Logowanie
Facebook
Shoutbox
Wspó³praca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjêcie
Zobacz temat
|
Hit czy shit
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 14.02.2018 18:38
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Pochwa³y: 3 Postów: 547 Dom: RavenclawPunkty: 11584 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 07.11.16 |
Przecie¿ to jest cover piosenki Bocelliego I Brightman. Ogarnij Tyle, ¿e to po angielsku jest T± Twoj± piosenkê znam. Kiedy¶ mi j± Sam Quest wys³a³a, ale ja ju¿ j± zna³em wcze¶niej. Bardzo ona mi siê podoba, jest taka w sam raz do rozkminy. Hit. 10/10. To teraz masz orygina³ .Sarah Brightman & Andrea Bocelli - Time to Say Goodbye (1997) [720p] https://m.youtube...3ENX3aHlqU ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Shanti Black |
Dodany dnia 14.02.2018 18:39
|
![]() Pochwa³y: 29 Postów: 3240 Dom: GryffindorPunkty: 44242 Ranga: Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz! Data rejestracji: 20.07.14 |
Luuuuj, ja to znam! Ba, kiedy¶ mi siê podoba³o, ale potem stwierdzi³am, ¿e ten typ muzyki jednak nie jest dla mnie. Niemniej jednak dobrze mi siê kojarzy ( z dzieciñstwem ), dlatego dla mnie to jest HIT. No i zazdroszczê tej pani g³osu, Bocellemu te¿, bo wyci±gaæ takie nutki, to ja bym chcia³a, a wychodzi jedynie pianie ![]() A ode mnie leci numer, który w moim otoczeniu co chwilê jest puszczany, trochê inna strona muzyki Deemz x Bedoes x PlanBe - Eldorado https://www.youtu...d6Y--1jrKY Ciekawa jestem, jak go tutaj ocenicie :3 ![]() ![]() W Hogwarcie Cynthia Lynwood. Nikt wa¿ny, ale lubi przypa³y, prefekt Hogwartu. Na stronie: - prefekt Gryffindoru (14 edycja; 27.07.2015 - 11.11.2015) - przewodnicz±ca Karczmy pod Parchatym Trollem (31.08.2015 - 21.11.2015) - Redaktor Naczelna Proroka Niecodziennego (Wydanie 4 - Halloween), (Wydanie 5 - Nowy Rok, (Wydanie 15 Walentynki), (Wydanie 16 (Huncwoci)) - Prefekt Hogwartu (27.08.2017-) ![]() Bo mogê ![]() ![]() Sim Shanti w wykonaniu EmilyWright ![]() ![]() Magiczna siódemka ![]() Magiczna siódemka part II ![]() Ciekawa liczba punkcików ![]() ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 14.02.2018 18:57
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Pochwa³y: 3 Postów: 547 Dom: RavenclawPunkty: 11584 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 07.11.16 |
No teledysk mo¿e byæ. Fajna kamera, jest kabriolet i jakie¶ tam dziewczyny. Mo¿e nawet ³adne. Co do piosenki to mi siê nie podoba. Nie lubiê jak kto¶ mówi o mi³o¶ci i przeklina przy tym. Po prostu nie. Nawet nie dos³ucha³em do koñca. Takie 5/10.Borys LBD featuring Bado - Jessica https://m.youtube...00_feh_EE4 ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
gordian119 |
Dodany dnia 14.02.2018 19:23
|
![]() Pochwa³y: 3 Postów: 3594 Dom: SlytherinPunkty: 14123 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 08.06.16 |
Sorry, nie znam dobrze angielskiego, w³oski o wiele lepiej, a jak inna muzyka to ju¿ siê kompletnie nie po³apa³em ![]() To ju¿ kompletnie nie mój typ muzyki, wiêc kompletnie nie wiem jak go oceniæ Mo¿e s³ucha siê tego przyjemnie je¶li kto¶ to lubi, mnie to jednak ciutkê dra¿ni, tak¿e nie wiem za bardzo co powiedzieæ Ani to hit, ani shit (bo musi byæ oceniane w swoim gatunku, prawda?).Nie wiem dlaczego, ale tutaj dwa razy leci dok³adnie to samo, wiêc wystarczy ¿e ods³uchacie do po³owy Rodrigo Amarante - Tuyo Edytowane przez gordian119 dnia 14.02.2018 19:27
Witam was, moi drodzy, w krainie czarów! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A je¶li chcecie zdobyæ Druhów gotowych na wiele, To czeka was Slytherin, Gdzie ceni± sobie fortele. Posycz sobie, ma³a ¿mijko Wij siê, ¿mijko, wij B±d¼ milutka dla Gordiana Bo ciê przybije do drzwi! ![]() Od Hermionki78 na Halloweeeeeeeeeen ![]() Order Dobrego Ucznia za 3. miejsce w konkursie na najaktywniejszego ucznia Hogwartu (2017/2018) ![]() ![]() W Hogwarcie: Gordian Stella (4.07-2016-8.07.2018) Prefekt Slytherinu 2017/2018 Bruno Boccanegra (od 8.07.2018) |
|
|
|
Yashenah |
Dodany dnia 14.02.2018 19:26
|
![]() Postów: 100 Dom: GryffindorPunkty: 1105 Ranga: Prefekt Naczelny Gryffindoru Data rejestracji: 28.06.17 |
Dla mnie Tuyo odpada. Jako¶ to nie dla mnie i nie przemawia, choæ lubiê hiszpañski oraz w³oski przy okazji. Dla mnie do¶æ s³abe, niestety, a szkoda. Lubiê natomiast inne piosenki hiszpañskojêzyczne czy w³oskojêzyczne. Jednak pomijaj±c fakt obu jêzyków, ja mam melodiê filmow± z Bollywoodu. Mohabbatein - love theme instrumental: https://www.youtu...ujbt1_5KZk Jest kilka dróg, ale to od Ciebie zale¿y, któr± wybierzesz.
truth, freedom, hope and faith Nothing is true. Everything is permitted. |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 14.02.2018 23:00
|
Bardzo ³adna ta Hinduska, która siê tam przejawia na wiêkszo¶ci zdjêæ . Trochê szkoda, ¿e bez teledysku i praktycznie bez s³ów. Mo¿e by mogli do tego nagraæ jakie¶ tañcz±ce kobiety, od razu by lepiej siê ogl±da³o. Szkoda, ¿e takie krótkie. Nawet mo¿e byæ. Tak¿e 7/10. Ode mnie co¶, co ostatnio by³o w The Voice of Kids.Josh Groban - You Raise Me Up (Official Music Video) https://m.youtube...JxrX42WcjQ ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sarahis |
Dodany dnia 18.02.2018 17:51
|
![]() Pochwa³y: 5 Postów: 1187 Dom: SlytherinPunkty: 5756 Ranga: Szatan w lesie Data rejestracji: 05.01.09 |
No smêty, smêty jak zawsze. S³ysza³am ten kawa³ek wiele razy, nie jest z³y, ale jaki¶ wybitny te¿ nie. ¦rednio podoba mi siê barwa g³osu wokalisty, nie potrafiê jej "odtworzyæ", kompletnie "zapominalna". Podsumowuj±c, jakby lecia³o w radio, to bym nie prze³±czy³a, ani pewnie nawet bym nie zauwa¿y³a, ¿e to leci ;d. Ale sama z siebie bym sobie tego nie zapoda³a. ¦redniawka. Placebo - Pure Morning https://www.youtu...4JhtoR39M0 >>>*<<< ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ this world is a school no one expects to stay in school forever >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() ![]() ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() ![]() >>>*<<< I just decided by the grace of the God Poseidon that you're so dead to me I dug a hole for you to lie in >>>*<<< whatever feeds your fear is closer than you think ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< <3 ;___; ![]() ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 18.02.2018 21:40
|
Smêty? Trochê wiêcej uczuæ i empatii dla muzyki Co do Twojej nuty, to ju¿ chyba ju¿ chyba tradycja, ale nie podoba mi siê teledysk, znowu jest jaki¶ psychodeliczny, je¶li mogê tak powiedzieæ, dziewczyna, z czarnymi w³osami, w czarnym ubraniu, z czarnymi paznokciami próbuje siê zabiæ, taki ju¿ stereotyp chyba, piosenka jednak mi siê podoba³a, tak¿e 8/10.Cher - The Shoop Shoop Song (It's In His Kiss) [Official Music Video] https://m.youtube...CpKQjqb8Y4 Edytowane przez AdersYooo dnia 18.02.2018 21:48
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
gordian119 |
Dodany dnia 18.02.2018 21:58
|
![]() Pochwa³y: 3 Postów: 3594 Dom: SlytherinPunkty: 14123 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 08.06.16 |
No co ja mogê powiedzieæ... uwielbiam Cher Naprawdê, czasem s³uchaj±c jej mo¿na pomy¶leæ, ¿e ¶piewa to facet A tej piosenki trudno nie znaæ, jest znakomita, no naprawdê nie wiem co mam dodaæ, po prostu uwielbiam Hit zdecydowanie.Adriano Celentano - Il tempo se ne va Witam was, moi drodzy, w krainie czarów! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A je¶li chcecie zdobyæ Druhów gotowych na wiele, To czeka was Slytherin, Gdzie ceni± sobie fortele. Posycz sobie, ma³a ¿mijko Wij siê, ¿mijko, wij B±d¼ milutka dla Gordiana Bo ciê przybije do drzwi! ![]() Od Hermionki78 na Halloweeeeeeeeeen ![]() Order Dobrego Ucznia za 3. miejsce w konkursie na najaktywniejszego ucznia Hogwartu (2017/2018) ![]() ![]() W Hogwarcie: Gordian Stella (4.07-2016-8.07.2018) Prefekt Slytherinu 2017/2018 Bruno Boccanegra (od 8.07.2018) |
|
|
|
percepcja |
Dodany dnia 18.02.2018 22:17
|
![]() Postów: 30 Dom: HufflepuffPunkty: 67 Ranga: Uczeñ Hogwartu Data rejestracji: 16.02.18 |
Nie mój typ muzyki, ale daje mi takie toskañskie vibesy i trochê siê rozczulam, dom w Toskanii to marzenie mojej drugiej po³ówki. Fajnie by siê s³ucha³o siedz±c w dobrym towarzystwie i pij±c wino. Bardzo nastrojowo i kinda nostalgicznie, ale w dobry sposób. Marina and The Diamonds - Primadonna https://www.youtu...j5L9SYhoSE |
|
|
|
gordian119 |
Dodany dnia 18.02.2018 22:23
|
A to z kolei totalnie nie mój typ muzyki Piosenka raczej ca³kiem spoko, chocia¿ g³os tej wokalistki mnie irytuje, brzmi potwornie sztucznie... Teledysk te¿ jest dosyæ dziwny, nie wiem jak to oceniæ. Strasznie dziwaczna piosenka Takie 6/10.Ville Vallo ft. Natalia Avelon - Summer wine Witam was, moi drodzy, w krainie czarów! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A je¶li chcecie zdobyæ Druhów gotowych na wiele, To czeka was Slytherin, Gdzie ceni± sobie fortele. Posycz sobie, ma³a ¿mijko Wij siê, ¿mijko, wij B±d¼ milutka dla Gordiana Bo ciê przybije do drzwi! ![]() Od Hermionki78 na Halloweeeeeeeeeen ![]() Order Dobrego Ucznia za 3. miejsce w konkursie na najaktywniejszego ucznia Hogwartu (2017/2018) ![]() ![]() W Hogwarcie: Gordian Stella (4.07-2016-8.07.2018) Prefekt Slytherinu 2017/2018 Bruno Boccanegra (od 8.07.2018) |
|
|
|
PaulaSmith |
Dodany dnia 18.02.2018 22:24
|
![]() Pochwa³y: 23 Postów: 2775 Dom: HufflepuffPunkty: 23034 Ranga: Niezwyciê¿ony mag Data rejestracji: 05.01.17 |
UWIELBIAM TEN KAWA£EK! A Valo mi Deepa przypomina za czasów pierwszych czê¶ci Piratów, co jest na plus Ale wracaj±c do muzyki, lubiê jej tak± trochê teatraln± formê. Zreszt± duet tej pary to bardzo dobry pomys³. Zdecydowanie HIT.Ode mnie co¶ bardziej stonowanego Justyna Steczkowska - Wracam do domu https://www.youtu...fgvQbyafQ8 Edytowane przez PaulaSmith dnia 18.02.2018 22:27
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sarahis ![]() |
|
|
|
gordian119 |
Dodany dnia 18.02.2018 22:31
|
Nie przepadam za Steczkowsk±. Po prostu ani trochê nie podoba mi siê jej styl ¶piewania. A ta piosenka... faktycznie stonowana, nastrojowa. Co tu du¿o gadaæ- smutna! Poniewa¿ mamy tutaj tylko piosenkê przy akompaniamencie fortepianu, trudno powiedzieæ co innego, ale sama w sobie piosenka ca³kiem niez³a... Chris DeBurgh - Lady in red Witam was, moi drodzy, w krainie czarów! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A je¶li chcecie zdobyæ Druhów gotowych na wiele, To czeka was Slytherin, Gdzie ceni± sobie fortele. Posycz sobie, ma³a ¿mijko Wij siê, ¿mijko, wij B±d¼ milutka dla Gordiana Bo ciê przybije do drzwi! ![]() Od Hermionki78 na Halloweeeeeeeeeen ![]() Order Dobrego Ucznia za 3. miejsce w konkursie na najaktywniejszego ucznia Hogwartu (2017/2018) ![]() ![]() W Hogwarcie: Gordian Stella (4.07-2016-8.07.2018) Prefekt Slytherinu 2017/2018 Bruno Boccanegra (od 8.07.2018) |
|
|
|
| Angelina Johnson |
Dodany dnia 18.02.2018 22:46
|
![]() Pochwa³y: 23 Postów: 8024 Dom: SlytherinPunkty: 32803 Ranga: Komentuj FF, to siê u¶miechnê Data rejestracji: 13.05.07 |
Ooo, nawet nie wiedzia³am, ¿e to znam, a znam ;D Bardzo fajna, nastrojowa piosenka. Lubiê takie mêskie, lekko zachrypniête g³osy. Muzyka delikatna, idealna do kolacji przy ¶wiecach. Romantycznie, zwiewnie. Podoba mi siê. Zdecydowanie hit! teledysk tragiczny Mama i my Pamiêtaj chemiku m³ody, komentuj ficki lub zmieñ siê w odchody made by Mikasa, Butelka 31.07.2020r. ![]() ![]() ![]() ![]() Slytherin! Sss.. Nigdy nie pozwoli³em aby szko³a przeszkadza³a mi w edukacji. Zawsze mia³am szczê¶cie. I znów bêdê je mieæ. Krew na twoich rêkach, Falka, Krew na twej sukience P³oñ, p³oñ, Falka, za twe zbrodnie Sp³oñ i skonaj w mêce! Trochê wstyd, ale có¿, zas³u¿y³am ;D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
gordian119 |
Dodany dnia 18.02.2018 22:47
|
Nigdy nie odwa¿y³bym siê powiedzieæ, ¿e co¶ ze Studia Accantus to shit. Kto wie, czy to nie najlepsze g³osy w naszym kraju. A to chyba cover jakiej¶ piosenki z lat 20, takie ³adne tradycyjnojazzowe brzmienie A piosenka fajna, ca³kiem zabawna, ale chyba tylko dopóki samemu siê podobnej historii nie do¶wiadczy Hit ![]() Timbaland ft. Keri Hilson - The way I are Witam was, moi drodzy, w krainie czarów! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A je¶li chcecie zdobyæ Druhów gotowych na wiele, To czeka was Slytherin, Gdzie ceni± sobie fortele. Posycz sobie, ma³a ¿mijko Wij siê, ¿mijko, wij B±d¼ milutka dla Gordiana Bo ciê przybije do drzwi! ![]() Od Hermionki78 na Halloweeeeeeeeeen ![]() Order Dobrego Ucznia za 3. miejsce w konkursie na najaktywniejszego ucznia Hogwartu (2017/2018) ![]() ![]() W Hogwarcie: Gordian Stella (4.07-2016-8.07.2018) Prefekt Slytherinu 2017/2018 Bruno Boccanegra (od 8.07.2018) |
|
|
|
percepcja |
Dodany dnia 18.02.2018 22:52
|
![]() Postów: 30 Dom: HufflepuffPunkty: 67 Ranga: Uczeñ Hogwartu Data rejestracji: 16.02.18 |
Klasyk ka¿dej imprezy, wszyscy znaj± i dobrze siê bawi±. Aczkolwiek z w³asnej woli ¿eby pos³uchaæ fajnej muzyczki chyba bym sobie nie pu¶ci³a, jednak sprawia, ¿e czujê flow i mam ochotê powygibusowaæ na parkiecie. 8) Perfume Genius - Queen https://www.youtu...7OSSUwPVM4 |
|
|
|
gordian119 |
Dodany dnia 18.02.2018 22:54
|
Mówi³a¶ ¿e znajdziesz co¶ dziwnego i... có¿, jak powiedzia³a¶, tak zrobi³a¶ Ta piosenka jest mega dziwna, taka... psychopatyczna wrêcz Na pocz±tku pomy¶la³em ¿e us³yszê jakie¶ rockowe brzmienia, a dostali¶my co¶ w tym stylu co na ogó³ daje nam tu Sarahis Nie wiem co o tym powiedzieæ, raczej nie s³ucham takich rzeczy...Leonard Cohen - Dance me to the end of love Witam was, moi drodzy, w krainie czarów! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A je¶li chcecie zdobyæ Druhów gotowych na wiele, To czeka was Slytherin, Gdzie ceni± sobie fortele. Posycz sobie, ma³a ¿mijko Wij siê, ¿mijko, wij B±d¼ milutka dla Gordiana Bo ciê przybije do drzwi! ![]() Od Hermionki78 na Halloweeeeeeeeeen ![]() Order Dobrego Ucznia za 3. miejsce w konkursie na najaktywniejszego ucznia Hogwartu (2017/2018) ![]() ![]() W Hogwarcie: Gordian Stella (4.07-2016-8.07.2018) Prefekt Slytherinu 2017/2018 Bruno Boccanegra (od 8.07.2018) |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 19.02.2018 13:10
|
No, no, no, szkoda, ¿e bez teledysku jak tak sobie popatrzy³em na tytu³ to pomy¶la³em sobie, ¿e nie znam, i, ¿e jedyna piosenka Cohena jak± znam to Hallelujah, no, ale siê pomyli³em, ju¿ to s³ysza³em, po prostu po tytule nie kojarzy³em. No niby fajne i na pewno jedna z lepszych piosenek jego, ale trochê mnie nudzi i znudzi³a ta ci±gle powtarzana fraza Dance Me. Tak¿e ode mnie, takie 6/10.Justin Bieber - Love Yourself Lyrics https://m.youtube...MSIR210mRg ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sarahis |
Dodany dnia 19.02.2018 13:45
|
![]() Pochwa³y: 5 Postów: 1187 Dom: SlytherinPunkty: 5756 Ranga: Szatan w lesie Data rejestracji: 05.01.09 |
Bo¿e, jeden z najgorszych i najbeznadziejniejszych g³osów w obecnej fali popu. Nie mam nic do go¶cia, taki tam pod¶piewuj±cy dzieciak (teraz ju¿ m³ody mê¿czyzna), ale nigdy nie rozumia³am na niego hypu w¶ród nastolatek. Pewnie dlatego, ¿e jak ja dojrzewa³am, to by³am w krêgu znajomych, którzy doceniali star±, porz±dn± muzykê, albo now±, ale bardziej alternatywn± i nie nasi±k³am radiówkami (DZIÊKI CI HPNECIE) . Ogólnie kawa³ek jak na Biebera nie jest jaki¶ z³y, widaæ, ¿e ewoluuje ch³opak. Takie 2/10RUIΠ ╺╸ ritual https://www.youtu...e1cdyGfMeA dziewczyna, z czarnymi w³osami, w czarnym ubraniu, z czarnymi paznokciami próbuje siê zabiæ To jest facet. Heh. >>>*<<< ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ this world is a school no one expects to stay in school forever >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() ![]() ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() ![]() >>>*<<< I just decided by the grace of the God Poseidon that you're so dead to me I dug a hole for you to lie in >>>*<<< whatever feeds your fear is closer than you think ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< <3 ;___; ![]() ![]() |
|
|
|
gordian119 |
Dodany dnia 19.02.2018 16:41
|
O matko kochana, co to by³o? Jaka¶ psychiczna muzyka... Po tytule spodziewa³em siê jakiego¶ motywu satanistycznego Nawet nie umiem tego oceniæ, bo to nie ma s³ów. Ca³y obraz to jedno zdjêcie, które te¿... du¿o mówi Nie wiem no, na pewno nie s³ucham takiej muzyki, kompletnie nie wiem jak mam siê do tego odnie¶æ ![]() Paul McCartney - Hope of deliverance Edytowane przez gordian119 dnia 19.02.2018 17:59
Witam was, moi drodzy, w krainie czarów! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A je¶li chcecie zdobyæ Druhów gotowych na wiele, To czeka was Slytherin, Gdzie ceni± sobie fortele. Posycz sobie, ma³a ¿mijko Wij siê, ¿mijko, wij B±d¼ milutka dla Gordiana Bo ciê przybije do drzwi! ![]() Od Hermionki78 na Halloweeeeeeeeeen ![]() Order Dobrego Ucznia za 3. miejsce w konkursie na najaktywniejszego ucznia Hogwartu (2017/2018) ![]() ![]() W Hogwarcie: Gordian Stella (4.07-2016-8.07.2018) Prefekt Slytherinu 2017/2018 Bruno Boccanegra (od 8.07.2018) |
|
|
|
| Podziel siê z innymi: |
|
| Przejd¼ do forum: |

Nadal czujê siê na 17 lat, a ju¿ 26 na karku 

Christina

Ravenclaw
T± Twoj± piosenkê znam. Kiedy¶ mi j± Sam Quest wys³a³a, ale ja ju¿ j± zna³em wcze¶niej. Bardzo ona mi siê podoba, jest taka w sam raz do rozkminy. Hit. 10/10. To teraz masz orygina³ 

Gryffindor

Slytherin

Hufflepuff

Na pocz±tku pomy¶la³em ¿e us³yszê jakie¶ rockowe brzmienia, a dostali¶my co¶ w tym stylu co na ogó³ daje nam tu Sarahis
jak tak sobie popatrzy³em na tytu³ to pomy¶la³em sobie, ¿e nie znam, i, ¿e jedyna piosenka Cohena jak± znam to Hallelujah, no, ale siê pomyli³em, ju¿ to s³ysza³em, po prostu po tytule nie kojarzy³em. No niby fajne i na pewno jedna z lepszych piosenek jego, ale trochê mnie nudzi i znudzi³a ta ci±gle powtarzana fraza Dance Me. Tak¿e ode mnie, takie 6/10.