Logowanie
Nazwa u¿ytkownika

Has³o

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj siê

Nie mo¿esz siê zalogowaæ?
Popro¶ o nowe has³o
Facebook
Shoutbox
Musisz siê zalogowaæ aby wys³aæ wiadomo¶æ.

O choinka!
03.08.2026 15:12
Dziêki Hug

Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz!
01.08.2026 11:39
Racja, I will mourn old Hog forever, to ju¿ nie by³o to samo :v
I mimo ¿e ciê¿ko w te urodziny, to i tak wszystkiego naj naj, 17 mo¿na mieæ do 40 na spokojnie Love

O choinka!
31.07.2026 23:57
z innymi, bo brakowa³o mi pomys³ów, bo pogorszy³a siê moja sytuacja psychiczna i bo LYS zniknê³a bez s³owa

O choinka!
31.07.2026 23:57
Nie cierpiê urodzin Wrozka Nadal czujê siê na 17 lat, a ju¿ 26 na karku ;(

A co do poprzedniego Hog, bardzo têskniê. Nowy mniej mi siê podoba³, bo nie wysz³y mi poboczne, bo za ma³o pisa³am

Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz!
26.07.2026 20:12
Jako tako, nawet mi siê sb dzi¶ ¶ni³o xD

Wspó³praca
Najaktywniejsi

1) Prefix u¿ytkownikaAlette

Posiada 59643 punktów.

2) Prefix u¿ytkownikafuerte

Posiada 58190 punktów.

3) Prefix u¿ytkownikaKatherine_Pierce

Posiada 47342 punktów.

4) Prefix u¿ytkownikaSam Quest

Posiada 45365 punktów.

5) Prefix u¿ytkownikaShanti Black

Posiada 44242 punktów.

6) Prefix u¿ytkownikaA.

Posiada 43682 punktów.

7) Prefix u¿ytkownikamonciakund

Posiada 43236 punktów.

8) Prefix u¿ytkownikaania919

Posiada 39464 punktów.

9) Prefix u¿ytkownikaulka_black_potter

Posiada 36829 punktów.

10) Prefix u¿ytkownikaKlaudia Lind

Posiada 34220 punktów.

Losowe zdjêcie
Zobacz temat
Drukuj temat
Który film najlepszy?
Prefix u¿ytkownikapolskifan
Wiêzieñ Azkabanu równie¿ mi siê spodoba³ miêdzy innymi z powodu Remusa Lupina który by³ najciekawszym nauczycielem OPCM we wszystkich czê¶ciach Harry'ego Pottera. Bardzo lubiê te¿ Zakon Feniksa chocia¿ du¿o rzeczy opisanych w ksi±¿ce w tej czê¶ci nie by³o to i tak ten film przypad³ mi do gustu.

Prefix u¿ytkownikaJuliaGranger
U mnie na pierwszym miejscu jest Ksi±¿ê Pó³krwi <3 Du¿o zabawnych momentów, zazdro¶æ Hermiony o Rona, Harry z Ginny, ten tajemniczy Malfoy... Naj naj naj <333 Na drugim miejscu wiêzieñ Azkabanu :* Pojawienie siê Syriusza, którego wszyscy uwielbiaj±, ja za nim prywatnie nie szaleje xD Ale ta czê¶æ jest taka inna taka wow :D
3. Insygnia ¶mierci
4. Czara Ognia
5. Zakon Feniksa
6. Kamieñ Filozoficzny
7. Komnata Tajemnic
£amanie zasad jest takie emocjonuj±ce! :D

Voice... Your voice Hermione. <3

Prefix u¿ytkownikaYodaZgredek
Dla mnie Harry Potter i Komnata Tajemnic. Jest to idealny film. Ten klimat, magia, mrok, muzyka Williamsa cudna. Aktorstwo Hermiona najlepsza. Oczywi¶cie Zgredek moja ulubiona postaæ. Szkoda ¿e niestety olano go w kolejnych czê¶ciach. Ale wracaj±c do który najlepszy. To Komnata Tajemnic u mnie wygrywa. Kocham t± czê¶æ i najczê¶ciej do niej wracam.
Ulubiona scena z teasera trailera Star Wars The Last Jedi Serce

www.barnesandnoble.com/blog/sci-fi-fantasy/wp-content/uploads/sites/4/2017/04/Last-jedi-8.gif

media.giphy.com/media/f6KWp9EiVerlu/giphy.gif

stream1.gifsoup.com/view5/2538209/yoda-vs-sidious-o.gif

imgup.pl/di/MN09/ezgif.gif

images6.fanpop.com/image/photos/34100000/Hermione-GIF-s-hermione-granger-34185686-500-200.gif

imagizer.imageshack.us/a/img924/8786/vpJsiH.gif

imagizer.imageshack.us/a/img923/5771/sfDmyH.gif

i1.kwejk.pl/k/obrazki/d02ddfc699b23f6913836bbb95e5f2b2.gif

image.blingee.com/images18/content/output/000/000/000/758/734986458_1295233.gif

Prefix u¿ytkownikaAnnie Potter
Moimi ulubionymi filmami z serii Harry Potter jest Harry Potter i Zakon Feniksa i Harry Potter i Insygnia ¦mierci 2. Super grafika, muzyka i ogólnie wszystko ever. Najgorszym filmem wed³ug mnie jest Harry Potter i Ksi±¿ê Pó³krwi. Strasznie ma³o rzeczy zosta³o tam ukazanych i a prawie po³owa zosta³a pominiêta.Ksiazka

Prefix u¿ytkownikabatalion_88
No to tak - jak dla mnie najlepszy by³ film "Harry Potter i Komnata Tajemnic". Dlaczego? Bo to ekranizacja zrealizowana najwierniej powie¶ci. Tam naprawdê niewiele pominiêto jest "tak jak w ksi±¿ce". Bez jakich¶ zbêdnych i g³upich scen dodatkowych, co¶ pozmienianego i niepotrzebnego. Ogl±da³em ten film w kinie (gimnazjum jeszcze) i by³ o wiele bardziej mroczny od tego pierwszego - ale przez to jak¿e ciekawszy. Wszystkich ¶wietnie dobrano do ról (wci±¿ by³ Harris jako Dumbledore). No i efekty specjalne na medal. Ta scena w Zakazanym Lesie - paj±ki, Aragog, ale wcze¶niej lataj±cy for i wszystko by³ dopiête na ostatni guzik. I sam Bazyliszek i fina³owa scena ^^ No bomba. Moja ulubiona czê¶æ je¶li chodzi o filmy zdecydowanie. Nie zapomnê te¿ Zgredka i tego syku wê¿a, który przemieszcza³ siê po starcy murach ;d Spetryfikowani, Lucjusz Malfoy,. W porównaniu z ekranizacjami 4-5-6 to kosmos ^^ Columbus stworzy³ dzie³o wierne ksi±¿ce Rowling. No i Hogwart dalej jest ba¶niowy, chatka Hagrida stoi tam gdzie powinna...
i67.tinypic.com/2rdhw1i.png

m.popkey.co/ce2f16/X1Oxe_f-maxage-0_s-200x150.gifm.popkey.co/f3c2c0/YAAKy_f-maxage-0_s-200x150.gif

Prefix u¿ytkownikaViolet-Horde
Zgadzam siê z przedmówc±. Harry Potter i Komnata Tajemnic - cudo. Dla mnie ¶wietnie wszystko odwzorowane. Porównuj±c z Czara Ognia, gdzie wkurzy³o mnie pominiêcie Zgredka i zast±pienia go Neville'm to podoba³o mi siê 110 t53; bardziej! Na drugim miejscu Harry Potter i Kamieñ Filozoficzny. Moi znajomi, którzy nie czytali HP mówi±, ¿e nudne... Dla mnie kojarzy mi siê z pocz±tkiem wspania³ej przygody, wprowadzenie do ca³ego magicznego ¶wiata. Oddanie magii z ksi±¿ki nie ma co. Scenografia cud miód czekolada. A Komnata Tajemnic nie odstaje niczym. Kocham i kropka Love
Z DNIA 2018-12-20

NAGRANIE ZNALEZIONE DNIA 2019-01-11

PLAY.

[ 00:45:32 ]

[ W TLE CICHA MUZYKA, ODG£OS STUKANIA PAZNOKCIAMI O BLAT. ]

Zawieszenie sprzêtu, na którym nagrywam zaczyna³y byæ irytuj±ce. Ekran ¶nie¿y, sztuczna inteligencja resetuje siê, tnie. Zg³oszenia do serwisu dokona³am poprzedniego dnia. Aktualnie staram zaj±æ siê dokumentacj± tej usterki.

[ PRZEWINIÊCIE DO POCZ¡TKU. ]

[ 00:02:05 ]

Chwilowo ustalam nadawcê wiadomo¶ci, która zawirusowa³a system androida. Z powodu pewnego usuniêcia danych z dysku, staram siê przedstawiæ najwa¿niejsze fakty na tej kasecie. Nazywam siê Violet, nale¿ê do dystryktu Hufflepuff, w którym zajmujê siê g³ównie pisaniem tekstów i grafik±. W wolnym czasie od spe³niania obowi±zków dobrego obywatela HP-neta, zag³êbiam siê w wiekowe artyku³y o warto¶ci historycznej lub udzielam siê w ¶wiecie równoleg³ym, postaci± o numerze 5768SteRRav2018p (Spike Rees). Planujê wiêkszy wk³ad w ¿ycie kraju. Uwa¿am, ¿e sztuczna inteligencja...

[ ZACIÊCIE OBRAZU. ]

SYSTEM ERROR. SWITCHING TO AUTOMATIC CONTROL

[ 01:03:28 ]

[ SZUM. ]

[ STRZA£. ]

[ PIK PIK. ]

Z tej strony g³ówna sztuczna inteligencja. Violet nie mo¿e podej¶æ do odbiornika. Zarz±dzenie: wprowadzenie nowego cz³onka spo³eczeñstwa z powody usuniêcia dotychczasowego. Powód usuniêcia: przeszukiwanie. Powód usuniêcia: nieznany.

END OF THE RECORDING.

www.harry-potter.net.pl/images/articles/podpisviolet.jpg

pfp cr: Giulia Valente

Podziel siê z innymi: Delicious Facebook Google Live Tweet This Yahoo

Przejd¼ do forum: