Logowanie
Facebook
Shoutbox
Wspó³praca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjêcie
Zobacz temat
Strona 2 z 2: 12
|
|
Hogwart, pomys³y i innowacje
|
|
Bad wolf |
Dodany dnia 08.09.2018 21:10
|
![]() Pochwa³y: 7 Postów: 1666 Dom: SlytherinPunkty: 12316 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 20.09.13 |
A tak szczerze to po co wam informacja kto jest czyj? Hogwart nie mia³ byæ anonimowy aby ka¿dy, nawet osoby, które siê wstydz±, ¿e nie potrafi± dobrze pisaæ, mog³y bez strachu siê udzielaæ? DIMASH ![]() ![]() |
|
|
|
Lilyatte |
Dodany dnia 08.09.2018 21:51
|
![]() Pochwa³y: 10 Postów: 1642 Dom: SlytherinPunkty: 13674 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 03.04.15 |
Momencik. Mo¿e niektorzy nie chc± siê ujawniæ, a tutaj zak³adam ze chodzi o rezerwacje i nawo³ywania do edycji. Nie mozna zamiast ja napisac w rezerwacji nicku u¿ytkownika? Wtedy by³oby wiadomo kogo wo³aæ. A anonimowo¶æ jakas by tam by³a. No a jak ludzie pisz± ze sob± to raczej wiedz± z kim Discord, je¶li potrzeba szybkiego kontaktu: Lilyatte #4394 Dumna mama koronadziecia ![]() ![]() ![]() The world that's waiting up for me That I call my own Through the dark, through the door Through where no one's been before But it feels like home |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 09.09.2018 09:00
|
![]() Pochwa³y: 35 Postów: 3698 Dom: RavenclawPunkty: 45365 Ranga: Specjalista ds. sprzeda¿y Data rejestracji: 09.04.15 |
Spokojnie, postaramy sie to zobic tak by kazdy byl ukontsntowany. Osobiscie nie kumam chêci bycia anonimowym w Hog, bo jak pisze Lily, ka¿dy wie z kim pisze, a teraz gdy pe³no jest nowych postaci to faktycznie bywa problematyczne przy lekcjach i rezerwacjach. My¶lê, ¿e propozycja Lily jest opcjonalna o ile ludzie bêd± siê stosowaæ ![]() ¦ciana uznania i mi³o¶ci ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie k³am, ¿e go nie znasz Harry'ego Pottera zagra³ niektórych nawet nabra³, ¿e ma oczy koloru zielonego a tak naprawdê s± niebieskiego "Tak jak Ron" - wo³a Ulica dziewczyna piêknego lica. Potteromaniak z niej na schwa³ i nie jest to ¿aden wa³. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego je¿eli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie ka¿da Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to s³oñce, czy to deszcz W moich my¶lach on wci±¿ jest My¶lê o nim nieustannie Nawet gdy siê k±piê w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak siê to zaczê³o Lecz gdy serce moje drgnê³o Ca³a by³am zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnê Nawet je¶li spotkam bombê Jest to mi³o¶æ jednostronna Ale ¼le to nie wygl±da Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() ¦ciana chwa³y ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
BumSzakalaka |
Dodany dnia 09.09.2018 10:08
|
![]() Pochwa³y: 9 Postów: 1359 Dom: RavenclawPunkty: 17304 Ranga: Pogromca Parchatego Trolla Data rejestracji: 30.11.15 |
Moim zdaniem nikt nie próbuje byæ anonimowym w Hogwarcie, bo gdy kto¶ z kim¶ pisze, to pyta na sb czy mo¿e siê do³±czyæ, czy w ogóle pisze tekst w stylu "Kto¶ co¶ w Hog?". Wiêc ta anonimowo¶æ nie zostaje zachowana. A ta informacja czyja postaæ jest kogo jest wa¿na, bo gdy piszemy na lekcji i pojawia siê pierdyliard rezerwacji, to ¿eby napisaæ posta trzeba wypytaæ o wszystkie postacie przed nasz± rezerwacj± czy s± aktywne oraz czy maj± zamiar pisaæ. A na przyk³ad ja nie znam postaci na pamiêæ i dobrze by by³o, gdyby nie trzeba by³o pytaæ po tysi±c razy do kogo nale¿y ta postaæ, tylko wiedzieæ od razu do kogo siê zwróciæ z zapytaniem. 03.01.2019 r. - Pogromca Parchatego Trolla ![]() W Hogwarcie: Madison Dixie ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - I'm gonna do it my way. I suggest you hold very still, prisoner 4587. - My name is OLIVER QUEEN. ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - Tak, jak mówili! Geralt! Tak, jak mówili... Jestem twoim przeznaczeniem? Powiedz! Jestem twoim przeznaczeniem? - Jeste¶ czym¶ wiêcej, Ciri. Czym¶ wiêcej. ![]() _____________________~*~_____________________ BumSzakalaka Przyjació³ko ma najdro¿sza! Pisaæ wiersze sprawa "prosta" W dniu mi³o¶ci co¶ wypada, Prawie g³owa mi odpada... Gdzie¶ zniknê³a¶, takie ¿ycie.. I na pewno nie w Madrycie. Nasz rysunek gdzie¶ zgubi³em, Jestem Ci go jednak winien. Szko³a chyba ciê wykañcza, Jednak lepsza ni¿ szarañcza ;D Kwa¶ne ¿elki mam pod biurkiem, Nie otworze ich wiêc z hukiem, Bo z têsknoty ju¿ usycham I w te k±ty je upycham. Wszêdzie ró¿u, kiczu schy³ki ¯ycie, zabierz Walentynki. Ps. Z tym obrazkiem to serio ![]() XOXO ~ Erynia. Wielkie serducho ![]() |
|
|
|
askaeddie |
Dodany dnia 08.10.2018 17:54
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Pochwa³y: 3 Postów: 1058 Dom: SlytherinPunkty: 6070 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 10.01.15 |
Jak, ¿e teraz mamy w Hogwarcie 6 rok to czy zajêcia takie jak Mugoloznawstwo nie powinny byæ wycofane> Czy to dopiero w 7 czê¶ci nast±pi³o? Edytowane przez askaeddie dnia 08.10.2018 18:07
![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 08.10.2018 18:05
|
![]() Pochwa³y: 35 Postów: 3698 Dom: RavenclawPunkty: 45365 Ranga: Specjalista ds. sprzeda¿y Data rejestracji: 09.04.15 |
Mamy 7 i mugoloznawstwo by³o nauczane przez Alecto. ![]() ¦ciana uznania i mi³o¶ci ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie k³am, ¿e go nie znasz Harry'ego Pottera zagra³ niektórych nawet nabra³, ¿e ma oczy koloru zielonego a tak naprawdê s± niebieskiego "Tak jak Ron" - wo³a Ulica dziewczyna piêknego lica. Potteromaniak z niej na schwa³ i nie jest to ¿aden wa³. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego je¿eli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie ka¿da Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to s³oñce, czy to deszcz W moich my¶lach on wci±¿ jest My¶lê o nim nieustannie Nawet gdy siê k±piê w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak siê to zaczê³o Lecz gdy serce moje drgnê³o Ca³a by³am zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnê Nawet je¶li spotkam bombê Jest to mi³o¶æ jednostronna Ale ¼le to nie wygl±da Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() ¦ciana chwa³y ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
askaeddie |
Dodany dnia 08.10.2018 18:08
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Pochwa³y: 3 Postów: 1058 Dom: SlytherinPunkty: 6070 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 10.01.15 |
Ano racja, jest 7 nie 6, pomy³ka. Widocznie czas przeczytaæ ksi±¿ki od nowa, nie pamiêtam detali najwyra¼niej ![]() |
|
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 08.10.2018 19:05
|
![]() Pochwa³y: 39 Postów: 3422 Dom: HufflepuffPunkty: 36829 Ranga: Harrych ¶wi±t! Data rejestracji: 14.05.09 |
Jako, ¿e nie udzielam siê w Hog to siê wypowiem. Jak Hog takie jakie jest w obecnej postaci by³o zak³adane, yo proszono wszystkich by tworzyli imona i nazwiska swoich postaci, zbli¿one do ich nicków. Uwa¿am, ¿e to by³ super pomys³. Mo¿e wtedy spo³eczeñstwo Hog nie brzmia³oby tak arystokratycznie ![]() Christian. ![]() Bo liczy siê to, co masz w ¶rodku. ![]() Ale czasami warto za³o¿yæ maskê. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikujê jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszê fanficka ducha, ¿e tak to ujmê, czyli takiego, którego nie ma" "po czê¶ci trudny jêzyk wynika z za³o¿eñ p³omieñ odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzêdniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartê I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 08.10.2018 19:52
|
Ulka, dla wielu osób obecne postacie s± minimum drug± kart±, dlatego te¿ ludzie odchodz± od swoich nicków, by nie powielaæ postaci. ![]() ¦ciana uznania i mi³o¶ci ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie k³am, ¿e go nie znasz Harry'ego Pottera zagra³ niektórych nawet nabra³, ¿e ma oczy koloru zielonego a tak naprawdê s± niebieskiego "Tak jak Ron" - wo³a Ulica dziewczyna piêknego lica. Potteromaniak z niej na schwa³ i nie jest to ¿aden wa³. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego je¿eli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie ka¿da Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to s³oñce, czy to deszcz W moich my¶lach on wci±¿ jest My¶lê o nim nieustannie Nawet gdy siê k±piê w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak siê to zaczê³o Lecz gdy serce moje drgnê³o Ca³a by³am zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnê Nawet je¶li spotkam bombê Jest to mi³o¶æ jednostronna Ale ¼le to nie wygl±da Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() ¦ciana chwa³y ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
lilcia |
Dodany dnia 01.09.2019 22:37
|
![]() Pochwa³y: 1 Postów: 191 Dom: SlytherinPunkty: 665 Ranga: Prefekt Slytherinu Data rejestracji: 22.01.15 |
Dobrze, to ja zaproponujê w±tek "poszukiwania postaci". Calkiem przydatna rzecz, gdy szukamy kogo¶ chocia¿by do shipu. Wpisujemy wed³ug jakiego¶ wzoru kogo szukamy i jakie mamy "wymagania do tej postaci". Ludzie czêsto nie maj± zbytnio pomyslu na postaæ lub nie maj± z kim graæ, a tak to s± wci±gniête ju¿ w jak±¶ grupkê i maja zapewnione chocia¿ kilka w±teczków |
|
|
|
| Podziel siê z innymi: |
|
Strona 2 z 2: 12
| Przejd¼ do forum: |

Nadal czujê siê na 17 lat, a ju¿ 26 na karku 

Christina

Slytherin

Ravenclaw

Hufflepuff