Logowanie
Facebook
Shoutbox
Wspó³praca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjêcie
Zobacz temat
Strona 2 z 2: 12
|
|
Miko³ajkowe/¶wi±teczne prezenty
|
|
fullmoon |
Dodany dnia 26.12.2014 21:43
|
![]() Ostrze¿enia: 2 Pochwa³y: 3 Postów: 692 Dom: GryffindorPunkty: 12854 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 26.11.14 |
Dla mnie Miko³aj przyniós³ pare ksi±¿ek "Dom Hadesa" oraz "Krew Olimpu" Ricka Riordana, "Kosog³os" Suzanne Collins (uzupe³nienie seri, tej jeszcze nie mia³am), "Ba¶nie Barda Beedle'a", "Fantastyczne zwierzêta i jak je znale¶æ", "Quidditch przez wieki", "Harry Potter Quiz Book", "Harry Potter The Ultimate Book of Facts" (wszystkie 5 po angielsku), "Dary Anio³a - Miasto Ko¶ci" oraz "Carrie" Stephena Kinga. Do tego tradycyjnie pi¿ama i bambosze od babci ~ W Hogwarcie ~ Elizabeth Robertson pani Prefekt Naczelna i pa³karka dry¿yny Gryfonów ![]() ![]() |
|
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 08.01.2015 10:35
|
![]() Pochwa³y: 39 Postów: 3422 Dom: HufflepuffPunkty: 36829 Ranga: Harrych ¶wi±t! Data rejestracji: 14.05.09 |
O, a na ¶wiêta stworzy³am kole¿ance takie oto zestaw zimowy.![]() Zawiera on chusteczki do nosa, krem do r±k, pomadkê, ¶wieczkê do ogrzania siê w ch³odne dni oraz colgripx na przeziêbienie ![]() Christian. ![]() Bo liczy siê to, co masz w ¶rodku. ![]() Ale czasami warto za³o¿yæ maskê. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikujê jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszê fanficka ducha, ¿e tak to ujmê, czyli takiego, którego nie ma" "po czê¶ci trudny jêzyk wynika z za³o¿eñ p³omieñ odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzêdniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartê I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
|
Mystique Potter |
Dodany dnia 06.12.2015 19:46
|
![]() Postów: 44 Dom: SlytherinPunkty: 98 Ranga: Uczeñ Hogwartu Data rejestracji: 26.11.15 |
Ja dosta³am piwo i czekoladê. Koty dosta³y wielkie s³onie z Ikei i pluszowe skunksy. Robiê im teraz ¶wi±teczne kocyki, w kolorach Gryffindoru, przyjecha³ te¿ ju¿ do nich Miko³aj z daleka, z tego co podejrza³am w paczce s± Plague Rats i tunel w kamufla¿u le¶nym. |
|
|
|
Liliana2194 |
Dodany dnia 06.12.2016 19:17
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Pochwa³y: 20 Postów: 1283 Dom: HufflepuffPunkty: 20246 Ranga: O choinka! Data rejestracji: 18.06.14 |
Ja dosta³am na Miko³ajki czekoladê Milkê (Chips Ahoy) i kolorowankê z Harrym Potterem Milkê ju¿ zaczê³am je¶æ, a kolorowankê kolorowaæ ^^ Niektóre ilustracje s± niezbyt ³adne, ale i tak jestem zadowolona. W koñcu ta ksi±¿ka ³±czy dwie rzeczy, które lubiê: HP i kolorowanki ![]() ![]() - - W Hogwarcie: - - 2) Valerie Adams 2.06.2019 - ![]() ![]() ![]() Karta postaci: tutaj1) Liliana Williams 18.06.2014 - 31.05.2019 ~ moja ulubienica spo¶ród tej dwójki ~ ![]() ![]() ![]() Karta postaci: 1. Lijka2. Poboczne - - Za 2017/2018: - - ![]() - - INBJN - - Ten little Indian Boys went out to dine One choked his little self and then there were nine. ![]() Nine little Indian Boys sat up very late One overslept himself and then there were eight. Eight little Indian Boys travelling in Devon One said he'd stay there and then there were seven. Seven little Indian Boys chopping up sticks One chopped himself in halves and then there were six. ![]() Six little Indian Boys playing with a hive A bumblebee stung one and then there were five. Five little Indian Boys going in for law One got in Chancery and then there were four. Four little Indian Boys going out to sea A red herring swallowed one and then there were three. Three little Indian Boys walking in the zoo A big bear hugged one and then there were two. Two little Indian Boys sitting in the sun One got frizzled up and then there was one. One little Indian Boy left all alone He went out and hanged himself and then there were none. ![]() ![]() - - - - ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 06.12.2016 19:24
|
![]() Pochwa³y: 35 Postów: 3698 Dom: RavenclawPunkty: 45365 Ranga: Specjalista ds. sprzeda¿y Data rejestracji: 09.04.15 |
Ja dosta³am od Elizabeth_ czekoladowego mikolaja z czym¶ bia³ym w ¶rodku. By³ bardzo dobry i a¿ mi siê smutno zrobi³o, ¿e ju¿ go zjad³am, no i sama sobie zrobi³am prezent id±c z kumpel± na czekoladê kokosow±, wiêc macie mi czego¶ zazdro¶ciæ! ![]() ¦ciana uznania i mi³o¶ci ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie k³am, ¿e go nie znasz Harry'ego Pottera zagra³ niektórych nawet nabra³, ¿e ma oczy koloru zielonego a tak naprawdê s± niebieskiego "Tak jak Ron" - wo³a Ulica dziewczyna piêknego lica. Potteromaniak z niej na schwa³ i nie jest to ¿aden wa³. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego je¿eli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie ka¿da Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to s³oñce, czy to deszcz W moich my¶lach on wci±¿ jest My¶lê o nim nieustannie Nawet gdy siê k±piê w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak siê to zaczê³o Lecz gdy serce moje drgnê³o Ca³a by³am zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnê Nawet je¶li spotkam bombê Jest to mi³o¶æ jednostronna Ale ¼le to nie wygl±da Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() ¦ciana chwa³y ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Scarllet |
Dodany dnia 06.12.2016 19:27
|
![]() Pochwa³y: 7 Postów: 661 Dom: GryffindorPunkty: 8343 Ranga: ¯ywy worek treningowy Data rejestracji: 15.11.16 |
Sama sobie sprawi³am prezent na miko³ajki i posz³am kupiæ torbê Ale mam mi³ych braci i jak wróci³am ca³a zmarzniêta to dosta³am gor±c± czekoladê, milkê i czekoladowego miko³aja a w szkolê od kole¿anki bilet do kina
|
|
|
|
Cookie |
Dodany dnia 06.12.2016 21:40
|
![]() Pochwa³y: 2 Postów: 739 Dom: RavenclawPunkty: 3722 Ranga: Pomocnik Filcha Data rejestracji: 01.10.14 |
jakie¶ czekoladowe kulku, ryurki z kremem, mentoski karmelowe. Tak, po raz pierwszy od d³u¿szego czasu kto¶ mnie kocha! Znaczy nie, a to by³o z kultury, a brat mi ukrad³ mentosy, ale siê liczy |
|
|
|
MALFOYLOV |
Dodany dnia 26.12.2016 19:15
|
![]() Postów: 7 Dom: SlytherinPunkty: 442 Ranga: Najsprytniejszy wsród ¦lizgonów Data rejestracji: 03.11.16 |
Ja dosta³am ksi±¿kê Harry Potter i Przeklete Dziecko oraz Dziennik Hogwart i perfumy Katy Perry Royal Revolution.Oprócz tego du¿o s³odyczy przez które bêdê gruba.
|
|
|
|
Wioletta |
Dodany dnia 26.12.2016 19:33
|
![]() Pochwa³y: 26 Postów: 3204 Dom: GryffindorPunkty: 33447 Ranga: Pan ¦mierci Data rejestracji: 06.07.16 |
w tym roku na Miko³aja dosta³am grube, d³ugie z motywem ¶wi±tecznym skarpety, i bransoletkê. ![]() natomiast pod choinkê by³o ju¿ troche bardziej bogato, ze tak powiem: 2 ksi±¿ki, dwie pary kolczyków, bransoletka, torebka, bluzka, i stówka. ![]() szkoda, ze ju¿ jestem du¿a i nie dostaje tylu prezentów co kiedy¶, przynajmniej wtedy ¶wiêta uwa¿a³am za lepsze z racji tego co dosta³am. ![]() Severusie, jak mog³e¶.. ![]() WYMOWNA - 26.07.2016 Przewodnicz±ca Karczmy Pod Parchatym Trollem - 22.09.2016 - 14.04.2017 (09.04) Cz³onek Redakcji: 14.06.2017! <3 25.09.2021.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na zamówienie, i z ¿ywej sympatii do mnie! Seksi Sznejp w rêczniku na g³owie. <3 - od wspania³ej Matki Karczmy, Alette! ![]() Dla mnie, o Sznejpie utalentowana Alette. <3 [img][/img] Z dedykacj± dla mnie od Ewy! ![]() ![]() Z dedykacj± dla mnie od ulki kulki! ![]() Od Klaudka! <3 ![]() ![]() Od Julki! Izrael! ![]() Wcze¶niej: w Hogwarcie: Wioletta Elbren Escher ró¿d¿ka: 18 cali, sosna, pióro feniksa czarodziej: pó³krwi. Quidditch: Obroñca Gryffindoru oraz Zastêpca Kapitana Pottermore: wiolcis dom: Gryffindor ró¿d¿ka: heban, 12¼ cala, w³os jednoro¿ca. |
|
|
|
Fameria WindForest |
Dodany dnia 26.12.2016 19:36
|
![]() Pochwa³y: 3 Postów: 140 Dom: HufflepuffPunkty: 1544 Ranga: ¦wietny czarodziej Data rejestracji: 09.12.16 |
Na miko³aja dosta³am paczkê ze s³odyczami. Pod choinkê puzzle 4 000 i kilka pierdó³ek ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Marcus Clinton |
Dodany dnia 26.12.2016 21:48
|
![]() Pochwa³y: 23 Postów: 1138 Dom: RavenclawPunkty: 30894 Ranga: Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz! Data rejestracji: 14.07.16 |
Ja dosta³em na Miko³aja/Gwiazdora dwie ksi±¿ki: Sir Alexa Fergusona i Beaty Pawlikowskiej. Czapkê ¦l±ska Wroc³aw, zegarek, koszulkê z kolekcji Edyty Górniak, grê planszow± (uwielbiam je), kalendarz Pawlikowskiej, czekolady, Toffifee i ¿elki. Osobi¶cie jestem bardzo zadowolony z prezentów. Szkoda, ¿e nie uda³o mi siê zdobyæ autografu Jose Mourinho, ale mam nadziejê ¿e w przysz³ym roku dostanê od niego odpowied¼. Po prostu Marcin Takie cudo dosta³em <3 ![]() Takie mi³e s³owa mnie spotka³y ![]() ![]() Mój ranking najcudowniejszych nóg! 1. Edyta! ![]() 2. Livka! Tu cenzura zdjêcia 3. Scarlett! ![]() https://zapodaj.n...83bd62.jpg Og³aszam wszem i wobec, i¿ GiHP to moja siostra bli¼niaczka. Dedykujê jej tego gifa Edki, bo mi siê podoba i jej te¿ musi siê spodobaæ ![]() Edyta <3 Moja motywatorka! United <3 ¦l±sk! You laugh at me because I'm different, I laugh at you because you're all the same. "¦mieræ bêdzie ostatnim wrogiem, jaki bêdzie pokonany" "Ka¿dy ma fanów, ale ja mam najlepszych fanów, ja to wiem. Tak siê sta³o, ¿e moja muzyka odnalaz³a najpiêkniejsze, najfajniejsze, najbardziej szlachetne i warto¶ciowe serca. " - Edyta Górniak |
|
|
|
-lavender- |
Dodany dnia 28.12.2016 18:40
|
![]() Pochwa³y: 6 Postów: 519 Dom: RavenclawPunkty: 12414 Ranga: Mistrz Expelliarmusa Data rejestracji: 20.06.13 |
Ja z HP dosta³am w tym roku tylko jedn± ksi±¿kê na Miko³ajki, HP i CO, której brakowa³o mi do ca³o¶ci W paczce mia³am jeszcze ¶wietne skarpety z misiami i s³odycze. A na ¶wiêta plecak, który mo¿e byæ te¿ torb±, du¿o s³odyczy i pieni±dze, za które pewnie kupiê ksi±¿ki ![]() Life is better when you dance. ![]() And if the music is good you dance. ![]() Never too tired for it. ![]() ![]() W Hogwarcie Josephine Davis - klik! ![]() Kto ma olej w g³owie, temu do¶æ po s³owie. ![]() W Ravenclawie tylko ci, których umys³ piêknem l¶ni. ![]() ![]() My body is like a rum chocolate souffle. If I don't warm it up right, it doesn't rise. ![]() Did you know that dolphins are just gay sharks? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
ania919 |
Dodany dnia 13.12.2018 13:21
|
![]() Pochwa³y: 11 Postów: 1231 Dom: RavenclawPunkty: 39464 Ranga: Harrych ¶wi±t! Data rejestracji: 09.10.15 |
Pod choinkê w tym roku dosta³am puzzle 6000 elementów, bluzê i merci. Kto ma olej w g³owie, temu do¶æ po s³owie. W Ravenclawie tylko ci, których umys³ piêknem l¶ni. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Livka |
Dodany dnia 25.12.2018 14:19
|
![]() Pochwa³y: 8 Postów: 521 Dom: GryffindorPunkty: 10109 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 22.01.18 |
Musia³am byæ bardzo grzeczna w tym roku, bo Miko³aj odwiedzi³ mnie i przyniós³ mi kufer. Ale nie byle jaki kufer. Logowany z Hogwartu, moimi inicjalami, a w ¶rodku wszystko co potrzeba Gryfonce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W kuferku znalaz³y siê nastêpuj±ce rzeczy: Pluszowa Hedwiga Wisiorek eliksir mi³osny Ramka na zdjêcia z konfetti Gryfoñskim Kula ¶nie¿na ze zdjeciem i ¶niegiem Gryfoñskim Brelok Kamieñ Filozoficzny (klucze akurat dzi¶ zosta³y w aucie) Skarpeta ¶wi±teczna Gryffindor Sweter ¶wi±teczny HP Szalik i czapka Gryffindoru Zak³adka do ksi±¿ek FZ S³odycze (czekolada bilet, czekolada z symbolem peronu, z³oty galeon z logo peronu, czekoladowa ¿aba z kart±, fasolki wszystkich smaków, ¶limakowe ¿elki) List z Hogwartu Bombka ze zdjêciem No i oczywi¶cie sam kuferel, który jest wykonany z prawdziwego drewna i ma moje inicja³y na boku Edytowane przez Livka dnia 25.12.2018 14:25
Cze¶æ wszystkim! Tak naprawdê to mnie tu nie ma ![]() Same dobre gwiazdy spotka³y siê na nieba szczycie, Z ducha, ognia i rosy tchnê³y w ciebie ¿ycie Portret upamiêtniaj±cy s³ynna bitwê na HPnecie. Na tym arcydziele JA - Livka Andrewparte w czasie bitwy Hogwartczykow o SB, autorstwa mistrzyni Painta Lou ![]() Co dobrego w 2019? ![]() Nagrody za 2018! ![]() ![]() ![]() ![]() Dom w Hogwarcie: Gryffindor ![]() Ulubione bajki ![]() ![]() ![]() ![]() Ulubione seriale ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Mikasa |
Dodany dnia 23.12.2019 20:43
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Pochwa³y: 21 Postów: 2007 Dom: RavenclawPunkty: 22743 Ranga: Niezwyciê¿ony mag Data rejestracji: 24.04.13 |
Siema Ja dosta³am ró¿ne rzeczy, ale chcia³am siê pochwaliæ jedn±. Siostra kupi³a mi pud³o chipsów o smakach, jakich nie znajdziemy w Polsce Fotka pami±tkowa, bo ju¿ prawie wszystkie zjad³am! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Podziel siê z innymi: |
|
Strona 2 z 2: 12
| Przejd¼ do forum: |

Nadal czujê siê na 17 lat, a ju¿ 26 na karku 

Gryffindor

Hufflepuff

Mystique Potter
Slytherin

Ravenclaw

oraz Dziennik Hogwart i perfumy Katy Perry Royal Revolution.Oprócz tego du¿o s³odyczy przez które bêdê gruba.