Logowanie
Facebook
Shoutbox
Wspó³praca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjêcie
Zobacz temat
|
Teksty ; )
|
|
| martafun |
Dodany dnia 15.02.2008 20:00
|
![]() Postów: 18 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 20 Ranga: Mugol Data rejestracji: 01.01.08 |
Siostra mi opowiada³a: Na lekcji jaka¶ L. przysz³a w mini i pod mini mia³a ¶ci±gê. No i ¶ci±ga³a sobie, a¿ nauczyciel zauwa¿y³. Podchodzi do niej i: N: Jako facet nie mogê, ale jako nauczyciel muszê. I w³o¿y³ rêkê pod mini, by wyj±æ ¶ci±gê, na to L: Jako uczennica nie mogê, ale jako kobieta muszê. I da³a mu po mordzie ;)) Edytowane przez Limonka dnia 15.02.2008 20:37 By³y dwie siostry - Noc i ¶mieræ, ¶mieræ wiêksza a Noc mniejsza, Noc by³a piêkna jak sen, a ¶mieræ... ¶mieræ by³a jeszcze piêkniejsza.
|
|
|
|
| Alexiss |
Dodany dnia 15.02.2008 23:59
|
![]() Ostrze¿enia: 3 Postów: 262 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 374 Ranga: Uczeñ Hogwartu Data rejestracji: 23.12.07 |
Du¿o takich autentyków jest na bashu (bash.org.pl). Mam dosyæ fajnego polonistê w gimnazjum. Facet naprawdê ¶wietny - dobrze uczy i ma poczucie humoru. =) Siedze u niego w pierwszej ³awce. On ma rózne g³upie nawyki, jakby mia³ ADHD. £azi po klasie, gada podczas kartkówek, nie usiedzi w miejscu. ![]() I kiedy¶ siedzimy sobie, przerabiamy zdania z³o¿one i dyktuje zdanie ,,W nocy s³yszeli¶my, jak wy³y wilki" (mniej wiêcej). Ja piszê i nagle zabiera mi zeszyt i pisze ,, W nocy s³yszeli¶my, jak wy³y" i rysuje jakiego¶ niedorobionego psa, po czym dopisuje ,,x2". Pomijam, ze z dedykacj± dla mnie ( mam na nazwisko Wilk ). Z tym nauczycielem s± tez takie akcje, ¿e gada z kims na temat lekcji ( u nas na polskim jest tak zwana wolna dyskusja ), dajmy na to stoi przed biurkiem. I nagle schyla siê do mnie i prawie szeptem ,, Mów mi Stefan." I siê cieszy. Albo patrzy na ludzi z podpachy. Matko. Tak naprawdê teraz to nie wydaje siê ¶mieszne. Jego trzeba poznaæ i przede wszystkim widzieæ. Mówiê Was, takiego ADHD po prostu sie nie zapomni nigdy. DJak mi siê przypomni co¶ jeszcze to dodam. Ale poszukam Edytowane przez Alexiss dnia 16.02.2008 00:01 lemonik92.photoblog.pl
To mnie wyra¿a! ^^ http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/4e/Pomelo_Open_02.jpg Oto Pomelo! - Mój Najbli¿szy Przyjaciel i Towarzysz ¯ycia. ^^ |
|
|
|
| Kapitan menel |
Dodany dnia 16.02.2008 07:56
|
![]() Ostrze¿enia: 2 Postów: 190 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 388 Ranga: Uczeñ Hogwartu Data rejestracji: 14.09.07 |
Mój kolega z klasy tez wygl±da jak by mia³ ADHD.Na historii czêsto sobie po klasie ³azi. Ale on to sobie mo¿e ³aziæ bo jak faceta go chce zbesztaæ, to on jej zawsze z jaki¶ g³upim tekstem wyskoczy. |
|
|
|
Ginny_Weasley12 |
Dodany dnia 18.02.2008 15:58
|
![]() Pochwa³y: 2 Postów: 5671 Dom: SlytherinPunkty: 7696 Ranga: ¦wietny czarodziej Data rejestracji: 13.02.07 |
to my dzi¶ z moj± koloe¿ank± biegniemy w strojach na WF po szkole, bo by³y¶my jak zwykle w WC (patrz pocz±tek mojego podpisu. Ona nale¿y do tego za³o¿enia ^^ ) no i jak wraca³y¶my, to jakie¶ ch³opaki wbiega..³y po schodach i jeden do drugiego:-Buty mnie bol±. ![]() Draco&Hermiona - mówiê NIE! Do³±cz. Byæ mo¿e istniej± czasy piêkniejsze, Ale te s± nasze. Ci±g dalszy w profilu. Jestem fank± Kurzego Wylotu oraz Brudnego Odbytu. Wiedzcie, ¿e to jedna i ta sama osoba. ;D [O]ld [G]ood [S]tyle of H-P.net *Angela *Angelina *Mimid *Christina *¦mierciojadek *Lestrange *Essi *Adzilla *Wera *Lenne *Hemcia *Nacia *filis ![]() Od cnót Gryfonów, Kretynizmu Puchonów, Wiedzy-o-wlasnej-wszechwiedzy Krukonów, chroñ nas Slytherinie! ![]() ¦miercio¿erca ![]() Trzeba ¿yæ, a nie tylko istnieæ. ![]() Mój ulubieniec, a siatkówka to moje ¿ycie! |
|
|
|
| Nacia |
Dodany dnia 18.02.2008 17:09
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Pochwa³y: 1 Postów: 3664 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 3252 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 27.08.07 |
A teraz tekst, którego sama do konca nie pojê³am. rozmowa z kole¿ank±... o czyms tam. Mniejsza o to ;D. Ona: W koñcu to siê skoñczy. Chcê mieæ tego wszystkiego do¶æ! Ja : Przecie¿ ty ju¿ masz tego do¶æ.. Ona: No w³a¶nie. Chcê mieæ tego do¶æ. Nie zauwa¿asz ró¿nicy miêdzy "mieæ do¶æ", a "mieæ do¶æ"? Tutaj pojawi³ siê ¶miech z mojej strony, a ona chyba nie by³a ¶wiadoma swoich s³ów. Life is wasted on the living ![]() |
|
|
|
Dziedzic Gryffindora |
Dodany dnia 18.02.2008 19:00
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Pochwa³y: 1 Postów: 1023 Dom: SlytherinPunkty: 5412 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 21.03.07 |
leg³a (Legia)! Wiadomo ocb. ABG! ![]() |
|
|
|
| Ania 95 |
Dodany dnia 01.03.2008 11:50
|
![]() Postów: 1235 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 1635 Ranga: ¦wietny czarodziej Data rejestracji: 26.12.07 |
Hm... Wczorajsza lekcja matematyki. Nauczycielka pokazuje model sze¶cianu. Pyta siê pewnej K.: - Jak nazywa siê ta bry³a? K. patrzy siê na nauczycielke, patrzy na ca³± klasê. Nastêpnie wstaje i g³o¶no móiw: - Ta bry³a nazywa siê KWADRATOWIEC. Ca³a klasa p³acze ze ¶miechu, jak zawsze gdy ona co¶ powie... |
|
|
|
| Nacia |
Dodany dnia 08.03.2008 10:41
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Pochwa³y: 1 Postów: 3664 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 3252 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 27.08.07 |
Wczorajsza lekcja. Dobi³o mnie to. Nauczycielka pyta X, w jakim kierunku le¿y Szczecin od Rzeszowa. Wrêcza X mapê i pyta. Cisza kilku-minutowa. X- wschodnio - pó³nocnym? ¦miech na sali. Nauczycielka - nie Znó cisza, a to nagle X wypala; -wschodnio zachodnim. Albo lekcja religii. Y ma wymieniæ warunki dobrej spowiedzi. Potem ksi±dz pyta; - Co to jets ¿al za grzechy? - Rachunek sumienia. Life is wasted on the living ![]() |
|
|
|
| Ball |
Dodany dnia 08.03.2008 11:53
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Postów: 25 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 135 Ranga: Uczeñ Hogwartu Data rejestracji: 14.08.07 |
Ostatnio na muzyce: pani gada o jaki¶ instrumentach i nagle mówi: sex...saksofon:lol: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Koperek |
Dodany dnia 08.03.2008 20:48
|
![]() Postów: 1 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 4 Ranga: Mugol Data rejestracji: 01.03.08 |
No to u nas na angielskim: Kolega T poszed³ na obiad i nie by³o go z pó³ godziny, wiêc facetka wstawi³a mu nieobecno¶æ. W koñcu T wpada do klasy i drze siê: T: Niech mi pani nie wpisuje nieobecno¶ci. prooszêê... P: Nastêpnym razem jedz obiad szybciej. T: Ale ten schabowy by³ taki d³ugi i miêsisty... Niewa¿ne w jak tragicznym po³o¿eniu siê znajdujemy.
G³êboko w sercu nadal musimy widzieæ b³êkitne niebo. |
|
|
|
| Limonka |
Dodany dnia 13.03.2008 16:35
|
![]() Postów: 6322 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 28147 Ranga: Niezwyciê¿ony mag Data rejestracji: 26.02.07 |
Matematyka: N - nauczyciel J. i P. - uczniowie N: Je¿eli powiemy, ¿e ka¿de dziecko ma matkê, to to bêdzie funkcja, czy nie? Klasa: Bêdzieeee. N: A co nie bêdzie funkcj±? J: ¯e nie ka¿da matka ma dziecko? (nie ona nie ¿artowa³a, mówi³a na powa¿nie) I nastêpna sytuacja. (P. doszed³ do naszej szko³y kilka tygodni temu.) N: Przestañ siê tak zachowywaæ, bo to chyba ¼le o kim¶ ¶wiadczy... P: *my¶li* O tamtej pani, ¿e mia³em trzy? |
|
|
|
| Nacia |
Dodany dnia 14.03.2008 16:42
|
Zaraz padnê. Gotowa³am wodê na herbatê i kaza³am brayu wy³±czyæ, jak siê bêdzie gotowaæ. Potem przychodzê - woda wy³±czona, pytam; -Wy³±czy³e¶? Brat: Nie Ja; To kto wy³±czy³? Brat; Ja D Life is wasted on the living ![]() |
|
|
|
| Miss Bagwell |
Dodany dnia 14.03.2008 16:48
|
![]() Postów: 869 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 2954 Ranga: ¦wietny czarodziej Data rejestracji: 12.04.07 |
Nauczycielka pyta X, w jakim kierunku le¿y Szczecin od Rzeszowa. Wrêcza X mapê i pyta. Cisza kilku-minutowa. X- wschodnio - pó³nocnym? ¦miech na sali. Nauczycielka - nie Znó cisza, a to nagle X wypala; -wschodnio zachodnim. O Bo¿e... Co ta za genialny X? Ja nie zapomnê nigdy mojego chyba pierwsze chamskiego textu do kompletnie nieznanej mi kobiety ,która przygl±da³a mi siê na przystanku. nagle nie wiem czemu wypali³am: -Na co siê gapisz stara ruro?- Mia³am wtedy ze cztery lata i dosta³am za to po¿±dne lanie od ojca.... Edytowane przez Miss Bagwell dnia 14.03.2008 16:50 Bjork ![]() All Is Full Of Love You'll be given love you'll be taken care of you'll be given love you have to trust it maybe not from the sources you've poured yours into maybe not from the directions you are staring at twist your head around it's all around you all is full of love all around you all is full of love you just ain't receiving... Siobhan Donaghy ![]() Ghost Full mug my friends certainly familiar Ah, hear that glitch say search the orbs Tree-ann said it his seize the circus Ram's wool that cause way a cricus Full mug my friends certainly familiar Warmy funny Anna say say maluska Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Phwoar so spirit smother me in Ah, hear that glitch fought and ought Fuel full fat her glass of milk Warm sitting here, sitting in bed Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Fever Ray If I Hard A Heart This will never end cause I want more More give me more give me more This will never end cause I want more More give me more give me more If I had a heart I could love you If I had a voice I would sing After the night when I wake up Ir17;ll se what tomorrow brings Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah If I had a voice I would sing Dangling feet from window frame Will they ever ever reach the floor More give me more give me more Cushion filled with all I found Underneath and inside just to come around More give me more give me more Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah If I had a voice I would sing ![]() The Knife - Heartbeats One night to be confused One night to speed up truth We had a promise made Four hands and then away Both under influense We had demons in To know what to say Mind is a razorblade To call for hands of above To lean on Wouldn't be good enough For me, no One night of magic rush The start of simple touch One night to push and scream And make believes. Ten days of perfect tunes The colors red and blue We had a promise made We were in love |
|
|
|
gne |
Dodany dnia 20.03.2008 08:35
|
![]() Pochwa³y: 24 Postów: 3001 Dom: RavenclawPunkty: 23582 Ranga: Niezwyciê¿ony mag Data rejestracji: 29.08.07 |
Mi sie co¶ przypomnia³o! Lekcja religii. Ogólnie luzacka atmosfera, kazdy robi co chce. Nauczyciel siedzi za biurkiem i co¶ tam skrobie w dzienniku... W pewnym momencie ziewa... Wiêc ja chcia³am mu powiedzieæ cos w stylu "na zdrowiê!" tylko nic mi nie pasowa³o... Pytam siê wiêc klasy: (M-kolga) Ja: Co sie mówi jak ktos ziewa!? M: "Zamknij ryj!" Nie wiem czemu, ale mnie to kompletnie rozwali³o ![]() |
|
|
|
| Lady Pink |
Dodany dnia 29.03.2008 17:38
|
![]() Postów: 54 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 259 Ranga: Uczeñ Hogwartu Data rejestracji: 06.06.07 |
Wczoraj mia³am fajny dzieñ w szkole ¦wistak (nauczyciel od WOSu) zacz±³ t³umaczyæ, ze polcy lotnicy musieli sie oduczyæ tamtych wojskowych gestów, bo u Brytyjczyków te 2 palce oznaczaj± to samo co srodkowy To ja siedzia³am akurat przed jego biurkiem i powiedzia³am "Jak mam nie robiæ? Tak?" i mu pokaza³am ten gest, to on : Jezuu, my¶la³em, ze nie zobacze nic g³upszego ni¿ pytanie w milionerach: O której wybija pó³noc" A troche pó¼niej: Przez ciebie czujê sie jak prostytutka, a nawet nie to. Jej chocia¿ dobrze p³ac± ;DTo jedyny nauczyciel którego wprost uwielbiam Edytowane przez Lady Pink dnia 29.03.2008 17:39 ![]() cos all of the stars are fading away just try not to worry you'll see them some day take what you need and be on your way and stop crying your heart out. |
|
|
|
Roksia |
Dodany dnia 29.03.2008 18:23
|
![]() Postów: 1302 Dom: HufflepuffPunkty: 2262 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 18.10.07 |
Kiedy¶ na godzinie wychowawczej jeden ch³opak mia³ brudny policzek od atramentu. Wychowawca mówi:Tomasz jeste¶ brudny na twarzy. Tomek:Wiem. Wychowawca:To id¿ siê umyj. Tomek:A gdzie tu jest co¶ takiego z kranem? Klasa(¶miech) To mnie powali³o.My¶la³am,¿e spadnê z krzes³a. Edytowane przez Roksia dnia 29.03.2008 18:26
|
|
|
|
| AgaP |
Dodany dnia 29.03.2008 18:51
|
![]() Postów: 15 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 18 Ranga: Mugol Data rejestracji: 05.03.08 |
Pewnego dnia, po chórze, sz³am z moimi dwiema przyjació³kami do domu. Po chwili, jedna zapyta³a kiedy wybieramy siê na spowied¼. Ja: W czwartek. Kumpela: W pi±tek. Druga Kumpela: A ja nie mogê ani w czwartek, ani w pi±tek. Ja: To mo¿e w szóstek? ¦mia³y¶my siê przez ca³± drogê do domu -And what will you give me in return, Severus?
-Anything. |
|
|
|
Filemona |
Dodany dnia 31.03.2008 15:46
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Postów: 1077 Dom: RavenclawPunkty: 2089 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 10.03.07 |
Nasza pani od historii zawsze ma jakie¶ mocne teksty. Stawia pi±tki za powtórzenie tego, co ona sama powiedzia³a przed paroma minutami, pisze "szwecki" zamiast "szwedzki"itp. Nie brakuje te¿ zdañ typu "W 1655 r. do 1660 r. zala³y wojska szwedzkie nasz kraj." Ale ostatnio przesadzi³o. Podyktowa³a nam takie oto zdanie: "Rycerz sk³ada siê z konia, zbroi i miecza.". Do tego bardzo siê dziwi³a, czemu ca³a klasa siê brechta.
|
|
|
|
Lady Mary Jane |
Dodany dnia 01.04.2008 20:54
|
![]() Postów: 541 Dom: RavenclawPunkty: 1379 Ranga: Doros³y czarodziej Data rejestracji: 31.03.08 |
Niby nie ¶mieszne, ale do¶æ ... yyy. oryginalne ; D Lekcja WOS-u. Pani M. Pisze co¶ w dzienniku, a my gadamy (No co, zawsze tak jest^^) Nagle Pani M. Wstaje. Podchodzi do tablicy i strzela takim tekstem: "Otó¿ dzisiaj mam zamiar porozmawiaæ z Wami na temat seksu w mijescu publicznym" Jeste¶my na tyle dojrzali, ¿e nikt siê nie za¶mia³. Nagle do klasy wchodzi zakonnica od relii i pyta siê o dziennik naszej klasy, a mój kolega mówi: - Pochwalony, prze siostro w³a¶nie rozmawiamy z pani± M. na temat ostrego seksu w miejscach publicznych. Zakonnica bardzo by nam siê przyda³a jako przyzwoitka. Mo¿e pani? Oczywi¶cie zakonnica spali³a ceg³ê ;P Wybieg³a z klasy, a do dzisiaj omija kolegê szerokim ³ukiem, a na lekcjach religii nazywa "pomiotem szatana" i "umys³owym impotentem" xP Pozdrawiam, Mary Jane Chcê z Tob± przej¶æ przez piek³o...
|
|
|
|
| Rupertoholiczka_ |
Dodany dnia 03.04.2008 14:19
|
![]() Postów: 9 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 16 Ranga: Mugol Data rejestracji: 11.03.08 |
Tya... Lekcja Niemieckiego, 4 klasa SP: Zosta³am przesadzona do drugiej ³awki, przede mn± siedzieli: Ma³y i taki jeden R. (imion nie podaje). Zdarzenia: 1. Temat: Lied " Meine Katze heiBe Mohr" Pani puszcz± to powy¿ej i leci tytu³. Ja nagle wypalam: -Meine Katze haiBe Moher... Ca³a klasa dusi siê ze ¶miechu... 2. Ta sama lekcja Mamy opisaæ i narysowaæ swoje zwierz±tko; opisuje i zaczynam rysowaæ. Wtedy: R: Moja rybka nazywa siê Krejzi Marjolka ( D)Taka P: A mój pies Funfer Ja: Chyba Fonfer... (dalej rysujê) Pokazujê R i Ma³emu swoje dzie³o sztuki.. Ja to nazywam ekspresja ¿yciowa; Kó³ka.... Ta P od Funfer'a... Narysowa³a no... 2 kó³ka po³±czone kresk± (Chyba ka¿dy wie o co chodzi>?) 3. Ta sama lekcja . Mój kolega czyta o swoim zwierzêciu... Er heBe Hipka... R: Pipka? Ja, P i M: Cooo? (¶miech) R: Pipkja siusiaj, Pipka ¶pij! Ja do teko K: Jak on siê nazywa? K: Hipka.... Pani: Widzê ¿e towarszystwo siê rozweseli³o... 4. Pioesenka o Moherze... R wstaje na ka¿de "Mohr" i jedn± rêk± ³apie siê za udo a drug± macha w powietrzu... Pó¿niej ca³a klasa bra³a od piêlegniarki Cholinex... jestem jak KwIaT - tak ³atwo mnie zraniæ Jestem jak MoTyL - tak trudno mnie z³apaæ Jestem jak NaDzIeJa - tak ³atwo mnie straciæ Jestem jak WiAtR - tak trudno mnie zatrzymaæ Jestem jak KrOpLa DeSzCzU - ¿yjê chwil± Jestem jak D¼WiÊk - rozbrzmiewam ¶miechem Jestem jak NoC - zapowiadam dzieñ Jestem jak GwIaZdY - spe³niam ¿yczenia Jestem jak RzEkA - nie ogl±dam siê za siebie Jestem jak OgIeÑ - niszczê z³udzenia Jestem jak WuLkAn - wybucham bez ostrze¿eñ Jestem jak sTrUmIeÑ - nie zatrzymujê siê Jestem jak S³OñCe - ¶wiat³em operujê Jestem jak ChMuRa - z³e chwile przys³aniam Jestem jak WiAtR -wszystko doganiam Jestem jak Ró¯a - mam kolce i kujê Jestem jak KoTeK -mruczê i czujê Jestem jak Nó¯ - ostra...i raniê Jestem jak MiSiO - kocham przytulanie... Jestem NoRmAlNa! - nikogo nie udajê... Jestem WyTrWa£a! - i siê nie poddajê Jestem --- Jak Papieros ~ Trudno mnie rzuciæ... Jestem --- Jak Wódka ~ Zostawiam efekty uboczne... Jestem --- Jak Szampan ~ Uderzam do g³owy... Jestem --- Jak Heroina ~ Tylko dla odwa¿nych... Jestem --- Jak Marihuana ~ U¶miejesz Siê Ze Mn± Do £ez.! Jestem --- Jak Morfina ~ Popadasz w euforie... Jestem --- Jak Kwiat ~ Tak ³atwo mnie zraniæ... Jestem --- Jak Motyl ~ Tak trudno mnie z³apaæ... Jestem --- Jak nadzieja ~ Tak ³atwo mnie straciæ... Jestem --- Jak Wiatr ~ Tak trudno mnie zatrzymaæ... Jestem --- Jak Kropla Deszczu ~ ¯yje chwil±... Jestem --- Jak D¼wiêk ~ Rozbrzmiewam ¶miechem... Jestem --- Jak Noc ~ Zapowiadam dzieñ... Jestem --- Jak Gwiazda ~ Spe³niam ¿yczenia... Jestem --- Jak Rzeka ~ Nie ogl±dam sie za siebie... Jestem --- Jak Ogieñ ~ Niszczê z³udzenia... Jestem --- Jak Ma³e niemowlê~ Bezbronna.... Jestem --- Jak SPRITE - a TY jeste¶ pragnienie ;] Jestem --- Jak 6 w ToTka - jedna jedyna na ca³e ¿ycie;] Jestem --- Jak Ferrari z salonu - nigdy nie zawodzi;] Jestem --- Jak magnes - przyci±gam i odpycham;] Jestem --- Jak Media Markt - NIE DLA IDIOTÓW !!! Jestem --- Sob± ![]() Bywam s³odka jak miód... Bywam ch³odna jak lód... Bywam nierealna jakby zakrêcona... Bywam z³a... robi±ca na przekór... Bywam nieobecna ju¿ kolejny wieczór... Bywam apetyczna jak truskawki z szampanem... Bywam dusz± i cia³em oddana... Bywam znienawidzon± lub uwielbion±... Bywam kochaj±ca bez opamiêtania... Bywam spragniona mi³osnego wyznania... Bywam szczê¶liwa lub smutna, zmartwiona... Bywam lub jestem wymy¶lona... Bywam, bo jestem ma³ym cz³owiekiem, w tym zak³amanym ¶wiecie... |
|
|
|
| Podziel siê z innymi: |
|
| Przejd¼ do forum: |

Nadal czujê siê na 17 lat, a ju¿ 26 na karku 

Christina

Slytherin

Ravenclaw

Hufflepuff