANIA PAZNOKCIAMI O BLAT. ] Zawieszenie sprzêtu, na którym nagrywam zaczyna³y byæ irytuj±ce. Ekran ¶nie¿y, sztuczna inteligencja resetuje siê, tnie. Zg³oszenia do serwisu dokona³am poprzedniego dnia. Aktualnie staram zaj±æ siê dokumentacj± tej usterki. [ PRZEWINIÊCIE DO POCZ¡TKU. ] [ 00:02:05 ] Chwilowo ustalam nadawcê wiadomo¶ci, która zawirusowa³a system androida. Z powodu pewnego usuniêcia danych z dysku, staram siê przedstawiæ najwa¿niejsze fakty na tej kasecie. Nazywam siê Violet, nale¿ê do dystryktu Hufflepuff, w którym zajmujê siê g³ównie pisaniem tekstów i grafik±. W wolnym czasie od spe³niania obowi±zków dobrego obywatela HP-neta, zag³êbiam siê w wiekowe artyku³y o warto¶ci historycznej lub udzielam siê w ¶wiecie równoleg³ym, postaci± o numerze 5768SteRRav2018p (Spike Rees). Planujê wiêkszy wk³ad w ¿ycie kraju. Uwa¿am, ¿e sztuczna inteligencja... [ ZACIÊCIE OBRAZU. ] SYSTEM ERROR. SWITCHING TO AUTOMATIC CONTROL [ 01:03:28 ] [ SZUM. ] [ STRZA£. ] [ PIK PIK. ] Z tej strony g³ówna sztuczna inteligencja. Violet nie mo¿e podej¶æ do odbiornika. Zarz±dzenie: wprowadzenie nowego cz³onka spo³eczeñstwa z powody usuniêcia dotychczasowego. Powód usuniêcia: przeszukiwanie. Powód usuniêcia: nieznany. END OF THE RECORDING. ![]() pfp cr: Giulia Valente |
|
|
|
kospirre |
Dodany dnia 04.07.2017 17:24
|
Cóó¿, z dziewczyn± spotykam siê po raz pierwszy i na wstêpie napiszê, ¿e ma ¶liczny g³os i za to ma ode mnie hit. Jednak tekst mi trochê nie przypad³ do gustu, wiem... Wiem, to ma mieæ dobre przes³anie i tak dalej, ale ja jestem zwolenniczk± muzyki, która wp³ywa na mój nastrój, powoduje, ¿e mam dreszcze, ciarki i tak dalej... Mimo to dajê hit, bo dziewczyna ma talent i na to zas³uguje! Ode mnie Red - Hold Me Now bo dzisiaj mi tak smutno https://www.youtu...crAD35_P70 Nigdy nie ufaj niczemu i nikomu, je¶li nie wiesz, gdzie jest jego mózg. ![]() ![]() ![]() infj|aquarius|xvii|ravenclaw ~~~ there is something so special about falling in love with nature every time you see a little detail like a fallen leaf on the ground that is slowly turning brown...or spotting a tiny mushroom that is sprouting from a tree... or just getting a warm feeling when you see the moon, i am in love with the little things of life ~~~ ![]() ![]() Natka Potter, Lilyatte Chcia³am równie¿ podziêkowaæ wszystkim kochanym ¦lizgonom za bycie tak kochanymi i pomocnymi gadzinkami <3 ![]() |
|
|
|
BumSzakalaka |
Dodany dnia 04.07.2017 19:12
|
Rzeczywi¶cie smuty. Pomimo, ¿e mnie nie porwa³o to g³os przecudowny. Bicik, chocia¿ nie za bardzo wymy¶lny to ¶wietnie komponuje siê z g³osem. A¿ mi troszkê siê smutno zrobi³o. Dajê HIT. No i teledysk ze s³owami. Zawsze w³a¶nie takie najbardziej przypada³y mi do gustu. Ode mnie trochê kiczu, ale wpada w ucho. Jason Derulo - Swalla feat. Nicki Minaj & Ty Dolla $ign https://www.youtu...GLxoKOvzu4 03.01.2019 r. - Pogromca Parchatego Trolla ![]() W Hogwarcie: Madison Dixie ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - I'm gonna do it my way. I suggest you hold very still, prisoner 4587. - My name is OLIVER QUEEN. ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - Tak, jak mówili! Geralt! Tak, jak mówili... Jestem twoim przeznaczeniem? Powiedz! Jestem twoim przeznaczeniem? - Jeste¶ czym¶ wiêcej, Ciri. Czym¶ wiêcej. ![]() _____________________~*~_____________________ BumSzakalaka Przyjació³ko ma najdro¿sza! Pisaæ wiersze sprawa "prosta" W dniu mi³o¶ci co¶ wypada, Prawie g³owa mi odpada... Gdzie¶ zniknê³a¶, takie ¿ycie.. I na pewno nie w Madrycie. Nasz rysunek gdzie¶ zgubi³em, Jestem Ci go jednak winien. Szko³a chyba ciê wykañcza, Jednak lepsza ni¿ szarañcza ;D Kwa¶ne ¿elki mam pod biurkiem, Nie otworze ich wiêc z hukiem, Bo z têsknoty ju¿ usycham I w te k±ty je upycham. Wszêdzie ró¿u, kiczu schy³ki ¯ycie, zabierz Walentynki. Ps. Z tym obrazkiem to serio ![]() XOXO ~ Erynia. Wielkie serducho ![]() |
|
|
|
| Podziel siê z innymi: |
|
| Przejd¼ do forum: |

Nadal czujê siê na 17 lat, a ju¿ 26 na karku 

Bad wolf

Slytherin

Zatem mogê to czasem pos³uchaæ, ale tylko dla po¶miania siê... 

Ravenclaw
Dlatego utwór zyskuje malutkiego plusa. Poza tym, nie ma w sobie nic, co by mnie zachwyci³o.

Gryffindor

Hufflepuff