Logowanie
Nazwa u¿ytkownika

Has³o

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj siê

Nie mo¿esz siê zalogowaæ?
Popro¶ o nowe has³o
Facebook
Shoutbox
Musisz siê zalogowaæ aby wys³aæ wiadomo¶æ.

O choinka!
03.08.2026 15:12
Dziêki Hug

Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz!
01.08.2026 11:39
Racja, I will mourn old Hog forever, to ju¿ nie by³o to samo :v
I mimo ¿e ciê¿ko w te urodziny, to i tak wszystkiego naj naj, 17 mo¿na mieæ do 40 na spokojnie Love

O choinka!
31.07.2026 23:57
z innymi, bo brakowa³o mi pomys³ów, bo pogorszy³a siê moja sytuacja psychiczna i bo LYS zniknê³a bez s³owa

O choinka!
31.07.2026 23:57
Nie cierpiê urodzin Wrozka Nadal czujê siê na 17 lat, a ju¿ 26 na karku ;(

A co do poprzedniego Hog, bardzo têskniê. Nowy mniej mi siê podoba³, bo nie wysz³y mi poboczne, bo za ma³o pisa³am

Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz!
26.07.2026 20:12
Jako tako, nawet mi siê sb dzi¶ ¶ni³o xD

Wspó³praca
Najaktywniejsi

1) Prefix u¿ytkownikaAlette

Posiada 59643 punktów.

2) Prefix u¿ytkownikafuerte

Posiada 58190 punktów.

3) Prefix u¿ytkownikaKatherine_Pierce

Posiada 47342 punktów.

4) Prefix u¿ytkownikaSam Quest

Posiada 45365 punktów.

5) Prefix u¿ytkownikaShanti Black

Posiada 44242 punktów.

6) Prefix u¿ytkownikaA.

Posiada 43682 punktów.

7) Prefix u¿ytkownikamonciakund

Posiada 43236 punktów.

8) Prefix u¿ytkownikaania919

Posiada 39464 punktów.

9) Prefix u¿ytkownikaulka_black_potter

Posiada 36829 punktów.

10) Prefix u¿ytkownikaKlaudia Lind

Posiada 34220 punktów.

Losowe zdjêcie
Zobacz temat
Drukuj temat
Instrumenty
Prefix u¿ytkownikaBellatrix L
Ja umiem stworzyæ tylko podstawowe ;) O ¿adnych sus7 czy add-co¶tam nie ma mowy.

Szczerze powiedziawszy, to ma³o mnie interesuje znajomo¶æ tych akordów. Pewnie, mo¿e warto znaæ, ale to jest przydatne, gdy kto¶ gra na weselach itd. na keyboardach. Ja jestem zainteresowana graniem muzyki klasycznej na FORTEPIANIE, a nie na tym beznadziejnym keyboardzie...
ღ ღ ღ

media.tenor.com/images/08c10a421fe8817e02a2cdcebcf5944a/tenor.gif

ღ ღ ღ

media.giphy.com/media/tFDWhOyUlTaw0/giphy.gif

ღ ღ ღ

W Hogwarcie Ellen Ripley.
Od 27.07.2015 (14. edycja) dumna pani prefekt Ravenclawu

Redaktorka w 3. numerze Proroka Niecodziennego, wakacje 2015
Korektor w 13. numerze Proroka Niecodziennego, wakacje 2017

Prefix u¿ytkownikaNessa Laime
Ju¿ sporo czasu minê³o, wiêc mam pytanie do Belli. Zdecydowa³a¶ siê w koñcu na szko³ê muzyczn±? By³a¶ na egzaminie?

Chyba siê jeszcze nie chwali³am, ale jaki¶ czas temu dosta³am list ze SM, ¿e zosta³am przyjêta kibic W poniedzia³ek wybieram siê do sklepu muzycznego po instrument i ju¿ mam ogromny zaciesz z tego powodu :D
fc01.deviantart.net/fs19/f/2007/226/2/f/_cloud__by_jimmyjets.giffc01.deviantart.net/fs16/f/2007/146/f/3/Jumping_love_by_iTop_edition.gif fc01.deviantart.net/fs19/f/2007/226/2/f/_cloud__by_jimmyjets.gif

www.emeryci-sg.org.pl/wazne_sprawy/images/klepsydra_kreska.png

Kto ma olej w g³owie, temu do¶æ po s³owie.

W Ravenclawie tylko ci,
których umys³ piêknem l¶ni.

i42.tinypic.com/2dhicyf_th.jpg

hogsmeade.pl/images/hat/ravenclawf.gif

Harry jest jak... na przyk³ad czekolada. Je¶li spróbowa³o siê czekolady, nigdy siê nie zapomina jej smaku. Tak samo z Harrym. Nigdy siê nie zapomni magii, która z niego p³ynie, magii, która ciê zaczarowa³a. ~ania potter

- Ginny, nie nazywaj Rona palantem, nie jeste¶ kapitanem dru¿yny...
- No wiesz, tak czêsto sam nazywa³e¶ go palantem, ¿e chcia³am ciê wyrêczyæ.

Kto ci podbi³ oko, Granger? Chcê mu pos³aæ kwiaty.

Irytek odlecia³ rechocz±c i wrzeszcz±c:
- Pottu¶ kocha Pomulun±!
- To mi³e, ¿e nikomu o tym nie powiesz - mrukn±³ Harry.

- Tak, Quirrell to by³ ¶wietny nauczyciel -powiedzia³ g³o¶no Harry. - Mia³ tylko jedna wadê: z tylu g³owy wystawa³ mu Lord Voldemort.

- Granger, odejmujê Gryffindorowi piêæ punktów za chamskie wyra¿anie siê o naszej nowej dyrektor... Macmillan te¿ piêæ, bo mi siê sprzeciwiasz... Potter piêæ, bo ciê nie lubiê... Weasley, koszulka ci wy³azi za to te¿ piêæ punktów...

Dajcie mi znaæ, jak ju¿ pokonacie Voldemorta, dobrze?

- Wiesz co, Weasley, to bardzo dobry pomys³ - rzek³ Lockhart. - Powinienem pój¶æ przygotowaæ siê do mojej nastêpnej lekcji.
I odszed³ szybkim krokiem.
- Przygotowaæ siê do lekcji- prychn±³ za nim Ron. - Raczej zakrêciæ sobie loki.

- Nie s±dzê, by to mia³o jakie¶ znaczenie- o¶wiadczy³a ch³odno profesor McGonagall - chyba ¿e za drzwiami czeka jaki¶ szaleniec z siekier±, ¿eby zamordowaæ pierwsz± osobê która wyjdzie z Wielkiej Sali.

- Pó¼niej go poszukam, na pewno znajdê go gdzie¶ na górze, wyp³akuj±cego sobie oczy nad starymi pantoflami mojej matki albo nad czym¶ podobnym. Oczywi¶cie, móg³ te¿ wczo³gaæ siê do szybu wentylacyjnego i tam zdechn±æ, ale to chyba z³udna nadzieja.

- Gdyby mózg by³ ze z³ota, by³by¶ biedniejszy nawet od Weasleya.

- Mo¿e jest chory! - szepn±³ Ron z nadziej±.
- Mo¿e sam odszed³ - mrukn±³ Harry - bo znowu nie dali mu obrony przed czarn± magi±!
- Albo mo¿e go wylali! - zawo³a³ Ron. - Przecie¿ nikt go nie znosi, wiêc...
- A mo¿e - rozleg³ siê lodowaty g³os tu¿ za nimi - czeka, ¿eby us³yszeæ, dlaczego wy dwaj nie przyjechali¶cie poci±giem razem z innymi.

Znasz swoj± matkê, Malfoy, prawda? - powiedzia³ Harry. - Ma minê, jakby jej kto¶ podsun±³ ³ajno pod nos... Czy ona zawsze ma taki wyraz twarz, czy mo¿e tylko wtedy, kiedy ty jeste¶ w pobli¿u?

A co bêdzie, je¶li machnê ró¿d¿k± i nic siê nie stanie?
Ja wiem? Mo¿e j± rzucisz i r±bniesz go w nos - zaproponowa³ Ron.

- Na co oni tak siê gapi±? - zapyta³ Albus, który razem z Rose wystawi³ g³owê przez okno przedzia³u.
- Nie przejmuj siê - odrzek³ Ron. - Na mnie. Jestem bardzo s³awny.

Prefix u¿ytkownikaKeira Karkarow
Kiedy¶ gra³am na skrzypcach, chodzi³am po lekcjach na zajêcia wieczorowe do szko³y muzycznej, po czym by³am tak przetyrana, ¿e po 3 latach powiedzia³am, ¿e ju¿ nigdy nie wezmê smyczka do rêki. Teraz ¿a³ujê, bo chcia³abym graæ dalej, ale nie mam ju¿ skrzypiec, w dodatku mia³am po³amane wszystkie palce, wiêc my¶lê, ¿e by³oby mi bardzo trudno, nawet gdybym nie mia³a 12-letniej przerwy.
"Someone let the doors open,
Who left me outside?
I'm bent I'm not broken,
Come live in my life.

All the worlds left unspoken
All the pages I write
On my knees and I'm hoping
That someone holds me tonight.
Hold me tonight..."

Prefix u¿ytkownikaFantha Ameria
Niestety,jestem kompletnie niemuzykalna :( ju¿ flet prosty by³ dla mnie ogromnym wyzwaniem.
Aczkolwiek bardzo bym chcia³a umieæ dobrze graæ na skrzypcach lub wiolonczeli.
Od cnót Gryfonów kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-w³asnej-wszechwiedzy Krukonów chroñ nas Slytherinie!
Harry to fajny ch³opczyk, troche niedorozwiniêty umys³owo. Posiada wiele przyjació³, wrogów, adidasów, fanek i w³osów(na g³owie). Lubi machaæ do kamery i karmiæ gumoch³ony.
www.zbierak.pl/static/img/gotowe/08600444b2200c86c7d874ebf75c0458.jpg

Prefix u¿ytkownikaBellatrix L
Nessa Laime Nie. Nie posz³am na egzaminy. Ale to by³o przecie¿ do przewidzenia. A z reszt±, dosz³am do wniosku, ¿e nie chcê wi±zaæ mojej przysz³o¶ci z muzyk±, wiêc nie widzê sensu uczêszczania do niej. Chcê siê skupiæ na czym¶ innym.
ღ ღ ღ

media.tenor.com/images/08c10a421fe8817e02a2cdcebcf5944a/tenor.gif

ღ ღ ღ

media.giphy.com/media/tFDWhOyUlTaw0/giphy.gif

ღ ღ ღ

W Hogwarcie Ellen Ripley.
Od 27.07.2015 (14. edycja) dumna pani prefekt Ravenclawu

Redaktorka w 3. numerze Proroka Niecodziennego, wakacje 2015
Korektor w 13. numerze Proroka Niecodziennego, wakacje 2017

Prefix u¿ytkownikaErudieth
Angelika Claus napisa³(a):

Ja uczê siê graæ na gitarze :)

Love high five

A ja ostatnio stwierdzi³am, ¿e grê na gitarze bêdê doskonaliæ sama. Chcia³am co¶ zmieniæ. Nie za du¿o, ale jednak. Nagle mnie ol¶ni³o i zapisa³am siê na... ukulele. xD

Wszyscy moi 'znajomi' zaczêli siê ze mnie ¶miaæ (do czego ju¿ przywyk³am). Trudno. Jak zrobiê karierê graj±c na ukulele w zespole metalowym, to im szczeny opadn±. Lucjusz
www.harry-potter.net.pl/images/articles/eru.png

Prefix u¿ytkownikaEmilyWright
NON, dok³adnie high five
A co do mojej muzykalno¶ci, to raczej kiepsko. Chodzi³am na ¶piewy przez dwa lata i wystêpowa³am w Domu Kultury. I wci±¿ lubiê ¶piewaæ, mam szóstkê z muzyki, ale jak siebie s³ucham to siê dziwiê, jakim cudem xD No i naturalnie od dwóch lat uczê siê graæ na gitarze. Kompletnie nie mam s³uchu ani wyczucia rytmu, a jednak co¶ nieco¶ umiem zagraæ. xD No i generalnie bardzo lubiê muzykê, ale przysz³o¶ci z ni± raczej nie wi±¿ê :D
funkyimg.com/i/2w1an.jpg

Prefix u¿ytkownikaTheWarsaw1920
Moje dzieci.
zmniejszacz.pl/zdjecie/216/1755193_DSC02362.JPG

"Pamiêtajcie o ogrodach - Czy tak trudno byæ poet±?
W ¿ar epoki nie u¿yczy wam ch³odu ¯aden schron, ¿aden beton!" ~ Jonasz Kofta
2.bp.blogspot.com/-3SkdEZrtMp8/UPtGYX1BbcI/AAAAAAAAAaA/1aV5hCY7IKI/s1600/ozdobniki.png
"¦wiecie nasz - daj nam,
Daj nam wreszcie zgodê,
Spokój daj - zgubê we¼,
Zabierz j±, odprowad¼." ~ Marek Grechuta
2.bp.blogspot.com/-3SkdEZrtMp8/UPtGYX1BbcI/AAAAAAAAAaA/1aV5hCY7IKI/s1600/ozdobniki.png
"Tak nas Panie obdarzasz, w¿dy nam zawsze ma³o -
Za nic mamy - co mamy, wiêcej by siê chcia³o." ~ Jacek Kaczmarski

Prefix u¿ytkownikaInga Clinton
£adne masz te dzieci :) Ja te¿ ¶piewam w styczniu na miêdzynarodowym festiwalu kolêd i Pastoralek w Bêdzinie zajê³am Wyró¿nienie tylko dlatego bo dodatkowo gra³am na skrzypcach a ten konkurs jest dla amatorów. I miejsce zajê³a dziewczynka która nie za bardzo ¶piewa³ i zajê³a je tylko dlatego bo ¶piewa³a acapella czyli bez podk³adu. A graund prix 17 nastolatka, która wystêpowa³a w The Voice of Poland. I to mnie wkurzy³o.
Edytowane przez Prefix u¿ytkownikaInga Clinton dnia 27.08.2015 10:17
naforum.zapodaj.net/thumbs/9274c9d6c552.jpg

imageshack.com/a/img923/3857/utQs1H.gif

#TeamMafia
Valkyrie

Podziel siê z innymi: Delicious Facebook Google Live Tweet This Yahoo

Przejd¼ do forum: