Logowanie
Facebook
Shoutbox
Wspó³praca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjêcie
Zobacz temat
|
Naj¶mieszniejszy moment
|
|
| madzia777 |
Dodany dnia 10.07.2008 23:55
|
![]() Postów: 48 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 104 Ranga: Uczeñ Hogwartu Data rejestracji: 31.03.08 |
Bezapelacyjnie naj¶mieszniejszy moment to rozmowa harrego z cho o balu. http://www.wrzuta...CXhZLMjdS/ Nie wiem czemu, ale ¶mieszy mnie równie¿ jak harry siê k³óci³ z seamusem w V czê¶ci filmu (motyw proroka i matki) http://www.wrzuta...Bl6ZSaILs/ |
|
|
|
Werka3481 |
Dodany dnia 03.04.2013 12:16
|
![]() Ostrze¿enia: 2 Pochwa³y: 5 Postów: 73 Dom: SlytherinPunkty: 383 Ranga: Najsprytniejszy wsród ¦lizgonów Data rejestracji: 02.01.12 |
Zabawne by³o jak Hagrid pokazywa³ Harry'emu smoki z tym tekstem: -Hagrid ty siê uczesa³e¶. -A co? Cholibka, nawet sobie grzebieñ kupi³em w kiosku. Oraz w Komnacie Tajemnic, zaraz po tym jak Lockhart straci³ pamiêæ: -Dziwne miejsce. Mieszkasz tu? W Czarze Ognia jak Ron tañczy³ z profesor McGonagall ;D oraz jak bli¼niakom wyros³y brody i jak Moody zamieni³ Malfoya w fretkê Na Mistrzostwach ¶wiata w Quidditchu z tym tekstem "Krum ja ciê kocham..." "Zag³uszanie bólu na jakiœ czas sprawia, ¿e powraca ze zdwojon± si³±"
|
|
|
|
HeartWave |
Dodany dnia 03.04.2013 13:10
|
![]() Postów: 1 Dom: HufflepuffPunkty: 5 Ranga: Mugol Data rejestracji: 27.05.12 |
Mnie siê teraz przypominaj± dwie sytuacje jedna z Zakonu Feniksa jak Harry i Cho poszli na randkê do kawiarni - zawsze mnie to ¶mieszy ten amorek i konfetti. Druga sytuacja to komentowanie Luny meczu w Ksiêciu Pó³krwi )
|
|
|
|
Lapa15 |
Dodany dnia 04.04.2013 20:25
|
![]() Pochwa³y: 19 Postów: 2670 Dom: GryffindorPunkty: 20150 Ranga: Niezwyciê¿ony mag Data rejestracji: 01.12.12 |
Sporo tego by³o. Draco zamieniony w tchórzofretkê, Hermiona uderzaj±ca Dracona w twarz... ..Ron budzi siê w nocy i mówi: -pajaki,paj±ki,chca ¿ebym stepowa³,ja nie chce stepowaæ. Harry: -No to im to powiedz -Tak zaraz im powiem,jutro mim powiem.... Dok³adnie. Tego nie mo¿na pomin±æ. Mnie siê jeszcze podobalo jak Syriusz w WA mówi do Snape'a:"Dlaczego nie pójdziesz do zamku pobawiæ siê swoimi eliksirami? To te¿ by³o ¶mieszne. ![]() *** Moje wewnêtrzne oko tu cierpi *** |
|
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 04.04.2013 21:20
|
![]() Pochwa³y: 39 Postów: 3422 Dom: HufflepuffPunkty: 36829 Ranga: Harrych ¶wi±t! Data rejestracji: 14.05.09 |
Nie jestem fank± fllmów, ale naj¶mieszniejsze momenty by³y w 6 czê¶ci: - jak Harry jest z Hermion± w bibliotece i ona mu mówi, ¿eby zaprosi³ w koñcu jak±¶ dziewczynê na przyjêcie do ¦limaka. Ostrzega go te¿, ¿e Romilda szykujê siê na niego z eliksirem mi³osnym bo my¶li, ¿e jest Wybrañcem i Harry tak ¶miesznie jej odpowiada, ¿e on przeciez jest Wybrañcem. (tja, tu to nie brzmi tak ¶miesznie ;d) - jak Harry spotyka Slughrna w cieplarni i ten sie o co¶ go pyta i Harry jako¶ zabawnie mu odpowiada. no. ![]() Christian. ![]() Bo liczy siê to, co masz w ¶rodku. ![]() Ale czasami warto za³o¿yæ maskê. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikujê jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszê fanficka ducha, ¿e tak to ujmê, czyli takiego, którego nie ma" "po czê¶ci trudny jêzyk wynika z za³o¿eñ p³omieñ odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzêdniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartê I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
|
Cordiale |
Dodany dnia 13.04.2013 15:02
|
![]() Pochwa³y: 9 Postów: 1254 Dom: SlytherinPunkty: 9381 Ranga: Dystrybutor s³odyczy Weasleyów Data rejestracji: 11.04.13 |
W drugiej czê¶ci jak bli¼niacy Fred i George Weasley'owie krzyczeli: "- Przej¶cie dla dziedzica Slytherina, potê¿nego, czarnoksiê¿nika! - krzycza³ Fred. Percy by³ wyra¼nie zgorszony takim zachowaniem. - To wcale nie jest powód do ¶miechu - skarci³ ich za którym¶ razem. - Zje¿d¿aj, Percy - powiedzia³ Fred. - Harry siê ¶pieszy. - Tak, zasuwa do Komnaty Tajemnic na fili¿ankê herbaty ze swoim jadowitym s³ug± - doda³ George, chichoc±c." Edit. yersinia napisa³(a): Ludzie, czytajcie uwa¿nie co komentujecie... temat jest o ¶miesznych momentach W FILMACH, nie w ksi±¿kach. Niestety przykro mi stwierdziæ, ¿e filmów nie ogl±da³am ;c Jedynie co to pi±t± czê¶æ do czasu gdy Fred i George puszczali te fajerwerki (?) aby zwróciæ na siebie a nie na Harry'ego uwagê :3 Edytowane przez Xeri dnia 30.10.2013 20:58
"Dobra, marudo, nie marud¼ ju¿ tak, bo zamarudzisz mnie na ¶mieræ." ![]() http://www.youtube.com/watch?v=dLhFDYQHDQY |
|
|
|
Portugas |
Dodany dnia 26.04.2013 17:40
|
![]() Ostrze¿enia: 2 Pochwa³y: 6 Postów: 1255 Dom: HufflepuffPunkty: 6535 Ranga: Pomocnik Filcha Data rejestracji: 08.03.13 |
Zgadzam siê z Sheeby, poniewa¿ bli¼niacy byli takimi kawalarzami i uwielbiali robiæ to co robili, bo dla nich chwila bez wkrêcania kogos by³a by chwil± stracon±. Nie by³o wed³ug mnie za du¿o scen "¶miesznych" ja bym powiedzia³, ¿e ¿adna scena w ¿adnym filmie czy ksi±¿ce ( nie licz±c tych z bli¼niakami) Edytowane przez Portugas dnia 26.04.2013 17:50
kocham juliettê115 Przez pomy³kê zrobi³em to specjalnie. ![]() Ach, ta £apka ![]() ![]() ![]() Portugas - jedyny u¿ytkownik, na którego ma oko nawet Krico ![]() Wszyscy jeste¶my ¿yrafami, które urodzi³y siê nad przepa¶ci± :zyrafa: ~ Nior ^^ ![]() ![]() |
|
|
|
yersinia |
Dodany dnia 26.04.2013 19:08
|
![]() Pochwa³y: 4 Postów: 328 Dom: GryffindorPunkty: 3481 Ranga: ¦wietny czarodziej Data rejestracji: 29.07.11 |
Mi osobi¶cie podoba³a siê scena z Feliksem, o wiele bardziej, ni¿ w ksi±¿ce, by³aby na pierwszym miejscu w rankingu w tym temacie. Tak samo, kiedy Ron naæpa³ siê eliksirem mi³osnym. Sposób, w jaki Hermiona powiedzia³a "What an idiot" w pierwszej czê¶ci albo kiedy zdzieli³a Harry'ego gazet± po g³owie. Na pewno by³o tego wiêcej, ale to by³y pierwsze, które przysz³y mi do g³owy. No, jest jeszcze jedna, ale to akurat zas³uga t³umaczenia w jednym kinie i mojego specyficznego poczucia humoru - kiedy Slughorn wyla³ piwo kremowe na Hermionê i jego jedyn± reakcj± na to by³o, cytujê: "Woda na pok³adzie, Granger!" (przynajmniej tak to przet³umaczyli w kinie). Nie wiem dlaczego ten tekst tak mnie rozwali³, ale trzês³am siê jeszcze przez kilka scen do przodu, potem parê razy w trakcie filmu i jeszcze ca³± drogê z kina na dworzec. |
|
|
|
Ana_Black |
Dodany dnia 23.06.2013 14:12
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Pochwa³y: 8 Postów: 4391 Dom: GryffindorPunkty: 24016 Ranga: Niezwyciê¿ony mag Data rejestracji: 06.02.10 |
Najbardziej rozwali³o mnie jak w Wiê¼niu Azkabanu do pokoju Harry'ego chcia³a wej¶æ sprz±taczka i "ryknê³a" na ni± Potworna Ksiêga Potworów: "-To ja przyjdê pó¼niej!" I jeszcze nadmuchanie ciotki Marge, zamiana Malfoya w tchórzofretkê, Ron pod wp³ywem eliksiru mi³osnego, Hagrid i Slughorn na pogrzebie Aragoga, jak Mapa Huncwotów zaczê³a obra¿aæ Snape'a i tekst Remusa we Wrzeszcz±cej Chacie: "-K³ócicie siê jak stare, dobre ma³¿eñstwo!" Krzywo³ap zabieraj±cy ucho dalekiego zasiêgu (jedyny ¶mieszny moment w ca³ym ZF). Harry zapraszaj±cy Cho na bal. No i paj±ki ka¿±ce Ronowi stepowaæ w jego ¶nie. : Edit: Jeszcze bli¼niacy po za¿yciu eliksiru postarzaj±cego w CO. Edytowane przez Ana_Black dnia 24.06.2013 13:27
![]() Loki: Do¶æ tego! Wszyscy stoicie ni¿ej ode mnie! Patrzysz na boga, szkaradny stworze! I nie godzê siê, aby pomiata³ mn±... Hulk: Wielki mi bóg. ![]() ![]() Hulk ziewaæ ~ £apa ![]() Uwielbiam te¿ jak dostajesz sza³u i zamieniasz siê w tê wielk± zielon± bestiê.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zdradzê ci moj± tajemnicê. Zawsze jestem z³y. ![]() ![]() Nie¼le. Chc± mnie zamkn±æ w metalowym pudle i zanurzyæ w wodzie. Nie. Jest gorzej ni¿ my¶la³em. ![]() No bo czym jeste¶my? Zespo³em? Nie, nie, nie. Mieszank± wybuchow± nios±c± chaos. *** ![]() Nie b±d¼ jeleñ, nie fikaj. ![]() Matka wie ¿e ukrad³e¶ jej szaty? ![]() - Jarvis, znasz przypowie¶æ o Jonaszu? - Traktowa³bym j± raczej jako metaforê. - Thor walczy na 6. - Nie zaprosi³ mnie? ![]() Co, stawali¶cie na siusiu? ![]() Niech wyskakuje z ciuchów. Przenoszê imprezê do was. ![]() We¼ mnie nie strasz. Co to by³o, robi³ mi usta usta? ![]() Phil? Ale on ma na imiê Agent! ![]() J.A.R.V.I.S: Dostêpne 400% mocy. Iron-Man: Dziêki. ![]() Nie gniewam siê, p±czuszku. Masz niez³y prosty. ![]() Ta wied¼ma miesza ci w g³owie. Jeste¶ od niej silniejszy, m±drzejszy. Jeste¶ Banner. ![]() On jest szefem. Ja tylko za wszystko p³acê, wszystko budujê i dbam ¿eby¶my byli cool. ![]() Stark! Potrzebny jest plan ataku! Mam plan: atakowaæ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *** ![]() - Ja bym sobie odpu¶ci³a, to faceci nie z tego ¶wiata, bogowe czy co¶. - Bóg jest tylko jeden! I g³owê dam, ¿e tak siê nie ubiera. ![]() - No jasne. Z³oty ch³opiec w z³otej zbroi. Co zostanie jak j± zdejmiesz? - Geniusz, miliarder, playboy, filantrop. A co? (...) A kto jest [prawdziwym bohaterem]? Ty? Jeste¶ wynikiem eksperymentów na ludziach. Tyle w tobie bohatera, ile zmie¶ci³o siê do probówki. *** Zabijesz mnie? Ustaw siê w kolejce. ![]() Kto znajdzie ten m³ot i oka¿e siê go godny posi±dzie moc Thora. ![]() Thor: Loki mo¿e i jest nieobliczalny, ale jest Asgardczykiem i moim bratem. Natasha: Zabi³ 80 ludzi w ci±gu dwóch dni. Thor: By³ adoptowany. - Nie bêdê z tob± walczy³ bracie. - Nie jeste¶my braæmi. ![]() Piek³o rozbrzmiewa jêkami jego ofiar. ![]() - O, kontratakuj±. - No wiesz, m³odzi s±. - Do stu piorunów, szanuj mowê ojczyst± - D³ugo mi tego nie wybacz±. ![]() To bardzo, bardzo ciekawa teoria, ale ja mam prostsz±. Nie jeste¶cie godni. ![]() - A jakby wsadziæ m³ot do windy? Uniesie j±. - Winda nie jest godna. ![]() Zobaczy³em co¶ we ¶nie. Muszê to wyja¶niæ. Tutaj siê nie da. ![]() - Jak tam kosmos? - Kosmos ma siê dobrze. ![]() - I my¶lisz, ¿e mo¿esz mi zaufaæ? - Nie ufam ci. Matka ci ufa³a. W przesz³o¶ci. Nawet mimo naszych ci±g³ych sporów. Zawsze mia³a nadziejê, ¿e gdzie¶ w tobie nadal jest iskierka mojego brata. Ta nadzieja ju¿ nie istnieje i ju¿ ciê nie chroni. ![]() Mojego ¿ycia... Tato, nie nadajê siê na króla. Bêdê broniæ Asgardu i innych ¶wiatów do ostatniego tchu... ale nie mogê tego robiæ z tronu. Mimo swego szaleñstwa Loki rozumia³ w³adzê w taki sposób, jakiego ja nigdy nie osi±gnê. *** ![]() O nie, bêdê ¿y³ wiecznie i bêdê ca³y z plastiku. ![]() ![]() Kto oka¿e siê godzien moc m³ota posi±dzie. Bez jaj, stary, to sztuczka. ![]() Rekalibracja kognitywna... Zdzieli³am ciê w czaszkê ![]() Mam go spowolniæ? Czy wy¶lesz mu wiêcej sparingpartnerów? ![]() Lepiej wydaj rozkaz, bo zaczynam mu kibicowaæ. ![]() Have you ever had someone take your brain and play? Pull you out and stuff something else in? Do you know what it's like to be unmade? ![]() Przerabia³em hipnozê. Nie lubiê. *** Stoimy w obliczu globalnej katastrofy. ![]() Hej malutki. S³onko ju¿ zachodzi. ![]() Cicho blaszak, ja nie mam rakiety w ty³ku. ![]() - Steve nie lubi takiego s³ownictwa. - A kopn±æ ciê w t±... ![]() Nie jest taki z³y, tylko trochê nerwus. Drugiego takiego nie ma na ca³ym ¶wiecie. Wszyscy lubi± wygrywaæ, a ten mój facet robi co mo¿e by walki unikn±æ, bo wie ¿e walkê wygra. ![]() - Co ci siê ¶ni³o? - ¯e jestem Avengersem, ¿e jestem kim¶ wiêcej ni¿ tylko pos³uszn± maszynk± do zabijania. ![]() Kocha to siê dzieci, ja mam u niego d³ug. *** ![]() ![]() *** ![]() ![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *** ![]() Wst±p do T.A.R.C.Z.Y, poznaj dalekie kraje, niezwyk³ych ludzi... i zabij ich. ![]() ![]() Ja siê nie pocê. Ja b³yszczê. ![]() Thor móg³by choæ raz przys³aæ boga sprz±tania po sobie. Na pewno ma jak±¶ magiczn± miot³ê. ![]() ![]() Zawsze nosisz whisky? ![]() Ten dom mia³ wytrzymaæ si³ê Hulka. ![]() - Jak nas znale¼li? - Zaprosi³em ich. ![]() Nie poddam siê. Odzyskam Skye i T.A.R.C.Z.Ê, ale jeep od Eddiego to za ma³o. ![]() Nasza kiepska opcja. Grant Ward. *** ![]() Bez ciebie nie ma T.A.R.C.Z.Y. ![]() - S³u¿ysz Coulsonowi czy T.A.R.C.Z.Y? - To to samo. ![]() Kogo jak kogo, ale Coulsona nie zlikwidujesz. ![]() Dyrektor T.A.R.C.Z.Y zawsze ma tajemnice. *** Nie wierzê w strach. Wierzê w zaufanie. ![]() ![]() ![]() ![]() *** ![]() ![]() I was able to hack S.H.I.E.L.D. from my van. You're gonna show me something new. ![]() Nie by³am w waszym durnym "S.H.I.E.L.D. Hogwarcie". ![]() ![]() *** ![]() ![]() Nie jestem dobrym cz³owiekiem, Skye. ![]() Long time to see. ![]() Jestem Agent Grant Ward. ![]() *** ![]() ![]() ![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() *** ![]() Je¶li to jeszcze aktualne, to poproszê tego drinka. ![]() - ¯o³nierzyk. Postaæ nie z tej epoki. Ale za to z tej planety. ![]() Nigdy nie chcia³em tronu. Chcia³em byæ równym tobie. ![]() - A ty co? B³yskawic siê boisz? - Nie darzê mi³o¶ci± tego, co zwiastuj±. - Chcesz zabraæ mi ukochan± planetê w odwecie za rzekom± zniewagê? Nie. Sprawujê nad ni± opiekê. - No rzeczywi¶cie, wspaniale siê ni± opiekujesz. Ludzie wy¿ynaj± siê milionami, a ty palcem nie kiwniesz. Zaprowadzê tu porz±dek. Kto mnie powstrzyma? ![]() - Jeste¶ potworem. - O nie. Potwór jest w¶ród was. - A, Banner. To twój plan. ![]() ¯e urodzi³em siê by zostaæ królem. ![]() No dobrze. To mo¿e wolisz kogo¶ ze swoich nowych przyjació³? Wydaje siê, ¿e jeste¶ do nich podobny. No i to jest o wiele lepsze! Mój strój jest taki sobie. Ale ile niesie ze sob± cnót! Jaki¿ to wielki zaszczyt! Czujê, ¿e a¿ szalejê od sprawiedliwo¶ci. Chcesz us³yszeæ mowê o prawdzie, honorze i patrioty¼mie? Bo¿e chroñ Amer... Zaufaj mojemu gniewowi. Nie zrobi³em tego dla niego. Uuuu. A by³a ju¿ na wyci±gniêcie rêki. Dziêki Tesseractowi mogli¶cie mieæ w³adzê, nieograniczon± moc. A wy co? Ciep³o i ¶wiat³o dla wszystkich ludzi? Dopiero przekonacie siê, co znaczy prawdziwa w³adza. ![]() Przynoszê wam dobr± nowinê. Czeka was wyzwolenie. *** ![]() ![]() ![]() ![]() *** ![]() Nie mia³em prawa ciê winiæ. Wiem, ¿e chcia³e¶ mi pomóc, chroniæ mnie. Od tego s± przyjaciele. Mo¿emy ¿yæ z godno¶ci± - nie mo¿emy z ni± umrzeæ. Cz³owiek jest najgorszym ¼ród³em prawdy o sobie. Wszystko siê zmienia. To nie znaczy, ¿e na lepsze. Trzeba sprawiæ, by by³o lepiej. Nie mo¿na tylko gadaæ i mieæ nadziejê, ¿e samo siê poprawi. |
|
|
|
zuzanna100 |
Dodany dnia 09.07.2013 12:32
|
![]() Pochwa³y: 1 Postów: 26 Dom: HufflepuffPunkty: 919 Ranga: Wzór do na¶ladowania Data rejestracji: 19.01.12 |
MonikaWeasley te¿ roz¶mieszy³ mnie ten moment Haha i jeszcze ta mina Harry'ego w tamtej chwili - jakby by³ naæpany ale jeszcze nie wiem czemu roz¶mieszy³a mnie scena w HP i I¦ jak Ron wróci³ do Harry'ego i Hermiony i da³ Harry'emu t± ró¿czkê, któr± zabra³ szmalcownikowi, a Harry u¿y³ zaklêcia rozpalaj±cego na ¶wieczkê, ¿eby j± wypróbowaæ, a ona tak buchnê³a ogniem nie mog³am z tego wyrobiæ Prawdziwa magia ukryta jest wg³êbi cz³owieka i potrzeba mocnego uczucia, aby j± stamt±d uwolniæ.
|
|
|
|
Penelope |
Dodany dnia 10.07.2013 14:47
|
![]() Pochwa³y: 13 Postów: 1729 Dom: RavenclawPunkty: 17625 Ranga: Poraniona Data rejestracji: 27.02.08 |
Mnie zawsze bardzo ¶mieszy³ moment z HP i KF, jak Snape przepytuje Harrego na pierwszej lekcji eliksirów i Hermiona zg³asza siê do odpowiedzi co chwilê wy¿ej podnosz±c rêkê
|
|
|
|
Karolou |
Dodany dnia 10.07.2013 16:21
|
![]() Pochwa³y: 1 Postów: 4 Dom: SlytherinPunkty: 64 Ranga: Uczeñ Hogwartu Data rejestracji: 10.07.13 |
Mnie te¿ siê bardzo podoba³a ta scena z HP i KP, a tak¿e kiedy Harry i Ron zaczêli siê biæ o podrêcznik do eliksirów Albo jeszcze roz¶mieszy³ mnie pogrzeb Aragoga Podoba³a mi siê jeszcze ta scena z HP i WA, w której z wierzby bij±cej spad³ jeden listek, a potem od razu wszystkie pozosta³e.
|
|
|
|
emma-watson_ |
Dodany dnia 10.07.2013 18:19
|
![]() Postów: 2 Dom: HufflepuffPunkty: 50 Ranga: Uczeñ Hogwartu Data rejestracji: 09.08.11 |
Kilka takich by³o ;p Pogrzeb Aragoga, w³a¶ciwie to ogólnie sceny z Felixem, Ron upity eliksirem mi³osnym, w ogóle Ron i te jego miny, niektóre teksty Lockharta ;D Nie pamiêtam ich wszystkich ale trochê siê u¶mia³am. A i jeszcze ta mina Harry'ego pod koniec I¦ cz. 2 jak siê u¶miecha³ jakby by³ naæpany
|
|
|
|
Upadly Aniol |
Dodany dnia 14.04.2014 01:19
|
![]() Ostrze¿enia: 3 Postów: 641 Dom: HufflepuffPunkty: 4098 Ranga: Sprzedawca prac domowych Data rejestracji: 10.03.14 |
Dla mnie w tych filmach okazji do ¶miechu jest jak na lekarstwo. Lepsza zabawa mo¿e siê zdarzyæ na stypie, ni¿ podczas ogl±dania ¿a³osnych ekranizacji. Bli¼niaki mnie nie ¶miesz± ( sceny z ich udzia³em podobnie ). Filch ? Nie. Brak Irytka robi swoje. Luna ? Te¿ nie. Chyba jak na stypie Aragoga Hagrid i Slughorn chlaj± i ¶piewaj± jak na melinie po wyp³acie. No i ta rybka^^. ![]() ![]() |
|
|
|
Anciol |
Dodany dnia 14.04.2014 02:04
|
![]() Pochwa³y: 10 Postów: 1288 Dom: RavenclawPunkty: 21527 Ranga: Niezwyciê¿ony mag Data rejestracji: 11.08.13 |
No muszê siê zgodziæ, ¿e te filmy by³y ma³o ¶mieszne. To chyba troche przykre, ¿e najwiêkszy ubaw by³ ze stypy Aragoga ;D Dobre by³o jeszcze ,,jestem wybrañcem" w bibliotece w KP. To moim zdaniem w ogóle najlepszy film. A tak to tylko takie epizodyczne smaczki... Brzydka marynara Harry'ego w ZF - beka Cedrik, który zeskakuje z drzewa w CO - beka Harry zapluwa siê jak widzi Cho - beka ¦miech Voldemorta po ,Harry Potter nie ¿yje' - beka Harry tañczy z Hermion± w I¦ - beka Harry nadmucha³ ciotkê - Dudley siedzi i wpiernicza przed telewizorem - beka ;D Bardzo szkoda, ¿e nie ma tak na prawdê fajnych dialogów. Nie potrafiê wam zacytowaæ dobrego tekstu z tych 7 filmów ;/ Bardzo tego brakuje jak siê pomy¶li o ksi±¿ce Edytowane przez Anciol dnia 14.04.2014 02:10
Jeg elsker Seferyn fordi han også elsker norsk ^^ <3 Wiersz autorstwa ³o¶ka <3 Anciolu, piêkny i wspania³y, kim¿e ja przy Tobie jestem, taki niedojrza³y... Spójrz w oczy me, jak lekki wiatr, pieszcz± Ciê. Odpowiedz na to pytanie, czy ¿ycie razem nam dane? Oddaj mnie rentê swê*, a szepnê Ci do ucha, Kocham Ciê! *rentê swê - u¿yte tu celowo ,,Twój artyku³ zosta³ odrzucony przez administratora Sann dnia 22.01.2014 16:43. Powód odrzucenia: Nie bêdê tego sprawdzaæ. I ch*j! ;D" ![]() ![]() |
|
|
|
Majka11 |
Dodany dnia 14.04.2014 14:09
|
![]() Pochwa³y: 3 Postów: 131 Dom: RavenclawPunkty: 1830 Ranga: ¦wietny czarodziej Data rejestracji: 24.06.13 |
Z pewno¶ci± szata wyj¶ciowa Rona. Przypomina³a mu jak±¶ tam ciotkê. McGonagal my¶la³a, ¿e to sukienka.:lol: . Jeszcze ¶mieszny by³ Ron jak najad³ siê mi³osnych czekoladek.Hihihi. Dobre by³o jeszcze ,,jestem wybrañcem" w bibliotece w KP. To moim zdaniem w ogóle najlepszy film. Zgadzam siê. ,,Somewhere, between the sacred silence and sleep, Disorder, disorder, disorder." -System of a Down ,,Toxicity" ![]() |
|
|
|
Hikari |
Dodany dnia 25.05.2014 11:07
|
![]() Postów: 35 Dom: HufflepuffPunkty: 76 Ranga: Uczeñ Hogwartu Data rejestracji: 09.05.14 |
Ooo tak, scena z Felixem by³a ¶wietna : ). Podobnie jak scena, gdzie Ron wypi³ eliksir mi³osny i patrzy³ ma¶lanymi oczkami w ksiê¿yc. Mnie jeszcze podoba³o siê, jak Moody zamieni³ Malfoy'a w fretkê, potem biega³ za nim dooko³a drzewa, a na koniec pokaza³ McGonagall jêzyk . Mniama³yga: Cukru?
Marcowy Zaj±c: Poproszê. (Cukier wpada do fili¿anki). Siê rozciapcia³! Skazeusz: Jeste¶cie nienormalni! Marcowy Zaj±c: Bóg zap³aæ! |
|
|
|
ania potter |
Dodany dnia 29.05.2014 14:34
|
![]() Pochwa³y: 1 Postów: 1163 Dom: SlytherinPunkty: 10153 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 17.04.14 |
Jak Moody zamieni³ Malfoya w fretkê. Wtedy McGonagall pwiedzia³a: -co pan tutaj robi A na to moody : -Uczê. lights will guide you home and ignite your bones and i will try to fix you w Hogwarcie mo¿ecie mnie znale¼æ jako Anne Leishale ![]() ![]() |
|
|
|
Mistkey250 |
Dodany dnia 14.06.2014 19:36
|
![]() Pochwa³y: 1 Postów: 334 Dom: SlytherinPunkty: 4354 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 31.05.14 |
Jak dla mnie naj¶mieszniejszy moment by³ wtedy, kiedy Moody zamieni³ Draco w fredkê i McGonagall próbowa³a na niego nakrzyczeæ i on jej tak ¶miesznie jêzyk wytkn±³. My¶la³em, ¿e siê pop³aczê ze ¶miechu. Albo: Harry, dasz siê przelecieæ? ![]() Od cnoty Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wszechwiedzy Krukonów, chroñ nas Slytherinie. ![]() Always. ![]() Je¿eli zastanawiasz siê czy przegrasz, przegrasz na pewno ![]() - A wiêc niech zwyciê¿y lepszy - zawo³a³ szyderczo Deparnieux, a tym razem Halt odezwa³ siê: - Owszem, zamierzam zwyciê¿yæ. |
|
|
|
Regulus_Black |
Dodany dnia 09.07.2014 14:57
|
![]() Postów: 32 Dom: RavenclawPunkty: 94 Ranga: Uczeñ Hogwartu Data rejestracji: 05.07.14 |
Dok³adnie moment gdy Moody znêca siê nad Draco , i jeszcze gdy McGonagall zaczyna co¶ tam ju¿ gadaæ, a Moody tylko biegnie za ch³opakiem "Ty mi grozisz? Jak ja Ci opowiem historie o Twoim ojcu to..." .W ostatniej czê¶ci nawet rozbawi³o mnie jak Ron otwiera Komnatê Tajemnic i t³umaczy siê Hermionie "nie s³ysza³a¶ Harry'ego jak gada przez sen?" .I jeszcze w I czê¶ci Insygniów, na pocz±tku Moody wchodzi do domu Dursley'ów i by³ mniej wiêcej taki dialog: "-Harry jak Ty wyros³e¶, mówi nie pamiêtam kto ![]() -Taaak, chodz±ca ¶liczniotka, zamknijcie drzwi bo kto¶ go zabije, Moody" Rozwali³ mnie ten sarkazm. |
|
|
|
| Podziel siê z innymi: |
|
| Przejd¼ do forum: |

Nadal czujê siê na 17 lat, a ju¿ 26 na karku 

Werka3481
Slytherin
Hufflepuff
)

Gryffindor
Mnie siê jeszcze podobalo jak Syriusz w WA mówi do Snape'a:

ale jeszcze nie wiem czemu roz¶mieszy³a mnie scena w HP i I¦ jak Ron wróci³ do Harry'ego i Hermiony i da³ Harry'emu t± ró¿czkê, któr± zabra³ szmalcownikowi, a Harry u¿y³ zaklêcia rozpalaj±cego na ¶wieczkê, ¿eby j± wypróbowaæ, a ona tak buchnê³a ogniem 
Ravenclaw