Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Filmy, na których płakaliście
|
|
seectumsempra |
Dodany dnia 20.07.2015 17:57
|
![]() Postów: 15 Dom: GryffindorPunkty: 244 Ranga: Pogromca chochlików Data rejestracji: 15.07.15 |
Jestem osobą, która rzadko płacze na filmach, ale płakałam na: Ostatnia piosenka - podczas sceny, w której Miley grała na piosenkę na fortepianie na pogrzebie swojego ojca, Harry Potter i Insygnia Śmierci cz. II - śmierć Freda, Stitch - nie wiem czemu, ale okej Edytowane przez seectumsempra dnia 20.07.2015 18:11
|
|
|
|
Keira Karkarow |
Dodany dnia 02.08.2015 00:04
|
![]() Postów: 697 Dom: GryffindorPunkty: 1813 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 07.07.15 |
Raczej nie płaczę na filmach, ale kilka mnie wzruszyło: - Mój przyjaciel Hachiko, - P.S. Kocham Cię, - Zielona Mila, - Now is good, - Gwiazd naszych wina. "Someone let the doors open,
Who left me outside? I'm bent I'm not broken, Come live in my life. All the worlds left unspoken All the pages I write On my knees and I'm hoping That someone holds me tonight. Hold me tonight..." |
|
|
|
Ewa Potter |
Dodany dnia 11.08.2015 13:10
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 510 Dom: GryffindorPunkty: 10267 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 17.07.15 |
Przyznaję się, że płakałam oglądając: ,,Gwiazd naszych wina"; i nie ukrywam, że wzruszyła się również podczas oglądania HP: śmierć Syriusza, Harrego... inne mnie też wzruszyły: Fred, Lupin bardzo byłam zaskoczona filmową wersją wspomnień Snape'a (też mnie wzruszyła), ale nie tak bardzo jak Harry i Syriusz
|
|
|
|
Shanti Black |
Dodany dnia 11.08.2015 13:16
|
![]() Pochwały: 29 Postów: 3240 Dom: GryffindorPunkty: 44242 Ranga: Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz! Data rejestracji: 20.07.14 |
"Zielona Mila" ze wszystkich, ale to wszystkich filmów, jakie obejrzałam, tylko ten jeden doprowadził mnie do płaczu, a dokładnie to w momencie, gdy John Coffey został stracony za coś, czego nie zrobił. Nie wiem, czemu tak zareagowałam, po prostu, może dlatego że wiedziałam, iż on był niewinny, i chociaż wiedziałam, że to film, no... A później przeczytałam książkę i też się popłakałam. ![]() ![]() W Hogwarcie Cynthia Lynwood. Nikt ważny, ale lubi przypały, prefekt Hogwartu. Na stronie: - prefekt Gryffindoru (14 edycja; 27.07.2015 - 11.11.2015) - przewodnicząca Karczmy pod Parchatym Trollem (31.08.2015 - 21.11.2015) - Redaktor Naczelna Proroka Niecodziennego (Wydanie 4 - Halloween), (Wydanie 5 - Nowy Rok, (Wydanie 15 Walentynki), (Wydanie 16 (Huncwoci)) - Prefekt Hogwartu (27.08.2017-) ![]() Bo mogę ![]() ![]() Sim Shanti w wykonaniu EmilyWright ![]() ![]() Magiczna siódemka ![]() Magiczna siódemka part II ![]() Ciekawa liczba punkcików ![]() ![]() |
|
|
|
Konix |
Dodany dnia 11.08.2015 14:25
|
![]() Postów: 1 Dom: GryffindorPunkty: 17 Ranga: Mugol Data rejestracji: 10.08.15 |
Wiem że dodano to pytanie dość dawno ale tyle co odkryłam tę stronę więc odpowiem dopiero teraz. Ostatnim filmem na którym płakałam był "Ósmoklasiści nie płaczą" naprawdę wzruszająca historia.... |
|
|
|
Potterhead123 |
Dodany dnia 11.08.2015 15:28
|
![]() Postów: 219 Dom: RavenclawPunkty: 7261 Ranga: Woźny Hogwartu Data rejestracji: 12.08.14 |
Ja bardzo rzadko płaczę na filmach. Kiedy byłam mała płakałam na wszystkich filmach z psami w roli głównej (szczególnie, kiedy twórcy nieładnie uśmiercali te zwierzęta). Jako ex fanka "Igrzysk Śmierci" płakałam właśnie na tym filmie. To znaczy wzruszałam się, ale w ostatniej części obawiam się, że poleją się łzy (oczywiście śmierć [SPOILER, SPOILER] Rue i w przypadku książki Prim obeszła mnie tyle co nic - nie mam talentu do płakania na śmierciach dzieci, jestem bezduszna). No, na HP (o dziwo) nie płakałam, przynajmniej na filmie, bo raz wzruszyłam się po przeczytaniu "Insygniów". Tak po prostu: "Ej, to już koniec?". No więc "Igrzyska Śmierci: Kosogłos" to chyba tylko jedyna książka-film, na której beczałam całkiem na serio i potem miałam doła na kilka metrów. "W Ravenclawie tylko ci, których umysł pięknem lśni" ![]() ![]() Ołtarzyk Głów - (...) to typowe dla Głów Pottera, raz na jakiś czas uderza im do głowy (...) - Nedelle, 02.07.2015, 22.06 ![]() GŁOWOLARY, GŁOWOLARY! Jedyna taka waluta Głowy! Żeby trafić do mojej chatki, powinniście iść za pająkami... "Wchodzę do rury, przeciskam się, wychodzę z rury, biorę colę, wchodzę do rury, przeciskam się z colą, wychodzę z rury" - ja, podczas opowieści o zdobyciu coli. Klub dla singli "Kotlet" z barem kakałowym! Zapraszam! Wielkie podziękowania dla Ani Potter za wspaniałe zdjęcia Ravenclawu Głowa Pottera - Potterhead123 (znana też jako Wielka Głowa i Rudolf Czerwononosy) |
|
|
|
Keira Karkarow |
Dodany dnia 11.08.2015 22:58
|
![]() Postów: 697 Dom: GryffindorPunkty: 1813 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 07.07.15 |
Ewa Potter - na prawdę płakałaś na "Gwiazd naszych wina"? :o dla mnie ten film był słaby, ale może dlatego, że wcześniej oglądałam film o podobnej tematyce "Now is Good", który moim zdaniem był zdecydowanie lepszy i lepiej odzwierciedlał zmaganie się z chorobą, emocje itp. Inna sprawa, że w "Gwiazd naszych wina" denerwował mnie fakt, że główne role grali aktorzy, którzy w serii "Niezgodna" grają rodzeństwo .__. "Someone let the doors open,
Who left me outside? I'm bent I'm not broken, Come live in my life. All the worlds left unspoken All the pages I write On my knees and I'm hoping That someone holds me tonight. Hold me tonight..." |
|
|
|
BlueAri |
Dodany dnia 16.08.2015 22:30
|
![]() Postów: 83 Dom: RavenclawPunkty: 417 Ranga: Chodząca biblioteka Data rejestracji: 16.08.15 |
Kamienie na szaniec - jak Rudy umierał W głowie się nie mieści Nad życie - czytanie tego listu Harry Potter - śmierć Syriusza i sama końcówka, kiedy zdałam sobie sprawę, że już nie będzie więcej Pottera ![]() Gwiazd naszych wina - książka nie wzbudziła we mnie wielkich emocji, ale w filmie jak ***SPOILER*** on umiera to jest takie smutne. I jeszcze ten pogrzeb :c |
|
|
|
fuerte |
Dodany dnia 07.03.2018 19:50
|
![]() Pochwały: 30 Postów: 3226 Dom: RavenclawPunkty: 58190 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 15.07.07 |
Jakim cudem mnie tu nie było jeszcze, to nie wiem. Ogólnie płaczę na filmach i serialach dość często, taka to ze mnie emocjonalna postać. Dlatego w sumie trudno będzie mi wskazać wszystko na czym płakałam, bo jest tego masa. Na pewno na "Królu Lwie" i jako dziecko i jako dorosła, na "Chirurgach" to płaczę notorycznie, chociaż ostatnio mniej, bo tam się już po prostu niewiele dzieje i w ogóle wyję na serialach, które oglądam długo, bo się przywiązuję. Na "Wentworth" i "Orphan Black" też mi się chyba zdarzało płakać. Ostatnio to na "Trzech bilboardach za Ebbing, Missouri" i chyba na "Lady Bird" - chociaż tu to nie wiem dlaczego, bo film uważam ogólnie za średni. Na razie tyle pamiętam, ale na pewno było tego mnóstwo. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

spędziłam tu trochę czasu i wspominam bardzo dobrze, tęsknię 

Gryffindor

Ravenclaw