Logowanie
Nazwa u¿ytkownika

Has³o

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj siê

Nie mo¿esz siê zalogowaæ?
Popro¶ o nowe has³o
Facebook
Shoutbox
Musisz siê zalogowaæ aby wys³aæ wiadomo¶æ.

O choinka!
03.08.2026 15:12
Dziêki Hug

Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz!
01.08.2026 11:39
Racja, I will mourn old Hog forever, to ju¿ nie by³o to samo :v
I mimo ¿e ciê¿ko w te urodziny, to i tak wszystkiego naj naj, 17 mo¿na mieæ do 40 na spokojnie Love

O choinka!
31.07.2026 23:57
z innymi, bo brakowa³o mi pomys³ów, bo pogorszy³a siê moja sytuacja psychiczna i bo LYS zniknê³a bez s³owa

O choinka!
31.07.2026 23:57
Nie cierpiê urodzin Wrozka Nadal czujê siê na 17 lat, a ju¿ 26 na karku ;(

A co do poprzedniego Hog, bardzo têskniê. Nowy mniej mi siê podoba³, bo nie wysz³y mi poboczne, bo za ma³o pisa³am

Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz!
26.07.2026 20:12
Jako tako, nawet mi siê sb dzi¶ ¶ni³o xD

Wspó³praca
Najaktywniejsi

1) Prefix u¿ytkownikaAlette

Posiada 59643 punktów.

2) Prefix u¿ytkownikafuerte

Posiada 58190 punktów.

3) Prefix u¿ytkownikaKatherine_Pierce

Posiada 47342 punktów.

4) Prefix u¿ytkownikaSam Quest

Posiada 45365 punktów.

5) Prefix u¿ytkownikaShanti Black

Posiada 44242 punktów.

6) Prefix u¿ytkownikaA.

Posiada 43682 punktów.

7) Prefix u¿ytkownikamonciakund

Posiada 43236 punktów.

8) Prefix u¿ytkownikaania919

Posiada 39464 punktów.

9) Prefix u¿ytkownikaulka_black_potter

Posiada 36829 punktów.

10) Prefix u¿ytkownikaKlaudia Lind

Posiada 34220 punktów.

Losowe zdjêcie
Zobacz temat
Out of range value for column 'thread_views' at row 1
Drukuj temat
Pijemy za prawdê II
Prefix u¿ytkownikaBad wolf
Z pracy czysto zarobkowej na pewno tak. Ca³± siebie po¶wiêci³bym dla pracy w wolontariacie - wspieranie zwierz±t, dzieci z domów dziecka, samotnych matek czy chorych ludzi w szpitalach.

Czasem mo¿e bym siê zg³osi³a do jakie¶ pracy na tydzieñ czy miesi±c, ¿eby dorobiæ i mieæ na swoje skryte marzenia!

Masz do wyboru zje¶æ swoje ulubione danie pe³ne robaków, albo to, którego szczerze nienawidzisz, czyste i wolne od wszelkich nieczysto¶ci. Co wybierasz?
Edytowane przez Prefix u¿ytkownikaBad wolf dnia 03.07.2017 13:38
DIMASH

i.pinimg.com/564x/b5/cb/f5/b5cbf53e650560438f1f933aefb7b416.jpg

i.pinimg.com/originals/c3/aa/b9/c3aab950c770646a5d91dd12a6b4c827.gif

Prefix u¿ytkownikaKatherine_Pierce
hahahaha xD nie mam pojêcia, serio. Chyba bym nic nie prze³knê³a. Mam tak, ¿e czasem wolê g³odowaæ ni¿ zje¶æ co¶ po czym bêdê wymiotowaæ, a i jedno i drugie by siê u mnie tym skoñczy³o. Ostatecznie chyba zjad³abym to czego nie lubiê, ale tylko do momentu pierwszego pawia.

Mo¿esz zagraæ dowoln± postaæ (zast±piæ istniej±c± albo wprowadziæ now±) w dowolnie wybranym przez siebie filmie/serialu. Jaka to by by³a postaæ, co by wprowadzi³a do danego uniwersum oraz co to za film/serial?
Moja chrisowa TOP5 Love
1. Always&Forever Chris Wood
i.imgur.com/y6jpCsU.gif

2. Chris Hemsworth
i.imgur.com/8WsQeui.gif

3. Chris Evans
i.imgur.com/j1wiwO2.gif

4. Chris Pratt
i.imgur.com/HnITXik.gif

5. Chris Pine
i.imgur.com/hq2Slb8.gif

Maybe, you don't know Katherine at all.
Did it ever occur to you that you have no idea who I really am?

i.imgur.com/VgiX9PY.gif i.imgur.com/qBg6eY4.gif

florenceandthemachine.pl/wordpress/wp-content/uploads/2014/06/separator.png[/center]

i.imgur.com/jKG5o7X.jpg

Mam talenty ró¿ne, lecz nie nale¿y do nich poezja
staram siê kleciæ s³owa aby by³a w tym finezja.
Obietnice z³o¿y³am, wiêc spe³niæ j± nale¿y
admin co nie dotrzymuje s³owa? Kto mu uwierzy?
Z przeprosinami do Ciebie Kath pêdze
aby nie popa¶æ w wieczna nêdzê.
Kiedy Mafia siê z wielk± pomp± rozpoczê³±,
nie chcia³am aby osoba z miasta zginê³a.
Choæ pocz±tkowo w mych oczach by³a¶ podejrzana,
wymówka z brakiem czasu, zdawa³a siê odgrzewana.
Gdy za¶ ufaæ zaczê³am w twe piêkne s³owa,
mafia nie pozwoli³a, by lekka sta³a siê ma g³owa.
Rozkazali g³osowaæ wbrew mojej woli,
musia³am siê pilnowaæ aby nie wyj¶æ z roli.
Swojego s³owa broniæ mia³am zaciêcie,
najlepiej tak aby w¶ród innych mia³o ono wziêcie.
Przepraszam najszczerzej, lecz nie ca³a moja jest wina,
g³osu bym na Ciebie nie odda³a, gdyby nie mafii kpina.
Gra³a¶ zacnie, choæ nie ka¿dy to potrafi³ doceniæ,
szkoda, ¿e losów miasta nie uda³o nam siê zmieniæ.

Z najszerszymi przeprosinami, Tako.

Có¿ to tak echem pijackich krzyków rozbrzmiewa
I z dupy ³zy ¶miechu rozlewaj±c rzêsiste
Wci±¿ sunie w dó³ si³± ty³ków rozpêdzone
Ciemno¶æ nag³± powitaæ co siê jej nie spodziewa

To z trzech czê¶ci ca³o¶æ misternie z³o¿ona
Co czerwieni blaskiem ciekawskie oczy razi
I bucha wci±¿ gdy w dó³ tak pokracznie z³azi
Zielonym d³ugim poddupcem po³±czona

A ka¿dy cz³on tego przedziwnego bytu
Nie przez Boga do ¿ycia powo³anego
Lecz przez wyobra¼nie chore i ³yki p³ynu czystego
Zdaje siê niczym wobec wspania³o¶ci swego odbytu

Bo piêkny on niczym moszna na niebosk³onie
M±dry jak ¿adna ze stóp co na ¶wiat zrodzona
A zabawna tak, ¿e a¿ strach
Oto jest Kath

Gne - Twoje przedty³cze <3

O³tarzyk uwielbienia Chrisa

i.imgur.com/BaZgQJY.jpg
Autorstwa piêknej i utalentowanej Gne <3

i.imgur.com/FYC58AY.gif i.imgur.com/ItxKXYK.gif

Chris to dupa jakich wiele,
Mêski facet w fajnym ciele,
Serial o nim Kath ogl±da,
Lecz na ty³ek wci±¿ spogl±da.
Na nic próby oderwania
Wzroku od s³odkiego drania,
U¶miech jego mówi wiele
A¿ mam ciarki na ca³ym ciele!

By Sam Quest

i.imgur.com/oRNUlDF.gif

i.imgur.com/yYIWd7f.gif

i.imgur.com/nZLkFvK.gif

i.imgur.com/bkpMkhj.gif

i.imgur.com/bNMFy91.gif

i.imgur.com/zjAUjeo.gif i.imgur.com/RxeMExN.gif

The wasted years, the wasted youth
The pretty lies, the ugly truth
And the day has come where I have died
Only to find, I've come alive

~Teen idle

i.imgur.com/1jQBv6y.png

I was angry with my friend;
I told my wrath, my wrath did end.
I was angry with my foe:
I told it not, my wrath did grow.

And I waterd it in fears,
Night & morning with my tears:
And I sunned it with smiles,
And with soft deceitful wiles.

And it grew both day and night.
Till it bore an apple bright.
And my foe beheld it shine,
And he knew that it was mine.

And into my garden stole,
When the night had veild the pole;
In the morning glad I see;
My foe outstretched beneath the tree.

Do hymnu!
Katherine jak ten kwiat wykwit³a na stronie,
Katherine zostanie z nami po wsze czas.
Skromniutka i gadatliwa, wielka jej chwa³a,
bo serce jej ogromne niczym g³owa Andrzeja.

Refren:
Chwa³a Ci nasza, Katherino!
Filmowcu najlepszy, kochana userko!
Znajomo¶æ TVD najwiêksz± masz!
Chwa³a Ci, nasz pierniczku!

Twa s³awa siê ci±gnie za Tob± niczym smród.
Lecz nie martw siê tym, bo oznacza on Twój trud.
Ka¿dy go do docenia, bo robisz cuda od niechcenia.
Trzymaj tak dalej, a nagrodzi Ciê kto¶!

Refren.

Upija³a¶ siê w Karczmie, szala³a¶ w Hogwarcie,
lecz by³a¶ w stanie pokonaæ Parchatego Trolla.
Dzielnie walczy³a¶ w konkursie literackim,
w redakcji Proroka zasiad³a¶ niczym król.

Refren x2
~ Pszemek - ³osiek <3

www.harry-potter.net.pl/images/articles/najmar20202.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/wydarzenieroku1.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/najmarudakath.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/admin_gadula.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/2016awards_gadua.png

i.imgur.com/MMUs8xt.png

i.imgur.com/wSAFrPI.png

i.imgur.com/wcX950I.png

i.imgur.com/ahcM1ve.png

www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/najsympatyczniejszy_uzytkownik.png

www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/najwiekszy_gawedziarz.png

i.imgur.com/ZWQLEsq.jpg

https://www.youtube.com/channel/UClbnb5X3J_Gh8r-AT
Prefix u¿ytkownikaKlaudia Lind
Wcieli³abym siê w postaæ Sally z Totalnej Magii. Niczego bym nie zmieni³a, bo skonczy³o siê happy andem i Sally zyska³a fajnego faceta;) Jedynie co, to bym wiêcej czarowa³a;)

Budzisz siê w nocy i widzisz zjawê unosz±c± siê pod sufitem, jak siê zachowujesz? Krzyczysz? Zamykasz oczy prosz±c ¿eby to by³ tylko sen, a mo¿e z zaciekawieniem siê przygl±dasz?

www.sagaoludziachlodu-rysunki.blogspot.com
Prefix u¿ytkownikabatalion_88
Najpierw to na pewno z zaciekawieniem siê przygl±dam. Nie straszne mi duchy Duszek Chyba gorzej bym zniós³ patrzenie na jakie¶ egzorcyzmy - same piski i jêki wydawane przez osoby opêtane s³ysza³em na Mszach o uwolnienie i uzdrowienie. Pewnie i tak ka¿dy st±d napisa³by, ¿e to udawane, ale ja nie mam takiej pewno¶ci. Co do zjawy, to przy ³ó¿ku mam ró¿aniec - to najsilniejsza broñ przecie si³om nieczystym - mo¿e to dusza czy¶æcowa, która bardzo, ale to bardzo potrzebuje naszej modlitwy, zamówienia Mszy ¶w. - ofiary, bo sama sobie nie jest ju¿ w stanie w ¿aden sposób poradziæ. Mo¿e za du¿o tu teologii, ale modlitwa to nie tylko forma pobo¿no¶ci, ale te¿ i broñ - np. do ¶w. Micha³a Archanio³a. Ja duchy, upiory czy inne "widma" interpretuje w oparciu o moj± wiarê. Podobno zmar³ych nie ma co siê baæ - ale wybieram modlitwê o pokój jej duszy i zbawienie. (wiem, napisa³em jak ksi±dz)

Zauwa¿asz, ¿e Twoje w³osy zaczynaj± wypadaæ w zastraszaj±cym tempie. Nic nie mo¿na z tym zrobiæ. Jak przyjmujesz fakt, ¿e bêdziesz do koñca ¿ycia ³ysy/³ysa? Kupujesz perukê czy oswajasz siê z tym?
i67.tinypic.com/2rdhw1i.png

m.popkey.co/ce2f16/X1Oxe_f-maxage-0_s-200x150.gifm.popkey.co/f3c2c0/YAAKy_f-maxage-0_s-200x150.gif

Prefix u¿ytkownikaHelenkaa
My¶lê, ¿e na pocz±tku by³oby zabawowo i ¶miesznie, ale do czasu. Muszê przyznaæ, ¿e ostatnio u fryzjera my¶la³am o ogoleniu siê na ³yso, ale co bym powiedzia³a "zgoli³am siê na ³yso, bo tak chcia³am'? Wezm± nie za jeszcze wiêkszego dziwaka xD Mo¿e kiedy¶. Ale wracaj±c - tak, na pewno szuka³abym jaki¶ peruk.

Poszed³e¶ ze znajomymi na dyskotekê. Na drugi dzieñ obudzi³e¶ siê w ³ó¿ku mocno poplamionym krwi± - pad³e¶ ofiar± wyciêcia jakich¶ narz±dów wewnêtrznych, które pewnie ju¿ s± na czarnym rynku. Co robisz?
68.media.tumblr.com/b784a06492040610de3acf5d73d19c26/tumblr_ntp087arrf1takhpwo1_500.gif
media.tenor.com/images/5359cda27358aad52732803e498f8a7d/tenor.gif

A leczê kaca i ¶piê dalej xD Co mi tam po nerce - mam drug± ;d
a serio, to swego czasu takie zabiegu by³y g³o¶ne - ludzie wracaj±cy z dyskotek ginêli na parê miesiêcy, a potem ich odnajdywano bez w±troby, nerek, serca - martwych.
tu dajesz mo¿liwo¶æ ¿ycia, bo siê budzê - no wzywam policjê, karetkê, wielkiego wyboru ne mam. raczej nie przechodzê nad tym do porz±dku dziennego.

widzisz za oknem zbli¿aj±c± siê do twego domu i miasta olbrzymi± falê tsunami - na ponad 2 km. co czujesz i robisz?

m.popkey.co/ce2f16/X1Oxe_f-maxage-0_s-200x150.gifm.popkey.co/f3c2c0/YAAKy_f-maxage-0_s-200x150.gif

O meen... Chyba zbieram najbli¿szych i staramy siê uciekaæ. Nie wiem, czy to ma jaki¶ sens, ale na pewno wiêkszy ni¿ ukrycie siê gdzie¶ wysoko. Przynajmniej tak my¶lê.

Na ziemiê leci ogromny meteoryt który po zderzeniu z jej powierzchni± zniszczy j± doszczêtnie. Zosta³ ci dzieñ ¿ycia co robisz?
68.media.tumblr.com/b784a06492040610de3acf5d73d19c26/tumblr_ntp087arrf1takhpwo1_500.gif

Prefix u¿ytkownikakospirre
A co mog³abym zrobiæ? Siedzia³abym pewnie gdzie¶ w lesie i zalewa³a siê ³zami. Bo je¿eli to sta³oby siê teraz to chyba w najgorszym momencie. No i spêdzi³abym te chwile z rodzin±. Meh, smutne to.

Gdyby¶ mia³/a wybór wola³by¶/³aby¶ graæ mistrzowsko na gitarze czy na pianinie?

Nigdy nie ufaj niczemu i nikomu, je¶li nie wiesz, gdzie jest jego mózg.

orig00.deviantart.net/56d0/f/2016/049/9/c/output_byfnba_1__by_scourgemangastudios-d9s7qxh.gif

64.media.tumblr.com/63ddd495dff33ec7c8f44e35801573be/tumblr_oxbegt8kbQ1rbud4zo1_500.gif

orig00.deviantart.net/56d0/f/2016/049/9/c/output_byfnba_1__by_scourgemangastudios-d9s7qxh.gif

infj|aquarius|xvii|ravenclaw

~~~
there is something so special about falling in love with nature every time you see a little detail like a fallen leaf on the ground that is slowly turning brown...or spotting a tiny mushroom that is sprouting from a tree... or just getting a warm feeling when you see the moon, i am in love with the little things of life
~~~

64.media.tumblr.com/16e929c292fef1869760e896884cf51c/tumblr_oxbegt8kbQ1rbud4zo2_500.gif

Natka Potter, Lilyatte

Chcia³am równie¿ podziêkowaæ wszystkim kochanym ¦lizgonom za bycie tak kochanymi i pomocnymi gadzinkami <3

Na pianinie Serce Odk±d zaczê³am s³uchaæ twórczo¶ci mojego mê¿a (dla niezorientowanych - Tom Odell Love ) to mocno doceni³am i przypad³ mi do gustu ten instrument.

W³a¶nie jedziesz na lotnisko, bo wylatujesz na twoje wymarzone wakacje, w po³owie drogi dostajesz wiadomo¶æ, ¿e bardzo wa¿na dla ciebie osob± trafi³a do szpitala. Co robisz? Lecisz na wakacje i spe³niasz marzenie czy te¿ jedziesz do szpitala?

Oczywi¶cie, ¿e zawracam do szpitala. To chyba oczywiste... Rodzina jest wa¿niejsza ni¿ jakie¶ tam wakacje.

Który z kolorów bardziej do ciebie przemawia i dlaczego? (bia³y i czarny)

64.media.tumblr.com/63ddd495dff33ec7c8f44e35801573be/tumblr_oxbegt8kbQ1rbud4zo1_500.gif

~~~
there is something so special about falling in love with nature every time you see a little detail like a fallen leaf on the ground that is slowly turning brown...or spotting a tiny mushroom that is sprouting from a tree... or just getting a warm feeling when you see the moon, i am in love with the little things of life
~~~

64.media.tumblr.com/16e929c292fef1869760e896884cf51c/tumblr_oxbegt8kbQ1rbud4zo2_500.gif

Natka Potter, Lilyatte

Chcia³am równie¿ podziêkowaæ wszystkim kochanym ¦lizgonom za bycie tak kochanymi i pomocnymi gadzinkami <3

Prefix u¿ytkownikaCookie
Bior±c pod uwagê fakt, ¿e czarny jest uznawany za zbitek wielu kolorów, a bia³y podstawowych, wybieram czarny. Czujê siê w nim lepiej, aczkolwiek i tak twierdzê, ¿e po³±czenie wy¿ej wymienionych jest najlepsze.

Masz mo¿liwo¶æ wyjazdu do dwóch miejscowo¶ci, musisz wybraæ jedn± z nich (jedno mega gigantyczne miasto i drugie typowe zadupie). Które wybierasz i dlaczego?

cibeles.net/imagenes/separator.gif

78.media.tumblr.com/057241507fa7712b870a783e61fac291/tumblr_ovtfl3nOj21qjv5nyo1_1280.gif

68.media.tumblr.com/37b9b60fd4ba9c902ca5b053e0459652/tumblr_oun3dbSw011tyh4luo4_400.gif
68.media.tumblr.com/937af71c74b830841789ea3e5c2cabd0/tumblr_oun3dbSw011tyh4luo3_400.gif

DZIA£ NARCYZA:
Postaæ: Jev "Patch" Cipriano
¦cigaj±cy i kapitan w dru¿ynie Kruka.
BLOG.

www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/najbardziej_zakrecony_uzytkownik.png

http://rev-from-wonderland.blogspot.com/
Angelina Johnson
Zadupie. Jako¶ od zawsze ci±gnê³o mnie do bardziej dzikich miejsc, mo¿e dlatego ¿e mieszkam w du¿ym mie¶cie? Jako¶ mam wystarczaj±co du¿o zgie³ku i t³umów na co dzieñ. Osobi¶cie te¿ lubiê sobie po³aziæ po lesie, zrobiæ piknik na ³±ce czy pop³ywaæ w dzikim jeziorze, gdzie nie s³yszê gwizdków ratownika i nie ma pla¿y po której przej¶æ siê nie da miêdzy rêcznikami ;> Tak, zdecydowanie zadupie jest dla mnie!

Idziesz do schroniska z zamiarem kupna pieska. Dostajesz do wyboru jedynie szczeniaka bez ³apy (straci³ przez z³ego w³a¶ciciela) i pieska lat oko³o 7, który jest w schronisku od ma³ego. Którego wybierasz i dlaczego?

Pamiêtaj chemiku m³ody, komentuj ficki lub zmieñ siê w odchody
made by Mikasa, Butelka 31.07.2020r.

image.spreadshirtmedia.net/image-server/v1/mp/designs/143618396,width=178,height=178,version=1077033415/chemia-milosci.png

s5.ifotos.pl/img/batpng_aewxhsq.png

img.joemonster.org/i/2018/01/mowiace_02.jpg

img.joemonster.org/i/2014/05/slodkiezdjecia_19.jpg

Slytherin! Sss..

Nigdy nie pozwoli³em aby szko³a przeszkadza³a mi w edukacji.
Zawsze mia³am szczê¶cie. I znów bêdê je mieæ.

Krew na twoich rêkach, Falka,
Krew na twej sukience
P³oñ, p³oñ, Falka, za twe zbrodnie
Sp³oñ i skonaj w mêce!

Trochê wstyd, ale có¿, zas³u¿y³am ;D
www.harry-potter.net.pl/images/articles/admlen20202.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/najadminang.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/redaktorang.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/autorartang.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/wydanieprorokaroku.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/admin_naj.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/2016awards_naj_pomocny_adm.png
www.harry-potter.net.pl/images/articles/2016awards_admin_naj.png

www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/najbardziej_pomocny_administrator.png
www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/najlepszy_administrator.png
www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/najlepszy_komentator.png
www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/najmilszy_administrator.png

www.harry-potter.net.pl/images/awards2013/najbardziej_pomocny_administrator.png
www.harry-potter.net.pl/images/awards2013/najlepszy_administrator.png
www.harry-potter.net.pl/images/awards2013/najmilszy_administrator.png
www.harry-potter.net.pl/images/awards2013/autor_najlepszego_artykulu.png
www.harry-potter.net.pl/images/awards2013/najlepszy_komentator.png

Szczerze mówi±c, sama zaadoptowa³am szczeniaka o trzech ³apach. Taka sytuacja jest bardzo przykra, bo najczê¶ciej takie szczeniêta usypiaj±. Nie staæ schroniska na leczenie takiej "kaleki".
Jednak gdybym mia³a teraz podj±æ wybór wybra³abym tego starszego pieska. Pracuj±c w schronisku na co dzieñ widzê takie sytuacje, ostatnio prawie u¶pili 15-letniego psa. Na szczê¶cie w porê znalaz³a siê przemi³a kobieta.
Psy starsze równie¿ potrzebuj± ciep³a, ¿ycie za kratkami to nic fajnego.

Nagle znajdujesz siê w przepiêknym ogrodzie pe³nym kwitn±cych ró¿, miêkkiej, puszystej trawy, a ca³± sceneriê o¶wietla blask ksiê¿yca. Po¶rodku ogrodu kwitnie bia³a lilia, w okó³ której unosi siê z³oty py³ek. Zrywasz j±? Masz jakie¶ obawy co do tego miejsca? Jakie s± twoje odczucia?

~~~
~~~

Natka Potter, Lilyatte

Prefix u¿ytkownikaKlaudia Lind
£atwo sobie wyobraziæ tak± scenê, nawet kiedy¶ o czym¶ podobnym ¶nilam;) Na pewno bym siê zachwyca³a piêknem otoczenia, chodzi³abym i ogl±da³a wszystko. Na pewno niczego bym nie zerwa³a, bo nigdy nie zrywam ¿adnych kwiatów, ro¶lin czy nawet li¶ci. Nie mam serca, bo wiem, ¿e jak zerwê to bêdzie koniec tego czego¶.
Byæ mo¿e dotknê³abym py³ka, z ciekawo¶ci, raczej bym nie mia³a obaw...mo¿e nie s³usznie;)

Wpadasz do g³êbokiej dziury w ziemi, tak oko³o trzy metry masz nad g³ow±. Siedzisz tam ju¿ dosyc d³ugo, wo³asz i nic. Obok widzisz, ¿e jest otwór i najprawdopodobniej jest to tunel, do którego spokojnie by¶ siê zmie¶ci³/a. Czekasz na pomoc, czy ryzykujesz wchodz±c do mrocznego tunelu?

www.sagaoludziachlodu-rysunki.blogspot.com
No có¿... Kto nie ryzykuje ten nie pije szampana xD Idê do tunelu, nie ma co czekaæ na ¿adn± pomoc. Gdybym ja tak w swoim b±d¼ co b±d¼ nie najkrótszym ju¿ ¿yciu liczy³ na kogo¶ poza sob± samym, to ju¿ bym z 5 lat temu albo i lepiej 2 metry pod ziemi± spoczywa³. Pomoc mo¿e nadej¶æ a mo¿e nie, tunele mi niestraszne, a czekanie i niepewno¶æ i owszem. Wile wej¶æ do tego tunelu i próbowaæ samemu zmieniæ swoj± sytuacjê losow±. Ka¿dy jest wszak kowalem swoje losu - wybieram tunel.

Nagle odkrywasz, ¿e nie potrafisz nikogo naprawdê pokochaæ. Nikogo. Jak przyjmujesz ten fakt? Za³amujesz siê? Szukasz lekarstwa, ratunku, pomocy?

My¶lê, ¿e pogodzi³abym siê z tym faktem. Chocia¿, nieuniknione, ¿e by³abym w ¶rodku rozdarta. Pewnie unika³abym kontaktu z kimkolwiek i popada³a w ob³êd xD

Podchodzisz do drzwi swojego mieszkania/domu i znajdujesz tam wetkniêt± kopertê z pieczêci± hogwartu. Otworzysz j± czy mo¿e wyrzucisz? Jakie by³yby twoje odczucia?

~~~
~~~

Natka Potter, Lilyatte

Nie, na pewno otwieram ^^ Choæ jestem ju¿ tak stary, ¿e raczej zaproponowano by mi w tym Hogwarcie posadê nastêpcy Filcha xD Nie wiem jakbym zareagowa³. Pocz±tkowo pewnie to, ¿e mam przewidzenia. List móg³by w sumie dotyczyæ wszystkiego. Pomy¶la³bym te¿ na bank o tym, ¿e kto¶ sobie ¿arty robi. Trochê osób wie, ¿e lubiê seriê HP i wchodzê na stronkê z HP zwi±zan± <; No, ale otwieram na pewno, nie wyrzucam. Mo¿e liczê te¿, ¿e to list od kogo¶ z HP-neta ^^

Widzisz jak Twoi znajomi nagle zaczynaj± Ciebie unikaæ. Nie odzywaj± siê, odchodz± jak siê przy nich pojawiasz. Co czujesz i my¶lisz?

Szkoda, ¿e jest to prawd± xD Z do¶wiadczenia wiem (ulala do¶wiadczenia oh ty nastolatko), ¿e pewnie w ¶rodku zaczê³abym p³akaæ i smutaæ, ale udawa³abym nie przejêt± wszystkim co zasz³o. No i nastawienie by przesz³o na pesymizm, unikanie kontaktów z innymi i tak dalej.

Budzisz siê nagle w ¶rodku nocy a zza okna bije fioletowa po¶wiata, która wype³nia twój pokój bladym blaskiem. Wstajesz by sprawdziæ czym jest owa po¶wiata spowodowana?

~~~
~~~

Natka Potter, Lilyatte

Super pomys³ <3 Love No jasne, ¿e wstaje i biegnê tam gdzie ta fioletowa po¶wiata ma swoje ¼ród³o - mnie pasjonuj± takie rzeczy. Kiedy¶ te¿ siê tak przebudzi³em w ¶rodku nocy, a tu tak jasno na zewn±trz, jakie¶ ¶wiat³a, co¶ mruga, kolorowo wrêcz... a tu u s±siadów ca³e podwórko roz¶wietlone choinkami, ¶wiate³kami,ozdobami ¶wi±tecznymi, jakie¶ kolorowe renifery itd ha ha ha Nie ba³bym siê zobaczyæ co to mo¿e byæ <:

Widzisz jak ko³o domu s±siadów krêci siê podejrzany mê¿czyzna w czarnym kapeluszu i p³aszczu. Na drugi dzieñ dowiadujesz siê, ¿e jeden z s±siadów nie ¿yje, zgin±³ w tajemniczych okoliczno¶ciach. Co o tym my¶lisz?

Prefix u¿ytkownikaMargaret Black
Zale¿y co masz na my¶li pisz±c "krêci siê". Ja spacerowa³am kiedy¶ w tê i z powrotem na odcinku 30 metrów przez jakie¶ pó³tora godziny, wiêc... kto wie za kogo brali mnie biedni mieszkañcy pobliskich domów.
Na pewno posz³abym z tym na policjê - w sensie ¿eby powiedzieæ, ¿e kogo¶ tam widzia³am, ale w±tpiê, ¿eby ta informacja pomog³aby im w ¶ledztwie. No i w sumie, co wiêcej mog³abym zrobiæ? Chyba jedynie wypatrywaæ ponownego pojawienia siê tego cz³owieka i ewentualnego zadzwonienia po policjê xD

Masz mo¿liwo¶æ zyskania zdolno¶ci czytania w my¶lach. Jest jeden warunek - za ka¿dym razem gdy odczytujesz czyje¶ my¶li, wykrzykujesz je na g³os. Decydujesz siê?
"Elficka aura" - to chyba najpiêkniejszy komplement, jaki kiedykolwiek otrzyma³am, dziêkujê <3

fotowrzut.pl/tmp/upload/LAZ7TDN4S6/1.jpg

38.media.tumblr.com/97de7821b60974f267e375a8ba4e020f/tumblr_nhkn11heLW1qk88rvo2_500.gif

38.media.tumblr.com/68c3b191b188cf262e85d3ef6054652c/tumblr_nhkn11heLW1qk88rvo1_500.gif

38.media.tumblr.com/98d076184641ee1621b78f416e1f8f12/tumblr_nhkn11heLW1qk88rvo4_500.gif

¯eby nie by³o ¿adnych wojen
W naszym kraju
(Wys³uchaj nas panie.)
¯eby g³ód nie dotkn±³
Nas
(Wys³uchaj nas panie.)
¯eby nikt nie cierpia³
Gdy patrzê
(Wys³uchaj nas panie.)
¯eby wrogowie nasi
Zdechli
(Wys³uchaj nas panie.)
Amen.

33.media.tumblr.com/834207459bc174af59f3eacac5f1de3f/tumblr_nhzbxq9oFc1s8uzino1_250.gif 33.media.tumblr.com/4ce2001dc16f7fed2e9d96475972eb0c/tumblr_nhzbxq9oFc1s8uzino3_250.gif
38.media.tumblr.com/e56f382fe73c78ea91462221e53b3caf/tumblr_nhzbxq9oFc1s8uzino4_250.gif 38.media.tumblr.com/bf633d910ec03872138ce7d92881dadf/tumblr_nhzbxq9oFc1s8uzino2_250.gif

To ja
Cz³owiek agresywny
Ze strachu
Przepe³niony nienawi¶ci±
Z bólu
¯yj±cy samotnie
Z obawy
Szydz±cy ze s³abszych
Z niepewno¶ci
U¶miechaj±cy siê
Ze zmêczenia
Pluj±cy jadem
Z zazdro¶ci
Z³y
Bo prze¿arty ¿alem.

24.media.tumblr.com/tumblr_mac5ck2MHN1qgyohyo1_250.gif 25.media.tumblr.com/tumblr_mac5ck2MHN1qgyohyo2_250.gif
24.media.tumblr.com/tumblr_mac5ck2MHN1qgyohyo3_250.gif 24.media.tumblr.com/tumblr_mac5ck2MHN1qgyohyo4_250.gif
24.media.tumblr.com/tumblr_mac5ck2MHN1qgyohyo7_r1_250.gif 25.media.tumblr.com/tumblr_mac5ck2MHN1qgyohyo8_r1_250.gif
24.media.tumblr.com/tumblr_mac5ck2MHN1qgyohyo9_r1_250.gif 25.media.tumblr.com/tumblr_mac5ck2MHN1qgyohyo10_r1_250.gif

Ej ale w sumie to ja lubiê Bataliona <3 Dlaczego siê tak go¶cia czepiacie? Sympatyczny jest xD

fotowrzut.pl/tmp/upload/RV6SW7S0UM/1.jpg

Drugie miejsce to ci±gle podium xD

www.harry-potter.net.pl/images/articles/margaret.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/margaret.png

oi66.tinypic.com/2505h13.jpg

"Nie no co za ¿al, jakbym s³ucha³ jakiej¶ bajki z mora³em. Beznadzieja po prostu."

Podziel siê z innymi: Delicious Facebook Google Live Tweet This Yahoo

Przejd¼ do forum: