Logowanie
Nazwa u¿ytkownika

Has³o

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj siê

Nie mo¿esz siê zalogowaæ?
Popro¶ o nowe has³o
Facebook
Shoutbox
Musisz siê zalogowaæ aby wys³aæ wiadomo¶æ.

O choinka!
03.08.2026 15:12
Dziêki Hug

Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz!
01.08.2026 11:39
Racja, I will mourn old Hog forever, to ju¿ nie by³o to samo :v
I mimo ¿e ciê¿ko w te urodziny, to i tak wszystkiego naj naj, 17 mo¿na mieæ do 40 na spokojnie Love

O choinka!
31.07.2026 23:57
z innymi, bo brakowa³o mi pomys³ów, bo pogorszy³a siê moja sytuacja psychiczna i bo LYS zniknê³a bez s³owa

O choinka!
31.07.2026 23:57
Nie cierpiê urodzin Wrozka Nadal czujê siê na 17 lat, a ju¿ 26 na karku ;(

A co do poprzedniego Hog, bardzo têskniê. Nowy mniej mi siê podoba³, bo nie wysz³y mi poboczne, bo za ma³o pisa³am

Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz!
26.07.2026 20:12
Jako tako, nawet mi siê sb dzi¶ ¶ni³o xD

Wspó³praca
Najaktywniejsi

1) Prefix u¿ytkownikaAlette

Posiada 59643 punktów.

2) Prefix u¿ytkownikafuerte

Posiada 58190 punktów.

3) Prefix u¿ytkownikaKatherine_Pierce

Posiada 47342 punktów.

4) Prefix u¿ytkownikaSam Quest

Posiada 45365 punktów.

5) Prefix u¿ytkownikaShanti Black

Posiada 44242 punktów.

6) Prefix u¿ytkownikaA.

Posiada 43682 punktów.

7) Prefix u¿ytkownikamonciakund

Posiada 43236 punktów.

8) Prefix u¿ytkownikaania919

Posiada 39464 punktów.

9) Prefix u¿ytkownikaulka_black_potter

Posiada 36829 punktów.

10) Prefix u¿ytkownikaKlaudia Lind

Posiada 34220 punktów.

Losowe zdjêcie
Zobacz temat
Drukuj temat
Emma Watson
Prefix u¿ytkownikaRossa
Bardzo j± lubiê. Nie do¶æ, ¿e jest piêkna, to jeszcze inteligentna, jak nasza filmowa Hermiona. Ma niektóre fajne cytaty, a tak¿e gra do¶æ dobrych filmach. Miley Cyrus powinna siê od niej uczyæ, jak dorastaæ z klas±. Emma siê nie stoczy³a, ona gra tylko w doro¶lejszych filmach. Kiedy nie ogl±da³am jeszcze filmu, bardzo podobnie wyobra¿a³am sobie Hermionê, tak jak Emmê prawie. Teraz jest plotka, ¿e ona jest w zwi±zku z Harry'm Styles'em. Oby to by³a plotka. Je¶li chodzi o jej aktorstwo, wed³ug mnie ma wysoki poziom i jest jedn± z tych lepszych aktorek.
W Ravenclawie tylko ci,
których umys³ piêknem l¶ni.

38.media.tumblr.com/tumblr_m5iuz6EPH61rtmlvfo1_500.gif

Prefix u¿ytkownikaPotterhead123
Nie lubiê ani Emmy ani Hermiony. Watson jest dla mnie strasznie sztuczna i rozpieszczana przez media. Aktorka z niej ¿adna, do roli Hermiony nie pasuje w ogóle. Byæ mo¿e w pierwszych dwóch czê¶ciach by³a w niej taka Grangerowato¶æ, ale potem zaczê³a to olewaæ i zamiast Hermion± by³a Emm±. Co¶ siê z³ego porobi³o, bo od "Wiê¼nia Azkabanu" nie przypomina³a ju¿ tej sentymentalnej kujonki, któr± mo¿e bym polubi³a, ale tylko wtedy, gdyby do koñca ni± pozosta³a. To w³a¶nie przez Emmê znienawidzi³am Hermionê, bo totalnie popsu³am sobie o niej zdanie. Na pocz±tku wydawa³a mi siê byæ tak± prawdziw± przyjació³k±, która i doradziæ i pocieszyæ umie. Kiedy zagra³a j± Watson, by³o dla mnie mêk± czytaæ posty, w których siê pisze, ¿e Hermiona to postaæ idealna. Ona w³a¶nie jest idealna i Jo chyba chcia³a, ¿eby Granger by³a takim jej uosobieniem. Ale nie ma ludzi idealnych na tym ¶wiecie. A to, co Emma wyprawia³a w "Ksiêciu Pó³krwi" i "Insygniach ¦mierci cz. 1", to przechodzi ludzkie pojêcie. Zrobi³a siê za nowoczesna, chyba bardziej gra³a pod siebie ni¿ po postaæ. I po tej ksi±¿kowej Hermionie nie by³o ¶ladu.
A co do innych produkcji z Emm± - widzia³am "Mój tydzieñ z Marilyn". Film sam w sobie dobry, ale Watson niewarta uwagi. Oprócz tego "Charlie" - Emma znów zepsu³a swoj± postaæ.
Podsumowuj±c, aktork± jest straaaaasznie kiepsk± i zaburzy³a mi wyobra¿enie Hermiony. Na si³ê promowana przez media aktorka jednej miny. Tyle.
"W Ravenclawie tylko ci, których umys³ piêknem l¶ni"

oi62.tinypic.com/2a98p5j.jpg

oi60.tinypic.com/5mpmw.jpg

O³tarzyk G³ów

- (...) to typowe dla G³ów Pottera, raz na jaki¶ czas uderza im do g³owy (...) - Nedelle, 02.07.2015, 22.06

oi58.tinypic.com/nnmalg.jpg

G£OWOLARY, G£OWOLARY! Jedyna taka waluta G³owy!

¯eby trafiæ do mojej chatki, powinni¶cie i¶æ za paj±kami...

"Wchodzê do rury, przeciskam siê, wychodzê z rury, biorê colê, wchodzê do rury, przeciskam siê z col±, wychodzê z rury" - ja, podczas opowie¶ci o zdobyciu coli.

Klub dla singli "Kotlet" z barem kaka³owym! Zapraszam!

Wielkie podziêkowania dla Ani Potter za wspania³e zdjêcia Ravenclawu

G³owa Pottera - Potterhead123 (znana te¿ jako Wielka G³owa i Rudolf Czerwononosy)

Prefix u¿ytkownikaAnimag37
xD
Edytowane przez Prefix u¿ytkownikaAnimag37 dnia 11.07.2019 21:16

Prefix u¿ytkownikaMonicMalfoyWeasley
Uwielbiam Emmê ! To jedna z moich ulubionych aktorek :) Podoba mi sie w roli Hermiony, ale tak¿e w innych, choæ jak ogl±da³am Blink Rink to totalnie nie mog³am sie przyzwyczaiæ do niej jako do "niegrzecznej" ;) Uwielbiam w niej to, ¿e udziela siê charytatywnie ie walczy o prawa kobiet na ¶wiecie i w ogóle dla mnie jest naprawdê ¶wietn± osob± :)
W Ravenclawie tylko ci
Których umys³ piêknem l¶ni.

"Prawda to cudowna i straszliwa rzecz, wiêc trzeba siê z ni± obchodziæ ostro¿nie." ~ Albus Dumbledore

"Czasem trzeba byæ w ¿yciu ofiar±, ¿eby kiedy¶ staæ siê zwyciêzc±." ~ Autor Nieznany

"Telewizja to tylko zastêpcza rozrywka dla mózgu, kto nie czyta, ten w³a¶ciwie nie potrzebuje ju¿ g³owy, nie mówi±c oczywi¶cie o wyobra¼ni i fantazji"

Billie Joe

Prefix u¿ytkownikabatalion_88
Widzia³em j± tylko w ekranizacjach przygód m³odego czarodzieja. Jako¶ do tej pory nie by³o dane mi zobaczyæ jej w jakimkolwiek innym filmie. Nie liczê oczywi¶cie jakich¶ zwiastunów. Mia³em nawet wielk± okazjê na produkcjê Noe: Wybrany przez Boga, jednak jak zwykle skoñczy³o siê na chêciach.
Uwa¿am, ¿e poradzi³a sobie ca³kiem dobrze, mimo ¿e wygl±d faktycznie ró¿ni³ siê od opisu ksi±¿kowego. Chyba najbardziej spodoba³a mi siê w Czarze Ognia - podczas Balu Bo¿onarodzeniowego wypad³a fantastycznie. Jakby nie ta Hermiona ;) Emma pewnie wielk± aktork± nie jest, ale wci±¿ jest jeszcze bardzo m³oda, i ma czas na zdobywanie wiedzy bior±c udzia³ w realizacji innych produkcji.
i67.tinypic.com/2rdhw1i.png

m.popkey.co/ce2f16/X1Oxe_f-maxage-0_s-200x150.gifm.popkey.co/f3c2c0/YAAKy_f-maxage-0_s-200x150.gif

Prefix u¿ytkownikaHermionka78
Emma jako aktorkê bardzo lubiê. W dwóch pierwszych czê¶ciach wypad³a najlepiej. Najbardziej ¼le wypad³a (wed³ug mnie) w Insygniach ¦mierci.
Emma ma bardzo fajny gust i ³adnie siê ubiera. Mam du¿o jej ulubionych zdjêæ. Najbardziej zdziwi³o mnie jej zachowanie w Czarze Ognia na Balu Bo¿onarodzeniowym, w którym kaza³a i¶æ do ³ó¿ek Harry'emu i Ronowi.

Harry-Potter.Net.pl
Prefix u¿ytkownikaYodaZgredek
Kocham j± Emma jest dla mnie cudowna mo¿e nie jest wybitn± aktork± ale na pewno jest dobr± aktork±. Tak j± polubi³em w Potterze. ¯e a¿ w niej siê zakocha³em. Ogl±dam teraz prawie ka¿dy film w którym ona gra.

Za Harry Pottera za rolê dajê jej 10/10 jako Hermiona jest niemal¿e idealna. Tak j± sobie wyobra¿a³em <3
Mój tydzieñ z Marylin nie jest to wielka rola wiêc trudno mi j± oceniæ ale by³a jednak w filmie na si³ê dana
Charlie po Harrym Potterze Emma wraca do dobrego poziomu aktorstwa. Wysz³a z cienia Hermiony a nie to co Daniel Radcliffe który do dzi¶ jest Potterem.
Bling Ring spadek formy Emmy. Nie lubiê jej w tej roli
Noe Wybrany Przez Boga. Rola równie¿ nie jest wielka ale umiem j± oceniæ Emma dobrze zagra³a lepiej ni¿ w Bling Ring
Colonia ogl±da³em ostatnio. I tak cieszê siê ¿e Emma zagra³a w tym filmie ale znowu mi nie pasowa³a do tego filmu. Nie pasowa³a do Daniela Bruhl. I nie mog³em wczuæ siê w tê postaæ któr± gra³a Emma mo¿e to wina scenariusza a mo¿e kto¶ inny zawini³
Regression. Gorsza rola Emmy ni¿ w Colonia równie¿ mi Emma nie pasowa³a do tej roli chocia¿ zagra³a i tak lepiej ni¿ w Bling Ring.
Teraz czekam na film Piêkna i Bestia i mam nadziejê ¿e Emma wróci do formy aktorstwa.

Za ca³okszta³ dostaje ode mnie 10/10

alekskot napisa³(a):

Uwa¿am ¿e Emma pasuje do roli Hermiony.Najbardziej przypad³a mi do gustu jej gra w Komnacie Tajemnic,
ale w pozosta³ych filmach równie¿ wypad³a genialnie.Love

W Komnacie Tajemnic zagra³a fenomenalnie. Postaæ Hermiony jest bardzo magiczna. Nie umiem inaczej jej opisaæ. Emma genialnie zagra³a Hermionê <3

batalion_88 napisa³(a):

Widzia³em j± tylko w ekranizacjach przygód m³odego czarodzieja. Jako¶ do tej pory nie by³o dane mi zobaczyæ jej w jakimkolwiek innym filmie. Nie liczê oczywi¶cie jakich¶ zwiastunów. Mia³em nawet wielk± okazjê na produkcjê Noe: Wybrany przez Boga, jednak jak zwykle skoñczy³o siê na chêciach.
Uwa¿am, ¿e poradzi³a sobie ca³kiem dobrze, mimo ¿e wygl±d faktycznie ró¿ni³ siê od opisu ksi±¿kowego. Chyba najbardziej spodoba³a mi siê w Czarze Ognia - podczas Balu Bo¿onarodzeniowego wypad³a fantastycznie. Jakby nie ta Hermiona ;) Emma pewnie wielk± aktork± nie jest, ale wci±¿ jest jeszcze bardzo m³oda, i ma czas na zdobywanie wiedzy bior±c udzia³ w realizacji innych produkcji.

Takie opinie mi siê podobaj± i mi³o siê czyta. Faktycznie Emma na balu wygl±da przecudnie w tej sukience. Zreszt± w Insygni ¦mierci te¿. Jest m³od± aktork± o wiele lepsz± od drewnianej kristen stewart to dno totalne w ¶wiatowej kinematografii. Emma jest ambitna i mam nadziejê ¿e jej talent aktorsk w najbli¿szej przysz³o¶ci siê rozwinie. I nie rozumiem hejtu na Emmê
Edytowane przez Prefix u¿ytkownikaYodaZgredek dnia 24.09.2016 20:58
Ulubiona scena z teasera trailera Star Wars The Last Jedi Serce

www.barnesandnoble.com/blog/sci-fi-fantasy/wp-content/uploads/sites/4/2017/04/Last-jedi-8.gif

media.giphy.com/media/f6KWp9EiVerlu/giphy.gif

stream1.gifsoup.com/view5/2538209/yoda-vs-sidious-o.gif

imgup.pl/di/MN09/ezgif.gif

images6.fanpop.com/image/photos/34100000/Hermione-GIF-s-hermione-granger-34185686-500-200.gif

imagizer.imageshack.us/a/img924/8786/vpJsiH.gif

imagizer.imageshack.us/a/img923/5771/sfDmyH.gif

i1.kwejk.pl/k/obrazki/d02ddfc699b23f6913836bbb95e5f2b2.gif

image.blingee.com/images18/content/output/000/000/000/758/734986458_1295233.gif

Prefix u¿ytkownikablad logiczny
Nie zgodzê siê ze zdaniem, "¿e ³adnie wygl±da³a, w tej sukience". Otó¿ nie mam pojêcia jaki dureñ i z jakiego powodu zaproponowa³ tak± drastyczn± zmianê. W tym blado ró¿owym i z tymi falbankami czy tam czym¶, Emma nie wygl±da³a ju¿ na Hermionê, która by³a osob± zdecydowan±. Moim zdaniem zrobiono z niej jak±¶ "laluniê" której tylko zabawy, w g³owie.
Powinni trzymaæ siê ksi±¿ki i ubraæ j±, w sukniê prost± i eleganck±. Tymczasem, a¿ zal by³o patrzeæ na te ¿a³osn± scenê rodem z wenezuelskiej telenoweli.
B³±d mam zawsze przed sob±.
Wszelkie b³êdy, gramatyczne, stylistyczne, ortograficzne, interpunkcyjne, to moi kuzyni.
Nie lubiê kuzynów.
Uwa¿am, ¿e nale¿y wypêdziæ b³endy z pustymi do puszczy.

Prefix u¿ytkownikaYodaZgredek
blad logiczny napisa³(a):

Nie zgodzê siê ze zdaniem, "¿e ³adnie wygl±da³a, w tej sukience". Otó¿ nie mam pojêcia jaki dureñ i z jakiego powodu zaproponowa³ tak± drastyczn± zmianê. W tym blado ró¿owym i z tymi falbankami czy tam czym¶, Emma nie wygl±da³a ju¿ na Hermionê, która by³a osob± zdecydowan±. Moim zdaniem zrobiono z niej jak±¶ "laluniê" której tylko zabawy, w g³owie.
Powinni trzymaæ siê ksi±¿ki i ubraæ j±, w sukniê prost± i eleganck±. Tymczasem, a¿ zal by³o patrzeæ na te ¿a³osn± scenê rodem z wenezuelskiej telenoweli.

No nie zgodzê siê bo Hermiona w filmie by³a najlepiej ubrana na balu :) a ta scena jak schodzi po schodach jest magiczna. Wygl±da bardzo naturalnie. Nawet w ¿adnym kopciuszku nie ma tak magicznej sceny. Brzydko to wygl±da Cho Chang nwm co to mia³o byæ. Widocznie masz inny gust

MonicMalfoyWeasley napisa³(a):

Uwielbiam Emmê ! To jedna z moich ulubionych aktorek :) Podoba mi sie w roli Hermiony, ale tak¿e w innych, choæ jak ogl±da³am Blink Rink to totalnie nie mog³am sie przyzwyczaiæ do niej jako do "niegrzecznej" ;) Uwielbiam w niej to, ¿e udziela siê charytatywnie ie walczy o prawa kobiet na ¶wiecie i w ogóle dla mnie jest naprawdê ¶wietn± osob± :)

O kto¶ podziela moj± opiniê... te¿ jej nie lubiê w Bling Ring. Wed³ug mnie s³abo siê spisa³a w tej roli. Takie role bardziej pasuj± do Jennifer czy Rihany ale do Emmy niestety nie. To samo w Regression. Równie¿ wed³ug mnie rola nie dla niej.
Edytowane przez Prefix u¿ytkownikaYodaZgredek dnia 25.09.2016 07:57
Ulubiona scena z teasera trailera Star Wars The Last Jedi Serce

www.barnesandnoble.com/blog/sci-fi-fantasy/wp-content/uploads/sites/4/2017/04/Last-jedi-8.gif

media.giphy.com/media/f6KWp9EiVerlu/giphy.gif

stream1.gifsoup.com/view5/2538209/yoda-vs-sidious-o.gif

imgup.pl/di/MN09/ezgif.gif

images6.fanpop.com/image/photos/34100000/Hermione-GIF-s-hermione-granger-34185686-500-200.gif

imagizer.imageshack.us/a/img924/8786/vpJsiH.gif

imagizer.imageshack.us/a/img923/5771/sfDmyH.gif

i1.kwejk.pl/k/obrazki/d02ddfc699b23f6913836bbb95e5f2b2.gif

image.blingee.com/images18/content/output/000/000/000/758/734986458_1295233.gif

Prefix u¿ytkownikaChristina789
Emma Watson moim zdaniem nie wygl±da³a na swój wiek w filmach.
W HP: i Kamieñ Filozficzny wygl±da³a na 9-10 lat
W HP: i Komnata Tajemnic wygl±da³a na 12 lat
W HP: i Wiêzieñ Azkabanu wygl±da³a na 15 lat
W HP: i Czara Ognia wygl±da³a na 16 lat
W HP: i Zakon Feniksa wygl±da³a na 18 lat
W HP: i Ksi±¿ê Pó³krwi wygl±da³a na 18-19 lat
W HP: i Insygnia ¦mierci cz.1&2 wygl±da³a na takie 21-22 lata
A jak waszym zdaniem ?

Prefix u¿ytkownikablad logiczny
Nie bardzo znam siê na kwestiach "wygl±dania na wiek", jednak popatrzmy realnie.
Emma Watson ur. 15 kwietnia 1990 roku.
To teraz porównajmy to z rocznikami premier poszczególnych filmów i przypuszczalnym wiekiem w czasie ich krêcenia.

1) 2001 r. mia³a lat ok. 10 - 11 lat.
2) 2003 r - ok 13 l.
3) 2004 r - ok. 14 l.
4) 2005 r - ok. 15 l.
5) 2007 r - ok. 17 l.
6) 2009 r - ok. 19 l.
7) 2010 r - ok. 20 l.
8) 2011 r - ok. 21 lat!
Nie ma konieczno¶ci wywarzaæ otwartych drzwi Czarodziej Ka¿dy mo¿e sam oceniæ, czy w jego mniemaniu zgadza siê wiek aktorki z wiekiem granej postaci.
Edytowane przez Prefix u¿ytkownikablad logiczny dnia 09.03.2018 19:04
B³±d mam zawsze przed sob±.
Wszelkie b³êdy, gramatyczne, stylistyczne, ortograficzne, interpunkcyjne, to moi kuzyni.
Nie lubiê kuzynów.
Uwa¿am, ¿e nale¿y wypêdziæ b³endy z pustymi do puszczy.

Prefix u¿ytkownikaania potter
Je¶li chodzi o moje zdanie o Watson to sprawa jest prosta - niezbyt pasowa³a do roli Hermiony i ani jednej, ani drugiej zbytnio nie lubiê. Z Watson aktorki zbytnio nie ma, nie podoba³a mi siê jej gra aktorska kompletnie, teraz, ju¿ dawno po ekranizacjach Pottera, sta³a siê zbyt rozpieszczana przez media. Moim zdaniem w pierwszych dwóch czê¶ciach siê dobrze sprawdzi³a, jakoby rola kujonki jej pasowa³a i w dwóch pierwszych filmach odgrywa³a t± rolê idealnie - w dalszych czê¶ciach nie mogli¶my ju¿ zobaczyæ Granger, tylko ju¿ sam± Watson. Skonczylo siê odgrywanie Hermiony i ju¿ nie by³a t± sam± kujonk± z wielkimi zêbami. To jest jedynie moje zdanie, ale aktorek do gry Hermiony na pewno nie brakowa³o.
lights will guide you home
and ignite your bones
and i will try
to fix you

w Hogwarcie mo¿ecie mnie znale¼æ jako Anne Leishale Dino

www.wykop.pl/cdn/c3201142/comment_4z0q9RZEhNShaM6Ej35HuAWrDVZ4TyaU.gif

Prefix u¿ytkownikaLiliana2194
Lubiê Emmê w filmach o HP, we wszystkich zachowuje siê bardzo naturalnie i choæ nie ma burzy w³osów, jest dla mnie Hermion± :D Nie do koñca tak±, jak± bym chcia³a, ale Hermion±. Podejrzewam, ¿e charakter ma podobny do Granger, dlatego tak przekonuj±co wypad³a w tej roli.

Zmieni³am zdanie o Watson jako o aktorce po obejrzeniu Piêknej i Bestii z jej udzia³em. Zagra³a strasznie sztucznie i uczyni³a postaæ dosyæ... antypatyczn±. Wiem, ¿e niektórym siê tam spodoba³a, ale mi kompletnie nie przypad³a w tym filmie do gustu, ³adnie w nim wygl±da³a i nic wiêcej.

Dwie produkcje to wci±¿ trochê ma³o, wiêc pewnie obejrzê kolejn± z jej filmografii, ale na razie có¿, opinia raczej negatywna.
www.harry-potter.net.pl/images/articles/maniakhogliliana.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/hogwart.jpg

- - W Hogwarcie: - -

2) Valerie Adams
2.06.2019 -

1.bp.blogspot.com/-f6fn3825Rzg/XYoz2x_dXHI/AAAAAAAAAR4/U1Y3euTkpT43y5p-PzE3sOQUfVacTTDSgCLcBGAsYHQ/s1600/Ostatni%2B4.png1.bp.blogspot.com/-Zt_p7ufiG7Y/XYpLUrPHdYI/AAAAAAAAASE/nWcAY3gPZdsKeHF_BgLud7iBasVSvJ96ACLcBGAsYHQ/s1600/Ostatni%2B2.png1.bp.blogspot.com/-HKWCp81dwBg/XYpLY6y0M3I/AAAAAAAAASI/Fq-O29kpGyY-why2RTfwu4MiQoKaXz0LwCLcBGAsYHQ/s1600/Ostatni%2B3.png

www.harry-potter.net.pl/images/smiley/it_s_all_about_magic_by_leogomes91.gif Karta postaci: tutaj

1) Liliana Williams
18.06.2014 - 31.05.2019

~ moja ulubienica spo¶ród tej dwójki ~

1.bp.blogspot.com/-q33F5-l7z8g/XYotFEOYb9I/AAAAAAAAARQ/VUrs-_XIhyoKJu9-MM_2dZ_CPYx0_qQ8wCLcBGAsYHQ/s1600/Ostatni%2B5.png1.bp.blogspot.com/-mBVG84cJUbY/XYowhPqZ9XI/AAAAAAAAARk/B5LZeE8-XIoPOaPZl2s8ZZtF5wRiD1rngCLcBGAsYHQ/s1600/Ostatni%2B7.png1.bp.blogspot.com/-t25RlOp8RvQ/XYow9oCKVCI/AAAAAAAAARs/4wgSpZgFBM40x3mCffKZE0UIHujdlr4cQCLcBGAsYHQ/s1600/Ostatni%2B8.png

www.harry-potter.net.pl/images/smiley/it_s_all_about_magic_by_leogomes91.gif Karta postaci: 1. Lijka
2. Poboczne

- - Za 2017/2018: - -

www.harry-potter.net.pl/images/articles/humor.png

- - INBJN - -

Ten little Indian Boys went out to dine
One choked his little self and then there were nine.

68.media.tumblr.com/37a766bdee65f9dd103179e474f9a484/tumblr_o12brp9Qyv1qcffyto9_540.gif

Nine little Indian Boys sat up very late
One overslept himself and then there were eight.

Eight little Indian Boys travelling in Devon
One said he'd stay there and then there were seven.

Seven little Indian Boys chopping up sticks
One chopped himself in halves and then there were six.

49.media.tumblr.com/1ba28d7561830ce3ca69cf6dc1fefd68/tumblr_o1h4vyoU8Q1rpfvalo2_540.gif

Six little Indian Boys playing with a hive
A bumblebee stung one and then there were five.

Five little Indian Boys going in for law
One got in Chancery and then there were four.

Four little Indian Boys going out to sea
A red herring swallowed one and then there were three.

Three little Indian Boys walking in the zoo
A big bear hugged one and then there were two.

Two little Indian Boys sitting in the sun
One got frizzled up and then there was one.

One little Indian Boy left all alone
He went out and hanged himself and then there were none.

68.media.tumblr.com/bc978621ce1b3c07e887fb332616a035/tumblr_o15s27VgQV1unz0ero4_r1_500.gif

orig14.deviantart.net/3cce/f/2007/344/b/6/_raincloud__rvmp_by_bad_blood.gif

- - - -

66.media.tumblr.com/3c390d626aef57a973918bf2e130b093/tumblr_put2dopQgR1rm48goo1_500.png

Prefix u¿ytkownikaNicram_93
Uwielbiam Emmê, taka piêkna, naturalna kobieta, ciê¿ko oderwaæ od niej wzrok. Co do tego jak± jest aktork±, to mi tam w Harrym Potterze siê podoba³a, zdecydowanie najbardziej z ca³ego trio. Owszem w pierwszych dwóch czê¶ciach bardziej przypomina³a Hermionê, pó¼niej by³a bardziej Emm±, ale pamiêtajmy, ¿e w ksi±¿kach wizerunek Hermiony te¿ siê z biegiem czasu zmienia³. Ja jednak jestem zadowolony z wyboru Emmy, bo nie wyobra¿am sobie dzi¶, aby tê rolê móg³ zagraæ kto¶ inny, moim zdaniem przedstawi³a Hermionê w bardzo wiarygodny sposób. O innych filmach z jej udzia³em nie chcê siê wypowiadaæ, bo nie widzia³em za wiele.

Chwali siê to, ¿e walczy o ochronê ¶rodowiska i prawa kobiet, ale nie ukrywam, ¿e czêsto mnie to ju¿ mêczy, bo widzimy j± co chwilê na takich spotkaniach. Sam jestem za wiêkszymi prawami dla kobiet, ale dos³owne równouprawnienie jest nierealne, tak samo jak mê¿czy¼ni w pewnych kwestiach nie bêd± traktowani równo z kobietami. Dlatego tu ci±gle formu³owane jest z³e s³owo, nie walka o równouprawnienie, a o wiêksze prawa.

Jednak pomijaj±c ten aspekt, bo odszed³em trochê od tematu, to cudowna kobieta, a aktorka? Muszê zobaczyæ wiêcej filmów z jej udzia³em, bo sam HP i jakie¶ inne urywki to za ma³o.
www.harry-potter.net.pl/images/articles/najnews2020.jpg

Dom

Gryffindor

78.media.tumblr.com/tumblr_lqra1k0UNn1qa8ir9o1_r5_250.gif

"Mo¿e w Gryffindorze,
Gdzie kwitnie mêstwa cnota,
Gdzie króluje odwaga
I do wyczynów ochota."

Postaæ w Hogwarcie

www.harry-potter.net.pl/infusions/hogwart/images/avatars/1_12.jpg

Natalie Swan

(Prefekt Gryffindoru)

Harry, Ron, Hermiona - czyli przyja¼ñ, która przetrwa wszystko

78.media.tumblr.com/5ca244c2b4120254d6676b75e59020f5/tumblr_mr9voaoDyY1suuepho1_500.gif

i.gifer.com/llT.gif

78.media.tumblr.com/e2e051649d617fa14188e82aecbadf3d/tumblr_mv3jzf0LbI1qew2ypo3_500.gif

Severus Snape, czyli cz³owiek zagadka

i1.kwejk.pl/k/obrazki/2012/07/789bf784107070ed4bcbc391742c8c34.gif

Kluby pi³karskie

i.pinimg.com/originals/a0/96/32/a096320fec0651f3ad30db0a085872d0.jpg

Juventus F.C.

www.sofw.pl/wp-content/uploads/2014/09/215.jpg

Wis³a Kraków

polskielogo.net/wp-content/uploads/2016/01/106-korona-kielce-ikona.jpg

Korona Kielce

d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/00/26/5e08d9d07bf05_o_medium.jpg

AKS 1947 Busko-Zdrój

Filmy:

66.media.tumblr.com/tumblr_m7nmgbwdez1ry1l11o1_500.gif

Harry Potter

media3.giphy.com/media/7guVjhMF9qBKE/giphy.gif

Gwiezdne Wojny

thumbs.gfycat.com/FamiliarThunderousBarasinga-size_restricted.gif

W³adca Pier¶cieni

i.gifer.com/3Np8.gif

Piraci z Karaibów

media.giphy.com/media/dCBZMlXEstaQE/giphy.gif

Indiana Jones

i.makeagif.com/media/9-17-2015/yTHEA2.gif

Kiler

i.imgur.com/EGm1gJS.gif

Mistrz kierownicy ucieka

Muzyka

upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/c/c8/Modern_Talking.svg/1280px-Modern_Talking.svg.png

Podziel siê z innymi: Delicious Facebook Google Live Tweet This Yahoo

Przejd¼ do forum: