Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Hit czy shit
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 06.12.2016 21:48
|
![]() Pochwały: 35 Postów: 3698 Dom: RavenclawPunkty: 45365 Ranga: Specjalista ds. sprzedaży Data rejestracji: 09.04.15 |
Kojarzę z imprez chyba, albo z radia, albo nie wiem skąd, ale znam i to taki chwytliwy kawałek który gdzieś tam znam i nawet lubię. W sensie nie słucham sama z siebie, ale jest okej. Zresztą lubie Imagine Dragons, więc sam ten fakt juz robi w moich oczach HIT. Dobra, jak jesteśmy w imprezowych kawałkach to proponuje: Eminem - The Real Slim Shady - https://www.youtu...lETipWuuHo ![]() Ściana uznania i miłości ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() Ściana chwały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 06.12.2016 22:00
|
![]() Pochwały: 39 Postów: 3422 Dom: HufflepuffPunkty: 36829 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 14.05.09 |
Nawet nie słucham bo uwielbiam bez słuchania. Uwielbiam jego żółte włosy i wzrok dzikusa, a także niebanalny głos. Piękne rapsy tworzył i tworzy pan Marschall. Ten kawałek słuchałam milion razy i jest to zdecydowany hit pod każdym względem. Teledysk boski. Nie słucham Cleo, ale wyskoczyła mi dzisiaj taka pioseneczka. Możecie słuchać całości, ale jeżeli nie chcecie całości to od 2:45 koniecznie. Co myslicie o tej rybce? ![]() https://www.youtu...xvo4KZU5yA ![]() Christian. ![]() Bo liczy się to, co masz w środku. ![]() Ale czasami warto założyć maskę. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma" "po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzędniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartę I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 06.12.2016 22:20
|
![]() Pochwały: 35 Postów: 3698 Dom: RavenclawPunkty: 45365 Ranga: Specjalista ds. sprzedaży Data rejestracji: 09.04.15 |
No to taki popowy kawałek. Nie mam nic do POPu, bo też lubie sobie posłuchać radio i te radiowe kawalki, ale raczej nie gwałcę przy nich replay'a. Generalnie chyba nie do końca kumam zamysł tej piosenki i co poeta miał na myśli. Nie bardzo ta koncepcja, jeśli mówimy o tekście, do mnie przemawia. Ale myślę, że to dobry materiał na HIT radiowy, bo jednak chwytliwe toto. Daje więc HIT, bo nie widzę powodu na Shita Coś co darzę niezmiennie sentymentem: Somewhere over the rainbow - https://www.youtu...SZxmZmBfnU ![]() Ściana uznania i miłości ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() Ściana chwały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 07.12.2016 12:59
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 3 Postów: 547 Dom: RavenclawPunkty: 11584 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 07.11.16 |
Sam Quest wzruszylas sie przy tamtej piosence? tyrani nigdy sie nie wzruszaja zart.Co do tej piosenki, ktora teraz dalas, no to to jest istny hicior pierwsza piosenka tutaj o ktorej moge tak powiedziec takze wiesz, jestes nadzieja dla tego tematu udzielaj sie tu czesciej ![]() Dobra, to teraz ja wczoraj byl Mikolaj, a juz niedlugo beda swieta, wiec wrzuce co wrzuce i niech sie dzieje o chce :https://m.youtube...Q8sRB1hWD0 PS. Klikacje lapke w gore ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
kospirre |
Dodany dnia 07.12.2016 16:49
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 652 Dom: SlytherinPunkty: 5045 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 18.04.16 |
Nie no nie mogę powiedzieć inaczej; piosenki nie da się kochać! Ma świetny świąteczny klimat, chyba każdy zna jej tekst na pamięć, przynajmniej ja, bo wpada w ucho błyskawicznie i należy chyba do jednego z wielu klasyków, migoczących radośnie w radiu co zimę HIT, bez dwóch zdań, jak inaczej! A teledysk bardzo ładnie wykonany, scenki dopasowane do tekstu, no cud miód, orzeszki. https://www.youtu...L6f6HqrHZY No to łapcie następnego "świątecznego hita" Nigdy nie ufaj niczemu i nikomu, jeśli nie wiesz, gdzie jest jego mózg. ![]() ![]() ![]() infj|aquarius|xvii|ravenclaw ~~~ there is something so special about falling in love with nature every time you see a little detail like a fallen leaf on the ground that is slowly turning brown...or spotting a tiny mushroom that is sprouting from a tree... or just getting a warm feeling when you see the moon, i am in love with the little things of life ~~~ ![]() ![]() Natka Potter, Lilyatte Chciałam również podziękować wszystkim kochanym Ślizgonom za bycie tak kochanymi i pomocnymi gadzinkami <3 ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 07.12.2016 17:07
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 3 Postów: 547 Dom: RavenclawPunkty: 11584 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 07.11.16 |
Dobra, przesluchalem tylko poczatek bo i tak wszyscy to znaja piosenka popularna i uwazana za hitowa![]() Sam tu wczoraj wrzucila remix pewniej piosenki, wrzucmy wiec zatem jakis oryginal tego wykonawcy link bedzie na wrzucie, bo niestety na YT nie da sie tego znalezc a przynajmniej nie w oryginale i nie w dobrej jakosci, mam nadzieje ze Wam to nie bedzie przeszkadzac :http://w658.wrzut...rabbit_run You need peace of mind? Here's a piece of mine nanana ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
kospirre |
Dodany dnia 07.12.2016 17:08
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 652 Dom: SlytherinPunkty: 5045 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 18.04.16 |
Eminem A ta piosenka jest taka trafiona, strzał w dziesiątkę, daję hit bo jak inaczej. A teraz taki wieczorkowy, smutny smęcik, którego kocham do boleści https://www.youtu...WJwbLJSKs4 EDEN - Circles Nigdy nie ufaj niczemu i nikomu, jeśli nie wiesz, gdzie jest jego mózg. ![]() ![]() ![]() infj|aquarius|xvii|ravenclaw ~~~ there is something so special about falling in love with nature every time you see a little detail like a fallen leaf on the ground that is slowly turning brown...or spotting a tiny mushroom that is sprouting from a tree... or just getting a warm feeling when you see the moon, i am in love with the little things of life ~~~ ![]() ![]() Natka Potter, Lilyatte Chciałam również podziękować wszystkim kochanym Ślizgonom za bycie tak kochanymi i pomocnymi gadzinkami <3 ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 07.12.2016 17:24
|
No duzo osob zdazylo go przesluchac ![]() Jeju smety no niby nie ma sie do czego przyczepic w tej piosence bo mnie nie ziebi no ale tez jakos nie grzeje dalbym tak pomiedzy hitem a shitem ![]() Wrzucmy w takim badz razie cos weselszego :https://m.youtube...W0DfsCzfq4 Tell me more, tell me more Ktos film ogladal? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 07.12.2016 19:10
|
Grease <3 jeden z moich ulubionych musicali Tą piosenkę szczególnie lubię, szczególnie początek, a bioderka Travolty w tej piosence mnie zawsze bawią. Także ta piosenka z klasyku musicalu telewizyjnego jest zdecydowanie Hitem, do tego jest mega pozytywna ![]() To może zmieńmy troche klimat Dawid Podsiadło - Tapety - https://www.youtu...A4MU7GsE40 ![]() Ściana uznania i miłości ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() Ściana chwały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
fuerte |
Dodany dnia 07.12.2016 19:17
|
![]() Pochwały: 30 Postów: 3226 Dom: RavenclawPunkty: 58190 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 15.07.07 |
Lubię muzykę Podsiadły, chociaż nie jestem jakaś ogromną fanką. Ten kawałek jest w porządku, chociaż jeśli chodzi o nową płytę, to uważam, że są lepsze. Natomiast Dawid się zdecydowanie poprawił na nowych nagraniach, "Tapety" też są przyjemne, więc daję HIT. Cover piosenek Destiny's Child i Justina Timberlake'a w wykonaniu The Neighbourhood - Say my name/cry me a river ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 07.12.2016 19:38
|
Say my name, say my name no nic podobnie jak w przypadku Kospirr, ocenilbym to tak na pomiedzy hitem a shitem ![]() Wrocmy do pewnych klimatow znowu wrzuta bo YT zawodzi w tym temacie ![]() :http://karrooolci...m_-_8_mile Who must I show, to bust my flow Where must I go, who must I know Or am I just another crab in the bucket Cause I ain't having no luck with this little rabbit's foot, **** it ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
RazorBMW |
Dodany dnia 07.12.2016 19:48
|
![]() Pochwały: 7 Postów: 561 Dom: HufflepuffPunkty: 3368 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 30.08.07 |
Znane, lubiane, standardowo niezły tekst oraz klasyczne flow, ale to już po 2002 gdzie na dobrą sprawę Em już nigdy nie doścignął siebie samego, bo i nie musiał. A, bitowo to on nigdy nie miał ucha do bitów. Mimo sysko hit. https://youtu.be/... Ta perkusja po breakdownie *_* ![]() ![]() ![]() ![]() Mikołaj Święty wielu przyjaciół posiadał Wielu walniętych, jednego wiernego miał Skrzata wspaniałego, zawsze zaufanego Zgryzika onego, zaiste rozrywkowego Umilacza czasu, pracownika wybitnego Co zawsze w potrzebie rozweseli... A i pomoże na Pomorzu, również tym po kądzieli. The enemy is among us The enemy is among us And nobody is doing anything about it They don't care So we had to take matters into our own hands A WORLD NOT OF MY MAKING YET A WORLD OF MY DESIGN SO STRANGE AND SO FAMILIAR BUT NO MATTER HOW DISTANT IN TIME OR SPACE ONE CONSTANT REMAINS CHAOS |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 07.12.2016 21:08
|
Nanana cos Ty wrzucil przypomina mi to intro z Mlodego Papieza, ktore ktos wrzucil do tego tematu pare postow wczesniej i jakby to ocenic hmmm co do perkusji to slyszales moze piosenke Achilles Last Stand Zeppelinow? Twoja nuta moze sie podobac jednakze ta tez bym wstawil gdzies miedzy hit a shit, ale z duzym + ![]() Wracamy do Grease, yeee :https://m.youtube...oKPYe53h78 I got chills, they're multiplyin', and I'm losin' control Cause the power you're supplyin', it's electrifyin' Sam, komentuj ze hit ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 08.12.2016 19:22
|
Nie da się inaczej bardzo dobrze mi się ta piosenka kojarzy, tak sentymentalnie. Już sam początek mnie powala i to jedna z tych piosenek któe jak posłucham to potem mnie prześladują i nie mogę pozbyć się ich z głowy. To jest piosenka z mojego TOP 5 piosenek, przy których mam ochote tańczyć. I te ramionka :eyebrows2: Dobra, to teraz coś mojego ukochanego Ed'a Thinking Out Loud - Ed Sheeran https://www.youtube.com/watch?v=lp-EO5I60KA ![]() Ściana uznania i miłości ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() Ściana chwały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 08.12.2016 19:42
|
Czekalem na Ciebie ![]() Co do piosenki, to slyszalem ja pierwszy raz, no i.... no i mi sie spodobala jest bardzo fajna i przyjemnie jej sie slucha z chcecia bym ja odsluchal jeszcze raz a patrzac na ilosc wyswietlen ktore ma trzeba przyznac ze jest hitowa no i fajnie tancza no.... ![]() To teraz popros brata zeby skomentowal to tez moze wpadnie hit :http://revo130.wr...usic_stops Talk is cheap Music's changed my life in so many ways ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 08.12.2016 21:25
|
Nie jestem fanką tego typu muzyki, sama z siebie nie słucham rapu, ale Eminema gdzieś tam znam i kojarze jego utwory przez brata i kumpele. Tego akurat nie kojarze i nie bardzo wiem jak mam to ocenić bo takiej muzyki nie słucham i jakoś do mnie nie przemawia. Aczkolwiek doceniam, że ma to jakiś rytm i słucha się stosunkowo przyjemnie. ![]() Nie nazwę shitem czegoś co jest nie z mojej bajki, ale też nie jest to dla mnie hit, chociaż bardziej w stronę hitu niż shitu, bo jednak nie mam zwyczaju krytykować czegoś tylko dlatego, że nie słucham tego gatunku ![]() propozycja od Sam, ta piosenka mnie od zawsze bawi : Kabanos - Jagoda https://www.youtu...nCpMpoG3vM ![]() Ściana uznania i miłości ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() Ściana chwały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 08.12.2016 21:59
|
Biedna samotna Jagoda ktora nie chce bydlakow zeby Ci sie zrewanzowac musialbym chyba dac piosenke Letniego Chamskiego Podrywu - Czinklaczento no coz....................... gdzies tak pomiedzy hitem a shitem no..... wybacz chociaz dobrze jest sie z czego posmiac![]() To teraz ja i legendarna piosenka :https://m.youtube...y1K9U4MJkg Niech zyje matka Rosja! (bedzie hejt cy nie bedzie? ) ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 09.12.2016 17:38
|
rozwalił mnie komentarz pod tym filmem "czy to Rosyjski Justin Bieber", zaraz się przyjemniej ogląda generalnie taki POP jak One Direction, ale spoko. dosyć rytmiczne, tekstu nie rozumiem, bo nie parlam po ruski, ale te laski tańczące mnie śmieszą. Nie łącze muzyki z polityką, więc powiem, że może być Popowy HIT ![]() A teraz coś z innej bajki, tak jakby Take Me To Church - Hozier (violin/cello/bass cover) - Simply Three https://www.youtu...FMa6jWqO8E ![]() Ściana uznania i miłości ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() Ściana chwały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 09.12.2016 18:09
|
Katiusza czyli Kasienka piosenka o Kasience przynajmniej tak mowi internet![]() Zabierz mnie do kosiola jedni no, zabieraja swoich partnerow/partnerki na randke do kosciola Co do piosenki toooo ciekawe jaktak stoja i graja no ale jakby czegos brakowalo taka muzyka bez slow musi miec cos takiego pociagajacego, a tu mi tego brakowalo takze dam tak dyplomatycznie pomiedzy hitem a shitem ![]() Wrzucmy cos pocieszajacego chociaz w filmie to moglo byc kontrowersyjne :https://m.youtube...rdEMERq8MA Always look on the bright side of life nanana ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 09.12.2016 18:21
|
hahahaha... ciężko to nazwać nutą ale mnie bawi ta piosenka, taka w lekkim klimacie radosnego weltshmercu, a to zawsze moje klimaty Generalnie to skojarzyło mi się to z taką kabaretową muzyką, a ja takiej muzyki raczej nie słucham, ale na raz do przetrwania także jest okej ![]() To teraz coś co ma też fajną wersję techno, ale tu wstawie oryginał: Akurat - Lubię mówić z Tobą https://www.youtu...hyeywiEzKo ![]() Ściana uznania i miłości ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() Ściana chwały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

spędziłam tu trochę czasu i wspominam bardzo dobrze, tęsknię 

Ravenclaw

Hufflepuff

kospirre
Slytherin

piosenka popularna i uwazana za hitowa