Logowanie
Facebook
Shoutbox
Wspó³praca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjêcie
Zobacz temat
|
Hit czy shit
|
|
Sarahis |
Dodany dnia 30.10.2017 07:51
|
![]() Pochwa³y: 5 Postów: 1187 Dom: SlytherinPunkty: 5756 Ranga: Szatan w lesie Data rejestracji: 05.01.09 |
Dobra, to nie by³o a¿ takie z³e, kojarzy mi siê z Mahjongiem, w którego kiedy¶ na kompie cisnê³am równo. Mia³ bardzo podobn±, orientaln± ¶cie¿kê d¼wiêkow±, czyli niby na plus. Ale. Ale jako¶ tak ni ziêbi mnie to ni grzeje, sama bym sobie tego od tak nie w³±czy³a, bo jest do¶æ nudne, ale gdyby gdzie¶tam lecia³o, to bym siê nie krzywi³a jako¶ szczególnie. Jako t³o t³a mo¿e byæ. Takie pó³ na pó³. Ten sam 'klimat', ale czasy wspó³cze¶niejsze: UNRTHDX - Shakuhachi https://www.youtu...5cHBB9tVos Ba³em siê, ¿e to bêdzie jaki¶ metal od Ciebie ![]() ![]() Ok, koniec offtopu. >>>*<<< ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ this world is a school no one expects to stay in school forever >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() ![]() ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() ![]() >>>*<<< I just decided by the grace of the God Poseidon that you're so dead to me I dug a hole for you to lie in >>>*<<< whatever feeds your fear is closer than you think ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< <3 ;___; ![]() ![]() |
|
|
|
PaulaSmith |
Dodany dnia 06.11.2017 13:47
|
![]() Pochwa³y: 23 Postów: 2775 Dom: HufflepuffPunkty: 23034 Ranga: Niezwyciê¿ony mag Data rejestracji: 05.01.17 |
Oj nie nie nie... A¿ mnie wszystko boli jak tego s³ucham Jako¶ ten japoñski (czy jaki tam) motyw przewodni do mnie nie przemawia. Dla mnie SHIT.Ode mnie moje nowe odkrycie: Kuba Badach - Jestem kim¶ https://www.youtu...2TyIppBuaY |
|
|
|
Sarahis |
Dodany dnia 06.11.2017 15:54
|
![]() Pochwa³y: 5 Postów: 1187 Dom: SlytherinPunkty: 5756 Ranga: Szatan w lesie Data rejestracji: 05.01.09 |
W koñcu kto¶ tu trafi³, ju¿ my¶la³am, ¿e zabi³am temat :D. Nie ukrywam, ¿e nie lubiê tego typu muzyki (na ogó³), ale nie by³o to jakie¶ strasznie nieprzyjemne w s³uchaniu. Taki trochê "oldschoolowy" styl w od¶wie¿onej wersji. Pozytywne przes³anie, no ale nie zachwyci³o mnie, nie zaskoczy³o mnie i nie przemówi³o do mnie. Jest ok, ale taka ¶redniawka. :D Placebo - Running Up That Hill https://www.youtu...-mYX0qKkB8 >>>*<<< ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ this world is a school no one expects to stay in school forever >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() ![]() ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() ![]() >>>*<<< I just decided by the grace of the God Poseidon that you're so dead to me I dug a hole for you to lie in >>>*<<< whatever feeds your fear is closer than you think ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< <3 ;___; ![]() ![]() |
|
|
|
Zireael |
Dodany dnia 06.11.2017 18:55
|
![]() Pochwa³y: 5 Postów: 766 Dom: GryffindorPunkty: 12754 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 14.07.14 |
Nie s³ucham tego typu muzyki, ale nie dlatego, ¿e mnie odpycha, po prostu nigdy nie mog³am znale¼æ nic dobrego. Muszê jednak stwierdziæ, ¿e ta piosenka akurat mi siê podoba, wiêc z czystym sumieniem stwierdzam: hit! To ja te¿ co¶ od siebie dam. Wiem, co zaraz bêdzie: tylko nie chiñskie peda³y! Ale piosenka moim zdaniem bardzo wpada w ucho, so.. enjoy ![]() BTS - Fire https://www.youtu...Lj5MKjy2BU ![]() ![]() ![]() Uwa¿aj, komu siê nara¿asz, bo nie znasz dnia ani godziny, kiedy przyjdzie po Ciebie mafia.. ![]() ![]() Je¶li bóg, to tylko jeden ![]() ![]() Prawdziwy rycerz powinien siê w swoim ¿yciu wykazywaæ piêcioma cechami: 1. Hojno¶ci± ![]() ![]() ![]() ![]() 2. M±dro¶ci± ![]() ![]() ![]() ![]() 3. Waleczno¶ci± ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 4. Honorem ![]() ![]() ![]() 5. Wspó³czuciem ![]() ![]() przede wszystkim jednak.. ![]() ...powinien pozostawaæ w naszych sercach bez wzglêdu na wszystko ![]() ![]() Jak gdyby jedynym w³a¶ciwym czasem ¿ycia by³a przesz³o¶æ... ![]() ![]() MOJA KAPLICZKA *Wyznawczyni Borszewicza!* szukam ¶wiata w którym jedna jaskó³ka czyni wiosnê gdzie szewc chodzi w butach gdzie jak ciê widz± to dzieñ dobry szukam ¶wiata w którym cz³owiek cz³owiekowi cz³owiekiem *** czasem chcia³bym zostawiæ to wszystko i ta g³upia nadzieja ¿e mam co¶ jeszcze do zostawienia *** *Orêdowniczka Happysad!* Bo wszystkie drogi st±d Prowadz± na tory Wszystkie drogi st±d Na kolejowy most.. Ju¿ do Ciebie biegnê Ile w p³ucach mam si³ Chocia¿ patrzê przed siebie I nie widzê nic Tak czêsto Ciê widzê Choæ tak rzadko spotykam Smaku Twego nie znam Choæ tak czêsto Ciê mam Na koñcu jêzyka I ju¿ siê modlê Do spadaj±cych gwiazd Bo mi brakuje ciep³a Twych rozchylonych warg Hej Ja przed Tob± siê rozbieram Zrzucam zmiête brudne my¶li I przed Tob± umieram Chore serce otwieram Bez znieczulenia O, udupienie totalne Niewiasty nosisz imiê Ile Ciê trzeba dotkn±æ razy ¯eby siê cz³owiek poparzy³ Koncerty: - festiwal, Poznañ; pierwsze zetkniêcie z zespo³em - festiwal, Swarzêdz; deszcz; zna³am prawie ka¿d± piosenkê - Poznañ; pierwszy zamkniêty koncert; ~zmêczony~<3 *Wierny cz³onek Overwatch!* ]Bohaterowie nigdy nie umieraj±. Zhakowaæ mo¿na wszystko.. i wszystkich. ![]() *Od lat na li¶cie rezerwowej Avengersów!* - ¯o³nierzyk. Postaæ nie z tej epoki. - Ale za to z tej planety. ![]() - Do¶æ tego! Wszyscy stoicie ni¿ej ode mnie! Patrzysz na boga, szkaradny stworze! I nie godzê siê, aby pomiata³ mn±... - Wielki mi bóg. ![]() - Tu holograficzny sobowtór Tony'ego Starka. Nagraj wiadomo¶æ. - To pilne. - To nagraj siê pilnie. O, w³amanie! ![]() *Winter is coming..* Je¶li dostaniesz jakie¶ imiê, przyjmij je, uczyñ swoim, a wtedy ju¿ nigdy ciê nim nie zrani±. ![]() Ten, kto boi siê przegraæ, ju¿ przegra³. ![]() ![]() Mój uk³on w stronê starych, cudownych bajek ![]() Mulan - za pokazanie, ¿e bycie sob± jest najwa¿niejsze<3 ![]() Planeta Skarbów - bo nauczy³a wierzyæ we w³asne si³y<3 ![]() Zakochany kundel - za zaszczepienie w sercu tej bezinteresownej mi³o¶ci<3 ![]() Herkules - za udowodnienie, ¿e ciê¿k± prac± mo¿na osi±gn±æ wszystko<3 ![]() Alladyn - nauczy³, ¿e powinno siê pod±¿aæ za marzeniami<3 ![]() ![]() Tabliczka cytatów! Strach nauczy siê mnie baæ ~Dotyk Julii Mi³o¶æ - zabije Ciê i jednocze¶nie Ciê ocali ~Delirium Piek³o jest puste, a wszystkie demony s± tutaj ~William Shakespeare Usta twoje: ocean ró¿owy. Spojrzenie: fala wzburzona. A twoje szerokie ramiona: Pas ratunkowy... ~Portret Niektórzy twierdz±, ¿e bogów nie ma i po ¶mierci jest jedynie pustka. Ja ju¿ pozna³em tê pustkê, nie bojê siê umrzeæ ~Wied¼min: Dziki Gon - Jeste¶ psychopat±. - Wolê okre¶lenie "cz³owiek z wyobra¼ni±" ~Szeptem -Chcesz posi±¶æ moje cia³o? -Chcia³bym z nim zrobiæ wiele rzeczy, poza t± jedn±.. ~Szeptem ![]() Kpop to styl ¿ycia ![]() ~Sta³em w drzwiach garderoby i patrzy³em na cz³onków zespo³u, wiedz±c, ¿e nie mogê do nich do³±czyæ. Przepraszam.. Naprawdê chcia³em wyj¶æ na scenê. Na scenê, która jest moim ¿yciem. Dziêkujê wam i... kocham was...~ ![]() ~Nawet je¶li jêzyki s± ró¿ne, muzyka pozostaje ta sama~ ![]() ~Mam parê nóg na których mogê stan±æ, nawet gdy upadnê osiem razy~ ![]() Avatar: Legenda Aanga + inne animopodobne rzeczy ![]() - No co¶ Ty.. Ja to zrobi³am? - Tak. W³a¶nie awansowa³a¶ z wariatki na ¶wiruskê. Moje gratulacje! ![]() - Pij sok z kaktusa, jest bardzo mokry! Nic nie jest bardziej mokre od tego soku!! ![]() - Kto to jest Zuko? - To taki jeden facet w kucyku, który nas goni. - Co masz do kucyków, kucyku? - To jest wilczy ogon wojownika! ![]() - Nienawidzê ciê stryju, ¶mierdzisz! - Chyba tak nie powiedzia³e¶? - Tak, powiedzia³em.. ![]() Zemsta to tylko piêkne s³owo, które zwyczajnie usprawiedliwia samolubne czyny. ![]() Lepiej zostaæ zranionym ni¿ raniæ innych. Dobrzy ludzie bêd± szczê¶liwi na przekór wszystkiemu. ![]() Mo¿esz o mnie mówiæ, ile chcesz, ale nie wa¿ siê powiedzieæ s³owa o moim barcie! ![]() Gry, do których chêtnie wracam: - Heroes (III najlepsza) - Wied¼min - Civilization (g³ównie IV) - Overwatch - Skyrim - Battlefield - Leauge of Legends - Uncharted - Tomd Raider Je¶li chcesz pogadaæ o grach, uderzaj do mnie ![]() ![]() Cz³onkini redakcji czwartego, piêtnastego i szesnastego numeru Proroka! |
|
|
|
PaulaSmith |
Dodany dnia 06.11.2017 19:01
|
![]() Pochwa³y: 23 Postów: 2775 Dom: HufflepuffPunkty: 23034 Ranga: Niezwyciê¿ony mag Data rejestracji: 05.01.17 |
Hmmm chiñskie peda³y nie przysz³y mi do g³owy, ale rzeczywi¶cie po chiñsku strasznie ciê¿ko siê s³ucha piosenek. Wiêc jêzyk na nie, a muzyka taka nie w.moim stylu, wolê jednak.rocka.i stare kawa³ki. SHIT. Odw mnie leci: Natalia Kukulska - W biegu https://youtu.be/... |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 06.11.2017 19:47
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Pochwa³y: 3 Postów: 547 Dom: RavenclawPunkty: 11584 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 07.11.16 |
No teledysk to to ma kosmiczny, nie ma co znam t± piosenkê, jak chyba ka¿dy (?) chocia¿ ju¿ dawno jej nie s³ysza³em. Podoba mi siê w niej energetyczny refren Mo¿e to nie jest piosenka, któr± sam bym sobie pu¶ci³, ale te¿ bym nie psioczy³, gdybym j± w radiu us³ysza³, mimo wszystko hit ![]() Tina turner- Proud Mary https://m.youtube...2QUmKVsyFY ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sarahis |
Dodany dnia 07.11.2017 16:09
|
Szanujê za wokal i wiem, ¿e dla wielu ludzi Tina jest i zawsze bêdzie wielk± gwiazd±, z mroczn± histori± w tle (chyba co¶ z przemoc± domow±? nie pamiêtam dok³adnie), z której mimo wszystko uda³o jej siê uciec. No ale no. Nudne to jest po prostu, ciê¿ko by³o mi wys³uchaæ do koñca. £adny g³os. No i tyle. Shiet. Princess Chelsea - The Cigarette Duet https://www.youtu...TV_128Fz2g (~50 sek. oko³o trwa intro) >>>*<<< ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ this world is a school no one expects to stay in school forever >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() ![]() ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() ![]() >>>*<<< I just decided by the grace of the God Poseidon that you're so dead to me I dug a hole for you to lie in >>>*<<< whatever feeds your fear is closer than you think ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< <3 ;___; ![]() ![]() |
|
|
|
gordian119 |
Dodany dnia 07.11.2017 19:04
|
![]() Pochwa³y: 3 Postów: 3594 Dom: SlytherinPunkty: 14123 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 08.06.16 |
Do¶æ pomys³owa piosenka, szczerze mówi±c. I ciekawa, pokazuj±ca na swój sposób spo³eczne uwarunkowania na³ogów (a przynajmniej ja tak j± rozumiem). Wykonanie jest do¶æ dziwne, ale to ma chyba w tym przypadku drugorzêdne znaczenie. Na pewno nie jest to co¶, co bym sobie pu¶ci³, ale szanujê. Taki hit w stylu 7/10. Leonard Cohen- Dance me to the end of love Witam was, moi drodzy, w krainie czarów! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A je¶li chcecie zdobyæ Druhów gotowych na wiele, To czeka was Slytherin, Gdzie ceni± sobie fortele. Posycz sobie, ma³a ¿mijko Wij siê, ¿mijko, wij B±d¼ milutka dla Gordiana Bo ciê przybije do drzwi! ![]() Od Hermionki78 na Halloweeeeeeeeeen ![]() Order Dobrego Ucznia za 3. miejsce w konkursie na najaktywniejszego ucznia Hogwartu (2017/2018) ![]() ![]() W Hogwarcie: Gordian Stella (4.07-2016-8.07.2018) Prefekt Slytherinu 2017/2018 Bruno Boccanegra (od 8.07.2018) |
|
|
|
Sarahis |
Dodany dnia 09.11.2017 00:01
|
OH no, i tu trafi³e¶ mój s³aby punkt :D Bo mimo i¿ nie przepadam za muzyk± radiow±, Cohena znam w³a¶nie z tego ¼ród³a i kocham ca³ym sercem. Po prostu uwielbiam. Taki wokal, taki talent nie zdarza siê czêsto. Niesamowity g³os, niesamowity wokalista i ka¿dy jego utwór uwielbiam. Tak¿e bez chwili wahania hit :D. https://www.youtu...JVFxCEPS2A (+18 xD) Placebo - Meds >>>*<<< ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ this world is a school no one expects to stay in school forever >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() ![]() ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() ![]() >>>*<<< I just decided by the grace of the God Poseidon that you're so dead to me I dug a hole for you to lie in >>>*<<< whatever feeds your fear is closer than you think ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< <3 ;___; ![]() ![]() |
|
|
|
gordian119 |
Dodany dnia 09.11.2017 17:11
|
![]() Pochwa³y: 3 Postów: 3594 Dom: SlytherinPunkty: 14123 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 08.06.16 |
Placebo jako¶ do mnie nie przemawia... Nie wiem w zasadzie dlaczego. Nie mówiê ¿e ta muzyka jest z³a. Jest dobra, ma fajne teksty, ale trochê za bardzo kojarzy mi siê z takim "brudnym rockiem". Tak¿e nie mówiê ¿e to shit, ale na pewno nie jest to co¶ co bym sobie pu¶ci³ sam z siebie... Fabri Fibra ft. Gianna Nannini - In Italia Witam was, moi drodzy, w krainie czarów! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A je¶li chcecie zdobyæ Druhów gotowych na wiele, To czeka was Slytherin, Gdzie ceni± sobie fortele. Posycz sobie, ma³a ¿mijko Wij siê, ¿mijko, wij B±d¼ milutka dla Gordiana Bo ciê przybije do drzwi! ![]() Od Hermionki78 na Halloweeeeeeeeeen ![]() Order Dobrego Ucznia za 3. miejsce w konkursie na najaktywniejszego ucznia Hogwartu (2017/2018) ![]() ![]() W Hogwarcie: Gordian Stella (4.07-2016-8.07.2018) Prefekt Slytherinu 2017/2018 Bruno Boccanegra (od 8.07.2018) |
|
|
|
Zireael |
Dodany dnia 09.11.2017 23:10
|
![]() Pochwa³y: 5 Postów: 766 Dom: GryffindorPunkty: 12754 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 14.07.14 |
Zdecydowanie jestem na nie. Po czê¶ci dlatego, ¿e w ogóle nie lubiê rapu ani temu podobnych, jako¶ nie potrafiê siê wczuæ w takie rzeczy. Inny jêzyk nie jest przeszkod±, bo sama s³ucham piosenek po koreañsku, mimo wszystko tutaj jestem zmuszona powiedzieæ shit. Happysad - D³uga droga w dó³ https://www.youtu...79BtDkZoH4 ![]() ![]() ![]() Uwa¿aj, komu siê nara¿asz, bo nie znasz dnia ani godziny, kiedy przyjdzie po Ciebie mafia.. ![]() ![]() Je¶li bóg, to tylko jeden ![]() ![]() Prawdziwy rycerz powinien siê w swoim ¿yciu wykazywaæ piêcioma cechami: 1. Hojno¶ci± ![]() ![]() ![]() ![]() 2. M±dro¶ci± ![]() ![]() ![]() ![]() 3. Waleczno¶ci± ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 4. Honorem ![]() ![]() ![]() 5. Wspó³czuciem ![]() ![]() przede wszystkim jednak.. ![]() ...powinien pozostawaæ w naszych sercach bez wzglêdu na wszystko ![]() ![]() Jak gdyby jedynym w³a¶ciwym czasem ¿ycia by³a przesz³o¶æ... ![]() ![]() MOJA KAPLICZKA *Wyznawczyni Borszewicza!* szukam ¶wiata w którym jedna jaskó³ka czyni wiosnê gdzie szewc chodzi w butach gdzie jak ciê widz± to dzieñ dobry szukam ¶wiata w którym cz³owiek cz³owiekowi cz³owiekiem *** czasem chcia³bym zostawiæ to wszystko i ta g³upia nadzieja ¿e mam co¶ jeszcze do zostawienia *** *Orêdowniczka Happysad!* Bo wszystkie drogi st±d Prowadz± na tory Wszystkie drogi st±d Na kolejowy most.. Ju¿ do Ciebie biegnê Ile w p³ucach mam si³ Chocia¿ patrzê przed siebie I nie widzê nic Tak czêsto Ciê widzê Choæ tak rzadko spotykam Smaku Twego nie znam Choæ tak czêsto Ciê mam Na koñcu jêzyka I ju¿ siê modlê Do spadaj±cych gwiazd Bo mi brakuje ciep³a Twych rozchylonych warg Hej Ja przed Tob± siê rozbieram Zrzucam zmiête brudne my¶li I przed Tob± umieram Chore serce otwieram Bez znieczulenia O, udupienie totalne Niewiasty nosisz imiê Ile Ciê trzeba dotkn±æ razy ¯eby siê cz³owiek poparzy³ Koncerty: - festiwal, Poznañ; pierwsze zetkniêcie z zespo³em - festiwal, Swarzêdz; deszcz; zna³am prawie ka¿d± piosenkê - Poznañ; pierwszy zamkniêty koncert; ~zmêczony~<3 *Wierny cz³onek Overwatch!* ]Bohaterowie nigdy nie umieraj±. Zhakowaæ mo¿na wszystko.. i wszystkich. ![]() *Od lat na li¶cie rezerwowej Avengersów!* - ¯o³nierzyk. Postaæ nie z tej epoki. - Ale za to z tej planety. ![]() - Do¶æ tego! Wszyscy stoicie ni¿ej ode mnie! Patrzysz na boga, szkaradny stworze! I nie godzê siê, aby pomiata³ mn±... - Wielki mi bóg. ![]() - Tu holograficzny sobowtór Tony'ego Starka. Nagraj wiadomo¶æ. - To pilne. - To nagraj siê pilnie. O, w³amanie! ![]() *Winter is coming..* Je¶li dostaniesz jakie¶ imiê, przyjmij je, uczyñ swoim, a wtedy ju¿ nigdy ciê nim nie zrani±. ![]() Ten, kto boi siê przegraæ, ju¿ przegra³. ![]() ![]() Mój uk³on w stronê starych, cudownych bajek ![]() Mulan - za pokazanie, ¿e bycie sob± jest najwa¿niejsze<3 ![]() Planeta Skarbów - bo nauczy³a wierzyæ we w³asne si³y<3 ![]() Zakochany kundel - za zaszczepienie w sercu tej bezinteresownej mi³o¶ci<3 ![]() Herkules - za udowodnienie, ¿e ciê¿k± prac± mo¿na osi±gn±æ wszystko<3 ![]() Alladyn - nauczy³, ¿e powinno siê pod±¿aæ za marzeniami<3 ![]() ![]() Tabliczka cytatów! Strach nauczy siê mnie baæ ~Dotyk Julii Mi³o¶æ - zabije Ciê i jednocze¶nie Ciê ocali ~Delirium Piek³o jest puste, a wszystkie demony s± tutaj ~William Shakespeare Usta twoje: ocean ró¿owy. Spojrzenie: fala wzburzona. A twoje szerokie ramiona: Pas ratunkowy... ~Portret Niektórzy twierdz±, ¿e bogów nie ma i po ¶mierci jest jedynie pustka. Ja ju¿ pozna³em tê pustkê, nie bojê siê umrzeæ ~Wied¼min: Dziki Gon - Jeste¶ psychopat±. - Wolê okre¶lenie "cz³owiek z wyobra¼ni±" ~Szeptem -Chcesz posi±¶æ moje cia³o? -Chcia³bym z nim zrobiæ wiele rzeczy, poza t± jedn±.. ~Szeptem ![]() Kpop to styl ¿ycia ![]() ~Sta³em w drzwiach garderoby i patrzy³em na cz³onków zespo³u, wiedz±c, ¿e nie mogê do nich do³±czyæ. Przepraszam.. Naprawdê chcia³em wyj¶æ na scenê. Na scenê, która jest moim ¿yciem. Dziêkujê wam i... kocham was...~ ![]() ~Nawet je¶li jêzyki s± ró¿ne, muzyka pozostaje ta sama~ ![]() ~Mam parê nóg na których mogê stan±æ, nawet gdy upadnê osiem razy~ ![]() Avatar: Legenda Aanga + inne animopodobne rzeczy ![]() - No co¶ Ty.. Ja to zrobi³am? - Tak. W³a¶nie awansowa³a¶ z wariatki na ¶wiruskê. Moje gratulacje! ![]() - Pij sok z kaktusa, jest bardzo mokry! Nic nie jest bardziej mokre od tego soku!! ![]() - Kto to jest Zuko? - To taki jeden facet w kucyku, który nas goni. - Co masz do kucyków, kucyku? - To jest wilczy ogon wojownika! ![]() - Nienawidzê ciê stryju, ¶mierdzisz! - Chyba tak nie powiedzia³e¶? - Tak, powiedzia³em.. ![]() Zemsta to tylko piêkne s³owo, które zwyczajnie usprawiedliwia samolubne czyny. ![]() Lepiej zostaæ zranionym ni¿ raniæ innych. Dobrzy ludzie bêd± szczê¶liwi na przekór wszystkiemu. ![]() Mo¿esz o mnie mówiæ, ile chcesz, ale nie wa¿ siê powiedzieæ s³owa o moim barcie! ![]() Gry, do których chêtnie wracam: - Heroes (III najlepsza) - Wied¼min - Civilization (g³ównie IV) - Overwatch - Skyrim - Battlefield - Leauge of Legends - Uncharted - Tomd Raider Je¶li chcesz pogadaæ o grach, uderzaj do mnie ![]() ![]() Cz³onkini redakcji czwartego, piêtnastego i szesnastego numeru Proroka! |
|
|
|
Sarahis |
Dodany dnia 10.11.2017 23:14
|
Tak jak pisa³am w twoim temacie, ni ziêbi mnie to ni grzeje. Happysad w sam sobie nie jest jaki¶ z³y, ale to nie jest te¿ co¶ niesamowitego, ni w górê, ni w dó³ skali, a przeciêtno¶ci nie lubiê. Nawet je¿eli jest bardziej hmm na plus ni¿ minus (OESU to zabrzmia³o jak s³ynne "jestem za, a nawet przeciw", ale tak czujê xD). W ka¿dym razie nie shit na pewno, ale te¿ i nie hit. Chinese Man - Golden Age https://www.youtu...kn4DdYEP9A >>>*<<< ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ this world is a school no one expects to stay in school forever >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() ![]() ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() ![]() >>>*<<< I just decided by the grace of the God Poseidon that you're so dead to me I dug a hole for you to lie in >>>*<<< whatever feeds your fear is closer than you think ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< <3 ;___; ![]() ![]() |
|
|
|
Shadow_Angel |
Dodany dnia 11.11.2017 18:17
|
![]() Postów: 33 Dom: SlytherinPunkty: 251 Ranga: Najsprytniejszy wsród ¦lizgonów Data rejestracji: 23.04.16 |
Niestety do mnie ten utwór nie przemawia . Mo¿e ludziom to siê podoba ale jak dla mnie jest to utwór przeciêtny . Linia melodyczna nie powala , wokal tak¿e jest przeciêtny . Nie jest to ani shit ani hit . Nic wiêcej nie mogê powiedzieæ . Ode mnie co¶ polskiego Pozytywka-Le¶ni ( polecam wys³uchaæ do koñca ) https://youtu.be/... |
|
|
|
gordian119 |
Dodany dnia 11.11.2017 18:58
|
Nie, nie, nie i jeszcze raz nie! Raz, ¿e to metal, którego nie lubiê, nie widzê za bardzo sensu w takim darciu ryja. Dwa, ¿e ten kto zrobi³ tê piosenkê dokona³ najwiêkszego mo¿liwego gwa³tu na historii przeprowadzaj±c jej ewidentn± i niczym nie ukrywan± ideologizacjê, a by³ o krok od jej upolitycznienia. Shit, bez zastanowienia. Elton John- Sacrifice Witam was, moi drodzy, w krainie czarów! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A je¶li chcecie zdobyæ Druhów gotowych na wiele, To czeka was Slytherin, Gdzie ceni± sobie fortele. Posycz sobie, ma³a ¿mijko Wij siê, ¿mijko, wij B±d¼ milutka dla Gordiana Bo ciê przybije do drzwi! ![]() Od Hermionki78 na Halloweeeeeeeeeen ![]() Order Dobrego Ucznia za 3. miejsce w konkursie na najaktywniejszego ucznia Hogwartu (2017/2018) ![]() ![]() W Hogwarcie: Gordian Stella (4.07-2016-8.07.2018) Prefekt Slytherinu 2017/2018 Bruno Boccanegra (od 8.07.2018) |
|
|
|
Sarahis |
Dodany dnia 11.11.2017 19:10
|
wokal tak¿e jest przeciêtny Ale tam niemal zupe³nie nie ma wokalu ![]() ![]() Eltona bardzo szanujê za ogó³ twórczo¶ci, piêkne teksty i bardzo specyficzny wokal. Ten kawa³ek jest jak dla mnie za czêsto puszczany wszêdzie, dlatego mi siê dawno przejad³ i nie mam ochoty go dobrowolnie w³±czaæ. Nie mniej jednak to jest klasa sama w sobie, hit. Tame Impala - The Less I Know The Better https://www.youtu...BzrzS1Ag_g >>>*<<< ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ this world is a school no one expects to stay in school forever >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() ![]() ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() ![]() >>>*<<< I just decided by the grace of the God Poseidon that you're so dead to me I dug a hole for you to lie in >>>*<<< whatever feeds your fear is closer than you think ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< <3 ;___; ![]() ![]() |
|
|
|
gordian119 |
Dodany dnia 11.11.2017 19:27
|
To by³a jedna z najdziwniejszych rzeczy jakie w ¿yciu widzia³em Bardziej teledysk ni¿ piosenka, bo ona sama by³a chyba w jego cieniu... Nie wiem jak to oceniæ, raczej czego¶ takiego nie s³ucham, ale w swoim gatunku to byæ mo¿e hit, zatem takie mocne 5/10 na zachêtê ![]() Black- Wonderful Life Witam was, moi drodzy, w krainie czarów! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A je¶li chcecie zdobyæ Druhów gotowych na wiele, To czeka was Slytherin, Gdzie ceni± sobie fortele. Posycz sobie, ma³a ¿mijko Wij siê, ¿mijko, wij B±d¼ milutka dla Gordiana Bo ciê przybije do drzwi! ![]() Od Hermionki78 na Halloweeeeeeeeeen ![]() Order Dobrego Ucznia za 3. miejsce w konkursie na najaktywniejszego ucznia Hogwartu (2017/2018) ![]() ![]() W Hogwarcie: Gordian Stella (4.07-2016-8.07.2018) Prefekt Slytherinu 2017/2018 Bruno Boccanegra (od 8.07.2018) |
|
|
|
Sarahis |
Dodany dnia 15.11.2017 17:07
|
Kolejny wielki hit lat osiemdziesi±tych, wokal genialny, kompozycja ponadczasowa, mimo i¿ jest to muzyka popularna, ale wiadomo, ¿e kiedy¶ prezentowa³a wy¿szy poziom ni¿ obecnie. Brakuje teraz w radiu tego typu przebojów, ale my¶lê, ¿e odbiorcy równie¿ siê zmienili (s± mniej wymagaj±cy) i to ju¿ by³oby zbyt "ambitne" (w jakimkolwiek znaczeniu) dla m³odszej czê¶ci spo³eczeñstwa. Daj co¶, co bêdê musia³a w³±czyæ, bo póki co tylko szlagierami zarzucasz, gordian :<. Laura Marling - Night Terror https://www.youtu...sIKbH9p9zI >>>*<<< ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ this world is a school no one expects to stay in school forever >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() ![]() ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() ![]() >>>*<<< I just decided by the grace of the God Poseidon that you're so dead to me I dug a hole for you to lie in >>>*<<< whatever feeds your fear is closer than you think ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< <3 ;___; ![]() ![]() |
|
|
|
gordian119 |
Dodany dnia 15.11.2017 17:33
|
Piosenka mi siê podoba, ale jest do¶æ melancholijna, nawet wiêcej- upiorna. Teledysk bardzo mnie wci±gn±³, ale tekstu piosenki szczerze mówi±c nie rozumiem... Czy autorka chce wyraziæ g³êbok± têsknotê? W pierwszym momencie wydawa³o mi siê te¿, ¿e to wspomnienie gwa³tu. Jednak dajê hit ![]() Skoro chcecie co¶, czego (prawie) na pewno znacie, to zapodam wam piosenkê z brytyjskiego programu dla dzieci, popularyzacja historii czyli moja dziedzina ![]() Bad Roman Emperors Witam was, moi drodzy, w krainie czarów! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A je¶li chcecie zdobyæ Druhów gotowych na wiele, To czeka was Slytherin, Gdzie ceni± sobie fortele. Posycz sobie, ma³a ¿mijko Wij siê, ¿mijko, wij B±d¼ milutka dla Gordiana Bo ciê przybije do drzwi! ![]() Od Hermionki78 na Halloweeeeeeeeeen ![]() Order Dobrego Ucznia za 3. miejsce w konkursie na najaktywniejszego ucznia Hogwartu (2017/2018) ![]() ![]() W Hogwarcie: Gordian Stella (4.07-2016-8.07.2018) Prefekt Slytherinu 2017/2018 Bruno Boccanegra (od 8.07.2018) |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 15.11.2017 17:43
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Pochwa³y: 3 Postów: 547 Dom: RavenclawPunkty: 11584 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 07.11.16 |
O matko co Ty tu da³e¶ Gordian chyba pierwsza nuta jakiej tu s³ucham, która nie jest na youtube przyznam Ci siê, ¿e mi siê zacie³a w 2:10 i nie chce i¶æ dalej, takie popowe to jest i kojarzy mi siê z piosenkami Michaela Jacksona, jednak to nie to samo, ode mnje takie 5/10 (?)UEFA Champions League® Anthem (Full + Lyrics) https://m.youtube...f9LUNB-JsM ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sarahis |
Dodany dnia 16.11.2017 12:14
|
No ³adne, ³adne, jak to muzyka klasyczna. Kojarzy mi siê z okresem, w którym chodzi³am z ch³opakiem na Ligê Mistrzów UEFA do multikina i gimbami dr±cymi ryjki ca³e mecze, piêkne wspomnienia. Ciê¿ko mi to oceniæ jako utwór kurczê, bo to tak jakbym mia³a Mazurek D±browskiego oceniaæ czy przyk³adowo Marsyliankê... Tak¿e eee x/10?Parov Stelar - All Night https://www.youtu...C7UgR_sIW0 >>>*<<< ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ this world is a school no one expects to stay in school forever >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() ![]() ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() ![]() >>>*<<< I just decided by the grace of the God Poseidon that you're so dead to me I dug a hole for you to lie in >>>*<<< whatever feeds your fear is closer than you think ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< <3 ;___; ![]() ![]() |
|
|
|
| Podziel siê z innymi: |
|
| Przejd¼ do forum: |

Nadal czujê siê na 17 lat, a ju¿ 26 na karku 

Christina

Slytherin

Hufflepuff
Gryffindor

Ravenclaw
znam t± piosenkê, jak chyba ka¿dy (?) chocia¿ ju¿ dawno jej nie s³ysza³em. Podoba mi siê w niej energetyczny refren 

Tak¿e eee x/10?