Logowanie
Facebook
Shoutbox
Wspó³praca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjêcie
Zobacz temat
|
Ja zaczynam, Ty koñczysz!
|
|
Portugas |
Dodany dnia 30.09.2013 15:44
|
![]() Ostrze¿enia: 2 Pochwa³y: 6 Postów: 1255 Dom: HufflepuffPunkty: 6535 Ranga: Pomocnik Filcha Data rejestracji: 08.03.13 |
Mam klasówkê :<<< Mój ulubiony cytat to: kocham juliettê115 Przez pomy³kê zrobi³em to specjalnie. ![]() Ach, ta £apka ![]() ![]() ![]() Portugas - jedyny u¿ytkownik, na którego ma oko nawet Krico ![]() Wszyscy jeste¶my ¿yrafami, które urodzi³y siê nad przepa¶ci± :zyrafa: ~ Nior ^^ ![]() ![]() |
|
|
|
Sixth Gun |
Dodany dnia 30.09.2013 19:00
|
![]() Pochwa³y: 5 Postów: 1071 Dom: RavenclawPunkty: 15461 Ranga: ¯ywa legenda Data rejestracji: 24.07.13 |
Mój ulubiony cytat to: Mam to w dupie :3 lubiê chleb dlatego ¿e... Glanek, jopro - jak zwa³, tak zawa³ ![]() Je¿eli jeste¶ amatorem (lub amatork±) twórczo¶ci Borszewicza, to mo¿emy siê o¿eniæ |
|
|
|
Portugas |
Dodany dnia 30.09.2013 21:49
|
![]() Ostrze¿enia: 2 Pochwa³y: 6 Postów: 1255 Dom: HufflepuffPunkty: 6535 Ranga: Pomocnik Filcha Data rejestracji: 08.03.13 |
jest smaczny :> Smalec jest... kocham juliettê115 Przez pomy³kê zrobi³em to specjalnie. ![]() Ach, ta £apka ![]() ![]() ![]() Portugas - jedyny u¿ytkownik, na którego ma oko nawet Krico ![]() Wszyscy jeste¶my ¿yrafami, które urodzi³y siê nad przepa¶ci± :zyrafa: ~ Nior ^^ ![]() ![]() |
|
|
|
YourSmile |
Dodany dnia 04.10.2013 02:36
|
![]() Pochwa³y: 13 Postów: 1328 Dom: GryffindorPunkty: 29744 Ranga: Niezwyciê¿ony mag Data rejestracji: 13.01.13 |
Smalec jest wytapiany ze s³oniny wieprzowej. Jestem Klusk±, bo...
|
|
|
|
Portugas |
Dodany dnia 07.10.2013 19:38
|
jeste¶ pracowita :> Mój ulubiony serial to... kocham juliettê115 Przez pomy³kê zrobi³em to specjalnie. ![]() Ach, ta £apka ![]() ![]() ![]() Portugas - jedyny u¿ytkownik, na którego ma oko nawet Krico ![]() Wszyscy jeste¶my ¿yrafami, które urodzi³y siê nad przepa¶ci± :zyrafa: ~ Nior ^^ ![]() ![]() |
|
|
|
Xeri |
Dodany dnia 09.10.2013 14:02
|
![]() Pochwa³y: 9 Postów: 1380 Dom: SlytherinPunkty: 9223 Ranga: Dystrybutor s³odyczy Weasleyów Data rejestracji: 26.05.13 |
Mój ulubiony serial to Detektyw Monk, albo Doktor House, aczkolwiek rzadko ogl±dam telewizjê. Lubiê Xeri, bo... (jo³ ) ![]() Czy chcesz, czy chcesz pod drzewem skryæ siê? Tu zawis³ ten, co troje zginê³o z jego mocy. Dziwnie ju¿ tutaj bywa³o, nie dziwniej wiêc by siê sta³o, gdyby¶my siê spotkali pod wisielców drzewem o pó³nocy. Czy chcesz, czy chcesz pod drzewem skryæ siê? Choæ trup ze mnie ju¿, uwolniê ciê od przemocy. Dziwnie ju¿ tutaj bywa³o, nie dziwniej wiêc by siê sta³o, gdyby¶my siê spotkali pod wisielców drzewem o pó³nocy. Czy chcesz, czy chcesz pod drzewem skryæ siê? Tu do mnie mia³a¶ zbiec, ¿eby unikn±æ przemocy. Dziwnie ju¿ tutaj bywa³o, nie dziwniej wiêc by siê sta³o, gdyby¶my siê spotkali pod wisielców drzewem o pó³nocy. Czy chcesz, czy chcesz pod drzewem skryæ siê te¿? W naszyjniku ze sznura u boku mego nie czekaj pomocy. Dziwnie ju¿ tutaj bywa³o, nie dziwniej wiêc by siê sta³o, gdyby¶my siê spotkali pod wisielców drzewem o pó³nocy. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Portugas |
Dodany dnia 10.10.2013 23:31
|
.... bo nie jest kim¶ innym? x) Moja ranga jest super bo... kocham juliettê115 Przez pomy³kê zrobi³em to specjalnie. ![]() Ach, ta £apka ![]() ![]() ![]() Portugas - jedyny u¿ytkownik, na którego ma oko nawet Krico ![]() Wszyscy jeste¶my ¿yrafami, które urodzi³y siê nad przepa¶ci± :zyrafa: ~ Nior ^^ ![]() ![]() |
|
|
|
Sixth Gun |
Dodany dnia 12.10.2013 10:08
|
![]() Pochwa³y: 5 Postów: 1071 Dom: RavenclawPunkty: 15461 Ranga: ¯ywa legenda Data rejestracji: 24.07.13 |
Moja ranga jest super, bo osi±gnê³am najwy¿szy szczebel mojej kariery Nie lubiê ciê, dlatego ... Glanek, jopro - jak zwa³, tak zawa³ ![]() Je¿eli jeste¶ amatorem (lub amatork±) twórczo¶ci Borszewicza, to mo¿emy siê o¿eniæ |
|
|
|
Xeri |
Dodany dnia 13.10.2013 12:42
|
![]() Pochwa³y: 9 Postów: 1380 Dom: SlytherinPunkty: 9223 Ranga: Dystrybutor s³odyczy Weasleyów Data rejestracji: 26.05.13 |
Lubiê ciê! Mam kota na punkcie... ![]() Czy chcesz, czy chcesz pod drzewem skryæ siê? Tu zawis³ ten, co troje zginê³o z jego mocy. Dziwnie ju¿ tutaj bywa³o, nie dziwniej wiêc by siê sta³o, gdyby¶my siê spotkali pod wisielców drzewem o pó³nocy. Czy chcesz, czy chcesz pod drzewem skryæ siê? Choæ trup ze mnie ju¿, uwolniê ciê od przemocy. Dziwnie ju¿ tutaj bywa³o, nie dziwniej wiêc by siê sta³o, gdyby¶my siê spotkali pod wisielców drzewem o pó³nocy. Czy chcesz, czy chcesz pod drzewem skryæ siê? Tu do mnie mia³a¶ zbiec, ¿eby unikn±æ przemocy. Dziwnie ju¿ tutaj bywa³o, nie dziwniej wiêc by siê sta³o, gdyby¶my siê spotkali pod wisielców drzewem o pó³nocy. Czy chcesz, czy chcesz pod drzewem skryæ siê te¿? W naszyjniku ze sznura u boku mego nie czekaj pomocy. Dziwnie ju¿ tutaj bywa³o, nie dziwniej wiêc by siê sta³o, gdyby¶my siê spotkali pod wisielców drzewem o pó³nocy. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
YourSmile |
Dodany dnia 15.10.2013 13:52
|
![]() Pochwa³y: 13 Postów: 1328 Dom: GryffindorPunkty: 29744 Ranga: Niezwyciê¿ony mag Data rejestracji: 13.01.13 |
Mam kota na punkcie muzyki. ;D Nie lubiê kiedy mój... |
|
|
|
Lossiril |
Dodany dnia 16.10.2013 19:31
|
![]() Pochwa³y: 7 Postów: 1040 Dom: SlytherinPunkty: 9322 Ranga: ¯ywy worek treningowy Data rejestracji: 30.04.13 |
Nie lubiê kiedy mój mój brat robi sobie ze mnie jaja. Perfekcyjna herbata musi byæ... "You could be great, you know, and Slytherin will help you on the way to greatness, no doubt about that." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tumblr klik 'We must take a hard road, a road unforeseen. There lies our hope, if hope it be.' 'The world is indeed full of peril, and in it there are many dark places; but still there is much that is fair, and though in all lands love is now mingled with grief, it grows perhaps the greater.' ![]() 'Deserves it! I daresay he does. Many that live deserve death. And some that die deserve life. Can you give it to them? Then do not be too eager to deal out death in judgment. For even the very wise cannot see all ends.' ![]() It is not our part here to take thought only for a season, or for a few lives of Men, or for a passing age of the world. We should seek a final end of this menace, even if we do not hope to make one. ![]() |
|
|
|
KubeN |
Dodany dnia 16.10.2013 20:19
|
![]() Pochwa³y: 3 Postów: 124 Dom: HufflepuffPunkty: 999 Ranga: Wzór do na¶ladowania Data rejestracji: 19.04.13 |
Perfekcyjna herbata musi byæ perfekcyjna! Cieszê siê gdy... Guess who back(again)?? The Majne podpis ludziu w³a¶nie czytasz Siemka! Jestem KubeN, a raczej Kuba(w³a¶ciwie to Jakub, ale wszyscy mówi± Kuba) Konieczkowicz. Mam 13 lat. Mieszkam w Kielcach. Co tu du¿o mówiæ ( a raczej pisaæ )lubiê reggae, rap i hip hop. Jestem raczej cz³owiekiem spokojnym ( choæ nie zawsze ). Chcia³bym byæ mentalist± lub iluzjonist± ( jak nie wiecie co to jest to zawsze mo¿na liczyæ na pomoc cioci wikipedii ). Dobra o mnie tyle. A, i tu macie link do mojego "przedstaw siê": http://www.harry-...d_id=13971 ![]() " Magia nie istnieje dopóki jej nie stworzymy " By KubeN ![]() ![]() "Ból jest najÂlepÂszym nauÂczyÂcielem. TylÂko nikt nie chce byæ jeÂgo uczniem." Bruce Lee KAKA£O ![]() C.D.N... [/b] |
|
|
|
losiovsky |
Dodany dnia 16.10.2013 20:23
|
![]() Pochwa³y: 3 Postów: 539 Dom: GryffindorPunkty: 1800 Ranga: ¦wietny czarodziej Data rejestracji: 21.05.13 |
cieszê siê gdy gram w pi³kê jestem z³o¶liwy gdy... " z tob± nie da siê nudziæ ³osiu"
£apa15 Sir £osiu David I - Przydomek który nada³a mi Sir £apa Szlachetna "Nic nie dajê zapatrzenie siê w marzenia i zapominanie o ¿yciu" - A.Dumbledore ![]() Dziekujê £apsonie ![]() ![]() |
|
|
|
Sixth Gun |
Dodany dnia 17.10.2013 14:10
|
Jestem z³o¶liwa, gdy mnie kto¶ wnerwi. Lubiê moje ³ó¿ko, bo... Glanek, jopro - jak zwa³, tak zawa³ ![]() Je¿eli jeste¶ amatorem (lub amatork±) twórczo¶ci Borszewicza, to mo¿emy siê o¿eniæ |
|
|
|
Portugas |
Dodany dnia 17.10.2013 17:54
|
jest ³adne x( Mój podpis... kocham juliettê115 Przez pomy³kê zrobi³em to specjalnie. ![]() Ach, ta £apka ![]() ![]() ![]() Portugas - jedyny u¿ytkownik, na którego ma oko nawet Krico ![]() Wszyscy jeste¶my ¿yrafami, które urodzi³y siê nad przepa¶ci± :zyrafa: ~ Nior ^^ ![]() ![]() |
|
|
|
YourSmile |
Dodany dnia 17.10.2013 20:42
|
Mój podpis jest zar±bisty, skromnie mówi±c. Dzisiaj zjad³em/am... |
|
|
|
Lossiril |
Dodany dnia 17.10.2013 21:04
|
![]() Pochwa³y: 7 Postów: 1040 Dom: SlytherinPunkty: 9322 Ranga: ¯ywy worek treningowy Data rejestracji: 30.04.13 |
Dzisiaj zjad³am kanapkê z d¿emem. lolz Gdy jadê autobusem to czêsto... "You could be great, you know, and Slytherin will help you on the way to greatness, no doubt about that." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tumblr klik 'We must take a hard road, a road unforeseen. There lies our hope, if hope it be.' 'The world is indeed full of peril, and in it there are many dark places; but still there is much that is fair, and though in all lands love is now mingled with grief, it grows perhaps the greater.' ![]() 'Deserves it! I daresay he does. Many that live deserve death. And some that die deserve life. Can you give it to them? Then do not be too eager to deal out death in judgment. For even the very wise cannot see all ends.' ![]() It is not our part here to take thought only for a season, or for a few lives of Men, or for a passing age of the world. We should seek a final end of this menace, even if we do not hope to make one. ![]() |
|
|
|
YourSmile |
Dodany dnia 17.10.2013 21:15
|
Gdy jadê autobusem to czêsto siê wkurzam. Kiedy jest mi zimno... |
|
|
|
Lapa15 |
Dodany dnia 17.10.2013 22:01
|
![]() Pochwa³y: 19 Postów: 2670 Dom: GryffindorPunkty: 20150 Ranga: Niezwyciê¿ony mag Data rejestracji: 01.12.12 |
to sie ciep³o ubieram. Kiedy jestem wkurzony... ![]() *** Moje wewnêtrzne oko tu cierpi *** |
|
|
|
Sixth Gun |
Dodany dnia 17.10.2013 22:13
|
Kiedy jestem wkurzona, to jestem z³o¶liwa. Bardzo nie lubiê, kiedy kto¶ mówi mi... Glanek, jopro - jak zwa³, tak zawa³ ![]() Je¿eli jeste¶ amatorem (lub amatork±) twórczo¶ci Borszewicza, to mo¿emy siê o¿eniæ |
|
|
|
| Podziel siê z innymi: |
|
| Przejd¼ do forum: |

Nadal czujê siê na 17 lat, a ju¿ 26 na karku 

Christina

Hufflepuff

Ravenclaw
Gryffindor
Slytherin