Logowanie
Facebook
Shoutbox
Wspó³praca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjêcie
Zobacz temat
|
Kara ¶mierci
|
|
| Miss Bagwell |
Dodany dnia 23.05.2008 12:12
|
![]() Postów: 869 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 2954 Ranga: ¦wietny czarodziej Data rejestracji: 12.04.07 |
Wiêkszo¶æ twoich wypowiedzi to gderanie.![]() Przynajmniej ja tak to odbieram. A mo¿e to twój sposób na ¿ycie? Có¿ na pocz±tku piszesz o ¶mierci dla tych którzy zabili ze szczególnym okrucieñstwem. No tak kto chcia³aby ich utrzymywaæ. Zabawne, bo pracuj±c utrzymujesz teraz tak nielubianych katolików i mohery (o ile pracujesz) :lol: Utrzymujesz te¿ ludzi którzy nie rzadko dopuszczaj± sie strasznych czynów, ale s± na wolno¶ci. Takie ¿ycie. A je¿eli ty mi porównujesz proces zabijania ludzi to utylizacji odpadów no to ja nie mam o czym z tob± rozmawiaæ. To jest ¿a³osne. Edytowane przez Miss Bagwell dnia 23.05.2008 12:13 Bjork ![]() All Is Full Of Love You'll be given love you'll be taken care of you'll be given love you have to trust it maybe not from the sources you've poured yours into maybe not from the directions you are staring at twist your head around it's all around you all is full of love all around you all is full of love you just ain't receiving... Siobhan Donaghy ![]() Ghost Full mug my friends certainly familiar Ah, hear that glitch say search the orbs Tree-ann said it his seize the circus Ram's wool that cause way a cricus Full mug my friends certainly familiar Warmy funny Anna say say maluska Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Phwoar so spirit smother me in Ah, hear that glitch fought and ought Fuel full fat her glass of milk Warm sitting here, sitting in bed Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Fever Ray If I Hard A Heart This will never end cause I want more More give me more give me more This will never end cause I want more More give me more give me more If I had a heart I could love you If I had a voice I would sing After the night when I wake up Ir17;ll se what tomorrow brings Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah If I had a voice I would sing Dangling feet from window frame Will they ever ever reach the floor More give me more give me more Cushion filled with all I found Underneath and inside just to come around More give me more give me more Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah If I had a voice I would sing ![]() The Knife - Heartbeats One night to be confused One night to speed up truth We had a promise made Four hands and then away Both under influense We had demons in To know what to say Mind is a razorblade To call for hands of above To lean on Wouldn't be good enough For me, no One night of magic rush The start of simple touch One night to push and scream And make believes. Ten days of perfect tunes The colors red and blue We had a promise made We were in love |
|
|
|
Mistrzyni_Afrytow |
Dodany dnia 23.05.2008 12:15
|
![]() Pochwa³y: 1 Postów: 461 Dom: RavenclawPunkty: 702 Ranga: Prefekt Ravenclawu Data rejestracji: 04.03.08 |
Czyli mamy kolejne osoby, które nie rozumiej± jak haniebn± rzecz± by³oby zni¿yæ siê do seryjnych zabójców "Powsta³em z nico¶ci, obra³em drogê ku wolno¶ci..."
Bóg mu ju¿ nie ufa Nie dotrzyma³ obietnicy Nie stoi w szeregach anielskich Sta³ siê nikim Sta³ siê cz³owiekiem. ![]() Mam maniê: To ci±g³e s³ów kompletowanie. Tak by³o, jest i tak zostanie... ![]() Focusmok, Magik[*], Rahim - Paktofonika Do tych nale¿y jutrzejszy dzieñ, Co nowych ³akn± zdobyczy. Kto siê usuwa w ciszê i cieñ, Ten siê do ¿ywych nie liczy. A. Asnyk Mówimy NIE stereoptypom. Nie rozmawiam z osobami poni¿ej 150 IQ^^ Nie napiszê "Pisze Poprawnie Po Polsku", bo to chyba widaæ. Gra pozorów. To co¶ co lubie. Chcesz mnie poznaæ? Powodzenia... Wiesz co siê liczy? ![]() Dew neh loh moh na wszystkich zatwardzia³ych w swych przekonaniach. Dam ci jedno takie s³owo i jeden taki dzieñ Mam ogieñ który p³onie i rozrywa cieñ, Znam chwile co jak nó¿ przecinaj± sznur, Dam ci jedno takie s³owo które zburzy mur... Odciêli anio³om skrzyd³a bo dawa³y wolno¶æ. Odarli z ich szat gdy¿ za piêkne by³y. Obrzucili je b³otem bo bia³± skórê mia³y Teraz stoj± Ranne, nagie, brudne lecz nadal doskona³e... ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ "Bo nie si³a lecz charakter daje nam przewagê..." Marcelina Bekeczna Adrian Agnieszka Angela Burzowa Chmurka^^ Clover Dominika Karolina Krzysiu Madzia Marta Micha³ Natalia Ola Sebastian To nie lista przyjació³. To osoby, które na d³ugo utkwi± w mej pamiêci... =* ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ![]() Bo ja jestem Bogiem U¶wiadom to sobie Ty te¿ jeste¶ Bogiem Tylko wyobra¼ to sobie S³yszysz s³owa od których w³os je¿y siê na g³owie... O rany rany Jestem niepokonany $skromny i bystry $Szczery do bólu $¯e a¿ przezroczysty $W pe³ni poczytalny $Za czyny swe odpowiedzialny $Jak Ty nieprzemakalny $Wyprzedza ¶wiat realny $Da przep³yw momentalny, Energiê, cios werbalny $Eksperymentalny $W sposób niekonwencjonalny g³oszê tre¶ci, s³uchaj proszê $Trafiam ciê w punkt centralny $Wiedz ¿e niepewno¶ci sp³oszê $Gniew boski jest nieobliczalny $Unoszê ciê, bo z góry widok kapitalny.... $Widzê, widzê, widzê. Wiêcej wiem wiêcej. Tak to jest mniej wiêcej $ Lekko jak hel nape³niam trwog±, i zapewniam jak wrogom kontakt z pod³og±. Tw± dozgonn± chêæ dorównania swym bogom ![]() Bo¿e, ludzie starzej± siê, marzenia nikn± Ja chce tylko swoim bliski zapewniæ wszystko. Mam jedn± sprawê ca³kiem osobist± Czasem ju¿ nie potrafiê ¿yæ z t± my¶l± To czego pragnê od lat to dla mnie wszystko Bo¿e, my¶lê ¿e mogê nazwaæ to modlitw±... Co przysz³o odejdzie, upadnie co powsta³o Jutro bêdzie du¿o tego czego dzi¶ jest ma³o Ja i ¶wiat t± ca³o¶æ mam I co by siê nie dzia³o dalej gram Oddajmy ho³d Królowi polskiego Hip-Hopu. Magik - Ha I Pe Ha O Pe bez reszty oddany... http://pl.youtube.com/watch?v=LUMULYGN710&feature=relatedjestem jebanym debilem - Kto¶ tu mi siê na profil w³ama³, MIMID! |
|
|
|
E-Vaire |
Dodany dnia 23.05.2008 12:16
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Pochwa³y: 2 Postów: 1391 Dom: RavenclawPunkty: 5150 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 19.08.06 |
Miss, lubisz czytaæ, prawda? To ja naprawdê zachêcam do poczytania na temat tych seryjnych morderców. Drugi Menel, no... Mistrzyni, pisa³am wcze¶niej, ¿e dla mnie nie liczy siê fakt, ale to co cz³owiekiem kieruje. Dlatego bêdê broniæ pieprzonych pijaków, bo nimi NIC nie kieruje kiedy s± upici! Ty nie widzisz ró¿nicy miêdzy jakimi¶ psychopatami, a katami, którzy zabijaj±, bo taka praca, fakt, ale CI mordercy zas³uguj± na to. Kat jest morderc±, ale postêpuj±cym dobrze. Nie dlatego, ¿e prawo pozwala³oby mu zabijaæ, ale dlatego, ¿e ci ludzie zabici byæ powinni. Przestañcie na okr±g³o porównywaæ seryjnych morderców, pijaków, katów, z³odziei oraz cz³owieka, który zabi³ pod wp³ywem chwili! Edytowane przez E-Vaire dnia 23.05.2008 12:22
|
|
|
|
| Miss Bagwell |
Dodany dnia 23.05.2008 12:20
|
![]() Postów: 869 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 2954 Ranga: ¦wietny czarodziej Data rejestracji: 12.04.07 |
A skoro mówimy o zwyrodnialcach ... pan Fritlz nikogo nie zabi³ ale skrzywdzi³ swoj± córkê i jej dzieci co jest nie do opisania. Ich psychiki nie da siê ju¿ naprawiæ, jednak¿e nie zabi³... A wiêc gdzie przebiega ta wasza linia? Zamyka siê tylko na morderstwie? Edytowane przez Miss Bagwell dnia 23.05.2008 12:21 Bjork ![]() All Is Full Of Love You'll be given love you'll be taken care of you'll be given love you have to trust it maybe not from the sources you've poured yours into maybe not from the directions you are staring at twist your head around it's all around you all is full of love all around you all is full of love you just ain't receiving... Siobhan Donaghy ![]() Ghost Full mug my friends certainly familiar Ah, hear that glitch say search the orbs Tree-ann said it his seize the circus Ram's wool that cause way a cricus Full mug my friends certainly familiar Warmy funny Anna say say maluska Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Phwoar so spirit smother me in Ah, hear that glitch fought and ought Fuel full fat her glass of milk Warm sitting here, sitting in bed Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Fever Ray If I Hard A Heart This will never end cause I want more More give me more give me more This will never end cause I want more More give me more give me more If I had a heart I could love you If I had a voice I would sing After the night when I wake up Ir17;ll se what tomorrow brings Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah If I had a voice I would sing Dangling feet from window frame Will they ever ever reach the floor More give me more give me more Cushion filled with all I found Underneath and inside just to come around More give me more give me more Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah If I had a voice I would sing ![]() The Knife - Heartbeats One night to be confused One night to speed up truth We had a promise made Four hands and then away Both under influense We had demons in To know what to say Mind is a razorblade To call for hands of above To lean on Wouldn't be good enough For me, no One night of magic rush The start of simple touch One night to push and scream And make believes. Ten days of perfect tunes The colors red and blue We had a promise made We were in love |
|
|
|
| ishar |
Dodany dnia 23.05.2008 12:20
|
![]() Postów: 243 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 1645 Ranga: ¦wietny czarodziej Data rejestracji: 26.08.07 |
Po co wyskakujesz mi z moherami i katolikami? Nie widzê zwi±zku z tematem. Porówna³em do utylizacji z czysto technicznego pkt widzenia. Usuwaæ to, co stanowi zagro¿enie dla ¶rodowiska i nie da siê od niego nic odzyskaæ ![]() Nazywaj to jak chcesz, dla mnie brak dystansu jest ¿a³osny. I tym sposobem równowaga w przyrodzie jest. Ang, nie widzisz ¿adnej ró¿nicy pomiêdzy egzekutorem, a morderc±? Fakt, oboje zabierali (zabior±) ¿ycie, ale z innych pobudek ![]() Nie da siê naprawiæ? Póki ¿yj±, nadzieja jest, maj± jeszcze szansê na w³asne szczê¶cie. Skupili¶my siê tylko na jednym problemie, a jak sama widzisz, niektórzy maj± problemy, ¿eby zrozumieæ o czym mowa, wiêc nie wymagaj, ¿eby¶my porywali siê z motyk± na s³oñce opisuj±c ci zaraz ca³y system przydzielania kar :rol: Staramy siê nie pisaæ dwóch postów pod sob±. Edytowane przez Christina dnia 10.01.2013 19:01
|
|
|
|
Mistrzyni_Afrytow |
Dodany dnia 23.05.2008 12:25
|
![]() Pochwa³y: 1 Postów: 461 Dom: RavenclawPunkty: 702 Ranga: Prefekt Ravenclawu Data rejestracji: 04.03.08 |
Widzisz Casanova, mordowanie zawsze zostanie mordowaniem. A tak t³umaczyæ siê mo¿e ka¿dy. Pan A ukrad³ ze sklepu, bo nie ma co daæ je¶æ swoim dzieciom. W ¶wietle prawa i tak zostanie skazany. Pani B zabi³a swojego niedosz³ego morderce. Mia³a powód - broni³a siê. I tak zostanie skazana. Nasze prawo tak to widzi. T³umaczenie przestêpstw jest do¶æ znane i ma³o kiedy traktowane serio. Tak jak kiedy¶ mi powiedzia³e¶ tylko winny siê t³umaczy "Powsta³em z nico¶ci, obra³em drogê ku wolno¶ci..."
Bóg mu ju¿ nie ufa Nie dotrzyma³ obietnicy Nie stoi w szeregach anielskich Sta³ siê nikim Sta³ siê cz³owiekiem. ![]() Mam maniê: To ci±g³e s³ów kompletowanie. Tak by³o, jest i tak zostanie... ![]() Focusmok, Magik[*], Rahim - Paktofonika Do tych nale¿y jutrzejszy dzieñ, Co nowych ³akn± zdobyczy. Kto siê usuwa w ciszê i cieñ, Ten siê do ¿ywych nie liczy. A. Asnyk Mówimy NIE stereoptypom. Nie rozmawiam z osobami poni¿ej 150 IQ^^ Nie napiszê "Pisze Poprawnie Po Polsku", bo to chyba widaæ. Gra pozorów. To co¶ co lubie. Chcesz mnie poznaæ? Powodzenia... Wiesz co siê liczy? ![]() Dew neh loh moh na wszystkich zatwardzia³ych w swych przekonaniach. Dam ci jedno takie s³owo i jeden taki dzieñ Mam ogieñ który p³onie i rozrywa cieñ, Znam chwile co jak nó¿ przecinaj± sznur, Dam ci jedno takie s³owo które zburzy mur... Odciêli anio³om skrzyd³a bo dawa³y wolno¶æ. Odarli z ich szat gdy¿ za piêkne by³y. Obrzucili je b³otem bo bia³± skórê mia³y Teraz stoj± Ranne, nagie, brudne lecz nadal doskona³e... ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ "Bo nie si³a lecz charakter daje nam przewagê..." Marcelina Bekeczna Adrian Agnieszka Angela Burzowa Chmurka^^ Clover Dominika Karolina Krzysiu Madzia Marta Micha³ Natalia Ola Sebastian To nie lista przyjació³. To osoby, które na d³ugo utkwi± w mej pamiêci... =* ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ![]() Bo ja jestem Bogiem U¶wiadom to sobie Ty te¿ jeste¶ Bogiem Tylko wyobra¼ to sobie S³yszysz s³owa od których w³os je¿y siê na g³owie... O rany rany Jestem niepokonany $skromny i bystry $Szczery do bólu $¯e a¿ przezroczysty $W pe³ni poczytalny $Za czyny swe odpowiedzialny $Jak Ty nieprzemakalny $Wyprzedza ¶wiat realny $Da przep³yw momentalny, Energiê, cios werbalny $Eksperymentalny $W sposób niekonwencjonalny g³oszê tre¶ci, s³uchaj proszê $Trafiam ciê w punkt centralny $Wiedz ¿e niepewno¶ci sp³oszê $Gniew boski jest nieobliczalny $Unoszê ciê, bo z góry widok kapitalny.... $Widzê, widzê, widzê. Wiêcej wiem wiêcej. Tak to jest mniej wiêcej $ Lekko jak hel nape³niam trwog±, i zapewniam jak wrogom kontakt z pod³og±. Tw± dozgonn± chêæ dorównania swym bogom ![]() Bo¿e, ludzie starzej± siê, marzenia nikn± Ja chce tylko swoim bliski zapewniæ wszystko. Mam jedn± sprawê ca³kiem osobist± Czasem ju¿ nie potrafiê ¿yæ z t± my¶l± To czego pragnê od lat to dla mnie wszystko Bo¿e, my¶lê ¿e mogê nazwaæ to modlitw±... Co przysz³o odejdzie, upadnie co powsta³o Jutro bêdzie du¿o tego czego dzi¶ jest ma³o Ja i ¶wiat t± ca³o¶æ mam I co by siê nie dzia³o dalej gram Oddajmy ho³d Królowi polskiego Hip-Hopu. Magik - Ha I Pe Ha O Pe bez reszty oddany... http://pl.youtube.com/watch?v=LUMULYGN710&feature=relatedjestem jebanym debilem - Kto¶ tu mi siê na profil w³ama³, MIMID! |
|
|
|
E-Vaire |
Dodany dnia 23.05.2008 12:25
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Pochwa³y: 2 Postów: 1391 Dom: RavenclawPunkty: 5150 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 19.08.06 |
Ang, nie widzisz ¿adnej ró¿nicy pomiêdzy egzekutorem, a morderc±? Fakt, oboje zabierali (zabior±) ¿ycie, ale z innych pobudeksmiley Identyczne podej¶cie, napisa³am o tym w poprzednim po¶cie ![]() pan Fritlz nikogo nie zabi³ ale skrzywdzi³ swoj± córkê i jej dzieci co jest nie do opisania. Ich psychiki nie da siê ju¿ naprawiæ, jednak¿e nie zabi³... A wiêc gdzie przebiega ta wasza linia? Zamyka siê tylko na morderstwie? Wiêzienie. Za co ¶mieræ? Ile mo¿na powtarzaæ, ¿e na ¶mieræ zas³uguj± najgorsi? Wola³abym celê z kiblem i szczurami jako miejsce 'zamieszkania' do koñca ¿ycia, ale to niemo¿liwe wiêc zostaje ¶mieræ. mordowanie zawsze zostanie mordowaniem. A tak t³umaczyæ siê mo¿e ka¿dy. Uhh... Szkoda s³ów po prostu. Pani B zabi³a swojego niedosz³ego morderce. Mia³a powód - broni³a siê. I tak zostanie skazana. To siê nazywa, s³once, 'obrona w³asna', jak znajdê definicjê to ci tu wklejê, ok? Edytowane przez E-Vaire dnia 23.05.2008 12:27
|
|
|
|
| Miss Bagwell |
Dodany dnia 23.05.2008 12:27
|
Porówna³em do utylizacji z czysto technicznego pkt widzenia. Usuwaæ to, co stanowi zagro¿enie dla ¶rodowiska i nie da siê od niego nic odzyskaæsmiley Tu mo¿na by podyskutowaæ o tym co jest szkodliwe dla ¶rodowiska. Bo gdyby tak usuwaæ ka¿demu na zachciankê to co mu szkodzi to jakby to wygl±da³o? Schizofreników te¿ by¶ usn±³? Bo s± tacy którzy twierdz±, ¿e to ju¿ s± odpadki. Ang, nie widzisz ¿adnej ró¿nicy pomiêdzy egzekutorem, a morderc±? Fakt, oboje zabierali (zabior±) ¿ycie, ale z innych pobudek Morderstwo to morderstwo. Nie ma krzese³ bo wygodniej jest zabiæ nie znajduj±c bezpo¶redniego egzekutora. Bjork ![]() All Is Full Of Love You'll be given love you'll be taken care of you'll be given love you have to trust it maybe not from the sources you've poured yours into maybe not from the directions you are staring at twist your head around it's all around you all is full of love all around you all is full of love you just ain't receiving... Siobhan Donaghy ![]() Ghost Full mug my friends certainly familiar Ah, hear that glitch say search the orbs Tree-ann said it his seize the circus Ram's wool that cause way a cricus Full mug my friends certainly familiar Warmy funny Anna say say maluska Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Phwoar so spirit smother me in Ah, hear that glitch fought and ought Fuel full fat her glass of milk Warm sitting here, sitting in bed Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Fever Ray If I Hard A Heart This will never end cause I want more More give me more give me more This will never end cause I want more More give me more give me more If I had a heart I could love you If I had a voice I would sing After the night when I wake up Ir17;ll se what tomorrow brings Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah If I had a voice I would sing Dangling feet from window frame Will they ever ever reach the floor More give me more give me more Cushion filled with all I found Underneath and inside just to come around More give me more give me more Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah If I had a voice I would sing ![]() The Knife - Heartbeats One night to be confused One night to speed up truth We had a promise made Four hands and then away Both under influense We had demons in To know what to say Mind is a razorblade To call for hands of above To lean on Wouldn't be good enough For me, no One night of magic rush The start of simple touch One night to push and scream And make believes. Ten days of perfect tunes The colors red and blue We had a promise made We were in love |
|
|
|
| ishar |
Dodany dnia 23.05.2008 12:29
|
![]() Postów: 243 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 1645 Ranga: ¦wietny czarodziej Data rejestracji: 26.08.07 |
Co do skazywania w obronie w³asnej, ró¿ne absurdalne sytuacje siê zdarza³y, ale s³ysza³em o 2 g³o¶nych sprawach, gdzie osoba napadniêta zabi³a napastnika i nie siedzia³a, co prawda proces trwa³ d³ugo i system nie u³atwia³ sprawy, ale tak tragicznie jeszcze nie jest. A jaki¶ czas temu widzia³em w tv, ¿e pracuj± nad tym zagadnieniem
|
|
|
|
E-Vaire |
Dodany dnia 23.05.2008 12:30
|
To samo do Miss, je¶li jeste¶cie tak ograniczone, ¿e morderstwo bêdzie morderstwem, a ¶mieræ ¶mierci± to nie mamy o czym dyskutowaæ. Takie samo s³owo to i czyn? Nie masz ¿adnych warto¶ci? Facet umiera³ w torturach, ale ani razu nie zab³aga³ o ¶mieræ. Drugi p³aszczy³ siê, ¿eby prze¿yæ, ale i tak zgin±³. ¦MIERÆ ¦MIERCI¡? |
|
|
|
Mistrzyni_Afrytow |
Dodany dnia 23.05.2008 12:31
|
To siê nazywa, s³once, 'obrona w³asna', jak znajdê definicjê to ci tu wklejê, ok? To siê nazywa s³oñce nie zaznajomienie siê z tematem. Czyta³am obszerny artyku³ o ludziach siedz±cych w wiêzieniu za zwyk³± obronê osobist±. Swego czasu by³a o tym ca³a afera. Siedzieli, bo w ¶wietle prawa mogli tak± osobê unieszkodliwiæ nie zabijaj±c jej. Wszystko. "Powsta³em z nico¶ci, obra³em drogê ku wolno¶ci..."
|
|
|
| ishar |
|
Miss, ¶wietnie, mo¿esz okazaæ tym ludziom swoj± pogardê, ale my tu naprawdê nie o moherach, rabusiach i schizofrenikach![]() |
|
|
|
| Miss Bagwell |
|
Nie da siê naprawiæ? Póki ¿yj±, nadzieja jest, maj± jeszcze szansê na w³asne szczê¶cie. Skoro twoim zdaniem da siê je naprawiæ to dlaczego seryjnych morderców siê nie da? Bo oni s± ci ¼li a one te dobre? Wnika³e¶ w ich umys³y? Bjork ![]() All Is Full Of Love You'll be given love you'll be taken care of you'll be given love you have to trust it maybe not from the sources you've poured yours into maybe not from the directions you are staring at twist your head around it's all around you all is full of love all around you all is full of love you just ain't receiving... Siobhan Donaghy ![]() Ghost Full mug my friends certainly familiar Ah, hear that glitch say search the orbs Tree-ann said it his seize the circus Ram's wool that cause way a cricus Full mug my friends certainly familiar Warmy funny Anna say say maluska Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Phwoar so spirit smother me in Ah, hear that glitch fought and ought Fuel full fat her glass of milk Warm sitting here, sitting in bed Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Fever Ray If I Hard A Heart This will never end cause I want more More give me more give me more This will never end cause I want more More give me more give me more If I had a heart I could love you If I had a voice I would sing After the night when I wake up Ir17;ll se what tomorrow brings Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah If I had a voice I would sing Dangling feet from window frame Will they ever ever reach the floor More give me more give me more Cushion filled with all I found Underneath and inside just to come around More give me more give me more Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah If I had a voice I would sing ![]() The Knife - Heartbeats One night to be confused One night to speed up truth We had a promise made Four hands and then away Both under influense We had demons in To know what to say Mind is a razorblade To call for hands of above To lean on Wouldn't be good enough For me, no One night of magic rush The start of simple touch One night to push and scream And make believes. Ten days of perfect tunes The colors red and blue We had a promise made We were in love |
|
|
|
| ishar |
Dodany dnia 23.05.2008 12:33
|
To samo pytanie móg³bym zadaæ tobie, dlaczego stwierdzi³a¶, ¿e nie da siê pomóc tym dzieciom? Tak, oni s± ¼li, a te dzieci by³y ofiarami. I nie by³ to jednorazowy wybryk, to trwa³o wiele lat. Edytowane przez ishar dnia 23.05.2008 12:34 |
|
|
|
E-Vaire |
Dodany dnia 23.05.2008 12:33
|
Naprawdê wierzysz, ¿e dla Elizabeth Bathory by³a szansa? xDD Nie pisz, ¿e nie mówimy o 'takich'. O ile wiem, wed³ug ciebie, morderca morderc±. Seryjny te¿ seryjnym :D |
|
|
|
Mistrzyni_Afrytow |
Dodany dnia 23.05.2008 12:36
|
E-V ograniczeniem jest u³atwienie sobie sprawy i zabijanie ka¿dego kto w jaki¶ szczególny sposób zabija³. I w³a¶nie tak - ¶mieræ ¶mierci± nie musi wcale oznaczaæ mordowanie ka¿dego zwyrodnialca. W wiêzieniu tak¿e po³o¿y siê kres jego paskudnej karierze zwyrodnialczej bez upodabniania siê do morderców i dopuszczenia siê jednej z najgorszych zbrodni. "Powsta³em z nico¶ci, obra³em drogê ku wolno¶ci..."
|
|
|
| Miss Bagwell |
Dodany dnia 23.05.2008 12:38
|
Tak, oni s± ¼li, a te dzieci by³y ofiarami. I nie by³ to jednorazowy wybryk, to trwa³o wiele lat. Seryjni mordercy dzia³aj± w ten sam sposób. Nie nazwie siê seryjnym zabójc± tego kto za jednym razem zabije 3 tysi±ce osób jak to mia³o miejsce 11 wrze¶nia a jednak USA wyruszy³o na wojnê i zginê³o kolejne 3 tysi±ce razy dwa. To samo pytanie móg³bym zadaæ tobie, dlaczego stwierdzi³a¶, ¿e nie da siê pomóc tym dzieciom? To by³a prowokacja i widzê , i¿ trudno ci chyba znale¼æ odp na to pytanie. Bjork ![]() All Is Full Of Love You'll be given love you'll be taken care of you'll be given love you have to trust it maybe not from the sources you've poured yours into maybe not from the directions you are staring at twist your head around it's all around you all is full of love all around you all is full of love you just ain't receiving... Siobhan Donaghy ![]() Ghost Full mug my friends certainly familiar Ah, hear that glitch say search the orbs Tree-ann said it his seize the circus Ram's wool that cause way a cricus Full mug my friends certainly familiar Warmy funny Anna say say maluska Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Phwoar so spirit smother me in Ah, hear that glitch fought and ought Fuel full fat her glass of milk Warm sitting here, sitting in bed Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Fever Ray If I Hard A Heart This will never end cause I want more More give me more give me more This will never end cause I want more More give me more give me more If I had a heart I could love you If I had a voice I would sing After the night when I wake up Ir17;ll se what tomorrow brings Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah If I had a voice I would sing Dangling feet from window frame Will they ever ever reach the floor More give me more give me more Cushion filled with all I found Underneath and inside just to come around More give me more give me more Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah If I had a voice I would sing ![]() The Knife - Heartbeats One night to be confused One night to speed up truth We had a promise made Four hands and then away Both under influense We had demons in To know what to say Mind is a razorblade To call for hands of above To lean on Wouldn't be good enough For me, no One night of magic rush The start of simple touch One night to push and scream And make believes. Ten days of perfect tunes The colors red and blue We had a promise made We were in love |
|
|
|
E-Vaire |
Dodany dnia 23.05.2008 12:39
|
Ja po prostu nie rozumiem jak kto¶ mo¿e wsadzaæ wszystkich morderców do jednego worka. Niepojête. Nie nazwie siê seryjnym zabójc± tego kto za jednym razem zabije 3 tysi±ce osób jak to mia³o miejsce 11 wrze¶nia a jednak USA wyruszy³o na wojnê i zginê³o kolejne 3 tysi±ce razy dwa. Nadal nie wiesz kim jest seryjny morderca... Edytowane przez E-Vaire dnia 23.05.2008 12:40
|
|
|
|
Mistrzyni_Afrytow |
Dodany dnia 23.05.2008 12:41
|
A ja nie rozumiem jak mo¿na oceniaæ ludzi nie znaj±c ich, nie wiedz±c czym siê kierowali oraz nie zaznajomiæ siê z ca³± ich spraw±. Oceniaæ jest bardzo ³atwo. S³usznie - ju¿ nie do koñca. "Powsta³em z nico¶ci, obra³em drogê ku wolno¶ci..."
|
|
|
| Miss Bagwell |
Dodany dnia 23.05.2008 12:41
|
Poza tym dla mnie stwierdzenie- ''oko za oko, z±b za z±b'' jest ju¿ nieco przestarza³e choæ ludzie uparcie je stosuj±.... Bjork ![]() All Is Full Of Love You'll be given love you'll be taken care of you'll be given love you have to trust it maybe not from the sources you've poured yours into maybe not from the directions you are staring at twist your head around it's all around you all is full of love all around you all is full of love you just ain't receiving... Siobhan Donaghy ![]() Ghost Full mug my friends certainly familiar Ah, hear that glitch say search the orbs Tree-ann said it his seize the circus Ram's wool that cause way a cricus Full mug my friends certainly familiar Warmy funny Anna say say maluska Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Phwoar so spirit smother me in Ah, hear that glitch fought and ought Fuel full fat her glass of milk Warm sitting here, sitting in bed Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Fever Ray If I Hard A Heart This will never end cause I want more More give me more give me more This will never end cause I want more More give me more give me more If I had a heart I could love you If I had a voice I would sing After the night when I wake up Ir17;ll se what tomorrow brings Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah If I had a voice I would sing Dangling feet from window frame Will they ever ever reach the floor More give me more give me more Cushion filled with all I found Underneath and inside just to come around More give me more give me more Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah If I had a voice I would sing ![]() The Knife - Heartbeats One night to be confused One night to speed up truth We had a promise made Four hands and then away Both under influense We had demons in To know what to say Mind is a razorblade To call for hands of above To lean on Wouldn't be good enough For me, no One night of magic rush The start of simple touch One night to push and scream And make believes. Ten days of perfect tunes The colors red and blue We had a promise made We were in love |
|
|
|
| Podziel siê z innymi: |
|
| Przejd¼ do forum: |

Nadal czujê siê na 17 lat, a ju¿ 26 na karku 

Ravenclaw

Christina