Logowanie
Nazwa u¿ytkownika

Has³o

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj siê

Nie mo¿esz siê zalogowaæ?
Popro¶ o nowe has³o
Facebook
Shoutbox
Musisz siê zalogowaæ aby wys³aæ wiadomo¶æ.

Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz!
10.08.2026 14:25
Oho widze ze polskie znaki tez juz opuszczaja HPneta :v

O choinka!
03.08.2026 15:12
Dziêki Hug

Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz!
01.08.2026 11:39
Racja, I will mourn old Hog forever, to ju¿ nie by³o to samo :v
I mimo ¿e ciê¿ko w te urodziny, to i tak wszystkiego naj naj, 17 mo¿na mieæ do 40 na spokojnie Love

O choinka!
31.07.2026 23:57
z innymi, bo brakowa³o mi pomys³ów, bo pogorszy³a siê moja sytuacja psychiczna i bo LYS zniknê³a bez s³owa

O choinka!
31.07.2026 23:57
Nie cierpiê urodzin Wrozka Nadal czujê siê na 17 lat, a ju¿ 26 na karku ;(

A co do poprzedniego Hog, bardzo têskniê. Nowy mniej mi siê podoba³, bo nie wysz³y mi poboczne, bo za ma³o pisa³am

Wspó³praca
Najaktywniejsi

1) Prefix u¿ytkownikaAlette

Posiada 59643 punktów.

2) Prefix u¿ytkownikafuerte

Posiada 58190 punktów.

3) Prefix u¿ytkownikaKatherine_Pierce

Posiada 47342 punktów.

4) Prefix u¿ytkownikaSam Quest

Posiada 45365 punktów.

5) Prefix u¿ytkownikaShanti Black

Posiada 44242 punktów.

6) Prefix u¿ytkownikaA.

Posiada 43682 punktów.

7) Prefix u¿ytkownikamonciakund

Posiada 43236 punktów.

8) Prefix u¿ytkownikaania919

Posiada 39464 punktów.

9) Prefix u¿ytkownikaulka_black_potter

Posiada 36829 punktów.

10) Prefix u¿ytkownikaKlaudia Lind

Posiada 34220 punktów.

Losowe zdjêcie
Zobacz temat
Out of range value for column 'thread_views' at row 1
Drukuj temat
Pijemy za prawdê II
Prefix u¿ytkownikaMikasa
Absolutnie sobie tego nie wyobra¿am. W ekstremalnych sytuacjach chyba prêdzej posz³abym handlowaæ prochami, a nie w³asnym cia³em. Bo prostytutk± mo¿na byæ rok,ale trauma i upokorzenie zostaje na ca³e ¿ycie.

Czy by³(a)by¶ w stanie zwi±zaæ siê z kim¶ o zupe³nie odmiennych pogl±dach politycznych? Czy my¶lisz, ¿e osoby, które siê w sobie zako****±, w sposób naturalny maj± podobny ¶wiatopogl±d?
zapodaj.net/images/5fc92f2c1a6a1.png

www.harry-potter.net.pl/images/articles/najgaw2020.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/guruforummikasa.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/najgawedziarzmikasa.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/maruda.jpg
www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/autor_najlepszego_artykulu.png
www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/najpowazniejszy_uzytkownik.png

Prefix u¿ytkownikaMikasa
Adres, kompletnie nie zrozumia³e¶ pytania. Pogl±d polityczny to nie jest g³osowanie na dan± partiê, ale spojrzenie na kwestie pañstwa opiekuñczego, prawa dostêpu do broni, kary ¶mierci, aborcji, eutanazji, gospodarki, itd.

www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/autor_najlepszego_artykulu.png
www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/najpowazniejszy_uzytkownik.png

Prefix u¿ytkownikabatalion_88
Ja Adersa te¿ kompletnie nie zrozumia³em, wiêc postaram siê "piæ za prawdê" dalej z pytaniem o zakochanie, zwi±zek i pogl±dy polityczne ; )

Moim zdaniem jak najbardziej. Ludzie, którzy zako****± siê w sobie w sposób naturalny nie my¶l± o wybrance/wybranku swojego serca na kogo g³osowa³, jakie ma pogl±dy, czy popiera zwi±zki homoseksualne, in-vitro, legalizacjê marihuany, podatek dochodowy, ustawê 500+ itd. W zdecydowanej wiêkszo¶ci ludzie, którzy ¿yj± "miêdzy nami" maj± w nosie t± ca³a politykê, ale oczywi¶cie ka¿dy z nas ma jaki¶ ¶wiatopogl±d wyrobiony.

Przyk³ad z ¿ycia wziêty ;p Moi rodzice s± po ¶lubie ju¿ bardzo d³ugi czas (w lipcu stuknie im 40-lecie), i maj± od siebie kompletnie inne pogl±dy. I mieli takie jeszcze przed ¶lubem. Odk±d pamiêtam mój ojciec identyfikowa³ siê i g³osowa³ zawsze, ZAWSZE na SLD, w wyborach prezydenckich na Aleksandra Kwa¶niewskiego, w Lublinie na Izabelê Sierakowsk±, uczestniczy³ w spotkaniach z Leszkiem Millerem, itp. Wci±¿ powtarza³, ¿e ma serce po lewej stronie ; ) I chodzi tu zarówno o gospodarkê jak i ¶wiatopogl±d szeroko rozumiany (mimo, ¿e ma wszystkie sakramenty "zaliczone", to uwa¿a siê za ateistê i niejednokrotnie krytykowa³ Ko¶ció³).
Mama od lat g³osowa³a na Uniê Wolno¶ci. Do dnia dzisiejszego ciep³o wspomina rz±dy premiera Tadeusza Mazowieckiego, bardzo lubi³a i szanowa³a Jacka Kuronia, Bronis³awa Geremka. Dlatego te idea³y i pogl±dy by³y najbli¿sze jej sercu. Teraz zag³osowa³a za to na PiS, ale bardziej w sensie, ¿e przeciwko PO ;p xD
Zreszt±, oboje zawsze chodzili na wybory do urny w szkole podstawowej razem. I oddawali g³osy na inne opcje polityczne ;p Niejednokrotnie dyskutowali, ró¿nili siê, czasem nawet pok³ócili o tê czy inn± kwestiê, ale nikt z tego powodu przez moment nawet o rozwodzie nie pomy¶la³. I tak ¿yj±, bo polityka jest "gor±cym tematem" na jaki¶ czas, a przecie¿ jest tysi±ce jeszcze innych kwestii.

Wracaj±c do sedna, to my¶lê, ¿e tak. Wystarczy sobie przypomnieæ jaka by³a atmosfera przed wyborami prezydenckimi w USA. Dziennikarz pyta dwoje m³odych ludzi na kogo bêd± g³osowaæ. Ch³opak, ¿e na Hilary Clinton, dziewczyna, ¿e na Donalda Trumpa, ale dalej trzymaj± siê za rêce, odchodz± u¶miechniêci.

Wiadomo, ¿e bardzo ciê¿ko o zgodê miêdzy lud¼mi, którzy w fundamentalnych sprawach bardzo siê ró¿ni±. Tu Ruch Narodowy, tam Ruch Palikota... Ale tym najwa¿niejszym ruchem jest w tym wszystkim g³os serca, wzajemne zauroczenie, w koñcu mi³o¶æ i da siê to "pokonaæ". Bardzo czêsto jest przecie¿ tak, ¿e ludzie dopiero po kilku/kilkunastu latach zwi±zku, ma³¿eñstwa, konkubinatu bardziej precyzyjnie okre¶laj± swoje pogl±dy polityczne. Dopiero po jakim¶ czasie s± przekonani co do s³uszno¶ci swojej idei, g³osu swoich polityków, kandydatów, pos³ów, a "druga po³ówka" wcale siê nie musi z tym godziæ. Zale¿y kto jak± ma hierarchiê. Je¿eli bêdzie na pierwszym miejscu stawia³ dobro partnera/partnerki i swoje, wspólny zwi±zek, jego rozkwit i d±¿enie do szczê¶cia, to uwa¿am, ¿e ró¿nica w pogl±dach politycznych i zapatrywaniach na otaczaj±cy ¶wiat jest do ogarniêcia i pogodzenia wszystkiego w imiê poszanowania odmienno¶ci pogl±dów ukochanej osoby.

Co Twoim zdaniem jest najwiêkszym nieszczê¶ciem w obecnych czasach?
Edytowane przez Prefix u¿ytkownikabatalion_88 dnia 20.01.2017 15:35
i67.tinypic.com/2rdhw1i.png

m.popkey.co/ce2f16/X1Oxe_f-maxage-0_s-200x150.gifm.popkey.co/f3c2c0/YAAKy_f-maxage-0_s-200x150.gif

Prefix u¿ytkownikaKatherine_Pierce
Po pierwsze te wszystkie niszczycielskie ¿ywio³y. Tornada, trzêsienia ziemi, lawiny, które za jednym razem zabieraj± ¿ycie tak wielu osobom. Po drugie rodzice zabijaj±cy (albo znêcaj±cy) siê nad swoimi dzieæmi. To okropne s³yszeæ co ludzie potrafi± robiæ niewinnym dzieciom. Po trzecie Macierewicz ministrem obrony.

Jak wygl±da Twoja wizja idealnej randki?
Moja chrisowa TOP5 Love
1. Always&Forever Chris Wood
i.imgur.com/y6jpCsU.gif

2. Chris Hemsworth
i.imgur.com/8WsQeui.gif

3. Chris Evans
i.imgur.com/j1wiwO2.gif

4. Chris Pratt
i.imgur.com/HnITXik.gif

5. Chris Pine
i.imgur.com/hq2Slb8.gif

Maybe, you don't know Katherine at all.
Did it ever occur to you that you have no idea who I really am?

i.imgur.com/VgiX9PY.gif i.imgur.com/qBg6eY4.gif

florenceandthemachine.pl/wordpress/wp-content/uploads/2014/06/separator.png[/center]

i.imgur.com/jKG5o7X.jpg

Mam talenty ró¿ne, lecz nie nale¿y do nich poezja
staram siê kleciæ s³owa aby by³a w tym finezja.
Obietnice z³o¿y³am, wiêc spe³niæ j± nale¿y
admin co nie dotrzymuje s³owa? Kto mu uwierzy?
Z przeprosinami do Ciebie Kath pêdze
aby nie popa¶æ w wieczna nêdzê.
Kiedy Mafia siê z wielk± pomp± rozpoczê³±,
nie chcia³am aby osoba z miasta zginê³a.
Choæ pocz±tkowo w mych oczach by³a¶ podejrzana,
wymówka z brakiem czasu, zdawa³a siê odgrzewana.
Gdy za¶ ufaæ zaczê³am w twe piêkne s³owa,
mafia nie pozwoli³a, by lekka sta³a siê ma g³owa.
Rozkazali g³osowaæ wbrew mojej woli,
musia³am siê pilnowaæ aby nie wyj¶æ z roli.
Swojego s³owa broniæ mia³am zaciêcie,
najlepiej tak aby w¶ród innych mia³o ono wziêcie.
Przepraszam najszczerzej, lecz nie ca³a moja jest wina,
g³osu bym na Ciebie nie odda³a, gdyby nie mafii kpina.
Gra³a¶ zacnie, choæ nie ka¿dy to potrafi³ doceniæ,
szkoda, ¿e losów miasta nie uda³o nam siê zmieniæ.

Z najszerszymi przeprosinami, Tako.

Có¿ to tak echem pijackich krzyków rozbrzmiewa
I z dupy ³zy ¶miechu rozlewaj±c rzêsiste
Wci±¿ sunie w dó³ si³± ty³ków rozpêdzone
Ciemno¶æ nag³± powitaæ co siê jej nie spodziewa

To z trzech czê¶ci ca³o¶æ misternie z³o¿ona
Co czerwieni blaskiem ciekawskie oczy razi
I bucha wci±¿ gdy w dó³ tak pokracznie z³azi
Zielonym d³ugim poddupcem po³±czona

A ka¿dy cz³on tego przedziwnego bytu
Nie przez Boga do ¿ycia powo³anego
Lecz przez wyobra¼nie chore i ³yki p³ynu czystego
Zdaje siê niczym wobec wspania³o¶ci swego odbytu

Bo piêkny on niczym moszna na niebosk³onie
M±dry jak ¿adna ze stóp co na ¶wiat zrodzona
A zabawna tak, ¿e a¿ strach
Oto jest Kath

Gne - Twoje przedty³cze <3

O³tarzyk uwielbienia Chrisa

i.imgur.com/BaZgQJY.jpg
Autorstwa piêknej i utalentowanej Gne <3

i.imgur.com/FYC58AY.gif i.imgur.com/ItxKXYK.gif

Chris to dupa jakich wiele,
Mêski facet w fajnym ciele,
Serial o nim Kath ogl±da,
Lecz na ty³ek wci±¿ spogl±da.
Na nic próby oderwania
Wzroku od s³odkiego drania,
U¶miech jego mówi wiele
A¿ mam ciarki na ca³ym ciele!

By Sam Quest

i.imgur.com/oRNUlDF.gif

i.imgur.com/yYIWd7f.gif

i.imgur.com/nZLkFvK.gif

i.imgur.com/bkpMkhj.gif

i.imgur.com/bNMFy91.gif

i.imgur.com/zjAUjeo.gif i.imgur.com/RxeMExN.gif

The wasted years, the wasted youth
The pretty lies, the ugly truth
And the day has come where I have died
Only to find, I've come alive

~Teen idle

i.imgur.com/1jQBv6y.png

I was angry with my friend;
I told my wrath, my wrath did end.
I was angry with my foe:
I told it not, my wrath did grow.

And I waterd it in fears,
Night & morning with my tears:
And I sunned it with smiles,
And with soft deceitful wiles.

And it grew both day and night.
Till it bore an apple bright.
And my foe beheld it shine,
And he knew that it was mine.

And into my garden stole,
When the night had veild the pole;
In the morning glad I see;
My foe outstretched beneath the tree.

Do hymnu!
Katherine jak ten kwiat wykwit³a na stronie,
Katherine zostanie z nami po wsze czas.
Skromniutka i gadatliwa, wielka jej chwa³a,
bo serce jej ogromne niczym g³owa Andrzeja.

Refren:
Chwa³a Ci nasza, Katherino!
Filmowcu najlepszy, kochana userko!
Znajomo¶æ TVD najwiêksz± masz!
Chwa³a Ci, nasz pierniczku!

Twa s³awa siê ci±gnie za Tob± niczym smród.
Lecz nie martw siê tym, bo oznacza on Twój trud.
Ka¿dy go do docenia, bo robisz cuda od niechcenia.
Trzymaj tak dalej, a nagrodzi Ciê kto¶!

Refren.

Upija³a¶ siê w Karczmie, szala³a¶ w Hogwarcie,
lecz by³a¶ w stanie pokonaæ Parchatego Trolla.
Dzielnie walczy³a¶ w konkursie literackim,
w redakcji Proroka zasiad³a¶ niczym król.

Refren x2
~ Pszemek - ³osiek <3

www.harry-potter.net.pl/images/articles/najmar20202.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/wydarzenieroku1.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/najmarudakath.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/admin_gadula.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/2016awards_gadua.png

i.imgur.com/MMUs8xt.png

i.imgur.com/wSAFrPI.png

i.imgur.com/wcX950I.png

i.imgur.com/ahcM1ve.png

www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/najsympatyczniejszy_uzytkownik.png

www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/najwiekszy_gawedziarz.png

i.imgur.com/ZWQLEsq.jpg

https://www.youtube.com/channel/UClbnb5X3J_Gh8r-AT
Prefix u¿ytkownikalosiek13
£±cz± czy Lecz±? Nie jestem pewny co napisa³e¶. Ale pewnie chodzi Ci o to, ¿e Lecz±. No wiêc mnie wyznawanie wiary leczy. Np. jak masz kaca i idziesz do ko¶cio³a to od razu lepiej Ci na duszy, prawda? Tak¿e tak. Mnie leczy wiara.

Chyba, ¿e chodzi Ci o islam to te¿ leczy,. BOli Ciê noga? Przejdz na islam i wysad¼ siê w domowym zaciuszu, ka¿dy ból minie xD

Czy uwa¿asz, ¿e mrowienie stóp jest przyjemne?
zapodaj.net/images/edba268d6e942.png

Always

zapodaj.net/images/c4ff56e394964.jpg

Prefix u¿ytkownikaMargaret Black
Nie, wcale nie jest przyjemne xD Wprost tego nienawidzê. Zawsze gdy siedzê, jedn± nogê opuszczam na pod³ogê, a na drugiej siadam, a pó¼niej nie do¶æ, ¿e boli mnie kostka, to jeszcze stopa mi drêtwieje. To jest wprost okropne. Nie jest to co prawda ból, ale jak dla mnie to co¶ zbli¿onego i nigdy nie mogê siê doczekaæ koñca ;)

Wyobra¼ sobie, ¿e jeste¶ d³ugowieczny - nie nie¶miertelny, poniewa¿ mo¿esz zgin±æ. ¯adne choroby ciê nie dotykaj±, nie starzejesz siê. Czy rozwa¿a³by¶ samobójstwo? Je¿eli tak, to po ilu latach?
"Elficka aura" - to chyba najpiêkniejszy komplement, jaki kiedykolwiek otrzyma³am, dziêkujê <3

fotowrzut.pl/tmp/upload/LAZ7TDN4S6/1.jpg

38.media.tumblr.com/97de7821b60974f267e375a8ba4e020f/tumblr_nhkn11heLW1qk88rvo2_500.gif

38.media.tumblr.com/68c3b191b188cf262e85d3ef6054652c/tumblr_nhkn11heLW1qk88rvo1_500.gif

38.media.tumblr.com/98d076184641ee1621b78f416e1f8f12/tumblr_nhkn11heLW1qk88rvo4_500.gif

¯eby nie by³o ¿adnych wojen
W naszym kraju
(Wys³uchaj nas panie.)
¯eby g³ód nie dotkn±³
Nas
(Wys³uchaj nas panie.)
¯eby nikt nie cierpia³
Gdy patrzê
(Wys³uchaj nas panie.)
¯eby wrogowie nasi
Zdechli
(Wys³uchaj nas panie.)
Amen.

33.media.tumblr.com/834207459bc174af59f3eacac5f1de3f/tumblr_nhzbxq9oFc1s8uzino1_250.gif 33.media.tumblr.com/4ce2001dc16f7fed2e9d96475972eb0c/tumblr_nhzbxq9oFc1s8uzino3_250.gif
38.media.tumblr.com/e56f382fe73c78ea91462221e53b3caf/tumblr_nhzbxq9oFc1s8uzino4_250.gif 38.media.tumblr.com/bf633d910ec03872138ce7d92881dadf/tumblr_nhzbxq9oFc1s8uzino2_250.gif

To ja
Cz³owiek agresywny
Ze strachu
Przepe³niony nienawi¶ci±
Z bólu
¯yj±cy samotnie
Z obawy
Szydz±cy ze s³abszych
Z niepewno¶ci
U¶miechaj±cy siê
Ze zmêczenia
Pluj±cy jadem
Z zazdro¶ci
Z³y
Bo prze¿arty ¿alem.

24.media.tumblr.com/tumblr_mac5ck2MHN1qgyohyo1_250.gif 25.media.tumblr.com/tumblr_mac5ck2MHN1qgyohyo2_250.gif
24.media.tumblr.com/tumblr_mac5ck2MHN1qgyohyo3_250.gif 24.media.tumblr.com/tumblr_mac5ck2MHN1qgyohyo4_250.gif
24.media.tumblr.com/tumblr_mac5ck2MHN1qgyohyo7_r1_250.gif 25.media.tumblr.com/tumblr_mac5ck2MHN1qgyohyo8_r1_250.gif
24.media.tumblr.com/tumblr_mac5ck2MHN1qgyohyo9_r1_250.gif 25.media.tumblr.com/tumblr_mac5ck2MHN1qgyohyo10_r1_250.gif

Ej ale w sumie to ja lubiê Bataliona <3 Dlaczego siê tak go¶cia czepiacie? Sympatyczny jest xD

fotowrzut.pl/tmp/upload/RV6SW7S0UM/1.jpg

Drugie miejsce to ci±gle podium xD

www.harry-potter.net.pl/images/articles/margaret.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/margaret.png

oi66.tinypic.com/2505h13.jpg

"Nie no co za ¿al, jakbym s³ucha³ jakiej¶ bajki z mora³em. Beznadzieja po prostu."

Ech, z tak± d³ugowieczno¶ci± nie chcia³bym zbytnio siê "zaprzyja¼niaæ". Przede wszystkim dlatego, ¿e po prostu by³bym ¶wiadkiem jak bliscy wokó³ mnie po kolei umieraj±, odchodz±... a ja zostajê sam jak palec. Ludzie pewnie w koñcu by sami mnie zabili, bo uznaliby, ¿e jestem jaki¶ przeklêty albo wampirem ;p W sumie ciê¿kie zagadnienie, ale tak sobie my¶lê, ¿e poje¼dzi³bym trochê po innych krajach, a pozwiedza³, a potem co? / WIELKA PUSTKA... Takie przebywanie non stop na ziemi nie jest zgodne z odwiecznymi prawami natury i prawem Boga (to taki czy¶ciec mia³by byæ?). D0 80 lat i koniec. No, 90 niech bêdzie. Przecie¿ zwariowaæ by w koñcu mo¿na z samotno¶ci i braku nadziei na cokolwiek ; )

Czy uwa¿asz, ¿e by³aby¶ w stanie funkcjonowaæ jak "wampir"? Wstawaæ w nocy, je¶æ, k±paæ siê, pracowaæ, a w dzieñ spaæ, nie wychodziæ z domu, nie byæ aktywnym?

m.popkey.co/ce2f16/X1Oxe_f-maxage-0_s-200x150.gifm.popkey.co/f3c2c0/YAAKy_f-maxage-0_s-200x150.gif

W±tpiê. Moja rodzina, moi znajomi, wszyscy zorientowaliby siê, ¿e co¶ jest ze mn± nie tak, a nie wyobra¿am sobie ¿ycia w samotno¶ci. ¯eby mieæ jakie¶ kontakty z innymi lud¼mi musia³abym wychodziæ w nocy - otwarte by³yby wtedy kluby, sklepy ca³odobowe, bary... jako¶ nie wyobra¿am sobie znalezienia tam kogo¶ z kim mog³abym przebywaæ do¶æ d³ugo.

A poza tym - spanie ca³y dzieñ? Nie ma mowy. To przecie¿ marnowanie po³owy doby :)

To bêdzie nienormalne:

Wyobra¼ sobie, ¿e musisz wybraæ: albo umrze najbli¿sza ci osoba, albo zginie 5 przypadkowych osób. Mia³by¶ w±tpliwo¶ci, wyrzuty sumienia, jakiego wyboru by¶ dokona³?
"Elficka aura" - to chyba najpiêkniejszy komplement, jaki kiedykolwiek otrzyma³am, dziêkujê <3

38.media.tumblr.com/97de7821b60974f267e375a8ba4e020f/tumblr_nhkn11heLW1qk88rvo2_500.gif

38.media.tumblr.com/68c3b191b188cf262e85d3ef6054652c/tumblr_nhkn11heLW1qk88rvo1_500.gif

38.media.tumblr.com/98d076184641ee1621b78f416e1f8f12/tumblr_nhkn11heLW1qk88rvo4_500.gif

W naszym kraju
(Wys³uchaj nas panie.)
¯eby g³ód nie dotkn±³
Nas
(Wys³uchaj nas panie.)
¯eby nikt nie cierpia³
Gdy patrzê
(Wys³uchaj nas panie.)
¯eby wrogowie nasi
Zdechli
(Wys³uchaj nas panie.)
Amen.

33.media.tumblr.com/834207459bc174af59f3eacac5f1de3f/tumblr_nhzbxq9oFc1s8uzino1_250.gif 33.media.tumblr.com/4ce2001dc16f7fed2e9d96475972eb0c/tumblr_nhzbxq9oFc1s8uzino3_250.gif
38.media.tumblr.com/e56f382fe73c78ea91462221e53b3caf/tumblr_nhzbxq9oFc1s8uzino4_250.gif 38.media.tumblr.com/bf633d910ec03872138ce7d92881dadf/tumblr_nhzbxq9oFc1s8uzino2_250.gif

To ja
Cz³owiek agresywny
Ze strachu
Przepe³niony nienawi¶ci±
Z bólu
¯yj±cy samotnie
Z obawy
Szydz±cy ze s³abszych
Z niepewno¶ci
U¶miechaj±cy siê
Ze zmêczenia
Pluj±cy jadem
Z zazdro¶ci
Z³y
Bo prze¿arty ¿alem.

24.media.tumblr.com/tumblr_mac5ck2MHN1qgyohyo1_250.gif 25.media.tumblr.com/tumblr_mac5ck2MHN1qgyohyo2_250.gif
24.media.tumblr.com/tumblr_mac5ck2MHN1qgyohyo3_250.gif 24.media.tumblr.com/tumblr_mac5ck2MHN1qgyohyo4_250.gif
24.media.tumblr.com/tumblr_mac5ck2MHN1qgyohyo7_r1_250.gif 25.media.tumblr.com/tumblr_mac5ck2MHN1qgyohyo8_r1_250.gif
24.media.tumblr.com/tumblr_mac5ck2MHN1qgyohyo9_r1_250.gif 25.media.tumblr.com/tumblr_mac5ck2MHN1qgyohyo10_r1_250.gif

Ej ale w sumie to ja lubiê Bataliona <3 Dlaczego siê tak go¶cia czepiacie? Sympatyczny jest xD

"Nie no co za ¿al, jakbym s³ucha³ jakiej¶ bajki z mora³em. Beznadzieja po prostu."

No to dowali³a¶... Ciê¿ki kawa³ek chleba do zgryzienia... Oczywi¶cie, ¿e mia³bym w±tpliwo¶ci, bo taki wybór zawsze bêdzie tragiczny... Najbli¿sza mi osoba. Patrz±c z perspektywy wiary, to gdybym mia³a pewno¶æ, ¿e ta najbli¿sza osoba mi jest pojednana z Bogiem poprzez sakrament pokuty i pojednania, to chyba wybra³bym j±, bo przecie¿ ¶mieræ na ziemi, a ¶mieræ wieczna po ¿yciu na ziemi to tak jakby porównywaæ zwichniêty palec u rêki do amputacji wszystkich mo¿liwych koñczyn... Nikt nie jest na ¶mieræ gotowy, choæ s± ludzie, którzy siê z ni± potrafi± pogodziæ. Z drugiej strony, to mo¿e lepiej te przypadkowe osoby by oddaæ do "piachu"? O mato... ale zagmatwane - w tym wypadku po prostu nie ma dobrego rozwi±zania, ale koniec koñców zostawi³bym przy ¿yciu tê najbli¿sz± osobê, JEDNAK... no ale potem pewnie bym siê sam zabi³, ¿e inni przez mnie zginêli...

Dowiadujesz siê, ¿e nazajutrz wybuchnie III wojna ¶wiatowa. Co czujesz? Zamierzasz co¶ zrobiæ? (uciekaæ, ostrzec innych?, szykowaæ siê do walki, szukaæ bezpiecznego schronienia?, gromadziæ zapasy?)

Raczej nie jestem typem Gryfona - na pewno nie pcha³abym siê na pole bitwy, czy te¿ do dzia³alno¶ci podziemnej. Zebra³abym raczej najbli¿szych i uciek³a za granicê, chocia¿, gdyby wybuch³a wojna, obawiam siê, ¿e mog³aby poch³on±æ znaczn± czê¶æ ¶wiata.

Zosta³abym, gdyby zosta³a i moja rodzina, chocia¿ nie mog³abym nic poradziæ na bombê, która w ka¿dej chwili mo¿e wparowaæ do mojego domu. By³abym przera¿ona, ale zrobi³abym naprawdê wiele ¿eby prze¿yæ. Byæ mo¿e jaka¶ dzia³alno¶æ z zagranicy? Kto wie, mo¿e zosta³abym pisark±, dodaj±c± ¿o³nierzom wiary?

Pojawia siê przed tob± niesamowita okazja! Mo¿esz zgarn±æ dwa miliony, ca³kowicie za darmo! Och, nie s³ysza³e¶ o haczyku? Musisz wyjechaæ ju¿ teraz, bez s³owa wyja¶nienia opu¶ciæ swoich bliskich na 10 lat. Ale to chyba ¿aden problem? (twoja reakcja)

W naszym kraju
(Wys³uchaj nas panie.)
¯eby g³ód nie dotkn±³
Nas
(Wys³uchaj nas panie.)
¯eby nikt nie cierpia³
Gdy patrzê
(Wys³uchaj nas panie.)
¯eby wrogowie nasi
Zdechli
(Wys³uchaj nas panie.)
Amen.

To ja
Cz³owiek agresywny
Ze strachu
Przepe³niony nienawi¶ci±
Z bólu
¯yj±cy samotnie
Z obawy
Szydz±cy ze s³abszych
Z niepewno¶ci
U¶miechaj±cy siê
Ze zmêczenia
Pluj±cy jadem
Z zazdro¶ci
Z³y
Bo prze¿arty ¿alem.

Otrzyma³e¶ ju¿ odpowied¼ poprzednio, wiêc nie wiem czemu siê powtarzasz jak zaciêta p³yta... Nie satysfakcjonowa³a ciê tamta odpowied¼?

Ja odpowiem poprzez w³asne do¶wiadczenia i napiszê, ¿e £¡CZY (serio nigdy ju¿ nie zamierzasz u¿ywaæ polskich liter? to mêczy...oczy).

Znam bardzo dobrze hindusa, ale te¿ i ¶wiadka Jehowy (choæ mo¿e ju¿ nim nie jest)... Jeszcze kiedy¶ zna³em dobrze prawos³awnego i grekokatolika. Czasem "wchodzi³o" siê na tematy wiary, praktykowania jej, wyznawania, modlitwy itp. i nigdy nie by³o jakich¶ wielkich k³ótni, dyskusji. Owszem, by³y ró¿nice, ale w sposób kulturalny siê dyskutowa³o, nikt nikogo nie obra¿a³ (nie mówi±c ju¿ o podrzynaniu gard³a)... Na koniec rozmowy z optymizmem stwierdzili¶my, ¿e mimo wszystko ³±czy nas wszystkich wiara w Boga.

Mo¿na sobie rzecz jasna niekiedy pluæ w brodê i pytaæ: jak to jest, ¿e co¶ mnie ma ³±czyæ z fundamentalistycznym muzu³maninem, który chce siê wysadzaæ w powietrze zabijaj±c przy tym niewinnych ludzi, ale to s± odosobnione przypadki. Przykre, ¿e jest ich coraz wiêcej... Choæ my¶lê, ¿e nie ka¿dy islamista jak czyta Koran najbardziej sobie do serca bierze akurat fragment "zabijajcie niewiernych gdziekolwiek s±..."

Czy kiedykolwiek my¶la³a¶/my¶la³e¶ o tym jakby¶ siê zachowa³ widz±c kogo¶ kto chce na Twoich oczach pope³niæ samobójstwo?

Gdy przeczyta³o siê wiele ksi±¿ek i obejrza³o za du¿o filmów, trudno nie postawiæ siê w takiej sytuacji.

Na pewno bym tego nie zignorowa³a. Samobójstwa czêsto pope³niane s± pod wp³ywem emocji, a nawet wtedy gdy s± planowane, zrobi³abym wszystko ¿eby nie dosz³y do skutku.

Chocia¿ zale¿y te¿ w jaki sposób dane samobójstwo mia³oby byæ pope³nione i w którym momencie jego realizacji wkroczy³abym do akcji (zabrzmia³o okrutnie). Gdyby kto¶ chcia³ zeskoczyæ z mostu, mog³abym spróbowaæ zmieniæ jego zdanie, w tym czasie powiadomiæ policjê/pogotowie i podej¶æ bli¿ej ¿eby w razie czego u¿yæ si³y (w miarê mo¿liwo¶ci, ¿eby nie poci±gn±³ mnie ze sob±). Niestety gdyby mi siê nie uda³o nie mog³abym zrobiæ nic wiêcej ni¿ wo³aæ o pomoc, bo p³ywaæ nie umiem, a ¿ycia dla samobójcy nie po¶wiêcê :/

Wszystko zale¿y od sytuacji i moich mo¿liwo¶ci, ale na pewno nie przesz³abym obok tego obojêtnie.

Jak zareagowa³by¶ gdyby twoja druga po³ówka powiedzia³aby, ¿e w przesz³o¶ci pope³ni³a zabójstwo/prostytuowa³a siê/zajmowa³a siê handlem organów xD. Potrafi³by¶ to zaakceptowaæ - "przesz³o¶æ to przesz³o¶æ", czy zakoñczy³by¶ wasz zwi±zek. Gwoi ¶cis³o¶ci dodam, ¿e bardzo siê kochacie i jest to co¶ powa¿nego.

W naszym kraju
(Wys³uchaj nas panie.)
¯eby g³ód nie dotkn±³
Nas
(Wys³uchaj nas panie.)
¯eby nikt nie cierpia³
Gdy patrzê
(Wys³uchaj nas panie.)
¯eby wrogowie nasi
Zdechli
(Wys³uchaj nas panie.)
Amen.

To ja
Cz³owiek agresywny
Ze strachu
Przepe³niony nienawi¶ci±
Z bólu
¯yj±cy samotnie
Z obawy
Szydz±cy ze s³abszych
Z niepewno¶ci
U¶miechaj±cy siê
Ze zmêczenia
Pluj±cy jadem
Z zazdro¶ci
Z³y
Bo prze¿arty ¿alem.

Prefix u¿ytkownikaSam Quest
No to mo¿e siê wypowiem.

Co do kwestii aborcji nie powiem, ¿e bym zrobi³a, ale nie powiem te¿ ¿ebym nie zrobi³a. Nie wiem. Wszystko zale¿y od sytuacji w jakiej bym by³a. Gdybym mia³a inne dzieci raczej bym usunê³a. Bo mo¿e to heroicznej po¶wiêcaæ ¿ycie dla dziecka, ale je¶li masz inne dzieci, osierocic je? To jest trudna kwestia. Ale odpowiedzi jednoznacznej nie udzielê. Nie by³am w takiej sytuacji, nie wiem co bym zrobila.

Je¶li za¶ chodzi o eutanazjê to jak wy¿ej. Tyle wiemy o sobie na ile nas sprawdzono.

My¶lê, ¿e to s± trudne decyzje i spekulowanie o nich do niczego nie prowadzi. Mog³abym heroicznie napisaæ, ¿e nie zrobilabym nic takiego. Ale tego nie wiem.

Jaka jest Twoja najwiêksza wada? Pracujesz nad sob± by j± wyeliminowaæ? Uwa¿asz ¿e powiniene¶/powinna¶?
i.imgur.com/T8lLRQU.png

¦ciana uznania i mi³o¶ci

www.harry-potter.net.pl/images/photoalbum/album_59/d5.png

Daniel Radclffe to mój crush
Nie k³am, ¿e go nie znasz
Harry'ego Pottera zagra³
niektórych nawet nabra³,
¿e ma oczy koloru zielonego
a tak naprawdê s± niebieskiego
"Tak jak Ron" - wo³a Ulica
dziewczyna piêknego lica.
Potteromaniak z niej na schwa³
i nie jest to ¿aden wa³.

Daniel Radcliffe to mój crush
Wiesz dlaczego je¿eli oczy masz
Z zarostem mu do twarzy
O takim Danie ka¿da Samica marzy.

www.harry-potter.net.pl/images/photoalbum/album_59/3_t2_2.jpg

Oj nana, oj nana
Bardzo kocham Dana

Czy to s³oñce, czy to deszcz
W moich my¶lach on wci±¿ jest
My¶lê o nim nieustannie
Nawet gdy siê k±piê w wannie

Oj nana, oj nana
Bardzo kocham Dana

Nie wiem jak siê to zaczê³o
Lecz gdy serce moje drgnê³o
Ca³a by³am zakochana
I tak kocham tego Dana

Oj nana, oj nana
Bardzo kocham Dana

Nigdy o nim nie zapomnê
Nawet je¶li spotkam bombê
Jest to mi³o¶æ jednostronna
Ale ¼le to nie wygl±da

Oj nana, oj nana
Bardzo kocham Dana

wiersz by Elizabeth_

i.gifer.com/5lP2.gif

media1.giphy.com/media/Cw4JIAsQHweeQ/source.gif

¦ciana chwa³y

www.harry-potter.net.pl/images/articles/2021-redaktor.png
www.harry-potter.net.pl/images/articles/2021-materialy.png
www.harry-potter.net.pl/images/articles/2021-prorok.png
www.harry-potter.net.pl/images/articles/najkom20202.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/admlen20201.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/wydpro2020.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/adminlenkrico.jpgwww.harry-potter.net.pl/images/articles/wydanieprorokaroku.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/2016awards_najzabawniejszy.png
www.harry-potter.net.pl/images/articles/auor_najlepszego_artykulu.png
www.harry-potter.net.pl/images/articles/najlepszy_newsman.png
zapodaj.net/images/5e3ae3d9098f9.jpg

Prefix u¿ytkownikaMikasa
Lenistwo i odk³adanie wszystkiego na ostatni± chwilê (jedno z drugim powi±zane). Czasami mam tego serdecznie do¶æ i bardzo ciê¿ko muszê ze sob± walczyæ, ¿eby siê ogarn±æ. Trochê pomog³y mi regularne æwiczenia, ale to ju¿ przesta³o byæ wyzwaniem pod tytu³em "pokonywanie lenistwa". Wci±¿ s± rzeczy, które bardzo chcê zrobiæ, a do których nie mogê siê zabraæ i czasami ta sprzeczno¶æ spêdza mi sen z powiek. Ogólnie zazdroszczê ludziom, którzy s± pracowici i bardzo ambitni, ja do nich nigdy specjalnie nie nale¿a³am.

To mo¿e z drugiej strony: z jakiej swojej cechy jeste¶ naprawdê zadowolony i s±dzisz, ¿e najbardziej u³atwia ci ¿ycie?

Prefix u¿ytkownikaPaulaSmith
W mojej pracy, ale i w ¿yciu najlepsz± cech±, która mi pomaga jest otwarto¶æ na ludzi. Bardzo czêsto s³yszê od klientów, ¿e swoim pozytywnym i otwartym charakterem pomagam roz³adowaæ im stres w dniu ¶lubu/sesji fotograficznej. Dziêki temu te¿ ³atwo nawi±zuje kontakty towarzyskie i zawodowe. Sama nie wiem sk±d to mi siê bierze :) Ale dobrze mi siê z t± cech± ¿yje :)

Czy by³by¶ w stanie zostaæ wolontariuszem w Domu Dziecka? Czy potrafi³by¶ siê odnale¼æ w trudnych sytuacjach, które by Ciê tam spotka³y? Przemoc domowa,alkohol? Jak by¶ próbowa³ pomóc tym dzieciom?

Odpowiadaj±c na pytanie mówiê (a raczej piszê), ¿e TAK, jak najbardziej. Nawet by³em (co prawda bardzo krótko) wolontariuszem w takiej szkole, dzieciaki z rodzin patologicznych, biedne, zaniedbane... Gra³o siê w nimi w ping-ponga, pomaga³o w lekcjach, chodzi³o na wycieczki i takie tam. Szczera rozmowa, zajêcie im czasu czym¶ przyjemnym i wspieranie, ¿e bêdzie lepiej, ¿e kiedy¶ to siê skoñczy (bo siê skoñczy). Psychologii wy¿szej do tego nie trzeba. No i wiara i jej przekaz. Poprzez czytanie S³owa Bo¿ego, Eucharystiê, która jest centrum ¿ycia chrze¶cijañskiego i modlitwê pokazujemy czym jest chrze¶cijañska nadzieja, ¿e to wszystko ma sens. Nie chodzi o to, ¿eby mówiæ: Bozia ciê kocha, to zsy³a krzy¿yki i takie tam. Nie. Rado¶æ, która ma wzorce i która prowadzi do jedno¶ci z drugim cz³owiekiem. Domy Dziecka "Bidule" wcale nie musz± byæ koszmarnym miejscem, bo jak siê spojrzy jak± gehennê prze¿ywaj± dzieci w swoich domach, albo te które nie mog± siê urodziæ, bo mamusi siê "nie chce" bawiæ w macierzyñstwo... ech, albo, bo bêd± chore, wiêc trzeba je zabiæ. Ale wracam do pytania - Tak. W±tpiê czy jest na tej stronie osoba, która choæ w minimalnym stopniu widzia³a tyle nieszczê¶æ w¶ród dzieci i przemocy domowej co ja.

Co czu³aby¶/czu³by¶ gdyby¶ dowiedzia³a siê/dowiedzia³, ¿e Twój ojciec nie jest tym biologicznym i jest nim obcy Ci cz³owiek? Próbowa³aby¶ znale¼æ tê osobê? Mia³aby¶ pretensje do matki, ¿e nie powiedzia³a ci prawdy?

Ech... Moim zdaniem ja nie mam ¿adnych zalet. Serio. Wiele osób mówi mi, ¿e mam poczcie humoru - tylko tu nie ma chyba tematu o dow****ch (zaraz sprawdzê). Zreszt± na stronie zalety innych u¿ytkowników s± niezauwa¿alne. Bo jak kto¶ mo¿e dostrzec w innym jak±¶ zaletê? Po przeczytaniu komentarza, posta w SB czy na forum?

Mam pamiêæ do nazwisk! O tak. Nikt chyba nie mo¿e pochwaliæ siê tak± znajomo¶ci± jak ja (skromno¶æ te¿ jest moj± zalet±). Jak kto¶ nie pamiêta nazwiska jakiego¶ aktora, polityka, pi³karza, koszykarza, piosenkarza, pisarza, postaci historycznej, a nawet rekolekcjonisty czy nazwiska bohatera serialu, to pyta od razu mnie xD No i zazwyczaj siê nie mylê (tak w 90%).

Raz nawet na studiach wyk³adowcê "zagi±³em" (nie pamiêta³ nazwiska, inne pomyli³). Nie wiem sk±d to w sumie mam... Mo¿e nie jest to do niczego potrzebne, ale ja mam tak, ¿e np. JEDEN RAZ kto¶ poda³ mi swoje nazwisko 15 lat temu, to ja nadal kojarzê je, pamiêtam.

Do dzi¶ np. pamiêtam WSZYSTKIE nazwiska osób, z którymi chodzi³em do szko³y 1-6, Gimnazjum, LO, Policealne Studium, rocznik ze studiów. Mo¿e ka¿dy to potrafi ;p nie wiem.

A z tych "uniwersalnych zalet", to bêdzie to... spostrzegawczo¶æ oraz punktualno¶æ. Zawsze dostrzegam co¶ czego inni zazwyczaj nie dostrzegaj± (mas³o ma¶lane). A je¿eli chodzi o punktualno¶æ, to nigdzie siê nigdy nie spó¼niam. Ostatnie moje spó¼nienie ma³o miejsce lata temu - spó¼ni³em siê na autobus MPK, który mia³ zawie¶æ mnie do szko³y ;p

Czy dla ukochanej osoby by³by¶ w stanie zrezygnowaæ z jedzenia miêsa do koñca ¿ycia?

Zalety/wady... D¿izas xD Mam mnóstwo wad. I na pewno wiêcej, ni¿ zalet ;p

Lenistwo - czasem tak totalnie nic mi siê nie chce, ¿e szok... Tyle do zrobienia w domu, na dzia³ce (wiosn±, latem), wszystko do ogarniêcia, a mi NIC siê nie
chce. Kompletnie nic. Pewnie gdyby nie ta wada, to moje ¿ycie wygl±da³oby zupe³ne inaczej. Chocia¿ sam nie wiem.

No i bywam te¿ ³akomy ;) Czasem tak mnie najdzie co¶, to nie potrafiê siê
powstrzymaæ, choæ pewnie wiele mam z t± wad± problem.

Jak± masz receptê na sko³atane nerwy? Biegasz, palisz, jeste¶ na luzie ca³y cza? Melisa? Co robisz, ¿eby opanowaæ emocje i odzyskaæ wewnêtrzny spokój?

Prefix u¿ytkownikaKatherine_Pierce
Zale¿y do jakiego stopnia. Czasem nie wytrzymujê i ryczê, ale nie na zasadzie pop³akkiwania, ale nie jestem w stanie tego w ¿aden sposób zatrzymaæ ale jak siê wyp³aczê to jest lepiej xD
Ale tak to po prostu piszê/dzwoniê do przyjació³ i niekoniecznie mówiê o sobie, ale s³ucham co u nich. Skupianie siê na kim¶ pomaga mi zapomnieæ o swoich problemach i siê uspokajam.

Mo¿esz o¿ywiæ jedn± postaæ fikcyjn±, która mia³aby wszystkie swoje moce co w ksi±¿ce/filmie/serialu/komiksie... Kto by to by³ i jak wykorzystasz jego moce je¶li je posiada?
Moja chrisowa TOP5 Love
1. Always&Forever Chris Wood
i.imgur.com/y6jpCsU.gif

2. Chris Hemsworth
i.imgur.com/8WsQeui.gif

3. Chris Evans
i.imgur.com/j1wiwO2.gif

4. Chris Pratt
i.imgur.com/HnITXik.gif

5. Chris Pine
i.imgur.com/hq2Slb8.gif

Maybe, you don't know Katherine at all.
Did it ever occur to you that you have no idea who I really am?

i.imgur.com/VgiX9PY.gif i.imgur.com/qBg6eY4.gif

florenceandthemachine.pl/wordpress/wp-content/uploads/2014/06/separator.png[/center]

i.imgur.com/jKG5o7X.jpg

Mam talenty ró¿ne, lecz nie nale¿y do nich poezja
staram siê kleciæ s³owa aby by³a w tym finezja.
Obietnice z³o¿y³am, wiêc spe³niæ j± nale¿y
admin co nie dotrzymuje s³owa? Kto mu uwierzy?
Z przeprosinami do Ciebie Kath pêdze
aby nie popa¶æ w wieczna nêdzê.
Kiedy Mafia siê z wielk± pomp± rozpoczê³±,
nie chcia³am aby osoba z miasta zginê³a.
Choæ pocz±tkowo w mych oczach by³a¶ podejrzana,
wymówka z brakiem czasu, zdawa³a siê odgrzewana.
Gdy za¶ ufaæ zaczê³am w twe piêkne s³owa,
mafia nie pozwoli³a, by lekka sta³a siê ma g³owa.
Rozkazali g³osowaæ wbrew mojej woli,
musia³am siê pilnowaæ aby nie wyj¶æ z roli.
Swojego s³owa broniæ mia³am zaciêcie,
najlepiej tak aby w¶ród innych mia³o ono wziêcie.
Przepraszam najszczerzej, lecz nie ca³a moja jest wina,
g³osu bym na Ciebie nie odda³a, gdyby nie mafii kpina.
Gra³a¶ zacnie, choæ nie ka¿dy to potrafi³ doceniæ,
szkoda, ¿e losów miasta nie uda³o nam siê zmieniæ.

Z najszerszymi przeprosinami, Tako.

Có¿ to tak echem pijackich krzyków rozbrzmiewa
I z dupy ³zy ¶miechu rozlewaj±c rzêsiste
Wci±¿ sunie w dó³ si³± ty³ków rozpêdzone
Ciemno¶æ nag³± powitaæ co siê jej nie spodziewa

To z trzech czê¶ci ca³o¶æ misternie z³o¿ona
Co czerwieni blaskiem ciekawskie oczy razi
I bucha wci±¿ gdy w dó³ tak pokracznie z³azi
Zielonym d³ugim poddupcem po³±czona

A ka¿dy cz³on tego przedziwnego bytu
Nie przez Boga do ¿ycia powo³anego
Lecz przez wyobra¼nie chore i ³yki p³ynu czystego
Zdaje siê niczym wobec wspania³o¶ci swego odbytu

Bo piêkny on niczym moszna na niebosk³onie
M±dry jak ¿adna ze stóp co na ¶wiat zrodzona
A zabawna tak, ¿e a¿ strach
Oto jest Kath

Gne - Twoje przedty³cze <3

O³tarzyk uwielbienia Chrisa

i.imgur.com/BaZgQJY.jpg
Autorstwa piêknej i utalentowanej Gne <3

i.imgur.com/FYC58AY.gif i.imgur.com/ItxKXYK.gif

Chris to dupa jakich wiele,
Mêski facet w fajnym ciele,
Serial o nim Kath ogl±da,
Lecz na ty³ek wci±¿ spogl±da.
Na nic próby oderwania
Wzroku od s³odkiego drania,
U¶miech jego mówi wiele
A¿ mam ciarki na ca³ym ciele!

By Sam Quest

i.imgur.com/oRNUlDF.gif

i.imgur.com/yYIWd7f.gif

i.imgur.com/nZLkFvK.gif

i.imgur.com/bkpMkhj.gif

i.imgur.com/bNMFy91.gif

i.imgur.com/zjAUjeo.gif i.imgur.com/RxeMExN.gif

The wasted years, the wasted youth
The pretty lies, the ugly truth
And the day has come where I have died
Only to find, I've come alive

~Teen idle

i.imgur.com/1jQBv6y.png

I was angry with my friend;
I told my wrath, my wrath did end.
I was angry with my foe:
I told it not, my wrath did grow.

And I waterd it in fears,
Night & morning with my tears:
And I sunned it with smiles,
And with soft deceitful wiles.

And it grew both day and night.
Till it bore an apple bright.
And my foe beheld it shine,
And he knew that it was mine.

And into my garden stole,
When the night had veild the pole;
In the morning glad I see;
My foe outstretched beneath the tree.

Do hymnu!
Katherine jak ten kwiat wykwit³a na stronie,
Katherine zostanie z nami po wsze czas.
Skromniutka i gadatliwa, wielka jej chwa³a,
bo serce jej ogromne niczym g³owa Andrzeja.

Refren:
Chwa³a Ci nasza, Katherino!
Filmowcu najlepszy, kochana userko!
Znajomo¶æ TVD najwiêksz± masz!
Chwa³a Ci, nasz pierniczku!

Twa s³awa siê ci±gnie za Tob± niczym smród.
Lecz nie martw siê tym, bo oznacza on Twój trud.
Ka¿dy go do docenia, bo robisz cuda od niechcenia.
Trzymaj tak dalej, a nagrodzi Ciê kto¶!

Refren.

Upija³a¶ siê w Karczmie, szala³a¶ w Hogwarcie,
lecz by³a¶ w stanie pokonaæ Parchatego Trolla.
Dzielnie walczy³a¶ w konkursie literackim,
w redakcji Proroka zasiad³a¶ niczym król.

Refren x2
~ Pszemek - ³osiek <3

www.harry-potter.net.pl/images/articles/najmar20202.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/wydarzenieroku1.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/najmarudakath.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/admin_gadula.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/2016awards_gadua.png

i.imgur.com/MMUs8xt.png

i.imgur.com/wSAFrPI.png

i.imgur.com/wcX950I.png

i.imgur.com/ahcM1ve.png

www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/najsympatyczniejszy_uzytkownik.png

www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/najwiekszy_gawedziarz.png

i.imgur.com/ZWQLEsq.jpg

https://www.youtube.com/channel/UClbnb5X3J_Gh8r-AT
Prefix u¿ytkownikaMarcus Clinton
O¿ywi³bym Neda Starka i choæ nie mia³ on ¿adnej mocy to wydaje mi siê, ¿e by³aby to najrozs±dniejsza decyzja. Wtedy Starkowie mogliby wróciæ do walki i Tron z tak wielkim wojownikiem jakim by³ Eddard. Jon nareszcie dowiedzia³by siê kto jest jego prawdziwym ojcem, a Westeros zyska³oby ponownie cz³owieka honorowego, który walczy³by o dobro Królestwa.

Dostaniesz miliard dolarów, ale musisz wybraæ, który ze zmys³ów stracisz na zawsze. Co by to by³o? Wzrok, s³uch, wêch, smak?
Po prostu Marcin

images82.fotosik.pl/1011/7aa87cb1da994ba8med.jpg

Takie cudo dosta³em <3

i.imgur.com/0u16lZe.png

imageshack.com/a/img923/4417/HkXkFm.gif

Takie mi³e s³owa mnie spotka³y Love

i.imgur.com/QrjCRNM.png

Mój ranking najcudowniejszych nóg!

1. Edyta!

images92.fotosik.pl/319/9827bac25b48a187med.jpg

2. Livka!
Tu cenzura zdjêcia

3. Scarlett!

images90.fotosik.pl/319/42d14ae8e08607d7med.jpg
https://zapodaj.n...83bd62.jpg

Og³aszam wszem i wobec, i¿ GiHP to moja siostra bli¼niaczka. Dedykujê jej tego gifa Edki, bo mi siê podoba i jej te¿ musi siê spodobaæ
Love
imageshack.com/a/img922/6528/dy1EEC.gif

Edyta <3 Moja motywatorka!
imageshack.com/a/img924/2810/KzL3IE.gif

United <3
imageshack.com/a/img923/9488/ketnkt.gif

¦l±sk!
imageshack.com/a/img921/3372/6I8rgn.gif

You laugh at me because I'm different, I laugh at you because you're all the same.

imageshack.com/a/img924/953/bciSei.gif

"¦mieræ bêdzie ostatnim
wrogiem, jaki bêdzie pokonany"

imageshack.com/a/img923/8085/HrtRvj.gif

imagizer.imageshack.us/v2/xq90/921/HZ1lIM.jpg

"Ka¿dy ma fanów, ale ja mam najlepszych fanów, ja to wiem. Tak siê sta³o, ¿e moja muzyka odnalaz³a najpiêkniejsze, najfajniejsze, najbardziej szlachetne i warto¶ciowe serca. "
-
Edyta Górniak

Podziel siê z innymi: Delicious Facebook Google Live Tweet This Yahoo

Przejd¼ do forum: