Logowanie
Facebook
Shoutbox
Wspó³praca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjêcie
Zobacz temat
|
Oceñ swojego poprzednika vol 2
|
|
| Claire |
Dodany dnia 19.08.2008 23:43
|
![]() Pochwa³y: 1 Postów: 643 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 2346 Ranga: ¦wietny czarodziej Data rejestracji: 10.03.08 |
A - 4 N - 4 P - 6 //Bardzo pogodny ;]// O - 5 ;] I'm burning up a sun just to say goodbye. ![]() |
|
|
|
Clover |
Dodany dnia 20.08.2008 08:46
|
![]() Pochwa³y: 2 Postów: 3182 Dom: GryffindorPunkty: 3380 Ranga: ¦wietny czarodziej Data rejestracji: 14.05.07 |
Fio³eczek: A- 5= [Ci±gle sobie tak Ciebie wyobra¿am w Gryffie xD] N- 5 P- 6 O- 6 [A niech bêdzie ;)] Edytowane przez Clover dnia 20.08.2008 08:46
Oferuj pomoc tylko wtedy, kiedy mo¿esz to spe³niæ, bo ma³o rzeczy gorszych jest od czczych obietnic. B±d¼ dumny, id¼ z prawd± przez ¿ycie, b±d¼ rozumny - to pozwala byæ na szczycie. |
|
|
|
| Aga_Black |
Dodany dnia 20.08.2008 09:12
|
![]() Postów: 831 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 1069 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 14.04.08 |
Clover: A - 4+ N - 5 P - 4+ O - 5- Nie ma idea³ów, s± Anio³y, które spotyka siê raz w ¿yciu. ;** Mogê mieæ ¶wiat u stóp. Ja nie przypuszczam, ja to wiem. Mogê mieæ takie ¿ycie, jak inni maj± sen. ;** Odnale¼æ szczê¶cia smak... ;** Lewa na górze, to ¿e damy radê, to le¿y w naszej naturze! x) Grzeczne dziewczynki id± do nieba.. Niegrzeczne maj± raj na ziemii. ; D Trzeba siê ¶miaæ, wariatkê graæ, weso³ym byæ i z ¿ycia drwiæ ! Naæpana s³oñcem goniê wiatr. D¦miercio¿erca... Avada Kedavra, o. ![]() Na zawsze oddana ¦lizgonka... |
|
|
|
Anix Malfoy |
Dodany dnia 20.08.2008 14:44
|
![]() Postów: 249 Dom: SlytherinPunkty: 850 Ranga: Wa¿na osobowo¶æ Data rejestracji: 17.03.08 |
Aga ![]() A - 4 N - 4 P - 6 ( bE Nie bêdzie Ciê a¿ do niedzieli? Szkoda :| )O - 6 ;* |
|
|
|
| Kendra |
Dodany dnia 20.08.2008 15:22
|
![]() Postów: 832 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 1295 Ranga: Doros³y czarodziej Data rejestracji: 01.03.08 |
A--> 6! N--> 5+ P--> 6- O-->5+ The only one to kiss. The only one to hold. The only one to LOVE. *^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^* ![]() |
|
|
|
| Gizmolina |
Dodany dnia 20.08.2008 15:35
|
![]() Postów: 181 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 1629 Ranga: ¦wietny czarodziej Data rejestracji: 20.02.08 |
Kendra A- 3... N- 5+ P- 5 O- raczej 4+ WWW.VERITASERUM.CBA.PL
|
|
|
|
| Kendra |
Dodany dnia 20.08.2008 15:42
|
![]() Postów: 832 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 1295 Ranga: Doros³y czarodziej Data rejestracji: 01.03.08 |
Gizmolina: A-->4 N-->5= P-->5 O-->4+ The only one to kiss. The only one to hold. The only one to LOVE. *^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^* ![]() |
|
|
|
| Hermiona1123 |
Dodany dnia 20.08.2008 22:27
|
![]() Postów: 92 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 164 Ranga: Uczeñ Hogwartu Data rejestracji: 13.07.07 |
A- 5 (lepszy od poprzedniego) N- 5 p- 4 O- 5- Wiem, ¿e mój nick jest idiotyczny, wiêc jakby co, to w Internecie jestem Afr± lub Est±.
"U¶miech siê Policz dobra czas Z³y duch mieszka tak daleko stad!" ![]() "Spróbuj choæ raz ods³oniæ twarz I spojrzeæ prosto w s³oñce Zachwyciæ siê po prostu tak I wzruszyæ jak najmocniej Nie bój siê baæ, gdy chcesz to p³acz Id¼ szukaæ wiatru w polu Poca³uj noc, najwy¿sz± z gwiazd Zapomnij siê i...tañcz!" ____ "Wierzê, ¿e wyobra¼nia jest mocniejsza ni¿ wiedza, ¿e mit jest mocniejszy ni¿ historia, (...)¿e nadzieja zawsze triumfuje nad do¶wiadczeniem, ¿e ¶miech jest jedynym lekarstwem na cierpienie. Wierzê te¿, ¿e mi³o¶æ jest mocniejsza ni¿ ¶mieræ." ____ Jeden u¶miech- i ju¿ jeste¶ piêkniejszy." ![]() "Istniej± jeszcze na tym ¶wiecie anio³y. S± nimi i, którzy w ciemne ¿ycie innych wznosz± promieñ s³oñca, iskierkê rado¶ci z raju" ____ "Ludzie s± jak wiatr. Jedni lekko przelec± przez ¿ycie i nic po nich nie zostanie, drudzy dm± jak wichry, wiêc zostaj± po nich serca z³amane, jak jakie¶ drzewa po huraganie. A inni wiej± jak trzeba Tyle, ¿eby wszystko na czas mog³o kwitn±æ i owocowaæ. I po tych zostaje piêkno naszego ¶wiata..." Krystyna Siesicka ![]() [color=white]"Rozpaczliwie usi³uj±c odci±gn±æ uwagê krewnych od swojego stanu cywilnego, zdoby³a siê w ostatnim odruchu obronnym na zainteresowanie kondycj± proboszczowskiego kurnika. -To... osobiste?- zapyta³a, trzymaj±c pó³misek jaj i patrz±c w poczciwe oblicze kuzyna. Cisza pog³êbi³a siê. -No nie, osobiste to raczej nie...-chrz±kn±³ niewyra¼nie ksi±dz Wojtek. Cholera, cholera!-jêknê³a w duchu Gra¿ynka.-Tych jaj tam jest z piêtna¶cie". Kocham twojego wujka, Ewa Janczewska ![]() |
|
|
|
| Kendra |
Dodany dnia 20.08.2008 22:32
|
A--> 6 N-->3 P-->3= O-->4 The only one to kiss. The only one to hold. The only one to LOVE. *^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^* ![]() |
|
|
|
| HermionaBlack |
Dodany dnia 20.08.2008 22:47
|
![]() Postów: 135 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 1859 Ranga: ¦wietny czarodziej Data rejestracji: 23.09.07 |
A- 5 N- 4+ (kojarzy mi siê z jednym z Króliczków Playboya, te¿ tak mia³a na imiê, w zasadzie MA ) P- 4 O- nie znam, ale tak ze ¶redniej mniej wiêcej 5- |
|
|
|
| Kendra |
Dodany dnia 21.08.2008 11:54
|
A-->6 N-->5= P-->4 (nie ma - te¿ oruginalnie )O--> nie znam, dajê 5 The only one to kiss. The only one to hold. The only one to LOVE. *^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^* ![]() |
|
|
|
| HermionaBlack |
Dodany dnia 21.08.2008 12:18
|
![]() Postów: 135 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 1859 Ranga: ¦wietny czarodziej Data rejestracji: 23.09.07 |
Nie ma podpisu? Przecie¿ jest, tylko nie w³±czy³am do posta Wystarczy wej¶æ na mój profil *** -To bardzo wzruszaj±ce, Severusie -powiedzia³ z powag± Dumbledore. -A wiêc w koñcu dojrza³e¶ do tego, by przejmowaæ siê losem tego ch³opca? -Jego losem? -wykrzykn±³ Snape. -Expecto patronum! [...] -Przez te wszystkie lata?... -Zawsze... |
|
|
|
Potteroholiczka |
Dodany dnia 21.08.2008 12:22
|
![]() Postów: 715 Dom: SlytherinPunkty: 1525 Ranga: ¦wietny czarodziej Data rejestracji: 09.04.08 |
HermionaBlack: A - 4 N - 3+ P - 5 [szkoda ¿e nie jest kolorowy... ]O - 5 [Za Gryffindor! x] |
|
|
|
mimid |
Dodany dnia 21.08.2008 16:50
|
![]() Pochwa³y: 2 Postów: 1285 Dom: SlytherinPunkty: 2614 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 07.05.07 |
A - 4+ N - 2+ P - 3 O - 3 |
|
|
|
| Kendra |
Dodany dnia 21.08.2008 16:59
|
A-->5 N-->5+ P-->2 O-->3 The only one to kiss. The only one to hold. The only one to LOVE. *^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^* ![]() |
|
|
|
mimid |
Dodany dnia 21.08.2008 17:05
|
![]() Pochwa³y: 2 Postów: 1285 Dom: SlytherinPunkty: 2614 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 07.05.07 |
A - 3 N - 3 P - 3 O - 2+ D
|
|
|
|
Mistrzyni_Afrytow |
Dodany dnia 21.08.2008 18:35
|
![]() Pochwa³y: 1 Postów: 461 Dom: RavenclawPunkty: 702 Ranga: Prefekt Ravenclawu Data rejestracji: 04.03.08 |
A - 4+ N - 5++ P - 3 O - Mimo, ¿e Ciê nienawdzê i kocham równocze¶nie i zas³ugujesz na pa³kê, to jednak bêdê bardzo obiektywna i dam Ci 6+++ ;* "Powsta³em z nico¶ci, obra³em drogê ku wolno¶ci..."
Bóg mu ju¿ nie ufa Nie dotrzyma³ obietnicy Nie stoi w szeregach anielskich Sta³ siê nikim Sta³ siê cz³owiekiem. ![]() Mam maniê: To ci±g³e s³ów kompletowanie. Tak by³o, jest i tak zostanie... ![]() Focusmok, Magik[*], Rahim - Paktofonika Do tych nale¿y jutrzejszy dzieñ, Co nowych ³akn± zdobyczy. Kto siê usuwa w ciszê i cieñ, Ten siê do ¿ywych nie liczy. A. Asnyk Mówimy NIE stereoptypom. Nie rozmawiam z osobami poni¿ej 150 IQ^^ Nie napiszê "Pisze Poprawnie Po Polsku", bo to chyba widaæ. Gra pozorów. To co¶ co lubie. Chcesz mnie poznaæ? Powodzenia... Wiesz co siê liczy? ![]() Dew neh loh moh na wszystkich zatwardzia³ych w swych przekonaniach. Dam ci jedno takie s³owo i jeden taki dzieñ Mam ogieñ który p³onie i rozrywa cieñ, Znam chwile co jak nó¿ przecinaj± sznur, Dam ci jedno takie s³owo które zburzy mur... Odciêli anio³om skrzyd³a bo dawa³y wolno¶æ. Odarli z ich szat gdy¿ za piêkne by³y. Obrzucili je b³otem bo bia³± skórê mia³y Teraz stoj± Ranne, nagie, brudne lecz nadal doskona³e... ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ "Bo nie si³a lecz charakter daje nam przewagê..." Marcelina Bekeczna Adrian Agnieszka Angela Burzowa Chmurka^^ Clover Dominika Karolina Krzysiu Madzia Marta Micha³ Natalia Ola Sebastian To nie lista przyjació³. To osoby, które na d³ugo utkwi± w mej pamiêci... =* ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ![]() Bo ja jestem Bogiem U¶wiadom to sobie Ty te¿ jeste¶ Bogiem Tylko wyobra¼ to sobie S³yszysz s³owa od których w³os je¿y siê na g³owie... O rany rany Jestem niepokonany $skromny i bystry $Szczery do bólu $¯e a¿ przezroczysty $W pe³ni poczytalny $Za czyny swe odpowiedzialny $Jak Ty nieprzemakalny $Wyprzedza ¶wiat realny $Da przep³yw momentalny, Energiê, cios werbalny $Eksperymentalny $W sposób niekonwencjonalny g³oszê tre¶ci, s³uchaj proszê $Trafiam ciê w punkt centralny $Wiedz ¿e niepewno¶ci sp³oszê $Gniew boski jest nieobliczalny $Unoszê ciê, bo z góry widok kapitalny.... $Widzê, widzê, widzê. Wiêcej wiem wiêcej. Tak to jest mniej wiêcej $ Lekko jak hel nape³niam trwog±, i zapewniam jak wrogom kontakt z pod³og±. Tw± dozgonn± chêæ dorównania swym bogom ![]() Bo¿e, ludzie starzej± siê, marzenia nikn± Ja chce tylko swoim bliski zapewniæ wszystko. Mam jedn± sprawê ca³kiem osobist± Czasem ju¿ nie potrafiê ¿yæ z t± my¶l± To czego pragnê od lat to dla mnie wszystko Bo¿e, my¶lê ¿e mogê nazwaæ to modlitw±... Co przysz³o odejdzie, upadnie co powsta³o Jutro bêdzie du¿o tego czego dzi¶ jest ma³o Ja i ¶wiat t± ca³o¶æ mam I co by siê nie dzia³o dalej gram Oddajmy ho³d Królowi polskiego Hip-Hopu. Magik - Ha I Pe Ha O Pe bez reszty oddany... http://pl.youtube.com/watch?v=LUMULYGN710&feature=relatedjestem jebanym debilem - Kto¶ tu mi siê na profil w³ama³, MIMID! |
|
|
|
Clover |
Dodany dnia 21.08.2008 19:00
|
![]() Pochwa³y: 2 Postów: 3182 Dom: GryffindorPunkty: 3380 Ranga: ¦wietny czarodziej Data rejestracji: 14.05.07 |
Pierniczek: A- 4 [Z tych, które zmniejszy³a Ci E-Vaire ten chyba najmniej mi siê podoba ;). Najlepszy by³ ten z ksiê¿ycem (?)] N- 5 P- 6 O- 6+ [Ach, jak ja Ciê dawno nie wdzia³am ;*] Edytowane przez Clover dnia 21.08.2008 19:01
Oferuj pomoc tylko wtedy, kiedy mo¿esz to spe³niæ, bo ma³o rzeczy gorszych jest od czczych obietnic. B±d¼ dumny, id¼ z prawd± przez ¿ycie, b±d¼ rozumny - to pozwala byæ na szczycie. |
|
|
|
| Ginny_Potter-Weasley |
Dodany dnia 21.08.2008 19:19
|
![]() Postów: 9 Dom: Brak przydzia³u Punkty: -50 Ranga: Irytek Data rejestracji: 08.08.08 |
Clover A-3- ( nie podchodzi mi) N-5 P-5 O-4 Jestem , jak Voldemort-Niezniszczlna , ale kiedys sie zlamie
Jestem jak ¶miercio¿erca-gotowa s³u¿yæ jednemu na wieki Jestem jak Avada-lepiej mnie nie spotkaæ... |
|
|
|
| Nacia |
Dodany dnia 21.08.2008 20:45
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Pochwa³y: 1 Postów: 3664 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 3252 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 27.08.07 |
Ginny_Potter-Weasley A - nie wiem czemu, ale bardzo mi siê podoba. Chyba Bonnie ³adnie wysz³a. Nie chyba! Na pewno! 5N - 1. P - 3... nie, 2 , za ten Gryffindor! O - 3 Life is wasted on the living ![]() |
|
|
|
| Podziel siê z innymi: |
|
| Przejd¼ do forum: |

Nadal czujê siê na 17 lat, a ju¿ 26 na karku 

Gryffindor
Anix Malfoy
Slytherin

)
Ravenclaw