Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Hit czy shit
|
|
Bad wolf |
Dodany dnia 01.07.2017 12:14
|
![]() Pochwały: 7 Postów: 1666 Dom: SlytherinPunkty: 12316 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 20.09.13 |
Może to dlatego, że uwielbiam oryginał i ciężko mi zaakceptować wszelkie remixy tak dobrej muzyki, ale niestety daje 3/10 maksymalnie. Początek mi się nie podobał, zwrotka jakaś lekko zmieniona mi się wydała, ale to, co było później, niestety musiałam wyłączyć. https://m.youtube...Qw4w9WgXcQ DIMASH ![]() ![]() |
|
|
|
gordian119 |
Dodany dnia 01.07.2017 12:55
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 3594 Dom: SlytherinPunkty: 14123 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 08.06.16 |
Znam, oczywiście znam, ale... o matko boska, ile w tym kiczu... Totalnie nie moje klimaty, głoś jak u kastrata, ale najbardziej śmieszy mnie ten taniec... Zatem mogę to czasem posłuchać, ale tylko dla pośmiania się... więc takie mocne 3/10 ![]() https://www.youtu...ix1tb6rVeU Witam was, moi drodzy, w krainie czarów! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jeśli chcecie zdobyć Druhów gotowych na wiele, To czeka was Slytherin, Gdzie cenią sobie fortele. Posycz sobie, mała żmijko Wij się, żmijko, wij Bądź milutka dla Gordiana Bo cię przybije do drzwi! ![]() Od Hermionki78 na Halloweeeeeeeeeen ![]() Order Dobrego Ucznia za 3. miejsce w konkursie na najaktywniejszego ucznia Hogwartu (2017/2018) ![]() ![]() W Hogwarcie: Gordian Stella (4.07-2016-8.07.2018) Prefekt Slytherinu 2017/2018 Bruno Boccanegra (od 8.07.2018) |
|
|
|
kospirre |
Dodany dnia 01.07.2017 13:10
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 652 Dom: SlytherinPunkty: 5045 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 18.04.16 |
O ranyyyyy haha! Klasyk Uwielbiam, hit na wejściu. Jeszcze ten teledysk, zawsze się uśmiecham jak go widzę. Nie mam słów, po prostu tego nie da się nie znać i nie lubić, rany. I te kocie ruchy hahah, aż mi się humor poprawił, kochany rudzielec C: Ja znowu gitarka, bo... Bo gitarka<3 100 Greatest Guitar Riffs Of All Time (trwa pół h ale wystarczy pięć minut, żeby się zakochać) https://www.youtu...OcABtJTpho Nigdy nie ufaj niczemu i nikomu, jeśli nie wiesz, gdzie jest jego mózg. ![]() ![]() ![]() infj|aquarius|xvii|ravenclaw ~~~ there is something so special about falling in love with nature every time you see a little detail like a fallen leaf on the ground that is slowly turning brown...or spotting a tiny mushroom that is sprouting from a tree... or just getting a warm feeling when you see the moon, i am in love with the little things of life ~~~ ![]() ![]() Natka Potter, Lilyatte Chciałam również podziękować wszystkim kochanym Ślizgonom za bycie tak kochanymi i pomocnymi gadzinkami <3 ![]() |
|
|
|
gordian119 |
Dodany dnia 01.07.2017 13:17
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 3594 Dom: SlytherinPunkty: 14123 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 08.06.16 |
Hmm, jedno na pewno nas łączy- kochamy gitary i rocka Ale to tutaj ciężko jest jakoś konkretnie ocenić, bo to jest miks kilku utworów. Nie powiem zatem nic konkretnego, ale po prostu gitara to gitara, rock to rock, a i to zestawienie zawiera najlepsze utwory, więc rzecz jasna HIT ![]() https://www.youtu...BlB8RAJEEc Witam was, moi drodzy, w krainie czarów! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jeśli chcecie zdobyć Druhów gotowych na wiele, To czeka was Slytherin, Gdzie cenią sobie fortele. Posycz sobie, mała żmijko Wij się, żmijko, wij Bądź milutka dla Gordiana Bo cię przybije do drzwi! ![]() Od Hermionki78 na Halloweeeeeeeeeen ![]() Order Dobrego Ucznia za 3. miejsce w konkursie na najaktywniejszego ucznia Hogwartu (2017/2018) ![]() ![]() W Hogwarcie: Gordian Stella (4.07-2016-8.07.2018) Prefekt Slytherinu 2017/2018 Bruno Boccanegra (od 8.07.2018) |
|
|
|
kospirre |
Dodany dnia 01.07.2017 13:24
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 652 Dom: SlytherinPunkty: 5045 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 18.04.16 |
Ło rajusiu, znowu się uśmiałam. Gordian, brzuch mnie bardziej rozbolał Nie no, jak mam być szczera, bardzo to specyficzne a słyszę pierwszy raz w życiu. Chociaż przyznać muszę, że fajnie czasem posłuchać muzyki tego typu - hicik biciik The Cranberries - Zombie https://www.youtu...Ejga4kJUts *u* Nigdy nie ufaj niczemu i nikomu, jeśli nie wiesz, gdzie jest jego mózg. ![]() ![]() ![]() infj|aquarius|xvii|ravenclaw ~~~ there is something so special about falling in love with nature every time you see a little detail like a fallen leaf on the ground that is slowly turning brown...or spotting a tiny mushroom that is sprouting from a tree... or just getting a warm feeling when you see the moon, i am in love with the little things of life ~~~ ![]() ![]() Natka Potter, Lilyatte Chciałam również podziękować wszystkim kochanym Ślizgonom za bycie tak kochanymi i pomocnymi gadzinkami <3 ![]() |
|
|
|
gordian119 |
Dodany dnia 01.07.2017 13:28
|
Znam, znam. I szanuję. Zwłaszcza za tematykę, jaką ten utwór podejmuje. Kiedyś bardzo lubiłem ten kawałek, ale teraz już tak mi się jakoś... przejadł. Zbyt to poważne, żeby słuchać ot tak sobie, a i głos wokalistki zaczął mnie tak trochę... drażnić, nie wiem w sumie dlaczego. Ale oczywiście HIT i to wielki ![]() Wersja trochę zniekształcona, ale jedyna z polskimi napisami jaką znalazłem Tomorrow belongs to me https://www.youtu...v7kbtQChJA Edytowane przez gordian119 dnia 01.07.2017 13:36
Witam was, moi drodzy, w krainie czarów! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jeśli chcecie zdobyć Druhów gotowych na wiele, To czeka was Slytherin, Gdzie cenią sobie fortele. Posycz sobie, mała żmijko Wij się, żmijko, wij Bądź milutka dla Gordiana Bo cię przybije do drzwi! ![]() Od Hermionki78 na Halloweeeeeeeeeen ![]() Order Dobrego Ucznia za 3. miejsce w konkursie na najaktywniejszego ucznia Hogwartu (2017/2018) ![]() ![]() W Hogwarcie: Gordian Stella (4.07-2016-8.07.2018) Prefekt Slytherinu 2017/2018 Bruno Boccanegra (od 8.07.2018) |
|
|
|
BumSzakalaka |
Dodany dnia 01.07.2017 15:03
|
![]() Pochwały: 9 Postów: 1359 Dom: RavenclawPunkty: 17304 Ranga: Pogromca Parchatego Trolla Data rejestracji: 30.11.15 |
Nie lubię takich wyjców Zdecydowanie shit. Nie podeszło mi totalnie, nawet nie przesłuchałam połowy. Chociaż tekst jest bardzo ładny i łapie za serduszko. To muszę przyznać Dlatego utwór zyskuje malutkiego plusa. Poza tym, nie ma w sobie nic, co by mnie zachwyciło.Ode mnie rudzielec Ed Sheeran - Castle On The Hill https://www.youtu...0ibBPhiaG0 03.01.2019 r. - Pogromca Parchatego Trolla ![]() W Hogwarcie: Madison Dixie ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - I'm gonna do it my way. I suggest you hold very still, prisoner 4587. - My name is OLIVER QUEEN. ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - Tak, jak mówili! Geralt! Tak, jak mówili... Jestem twoim przeznaczeniem? Powiedz! Jestem twoim przeznaczeniem? - Jesteś czymś więcej, Ciri. Czymś więcej. ![]() _____________________~*~_____________________ BumSzakalaka Przyjaciółko ma najdroższa! Pisać wiersze sprawa "prosta" W dniu miłości coś wypada, Prawie głowa mi odpada... Gdzieś zniknęłaś, takie życie.. I na pewno nie w Madrycie. Nasz rysunek gdzieś zgubiłem, Jestem Ci go jednak winien. Szkoła chyba cię wykańcza, Jednak lepsza niż szarańcza ;D Kwaśne żelki mam pod biurkiem, Nie otworze ich więc z hukiem, Bo z tęsknoty już usycham I w te kąty je upycham. Wszędzie różu, kiczu schyłki Życie, zabierz Walentynki. Ps. Z tym obrazkiem to serio ![]() XOXO ~ Erynia. Wielkie serducho ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 02.07.2017 11:13
|
![]() Pochwały: 35 Postów: 3698 Dom: RavenclawPunkty: 45365 Ranga: Specjalista ds. sprzedaży Data rejestracji: 09.04.15 |
BUM BUM ![]() Kocham Eda i kocham Cię za to, że tutaj to wstawiłaś ![]() Uwielbiam ten kawałek i całą tą płytę (jak dwie poprzednie). Wprawdzie są piosenki które bardziej lubię z jego dorobku, ale i tak ta jest fajna. Lubię też teledysk, lubię ten rytm na początku, uwielbiam tekst, uwielbiam głos... Daje zdecydowane 10/10 i ogromne serduszko Chyba tutaj jeszcze tego nie dałam, ale nie mam pewności: Cigarettes After Sex - Nothing's Gonna Hurt You Baby https://www.youtu...2LQdh42neg ![]() Ściana uznania i miłości ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() Ściana chwały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 02.07.2017 11:25
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 4036 Dom: GryffindorPunkty: 31890 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 16.07.15 |
No nie wiem jak mam do tego podejść. Nie moje klimaty, ale o tym pewnie każdy i tak już wie. Naprawdę mi się melodia spodobała, ale o reszcie utworu ciężko coś konstruktywnego napisać. Tak czy inaczej, to tekst taki sobie, może być. Opieram się na tym brzmieniu, i tka myślę, że warunkowo dam HIT, ale punktacja graniczna na 5/10 DEMPSEY X TUNE SEEKER - POLSKA NIEPODLEGŁA https://www.youtu...Go2kYsBtw8 Edytowane przez batalion_88 dnia 02.07.2017 11:31
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
BumSzakalaka |
Dodany dnia 02.07.2017 11:38
|
![]() Pochwały: 9 Postów: 1359 Dom: RavenclawPunkty: 17304 Ranga: Pogromca Parchatego Trolla Data rejestracji: 30.11.15 |
Nutka narodowa, tekst daje do myślenia. Nie przepadam za polskim rapem, bo za dużo dla mnie w nim przekleństw. To jednak jestem w stanie zaakceptować. Chociaż troszkę denerwuje mnie wokal, za bardzo taki... chrypliwy, a później niemalże sztuczny. Nie lubię takich głosów. I dźwięki też nie powalają. Ze względu jednak na sam tekst daję HIT. REDFOO - New Thang https://www.youtu..._3xZgvy6fo 03.01.2019 r. - Pogromca Parchatego Trolla ![]() W Hogwarcie: Madison Dixie ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - I'm gonna do it my way. I suggest you hold very still, prisoner 4587. - My name is OLIVER QUEEN. ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - Tak, jak mówili! Geralt! Tak, jak mówili... Jestem twoim przeznaczeniem? Powiedz! Jestem twoim przeznaczeniem? - Jesteś czymś więcej, Ciri. Czymś więcej. ![]() _____________________~*~_____________________ BumSzakalaka Przyjaciółko ma najdroższa! Pisać wiersze sprawa "prosta" W dniu miłości coś wypada, Prawie głowa mi odpada... Gdzieś zniknęłaś, takie życie.. I na pewno nie w Madrycie. Nasz rysunek gdzieś zgubiłem, Jestem Ci go jednak winien. Szkoła chyba cię wykańcza, Jednak lepsza niż szarańcza ;D Kwaśne żelki mam pod biurkiem, Nie otworze ich więc z hukiem, Bo z tęsknoty już usycham I w te kąty je upycham. Wszędzie różu, kiczu schyłki Życie, zabierz Walentynki. Ps. Z tym obrazkiem to serio ![]() XOXO ~ Erynia. Wielkie serducho ![]() |
|
|
|
gordian119 |
Dodany dnia 02.07.2017 13:50
|
Raczej nie moje klimaty, ale muzyczka fajna Przebój zapewne zrobiły zwłaszcza te panie w teledysku :eyebrows2: Taka typowa lekka muzyka, którą można puszczać na imprezach i wszyscy się przy tym dobrze bawią... Zapewne hit w swoim gatunku, ale ja sam nie mam bladego pojęcia jak to ocenić bo raczej czegoś takiego nie słucham ![]() To ja dam piosenkę przy której dzieci w Anglii uczą się historii ![]() Terrible Tudors https://www.youtu...RwADE&t=8s Witam was, moi drodzy, w krainie czarów! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jeśli chcecie zdobyć Druhów gotowych na wiele, To czeka was Slytherin, Gdzie cenią sobie fortele. Posycz sobie, mała żmijko Wij się, żmijko, wij Bądź milutka dla Gordiana Bo cię przybije do drzwi! ![]() Od Hermionki78 na Halloweeeeeeeeeen ![]() Order Dobrego Ucznia za 3. miejsce w konkursie na najaktywniejszego ucznia Hogwartu (2017/2018) ![]() ![]() W Hogwarcie: Gordian Stella (4.07-2016-8.07.2018) Prefekt Slytherinu 2017/2018 Bruno Boccanegra (od 8.07.2018) |
|
|
|
BumSzakalaka |
Dodany dnia 02.07.2017 14:30
|
Bajecznie! No nie mogę nie dać HITU. Piosenka urzekła i przypomniała, że nadal jestem dzieckiem. A teledysk do tego taki bajeczny. Chociaż wokal troszkę denerwuje, to trzeba brać pod uwagę, że jest to z dedykacją dla dzieci. Słodziaśne Ale na dłuższą metę nie mogłabym tego słuchać. Zdecydowanie ![]() Rzucam Aronchupa - Llama in my living room https://www.youtu...TYSSU17598 03.01.2019 r. - Pogromca Parchatego Trolla ![]() W Hogwarcie: Madison Dixie ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - I'm gonna do it my way. I suggest you hold very still, prisoner 4587. - My name is OLIVER QUEEN. ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - Tak, jak mówili! Geralt! Tak, jak mówili... Jestem twoim przeznaczeniem? Powiedz! Jestem twoim przeznaczeniem? - Jesteś czymś więcej, Ciri. Czymś więcej. ![]() _____________________~*~_____________________ BumSzakalaka Przyjaciółko ma najdroższa! Pisać wiersze sprawa "prosta" W dniu miłości coś wypada, Prawie głowa mi odpada... Gdzieś zniknęłaś, takie życie.. I na pewno nie w Madrycie. Nasz rysunek gdzieś zgubiłem, Jestem Ci go jednak winien. Szkoła chyba cię wykańcza, Jednak lepsza niż szarańcza ;D Kwaśne żelki mam pod biurkiem, Nie otworze ich więc z hukiem, Bo z tęsknoty już usycham I w te kąty je upycham. Wszędzie różu, kiczu schyłki Życie, zabierz Walentynki. Ps. Z tym obrazkiem to serio ![]() XOXO ~ Erynia. Wielkie serducho ![]() |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 02.07.2017 22:29
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 4036 Dom: GryffindorPunkty: 31890 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 16.07.15 |
No nawet, nawet, takie wpadające w ucho. Nie wiem czemu, ale mi się od razu z jakąś zabawą i dyskoteką skojarzyło. Ten kawałek być może kiedyś słyszałem, ale pewności nie mam. Utwór całkiem spoko, choć może bez szału. Dla mnie melodia istotna, a tu mi się bardzo podobało, więc jestem ZA i na tak <; Dam spokojnie HIT, i takie solidne i mocne 8/10, także teges <; ode mnie (szukałem tego wcześniej) Dempsey - Obudź się Europo https://www.youtu...OZDxRMj9EI ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
kospirre |
Dodany dnia 03.07.2017 11:46
|
Ugh. Totalnie nie moje klimaty, pomijając fakt, że jeśli chodzi o polskie piosenki, jestem wybredna. Przesłanie jest okej, ale hm... Nie w moim stylu. Bardzo rzadko posuwam się do tychże czynów, ale zmuszona jestem dać shit. Skrillex - Bangarang (Guitar Cover) https://www.youtu...pi0w3wPE3M Nigdy nie ufaj niczemu i nikomu, jeśli nie wiesz, gdzie jest jego mózg. ![]() ![]() ![]() infj|aquarius|xvii|ravenclaw ~~~ there is something so special about falling in love with nature every time you see a little detail like a fallen leaf on the ground that is slowly turning brown...or spotting a tiny mushroom that is sprouting from a tree... or just getting a warm feeling when you see the moon, i am in love with the little things of life ~~~ ![]() ![]() Natka Potter, Lilyatte Chciałam również podziękować wszystkim kochanym Ślizgonom za bycie tak kochanymi i pomocnymi gadzinkami <3 ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 03.07.2017 15:44
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 3 Postów: 547 Dom: RavenclawPunkty: 11584 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 07.11.16 |
W sumie jak się to zaczęło to myślałem, że to będzie jakiś cover piosenki techno na szczęście było inaczej, szkoda, że tak mało tekstu, ale jednak spodobało mi się jak gra na tej gitarze, więc dałbym tu ocene 8/10 ![]() Bob Dylan - Like a Rolling Stone https://m.youtube...xLMr784l0Q ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 03.07.2017 16:18
|
Bob Dylan zawsze na topie. Nie lubię zbytnio tego typu klimatów, ale to żadna niespodzianka. Melodia nawet, nawet, sam tekst też może być. Nie mam jakichś zastrzeżeń, ale dla mnie tak po prostu dobry kawałek, solidny i taki rytmiczny. Może bez szału, ale dam HIT i takie mocne 7/10 <; ode mnie: Dempsey - Mama + Tata = Rodzina prod. Tune Seeker https://www.youtu...xMKMIHlZ1E ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
kospirre |
Dodany dnia 03.07.2017 18:41
|
Em, cóż. Znowu polska piosenka, ale tym razem tekst mnie zagiął. Jestem osobą tolerancyjną, chociaż też jestem przeciw wychowaniu dzieci przez pary homoseksualne. Jednak to chyba trochę przesada, żeby powstawały o tym piosenki. I jeszcze ta wrzuta o Chrystusie, no błagam. Ale odchodząc od tekstu. Lubię czasem polski rap, jego głos nie jest tragiczny, ale soundtrack jest nudny. Shit. Mój ukochany zespół - Bring Me The Horizon... Ale w wykonaniu zdolnej pani c: Bring Me The Horizon - Drown (Cover) by Faith Marie https://www.youtu...U5ifmugneM Ja już płaczę Nigdy nie ufaj niczemu i nikomu, jeśli nie wiesz, gdzie jest jego mózg. ![]() ![]() ![]() infj|aquarius|xvii|ravenclaw ~~~ there is something so special about falling in love with nature every time you see a little detail like a fallen leaf on the ground that is slowly turning brown...or spotting a tiny mushroom that is sprouting from a tree... or just getting a warm feeling when you see the moon, i am in love with the little things of life ~~~ ![]() ![]() Natka Potter, Lilyatte Chciałam również podziękować wszystkim kochanym Ślizgonom za bycie tak kochanymi i pomocnymi gadzinkami <3 ![]() |
|
|
|
Violet-Horde |
Dodany dnia 04.07.2017 17:24
|
![]() Pochwały: 6 Postów: 959 Dom: HufflepuffPunkty: 14026 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 31.01.17 |
Mimo, że oryginału nie słuchałam, to ten cover przypadł mi do gustu. Przyjemnie się słucha i wpada w ucho. Nie znam się na muzyce i nie wiem co mam tu jeszcze napisac :/ Fajne wykonanie, Pani ślicznie gra na fortepianie (czy tam pianinie). Dla mnie hit Siedź tu cicho - Magda Bereda https://youtu.be/... Z DNIA 2018-12-20 NAGRANIE ZNALEZIONE DNIA 2019-01-11 PLAY. [ 00:45:32 ] [ W TLE CICHA MUZYKA, ODGŁOS STUKANIA PAZNOKCIAMI O BLAT. ] Zawieszenie sprzętu, na którym nagrywam zaczynały być irytujące. Ekran śnieży, sztuczna inteligencja resetuje się, tnie. Zgłoszenia do serwisu dokonałam poprzedniego dnia. Aktualnie staram zająć się dokumentacją tej usterki. [ PRZEWINIĘCIE DO POCZĄTKU. ] [ 00:02:05 ] Chwilowo ustalam nadawcę wiadomości, która zawirusowała system androida. Z powodu pewnego usunięcia danych z dysku, staram się przedstawić najważniejsze fakty na tej kasecie. Nazywam się Violet, należę do dystryktu Hufflepuff, w którym zajmuję się głównie pisaniem tekstów i grafiką. W wolnym czasie od spełniania obowiązków dobrego obywatela HP-neta, zagłębiam się w wiekowe artykuły o wartości historycznej lub udzielam się w świecie równoległym, postacią o numerze 5768SteRRav2018p (Spike Rees). Planuję większy wkład w życie kraju. Uważam, że sztuczna inteligencja... [ ZACIĘCIE OBRAZU. ] SYSTEM ERROR. SWITCHING TO AUTOMATIC CONTROL [ 01:03:28 ] [ SZUM. ] [ STRZAŁ. ] [ PIK PIK. ] Z tej strony główna sztuczna inteligencja. Violet nie może podejść do odbiornika. Zarządzenie: wprowadzenie nowego członka społeczeństwa z powody usunięcia dotychczasowego. Powód usunięcia: przeszukiwanie. Powód usunięcia: nieznany. END OF THE RECORDING. ![]() pfp cr: Giulia Valente |
|
|
|
kospirre |
Dodany dnia 04.07.2017 17:24
|
Cóóż, z dziewczyną spotykam się po raz pierwszy i na wstępie napiszę, że ma śliczny głos i za to ma ode mnie hit. Jednak tekst mi trochę nie przypadł do gustu, wiem... Wiem, to ma mieć dobre przesłanie i tak dalej, ale ja jestem zwolenniczką muzyki, która wpływa na mój nastrój, powoduje, że mam dreszcze, ciarki i tak dalej... Mimo to daję hit, bo dziewczyna ma talent i na to zasługuje! Ode mnie Red - Hold Me Now bo dzisiaj mi tak smutno https://www.youtu...crAD35_P70 Nigdy nie ufaj niczemu i nikomu, jeśli nie wiesz, gdzie jest jego mózg. ![]() ![]() ![]() infj|aquarius|xvii|ravenclaw ~~~ there is something so special about falling in love with nature every time you see a little detail like a fallen leaf on the ground that is slowly turning brown...or spotting a tiny mushroom that is sprouting from a tree... or just getting a warm feeling when you see the moon, i am in love with the little things of life ~~~ ![]() ![]() Natka Potter, Lilyatte Chciałam również podziękować wszystkim kochanym Ślizgonom za bycie tak kochanymi i pomocnymi gadzinkami <3 ![]() |
|
|
|
BumSzakalaka |
Dodany dnia 04.07.2017 19:12
|
Rzeczywiście smuty. Pomimo, że mnie nie porwało to głos przecudowny. Bicik, chociaż nie za bardzo wymyślny to świetnie komponuje się z głosem. Aż mi troszkę się smutno zrobiło. Daję HIT. No i teledysk ze słowami. Zawsze właśnie takie najbardziej przypadały mi do gustu. Ode mnie trochę kiczu, ale wpada w ucho. Jason Derulo - Swalla feat. Nicki Minaj & Ty Dolla $ign https://www.youtu...GLxoKOvzu4 03.01.2019 r. - Pogromca Parchatego Trolla ![]() W Hogwarcie: Madison Dixie ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - I'm gonna do it my way. I suggest you hold very still, prisoner 4587. - My name is OLIVER QUEEN. ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - Tak, jak mówili! Geralt! Tak, jak mówili... Jestem twoim przeznaczeniem? Powiedz! Jestem twoim przeznaczeniem? - Jesteś czymś więcej, Ciri. Czymś więcej. ![]() _____________________~*~_____________________ BumSzakalaka Przyjaciółko ma najdroższa! Pisać wiersze sprawa "prosta" W dniu miłości coś wypada, Prawie głowa mi odpada... Gdzieś zniknęłaś, takie życie.. I na pewno nie w Madrycie. Nasz rysunek gdzieś zgubiłem, Jestem Ci go jednak winien. Szkoła chyba cię wykańcza, Jednak lepsza niż szarańcza ;D Kwaśne żelki mam pod biurkiem, Nie otworze ich więc z hukiem, Bo z tęsknoty już usycham I w te kąty je upycham. Wszędzie różu, kiczu schyłki Życie, zabierz Walentynki. Ps. Z tym obrazkiem to serio ![]() XOXO ~ Erynia. Wielkie serducho ![]() |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Sharllottka
wracam po paru latach, a tu fandom umarł 

Slytherin

Zatem mogę to czasem posłuchać, ale tylko dla pośmiania się... 

Ravenclaw
Dlatego utwór zyskuje malutkiego plusa. Poza tym, nie ma w sobie nic, co by mnie zachwyciło.

Gryffindor

Hufflepuff