Logowanie
Facebook
Shoutbox
Wspó³praca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjêcie
Zobacz temat
|
Co zrobisz z tym, co Ci dam?
|
|
| xXxAniaxXx |
Dodany dnia 25.05.2008 21:06
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Postów: 60 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 88 Ranga: Uczeñ Hogwartu Data rejestracji: 29.02.08 |
Biorê i wk³adam do pude³ka! ( przyda siê kiedy umrê) Dajê ci moj± wizytówkê! - Moja Bonnie ;** |
|
|
|
Hermiona45 |
Dodany dnia 26.05.2008 16:40
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Postów: 312 Dom: SlytherinPunkty: 99 Ranga: Uczeñ Hogwartu Data rejestracji: 30.04.07 |
Chowam do portfela ![]() Daje ci mój numer telefonu |
|
|
|
| xXxAniaxXx |
Dodany dnia 26.05.2008 17:03
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Postów: 60 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 88 Ranga: Uczeñ Hogwartu Data rejestracji: 29.02.08 |
Zapisujê go w komórce i podajê ci mój! Dajê ci kartonik soku pomarañczowego - Moja Bonnie ;** |
|
|
|
| olusia_31 |
Dodany dnia 27.05.2008 09:37
|
![]() Postów: 45 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 48 Ranga: Char³ak Data rejestracji: 22.05.08 |
Wypijê go ![]() Dam Ci laptopa PIERDOLÊ CA£E TO FORUM |
|
|
|
| Nymphadora |
Dodany dnia 27.05.2008 18:20
|
![]() Postów: 91 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 113 Ranga: Uczeñ Hogwartu Data rejestracji: 12.09.07 |
Biorê, na pewno siê przyda. Dajê Ci nowy telefon. |
|
|
|
Roksia |
Dodany dnia 27.05.2008 19:12
|
![]() Postów: 1302 Dom: HufflepuffPunkty: 2262 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 18.10.07 |
Biorê i mam ju¿ dwa! D.C.mój podr.od W.O.S.-u. Edytowane przez Roksia dnia 27.05.2008 19:13
|
|
|
|
| xXxAniaxXx |
Dodany dnia 28.05.2008 15:21
|
Wk³adam do pó³ki-narazie nie jest mi potrzebny! Dajê ci chusteczkê higieniczn±! - Moja Bonnie ;** |
|
|
|
| ginny611 |
Dodany dnia 29.05.2008 11:48
|
![]() Ostrze¿enia: 2 Postów: 218 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 299 Ranga: Uczeñ Hogwartu Data rejestracji: 10.10.07 |
Wydmucham w ni± nos ( akurat jestem chora ) Daje ci jab³ko ![]() Je¿eli wierzysz, ¿e u¶miech silniejszy jest ni¿ broñ, Je¿eli wierzysz w moc otwartej d³oni, Je¿eli wierzysz, ¿e to, co ludzi jednoczy wa¿niejsze jest od tego, co ich dzieli, Je¿eli wierzysz, ¿e odmienno¶æ jest bogactwem, a nie zagro¿eniem, Je¿eli umiesz patrzyæ na drugiego z odrobin± mi³o¶ci, Je¿eli przedk³adasz nadziejê nad podejrzliwo¶æ... Je¿eli s±dzisz, ¿e to raczej do ciebie nale¿y pierwszy krok, Je¿eli spojrzenie dziecka potrafi jeszcze rozbroiæ twoje serce, Je¿eli umiesz cieszyæ siê rado¶ci± twego s±siada, Je¿eli niesprawiedliwo¶æ godz±ca w innych budzi twój sprzeciw, Je¿eli obcokrajowiec to dla ciebie brat, który jest ci dany, Je¿eli z mi³o¶ci umiesz po¶wiêciæ innym trochê czasu, Je¿eli umiesz przyj±æ czyj±¶ przys³ugê, Je¿eli dzielisz siê chlebem i potrafisz dodaæ doñ okruchu twego serca, Je¿eli wierzysz, ¿e przebaczenie ma wiêksz± moc ani¿eli zemsta. Je¿eli umiesz cieszyæ siê rado¶ci± i szczê¶ciem innych, Je¿eli mo¿esz wys³uchaæ nieszczê¶nika, który zabiera ci czas i obdarzyæ go u¶miechem, Je¿eli potrafisz przyj±æ krytykê, wykorzystaæ j±, a nie szukaæ obrony siebie, Je¿eli szanujesz pogl±dy innych... Je¿eli dla ciebie drugi jest przede wszystkim bratem, Je¿eli gniew jest dla ciebie s³abo¶ci±, a nie oznak± si³y, Je¿eli wolisz ponie¶æ szkodê, ani¿eli kogo¶ skrzywdziæ, Je¿eli nie zgadzasz siê, by po tobie by³ potop, Je¿eli stajesz po stronie biednych i uci¶nionych, nie uwa¿aj±c siê za bohatera, Je¿eli wierzysz, ¿e w dyskusji jedynie mi³o¶æ ma g³os. Je¿eli wierzysz, ¿e pokój jest mo¿liwy ... wtedy nadejdzie pokój. Podoba mi siê Harry bo robi ró¿ne czary Ponure i pogodne zaklêcia ró¿norodne Zawsze Voldemorta pokona jego odwaga nieskoñczona Zazdro¶æ mnie z¿era gdy czytam Harry Pottera bo na lekcjach rzuca on uroki i czasem z Hagridem przegania smoki Du¿o jest uczniów czarodziejów lecz takich jak Potter znajdziesz niewielu. http://www.photoblog.pl/ginny611stm |
|
|
|
| xXxAniaxXx |
Dodany dnia 29.05.2008 14:12
|
Jem je (uwielbiam jab³ka!) Dajê ci perfumê o zapachu gumy... - Moja Bonnie ;** |
|
|
|
Roksia |
Dodany dnia 29.05.2008 14:49
|
![]() Postów: 1302 Dom: HufflepuffPunkty: 2262 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 18.10.07 |
W±cham i odk³adam do kosmetyczki. D.C.b³yszczyk o zapachu waty cukrowej. |
|
|
|
| ginny611 |
Dodany dnia 29.05.2008 15:03
|
![]() Ostrze¿enia: 2 Postów: 218 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 299 Ranga: Uczeñ Hogwartu Data rejestracji: 10.10.07 |
je¶li ma fajny kolor to zostawiam. Daje ci pilkê do nogi ![]() Je¿eli wierzysz, ¿e u¶miech silniejszy jest ni¿ broñ, Je¿eli wierzysz w moc otwartej d³oni, Je¿eli wierzysz, ¿e to, co ludzi jednoczy wa¿niejsze jest od tego, co ich dzieli, Je¿eli wierzysz, ¿e odmienno¶æ jest bogactwem, a nie zagro¿eniem, Je¿eli umiesz patrzyæ na drugiego z odrobin± mi³o¶ci, Je¿eli przedk³adasz nadziejê nad podejrzliwo¶æ... Je¿eli s±dzisz, ¿e to raczej do ciebie nale¿y pierwszy krok, Je¿eli spojrzenie dziecka potrafi jeszcze rozbroiæ twoje serce, Je¿eli umiesz cieszyæ siê rado¶ci± twego s±siada, Je¿eli niesprawiedliwo¶æ godz±ca w innych budzi twój sprzeciw, Je¿eli obcokrajowiec to dla ciebie brat, który jest ci dany, Je¿eli z mi³o¶ci umiesz po¶wiêciæ innym trochê czasu, Je¿eli umiesz przyj±æ czyj±¶ przys³ugê, Je¿eli dzielisz siê chlebem i potrafisz dodaæ doñ okruchu twego serca, Je¿eli wierzysz, ¿e przebaczenie ma wiêksz± moc ani¿eli zemsta. Je¿eli umiesz cieszyæ siê rado¶ci± i szczê¶ciem innych, Je¿eli mo¿esz wys³uchaæ nieszczê¶nika, który zabiera ci czas i obdarzyæ go u¶miechem, Je¿eli potrafisz przyj±æ krytykê, wykorzystaæ j±, a nie szukaæ obrony siebie, Je¿eli szanujesz pogl±dy innych... Je¿eli dla ciebie drugi jest przede wszystkim bratem, Je¿eli gniew jest dla ciebie s³abo¶ci±, a nie oznak± si³y, Je¿eli wolisz ponie¶æ szkodê, ani¿eli kogo¶ skrzywdziæ, Je¿eli nie zgadzasz siê, by po tobie by³ potop, Je¿eli stajesz po stronie biednych i uci¶nionych, nie uwa¿aj±c siê za bohatera, Je¿eli wierzysz, ¿e w dyskusji jedynie mi³o¶æ ma g³os. Je¿eli wierzysz, ¿e pokój jest mo¿liwy ... wtedy nadejdzie pokój. Podoba mi siê Harry bo robi ró¿ne czary Ponure i pogodne zaklêcia ró¿norodne Zawsze Voldemorta pokona jego odwaga nieskoñczona Zazdro¶æ mnie z¿era gdy czytam Harry Pottera bo na lekcjach rzuca on uroki i czasem z Hagridem przegania smoki Du¿o jest uczniów czarodziejów lecz takich jak Potter znajdziesz niewielu. http://www.photoblog.pl/ginny611stm |
|
|
|
| xXxAniaxXx |
Dodany dnia 29.05.2008 15:35
|
Oddajê kuzynowi Dajê ci p³ytê z piosenkami Justina Timberlaka. - Moja Bonnie ;** |
|
|
|
Hermiona45 |
Dodany dnia 29.05.2008 15:53
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Postów: 312 Dom: SlytherinPunkty: 99 Ranga: Uczeñ Hogwartu Data rejestracji: 30.04.07 |
Po³o¿ê na pó³kê... a pó¿niej ods³ucham ![]() Dajê ci zapalniczkê |
|
|
|
| olusia_31 |
Dodany dnia 29.05.2008 18:16
|
![]() Postów: 45 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 48 Ranga: Char³ak Data rejestracji: 22.05.08 |
Biorê, mo¿e siê przyda Dam ci kopniaka PIERDOLÊ CA£E TO FORUM |
|
|
|
| NimfadoraTonks |
Dodany dnia 29.05.2008 18:32
|
![]() Postów: 291 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 757 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 05.05.07 |
Przyjmujê go z godno¶ci± i w zamian daje Ci 5 razy mocniejszego. Dajê Ci Fiata 126p. ![]() Od cnót Gryfonów, przebieg³o¶ci ¦lizgonów i wiedzy-o-w³asnej-wszechwiedzy Krukonów, chroñ nas Hufflepuffie! ¦miercio¿erca Oto co znalaz³am na badziewnym forum o HP [quote] Dom Gryffindoru Tutaj Gryfoni odpoczywaj± Dom Sliterinu Tutaj ¦lizgoni odpoczywaj± Dom Hufelpufu Tutej wszyscy z pod domu Hafelpufu tutaj odpoczywa Dom Rejvenclowa Tutej wszyscy z pod domu Rejvenclowa tutaj odpoczywa [/quote] -Problem nie jest sam problemem, lecz twoje do niego podej¶cie. Jasne? -TRENERKA BREVIN -Szczê¶cie nigdy nie daje; ono tylko po¿ycza. -STARE PRZYS£OWIE CHIÑSKIE. -Nie istnieje co¶ takiego jak rozrywka dla ca³ej rodziny. -JERRY SEINFELD - Kiedy ¿ycie podsuma Ci cytrynê powiedz: '' O, tak, lubiê cytryny. Masz wiêcej?'' -HENRY ROLLINS ![]() Moja ulubiona piosenkarka. Przy niej odp³yyywam. ![]() Feel to boysband, który nie kocha muzyki. Staraj± siê tylko o fanki, a nie o to czy im ¶piewanie wychodzi czy nie. ![]() Puki jeszcze ¶piewa³y we dwie to jako¶ siê zespó³ trzyma³ i mia³y parê dobrych piosenek. Teraz gdy zosta³a Tola to Blog27 zamieni³o siê w ¶mietnik z sieczk±. ![]() W Football manager gram od 13.07.08r. Gra uczy... ![]() Mia³am kupione 3 chomiki. 2 samce i jedn± samiczkê, która mia³a ma³e( jednemu odgryz³a nogê) i jednego( tego bez nogi) da³am siostrze, a resztê sprzeda³am do sklepu zoologicznego. ![]() Spamerzy to najgorsza rasa ludzi jak± stworzy³ ¶wiat. Najprawdopodobniej nie dano im przywileju wygl±du ludzi z 21 wieku, bo umys³ maj± po jaskiniowcach( tak jak mowê), a skoro maj± przestarza³e modele mózgów to co stoi na przeszkodzie by wygl±dali jak jaskiniowcy? ![]() Nawet nie wiem co to jest ta Tibia. S³ysza³am, ¿e to gra strategiczno-strzelankowa i z jakimi¶ potworami sie walczy. Bezsens ![]() Idiotka, która nie umie ¶piewaæ, tañczyæ i jeszcze ma tyle odwagi aby wyj¶æ na scenê. Zamiast odessaæ sobie t³uszcz wepcha³a go do cycków i mo¿e teraz zostaæ sumo, chocia¿ wygra³a by w ka¿dych zawodach walkowerem, bo nikt nie zmierzy³ by siê z jej tipsami zak³adanymi przez pani± Gosiê za flaszkê. ![]() Nie chodzi mi o to, ¿e uwielbiam t± postaæ ale o to, ¿e uwielbiam i jestem wielk± fank± Harry'ego jako ca³ej serii ksi±¿ek, filmów i gier, a tak¿e, ¿e jego ¶wiat jest ca³kiem niez³y. ![]() Tak jak staruszki maj± swój ¶rodek lokomocji- mê¿a córeczki, tak my- m³odzie¿ mamy komunikator czyli GG. ![]() Najlepszy komunikator przez, którego mo¿na gadaæ, pisaæ, wysy³aæ pliki, a nawet robiæ konferencje! ![]() Mimo, ¿e mi siê zepsu³ to i tak by³ fajny. ![]() Ojczyzna. ![]() Czasami u¿ywam. ![]() Kocham smoki!! ![]() Konie te¿ kocham! ![]() [color=sliver]Po co komu szko³a?[/color] ![]() Mam psa, kiedy¶ mia³am innego. Frajd± jest posiadanie takiego stworzonka. ![]() Na stos z mundurkami i z ich w³a¶cicielem(Giertychem) ![]() Szybkie jedzenie jest smaczne, szybkie i po¿ywne. Te cechy spe³nia ¿are³ko z Mc Donald'a. ![]() Najlepsza pizza jak± jad³am pochodzi z W³och,a dok³adniej z Elby. Kocham pizze. |
|
|
|
Roksia |
Dodany dnia 29.05.2008 18:38
|
Oddajê go mojemu "kochanemu" braciszkowi który bêdzie móg³ nim je¿dziæ za jaki¶ czas.Bo zdaje na prawo jazdy. Dajê ci zgni³ego banana. |
|
|
|
| NimfadoraTonks |
Dodany dnia 29.05.2008 19:02
|
![]() Postów: 291 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 757 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 05.05.07 |
Dajê go na kompost. Dajê Ci wachlarz z Hiszpanii. (Posiadam) ![]() Od cnót Gryfonów, przebieg³o¶ci ¦lizgonów i wiedzy-o-w³asnej-wszechwiedzy Krukonów, chroñ nas Hufflepuffie! ¦miercio¿erca Oto co znalaz³am na badziewnym forum o HP [quote] Dom Gryffindoru Tutaj Gryfoni odpoczywaj± Dom Sliterinu Tutaj ¦lizgoni odpoczywaj± Dom Hufelpufu Tutej wszyscy z pod domu Hafelpufu tutaj odpoczywa Dom Rejvenclowa Tutej wszyscy z pod domu Rejvenclowa tutaj odpoczywa [/quote] -Problem nie jest sam problemem, lecz twoje do niego podej¶cie. Jasne? -TRENERKA BREVIN -Szczê¶cie nigdy nie daje; ono tylko po¿ycza. -STARE PRZYS£OWIE CHIÑSKIE. -Nie istnieje co¶ takiego jak rozrywka dla ca³ej rodziny. -JERRY SEINFELD - Kiedy ¿ycie podsuma Ci cytrynê powiedz: '' O, tak, lubiê cytryny. Masz wiêcej?'' -HENRY ROLLINS ![]() Moja ulubiona piosenkarka. Przy niej odp³yyywam. ![]() Feel to boysband, który nie kocha muzyki. Staraj± siê tylko o fanki, a nie o to czy im ¶piewanie wychodzi czy nie. ![]() Puki jeszcze ¶piewa³y we dwie to jako¶ siê zespó³ trzyma³ i mia³y parê dobrych piosenek. Teraz gdy zosta³a Tola to Blog27 zamieni³o siê w ¶mietnik z sieczk±. ![]() W Football manager gram od 13.07.08r. Gra uczy... ![]() Mia³am kupione 3 chomiki. 2 samce i jedn± samiczkê, która mia³a ma³e( jednemu odgryz³a nogê) i jednego( tego bez nogi) da³am siostrze, a resztê sprzeda³am do sklepu zoologicznego. ![]() Spamerzy to najgorsza rasa ludzi jak± stworzy³ ¶wiat. Najprawdopodobniej nie dano im przywileju wygl±du ludzi z 21 wieku, bo umys³ maj± po jaskiniowcach( tak jak mowê), a skoro maj± przestarza³e modele mózgów to co stoi na przeszkodzie by wygl±dali jak jaskiniowcy? ![]() Nawet nie wiem co to jest ta Tibia. S³ysza³am, ¿e to gra strategiczno-strzelankowa i z jakimi¶ potworami sie walczy. Bezsens ![]() Idiotka, która nie umie ¶piewaæ, tañczyæ i jeszcze ma tyle odwagi aby wyj¶æ na scenê. Zamiast odessaæ sobie t³uszcz wepcha³a go do cycków i mo¿e teraz zostaæ sumo, chocia¿ wygra³a by w ka¿dych zawodach walkowerem, bo nikt nie zmierzy³ by siê z jej tipsami zak³adanymi przez pani± Gosiê za flaszkê. ![]() Nie chodzi mi o to, ¿e uwielbiam t± postaæ ale o to, ¿e uwielbiam i jestem wielk± fank± Harry'ego jako ca³ej serii ksi±¿ek, filmów i gier, a tak¿e, ¿e jego ¶wiat jest ca³kiem niez³y. ![]() Tak jak staruszki maj± swój ¶rodek lokomocji- mê¿a córeczki, tak my- m³odzie¿ mamy komunikator czyli GG. ![]() Najlepszy komunikator przez, którego mo¿na gadaæ, pisaæ, wysy³aæ pliki, a nawet robiæ konferencje! ![]() Mimo, ¿e mi siê zepsu³ to i tak by³ fajny. ![]() Ojczyzna. ![]() Czasami u¿ywam. ![]() Kocham smoki!! ![]() Konie te¿ kocham! ![]() [color=sliver]Po co komu szko³a?[/color] ![]() Mam psa, kiedy¶ mia³am innego. Frajd± jest posiadanie takiego stworzonka. ![]() Na stos z mundurkami i z ich w³a¶cicielem(Giertychem) ![]() Szybkie jedzenie jest smaczne, szybkie i po¿ywne. Te cechy spe³nia ¿are³ko z Mc Donald'a. ![]() Najlepsza pizza jak± jad³am pochodzi z W³och,a dok³adniej z Elby. Kocham pizze. |
|
|
|
Roksia |
Dodany dnia 29.05.2008 19:12
|
Biorê.Wiêc jak s± upa³y to siê nim wachlujê. D.C.szalik do kibicowania Polsce. |
|
|
|
| xXxAniaxXx |
Dodany dnia 29.05.2008 20:11
|
Chowam! Przyda siê na Euro ![]() Dajê ci stokrotkê. - Moja Bonnie ;** |
|
|
|
Roksia |
Dodany dnia 29.05.2008 21:52
|
A co to?To jest kwiat?Jak tak to biorê i dajê mamie.Mama lubi kwiaty. D.C.balona! |
|
|
|
| Podziel siê z innymi: |
|
| Przejd¼ do forum: |

Nadal czujê siê na 17 lat, a ju¿ 26 na karku 

Christina

Slytherin

Hufflepuff