Logowanie
Facebook
Shoutbox
Wspó³praca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjêcie
Zobacz temat
|
Kogo najbardziej nie lubicie?
|
|
Nathika |
Dodany dnia 02.08.2015 13:07
|
![]() Postów: 69 Dom: HufflepuffPunkty: 1644 Ranga: ¦wietny czarodziej Data rejestracji: 01.08.15 |
Ach, zapomnia³am o Dumbledore'rze. Zawsze by³ taki tajemniczy. Faworyzowa³ Harry'ego, ¿eby na koniec wystawiæ go na walkê z Valdemarem Jeszcze strasznie mnie wkurzy³o to, ¿e on s±dzi³, ¿e nasz Ch³opiec, Który Prze¿y³ stanie siê "Ch³opcem, Który Zgin±³" Tak samo nie lubiê James'a Potter'a. Drêczy³ Snape'a dla zabawy. Strasznie d³ugo zajê³o mu zobaczenie co siê naprawdê w ¿yciu liczy. |
|
|
|
Szaman |
Dodany dnia 02.08.2015 13:10
|
![]() Postów: 6 Dom: SlytherinPunkty: 59 Ranga: Uczeñ Hogwartu Data rejestracji: 25.07.15 |
o jej nie jestem jedyn±, która nie lubi g³ównego bohatera.. no tek Harry Potter zdecydowanie mi siê nie podoba³. Nie wiem.. co¶ mi w nim nie pasuje i mo¿ecie mnie za to ukamienowaæ, ale on faktycznie strasznie du¿o zawdziêcza innym. |
|
|
|
RazowaPanda |
Dodany dnia 02.08.2015 13:28
|
![]() Postów: 68 Dom: GryffindorPunkty: 1811 Ranga: ¦wietny czarodziej Data rejestracji: 24.02.15 |
1. Dolores Umbridge. ¯adna inna postaæ w HP tak mi nie gra³a na nerwach jak ona. 2. Rita Skeeter. Wiecznie tylko szuka³a sensacji. Rozumiem, ¿e zawód mia³a taki, a nie inny, ale tak ¶rednio j± to usprawiedliwia... 3. Voldemort i Bellatrix. 4. Severus Snape. Nazwa³ Lily Evans szlam± (kiedy stanê³a w jego obronie!), gnêbi³ Gryfonów (w szczególno¶ci Harry'ego, gdy¿ ten z wygl±du przypomina³ mu Jamesa, Neville'a, maj±cego problem z eliksirami i Hermionê, bo umia³a u¿yæ mózgu). Mimo tego, ¿e ryzykowa³ ¿yciem dla Zakonu nie trawiê go. 4. Lucjusz i Draco. 5. Peter Pettigrew. Budzi u mnie wstrêt. 6. Alecto i Amycus Carrowowie. Nic chyba nie muszê mówiæ. 7. Antonin Do³ohow i Augustus Rookwood. Do³ohow zamordowa³ Lupina, Rookwood by³ winny ¶mierci Freda. 8. Cormac McLaggen. Uhm... Irytuj±cy lalu¶. Edytowane przez RazowaPanda dnia 02.08.2015 13:34
|
|
|
|
Debbie |
Dodany dnia 02.08.2015 15:05
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Postów: 88 Dom: HufflepuffPunkty: 3119 Ranga: Pomocnik Filcha Data rejestracji: 19.07.15 |
Umbridge - Nie wiem, co mia³abym powiedzieæ na jej temat. Okropna postaæ. Glizdogon - Zdradzi³ przyjació³. Ju¿ to jest powód, by mnie denerwowaæ. Hmm... dalej Rita Skeeter - graj±ca na nerwy dziennikarka, pisa³a straszne i g³upie k³amstwa. Dursley'owie - wszyscy trzy mnie wkurzaj±. Ciotka Petunia i wuj Vernon ca³y czas tylko zwracali uwagê na swojego Dudziaczka i Harry'ego odrzucali. Ciotka Marge - Wystêpowa³a ca³kiem krótko w trzeciej czê¶ci, ale to by³o wystarczaj±ce, ¿eby opowiadaj±c te okropne bzdury kogo¶ podenerwowa³a. Korneliusz Knot - Beznadziejny minister magii, który niczego nie zrobi³. Raczej wszystko zepsu³. Nie wierzy³ w powrót Sami-Wiecie-Kogo, bo siê po prostu ba³... Draco Malfoy - Chwali³ siê i zachowywa³ siê g³upio. Nie wiem, co wiêcej powiedzieæ o Draconie. ![]() Nie wiem, kto mnie jeszcze wkurza, ale napisa³am choæ listê tych, którzy najbardziej mnie denerwuj±. Edytowane przez Debbie dnia 02.08.2015 19:35
|
|
|
|
larena |
Dodany dnia 02.08.2015 16:08
|
![]() Postów: 14 Dom: RavenclawPunkty: 136 Ranga: Mol ksi±¿kowy Data rejestracji: 26.07.15 |
Mam kilka osób których nie lubiê np. Hermiona- dzia³a mi na nerwy ju¿ od pierwszej czê¶ci, bo jest strasznie zarozumia³a i my¶li, ¿e wie najlepiej James Potter- znêca³ siê nad Snape'm dla rozrywki i dokucza³ mu Lily Evans- niewierna przyjació³ka Snape'a Glizdogon- a tutaj nawet nie trzeba t³umaczyæ dlaczego nie lubiê go, po prostu okropny go¶æ Ogólnie nie darzê sympati± g³ównej trójki bohaterów i chyba nigdy siê to nie zmieni. |
|
|
|
Izka_to_Hermiona |
Dodany dnia 02.08.2015 17:35
|
![]() Postów: 1 Dom: RavenclawPunkty: 2 Ranga: Mugol Data rejestracji: 23.07.15 |
Nie przepadam za kilkoma postaciami... Nie jest to nie powiem jaka nienawi¶æ, ale tak jako¶, nie przypad³y mi do gustu.. ![]() *Luciusz Malfoy - wredny, z³y, który darzy³ wielk± nienawi¶ci± mugoli i mugolaków.. Zarozumia³y, uwa¿aj±cy siê za kogo¶ lepszego, bo by³ "czystej krwi".. *Dolores Umbiridge - wprowadzi³a bardzo du¿o bezsensownych zakazów, znêca siê nad mugolami i mugolakami.. I z wygl±du przypomina ropuchê (a ja boje siê ¿ab, ropuch itp)... *Glizdogon - niewierny przyjaciel.. Zdradzi³ ludzi, którzy mu ufali.. ![]() *Bellatrix Lestrange - torturowa³a do utraty ¶wiadomo¶ci rodziców Neville'a i zabi³a Syriusza Blacka!!!! Jest jeszcze kilka osób, za którymi nie przepadam, ale nie bêdê zanudzaæ!!! Izka
![]() |
|
|
|
Hermione56 |
Dodany dnia 02.08.2015 18:30
|
![]() Postów: 3 Dom: RavenclawPunkty: 10 Ranga: Mugol Data rejestracji: 02.08.15 |
Nie cierpie oczywiscie Dolores Umbridge! Zawsze robila wszystkim na zlosc, byla niesprawiedliwa i ponizala wszystkie domu oprocz Slytherin'u. (oczywiscie do terazniejszych Slizgonow nic nie mam, zeby nie bylo.) Byla w ministerstwie i niby chciala dobrze, a wszystko potrafila zepsuc. |
|
|
|
Pan_Aston |
Dodany dnia 02.08.2015 19:17
|
![]() Postów: 34 Dom: RavenclawPunkty: 1420 Ranga: Doros³y czarodziej Data rejestracji: 23.07.15 |
Rita Skitter by³a najgorsza. Dolores nieby³a taka z³a, nie wiem czemu ale nie wkurza³a mnie tak samo jak Rita. A Drako by³ przedstawicielem tego "z³ego" co wkurza na co dzieñ. Kto¶ pisa³ ¿e nielubi Harry'ego, ja bym nie móg³ przeczytaæ siedmiu tomów powie¶ci i nie lubiæ g³ównego bohatera.
|
|
|
|
remusmistrz |
Dodany dnia 02.08.2015 19:29
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Postów: 194 Dom: RavenclawPunkty: 835 Ranga: Alfa i Omega Data rejestracji: 13.05.14 |
1.Glizdogon-wiadomo 2.Bellatrix - zabi³a Syriusza i Tonks , w ogóle por±bana 3.Greyback - walniêty i spierniczy³ ¿ycie Lupinowi 4.Do³ohow - nie tak walniêty jak nr 2 i 3 ,dlatego tutaj ,zabi³ Remusa 5.Umbridge - wiadomo 6.Rita -wiadomo 7.Voldemort - wiadomo 8.Lockhart - napuszony lalu¶ i oszust |
|
|
|
Glen |
Dodany dnia 15.08.2015 23:59
|
![]() Postów: 29 Dom: RavenclawPunkty: 511 Ranga: Prefekt Ravenclawu Data rejestracji: 04.08.15 |
Na pierwszy ogieñ idzie Dolores Umbridge - Knotowi naprawdê poprzewraca³o siê w g³owie, ¿e wys³a³ tê kobietê do Hogwartu. Nauczanie OPCMu jedynie z podrêczników, zaprzeczanie oczywistej prawdzie o powrocie Voldemorta, jej metody dyscyplinowania... Straszny cz³owiek i fatalny nauczyciel, wywo³uj±cy u mnie odruch wymiotny. Rita Skeeter, która wypisywa³a bzdury w proroku tylko po to, by dobrze sprzedaæ swe teksty. A je¶li przy tym narusza³a prywatno¶æ opisywanych osób czy je o¶miesza³a, to wcale jej to nie obchodzi³o. Glizdogon - osobi¶cie nienawidzê ludzi niegodnych zaufania, gotowych sprzedaæ praktycznie ka¿dego. Peter, który wyda³ swych przyjació³, skazuj±c ich na ¶mieræ, wrobi³ w to morderstwo niewinnego cz³owieka, a potem przez kilkana¶cie lat ukrywa³ siê jako szczur budzi we mnie pogardê. Lockhart, który jako nauczyciel by³ kompletn± pora¿k±. Choæ jego to chyba nawet ciê¿ko nazwaæ nauczycielem, skoro uczniowie na jego lekcjach s³uchali jedynie opowie¶ci o niesamowitych przygodach. Których on sam nawet nie prze¿y³... Oszust i cz³owiek pragn±cy ci±gle staæ w ¶wietle reflektorów - na szczê¶cie ró¿d¿ka Rona dobrze wype³ni³a swe zadanie
|
|
|
|
BlueAri |
Dodany dnia 08.09.2015 22:37
|
![]() Postów: 83 Dom: RavenclawPunkty: 417 Ranga: Chodz±ca biblioteka Data rejestracji: 16.08.15 |
Uwaga, uwaga, to bêdzie wielkie zaskoczenie - Dolores Umbridge. Ona mi przypomina te wszystkie nauczycielki, które nic nie potrafi± nauczyæ, a metody nauczania maj± tak beznadziejne, ¿e a¿ boli. I ten ró¿, który j± otacza³... Bellatrix - ZABI£A MOJEGO KOCHANEGO SYRIUSZA! No, to wszystko w tym temacie ![]() Glizdogon - nie lubiê nielojalno¶ci i w ogóle wszystkiego, co reprezentuje ów postaæ. Dlaczego James, Syriusz i Remus mu zaufali? Lucjusz Malfoy, Lockhart, Rita Skeeter i paru innych - nie lubiê ich, ale jako¶ specjalnie mi w pamiêci nie utkwili. I nie wiem czy pisaæ o nim tutaj, mianowicie Severus Snape. Denerwuje mnie, wiem, ¿e Huncwoci spieprzyli mu ¿ycie, on sam chroni³ Harry'ego, ale on mnie zupe³nie nie przekonuje. No po prostu go nie lubiê. Tyle w temacie. [center]Przysiêgam uroczy¶cie, ¿e knujê co¶ niedobrego A mo¿e w Ravenclawie Zamieszkaæ wam wypadnie Tam p³onie lampa wiedzy, Tam mêdrcem bêdziesz snadnie. ![]() ![]() ![]() Id¼ tam, gdzie prowadzi ciê serce, inaczej utracisz wszystko ![]() Bo to tak jest, ¿e dla siebie, owszem, mo¿na co¶ tam zrobiæ, ale la drugiego cz³owieka to ju¿ mo¿na co¶ niesamowicie piêknego zrobiæ, wszystko. Wszystko. Kto czyta ksi±¿ki, ¿yje podwójnie. Koniec psot [/center] |
|
|
|
hermiona03 |
Dodany dnia 13.09.2015 18:11
|
![]() Postów: 172 Dom: RavenclawPunkty: 513 Ranga: Prefekt Ravenclawu Data rejestracji: 29.08.15 |
Ja nie darzê sympati± do: * Ró¿owej wstrêtnej landryny(chyba wiadomo ¿e chodzi o Umbgride) * Glizdogona (fuj! szczur zamieniaj±cy siê w cz³owieka) * Dzieci Potterów te¿ nie lubiê a wszególno¶ci Albusa Severusa Pottera * I oczywi¶cie Dudziaczka (Ble ble ble opas³y grubas bez serca) * I ¶miercio¿erców, dementorów i ca³ej reszty |
|
|
|
JuliaGranger |
Dodany dnia 13.09.2015 18:52
|
![]() Postów: 32 Dom: RavenclawPunkty: 87 Ranga: Uczeñ Hogwartu Data rejestracji: 13.08.15 |
Bellatrix - och.. Jak ja jej nie cierpiê. Naprawdê nie rozumiem ludzi którzy s± ni± zafascynowani. Zabi³a tak wielu ludzi, torturowa³a ¶miej±c siê w twarz. Snape - Nie do koñca go rozumiem... Gburowaty, wredny... A jednak chroni±cy Harr'ego... Umbrige - o bosh ta ró¿owa landryna chyba wszystkim dzia³a³a na nerwy x.x Wszyscy ¶miercio¿ercy w szczególno¶ci Lucjusz Malfoy, ugh z³e z³o. S³u¿y temu czarnemu panu bo siê go boi ich logika jest serio dziwna. Draco Malfoy- no tu nie mogê powiedzieæ, ¿e go nie nawidzê, bo to nie jego wina, ¿e ma takich rodziców. Czasem by³o mi go ¿al. Ten jego z³o¶liwy u¶mieszek hyh <3 Ale jak obra¿a³ Hermione to mnie wpienia³ x.x Po prostu za nim nie przepadam. Voldzio - wiadomo czemu ![]() Lavender Brown- Eee.. Nie cierpiê jej dzia³a mi na nerwy. Zapatrzona w tego Rona by³a hah to by³o do¶æ ¶mieszne taka torszkê psycho. Stworek - nie mo¿na powiedzieæ, ¿e go nie nawidzê, ale... Obra¿a³ wszystkich oprócz Black'ów wiadomo by³ ich skrzatem domowym... Ogólnie za ciemn± stron± mocy nie przepada³am ~Romione |
|
|
|
_Kamyk_ |
Dodany dnia 13.09.2015 19:08
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Postów: 314 Dom: HufflepuffPunkty: 4043 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 23.07.13 |
Moje typy s± nastêpuj±ce: Korneliusz Knot - gdyby nie on, wszystko by siê inaczej potoczy³o. Minister? Amelia Bones siê bardziej nadawa³a! Romilda Vane i Cormac McLaggen - ARGH...PFF..... Jacy oni aroganccy Ach.. grrr... nienawidzê tej cechy. >,< Draco Malfoy - Dyskryminacja i uwa¿anie siê za elitê równie¿ nie sprawia sympatycznego wra¿enia... Harry Potter - Lubiê go, ale wkurza mnie swoj± specjaln±, a¿ wyszukan± szlachetno¶ci± i brawurowo¶ci±... James Potter - "Jeste¶ parszywy, arogancki jak twój ojciec, Potter!" ![]() Syriusz Black <przed azkabanem, wspomnienia> - Czemu? Odpowied¼ taka sama jak wy¿ej przy James'ie : p Hermiona Granger - Za du¿o przem±drza³o¶ci czasami.. czêsto... zawsze. ![]() Ginny Weasley - Zbyt pompatyczna i narwana osoba, denerwuje mnie to. Pansy Parkinson - Hmmm... Wredna? Pyskata? Wysokie mniemanie? Albus Dumbledore - Je¿eli co¶ siê schrzani³o, to trzeba mieæ odwagê siê przyznaæ. Voldemort - Ehhh.. wiadomo... "AVADA KEDARVA!" Fred i George Weasley - Oni mnie ¶miesz±, ale i wkurzaj± zarazem Hahah, ale jednak to pozytywne postacie :> Argus Filch - Najgorszy wo¼ny EVER! Rita Skeeter - D±¿enie do s³awy dziêki k³amstwom? NEIN. Tylko uczciwo¶æ i ciê¿ka praca! Scabior i Carrowowie - Jezu, naprawdê, Umbridge to baranek. Seamus Finnigan - Jego temperament wkurza³ mnie w WA. Lucjusz Malfoy - tak siê skrzatów nie traktuje! I tyle chyba. Ci, którzy siê pewnie dziwi± czemu nie wpisa³em Umbridge, Lavender, Cho, Glizdogona, Bellatrix, Marietty, Zachariasza... Mam wyt³umaczenie. Ich lubiê po prostu OTO NAJPRZYSTOJNIEJSZY HPNETOWICZ ![]() CUD! Toph? ![]() ![]() ![]() W Hufflepuffie mo¿esz byæ kim chcesz, A nie kim musisz byæ. ![]() jestem Puchonem, wiêc jestem tylko sob±. Tyle w temacie. Czy to z³e? ¯e jestem sob±? ¯e nikogo nie udajê? Jestem sob±, a to sztuka. ![]() ![]() "I got my feet kicked up and it's a quarter to four Nothin' to do so I just stare at the floor Well maybe I will try to sneak into the Ravenclaws' place for once 'Cause it seems like such fun and they're just so uptight and I could make excuses But the truth is they'd all probably just blow 'Cause after all I'm just a Hufflepuff, Just a Hufflepuff I try to keep a low profile during the war I'll leave the fighting up to the Gryffindors 'Cause man they sure like to be heroes But not me, you see 'Cause it don't seem like fun and it just seems crazy man, I could make excuses But the truth is they'd all probably just blow 'Cause after all I'm just a Hufflepuff Just a Hufflepuff It's hard to be the outside lookin' in through glass When everyone is praisin somebody else, some other class. And even though I may not have the brains or the brawn I'm loyal to the ones that matter to me, 'cause it's just the right thing and, it's just how I am and I won't make excuses, 'cause the truth is that I'll do just enough, 'cause after all I'm just a Hufflepuff. I am just a Hufflepuff" I nie mówcie jakiej jeste¶cie p³ci kiedy nie chcecie pokazaæ swojej mordy ~ ulka_black_potterKurde...No co¶ na pewno umiesz UMIESZ NIC NIE UMIEÆ! ~ Mist_Kamyk_, chyba Ci zakosze zdjêcie z podpisu (do w³asnego podpisu :3)~ Syriusz32BLANCO, CHCÊ BYÆ MINISTRANTEM, ciul z tego, ¿e jestem niewierz±ca. ~ Cookie Wykorzystywanie ch³opca w ³azience jest nie na miejscu ;< ~Alette [center]Kamyk = Amber Hufflepuff(¿ó³æ w godle)=Gold ~ Blanco _Kamyk_, szkoda mi Ciê Przepraszam Mam podobno serce z kamienia, ale mi tak smutno :< Ale mo¿e to dlatego, ¿e z kamienia^^~ gne Jestem dumny, ¿e jestem Puchonem. You might belong in Hufflepuff, where they are just and loyal, those patient Hufflepuffs are true and unafraid of toil. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ziemia, Ogieñ, Powietrze, Woda ![]() "Ka¿dy ma jak±¶ fobie." Hufflepuff <3 ![]() |
|
|
|
Kathleen_Black99 |
Dodany dnia 13.09.2015 22:30
|
![]() Postów: 23 Dom: RavenclawPunkty: 61 Ranga: Uczeñ Hogwartu Data rejestracji: 14.02.15 |
Jest wiele osób, których nie lubiê :D Jednak najbardziej najbardziej na ¶wiecie nienawidzê Dolores Umbridge, chyba nikogo to nie dziwi :) Z wa¿niejszych osób, które nie lubiê ... Harry. I tu mo¿e bardzo du¿o osób siê nie zgodzi, ale jak dla mnie mia³ wiêcej szczê¶cia ni¿ wiedzy i umiejêtno¶ci. Nie lubiê te¿ Cho, Sybilli, Zachariasza :_:, Cormaca, Lucjusza i czasami niecierpia³am Albusa :/. Jak ju¿ mówi³am, wiele jeszcze odób nie darzê symapti±, ale nie odegra³y one wiêkszej, jak dla mnie, roli :) Ten profil jest w³asno¶ci± Ksiê¿niczki Gwiazd "Zdawa³o mu siê, ¿e Syriusz upada jak na zwolnionym filmie. Jego cia³o wygiê³o siê w ³uk i osunê³o do ty³u przez postrzêpion± zas³onê zwisaj±c± spod ³uku ... I Harry zobaczy³, jak na zniszczonej, niegdy¶ przystojnej twarzy jego ojca chrzestnego pojawia siê mieszanina strachu i zaskoczenia, gdy przelecia³ pod staro¿ytnym ³ukiem i znikn±³ za zas³on±, która falowa³a jeszcze przez chwilê, jakby uderzy³ w ni± silny wiatr, po czym znieruchomia³a." ![]() |
|
|
|
Felice |
Dodany dnia 27.10.2015 20:33
|
![]() Pochwa³y: 1 Postów: 175 Dom: SlytherinPunkty: 2698 Ranga: Pomocnik Filcha Data rejestracji: 21.10.15 |
Najbardziej nie znoszê Gilderoya Lockharta. Co za jaki¶ zblazowany kole¶. Jakbym go spotka³a w realu, to chyba dosta³by w twarz. Bardzo nie lubiê takich ludzi. Dolores dzia³a na mnie jak czerwona p³achta na byka. Przypomina moj± matematyczkê z liceum, mo¿e dlatego ![]() O! Przypomnia³o mi siê, ¿e nie lubiê Cho. Jest jaka¶ nijaka. Taka jaka¶ bez charakteru. Noce Wê¿y![]() Elizabeth Prince x Emily Takoizu x Felice Nixon x Keira Foley Mam zieloÂne oczy z charakteru... .![]() Skoro Ty jeste¶ dziwna i ja jestem dziwny, to siê wspaniale sk³ada, razem zadziwmy ¶wiat. ![]() |
|
|
|
Hermionka78 |
Dodany dnia 27.10.2015 21:03
|
![]() Pochwa³y: 6 Postów: 1108 Dom: RavenclawPunkty: 8296 Ranga: Praktykant w ¦w Mungu Data rejestracji: 10.08.15 |
pokolei: 1.Draco Malfoy 2.Dolores Umbridge 3.Lord Voldemort 4.Lucjusz Malfoy 5.Argus Filch 6.Bellatrix 7.Gilderoya Lockharta 8.Seamus Finnigan 9.Korneliusz Knot 10.Lavender Brown |
|
|
|
MonicMalfoyWeasley |
Dodany dnia 31.10.2015 13:34
|
![]() Postów: 51 Dom: RavenclawPunkty: 204 Ranga: Mol ksi±¿kowy Data rejestracji: 29.09.15 |
Nienawidzê: 1. Lucjusz Malfoy - No po prostu jak ja go nie cierpie! Taki zapatrzony w siebie arogancki czystokrwisty dupek! Jak ja go normalnie widzia³am w jakie¶ czê¶ci i s³ysza³am ten jego drwi±cy ton w stosunku do Weasley'ów czy do kogo innego to po prostu mia³am ochote rozwaliæ telewizor czy komputer. 2. Dolores Umbridge - ró¿owa landryna, która mnie tak okropnie wkurza. Jedyny fajny tekst który wypowiedzia³a to " Ch³opcom zabrania siê zbli¿aæ do dziewcz±t na mniej ni¿ 8 cali." i tylko ten jeden. Nienawidze jej. 3. Bellatrix Lestrange - Nie. Cierpie. Jej. Jak Molly j± zabi³a to normalnie prawie zaczê³am tañczyæ taniec szczê¶cia. 4. Severus Snape - pewnie teraz wiêkszo¶æ ludzi mnie shejtuje, ale nie lubie go. Nie nienawidze tak jak wy¿ej wymienionych, ale po prostu nie lubie. Rozumiem, ¿e mia³ ciê¿kie ¿ycie i, ¿e po¶wiêci³ sie dla LiLy i, ¿e j± kocha³, ale dla mnie i tak zawsze bêdzie wrednym profesorem od eliksirów. To 4 postacie, które najmniej lubie. W Ravenclawie tylko ci Których umys³ piêknem l¶ni. "Prawda to cudowna i straszliwa rzecz, wiêc trzeba siê z ni± obchodziæ ostro¿nie." ~ Albus Dumbledore "Czasem trzeba byæ w ¿yciu ofiar±, ¿eby kiedy¶ staæ siê zwyciêzc±." ~ Autor Nieznany "Telewizja to tylko zastêpcza rozrywka dla mózgu, kto nie czyta, ten w³a¶ciwie nie potrzebuje ju¿ g³owy, nie mówi±c oczywi¶cie o wyobra¼ni i fantazji" Billie Joe |
|
|
|
kospirre |
Dodany dnia 20.05.2016 13:41
|
![]() Pochwa³y: 3 Postów: 652 Dom: SlytherinPunkty: 5045 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 18.04.16 |
Dolores Umbridge. Nienawidzê jej bardziej ni¿ Voldiego, a czemu? Katowanie uczniów, dwulicowo¶æ, ten jej pyzaty u¶mieszek, zes³anie na Pottera dementorów ale... To nie jest to czego najbardziej w niej nie cierpiê, bo s± postacie, które wykonywa³y gorsze czyny. Sama jej postura, charakter... Grr. Jak tylko widzê jej twarzyczkê, lub gdy czytam jej imiê w ksi±¿ce, po prostu chce mi siê krzyczeæ. NIENAWIDZÊ JEJ NAJBARDZIEJ. Ale s± jeszcze postacie których nie znoszê :> Petter Pettigrew. Mo¿e i chcia³ ratowaæ Harrego, ale jako¶ nie chce mi siê w to wierzyæ. Zdradzi³ Huncwotów, w tym Jamesa i Lily. Sk³ama³, oszuka³ i stchórzy³. W dodatku pomóg³ narodziæ siê Voldemortowi. Cho Chang. Malutka, urocza Azjatka hm? Ciekawie. Raczej malutka, rozpieszczona dziunia. Wiem, nie mam podstaw aby tak o niej mówiæ, ale nie trawiê jej. Wydaje mi siê sztuczna i pusta. Zwyk³a laleczka na wystawê. Nie ma w sobie niczego. Nie cierpiê jej, Cedrik straci³ tylko cenny czas, którego mia³ tak ma³o. W sumie to g³ówny powód... Lavender Brown (???). Nie wiem czy dobrze napisa³am nazwisko. Chyba ka¿dy wie, czemu jej nie cierpiê, tutaj nie trzeba obja¶nieñ. Nigdy nie ufaj niczemu i nikomu, je¶li nie wiesz, gdzie jest jego mózg. ![]() ![]() ![]() infj|aquarius|xvii|ravenclaw ~~~ there is something so special about falling in love with nature every time you see a little detail like a fallen leaf on the ground that is slowly turning brown...or spotting a tiny mushroom that is sprouting from a tree... or just getting a warm feeling when you see the moon, i am in love with the little things of life ~~~ ![]() ![]() Natka Potter, Lilyatte Chcia³am równie¿ podziêkowaæ wszystkim kochanym ¦lizgonom za bycie tak kochanymi i pomocnymi gadzinkami <3 ![]() |
|
|
|
-lavender- |
Dodany dnia 20.05.2016 16:13
|
![]() Pochwa³y: 6 Postów: 519 Dom: RavenclawPunkty: 12414 Ranga: Mistrz Expelliarmusa Data rejestracji: 20.06.13 |
To s± dwie postacie, które darzê nienawi¶ci±. Mo¿liwe, ¿e jest ich wiêcej, ale na razie nic sobie nie przypominam. 1. Dolores Umridge - od samego pocz±tku jak tylko j± pozna³am w ksi±¿ce i filmie wiedzia³am, ¿e jej nie polubiê i mia³am racjê. To jest po prostu kawa³ wrednej ró¿owej landryny. Kary, które dawa³a by³y nie do pomy¶lenia. Jak mo¿na tak traktowaæ uczniów? 2. Peter Pettigrew - nie rozumiem, jak móg³ przez tyle lat siê ukrywaæ i udawaæ, ¿e zosta³ zabity przez Blacka. Niesamowite jak zabawi³ siê losem swojego przyjaciela. Nienawidzê takich ludzi. ![]() Life is better when you dance. ![]() And if the music is good you dance. ![]() Never too tired for it. ![]() ![]() W Hogwarcie Josephine Davis - klik! ![]() Kto ma olej w g³owie, temu do¶æ po s³owie. ![]() W Ravenclawie tylko ci, których umys³ piêknem l¶ni. ![]() ![]() My body is like a rum chocolate souffle. If I don't warm it up right, it doesn't rise. ![]() Did you know that dolphins are just gay sharks? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Podziel siê z innymi: |
|
| Przejd¼ do forum: |

Nadal czujê siê na 17 lat, a ju¿ 26 na karku 

Hufflepuff
Szaman
Slytherin
Gryffindor
Ravenclaw