Logowanie
Facebook
Shoutbox
Wspó³praca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjêcie
Zobacz temat
|
Hit czy shit
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 06.12.2016 21:48
|
![]() Pochwa³y: 35 Postów: 3698 Dom: RavenclawPunkty: 45365 Ranga: Specjalista ds. sprzeda¿y Data rejestracji: 09.04.15 |
Kojarzê z imprez chyba, albo z radia, albo nie wiem sk±d, ale znam i to taki chwytliwy kawa³ek który gdzie¶ tam znam i nawet lubiê. W sensie nie s³ucham sama z siebie, ale jest okej. Zreszt± lubie Imagine Dragons, wiêc sam ten fakt juz robi w moich oczach HIT. Dobra, jak jeste¶my w imprezowych kawa³kach to proponuje: Eminem - The Real Slim Shady - https://www.youtu...lETipWuuHo ![]() ¦ciana uznania i mi³o¶ci ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie k³am, ¿e go nie znasz Harry'ego Pottera zagra³ niektórych nawet nabra³, ¿e ma oczy koloru zielonego a tak naprawdê s± niebieskiego "Tak jak Ron" - wo³a Ulica dziewczyna piêknego lica. Potteromaniak z niej na schwa³ i nie jest to ¿aden wa³. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego je¿eli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie ka¿da Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to s³oñce, czy to deszcz W moich my¶lach on wci±¿ jest My¶lê o nim nieustannie Nawet gdy siê k±piê w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak siê to zaczê³o Lecz gdy serce moje drgnê³o Ca³a by³am zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnê Nawet je¶li spotkam bombê Jest to mi³o¶æ jednostronna Ale ¼le to nie wygl±da Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() ¦ciana chwa³y ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 06.12.2016 22:00
|
![]() Pochwa³y: 39 Postów: 3422 Dom: HufflepuffPunkty: 36829 Ranga: Harrych ¶wi±t! Data rejestracji: 14.05.09 |
Nawet nie s³ucham bo uwielbiam bez s³uchania. Uwielbiam jego ¿ó³te w³osy i wzrok dzikusa, a tak¿e niebanalny g³os. Piêkne rapsy tworzy³ i tworzy pan Marschall. Ten kawa³ek s³ucha³am milion razy i jest to zdecydowany hit pod ka¿dym wzglêdem. Teledysk boski. Nie s³ucham Cleo, ale wyskoczy³a mi dzisiaj taka pioseneczka. Mo¿ecie s³uchaæ ca³o¶ci, ale je¿eli nie chcecie ca³o¶ci to od 2:45 koniecznie. Co myslicie o tej rybce? ![]() https://www.youtu...xvo4KZU5yA ![]() Christian. ![]() Bo liczy siê to, co masz w ¶rodku. ![]() Ale czasami warto za³o¿yæ maskê. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikujê jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszê fanficka ducha, ¿e tak to ujmê, czyli takiego, którego nie ma" "po czê¶ci trudny jêzyk wynika z za³o¿eñ p³omieñ odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzêdniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartê I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 06.12.2016 22:20
|
![]() Pochwa³y: 35 Postów: 3698 Dom: RavenclawPunkty: 45365 Ranga: Specjalista ds. sprzeda¿y Data rejestracji: 09.04.15 |
No to taki popowy kawa³ek. Nie mam nic do POPu, bo te¿ lubie sobie pos³uchaæ radio i te radiowe kawalki, ale raczej nie gwa³cê przy nich replay'a. Generalnie chyba nie do koñca kumam zamys³ tej piosenki i co poeta mia³ na my¶li. Nie bardzo ta koncepcja, je¶li mówimy o tek¶cie, do mnie przemawia. Ale my¶lê, ¿e to dobry materia³ na HIT radiowy, bo jednak chwytliwe toto. Daje wiêc HIT, bo nie widzê powodu na Shita Co¶ co darzê niezmiennie sentymentem: Somewhere over the rainbow - https://www.youtu...SZxmZmBfnU ![]() ¦ciana uznania i mi³o¶ci ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie k³am, ¿e go nie znasz Harry'ego Pottera zagra³ niektórych nawet nabra³, ¿e ma oczy koloru zielonego a tak naprawdê s± niebieskiego "Tak jak Ron" - wo³a Ulica dziewczyna piêknego lica. Potteromaniak z niej na schwa³ i nie jest to ¿aden wa³. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego je¿eli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie ka¿da Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to s³oñce, czy to deszcz W moich my¶lach on wci±¿ jest My¶lê o nim nieustannie Nawet gdy siê k±piê w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak siê to zaczê³o Lecz gdy serce moje drgnê³o Ca³a by³am zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnê Nawet je¶li spotkam bombê Jest to mi³o¶æ jednostronna Ale ¼le to nie wygl±da Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() ¦ciana chwa³y ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 07.12.2016 12:59
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Pochwa³y: 3 Postów: 547 Dom: RavenclawPunkty: 11584 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 07.11.16 |
Sam Quest wzruszylas sie przy tamtej piosence? tyrani nigdy sie nie wzruszaja zart.Co do tej piosenki, ktora teraz dalas, no to to jest istny hicior pierwsza piosenka tutaj o ktorej moge tak powiedziec takze wiesz, jestes nadzieja dla tego tematu udzielaj sie tu czesciej ![]() Dobra, to teraz ja wczoraj byl Mikolaj, a juz niedlugo beda swieta, wiec wrzuce co wrzuce i niech sie dzieje o chce :https://m.youtube...Q8sRB1hWD0 PS. Klikacje lapke w gore ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
kospirre |
Dodany dnia 07.12.2016 16:49
|
![]() Pochwa³y: 3 Postów: 652 Dom: SlytherinPunkty: 5045 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 18.04.16 |
Nie no nie mogê powiedzieæ inaczej; piosenki nie da siê kochaæ! Ma ¶wietny ¶wi±teczny klimat, chyba ka¿dy zna jej tekst na pamiêæ, przynajmniej ja, bo wpada w ucho b³yskawicznie i nale¿y chyba do jednego z wielu klasyków, migocz±cych rado¶nie w radiu co zimê HIT, bez dwóch zdañ, jak inaczej! A teledysk bardzo ³adnie wykonany, scenki dopasowane do tekstu, no cud miód, orzeszki. https://www.youtu...L6f6HqrHZY No to ³apcie nastêpnego "¶wi±tecznego hita" Nigdy nie ufaj niczemu i nikomu, je¶li nie wiesz, gdzie jest jego mózg. ![]() ![]() ![]() infj|aquarius|xvii|ravenclaw ~~~ there is something so special about falling in love with nature every time you see a little detail like a fallen leaf on the ground that is slowly turning brown...or spotting a tiny mushroom that is sprouting from a tree... or just getting a warm feeling when you see the moon, i am in love with the little things of life ~~~ ![]() ![]() Natka Potter, Lilyatte Chcia³am równie¿ podziêkowaæ wszystkim kochanym ¦lizgonom za bycie tak kochanymi i pomocnymi gadzinkami <3 ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 07.12.2016 17:07
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Pochwa³y: 3 Postów: 547 Dom: RavenclawPunkty: 11584 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 07.11.16 |
Dobra, przesluchalem tylko poczatek bo i tak wszyscy to znaja piosenka popularna i uwazana za hitowa![]() Sam tu wczoraj wrzucila remix pewniej piosenki, wrzucmy wiec zatem jakis oryginal tego wykonawcy link bedzie na wrzucie, bo niestety na YT nie da sie tego znalezc a przynajmniej nie w oryginale i nie w dobrej jakosci, mam nadzieje ze Wam to nie bedzie przeszkadzac :http://w658.wrzut...rabbit_run You need peace of mind? Here's a piece of mine nanana ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
kospirre |
Dodany dnia 07.12.2016 17:08
|
![]() Pochwa³y: 3 Postów: 652 Dom: SlytherinPunkty: 5045 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 18.04.16 |
Eminem A ta piosenka jest taka trafiona, strza³ w dziesi±tkê, dajê hit bo jak inaczej. A teraz taki wieczorkowy, smutny smêcik, którego kocham do bole¶ci https://www.youtu...WJwbLJSKs4 EDEN - Circles Nigdy nie ufaj niczemu i nikomu, je¶li nie wiesz, gdzie jest jego mózg. ![]() ![]() ![]() infj|aquarius|xvii|ravenclaw ~~~ there is something so special about falling in love with nature every time you see a little detail like a fallen leaf on the ground that is slowly turning brown...or spotting a tiny mushroom that is sprouting from a tree... or just getting a warm feeling when you see the moon, i am in love with the little things of life ~~~ ![]() ![]() Natka Potter, Lilyatte Chcia³am równie¿ podziêkowaæ wszystkim kochanym ¦lizgonom za bycie tak kochanymi i pomocnymi gadzinkami <3 ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 07.12.2016 17:24
|
No duzo osob zdazylo go przesluchac ![]() Jeju smety no niby nie ma sie do czego przyczepic w tej piosence bo mnie nie ziebi no ale tez jakos nie grzeje dalbym tak pomiedzy hitem a shitem ![]() Wrzucmy w takim badz razie cos weselszego :https://m.youtube...W0DfsCzfq4 Tell me more, tell me more Ktos film ogladal? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 07.12.2016 19:10
|
Grease <3 jeden z moich ulubionych musicali T± piosenkê szczególnie lubiê, szczególnie pocz±tek, a bioderka Travolty w tej piosence mnie zawsze bawi±. Tak¿e ta piosenka z klasyku musicalu telewizyjnego jest zdecydowanie Hitem, do tego jest mega pozytywna ![]() To mo¿e zmieñmy troche klimat Dawid Podsiad³o - Tapety - https://www.youtu...A4MU7GsE40 ![]() ¦ciana uznania i mi³o¶ci ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie k³am, ¿e go nie znasz Harry'ego Pottera zagra³ niektórych nawet nabra³, ¿e ma oczy koloru zielonego a tak naprawdê s± niebieskiego "Tak jak Ron" - wo³a Ulica dziewczyna piêknego lica. Potteromaniak z niej na schwa³ i nie jest to ¿aden wa³. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego je¿eli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie ka¿da Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to s³oñce, czy to deszcz W moich my¶lach on wci±¿ jest My¶lê o nim nieustannie Nawet gdy siê k±piê w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak siê to zaczê³o Lecz gdy serce moje drgnê³o Ca³a by³am zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnê Nawet je¶li spotkam bombê Jest to mi³o¶æ jednostronna Ale ¼le to nie wygl±da Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() ¦ciana chwa³y ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
fuerte |
Dodany dnia 07.12.2016 19:17
|
![]() Pochwa³y: 30 Postów: 3226 Dom: RavenclawPunkty: 58190 Ranga: Harrych ¶wi±t! Data rejestracji: 15.07.07 |
Lubiê muzykê Podsiad³y, chocia¿ nie jestem jaka¶ ogromn± fank±. Ten kawa³ek jest w porz±dku, chocia¿ je¶li chodzi o now± p³ytê, to uwa¿am, ¿e s± lepsze. Natomiast Dawid siê zdecydowanie poprawi³ na nowych nagraniach, "Tapety" te¿ s± przyjemne, wiêc dajê HIT. Cover piosenek Destiny's Child i Justina Timberlake'a w wykonaniu The Neighbourhood - Say my name/cry me a river ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 07.12.2016 19:38
|
Say my name, say my name no nic podobnie jak w przypadku Kospirr, ocenilbym to tak na pomiedzy hitem a shitem ![]() Wrocmy do pewnych klimatow znowu wrzuta bo YT zawodzi w tym temacie ![]() :http://karrooolci...m_-_8_mile Who must I show, to bust my flow Where must I go, who must I know Or am I just another crab in the bucket Cause I ain't having no luck with this little rabbit's foot, **** it ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
RazorBMW |
Dodany dnia 07.12.2016 19:48
|
![]() Pochwa³y: 7 Postów: 561 Dom: HufflepuffPunkty: 3368 Ranga: Harrych ¶wi±t! Data rejestracji: 30.08.07 |
Znane, lubiane, standardowo niez³y tekst oraz klasyczne flow, ale to ju¿ po 2002 gdzie na dobr± sprawê Em ju¿ nigdy nie do¶cign±³ siebie samego, bo i nie musia³. A, bitowo to on nigdy nie mia³ ucha do bitów. Mimo sysko hit. https://youtu.be/... Ta perkusja po breakdownie *_* ![]() ![]() ![]() ![]() Miko³aj ¦wiêty wielu przyjació³ posiada³ Wielu walniêtych, jednego wiernego mia³ Skrzata wspania³ego, zawsze zaufanego Zgryzika onego, zaiste rozrywkowego Umilacza czasu, pracownika wybitnego Co zawsze w potrzebie rozweseli... A i pomo¿e na Pomorzu, równie¿ tym po k±dzieli. The enemy is among us The enemy is among us And nobody is doing anything about it They don't care So we had to take matters into our own hands A WORLD NOT OF MY MAKING YET A WORLD OF MY DESIGN SO STRANGE AND SO FAMILIAR BUT NO MATTER HOW DISTANT IN TIME OR SPACE ONE CONSTANT REMAINS CHAOS |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 07.12.2016 21:08
|
Nanana cos Ty wrzucil przypomina mi to intro z Mlodego Papieza, ktore ktos wrzucil do tego tematu pare postow wczesniej i jakby to ocenic hmmm co do perkusji to slyszales moze piosenke Achilles Last Stand Zeppelinow? Twoja nuta moze sie podobac jednakze ta tez bym wstawil gdzies miedzy hit a shit, ale z duzym + ![]() Wracamy do Grease, yeee :https://m.youtube...oKPYe53h78 I got chills, they're multiplyin', and I'm losin' control Cause the power you're supplyin', it's electrifyin' Sam, komentuj ze hit ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 08.12.2016 19:22
|
Nie da siê inaczej bardzo dobrze mi siê ta piosenka kojarzy, tak sentymentalnie. Ju¿ sam pocz±tek mnie powala i to jedna z tych piosenek któe jak pos³ucham to potem mnie prze¶laduj± i nie mogê pozbyæ siê ich z g³owy. To jest piosenka z mojego TOP 5 piosenek, przy których mam ochote tañczyæ. I te ramionka :eyebrows2: Dobra, to teraz co¶ mojego ukochanego Ed'a Thinking Out Loud - Ed Sheeran https://www.youtube.com/watch?v=lp-EO5I60KA ![]() ¦ciana uznania i mi³o¶ci ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie k³am, ¿e go nie znasz Harry'ego Pottera zagra³ niektórych nawet nabra³, ¿e ma oczy koloru zielonego a tak naprawdê s± niebieskiego "Tak jak Ron" - wo³a Ulica dziewczyna piêknego lica. Potteromaniak z niej na schwa³ i nie jest to ¿aden wa³. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego je¿eli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie ka¿da Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to s³oñce, czy to deszcz W moich my¶lach on wci±¿ jest My¶lê o nim nieustannie Nawet gdy siê k±piê w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak siê to zaczê³o Lecz gdy serce moje drgnê³o Ca³a by³am zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnê Nawet je¶li spotkam bombê Jest to mi³o¶æ jednostronna Ale ¼le to nie wygl±da Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() ¦ciana chwa³y ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 08.12.2016 19:42
|
Czekalem na Ciebie ![]() Co do piosenki, to slyszalem ja pierwszy raz, no i.... no i mi sie spodobala jest bardzo fajna i przyjemnie jej sie slucha z chcecia bym ja odsluchal jeszcze raz a patrzac na ilosc wyswietlen ktore ma trzeba przyznac ze jest hitowa no i fajnie tancza no.... ![]() To teraz popros brata zeby skomentowal to tez moze wpadnie hit :http://revo130.wr...usic_stops Talk is cheap Music's changed my life in so many ways ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 08.12.2016 21:25
|
Nie jestem fank± tego typu muzyki, sama z siebie nie s³ucham rapu, ale Eminema gdzie¶ tam znam i kojarze jego utwory przez brata i kumpele. Tego akurat nie kojarze i nie bardzo wiem jak mam to oceniæ bo takiej muzyki nie s³ucham i jako¶ do mnie nie przemawia. Aczkolwiek doceniam, ¿e ma to jaki¶ rytm i s³ucha siê stosunkowo przyjemnie. ![]() Nie nazwê shitem czego¶ co jest nie z mojej bajki, ale te¿ nie jest to dla mnie hit, chocia¿ bardziej w stronê hitu ni¿ shitu, bo jednak nie mam zwyczaju krytykowaæ czego¶ tylko dlatego, ¿e nie s³ucham tego gatunku ![]() propozycja od Sam, ta piosenka mnie od zawsze bawi : Kabanos - Jagoda https://www.youtu...nCpMpoG3vM ![]() ¦ciana uznania i mi³o¶ci ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie k³am, ¿e go nie znasz Harry'ego Pottera zagra³ niektórych nawet nabra³, ¿e ma oczy koloru zielonego a tak naprawdê s± niebieskiego "Tak jak Ron" - wo³a Ulica dziewczyna piêknego lica. Potteromaniak z niej na schwa³ i nie jest to ¿aden wa³. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego je¿eli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie ka¿da Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to s³oñce, czy to deszcz W moich my¶lach on wci±¿ jest My¶lê o nim nieustannie Nawet gdy siê k±piê w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak siê to zaczê³o Lecz gdy serce moje drgnê³o Ca³a by³am zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnê Nawet je¶li spotkam bombê Jest to mi³o¶æ jednostronna Ale ¼le to nie wygl±da Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() ¦ciana chwa³y ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 08.12.2016 21:59
|
Biedna samotna Jagoda ktora nie chce bydlakow zeby Ci sie zrewanzowac musialbym chyba dac piosenke Letniego Chamskiego Podrywu - Czinklaczento no coz....................... gdzies tak pomiedzy hitem a shitem no..... wybacz chociaz dobrze jest sie z czego posmiac![]() To teraz ja i legendarna piosenka :https://m.youtube...y1K9U4MJkg Niech zyje matka Rosja! (bedzie hejt cy nie bedzie? ) ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 09.12.2016 17:38
|
rozwali³ mnie komentarz pod tym filmem "czy to Rosyjski Justin Bieber", zaraz siê przyjemniej ogl±da generalnie taki POP jak One Direction, ale spoko. dosyæ rytmiczne, tekstu nie rozumiem, bo nie parlam po ruski, ale te laski tañcz±ce mnie ¶miesz±. Nie ³±cze muzyki z polityk±, wiêc powiem, ¿e mo¿e byæ Popowy HIT ![]() A teraz co¶ z innej bajki, tak jakby Take Me To Church - Hozier (violin/cello/bass cover) - Simply Three https://www.youtu...FMa6jWqO8E ![]() ¦ciana uznania i mi³o¶ci ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie k³am, ¿e go nie znasz Harry'ego Pottera zagra³ niektórych nawet nabra³, ¿e ma oczy koloru zielonego a tak naprawdê s± niebieskiego "Tak jak Ron" - wo³a Ulica dziewczyna piêknego lica. Potteromaniak z niej na schwa³ i nie jest to ¿aden wa³. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego je¿eli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie ka¿da Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to s³oñce, czy to deszcz W moich my¶lach on wci±¿ jest My¶lê o nim nieustannie Nawet gdy siê k±piê w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak siê to zaczê³o Lecz gdy serce moje drgnê³o Ca³a by³am zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnê Nawet je¶li spotkam bombê Jest to mi³o¶æ jednostronna Ale ¼le to nie wygl±da Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() ¦ciana chwa³y ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 09.12.2016 18:09
|
Katiusza czyli Kasienka piosenka o Kasience przynajmniej tak mowi internet![]() Zabierz mnie do kosiola jedni no, zabieraja swoich partnerow/partnerki na randke do kosciola Co do piosenki toooo ciekawe jaktak stoja i graja no ale jakby czegos brakowalo taka muzyka bez slow musi miec cos takiego pociagajacego, a tu mi tego brakowalo takze dam tak dyplomatycznie pomiedzy hitem a shitem ![]() Wrzucmy cos pocieszajacego chociaz w filmie to moglo byc kontrowersyjne :https://m.youtube...rdEMERq8MA Always look on the bright side of life nanana ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 09.12.2016 18:21
|
hahahaha... ciê¿ko to nazwaæ nut± ale mnie bawi ta piosenka, taka w lekkim klimacie radosnego weltshmercu, a to zawsze moje klimaty Generalnie to skojarzy³o mi siê to z tak± kabaretow± muzyk±, a ja takiej muzyki raczej nie s³ucham, ale na raz do przetrwania tak¿e jest okej ![]() To teraz co¶ co ma te¿ fajn± wersjê techno, ale tu wstawie orygina³: Akurat - Lubiê mówiæ z Tob± https://www.youtu...hyeywiEzKo ![]() ¦ciana uznania i mi³o¶ci ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie k³am, ¿e go nie znasz Harry'ego Pottera zagra³ niektórych nawet nabra³, ¿e ma oczy koloru zielonego a tak naprawdê s± niebieskiego "Tak jak Ron" - wo³a Ulica dziewczyna piêknego lica. Potteromaniak z niej na schwa³ i nie jest to ¿aden wa³. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego je¿eli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie ka¿da Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to s³oñce, czy to deszcz W moich my¶lach on wci±¿ jest My¶lê o nim nieustannie Nawet gdy siê k±piê w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak siê to zaczê³o Lecz gdy serce moje drgnê³o Ca³a by³am zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnê Nawet je¶li spotkam bombê Jest to mi³o¶æ jednostronna Ale ¼le to nie wygl±da Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() ¦ciana chwa³y ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Podziel siê z innymi: |
|
| Przejd¼ do forum: |

Nadal czujê siê na 17 lat, a ju¿ 26 na karku 

Christina

Ravenclaw

Hufflepuff

wzruszylas sie przy tamtej piosence?

Slytherin