Logowanie
Facebook
Shoutbox
Wspó³praca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjêcie
Zobacz temat
|
Do jakiej postaci jeste¶ podobny?
|
|
| gimikis |
Dodany dnia 14.06.2007 17:11
|
![]() Postów: 726 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 1771 Ranga: ¦wietny czarodziej Data rejestracji: 12.03.07 |
Bo ja wiem... Mo¿e trochê do Hermiony, bo czasami jestem a¿ do przesady ambitna ^^ Troszkê do Ginny, próbujê byæ na luzie i nie przejmowaæ siê chwilowymi niepowodzeniami, lubiê pomarzyæ i pobywaæ w innym ¶wiecie - nie na tym ziemskim padole - tak jak Luna... Je¶li s±dzisz, ¿e w dobie komputerów sztuka czytania zanik³a, zw³aszcza w¶ród dzieci, to niezawodny znak, ¿e jeste¶ MUGOLEM!
|
|
|
|
| Serea |
Dodany dnia 19.06.2007 10:12
|
![]() Postów: 1400 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 3927 Ranga: ¦wietny czarodziej Data rejestracji: 17.06.07 |
Uznajmy, ¿e ja to po³±czenie Luny z bli¼niakami Uwielbiam odlatywaæ i ¿artowaæ, psociæ co tylko dusza zapragnie. Ale chyba wiêkszo¶æ Luny bo wed³ug wszystkich testów jestem krukonk± ![]() Tak. On ocieka cholernym seksem i jest cholernie cudowny. A jego francuski to marzenie. ![]() FAN CLUB SoLL pod patronatem Trio: Sol, Villemo i Ingrid ![]() * Io ![]() * Sarahis! (dopisa³am siê sama, sorry )Esey * losiek13 * E-Vaire * Kyinra Zapisy czynne ; P OBSESYJNA FANKA STEPHANA LAMBIELA. I odrobinê mniej obsesyjna kwartetu, który wraz z nim tworz± Brian Joubert, Johnny Weir i Evgeni Plushenko. PseudoBETA do wynajêcia -> Sarahis poleca Wielbicielka palantowatych tworów wyobra¼ni Serei i Sarahis ![]() ![]() |
|
|
|
| nagini |
Dodany dnia 23.06.2007 19:24
|
![]() Postów: 12 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 208 Ranga: Uczeñ Hogwartu Data rejestracji: 16.06.07 |
Kiedys by³am Hermion± i Lun±. Potem d³ugo bardzo d³ugo czu³am sie jak Syriusz w Azkabanie, niewinny i skazany bez procesu, tak ciêzkie by³y czasy. A teraz... nie mam jeszcze m±dro¶ci Dumbledore'a, Luna ci±gle jest moim drugim ja, a do Lupina upodabniaj± mnie problemy z pe³ni±, ale chyba jeszcze sie nie przemieniam... no i jak Hagrid , uwielbiam zwierzêta , zw³aszcza duze i kud³ate. |
|
|
|
| Lady_Black |
Dodany dnia 24.06.2007 20:36
|
![]() Postów: 22 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 937 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 03.01.07 |
Oj, trudno by jednoznacznie powiedzieæ... Mam co¶ z Hermiony. Maniakalne uczenie siê (choæ efekty nie s± a¿ tak dobra, zw³aszcza, je¶li chodzi o matematyke.) I oczywi¶cie g³êbok± mi³osæ do ksi±¿ek. Tonks. Bo jam niezdarna, bo psuje wszystko, co napotkam. Luna. Potrafie strzeliæ takim tekstem, ¿e znajomi pó³ roku siê ¶miej±. I, niestety nie zawsze jest to efekt zamierzony. Poza tym lubie marzyæ. Snape. Wci±¿ æwicze wredne, ironiczne, zimne teksty Mistrza Eliksirów. Doskonale siê w sztuce I, mo¿na powiedzieæ, ¿e jest nie¼le.O mnie to tyle. Je¶li wpadnie mi do g³owy kto¶ jeszcze, z przyjemno¶ci± dopiszê. |
|
|
|
| czarli lestrange |
Dodany dnia 26.06.2007 16:23
|
![]() Postów: 71 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 113 Ranga: Uczeñ Hogwartu Data rejestracji: 21.06.07 |
Chyba... Ron, bo zawsze unikam odpowiedzialno¶ci, i chowam siê za przyjació³mi. Mo¿e mam co¶ z Hermiony- wyznajê ksi±¿ki i wierzê w nie. Poza tym, w Internet. Je¶li czego¶ potrzebujê, zawsze: Ksi±¿ki albo Sieæ. Trochê jak Syriusz: bez ryzyka nie ma zabawy i ta jego Sev, maj hiro³! [s]Oh, I forgot we'll be hunting down Voldemort in a mobile library.[/s] |
|
|
|
| Bossy |
Dodany dnia 05.07.2007 15:06
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Postów: 17 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 133 Ranga: Uczeñ Hogwartu Data rejestracji: 07.06.07 |
lothien napisa³/a: Hmm... To ja po d³u¿szym zastanowieniu dochodzê do wniosków, ¿e jestem podobna do: *Syriusza - nie potrafiê usiedzieæ na miejscu kiedy co¶ siê dzieje ciekawego *Dracona - uwielbiam byæ w centrum uwagi, bezczelna, sarkastyczna, chamska, ironiczna (ale tylko dla osób za którymi nie przepadam), poza tym jak mam jaki¶ cel to d±¿e do niego wrêcz po trupach ![]() *Severus - pamiêtliwa i m¶ciwa *Bli¼niacy - czêsto mam ostre 'odchy³y' - a jak ju¿ robiê z przyjació³mi 'akcjê' to d³uuugo j± rozpamiêtujemy ![]() *Ron - ale tylko przez to, ¿e jak zrobiê co¶... powiedzmy obciachowego - robiê siê czerwona na twarzy *Dudley - czasami jak czego¶ nie mogê np.dostaæ zachowujê siê jak rozwydrzony bachor ![]() Jak jeszcze co¶ mi przyjdzie na my¶l - to dopiszê EDIT: wcale ten post na taki d³ugi nie wyszed³ ![]() Lothien, po namy¶le stwierdzam, ¿e z charakteru przypominasz mi mnie . - Limy.To jest nas troje....mam bardzo podobny charakter jak wy...tyle, ze nie robie sie nigdy czerwona ![]() A do tego wszystkiego dodam jeszcze, ze mam coz z Hermiony bo uwielbiam siedziec nad ksiazkami i uczyc sie I don't wanna be the girl who has to feel the silence...
|
|
|
|
| Adams |
Dodany dnia 09.07.2007 12:31
|
![]() Postów: 18 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 83 Ranga: Uczeñ Hogwartu Data rejestracji: 02.07.07 |
Uhohughafrae.... tak ciê¿ko bêdzie... taaa nie lubiê byæ w centrum uwagi- wole staæ z boku i robiæ swoje, z natury buntownik, sadysta, trzymam sie zasad ale tylko swoich, egoist± nie jestem, wiem ile znaczy dobry przyjaciel... nie no k***a nie wiem... ale chyba najbardziej pasuje to do Severusa Snape'a ale ka¿dy odbiera dan± osobê inaczej... "Cast off the crutch that kills the pain, The red flag waving never meant the same, The kids of tomorrow don't need today, When they live in the sins of yesterday. " |
|
|
|
| Padma_Patil |
Dodany dnia 20.07.2007 21:17
|
![]() Postów: 2 Dom: Brak przydzia³u Punkty: -540 Ranga: Wiêzieñ Azkabanu Data rejestracji: 17.07.07 |
hmm... do kogo ja jestem podobna? napewno do Harry'ego poniewa¿ gdy kto kolwiek przyczepi siê do moich znajomych o co¶ nie fair nawet jakby to by³a nauczycielka to potrafie broniæ tej osoby nawet je¶li grozi³o by to wys³aniem do dyrka. napewno jestem te¿ podobna do Hermiony i Lupina bo nie brak mi inteligencji i zdrowego rozs±dku. do Luny Lovegood jestem podobna w 85% poniewa¿ te¿ czêsto co¶ palne bez zastanowienia, zrobie co¶ nie tak albo ubiore siê tak ¿e szkoda gadaæ. natomiast w 100% jestem podobna do Malfoy'a i Snapa gdy¿ jestem bezczelna, chamska, ironiczna,lubie siê m¶ciæ, czêsto w sposób nie wybaczalny (nie czytaj morderstwo), uwielbiam siê k³uciæ. i jestem jeszcze podobna do Rity Skeeter poniewa¿ wszystko muszê wiedzieæ pierwsza a jak siê na kim¶ mszcze to wymy¶lam na t± osobe bajeczki w stylu Rity Skiteer. a i jestem jeszcze jak Nevill Longbottom bo czêsto nie potrafie poradziæ sobie z najprostrzymi czynno¶ciami.i jeszcze jestem jak Cho Chang bo nie potrafie podj±æ decyzji. i jeszcze s± bli¿niacy. do nich te¿ jestem podobna bo zawsze wymy¶le co¶ aby by³o ¶miesznie. jestem podobna tak¿e do Molly Weasley bo siê o moich znajomych martwie i pomagam im w ka¿dej sytuacji. czasami te¿ siê zastanawiam czy nie jestem podobna do Filcha bo te¿ w niektórych momentach okropnie wku¿am siê na innych. i to chyba tyle... kurde ale siê rozpisa³am... :smilewinkgrin: jak widaæ jestem te¿ gadatliwa ale nie wiem do kogo to podobne... :smilewinkgrin::smilewinkgrin::smilewinkgrin: Padma_Patil
|
|
|
|
| Nice_Destruction |
Dodany dnia 22.07.2007 20:40
|
![]() Postów: 13 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 332 Ranga: Uczeñ Hogwartu Data rejestracji: 07.07.07 |
Ja bym wybra³a chyba Tonks. Jestem gadatliwa, podstrzelona, otwarta, szczera. A na dodatek nie z³a ze mnie ciapa co wdaæ szczególnie na w-fie ![]() Drug± osob± z któr± troszkê bym siê uto¿sami³a by³aby Ginny z jej mi³¶ci± do Harry'ego Kiedy¶ podobnie zachowywa³am siê w obecno¶ci kogo¶ w kim siê zakocha³am jak ona przy Harrym, dopiero po latach uda³o mi siê prze³amaæ.Kolejna osoba to sam Harry, ale tylko dlatego, ¿e mam na czole dwie blizny (ha, i trzeci± ko³o oka )I na koniec Bill Weasley. Mam w³asny oryginalny styl, nie obchodzi mnie co inni na ten temat my¶l±, i nie pozwalam nikomu rz±dziæ moim wygl±dem. |
|
|
|
| Mirru |
Dodany dnia 01.08.2007 16:43
|
![]() Postów: 40 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 135 Ranga: Uczeñ Hogwartu Data rejestracji: 25.07.07 |
Hm, no to tak: Wygl±d (nieca³kiem, ale jednak), zakrêcona marzycielka- Luna. Co do wygl±du- zgadza siê kolor oczu, w³osów i cery ;P Wredna, bezczelna cwaniara, posiadaj±ca ogromne z³o¿a asertywno¶ci, lubi±ca siê przechwalaæ i prawiæ sarkastyczne uwagi, a tak¿e od ma³ego (pytajcie siê mojej matki) ¶wiêcie przekonana, ¿e jest kim¶ wyj±tkowym- Draco. Wyj±tkowo porywcza i ³atwo wybuchaj±ca, maj±ca sk³onno¶ci do wtr±cania siê w nie swoje sprawy i ratowania innych- Harry. Jajcarz pe³n± gêb± i to bezwarunkowo- bli¼niaki Weasley. Bez ryzyka nie ma zabawy- Syriusz. Lubi±ca siê wym±drzaæ- Hermiona. Kochaj±ca zwierzêta- Hagrid. No to chyba jednak ze mnie stary, poczciwy Malfoy jest. Edytowane przez Mirru dnia 01.08.2007 16:44 Oh Voldemort,
If there's one thing I want you to bring me for Christmas this year, It's to make Harry Potter disappear. Lots of love, D. M. www.mirru.blog.onet.pl - "The Curse Breakers" by me. Get on the train, fish. Get on the train. |
|
|
|
| fanka_Pottera |
Dodany dnia 02.08.2007 12:24
|
![]() Postów: 9 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 297 Ranga: Uczeñ Hogwartu Data rejestracji: 01.08.07 |
Uwa¿am ¿e w ka¿dej z postaci znajdê trochê czego¶ co by przypomina³o mnie![]() To tak: Syriusz-lubie ryzyko gdy cos siê dzieje nie lubie siedzieæ bezczynnie,dla dobra kogo¶ potrafi³abym oddaæ ¿ycieHagrid-kocham wszystkie zwierzêta co ³±czy siê z bezgranicznym zaufaniem do wszystkiego co siê rusza a nie jest cz³owiekiem oczywi¶cie![]() Luna-marzycielka,bywa czêsto tak ¿e kto¶ co¶ do mnie mówi a ja wogóle nie reaguje ¿yje w swoim ¶wiecie[Harry-odwa¿na,nie panuje nad w³asnymi emocjami i jak siê wkurze to potrafie niezle na kogo¶ nawrzeszczeæ ,od ma³ego mam niewielk± blizne na czole ale to nie robota Voldemorta tylko...szafy:| poza tym gdy tylko nadarzy siê okazja sk³onna jestem do ratowania innych,zawsze stoje murem za swoimi przyjaciólmiRon-gdy zdarzy siê co¶ obciachowego to robie siê czerwona i najlepiej zapad³abym siê pod ziemie...wole unikaæ odpowiedzialno¶ci za kogo¶ no i nie wtr±cam siê do czyi¶ spraw,uwa¿am ¿e jak kto¶ chce tak zrobiæ to jego wola moge mu najwy¿ej pomóc jedynie![]() Hermiona-lubie czytaæ ksi±zki no a tpem kujonki to ja nie jestem choæ lubie mieæ racje:bigrazz:Remus-hmmmm...uwielbiam czekolade lubie nie¶æ pomoc innym![]() Draco-jak kogo¶ nie lubie to i nie bêde zbytnio mi³o siê do niego odnosiæ,bywam wredna,pyskata a tak poza tym to rasistk± nie jestem wiêc bym nie by³a zwolenniczk± czystej krwi ![]() Fred i George-lubie ¿artowaæ,wyg³upiaæ siê i robiæ kawa³y a w szczególno¶ci tym za którymi nie przepadam ![]() Tonks-gadatliwa i czêsto niezdarna jak co¶ wpadnie mi w rêce to nale¿y siê spodziewaæ ¿e du¿o z tego nie zostanieNeville-to jak u Tonks niezdarna:smilewinkgrin:ale i nie mam wiary w siebie,pesymistka Cho-przede wszystkim niezdecydowana,nie wiem czasem sama czego chcem Ginny-lubie towarzystwo ch³opaków ![]() Snape-czasem potrafie byæ sarkastyczna:smilewinkgrin: tak ³atwo nie przebaczam Bill-mam swój styl i nikt nie da rady mi narzuciæ w³asnego No a co do wygl±du to chyba bêdzie najbardziej odpowiedni Alastor Moody:lol: Edytowane przez fanka_Pottera dnia 02.08.2007 12:28 Zapraszam na mojego photobloga
![]() http://www.photoblog.pl/punky888 I LOVE ANIMALS AND MAGIC ROCK RULES Cz³onkini Zakonu Feniksa Czlonkini Stowarzyszenia Wilko³aków Patronus-pies Metamorfomag "Ma oczy zielone jak pikle z ropuchy.Jego w³osy s± czarne jak tablica.O,gdyby moim zosta³,bohater mych snów,s³u¿y³abym mu jak diablica." ![]() Je¶li chcesz poznaæ cz³owieka, patrz, jak traktuje podw³adnych, a nie równych sobie. - Syriusz Black |
|
|
|
| Sharkuzzi |
Dodany dnia 03.08.2007 12:05
|
![]() Postów: 9 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 16 Ranga: Mugol Data rejestracji: 02.08.07 |
Wygl±d - co¶ po¶redniego pomiêdzy Snape'm, a Syriuszem... sam niewiem. ![]() Charakter - Hm.. tutaj te¿ nie ma dok³adnego odpowiednika z ksi±¿ki. Ale mo¿na powiedzieæ, ¿e jestem mêsk± wersj± Luny Lovegood, ale trochê bardziej gadatliwy i z wiêkszym poczuciem humoru. Czasami jak mam z³y humor, potrafiê byæ jak Snape, tajemniczy, sarkastyczny, ale rzadko.
|
|
|
|
| Lady_Black |
Dodany dnia 09.08.2007 10:28
|
![]() Postów: 22 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 937 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 03.01.07 |
No, ja to mo¿e podzielê kategoriê: Wygl±d: Mam co¶ z Luny. Tak mówi moja najlepsza przyjació³ka. Tym czym¶ s±r30; oczy, wielkie i niebieskie. Niektórzy czêsto mi to wytykaj±r30; I w³osy. Odcieñ, jak równie¿ kiedy¶ stwierdzi³a moja przyjació³ka r11; rdraconowy blond.r1; No, ale w koñcu ona szaleje za m³odym Malfoyemr30; Zainteresowania: Miejscem, gdzie mnie mo¿na najczê¶ciej spotkaæ, jest biblioteka, a czynno¶ci±, przy jakiej mo¿na mnie najczê¶ciej spotkaæ, jest (uwaga, uwaga, w koñcu nikt siê jeszcze nie domy¶li³) czytanie ksi±¿ek! Odpowiedzcie sobie sami na pytanie, kogo Wam to przypomina najbardziej. Dla u³atwienia dodam, ¿e rzeczy, jakie najczê¶ciej mam przy sobie, to ksi±¿ki. Charakter: Gdyby za³o¿yæ mi na g³owê Tiarê Przydzia³u, my¶lê, ¿e mia³aby ona spory zgryz przydzieleniem mnie gdziekolwiek. Najprawdopodobniej odes³a³aby mnie z kwitkiem, jako, ¿e nie ma domu, do którego nale¿eliby razem: Hermina, Luna, Malfoyowie, Tonks, Syriusz i Potter. Mo¿e dlatego, ¿e jestem Marzycielskim-Cynicznym-Trochê-Gadatliwym-i-Niezdranym-Lubi±cym-siê-Buntowaæ- Kujonem-z-Bzikiem-na-Punkcie-Niesienia-Pomocy-Innym-Ludziom (w skrócie MCTGiNLsBKzBnPNPIL.) I niech nikt nie mówi, ¿e te cechy siê wykluczaj±! Z mojej strony to tyle. Pozdrawiam ![]() |
|
|
|
| kilstrit |
Dodany dnia 15.08.2007 20:45
|
![]() Postów: 245 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 512 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 08.06.07 |
CÓ¯... JESTEM: 1. niezdarny jak Tonks 2. zarozumia³y i chamski jak Malfoy 3. wkurzam ludzi ca³ym swoim jestestwem jak Umbridge 4. pewny siebie jak James 5. m±dry (noo, bez fa³szywej skromnosci) PRAWIE jak Hermiona 6. nienawidzê ¶wiata i ludzi jak Marta 7. Dbam o swoje interesy jak... jak Voldemort 8. skryty jak Severus Pomimo równowagi a nawet przewagi ludzi z Gryffindoru poszed³bym chyba napewno do Slytherinu.B) babble babble bitch bitch rebel rebel party party sex sex sex and don't forget the violence...
Marilyn Manson |
|
|
|
| Mitzi Caspar |
Dodany dnia 19.08.2007 18:20
|
![]() Postów: 83 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 245 Ranga: Uczeñ Hogwartu Data rejestracji: 19.08.07 |
Ja jestem...hm...skryta jak Snape. Marzycielka jak Luna Mam o sobie wysokie mniemanie jak Draco ![]() Trochê jak Lord Voldemort...podobno mam wielki wp³yw na ludzi, ale szczerze mówi±c ich nie potrzebuje Ron- oj czêsto siê czerwieniê ![]() Bli¼niaki- lubiê siê wyg³upiaæ "From childhood's hour I have not been
As others were: I have not seen As others saw..." /Edgar A. Poe/ |
|
|
|
| Ankalima |
Dodany dnia 20.08.2007 12:55
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Postów: 3 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 282 Ranga: Uczeñ Hogwartu Data rejestracji: 09.07.07 |
uff....Wydaje mi siê, ¿e charakterem przypominam raczej Tonks - tak samo zachowujê siê w czasie depresji - jestem tak samo roztrzepana i rozkojarzona - lubiê zabawiaæ innych - jestem sttttraszn± gadu³±.... - uwielbiam Remusa (pok³ony dla Moony Alex) - mam podobne problemy do Dory... ----------------------------------------------------- " Pod ka¿dym sztandarem - byle nie bia³ym , szukaj± zwyciêstwa - rozbite oddzia³y...(...) I cierpi±, gdy ¶mieje siê z nich ¶wiat zwyciêski , niepomni, ¿e m±dry nie ¶mieje siê z klêski " J.Kaczmarski Edytowane przez Ankalima dnia 20.08.2007 12:59 |
|
|
|
| Victorie |
Dodany dnia 21.08.2007 22:06
|
![]() Postów: 3 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 4 Ranga: Mugol Data rejestracji: 21.08.07 |
W wiêkszo¶ci jestem jak Hermiona. Uczê siê równie maniakalnie, bo lubiê du¿o wiedzieæ i siê wym±drzaæ. ;-) Ksi±¿ki poch³aniam pasjami i stanowczo reagujê na chamstwo. Nie popieram równie¿ ³amania regulaminów. No, ale ¿eby¶cie nie pomy¶leli, ¿e jestem tak± sztywniar± ;-) to dodam, ¿e w reszcie mojej osobowo¶ci tkwi±: bli¼niacy Weasley - lubiê czasem siê zdrowo powydurniaæ; Ron, bo strzelam tekstami; Ginny, bo rozlu¼niam siê w swojskim towarzystwie; Tonks, bo lubiê robiæ z siebie widowisko, robi±c dziwaczne miny. Dosz³am do wniosku, ¿e w³a¶nie na tym polega urok tych postaci, ¿e ka¿dy w ka¿dej z nich odnajduje cz±stkê siebie
|
|
|
|
| Lara |
Dodany dnia 25.08.2007 19:51
|
![]() Postów: 90 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 1032 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 09.06.07 |
Odwa¿na (albo g³upia), szybko wybucham zloscia, latwo wyprowadzic mnie z rownowagi, troszcze sie o swoich bliskich i przyjacio³ - Harry Czasami wredna, chamska, zarozumiala, tych ktorzy mi podpali czyms naprawde mocnym potrafie gnebic do konca zycia - Malfoy Niezdara, zawsze cos przewroce albo upuszcze - Tonks Lubie ryzyko i prowadzic aktywny tryb zycia - Syriusz Boje siê panicznie paj±ków - Ron Przebywam przewa¿nie w towarzystwie ch³opaków co sklonilo mnie do tego, ze jestem twarda i zawsze stawiam na swoim - Ginny Potrafiê byæ tajemnicza i nie ufam nikomu - Snape Mam swój ¶wiat, czasem jestem dziwna - Luna Brak mi wiary w siebie i swoje ''zdolnosci'' - Neville £atwo nie wybaczam - Voldemort Jestem lojalna - tak jak Bellatrix Czarnemu Panowi Jestem typem samotnika, lubie sama wszystko zalatwiac nie korzystajac z niczyjej pomocy, bo wtedy mam poczucie wlasnej wartosci - Voldemort Z wygl±du mam kolor oczów i w³osów Luny, a charakter ogólnyGinny i trochê Fleur Edytowane przez Lara dnia 25.08.2007 19:55 |
|
|
|
| Asik |
Dodany dnia 05.09.2007 19:55
|
![]() Postów: 30 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 384 Ranga: Uczeñ Hogwartu Data rejestracji: 04.08.07 |
Po dok³adnym rachunku sumienia dosz³am do wniosku,¿e jest we mnie bardzo duzo cech ¦lizhoñskich wiêc tak: 1)Draco - cyniczna, bezczelna, chwilami chamska i ironiczna, d±¿e po trupach do celu, ale tylko wtedy je¿eli bardzo mi na czym¶ zalezy. 2) Snape - ta m¶ciwo¶æ i pamiêtliwo¶æ ![]() 3)Newil - nie¶mia³o¶æ , kompleksy, zamkniêcie na nieznajomych czyli to wszystko czego w sobie nie lubiê. 4)Harry - dla przyjació³ jestem gotowa du¿o po¶wiêciæ 5)Luma - marzycielska, bujaj±ca w ob³okach, samotniczka 6) Hermionka - przem±drza³a i pa³aj±ca namiêtn± mi³o¶ci± do ksi±¿ek Edytowane przez Asik dnia 05.09.2007 19:57 Asik
|
|
|
|
| Bella Black |
Dodany dnia 05.09.2007 20:09
|
![]() Postów: 358 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 509 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 02.09.07 |
z wygl±du - kompletnie nikt!! a z charakteru: Luna - jestem marzycielk± Draco - bywam chamska do granic mo¿liwo¶ci, z³o¶liwa, czasem jestem ch³odna w stosunku do kole¿anek, a one siê dziwi± co mnie r±bnê³o (czy ja zawsze muszê byæ mi³a???), ironiczna Ron - czerwieniê siê w k³opotliwych sytuacjach Hermiona - kocham czytaæ ksi±¿ki (ale uczyæ siê nie cierpiê) Czarny Pan - nie ufam ludziom Bli¼niacy - lubiê siê bawiæ |
|
|
|
| Podziel siê z innymi: |
|
| Przejd¼ do forum: |

Nadal czujê siê na 17 lat, a ju¿ 26 na karku 

I, mo¿na powiedzieæ, ¿e jest nie¼le.