Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Kara śmierci
|
|
| Miss Bagwell |
Dodany dnia 23.05.2008 12:12
|
![]() Postów: 869 Dom: Brak przydziału Punkty: 2954 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 12.04.07 |
Większość twoich wypowiedzi to gderanie.![]() Przynajmniej ja tak to odbieram. A może to twój sposób na życie? Cóż na początku piszesz o śmierci dla tych którzy zabili ze szczególnym okrucieństwem. No tak kto chciałaby ich utrzymywać. Zabawne, bo pracując utrzymujesz teraz tak nielubianych katolików i mohery (o ile pracujesz) :lol: Utrzymujesz też ludzi którzy nie rzadko dopuszczają sie strasznych czynów, ale są na wolności. Takie życie. A jeżeli ty mi porównujesz proces zabijania ludzi to utylizacji odpadów no to ja nie mam o czym z tobą rozmawiać. To jest żałosne. Edytowane przez Miss Bagwell dnia 23.05.2008 12:13 Bjork ![]() All Is Full Of Love You'll be given love you'll be taken care of you'll be given love you have to trust it maybe not from the sources you've poured yours into maybe not from the directions you are staring at twist your head around it's all around you all is full of love all around you all is full of love you just ain't receiving... Siobhan Donaghy ![]() Ghost Full mug my friends certainly familiar Ah, hear that glitch say search the orbs Tree-ann said it his seize the circus Ram's wool that cause way a cricus Full mug my friends certainly familiar Warmy funny Anna say say maluska Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Phwoar so spirit smother me in Ah, hear that glitch fought and ought Fuel full fat her glass of milk Warm sitting here, sitting in bed Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Fever Ray If I Hard A Heart This will never end cause I want more More give me more give me more This will never end cause I want more More give me more give me more If I had a heart I could love you If I had a voice I would sing After the night when I wake up Ir17;ll se what tomorrow brings Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah If I had a voice I would sing Dangling feet from window frame Will they ever ever reach the floor More give me more give me more Cushion filled with all I found Underneath and inside just to come around More give me more give me more Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah If I had a voice I would sing ![]() The Knife - Heartbeats One night to be confused One night to speed up truth We had a promise made Four hands and then away Both under influense We had demons in To know what to say Mind is a razorblade To call for hands of above To lean on Wouldn't be good enough For me, no One night of magic rush The start of simple touch One night to push and scream And make believes. Ten days of perfect tunes The colors red and blue We had a promise made We were in love |
|
|
|
Mistrzyni_Afrytow |
Dodany dnia 23.05.2008 12:15
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 461 Dom: RavenclawPunkty: 702 Ranga: Prefekt Ravenclawu Data rejestracji: 04.03.08 |
Czyli mamy kolejne osoby, które nie rozumieją jak haniebną rzeczą byłoby zniżyć się do seryjnych zabójców "Powstałem z nicości, obrałem drogę ku wolności..."
Bóg mu już nie ufa Nie dotrzymał obietnicy Nie stoi w szeregach anielskich Stał się nikim Stał się człowiekiem. ![]() Mam manię: To ciągłe słów kompletowanie. Tak było, jest i tak zostanie... ![]() Focusmok, Magik[*], Rahim - Paktofonika Do tych należy jutrzejszy dzień, Co nowych łakną zdobyczy. Kto się usuwa w ciszę i cień, Ten się do żywych nie liczy. A. Asnyk Mówimy NIE stereoptypom. Nie rozmawiam z osobami poniżej 150 IQ^^ Nie napiszę "Pisze Poprawnie Po Polsku", bo to chyba widać. Gra pozorów. To coś co lubie. Chcesz mnie poznać? Powodzenia... Wiesz co się liczy? ![]() Dew neh loh moh na wszystkich zatwardziałych w swych przekonaniach. Dam ci jedno takie słowo i jeden taki dzień Mam ogień który płonie i rozrywa cień, Znam chwile co jak nóż przecinają sznur, Dam ci jedno takie słowo które zburzy mur... Odcięli aniołom skrzydła bo dawały wolność. Odarli z ich szat gdyż za piękne były. Obrzucili je błotem bo białą skórę miały Teraz stoją Ranne, nagie, brudne lecz nadal doskonałe... ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ "Bo nie siła lecz charakter daje nam przewagę..." Marcelina Bekeczna Adrian Agnieszka Angela Burzowa Chmurka^^ Clover Dominika Karolina Krzysiu Madzia Marta Michał Natalia Ola Sebastian To nie lista przyjaciół. To osoby, które na długo utkwią w mej pamięci... =* ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ![]() Bo ja jestem Bogiem Uświadom to sobie Ty też jesteś Bogiem Tylko wyobraź to sobie Słyszysz słowa od których włos jeży się na głowie... O rany rany Jestem niepokonany $skromny i bystry $Szczery do bólu $Że aż przezroczysty $W pełni poczytalny $Za czyny swe odpowiedzialny $Jak Ty nieprzemakalny $Wyprzedza świat realny $Da przepływ momentalny, Energię, cios werbalny $Eksperymentalny $W sposób niekonwencjonalny głoszę treści, słuchaj proszę $Trafiam cię w punkt centralny $Wiedz że niepewności spłoszę $Gniew boski jest nieobliczalny $Unoszę cię, bo z góry widok kapitalny.... $Widzę, widzę, widzę. Więcej wiem więcej. Tak to jest mniej więcej $ Lekko jak hel napełniam trwogą, i zapewniam jak wrogom kontakt z podłogą. Twą dozgonną chęć dorównania swym bogom ![]() Boże, ludzie starzeją się, marzenia nikną Ja chce tylko swoim bliski zapewnić wszystko. Mam jedną sprawę całkiem osobistą Czasem już nie potrafię żyć z tą myślą To czego pragnę od lat to dla mnie wszystko Boże, myślę że mogę nazwać to modlitwą... Co przyszło odejdzie, upadnie co powstało Jutro będzie dużo tego czego dziś jest mało Ja i świat tą całość mam I co by się nie działo dalej gram Oddajmy hołd Królowi polskiego Hip-Hopu. Magik - Ha I Pe Ha O Pe bez reszty oddany... http://pl.youtube.com/watch?v=LUMULYGN710&feature=relatedjestem jebanym debilem - Ktoś tu mi się na profil włamał, MIMID! |
|
|
|
E-Vaire |
Dodany dnia 23.05.2008 12:16
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 2 Postów: 1391 Dom: RavenclawPunkty: 5150 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 19.08.06 |
Miss, lubisz czytać, prawda? To ja naprawdę zachęcam do poczytania na temat tych seryjnych morderców. Drugi Menel, no... Mistrzyni, pisałam wcześniej, że dla mnie nie liczy się fakt, ale to co człowiekiem kieruje. Dlatego będę bronić pieprzonych pijaków, bo nimi NIC nie kieruje kiedy są upici! Ty nie widzisz różnicy między jakimiś psychopatami, a katami, którzy zabijają, bo taka praca, fakt, ale CI mordercy zasługują na to. Kat jest mordercą, ale postępującym dobrze. Nie dlatego, że prawo pozwalałoby mu zabijać, ale dlatego, że ci ludzie zabici być powinni. Przestańcie na okrągło porównywać seryjnych morderców, pijaków, katów, złodziei oraz człowieka, który zabił pod wpływem chwili! Edytowane przez E-Vaire dnia 23.05.2008 12:22
|
|
|
|
| Miss Bagwell |
Dodany dnia 23.05.2008 12:20
|
![]() Postów: 869 Dom: Brak przydziału Punkty: 2954 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 12.04.07 |
A skoro mówimy o zwyrodnialcach ... pan Fritlz nikogo nie zabił ale skrzywdził swoją córkę i jej dzieci co jest nie do opisania. Ich psychiki nie da się już naprawić, jednakże nie zabił... A więc gdzie przebiega ta wasza linia? Zamyka się tylko na morderstwie? Edytowane przez Miss Bagwell dnia 23.05.2008 12:21 Bjork ![]() All Is Full Of Love You'll be given love you'll be taken care of you'll be given love you have to trust it maybe not from the sources you've poured yours into maybe not from the directions you are staring at twist your head around it's all around you all is full of love all around you all is full of love you just ain't receiving... Siobhan Donaghy ![]() Ghost Full mug my friends certainly familiar Ah, hear that glitch say search the orbs Tree-ann said it his seize the circus Ram's wool that cause way a cricus Full mug my friends certainly familiar Warmy funny Anna say say maluska Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Phwoar so spirit smother me in Ah, hear that glitch fought and ought Fuel full fat her glass of milk Warm sitting here, sitting in bed Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Fever Ray If I Hard A Heart This will never end cause I want more More give me more give me more This will never end cause I want more More give me more give me more If I had a heart I could love you If I had a voice I would sing After the night when I wake up Ir17;ll se what tomorrow brings Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah If I had a voice I would sing Dangling feet from window frame Will they ever ever reach the floor More give me more give me more Cushion filled with all I found Underneath and inside just to come around More give me more give me more Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah If I had a voice I would sing ![]() The Knife - Heartbeats One night to be confused One night to speed up truth We had a promise made Four hands and then away Both under influense We had demons in To know what to say Mind is a razorblade To call for hands of above To lean on Wouldn't be good enough For me, no One night of magic rush The start of simple touch One night to push and scream And make believes. Ten days of perfect tunes The colors red and blue We had a promise made We were in love |
|
|
|
| ishar |
Dodany dnia 23.05.2008 12:20
|
![]() Postów: 243 Dom: Brak przydziału Punkty: 1645 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 26.08.07 |
Po co wyskakujesz mi z moherami i katolikami? Nie widzę związku z tematem. Porównałem do utylizacji z czysto technicznego pkt widzenia. Usuwać to, co stanowi zagrożenie dla środowiska i nie da się od niego nic odzyskać ![]() Nazywaj to jak chcesz, dla mnie brak dystansu jest żałosny. I tym sposobem równowaga w przyrodzie jest. Ang, nie widzisz żadnej różnicy pomiędzy egzekutorem, a mordercą? Fakt, oboje zabierali (zabiorą) życie, ale z innych pobudek ![]() Nie da się naprawić? Póki żyją, nadzieja jest, mają jeszcze szansę na własne szczęście. Skupiliśmy się tylko na jednym problemie, a jak sama widzisz, niektórzy mają problemy, żeby zrozumieć o czym mowa, więc nie wymagaj, żebyśmy porywali się z motyką na słońce opisując ci zaraz cały system przydzielania kar :rol: Staramy się nie pisać dwóch postów pod sobą. Edytowane przez Christina dnia 10.01.2013 19:01
|
|
|
|
Mistrzyni_Afrytow |
Dodany dnia 23.05.2008 12:25
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 461 Dom: RavenclawPunkty: 702 Ranga: Prefekt Ravenclawu Data rejestracji: 04.03.08 |
Widzisz Casanova, mordowanie zawsze zostanie mordowaniem. A tak tłumaczyć się może każdy. Pan A ukradł ze sklepu, bo nie ma co dać jeść swoim dzieciom. W świetle prawa i tak zostanie skazany. Pani B zabiła swojego niedoszłego morderce. Miała powód - broniła się. I tak zostanie skazana. Nasze prawo tak to widzi. Tłumaczenie przestępstw jest dość znane i mało kiedy traktowane serio. Tak jak kiedyś mi powiedziałeś tylko winny się tłumaczy "Powstałem z nicości, obrałem drogę ku wolności..."
Bóg mu już nie ufa Nie dotrzymał obietnicy Nie stoi w szeregach anielskich Stał się nikim Stał się człowiekiem. ![]() Mam manię: To ciągłe słów kompletowanie. Tak było, jest i tak zostanie... ![]() Focusmok, Magik[*], Rahim - Paktofonika Do tych należy jutrzejszy dzień, Co nowych łakną zdobyczy. Kto się usuwa w ciszę i cień, Ten się do żywych nie liczy. A. Asnyk Mówimy NIE stereoptypom. Nie rozmawiam z osobami poniżej 150 IQ^^ Nie napiszę "Pisze Poprawnie Po Polsku", bo to chyba widać. Gra pozorów. To coś co lubie. Chcesz mnie poznać? Powodzenia... Wiesz co się liczy? ![]() Dew neh loh moh na wszystkich zatwardziałych w swych przekonaniach. Dam ci jedno takie słowo i jeden taki dzień Mam ogień który płonie i rozrywa cień, Znam chwile co jak nóż przecinają sznur, Dam ci jedno takie słowo które zburzy mur... Odcięli aniołom skrzydła bo dawały wolność. Odarli z ich szat gdyż za piękne były. Obrzucili je błotem bo białą skórę miały Teraz stoją Ranne, nagie, brudne lecz nadal doskonałe... ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ "Bo nie siła lecz charakter daje nam przewagę..." Marcelina Bekeczna Adrian Agnieszka Angela Burzowa Chmurka^^ Clover Dominika Karolina Krzysiu Madzia Marta Michał Natalia Ola Sebastian To nie lista przyjaciół. To osoby, które na długo utkwią w mej pamięci... =* ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ![]() Bo ja jestem Bogiem Uświadom to sobie Ty też jesteś Bogiem Tylko wyobraź to sobie Słyszysz słowa od których włos jeży się na głowie... O rany rany Jestem niepokonany $skromny i bystry $Szczery do bólu $Że aż przezroczysty $W pełni poczytalny $Za czyny swe odpowiedzialny $Jak Ty nieprzemakalny $Wyprzedza świat realny $Da przepływ momentalny, Energię, cios werbalny $Eksperymentalny $W sposób niekonwencjonalny głoszę treści, słuchaj proszę $Trafiam cię w punkt centralny $Wiedz że niepewności spłoszę $Gniew boski jest nieobliczalny $Unoszę cię, bo z góry widok kapitalny.... $Widzę, widzę, widzę. Więcej wiem więcej. Tak to jest mniej więcej $ Lekko jak hel napełniam trwogą, i zapewniam jak wrogom kontakt z podłogą. Twą dozgonną chęć dorównania swym bogom ![]() Boże, ludzie starzeją się, marzenia nikną Ja chce tylko swoim bliski zapewnić wszystko. Mam jedną sprawę całkiem osobistą Czasem już nie potrafię żyć z tą myślą To czego pragnę od lat to dla mnie wszystko Boże, myślę że mogę nazwać to modlitwą... Co przyszło odejdzie, upadnie co powstało Jutro będzie dużo tego czego dziś jest mało Ja i świat tą całość mam I co by się nie działo dalej gram Oddajmy hołd Królowi polskiego Hip-Hopu. Magik - Ha I Pe Ha O Pe bez reszty oddany... http://pl.youtube.com/watch?v=LUMULYGN710&feature=relatedjestem jebanym debilem - Ktoś tu mi się na profil włamał, MIMID! |
|
|
|
E-Vaire |
Dodany dnia 23.05.2008 12:25
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 2 Postów: 1391 Dom: RavenclawPunkty: 5150 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 19.08.06 |
Ang, nie widzisz żadnej różnicy pomiędzy egzekutorem, a mordercą? Fakt, oboje zabierali (zabiorą) życie, ale z innych pobudeksmiley Identyczne podejście, napisałam o tym w poprzednim poście ![]() pan Fritlz nikogo nie zabił ale skrzywdził swoją córkę i jej dzieci co jest nie do opisania. Ich psychiki nie da się już naprawić, jednakże nie zabił... A więc gdzie przebiega ta wasza linia? Zamyka się tylko na morderstwie? Więzienie. Za co śmierć? Ile można powtarzać, że na śmierć zasługują najgorsi? Wolałabym celę z kiblem i szczurami jako miejsce 'zamieszkania' do końca życia, ale to niemożliwe więc zostaje śmierć. mordowanie zawsze zostanie mordowaniem. A tak tłumaczyć się może każdy. Uhh... Szkoda słów po prostu. Pani B zabiła swojego niedoszłego morderce. Miała powód - broniła się. I tak zostanie skazana. To się nazywa, słonce, 'obrona własna', jak znajdę definicję to ci tu wkleję, ok? Edytowane przez E-Vaire dnia 23.05.2008 12:27
|
|
|
|
| Miss Bagwell |
Dodany dnia 23.05.2008 12:27
|
Porównałem do utylizacji z czysto technicznego pkt widzenia. Usuwać to, co stanowi zagrożenie dla środowiska i nie da się od niego nic odzyskaćsmiley Tu można by podyskutować o tym co jest szkodliwe dla środowiska. Bo gdyby tak usuwać każdemu na zachciankę to co mu szkodzi to jakby to wyglądało? Schizofreników też byś usnął? Bo są tacy którzy twierdzą, że to już są odpadki. Ang, nie widzisz żadnej różnicy pomiędzy egzekutorem, a mordercą? Fakt, oboje zabierali (zabiorą) życie, ale z innych pobudek Morderstwo to morderstwo. Nie ma krzeseł bo wygodniej jest zabić nie znajdując bezpośredniego egzekutora. Bjork ![]() All Is Full Of Love You'll be given love you'll be taken care of you'll be given love you have to trust it maybe not from the sources you've poured yours into maybe not from the directions you are staring at twist your head around it's all around you all is full of love all around you all is full of love you just ain't receiving... Siobhan Donaghy ![]() Ghost Full mug my friends certainly familiar Ah, hear that glitch say search the orbs Tree-ann said it his seize the circus Ram's wool that cause way a cricus Full mug my friends certainly familiar Warmy funny Anna say say maluska Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Phwoar so spirit smother me in Ah, hear that glitch fought and ought Fuel full fat her glass of milk Warm sitting here, sitting in bed Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Fever Ray If I Hard A Heart This will never end cause I want more More give me more give me more This will never end cause I want more More give me more give me more If I had a heart I could love you If I had a voice I would sing After the night when I wake up Ir17;ll se what tomorrow brings Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah If I had a voice I would sing Dangling feet from window frame Will they ever ever reach the floor More give me more give me more Cushion filled with all I found Underneath and inside just to come around More give me more give me more Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah If I had a voice I would sing ![]() The Knife - Heartbeats One night to be confused One night to speed up truth We had a promise made Four hands and then away Both under influense We had demons in To know what to say Mind is a razorblade To call for hands of above To lean on Wouldn't be good enough For me, no One night of magic rush The start of simple touch One night to push and scream And make believes. Ten days of perfect tunes The colors red and blue We had a promise made We were in love |
|
|
|
| ishar |
Dodany dnia 23.05.2008 12:29
|
![]() Postów: 243 Dom: Brak przydziału Punkty: 1645 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 26.08.07 |
Co do skazywania w obronie własnej, różne absurdalne sytuacje się zdarzały, ale słyszałem o 2 głośnych sprawach, gdzie osoba napadnięta zabiła napastnika i nie siedziała, co prawda proces trwał długo i system nie ułatwiał sprawy, ale tak tragicznie jeszcze nie jest. A jakiś czas temu widziałem w tv, że pracują nad tym zagadnieniem
|
|
|
|
E-Vaire |
Dodany dnia 23.05.2008 12:30
|
To samo do Miss, jeśli jesteście tak ograniczone, że morderstwo będzie morderstwem, a śmierć śmiercią to nie mamy o czym dyskutować. Takie samo słowo to i czyn? Nie masz żadnych wartości? Facet umierał w torturach, ale ani razu nie zabłagał o śmierć. Drugi płaszczył się, żeby przeżyć, ale i tak zginął. ŚMIERĆ ŚMIERCIĄ? |
|
|
|
Mistrzyni_Afrytow |
Dodany dnia 23.05.2008 12:31
|
To się nazywa, słonce, 'obrona własna', jak znajdę definicję to ci tu wkleję, ok? To się nazywa słońce nie zaznajomienie się z tematem. Czytałam obszerny artykuł o ludziach siedzących w więzieniu za zwykłą obronę osobistą. Swego czasu była o tym cała afera. Siedzieli, bo w świetle prawa mogli taką osobę unieszkodliwić nie zabijając jej. Wszystko. "Powstałem z nicości, obrałem drogę ku wolności..."
|
|
|
| ishar |
|
Miss, świetnie, możesz okazać tym ludziom swoją pogardę, ale my tu naprawdę nie o moherach, rabusiach i schizofrenikach![]() |
|
|
|
| Miss Bagwell |
|
Nie da się naprawić? Póki żyją, nadzieja jest, mają jeszcze szansę na własne szczęście. Skoro twoim zdaniem da się je naprawić to dlaczego seryjnych morderców się nie da? Bo oni są ci źli a one te dobre? Wnikałeś w ich umysły? Bjork ![]() All Is Full Of Love You'll be given love you'll be taken care of you'll be given love you have to trust it maybe not from the sources you've poured yours into maybe not from the directions you are staring at twist your head around it's all around you all is full of love all around you all is full of love you just ain't receiving... Siobhan Donaghy ![]() Ghost Full mug my friends certainly familiar Ah, hear that glitch say search the orbs Tree-ann said it his seize the circus Ram's wool that cause way a cricus Full mug my friends certainly familiar Warmy funny Anna say say maluska Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Phwoar so spirit smother me in Ah, hear that glitch fought and ought Fuel full fat her glass of milk Warm sitting here, sitting in bed Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Fever Ray If I Hard A Heart This will never end cause I want more More give me more give me more This will never end cause I want more More give me more give me more If I had a heart I could love you If I had a voice I would sing After the night when I wake up Ir17;ll se what tomorrow brings Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah If I had a voice I would sing Dangling feet from window frame Will they ever ever reach the floor More give me more give me more Cushion filled with all I found Underneath and inside just to come around More give me more give me more Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah If I had a voice I would sing ![]() The Knife - Heartbeats One night to be confused One night to speed up truth We had a promise made Four hands and then away Both under influense We had demons in To know what to say Mind is a razorblade To call for hands of above To lean on Wouldn't be good enough For me, no One night of magic rush The start of simple touch One night to push and scream And make believes. Ten days of perfect tunes The colors red and blue We had a promise made We were in love |
|
|
|
| ishar |
Dodany dnia 23.05.2008 12:33
|
To samo pytanie mógłbym zadać tobie, dlaczego stwierdziłaś, że nie da się pomóc tym dzieciom? Tak, oni są źli, a te dzieci były ofiarami. I nie był to jednorazowy wybryk, to trwało wiele lat. Edytowane przez ishar dnia 23.05.2008 12:34 |
|
|
|
E-Vaire |
Dodany dnia 23.05.2008 12:33
|
Naprawdę wierzysz, że dla Elizabeth Bathory była szansa? xDD Nie pisz, że nie mówimy o 'takich'. O ile wiem, według ciebie, morderca mordercą. Seryjny też seryjnym :D |
|
|
|
Mistrzyni_Afrytow |
Dodany dnia 23.05.2008 12:36
|
E-V ograniczeniem jest ułatwienie sobie sprawy i zabijanie każdego kto w jakiś szczególny sposób zabijał. I właśnie tak - śmierć śmiercią nie musi wcale oznaczać mordowanie każdego zwyrodnialca. W więzieniu także położy się kres jego paskudnej karierze zwyrodnialczej bez upodabniania się do morderców i dopuszczenia się jednej z najgorszych zbrodni. "Powstałem z nicości, obrałem drogę ku wolności..."
|
|
|
| Miss Bagwell |
Dodany dnia 23.05.2008 12:38
|
Tak, oni są źli, a te dzieci były ofiarami. I nie był to jednorazowy wybryk, to trwało wiele lat. Seryjni mordercy działają w ten sam sposób. Nie nazwie się seryjnym zabójcą tego kto za jednym razem zabije 3 tysiące osób jak to miało miejsce 11 września a jednak USA wyruszyło na wojnę i zginęło kolejne 3 tysiące razy dwa. To samo pytanie mógłbym zadać tobie, dlaczego stwierdziłaś, że nie da się pomóc tym dzieciom? To była prowokacja i widzę , iż trudno ci chyba znaleźć odp na to pytanie. Bjork ![]() All Is Full Of Love You'll be given love you'll be taken care of you'll be given love you have to trust it maybe not from the sources you've poured yours into maybe not from the directions you are staring at twist your head around it's all around you all is full of love all around you all is full of love you just ain't receiving... Siobhan Donaghy ![]() Ghost Full mug my friends certainly familiar Ah, hear that glitch say search the orbs Tree-ann said it his seize the circus Ram's wool that cause way a cricus Full mug my friends certainly familiar Warmy funny Anna say say maluska Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Phwoar so spirit smother me in Ah, hear that glitch fought and ought Fuel full fat her glass of milk Warm sitting here, sitting in bed Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Fever Ray If I Hard A Heart This will never end cause I want more More give me more give me more This will never end cause I want more More give me more give me more If I had a heart I could love you If I had a voice I would sing After the night when I wake up Ir17;ll se what tomorrow brings Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah If I had a voice I would sing Dangling feet from window frame Will they ever ever reach the floor More give me more give me more Cushion filled with all I found Underneath and inside just to come around More give me more give me more Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah If I had a voice I would sing ![]() The Knife - Heartbeats One night to be confused One night to speed up truth We had a promise made Four hands and then away Both under influense We had demons in To know what to say Mind is a razorblade To call for hands of above To lean on Wouldn't be good enough For me, no One night of magic rush The start of simple touch One night to push and scream And make believes. Ten days of perfect tunes The colors red and blue We had a promise made We were in love |
|
|
|
E-Vaire |
Dodany dnia 23.05.2008 12:39
|
Ja po prostu nie rozumiem jak ktoś może wsadzać wszystkich morderców do jednego worka. Niepojęte. Nie nazwie się seryjnym zabójcą tego kto za jednym razem zabije 3 tysiące osób jak to miało miejsce 11 września a jednak USA wyruszyło na wojnę i zginęło kolejne 3 tysiące razy dwa. Nadal nie wiesz kim jest seryjny morderca... Edytowane przez E-Vaire dnia 23.05.2008 12:40
|
|
|
|
Mistrzyni_Afrytow |
Dodany dnia 23.05.2008 12:41
|
A ja nie rozumiem jak można oceniać ludzi nie znając ich, nie wiedząc czym się kierowali oraz nie zaznajomić się z całą ich sprawą. Oceniać jest bardzo łatwo. Słusznie - już nie do końca. "Powstałem z nicości, obrałem drogę ku wolności..."
|
|
|
| Miss Bagwell |
Dodany dnia 23.05.2008 12:41
|
Poza tym dla mnie stwierdzenie- ''oko za oko, ząb za ząb'' jest już nieco przestarzałe choć ludzie uparcie je stosują.... Bjork ![]() All Is Full Of Love You'll be given love you'll be taken care of you'll be given love you have to trust it maybe not from the sources you've poured yours into maybe not from the directions you are staring at twist your head around it's all around you all is full of love all around you all is full of love you just ain't receiving... Siobhan Donaghy ![]() Ghost Full mug my friends certainly familiar Ah, hear that glitch say search the orbs Tree-ann said it his seize the circus Ram's wool that cause way a cricus Full mug my friends certainly familiar Warmy funny Anna say say maluska Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Phwoar so spirit smother me in Ah, hear that glitch fought and ought Fuel full fat her glass of milk Warm sitting here, sitting in bed Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Fever Ray If I Hard A Heart This will never end cause I want more More give me more give me more This will never end cause I want more More give me more give me more If I had a heart I could love you If I had a voice I would sing After the night when I wake up Ir17;ll se what tomorrow brings Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah If I had a voice I would sing Dangling feet from window frame Will they ever ever reach the floor More give me more give me more Cushion filled with all I found Underneath and inside just to come around More give me more give me more Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah If I had a voice I would sing ![]() The Knife - Heartbeats One night to be confused One night to speed up truth We had a promise made Four hands and then away Both under influense We had demons in To know what to say Mind is a razorblade To call for hands of above To lean on Wouldn't be good enough For me, no One night of magic rush The start of simple touch One night to push and scream And make believes. Ten days of perfect tunes The colors red and blue We had a promise made We were in love |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

spędziłam tu trochę czasu i wspominam bardzo dobrze, tęsknię 

Ravenclaw

Christina