Logowanie
Facebook
Shoutbox
Wspó³praca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjêcie
Zobacz temat
|
Filmy, na których p³akali¶cie
|
|
seectumsempra |
Dodany dnia 20.07.2015 17:57
|
![]() Postów: 15 Dom: GryffindorPunkty: 244 Ranga: Pogromca chochlików Data rejestracji: 15.07.15 |
Jestem osob±, która rzadko p³acze na filmach, ale p³aka³am na: Ostatnia piosenka - podczas sceny, w której Miley gra³a na piosenkê na fortepianie na pogrzebie swojego ojca, Harry Potter i Insygnia ¦mierci cz. II - ¶mieræ Freda, Stitch - nie wiem czemu, ale okej Edytowane przez seectumsempra dnia 20.07.2015 18:11
|
|
|
|
Keira Karkarow |
Dodany dnia 02.08.2015 00:04
|
![]() Postów: 697 Dom: GryffindorPunkty: 1813 Ranga: ¦wietny czarodziej Data rejestracji: 07.07.15 |
Raczej nie p³aczê na filmach, ale kilka mnie wzruszy³o: - Mój przyjaciel Hachiko, - P.S. Kocham Ciê, - Zielona Mila, - Now is good, - Gwiazd naszych wina. "Someone let the doors open,
Who left me outside? I'm bent I'm not broken, Come live in my life. All the worlds left unspoken All the pages I write On my knees and I'm hoping That someone holds me tonight. Hold me tonight..." |
|
|
|
Ewa Potter |
Dodany dnia 11.08.2015 13:10
|
![]() Pochwa³y: 1 Postów: 510 Dom: GryffindorPunkty: 10267 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 17.07.15 |
Przyznajê siê, ¿e p³aka³am ogl±daj±c: ,,Gwiazd naszych wina"; i nie ukrywam, ¿e wzruszy³a siê równie¿ podczas ogl±dania HP: ¶mieræ Syriusza, Harrego... inne mnie te¿ wzruszy³y: Fred, Lupin bardzo by³am zaskoczona filmow± wersj± wspomnieñ Snape'a (te¿ mnie wzruszy³a), ale nie tak bardzo jak Harry i Syriusz
|
|
|
|
Shanti Black |
Dodany dnia 11.08.2015 13:16
|
![]() Pochwa³y: 29 Postów: 3240 Dom: GryffindorPunkty: 44242 Ranga: Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz! Data rejestracji: 20.07.14 |
"Zielona Mila" ze wszystkich, ale to wszystkich filmów, jakie obejrza³am, tylko ten jeden doprowadzi³ mnie do p³aczu, a dok³adnie to w momencie, gdy John Coffey zosta³ stracony za co¶, czego nie zrobi³. Nie wiem, czemu tak zareagowa³am, po prostu, mo¿e dlatego ¿e wiedzia³am, i¿ on by³ niewinny, i chocia¿ wiedzia³am, ¿e to film, no... A pó¼niej przeczyta³am ksi±¿kê i te¿ siê pop³aka³am. ![]() ![]() W Hogwarcie Cynthia Lynwood. Nikt wa¿ny, ale lubi przypa³y, prefekt Hogwartu. Na stronie: - prefekt Gryffindoru (14 edycja; 27.07.2015 - 11.11.2015) - przewodnicz±ca Karczmy pod Parchatym Trollem (31.08.2015 - 21.11.2015) - Redaktor Naczelna Proroka Niecodziennego (Wydanie 4 - Halloween), (Wydanie 5 - Nowy Rok, (Wydanie 15 Walentynki), (Wydanie 16 (Huncwoci)) - Prefekt Hogwartu (27.08.2017-) ![]() Bo mogê ![]() ![]() Sim Shanti w wykonaniu EmilyWright ![]() ![]() Magiczna siódemka ![]() Magiczna siódemka part II ![]() Ciekawa liczba punkcików ![]() ![]() |
|
|
|
Konix |
Dodany dnia 11.08.2015 14:25
|
![]() Postów: 1 Dom: GryffindorPunkty: 17 Ranga: Mugol Data rejestracji: 10.08.15 |
Wiem ¿e dodano to pytanie do¶æ dawno ale tyle co odkry³am tê stronê wiêc odpowiem dopiero teraz. Ostatnim filmem na którym p³aka³am by³ "Ósmoklasi¶ci nie p³acz±" naprawdê wzruszaj±ca historia.... |
|
|
|
Potterhead123 |
Dodany dnia 11.08.2015 15:28
|
![]() Postów: 219 Dom: RavenclawPunkty: 7261 Ranga: Wo¼ny Hogwartu Data rejestracji: 12.08.14 |
Ja bardzo rzadko p³aczê na filmach. Kiedy by³am ma³a p³aka³am na wszystkich filmach z psami w roli g³ównej (szczególnie, kiedy twórcy nie³adnie u¶miercali te zwierzêta). Jako ex fanka "Igrzysk ¦mierci" p³aka³am w³a¶nie na tym filmie. To znaczy wzrusza³am siê, ale w ostatniej czê¶ci obawiam siê, ¿e polej± siê ³zy (oczywi¶cie ¶mieræ [SPOILER, SPOILER] Rue i w przypadku ksi±¿ki Prim obesz³a mnie tyle co nic - nie mam talentu do p³akania na ¶mierciach dzieci, jestem bezduszna). No, na HP (o dziwo) nie p³aka³am, przynajmniej na filmie, bo raz wzruszy³am siê po przeczytaniu "Insygniów". Tak po prostu: "Ej, to ju¿ koniec?". No wiêc "Igrzyska ¦mierci: Kosog³os" to chyba tylko jedyna ksi±¿ka-film, na której becza³am ca³kiem na serio i potem mia³am do³a na kilka metrów. "W Ravenclawie tylko ci, których umys³ piêknem l¶ni" ![]() ![]() O³tarzyk G³ów - (...) to typowe dla G³ów Pottera, raz na jaki¶ czas uderza im do g³owy (...) - Nedelle, 02.07.2015, 22.06 ![]() G£OWOLARY, G£OWOLARY! Jedyna taka waluta G³owy! ¯eby trafiæ do mojej chatki, powinni¶cie i¶æ za paj±kami... "Wchodzê do rury, przeciskam siê, wychodzê z rury, biorê colê, wchodzê do rury, przeciskam siê z col±, wychodzê z rury" - ja, podczas opowie¶ci o zdobyciu coli. Klub dla singli "Kotlet" z barem kaka³owym! Zapraszam! Wielkie podziêkowania dla Ani Potter za wspania³e zdjêcia Ravenclawu G³owa Pottera - Potterhead123 (znana te¿ jako Wielka G³owa i Rudolf Czerwononosy) |
|
|
|
Keira Karkarow |
Dodany dnia 11.08.2015 22:58
|
![]() Postów: 697 Dom: GryffindorPunkty: 1813 Ranga: ¦wietny czarodziej Data rejestracji: 07.07.15 |
Ewa Potter - na prawdê p³aka³a¶ na "Gwiazd naszych wina"? :o dla mnie ten film by³ s³aby, ale mo¿e dlatego, ¿e wcze¶niej ogl±da³am film o podobnej tematyce "Now is Good", który moim zdaniem by³ zdecydowanie lepszy i lepiej odzwierciedla³ zmaganie siê z chorob±, emocje itp. Inna sprawa, ¿e w "Gwiazd naszych wina" denerwowa³ mnie fakt, ¿e g³ówne role grali aktorzy, którzy w serii "Niezgodna" graj± rodzeñstwo .__. "Someone let the doors open,
Who left me outside? I'm bent I'm not broken, Come live in my life. All the worlds left unspoken All the pages I write On my knees and I'm hoping That someone holds me tonight. Hold me tonight..." |
|
|
|
BlueAri |
Dodany dnia 16.08.2015 22:30
|
![]() Postów: 83 Dom: RavenclawPunkty: 417 Ranga: Chodz±ca biblioteka Data rejestracji: 16.08.15 |
Kamienie na szaniec - jak Rudy umiera³ W g³owie siê nie mie¶ci Nad ¿ycie - czytanie tego listu Harry Potter - ¶mieræ Syriusza i sama koñcówka, kiedy zda³am sobie sprawê, ¿e ju¿ nie bêdzie wiêcej Pottera ![]() Gwiazd naszych wina - ksi±¿ka nie wzbudzi³a we mnie wielkich emocji, ale w filmie jak ***SPOILER*** on umiera to jest takie smutne. I jeszcze ten pogrzeb :c |
|
|
|
fuerte |
Dodany dnia 07.03.2018 19:50
|
![]() Pochwa³y: 30 Postów: 3226 Dom: RavenclawPunkty: 58190 Ranga: Harrych ¶wi±t! Data rejestracji: 15.07.07 |
Jakim cudem mnie tu nie by³o jeszcze, to nie wiem. Ogólnie p³aczê na filmach i serialach do¶æ czêsto, taka to ze mnie emocjonalna postaæ. Dlatego w sumie trudno bêdzie mi wskazaæ wszystko na czym p³aka³am, bo jest tego masa. Na pewno na "Królu Lwie" i jako dziecko i jako doros³a, na "Chirurgach" to p³aczê notorycznie, chocia¿ ostatnio mniej, bo tam siê ju¿ po prostu niewiele dzieje i w ogóle wyjê na serialach, które ogl±dam d³ugo, bo siê przywi±zujê. Na "Wentworth" i "Orphan Black" te¿ mi siê chyba zdarza³o p³akaæ. Ostatnio to na "Trzech bilboardach za Ebbing, Missouri" i chyba na "Lady Bird" - chocia¿ tu to nie wiem dlaczego, bo film uwa¿am ogólnie za ¶redni. Na razie tyle pamiêtam, ale na pewno by³o tego mnóstwo. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Podziel siê z innymi: |
|
| Przejd¼ do forum: |

Nadal czujê siê na 17 lat, a ju¿ 26 na karku 

Gryffindor

Ravenclaw