Logowanie
Facebook
Shoutbox
Wspó³praca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjêcie
Zobacz temat
|
Pijemy za prawdê II
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 02.07.2017 21:43
|
![]() Pochwa³y: 2 Postów: 4036 Dom: GryffindorPunkty: 31890 Ranga: Pan ¦mierci Data rejestracji: 16.07.15 |
Ja bym poszed³ do wiêzienia, i wcale bym tam nie straci³ ¿ycia - znam tam ludzi ze ¶wiata to bym siê urz±dzi³, handlowa³ czym popadnie, a potem jeszcze tyle kasy mia³. Za 15 lat bym skarb pañstwa wydoi³ do oporu. To by³aby wielka suma, kosmiczna. a co mi z tego, ¿e 15 lat w kicu? maj± tam telewizory, pracê, prysznice, mogê wyj¶æ na przepustkê, odwiedzaj± ich rodziny, je¶æ dadz±, spaæ gdzie maj±, bez przesady - prawdziwie wolny cz³owiek jest w sercu, a nie w budynku <; Biorê odsiadkê i czyste sumienie plus sporo kasy - wyszed³bym jako 45-latek, jeszcze bym zd±¿y³ rodzinê za³o¿yæ. Która by nie chcia³a za milionera w tatua¿ach wyj¶æ? Masz do wyboru cofniêcie siê w czasie do której¶ z epok. Jak± wybierasz i dlaczego? ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Scarllet |
Dodany dnia 02.07.2017 21:56
|
![]() Pochwa³y: 7 Postów: 661 Dom: GryffindorPunkty: 8343 Ranga: ¯ywy worek treningowy Data rejestracji: 15.11.16 |
Wybieram ¶redniowiecze. Ucz±c siê historii w gimnazjum, przerabiaj±c w³a¶nie materia³ z epoki ¶redniowiecza, zawsze zastanawia³am siê jak siê tam ¿y³o. By³a to lekko zacofana epoka ale mnie urzek³ ten klimat i przede wszystkim budowle. By³y takie ciemne i panowa³ w nich jaki¶ klimat W dodatku chcia³abym zobaczyæ prawdziwy turniej rycerski i jak kogo¶ zakuwaj± w dyby ![]() Ps. Dziêkuje Batalion za to pytanie ![]() Ode mnie: Czy chcia³by¶/chcia³aby¶ polecieæ w kosmos. Dlaczego? Edytowane przez Scarllet dnia 02.07.2017 22:05
''A ja Ciebie zaklnê w ¿ywy kamieñ! I bêd± Ciê czciæ w Republice Nowego Przyl±dka.'' -Zireael 2020 ![]() ![]() W Hogwarcie Corinne Laurientis |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 02.07.2017 22:10
|
![]() Pochwa³y: 2 Postów: 4036 Dom: GryffindorPunkty: 31890 Ranga: Pan ¦mierci Data rejestracji: 16.07.15 |
W kosmos? Nigdy, o nie, nie Ja bym siê ba³ jakbym zobaczy³ tê czarn± przestrzeñ, mam lêk wysoko¶ci te¿, nie móg³bym znie¶æ my¶li, ¿e jestem poza ziemi±, poza naszym ¶wiatem w jakich¶ czelu¶ciach, tam gdzie nie ma grawitacji, gdzie nikt by mnie nie móg³ w razie co uratowaæ... nope. Otch³añ kosmiczna nigdy. Chyba, ¿e na jak±¶ planetê tak± jak nasza, ale to nierealne. Nie wytrzyma³bym nerwowo tam. ;d Znajomi proponuj± Ci weekend na rejsie po Trójk±cie Bermudzkim. Zgadzasz siê czy nie i dlaczego? ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 03.07.2017 00:16
|
![]() Pochwa³y: 35 Postów: 3698 Dom: RavenclawPunkty: 45365 Ranga: Specjalista ds. sprzeda¿y Data rejestracji: 09.04.15 |
Nie poniewa¿ nie chcê znikn±æ w nieznanych okoliczno¶ciach. My¶lê, ¿e ¶wiadomy rejs w tamte tereny tylko po to by byæ w trójk±cie bermudzkim jest lekko nieodpowiedzialne i zwyczajnie g³upie. Nie mnie oceniaæ innych ludzi, ale my¶lê, ¿e uzna³abym, ¿e znajomi, którzy chc± mnie tam zabraæ maj± problemy z g³ow± i nale¿y poddaæ ich obserwacji psychiatrycznej. I nie zrobi³abym kartki plusów i minusów. Czy jeste¶ dumny z tego jakim cz³owiekiem jeste¶? Uzasadnij. ![]() ¦ciana uznania i mi³o¶ci ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie k³am, ¿e go nie znasz Harry'ego Pottera zagra³ niektórych nawet nabra³, ¿e ma oczy koloru zielonego a tak naprawdê s± niebieskiego "Tak jak Ron" - wo³a Ulica dziewczyna piêknego lica. Potteromaniak z niej na schwa³ i nie jest to ¿aden wa³. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego je¿eli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie ka¿da Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to s³oñce, czy to deszcz W moich my¶lach on wci±¿ jest My¶lê o nim nieustannie Nawet gdy siê k±piê w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak siê to zaczê³o Lecz gdy serce moje drgnê³o Ca³a by³am zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnê Nawet je¶li spotkam bombê Jest to mi³o¶æ jednostronna Ale ¼le to nie wygl±da Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() ¦ciana chwa³y ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Marcus Clinton |
Dodany dnia 03.07.2017 00:40
|
![]() Pochwa³y: 23 Postów: 1138 Dom: RavenclawPunkty: 30894 Ranga: Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz! Data rejestracji: 14.07.16 |
Tak. Jestem dumny z tego jakim jestem cz³owiekiem. Nie palê, nie pijê nic, a nic i mo¿e to dla niektórych dziwne to jednak jestem z tego dumny. Pomagam charytatywnie i w Domach Dziecka, schroniskach jak i Zoo. Zazwyczaj jestem mi³y dla ludzi i nie chce ich raniæ, staram siê nie byæ wredny. Do tych których bardzo lubiê u¶miecham siê bardzo czêsto, a do tych których mniej te¿ siê u¶miecham. Chce ¿eby inni ludzie czuli siê potrzebni i nawet, gdy nie potrzebuje nikogo pomocy to i tak innych o ni± proszê. Nikogo nie zabi³em (je¶li chodzi o ludzi), nic nie ukrad³em i jestem wra¿liwy na piêkno tego ¶wiata, ale i na niesprawiedliwo¶æ. Czy zmieni³aby¶/zmieni³by¶ co¶ w swoim ¿yciu? Je¶li tak to co by to by³o i dlaczego? Po prostu Marcin Takie cudo dosta³em <3 ![]() Takie mi³e s³owa mnie spotka³y ![]() ![]() Mój ranking najcudowniejszych nóg! 1. Edyta! ![]() 2. Livka! Tu cenzura zdjêcia 3. Scarlett! ![]() https://zapodaj.n...83bd62.jpg Og³aszam wszem i wobec, i¿ GiHP to moja siostra bli¼niaczka. Dedykujê jej tego gifa Edki, bo mi siê podoba i jej te¿ musi siê spodobaæ ![]() Edyta <3 Moja motywatorka! United <3 ¦l±sk! You laugh at me because I'm different, I laugh at you because you're all the same. "¦mieræ bêdzie ostatnim wrogiem, jaki bêdzie pokonany" "Ka¿dy ma fanów, ale ja mam najlepszych fanów, ja to wiem. Tak siê sta³o, ¿e moja muzyka odnalaz³a najpiêkniejsze, najfajniejsze, najbardziej szlachetne i warto¶ciowe serca. " - Edyta Górniak |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 03.07.2017 09:06
|
Hmm.... Ciekawe pytanie, ale z perspektywy 30 lat ¿ycia, to nie wiem co móg³bym zmieniæ. Mo¿e po zdanej maturze poszed³bym na jakie¶ konkretne i dobre studia (bo nie by³o przeszkód, ¿eby tak zrobiæ), a nie lawirowa³ trochê tak, ale ma to swoje korzy¶ci. Inaczej bym ukierunkowa³ swoje cele - ale tak konkretnego to nie, nope. Zw³aszcza, ¿e 31 lipca do Krakowa siê wyprowadzam i mam nadziejê, ¿e wszystko bêdzie ok <; Pewnie powinienem napisaæ, ¿e zmieni³bym to, ¿e mia³bym ju¿ ¿onê i dzieci, ale nie Zostajesz wybrany/wybrana przez pañstwo do przyjêcia pod swój dach imigrantów. Co robisz? Godzisz siê bez s³owa sprzeciwu? Masz jakie¶ opory? Buntujesz siê? Sam wyje¿d¿asz z domu? ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
gordian119 |
Dodany dnia 03.07.2017 10:04
|
![]() Pochwa³y: 3 Postów: 3594 Dom: SlytherinPunkty: 14123 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 08.06.16 |
Zacznê od drobnego sprostowania: nie da siê przyj±æ "imigrantów", co najwy¿ej "emigrantów", bo imigrantem jest kto¶ kto z naszej perspektywy od nas odje¿d¿a, a emigrantem kto¶, kto przyje¿d¿a. Ale to drobnostka, wiadomo o co chodzi, ale nie by³bym sob± jakbym siê nie przyczepi³ To zale¿y. Je¶li mia³bym przyj±æ jedn± rodzinê, nie mia³bym nic przeciwko temu. Ale oczywi¶cie na okre¶lonych warunkach. W pytaniu nie zosta³o sprecyzowane czy s± to zwykli emigranci, czy wojenni uchod¼cy, wiêc w tym pierwszym wypadku przyj±³bym ich na zasadach zwyczajnych lokatorów. Z uchod¼cami jest trochê inna sprawa, bo oni poszukuj± azylu. Ich z kolei przyj±³bym pod swój dach, zapewni³ im w miarê normalne ¿ycie do momentu a¿ sytuacja w ich kraju siê unormuje, no a je¶li wtedy nie bêd± chcieli wróciæ, no to raczej przestan± byæ uchod¼cami, a zamieni± siê w dobrowolnych migrantów, prawda? Wtedy wracamy do punktu wyj¶cia. Wiesz, ¿e zosta³ Ci tylko miesi±c ¿ycia. Znalaz³a siê fundacja maj±ca nieograniczone zasoby finansowe, która obieca³a Ci, ¿e spe³ni ka¿de Twoje ¿±danie, wiêc o ¶rodki do ¿ycia nie musisz siê martwiæ. Co robisz? Edytowane przez gordian119 dnia 03.07.2017 10:15
Witam was, moi drodzy, w krainie czarów! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A je¶li chcecie zdobyæ Druhów gotowych na wiele, To czeka was Slytherin, Gdzie ceni± sobie fortele. Posycz sobie, ma³a ¿mijko Wij siê, ¿mijko, wij B±d¼ milutka dla Gordiana Bo ciê przybije do drzwi! ![]() Od Hermionki78 na Halloweeeeeeeeeen ![]() Order Dobrego Ucznia za 3. miejsce w konkursie na najaktywniejszego ucznia Hogwartu (2017/2018) ![]() ![]() W Hogwarcie: Gordian Stella (4.07-2016-8.07.2018) Prefekt Slytherinu 2017/2018 Bruno Boccanegra (od 8.07.2018) |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 03.07.2017 10:30
|
A w sumie to nie wiem. Miesi±c to tak¿e jeszcze trochê czasu. Poza tym ja zawsze to powtarzam jak mantrê, ¿e patrzê na ¿ycie jako tê pielgrzymkê i drogê do "prawdziwego ¿ycia" - Królestwa Bo¿ego, wieczno¶ci, o której mówi³ Jezus. Tak¿e nie jestem przywi±zany do tego ³ez pado³u, i tak ka¿dy z nas umrze, bez wyj±tku, KA¯DY - czy to naprawdê takie istotne kiedy to nast±pi? No ja piszê z perspektywy lat 30 i np. mój kolega siê powiesi³ w wieku lat 18, inny zgin±³ w wypadku samochodowym maj±c 24, m³odsi ode mnie ju¿ dawno nie ¿yj±, wiêc nie ma co uciekaæ przed ¶mierci± tylko przyj±æ j± jak siostrê - jak mawia³ ¶w. Franciszek Zosta³ ci rok ¿ycia, nie ma odwrotu - jak go spêdzasz i dlaczego tak? ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Yashenah |
Dodany dnia 03.07.2017 10:48
|
![]() Postów: 100 Dom: GryffindorPunkty: 1105 Ranga: Prefekt Naczelny Gryffindoru Data rejestracji: 28.06.17 |
Zwiedzi³abym niektóre miasta, które chcia³abym przede wszystkim zwiedziæ czyli na przyk³ad Rzym, Florencjê, Miami czy Los Angeles. Potem kupi³abym sobie gitarê elektryczn± i posz³abym na kurs nauki, bo wówczas szybciej siê nauczê ni¿ samej. Teraz moje pytanie: Musisz nauczyæ siê innego jêzyka obcego, ale tylko z listy: - hebrajski - arabski - perski - hindii - japoñski - koreañski - chiñski - turecki - grecki Który wybierasz i dlaczego? Mo¿esz wybraæ nie tylko jeden, ale i wiêcej, je¶li masz ochotê. Jest kilka dróg, ale to od Ciebie zale¿y, któr± wybierzesz.
truth, freedom, hope and faith Nothing is true. Everything is permitted. |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 03.07.2017 11:09
|
Wybieram hebrajski Mia³em jego podstawy na teologii w Warszawie lata temu Poza tym grekê te¿ jak co¶ <; On jest ciekawy, to jêzyk biblijny, mo¿na go siê nauczyæ, no i w tym jêzyku sam Bóg do nas przemawia³. Inne mi do niczego niepotrzebne,a po hebrajsku jest wiele ciekawych prac opisanych, w tym jêzyku modl± siê nasi starsi bracia w wierze, no i Jerozolima, ten akcent podczas modlitw przy ¶cianie p³aczu. Hebrajski wygrywa zdecydowanie ^^ Masz do wyboru zostaæ: pi³karzem, koszykarzem, siatkarzem - jaki sport wybierasz jako zawodowy i dlaczego? ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Yashenah |
Dodany dnia 03.07.2017 11:40
|
![]() Postów: 100 Dom: GryffindorPunkty: 1105 Ranga: Prefekt Naczelny Gryffindoru Data rejestracji: 28.06.17 |
Ja wybieram siatkê. Pi³a no¿na odpada, bo mam problem z kolanem, a w koszykówkê nigdy nie by³am dobra i lepiej czujê siê graj±c w siatkówkê. Dlaczego ten sport? Bo jest dla mnie taki lekki i nie da siê ot tak sfaulowaæ przeciwnika. To teraz moje pytanie: masz do wyboru studiowanie: - matematyka - biofizyka - filologia - socjologia b±d¼ kulturoznawstwo - zarz±dzanie b±d¼ ekonomiê Co wybierasz i dlaczego? Jest kilka dróg, ale to od Ciebie zale¿y, któr± wybierzesz.
|
|
|
Bad wolf |
Dodany dnia 03.07.2017 11:44
|
![]() Pochwa³y: 7 Postów: 1666 Dom: SlytherinPunkty: 12316 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 20.09.13 |
Z pewno¶ci± matematyka. Sta³a siê w pewnym sensie moja pasj±, uwielbiam rozwi±zywaæ zadania, wiele dzia³ów opanowa³am w naprawdê dobrym stopniu. Takie trenowanie potrafi mnie uspokoiæ, chyba, ¿e akurat trafiê na tematy, których szczerze nienawidzê i siê denerwuje tak d³ugo, a¿ nie uda mi siê poprawnie rozwi±zaæ. Królowa nauk! Wolisz koty czy psy? Dlaczego? DIMASH ![]() ![]() |
|
|
|
kospirre |
Dodany dnia 03.07.2017 11:52
|
![]() Pochwa³y: 3 Postów: 652 Dom: SlytherinPunkty: 5045 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 18.04.16 |
Trudne pytanie. Koty s± pe³ne tajemnic, dziko¶ci, bywaj± urocze i niezdarne. Zwierzaki które nie dadz± nam siê swoj± osob± zanudziæ, mo¿na powiedzieæ "kot ma w³a¶ciciela", nie "pan kota". Sama o kociaku marzê, ale... Zdecydowanie psy. Kocham te zwierzaki, za wszystko. S± ze mn± odk±d pamiêtam, legn± do mnie jak muchy do lepa a ja to odwzajemniam. I mo¿e zabrzmi to nieskromnie, ale na psiurach znam siê bardzo dobrze, interesujê siê ich zachowaniem, ¿yciem i tym jak po¶wiêcaj± siê w³a¶cicielowi. Pracujê w schronisku i z dnia na dzieñ kocham je jeszcze bardziej. A wilki uwielbiam, kocham i tak dalej, wiêc.... Jestem na psach Gdyby¶ mia³/a wybór - czarodziej czy rycerz? Uzasadnij Edytowane przez kospirre dnia 03.07.2017 11:56
Nigdy nie ufaj niczemu i nikomu, je¶li nie wiesz, gdzie jest jego mózg. ![]() ![]() ![]() infj|aquarius|xvii|ravenclaw ~~~ there is something so special about falling in love with nature every time you see a little detail like a fallen leaf on the ground that is slowly turning brown...or spotting a tiny mushroom that is sprouting from a tree... or just getting a warm feeling when you see the moon, i am in love with the little things of life ~~~ ![]() ![]() Natka Potter, Lilyatte Chcia³am równie¿ podziêkowaæ wszystkim kochanym ¦lizgonom za bycie tak kochanymi i pomocnymi gadzinkami <3 ![]() |
|
|
|
Yashenah |
Dodany dnia 03.07.2017 11:53
|
W zale¿no¶ci od sytuacji, ale stawiam na rycerza. Fajnie by by³o móc w³adaæ mieczem, sztyletem czy ³ukiem. A i zawsze mo¿na odbiæ mieczem np. strza³ê. Pytanie: Rock/metal/post grunge czy pop/dance? Edytowane przez Yashenah dnia 03.07.2017 12:03
Jest kilka dróg, ale to od Ciebie zale¿y, któr± wybierzesz.
|
|
|
kospirre |
Dodany dnia 03.07.2017 12:03
|
![]() Pochwa³y: 3 Postów: 652 Dom: SlytherinPunkty: 5045 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 18.04.16 |
Rock.... Metal... Grunge... Rany. To jest za trudne. Ale chyba obstawiam rock, bo to mój narkotyk i mog³abym s³uchaæ ca³ymi dniami, a metal i grunge to takie pere³ki, którymi siê cieszê tylko od czasu do czasu. Znajdujesz siê w labiryncie, na lewo widzisz jasn± niebiesk± po¶wiatê a na prawo bia³e lilie wyrastaj±ce z krzewów. Któr± drogê wybierasz? Nigdy nie ufaj niczemu i nikomu, je¶li nie wiesz, gdzie jest jego mózg. ![]() ![]() ![]() infj|aquarius|xvii|ravenclaw ~~~ there is something so special about falling in love with nature every time you see a little detail like a fallen leaf on the ground that is slowly turning brown...or spotting a tiny mushroom that is sprouting from a tree... or just getting a warm feeling when you see the moon, i am in love with the little things of life ~~~ ![]() ![]() Natka Potter, Lilyatte Chcia³am równie¿ podziêkowaæ wszystkim kochanym ¦lizgonom za bycie tak kochanymi i pomocnymi gadzinkami <3 ![]() |
|
|
|
Helenkaa |
Dodany dnia 03.07.2017 12:16
|
![]() Postów: 364 Dom: RavenclawPunkty: 1831 Ranga: ¦wietny czarodziej Data rejestracji: 21.05.17 |
My¶lê, ¿e posz³abym na prawo Gdzie¶ czyta³am, ¿e jak id±c w labiryncie bêdziemy trzymaæ siê prawej strony to siê nie zgubimy i obejdziemy ca³y labirynt. Chcia³abym to wypróbowaæ. Jeste¶ w lesie o pó³nocy, kompletnie nie wiesz jak tam siê znalaz³e¶ i co siê dzieje. Co zrobisz? ![]() ![]() |
|
|
|
Bad wolf |
Dodany dnia 03.07.2017 12:25
|
![]() Pochwa³y: 7 Postów: 1666 Dom: SlytherinPunkty: 12316 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 20.09.13 |
Ca³e szczê¶cie nie napisa³a¶ nic o braku telefonu. Na pewno zaczê³oby siê od szoku. ¯e zdziwieniem bym pewnie wsta³a i siê rozejrza³a, a potem czysta panika jak siê tu znalaz³am, czy kto¶ tu jest i co chce mi zrobiæ. Najpewniej bym milcza³a, ¿eby nie skusiæ nikogo do przyj¶cia do mnie. A potem wyci±gnê³a bym telefon i zadzwoni³a do jakie¶ dobrej duszy o pomoc. Budzisz siê w pokoju z surowymi ¶cianami. Nie ma okien, a drzwi s± ciê¿kie metalowe. Panuje tam doskona³a cisza, taka, ¿e idzie zwariowaæ. Co robisz? Edytowane przez Bad wolf dnia 03.07.2017 12:30
DIMASH ![]() ![]() |
|
|
|
kospirre |
Dodany dnia 03.07.2017 12:27
|
Wariujê jeszcze bardziej, siadam w k±cie i zastanawiam siê nad podjêciem samobójstwa hehe Zostajesz miliarderem w jedn± noc. Na co przeznaczysz pierwszy wydatek? Edytowane przez kospirre dnia 03.07.2017 12:47
Nigdy nie ufaj niczemu i nikomu, je¶li nie wiesz, gdzie jest jego mózg. ![]() ![]() ![]() infj|aquarius|xvii|ravenclaw ~~~ there is something so special about falling in love with nature every time you see a little detail like a fallen leaf on the ground that is slowly turning brown...or spotting a tiny mushroom that is sprouting from a tree... or just getting a warm feeling when you see the moon, i am in love with the little things of life ~~~ ![]() ![]() Natka Potter, Lilyatte Chcia³am równie¿ podziêkowaæ wszystkim kochanym ¦lizgonom za bycie tak kochanymi i pomocnymi gadzinkami <3 ![]() |
|
|
|
Natka Potter |
Dodany dnia 03.07.2017 12:49
|
![]() Pochwa³y: 18 Postów: 439 Dom: RavenclawPunkty: 16242 Ranga: ¯ywa legenda Data rejestracji: 29.01.16 |
Na pocz±tku pewnie by mi odbi³o i chcia³abym kupiæ wszystko, ale raczej bym siê powstrzyma³a ;p S±dzê, ¿e zdecydowanie na podró¿e. Na wycieczce zakocha³am siê w Norwegii i mog³abym odwiedziæ j± jeszcze kilka(na¶cie/dziesi±t) razy <3 Zwiedzi³abym j± wzd³u¿ i wszerz. Na pewno wybra³abym siê jeszcze do reszty krajów Skandynawskich, wreszcie uda³oby mi siê pojechaæ do Anglii, mo¿e nawet odwiedzi³abym Alaskê I koniecznie USA. I Kanadê. I w ogóle wszystko ![]() PS. I kupi³abym sobie nowego laptopa i dodatki do the sims 3 ![]() Tak tematycznie - za³ó¿my, ¿e budzisz siê w kompletnie obcym terenie (tym razem ju¿ bez telefonu ;p) w zimowych ubraniach i z niewielkim zapasem jedzenia (wody nie). Rozgl±dasz siê, a wokó³ tylko ¶nieg, zamarzniêta woda i góry. Co robisz? Starasz siê zorientowaæ, gdzie jeste¶ i dotrzeæ do ludzkich siedzib? Czy poddajesz siê, wiedz±c, ¿e masz niewielkie szanse na prze¿ycie? Edytowane przez Natka Potter dnia 03.07.2017 13:12
![]() Jedyna taka Ki¶lowa Ksiê¿niczka! Witam w moim podpisie! *** Lilyatte <3 kospirre <3 Lav <3 Lilyatte - moja najukochañsza, najwspanialsza pyra oraz wspó³pracownik Józef. Loffciam Ciê, ziemnioku! <3 kospirre - teraz mój ukochany mato³ek wróci³ i mo¿e zostanie! <3 Kochana towarzyszka d³ugich rozmów. Proszê mi siê wiêcej nie gubiæ! <3 -lavender-, najlepszy, najwspanialszy i najukochañszy lud¼ na tej planecie i poza ni±, który ola³ stronê, ale i tak jest najlepszy! <3 *** ![]() *** "Natka, ty jeste¶ tak pozytywna, jak wyniki dopingu u Ruskich" - Wika Herondale. *** Wierszyk o mnie: Jest sobie na HPnecie dziewczyna, ona Natka siê nazywa. Zbiera punkty zawziêcie, i zdoby³a ju¿ 4 miejsce! Goni mnie ci±gle i chwali, takiego zachowania nikt nie zgani. Mo¿na na niej polegaæ, i mi³o¶æ swoj± przelewaæ. Czasem trochê po marudzi, ale kto by siê zapamiêtaniem tego trudzi³. By Wioletta. *** 10 powodów, za które kocham HPneta: 1. Na sb mo¿na porozmawiaæ o wszystkim. Dos³ownie. Chocia¿ czasami tylko po 22. 2. Zawsze znajdzie siê kto¶, kto ci pomo¿e. A przynajmniej spróbuje. Zazwyczaj. 3. Za wspania³ych u¿ytkowników, jeste¶cie kochani! <3 4. Za reklamowanie pewnego... interesu Only, zak³adu pogrzebowego "Czy to ju¿?" oraz wszystkie inne dyskusje. 5. Za genialn± redakcjê, która wspaniale siê spisuje. Szczególnie Krico. 6. Za przelewanie mojej mi³o¶ci na Kath oraz za ró¿owego pacana, który (chyba on) da³ mi na chwilê kolorowy nick. 7. Za kochane awarie sb, które daj± mo¿liwo¶æ nowego ciu³ania po¶cików <3 8. Za b³êdy ortograficzne niektórych userów, które mogê poprawiaæ <3 9. Za tematy do rozmów w realu. Co z tego, ¿e nikt mnie nie s³ucha ani nie rozumie. 10. I za wszystko inne. Dziêkujê HPnecie! ![]() *** Wiersz o mnie (autorstwa Shanti Black) Najlepsza na HPnecie Oraz w ca³ym naszym ¶wiecie Jest Natka Potter. Powinna byæ SA tej strony, Werdykt jest postanowiony To Natka Potter Pomogê jej Angelinê wykopaæ Ewentualnie w lesie zakopaæ Natce Potter. Bêdzie szefem wspania³ym Królowaæ bêdzie nad HPnetem ca³ym Natka Potter! *** Wierszyk Wiki Herondale dla prefektów: Ju¿ otwarta kolejna furtka Twej kariery, Zniknê³y wszelkie do Twej samorealizacji bariery. Ju¿ mo¿esz rozwin±æ swoje skrzyd³a I oby nowa praca tak szybko Ci nie zbrzyd³a. Mam nadziejê, ¿e nied³ugo sama awansujê A dzi¶ w³a¶nie tego Ci serdecznie gratulujê! *** *** "Nadzieja jest jedyn± rzecz±, silniejsz± od strachu" ![]() *** "The Hanging Tree" Are you, are you Coming to the tree Where they strung up a man they say who murdered three. Strange things did happen here No stranger would it be If we met at midnight in the hanging tree. Are you, are you Coming to the tree Where dead man called out for his love to flee. Strange things did happen here No stranger would it be If we met at midnight in the hanging tree. Are you, are you Coming to the tree Where I told you to run, so we'd both be free. Strange things did happen here No stranger would it be If we met at midnight in the hanging tree. Are you, are you Coming to the tree Wear a necklace of rope, side by side with me. Strange things did happen here No stranger would it be If we met up at midnight in the hanging tree. Diabelska szósteczka: ![]() Szczê¶liwa siódemka: ![]() I szalona trójeczka: ![]() |
|
|
|
Klaudia Lind |
Dodany dnia 03.07.2017 13:28
|
![]() Pochwa³y: 13 Postów: 1044 Dom: HufflepuffPunkty: 34220 Ranga: Pan ¦mierci Data rejestracji: 31.01.17 |
Oczywi¶cie, ¿e siê nie poddaje. Nie po to siê ogl±da³o tyle survivali ¿eby nie wprowadziæ ich w ¿ycie Na pewno stara³abym siê odnale¶æ jaki¶ wysoki punkt by siê rozejrzeæ po okolicy. My¶lê, ¿e walczy³abym do koñca.Czy gdyby¶ wygra³ lub wygra³a miesiêczn± pensjê p³atn± do koñca ¿ycia, powiedzmy 5000 tysiêcy, to zrezygnowa³aby¶/ ³by¶ ca³kiem z pracy? |
|
|
|
| Podziel siê z innymi: |
|
| Przejd¼ do forum: |

Nadal czujê siê na 17 lat, a ju¿ 26 na karku 

Gryffindor

Ja bym siê ba³ jakbym zobaczy³ tê czarn± przestrzeñ, mam lêk wysoko¶ci te¿, nie móg³bym znie¶æ my¶li, ¿e jestem poza ziemi±, poza naszym ¶wiatem w jakich¶ czelu¶ciach, tam gdzie nie ma grawitacji, gdzie nikt by mnie nie móg³ w razie co uratowaæ... nope. Otch³añ kosmiczna nigdy. Chyba, ¿e na jak±¶ planetê tak± jak nasza, ale to nierealne. Nie wytrzyma³bym nerwowo tam. ;d
Ravenclaw

gordian119
Slytherin

Hufflepuff