Logowanie
Facebook
Shoutbox
Wspó³praca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjêcie
Zobacz temat
|
Czy boicie siê ¶mierci?
|
|
| olusieenkaaa |
Dodany dnia 06.06.2007 17:27
|
![]() Postów: 91 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 143 Ranga: Uczeñ Hogwartu Data rejestracji: 22.04.07 |
¦mierci bojê siê jak cholera(sorka za wyra¿enie ale to prawda) Zawsze zastanawiam siê co bêdzie ze mn± jak zginê. bojê siê tego. Brrr.. KCR ;*
|
|
|
|
| biffyclyro |
Dodany dnia 08.06.2007 21:37
|
![]() Postów: 14 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 141 Ranga: Uczeñ Hogwartu Data rejestracji: 08.06.07 |
nie. trudno. umrê. po mnie. zjedz± mnie robale i bêdzie weso³o. mam nadziejê, ¿e poza robalami co¶ mnie jeszcze czeka... :/ Niepowstrzymana Têpicielka Tandety
|
|
|
|
| biffyclyro |
Dodany dnia 08.06.2007 21:39
|
![]() Postów: 14 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 141 Ranga: Uczeñ Hogwartu Data rejestracji: 08.06.07 |
bardziej martwiê siê, czy po ¶mierci bêdê ci±gle sob±. Bardziej sob±. W ogóle nie sob±. Bo wola³abym to pierwsze. Nie chcia³abym siê zmieniæ ca³kiem i staæ siê inn± osob±. Raczej odkryæ siê na nowo i zrozumieæ. Niepowstrzymana Têpicielka Tandety
|
|
|
|
Ginny_Weasley12 |
Dodany dnia 09.06.2007 07:52
|
![]() Pochwa³y: 2 Postów: 5671 Dom: SlytherinPunkty: 7696 Ranga: ¦wietny czarodziej Data rejestracji: 13.02.07 |
ja ¶mierci sie nie boje. To w koncu musi kiedy¶ nast±piæ, nie? kazdy musi w koncu odejsc z tego ¶wiata. nie wazne kiedy i gdzie, ale ja sie nie boje. ale nie popelniê samobójstwa. Wierze w przypowie¶æ, która mowi o tym, ze ka¿dy z nas musi d¼wigaæ krzy¿. lecz gdy sie zabijemy, odetniemy kawa³ek krzyza, przez co bedzie krótszy i l¿ejszy. ale pozniej mozemy zobaczyc tak± przeszkodê jak do¶æ szerokie, takie pêkniêcie w ¶rodku ziemi. I wszyscy naoko³o stawiaj± poziomo krzy¿ i przechodz± przez dziurê. a ten, który go soie obci±³... co ma zrobiæ? za krótki krzyz, nie dosiêgnie drugiej strony.. Ja naprawde w to wierze i s³ycham tego, co mowi katechetka na religii, bo ona sie na tym naprawde zna. i nie pope³iê samobojstwa, chociarz bym byla bezdomna i w ogole (odpukaæ!), to nie zabije sie. ![]() Draco&Hermiona - mówiê NIE! Do³±cz. Byæ mo¿e istniej± czasy piêkniejsze, Ale te s± nasze. Ci±g dalszy w profilu. Jestem fank± Kurzego Wylotu oraz Brudnego Odbytu. Wiedzcie, ¿e to jedna i ta sama osoba. ;D [O]ld [G]ood [S]tyle of H-P.net *Angela *Angelina *Mimid *Christina *¦mierciojadek *Lestrange *Essi *Adzilla *Wera *Lenne *Hemcia *Nacia *filis ![]() Od cnót Gryfonów, Kretynizmu Puchonów, Wiedzy-o-wlasnej-wszechwiedzy Krukonów, chroñ nas Slytherinie! ![]() ¦miercio¿erca ![]() Trzeba ¿yæ, a nie tylko istnieæ. ![]() Mój ulubieniec, a siatkówka to moje ¿ycie! |
|
|
|
| TonksII |
Dodany dnia 13.06.2007 14:17
|
![]() Postów: 7 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 242 Ranga: Uczeñ Hogwartu Data rejestracji: 19.04.07 |
Taa, E-Vaire skopiowa³am tekst o ¶mierci... I...? Nie widzê problemu w tym, aby pokazaæ jak jest z t± ¶mierci±, jak j± widz± encyklopedy¶ci i inni w tym stylu... (patrz w górê) ale wyrazi³am równie¿ swoj± opiniê na ten temat a ty siê przyczepi³a¶ i my¶la³a¶, ¿e mo¿e my¶la³am, ¿eby wszyscy uwa¿ali, ¿e to ja napisa³am?? ale lol... Taka g³upia nie jestem... A z Ginny Weasley12 zgadzam siê w pe³ni.. Pewnie jest te¿ tak jak mówisz, a samobójstwo jest rzecz± okropn±... Ale z moj± katechetk± na lekcjach trudno wytrzymaæ, jest nudna jak flaki z olejem... Pozdrófffka;*** :lol: Ka¿dy z nas wierzy, ¿e to, co ma do powiedzenia, jest o wiele wa¿niejsze od tego, co móg³by powiedzieæ drugi!- Albus Dumbledore
' Dumbledore by³by szczê¶liwy widz±c ¿e na ¶wiecie przyby³o troche mi³o¶ci"- Minerwa McGonnagal |
|
|
|
| Serea |
Dodany dnia 21.06.2007 22:56
|
![]() Postów: 1400 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 3927 Ranga: ¦wietny czarodziej Data rejestracji: 17.06.07 |
Nie bojê siê. W mojej rodzinie wszyscy d³uuuuuugo ¿yj±. Zreszt± chcê chwytaæ ¿ycie pe³n± piersi±...po co siê przejmowaæ w tak m³odym wieku..zreszt±...i tak jestem ateistk± wiec dla mnie to bez ró¿nicy. Edytowane przez Serea dnia 01.08.2007 18:15 ![]() Tak. On ocieka cholernym seksem i jest cholernie cudowny. A jego francuski to marzenie. ![]() FAN CLUB SoLL pod patronatem Trio: Sol, Villemo i Ingrid ![]() * Io ![]() * Sarahis! (dopisa³am siê sama, sorry )Esey * losiek13 * E-Vaire * Kyinra Zapisy czynne ; P OBSESYJNA FANKA STEPHANA LAMBIELA. I odrobinê mniej obsesyjna kwartetu, który wraz z nim tworz± Brian Joubert, Johnny Weir i Evgeni Plushenko. PseudoBETA do wynajêcia -> Sarahis poleca Wielbicielka palantowatych tworów wyobra¼ni Serei i Sarahis ![]() ![]() |
|
|
|
| nikola19_70 |
Dodany dnia 16.07.2007 13:43
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Postów: 122 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 505 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 02.07.07 |
czy boje sie ¶mierci chyba tak, tak bywa ¿e co nie znane budzi obawe boje sie umierania ,cierpienia jesli mia³abym wybraæ sobie ¶mieræ chcia³abym umrzeæ nagle podczas snu z nie¶wiadomo¶ci± tego ¿e umieram |
|
|
|
| Hermiona12 |
Dodany dnia 27.07.2007 18:17
|
![]() Postów: 1068 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 1121 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 20.04.07 |
a ja sie nie bojê ¶mierci.Nawet kiedy¶ chcia³am pope³niæ samobujstwo. "¦piewaæ i tañczyæ to byæ dobrze wykszta³conym" Platon Polina Seminova ![]() Taniec jest subtelnym balansem pomiêdzy idea³em, a piêknem. Svietlana Zakharova ![]() Kto zakosztuje tañca, nigdy go nie zdradzi. Maurice Bejatr Alessandra Ferri ![]() Taniec jest najwnio¶lejsz±, najbardziej wzruszaj±c±, najpiêkniejsz± ze wszystkich sztuk, bo nie jest tylko prost± interpretacj±, czy wyobra¿eniem ¿ycia - jest samym ¿yciem. Suzanne Farrell ![]() Plié jest pierwsz± rzecz± jakiej siê nauczysz i ostatni± jak± opanujesz. Suzanne Farrell |
|
|
|
Zona Valdzia |
Dodany dnia 28.07.2007 12:17
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Pochwa³y: 1 Postów: 451 Dom: SlytherinPunkty: 1155 Ranga: Prefekt Naczelny Slytherinu Data rejestracji: 16.03.07 |
Ja sobi¶cie bojê siê ¶mierci. Jak my¶le o tym ¿e mogê umrzeæ i nic nie bêdzie nic kompletnie nic czarna dziura bez dna to a¿ mnie dreszcze bior±. Niby wierze w Boga ale to nie ma z tym nic wspólnego.. Bóg moze istnieæ ale równie dobrze te¿ moze nie istnieæ. Wiêc ja siê boje ¶mierci i nie chce umieraæ. Nie chce umrzeæ i nic nigdy wiêcej nie robiæ. nie chce lezeæ bezczynnie w trumnie i nic nie widzieæ. Jednym s³owem moja odpowied¼ brzmi TAK boje siê :| |
|
|
|
| anka_potteromanka |
Dodany dnia 31.07.2007 15:26
|
![]() Postów: 19 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 684 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 25.05.07 |
Hermiona, what? Chcia³a¶ pope³niæ samobójstwo? To by³a ironia czy niesmaczny ¿art? Bo je¶li to prawda, to... po co siê zabijaæ? ¯ycie jest piêkne... Czasem... Ale co z tego, ¿e w danej chwili jest ¼le, a nu¿ w przysz³o¶ci bêdzie lepiej? Nie chcê siê tu bawiæ w psychologa czy co¶ w ten deseñ, ale osobi¶cie twierdzê, to samobójstwo jest jedn± z najgorszych rzeczy, jakie cz³owiek mo¿e zrobiæ. No dobra, temat tyczy sie tego czy siê cykamy przed ¶mierci±. No có¿, ja boje siê tylko jednego: ¿e mi siê w trumnie zacznie nudziæ A i tego, ¿e to bêdzie boleæ. Nie chcia³abym, ¿eby przyczyn± mojej ¶mierci, by³o no nie wiem... posiekanie mnie na kawa³ki przez psychopatê, albo takie tortury jakie wymy¶la³ Jigsaw z "Pi³y"...
|
|
|
|
| Sharkuzzi |
Dodany dnia 02.08.2007 11:49
|
![]() Postów: 9 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 16 Ranga: Mugol Data rejestracji: 02.08.07 |
Brrr... bardziej ni¿ ¶mierci, bojê siê tego, co bêdzie po niej. Nie jestem gotowy na to, nie w tak m³odym wieku. Za du¿o grzechów, wiek dorastania, pow±tpiewanie w wiare... mo¿e jak dorosnê, to bêdê gotów umrzeæ, ale na razie nie. Bojê siê, ¿e pójdê do piek³a. :/ |
|
|
|
| katie14 |
Dodany dnia 02.08.2007 14:34
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Postów: 213 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 295 Ranga: Uczeñ Hogwartu Data rejestracji: 20.03.07 |
Nie bojê siê ¶mierci.Dla mnie jest to co¶ naturalnego, wy¿szy stan duchowy, spotkanie z Bogiem.Przed ¶mierci± nie mo¿na uciec, nie mo¿na jej zapobiec. Trzeba siê pogodziæ z tym, ¿e kiedy¶ umrzemy.To wszystko. Jedyne co mnie martwi to smutek moich bliskich(mam nadziejê, ¿e nie bêd± siê cieszyæ) kiedy odejdê. No i chcia³abym umrzeæ bezbole¶nie "Dzia³aj lub nie dzia³aj, ale nie traæ czasu na próbowanie"
Yoda |
|
|
|
| Serea |
Dodany dnia 04.08.2007 22:36
|
![]() Postów: 1400 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 3927 Ranga: ¦wietny czarodziej Data rejestracji: 17.06.07 |
Dla mnie praktycznie ¶mieræ to co¶...ciekawego. Bo przecie¿ za ¿ycia jej nie doznamy. Dla mnie ¶mieræ to naturalna kolej rzeczy. Nic nadzwyczajnego. Chocia¿... zale¿y od tego w co siê wierzy. Dlatego chyba siê nie bojê... ![]() Tak. On ocieka cholernym seksem i jest cholernie cudowny. A jego francuski to marzenie. ![]() FAN CLUB SoLL pod patronatem Trio: Sol, Villemo i Ingrid ![]() * Io ![]() * Sarahis! (dopisa³am siê sama, sorry )Esey * losiek13 * E-Vaire * Kyinra Zapisy czynne ; P OBSESYJNA FANKA STEPHANA LAMBIELA. I odrobinê mniej obsesyjna kwartetu, który wraz z nim tworz± Brian Joubert, Johnny Weir i Evgeni Plushenko. PseudoBETA do wynajêcia -> Sarahis poleca Wielbicielka palantowatych tworów wyobra¼ni Serei i Sarahis ![]() ![]() |
|
|
|
| Hermiona12 |
Dodany dnia 18.08.2007 18:29
|
![]() Postów: 1068 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 1121 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 20.04.07 |
To nie by³ ¿art.I nie dla ka¿dego zycie jest piêkne.Czase lepiej jest siê zabiæ "¦piewaæ i tañczyæ to byæ dobrze wykszta³conym" Platon Polina Seminova ![]() Taniec jest subtelnym balansem pomiêdzy idea³em, a piêknem. Svietlana Zakharova ![]() Kto zakosztuje tañca, nigdy go nie zdradzi. Maurice Bejatr Alessandra Ferri ![]() Taniec jest najwnio¶lejsz±, najbardziej wzruszaj±c±, najpiêkniejsz± ze wszystkich sztuk, bo nie jest tylko prost± interpretacj±, czy wyobra¿eniem ¿ycia - jest samym ¿yciem. Suzanne Farrell ![]() Plié jest pierwsz± rzecz± jakiej siê nauczysz i ostatni± jak± opanujesz. Suzanne Farrell |
|
|
|
| kilstrit |
Dodany dnia 19.08.2007 12:59
|
![]() Postów: 245 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 512 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 08.06.07 |
Nie bojê siê tego co bêdzie po ¶mierci (d³ugi tunel i zielone ¶wiat³o, o lol), ale samego momentu ¶mierci. Mo¿e obudzê siê w grobie? Cierpi±c umrê na chorobê popromienn±? Zginê na wojnie i zjedz± mnie robaki? Gdyby da³o siê omin±æ sam moment ¶mierci, pewnie bym teraz tego nie pisa³. Czasami mam mysli samobójcze. Nigdy próby. Chcia³bym sobie spokojnie umrzeæ we ¶nie... babble babble bitch bitch rebel rebel party party sex sex sex and don't forget the violence...
Marilyn Manson |
|
|
|
trayor |
Dodany dnia 19.08.2007 21:29
|
![]() Pochwa³y: 1 Postów: 169 Dom: SlytherinPunkty: 349 Ranga: Najsprytniejszy wsród ¦lizgonów Data rejestracji: 30.06.07 |
Samej smierci siê nie bojê, bardziej tego, ¿e wszystko nagle siê skoñczy i wszystko przestanie dla mnie istnieæ. No i oczywi¶cie bojê siê momentu umierania, a szczególnie bólu jaki mo¿e on sprawiæ. Np. wypadek samochodowy, smiertelny cios nozem, upadek z du¿ej wysoko¶ci. |
|
|
|
| Serea |
Dodany dnia 19.08.2007 21:59
|
Zawsze zostaje Reinkarnacja. Umrzesz i ockniesz siê jako nowy cz³owiek, kot, mysz, robak... Wiem, ¿e Reinkarnacja to raczej zasada buddystów i ko¶ció³ w nia nie wierzy ale zawsze. ![]() Tak. On ocieka cholernym seksem i jest cholernie cudowny. A jego francuski to marzenie. ![]() FAN CLUB SoLL pod patronatem Trio: Sol, Villemo i Ingrid ![]() * Io ![]() * Sarahis! (dopisa³am siê sama, sorry )Esey * losiek13 * E-Vaire * Kyinra Zapisy czynne ; P OBSESYJNA FANKA STEPHANA LAMBIELA. I odrobinê mniej obsesyjna kwartetu, który wraz z nim tworz± Brian Joubert, Johnny Weir i Evgeni Plushenko. PseudoBETA do wynajêcia -> Sarahis poleca Wielbicielka palantowatych tworów wyobra¼ni Serei i Sarahis ![]() ![]() |
|
|
|
| Hermiona12 |
Dodany dnia 19.08.2007 22:01
|
Czasami sie zastanawiam co mozna robic w niebie przez wieczno¶æ? "¦piewaæ i tañczyæ to byæ dobrze wykszta³conym" Platon Polina Seminova ![]() Taniec jest subtelnym balansem pomiêdzy idea³em, a piêknem. Svietlana Zakharova ![]() Kto zakosztuje tañca, nigdy go nie zdradzi. Maurice Bejatr Alessandra Ferri ![]() Taniec jest najwnio¶lejsz±, najbardziej wzruszaj±c±, najpiêkniejsz± ze wszystkich sztuk, bo nie jest tylko prost± interpretacj±, czy wyobra¿eniem ¿ycia - jest samym ¿yciem. Suzanne Farrell ![]() Plié jest pierwsz± rzecz± jakiej siê nauczysz i ostatni± jak± opanujesz. Suzanne Farrell |
|
|
|
| Serea |
Dodany dnia 19.08.2007 22:05
|
W niebie Hermiona? Eeeee....no có¿. Najlepiej spytaæ siê ksiêdza. Ja za bardzo w nie nie wierze. Ale oki. Je¶li ju¿ to wyobra¿am to sobie jako wielk± ³±kê i rzekami, strumieniemi i tak dalej na której mo¿na wróciæ do natury. ![]() Tak. On ocieka cholernym seksem i jest cholernie cudowny. A jego francuski to marzenie. ![]() FAN CLUB SoLL pod patronatem Trio: Sol, Villemo i Ingrid ![]() * Io ![]() * Sarahis! (dopisa³am siê sama, sorry )Esey * losiek13 * E-Vaire * Kyinra Zapisy czynne ; P OBSESYJNA FANKA STEPHANA LAMBIELA. I odrobinê mniej obsesyjna kwartetu, który wraz z nim tworz± Brian Joubert, Johnny Weir i Evgeni Plushenko. PseudoBETA do wynajêcia -> Sarahis poleca Wielbicielka palantowatych tworów wyobra¼ni Serei i Sarahis ![]() ![]() |
|
|
|
| Hermiona12 |
Dodany dnia 19.08.2007 22:21
|
No ale co tam robiæ przez wieki? "¦piewaæ i tañczyæ to byæ dobrze wykszta³conym" Platon Polina Seminova ![]() Taniec jest subtelnym balansem pomiêdzy idea³em, a piêknem. Svietlana Zakharova ![]() Kto zakosztuje tañca, nigdy go nie zdradzi. Maurice Bejatr Alessandra Ferri ![]() Taniec jest najwnio¶lejsz±, najbardziej wzruszaj±c±, najpiêkniejsz± ze wszystkich sztuk, bo nie jest tylko prost± interpretacj±, czy wyobra¿eniem ¿ycia - jest samym ¿yciem. Suzanne Farrell ![]() Plié jest pierwsz± rzecz± jakiej siê nauczysz i ostatni± jak± opanujesz. Suzanne Farrell |
|
|
|
| Podziel siê z innymi: |
|
| Przejd¼ do forum: |

Nadal czujê siê na 17 lat, a ju¿ 26 na karku 

Draiss

Slytherin

A i tego, ¿e to bêdzie boleæ. Nie chcia³abym, ¿eby przyczyn± mojej ¶mierci, by³o no nie wiem... posiekanie mnie na kawa³ki przez psychopatê, albo takie tortury jakie wymy¶la³ Jigsaw z "Pi³y"...