Logowanie
Facebook
Shoutbox
Wspó³praca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjêcie
Zobacz temat
|
Który film najlepszy?
|
|
polskifan |
Dodany dnia 23.10.2015 21:41
|
![]() Postów: 3 Dom: RavenclawPunkty: 9 Ranga: Mugol Data rejestracji: 23.10.15 |
Wiêzieñ Azkabanu równie¿ mi siê spodoba³ miêdzy innymi z powodu Remusa Lupina który by³ najciekawszym nauczycielem OPCM we wszystkich czê¶ciach Harry'ego Pottera. Bardzo lubiê te¿ Zakon Feniksa chocia¿ du¿o rzeczy opisanych w ksi±¿ce w tej czê¶ci nie by³o to i tak ten film przypad³ mi do gustu. |
|
|
|
JuliaGranger |
Dodany dnia 24.10.2015 17:22
|
![]() Postów: 32 Dom: RavenclawPunkty: 87 Ranga: Uczeñ Hogwartu Data rejestracji: 13.08.15 |
U mnie na pierwszym miejscu jest Ksi±¿ê Pó³krwi <3 Du¿o zabawnych momentów, zazdro¶æ Hermiony o Rona, Harry z Ginny, ten tajemniczy Malfoy... Naj naj naj <333 Na drugim miejscu wiêzieñ Azkabanu :* Pojawienie siê Syriusza, którego wszyscy uwielbiaj±, ja za nim prywatnie nie szaleje Ale ta czê¶æ jest taka inna taka wow 3. Insygnia ¶mierci 4. Czara Ognia 5. Zakon Feniksa 6. Kamieñ Filozoficzny 7. Komnata Tajemnic £amanie zasad jest takie emocjonuj±ce!
![]() Voice... Your voice Hermione. <3 |
|
|
|
YodaZgredek |
Dodany dnia 25.09.2016 20:12
|
![]() Ostrze¿enia: 2 Postów: 121 Dom: SlytherinPunkty: 63 Ranga: Uczeñ Hogwartu Data rejestracji: 10.10.15 |
Dla mnie Harry Potter i Komnata Tajemnic. Jest to idealny film. Ten klimat, magia, mrok, muzyka Williamsa cudna. Aktorstwo Hermiona najlepsza. Oczywi¶cie Zgredek moja ulubiona postaæ. Szkoda ¿e niestety olano go w kolejnych czê¶ciach. Ale wracaj±c do który najlepszy. To Komnata Tajemnic u mnie wygrywa. Kocham t± czê¶æ i najczê¶ciej do niej wracam. Ulubiona scena z teasera trailera Star Wars The Last Jedi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Annie Potter |
Dodany dnia 25.09.2016 20:18
|
![]() Postów: 10 Dom: HufflepuffPunkty: 120 Ranga: Pomocna d³oñ Data rejestracji: 16.06.16 |
Moimi ulubionymi filmami z serii Harry Potter jest Harry Potter i Zakon Feniksa i Harry Potter i Insygnia ¦mierci 2. Super grafika, muzyka i ogólnie wszystko ever. Najgorszym filmem wed³ug mnie jest Harry Potter i Ksi±¿ê Pó³krwi. Strasznie ma³o rzeczy zosta³o tam ukazanych i a prawie po³owa zosta³a pominiêta.
|
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 10.06.2017 15:02
|
![]() Pochwa³y: 2 Postów: 4036 Dom: GryffindorPunkty: 31890 Ranga: Pan ¦mierci Data rejestracji: 16.07.15 |
No to tak - jak dla mnie najlepszy by³ film "Harry Potter i Komnata Tajemnic". Dlaczego? Bo to ekranizacja zrealizowana najwierniej powie¶ci. Tam naprawdê niewiele pominiêto jest "tak jak w ksi±¿ce". Bez jakich¶ zbêdnych i g³upich scen dodatkowych, co¶ pozmienianego i niepotrzebnego. Ogl±da³em ten film w kinie (gimnazjum jeszcze) i by³ o wiele bardziej mroczny od tego pierwszego - ale przez to jak¿e ciekawszy. Wszystkich ¶wietnie dobrano do ról (wci±¿ by³ Harris jako Dumbledore). No i efekty specjalne na medal. Ta scena w Zakazanym Lesie - paj±ki, Aragog, ale wcze¶niej lataj±cy for i wszystko by³ dopiête na ostatni guzik. I sam Bazyliszek i fina³owa scena ^^ No bomba. Moja ulubiona czê¶æ je¶li chodzi o filmy zdecydowanie. Nie zapomnê te¿ Zgredka i tego syku wê¿a, który przemieszcza³ siê po starcy murach ;d Spetryfikowani, Lucjusz Malfoy,. W porównaniu z ekranizacjami 4-5-6 to kosmos ^^ Columbus stworzy³ dzie³o wierne ksi±¿ce Rowling. No i Hogwart dalej jest ba¶niowy, chatka Hagrida stoi tam gdzie powinna... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Violet-Horde |
Dodany dnia 10.06.2017 15:49
|
![]() Pochwa³y: 6 Postów: 959 Dom: HufflepuffPunkty: 14026 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 31.01.17 |
Zgadzam siê z przedmówc±. Harry Potter i Komnata Tajemnic - cudo. Dla mnie ¶wietnie wszystko odwzorowane. Porównuj±c z Czara Ognia, gdzie wkurzy³o mnie pominiêcie Zgredka i zast±pienia go Neville'm to podoba³o mi siê 110 t53; bardziej! Na drugim miejscu Harry Potter i Kamieñ Filozoficzny. Moi znajomi, którzy nie czytali HP mówi±, ¿e nudne... Dla mnie kojarzy mi siê z pocz±tkiem wspania³ej przygody, wprowadzenie do ca³ego magicznego ¶wiata. Oddanie magii z ksi±¿ki nie ma co. Scenografia cud miód czekolada. A Komnata Tajemnic nie odstaje niczym. Kocham i kropka Z DNIA 2018-12-20 NAGRANIE ZNALEZIONE DNIA 2019-01-11 PLAY. [ 00:45:32 ] [ W TLE CICHA MUZYKA, ODG£OS STUKANIA PAZNOKCIAMI O BLAT. ] Zawieszenie sprzêtu, na którym nagrywam zaczyna³y byæ irytuj±ce. Ekran ¶nie¿y, sztuczna inteligencja resetuje siê, tnie. Zg³oszenia do serwisu dokona³am poprzedniego dnia. Aktualnie staram zaj±æ siê dokumentacj± tej usterki. [ PRZEWINIÊCIE DO POCZ¡TKU. ] [ 00:02:05 ] Chwilowo ustalam nadawcê wiadomo¶ci, która zawirusowa³a system androida. Z powodu pewnego usuniêcia danych z dysku, staram siê przedstawiæ najwa¿niejsze fakty na tej kasecie. Nazywam siê Violet, nale¿ê do dystryktu Hufflepuff, w którym zajmujê siê g³ównie pisaniem tekstów i grafik±. W wolnym czasie od spe³niania obowi±zków dobrego obywatela HP-neta, zag³êbiam siê w wiekowe artyku³y o warto¶ci historycznej lub udzielam siê w ¶wiecie równoleg³ym, postaci± o numerze 5768SteRRav2018p (Spike Rees). Planujê wiêkszy wk³ad w ¿ycie kraju. Uwa¿am, ¿e sztuczna inteligencja... [ ZACIÊCIE OBRAZU. ] SYSTEM ERROR. SWITCHING TO AUTOMATIC CONTROL [ 01:03:28 ] [ SZUM. ] [ STRZA£. ] [ PIK PIK. ] Z tej strony g³ówna sztuczna inteligencja. Violet nie mo¿e podej¶æ do odbiornika. Zarz±dzenie: wprowadzenie nowego cz³onka spo³eczeñstwa z powody usuniêcia dotychczasowego. Powód usuniêcia: przeszukiwanie. Powód usuniêcia: nieznany. END OF THE RECORDING. ![]() pfp cr: Giulia Valente |
|
|
|
| Podziel siê z innymi: |
|
| Przejd¼ do forum: |

Nadal czujê siê na 17 lat, a ju¿ 26 na karku 

Ravenclaw
YodaZgredek
Slytherin

Hufflepuff

Gryffindor