Logowanie
Facebook
Shoutbox
Wspó³praca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjêcie
Zobacz temat
Strona 2 z 2: 12
|
|
Sprzedam/Kupiê/Oddam/Zamieniê
|
|
Natalia Tonks |
Dodany dnia 29.04.2017 17:04
|
![]() Postów: 40 Dom: HufflepuffPunkty: 85 Ranga: Uczeñ Hogwartu Data rejestracji: 23.12.16 |
A kto mi doradzi, gdzie zamówiæ szalik z Hogwartu kolory Hufflepuff?? Marzê od dawna ale jako¶ zawsze mam inne wydatki, ale chcê sobie kupiæ bo jak tak mo¿na bez szalika?
|
|
|
|
EmilyWright |
Dodany dnia 29.04.2017 20:43
|
![]() Pochwa³y: 10 Postów: 1126 Dom: RavenclawPunkty: 11036 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 18.12.14 |
Na geekupie jest jak wygooglujesz ;d ![]() |
|
|
|
Helenkaa |
Dodany dnia 11.06.2017 09:26
|
![]() Postów: 364 Dom: RavenclawPunkty: 1831 Ranga: ¦wietny czarodziej Data rejestracji: 21.05.17 |
Z chêci± pozbêdê siê Przeklêtego Bachora z g³upi± nadziej±, ¿e kto¶ go kupi :V Chêtnych proszê o sówki ![]() ![]() |
|
|
|
Robert Breadford |
Dodany dnia 23.10.2018 16:11
|
![]() Postów: 1 Dom: GryffindorPunkty: 2 Ranga: Mugol Data rejestracji: 20.10.18 |
mam na sprzeda¿ kilka piór sowy ¶nie¿nej (lotki i okrywowe) i puszczyka (lotki i sterówki) cena w zale¿no¶ci od rodzaju pióra i gatunku info na priv |
|
|
|
| pavio4 |
Dodany dnia 07.05.2020 20:30
|
![]() Postów: 1 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 4 Ranga: Mugol Data rejestracji: 07.05.20 |
Moi drodzy, sprzedajê, teraz ju¿ rzadko spotykane, a wiem, ¿e lubiane w ¶rodowisku fanowskim HP ![]() Harry Potter i Kamieñ Filozoficzny gra PC w bardzo dobrym stanie. Licytacja tylko do jutra! https://allegrolo...gra-pc-5fo |
|
|
|
| Anastazja Schubert |
Dodany dnia 24.08.2020 20:06
|
![]() Pochwa³y: 6 Postów: 342 Dom: RavenclawPunkty: 9789 Ranga: Pracownik departamentu Data rejestracji: 11.04.20 |
Spoiler :: ![]() Tabliczka z kartongipsu z napisem "Pok±tna" wisia³a przy drzwiach do mojego pokoju parê lat. S³u¿y³a mi cudnie, informowa³a mugoli (g³ównie moich rodziców), do czyjego pokoju w³a¶nie wkraczaj±, mnie za¶ przypomina³a, ¿e jestem czarownic±, tylko moje moce siê nie ujawni³y. Po remoncie niestety nie znalaz³o siê dla niej miejsce. Chcia³abym jednak daæ jej drugie ¿ycie i mam nadziejê, ¿e kto¶ z Was bêdzie chcia³ j± przygarn±æ. Za darmo, jedyna op³ata, któr± poniesiecie to przesy³ka. Chyba, ¿e kto¶ przypadkiem mieszka w Be³chatowie, to mogê j± oddaæ osobi¶cie. A je¶li nie przeszkadza Wam czekanie to ko³o pa¼dziernika mogê j± przekazaæ z rêki do rêki w Krakowie. Wielko¶æ to mniej-wiêcej kartka A4. Je¶li te¿ chcieliby¶cie mieæ j± na ¶cianie to polecam klej, nie gwo¼dzie - ja tak zrobi³am i dlatego tabliczka jest wci±¿ w bardzo dobrym stanie. Edytowane przez Anastazja Schubert dnia 24.08.2020 20:12 |
|
|
|
| MagicGandalf |
Dodany dnia 12.12.2020 17:58
|
![]() Postów: 1 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 2 Ranga: Mugol Data rejestracji: 12.12.20 |
Cze¶æ Czarodzieje i Czarodziejki! ![]() Na Gandalf.com.pl uruchomili¶my sprzeda¿ Mystery Boxów z uniwersum Harry'ego Pottera. Dostêpna jest wersja Standard (99 z³) oraz wersja Premium (200 z³). Zainteresowanych zapraszamy do zakupów! 🙂 Accio -> https://www.ganda...ry-potter/ |
|
|
|
ancut |
Dodany dnia 10.06.2021 01:53
|
![]() Postów: 14 Dom: HufflepuffPunkty: 31 Ranga: Char³ak Data rejestracji: 28.05.20 |
Cze¶æ, czy mo¿e kto¶ z Was wie gdzie kupiê wydanie Harry'ego Pottera od MinaLima z wysy³k± z Polski? Wszelkie sklepy jakie przegl±da³am sprowadzaj± z UK i stamt±d paczki id±. Mam obawy po zamówieniu na Book Depository - ksi±¿ka mia³a przyj¶æ poczt± polsk±, do skrzynki. Przysz³a UPS-em z ¿±daniem zap³aty c³a (ko³o 30 euro ). Kurier mówi³, ¿e norma po wyj¶ciu UK z UE. Trochê drogo wychodzi³o, kasy nie mia³am, wiêc ostatecznie odes³a³am. No ale ksi±¿kê chcia³abym jednak mieæ, wiêc... kto¶ co¶?
|
|
|
|
monciakund |
Dodany dnia 10.06.2021 09:37
|
![]() Pochwa³y: 31 Postów: 2334 Dom: GryffindorPunkty: 43236 Ranga: halo, regulamin! Data rejestracji: 11.03.13 |
Popatrz sobie na brytyjskiego Amazona, mo¿e bêd± mieli interesuj±ce Ciê wydanie. Wielokrotnie zamawia³am w ten sposób ksi±¿ki i nie ponosi³am dodatkowych kosztów (poza tymi wysy³ki, czyli kilka funtów). Tylko ¿e by³o to jeszcze w czasie, gdy UK by³o w Unii, wiêc mo¿e teraz . E: A¿ sprawdzi³am, na polskim Amazonie te¿ mo¿na kupiæ. Nawet jest darmowa wysy³ka. https://www.amazo...546&sr=8-1 ![]() - - - The human life is made up of choices. Yes or no. In or out. Up or down. And then there are the choices that matter. Love or hate. To be a hero or to be a coward. To fight or to give in. Live or die. - - - ![]() - - - Don't let what he wants eclipse what you need. He's very dreamy but he's not the sun, you are. - - - ![]() --- Nad przepa¶ci±, tego¿ roku ¯yraf masa siê w amoku Rodzi. Pamiêæ ludzka jest Zawodna, mimo tego fiest Tysi±ce, z tej okazji, Ku jej chwale od Abchazji A¿ po Nordkapp wspominacie. "Czyjej chwale?", siê spytacie. Jak to czyjej? Monci* naszej. Gryfa córce, redakcyjnej Na tym ¶wiecie ambitniejszej Od niej nie ma. Tu rysunek, Tam malunek i do tego Social media. Wizerunek Hp-neta tam kreuje, ego Strony reperuje. Szczerze, Bardzo, bardzo szczerze mówi±c Cz³ek orkiestra, ¿ywa gwiazda. ¯yj nam wiecznie, twórz i kreuj. Koniec, basta - taki mus i ¯yraf pasta. --- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
ancut |
Dodany dnia 15.06.2021 21:19
|
![]() Postów: 14 Dom: HufflepuffPunkty: 31 Ranga: Char³ak Data rejestracji: 28.05.20 |
monciakund napisa³(a): Tylko ¿e by³o to jeszcze w czasie, gdy UK by³o w Unii, wiêc mo¿e teraz . E: A¿ sprawdzi³am, na polskim Amazonie te¿ mo¿na kupiæ. Nawet jest darmowa wysy³ka. https://www.amazo...546&sr=8-1 No w³a¶nie odk±d UK wysz³a z Unii zaczê³y siê c³a. Dziêki, te¿ znalaz³am na polskim Amazonie. Jeszcze nigdy tam nie kupowa³am, ale zaryzykujê
|
|
|
|
Hanix082 |
Dodany dnia 16.06.2021 12:18
|
![]() Postów: 51 Dom: SlytherinPunkty: 368 Ranga: Najsprytniejszy wsród ¦lizgonów Data rejestracji: 24.03.21 |
Zawsze siê interesowa³am ró¿d¿kami, nawet mam ksi±¿kê o ró¿d¿kach z filmu HP. Marzy mi siê pó³ka z takimi ró¿d¿kami, bo uwielbiam zbieraæ takie gad¿ety. Wiêc jak kto¶ wie gdzie mog³abym kupiæ, do 150z³, dobrej jako¶ci ró¿d¿ki? Oczywi¶cie ró¿d¿ki postaci z Harrego Pottera. To mo¿e mi podes³aæ linki np. tutaj w tym temacie forum. Sprawdzê sobie chêtnie. |
|
|
|
| Podziel siê z innymi: |
|
Strona 2 z 2: 12
| Przejd¼ do forum: |

Nadal czujê siê na 17 lat, a ju¿ 26 na karku 

Hufflepuff

Ravenclaw

Gryffindor

). Kurier mówi³, ¿e norma po wyj¶ciu UK z UE. Trochê drogo wychodzi³o, kasy nie mia³am, wiêc ostatecznie odes³a³am. No ale ksi±¿kê chcia³abym jednak mieæ, wiêc... kto¶ co¶? 

Hanix082
Slytherin