Logowanie
Facebook
Shoutbox
Wspó³praca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjêcie
Zobacz temat
|
Kogo najbardziej nie lubicie?
|
|
Animag37 |
Dodany dnia 20.05.2016 17:05
|
![]() Postów: 212 Dom: RavenclawPunkty: 3149 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 22.04.15 |
Mnie jako¶ szczególnie nie denerwowa³y te, czasami nieprzyjemne nastolatki, jak Lavender czy Cho. Ich czyny nie by³y na wiêksz± skalê, jak np. Voldemorta. Z drugiej strony nie napiszê, ¿e nie lubiê ca³ej tej ¦miercio¿erców, bo to by by³o k³amstwem. Ich zachowanie, choæ okrutne, nie wzbudza³o we mnie wiêkszej nienawi¶ci. Osoby takie jak Bellatrix (zapatrzona w Voldemorta) czy Greyback (wilko³ak, którego rz±dz± krwi w pewnym stopniu mog³a skutecznie odwróciæ od dobrej strony) nie s± mo¿e przeze mnie uwielbiane, ale nawet ich... Tolerujê to chyba za mocne s³owo... Podobnie Peter, ci jego przyjaciele nie byli znów tacy fajni. Dudley jest pozbawiony magii, a mimo tego nie za³ama³ siê gdy Harry okaza³ siê czarodziejem. No i jeszcze siê z nim pogodzi³, wiêc nie mogê go uznaæ za znienawidzonego. Na pewno Umbridge, za fa³szywo¶æ odzian± w ró¿owe bluzki i kotki na ¶cianach ;-; Oprócz niego jest jeszcze Lucjusz. Mania czysto¶ci krwi... Draco w pewnym stopniu wybaczam, bo wychowa³ siê w¶ród tej otoczki kultywowanej przez ojca. By³ te¿ trochê do tego zmuszony, ba³ siê o rodzinê. A Lucek mia³ chyba wybór i wybra³ jak wybra³. ;/ Nie lubiê ca³ej rodziny Blacków, (oprócz znanych wyj±tków ) te¿ za to d±¿enie do czysto¶ci i nakierowywanie potomków na drogê Slytherinu. I wydziedziczanie, gdy co¶ nie posz³o po ich my¶li. :v ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Andi Miller |
Dodany dnia 14.06.2016 00:03
|
![]() Postów: 76 Dom: SlytherinPunkty: 1151 Ranga: Prefekt Naczelny Slytherinu Data rejestracji: 11.06.16 |
Nienawidzê negatywnych postaci. Wiadomo za co. Stawiam siê po stronie Harry'ego. Bardzo irytuj± mnie Voldemort, Bellatrix i Lucjusz. Dwóch pierwszych nie znoszê z powodu u¶miercenia tylu fajnych postaci, a ostatniego za wykorzystywanie i zmuszanie syna do bycia ¶miercio¿erc±, oraz za wy¶miewanie siê z Weasley'ów. W ¶wiecie mugoli najchêtniej zabi³abym wszystkich Dursley'ów. Chyba nie muszê t³umaczyæ dlaczego. |
|
|
|
Catherine Black |
Dodany dnia 17.08.2016 12:02
|
![]() Postów: 97 Dom: HufflepuffPunkty: 2194 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 11.08.16 |
Zdecydowanie pierwsze miejsce zajmuje u mnie ró¿owa ropucha - Dolores Umbridge Percy Weasley te¿ jest mocno wkurzaj±cy Kiedy¶ doda³aby tu te¿ Draco, ale naczyta³am siê tych wszystkich fanfiction i teraz mam w g³owie dwie ró¿ne postacie |
|
|
|
Wioletta |
Dodany dnia 19.08.2016 20:27
|
![]() Pochwa³y: 26 Postów: 3204 Dom: GryffindorPunkty: 33447 Ranga: Pan ¦mierci Data rejestracji: 06.07.16 |
nie bêdê oryginalna, nie lubiê wielu osób, ale nie na tyle by siê tutaj znalaz³y. wymieniê jedn± której najbardziej nie lubiê - Dolores Umbridge, ale ¿e ku wielkiemu szczêsciu denerwowa³a mnie tylko w ZF no mo¿e i w I¦. a tak± inna postaci±, której nie lubiê i wkurza³a mnie przez wszystkie czê¶ci to Ginny. ![]() Severusie, jak mog³e¶.. ![]() WYMOWNA - 26.07.2016 Przewodnicz±ca Karczmy Pod Parchatym Trollem - 22.09.2016 - 14.04.2017 (09.04) Cz³onek Redakcji: 14.06.2017! <3 25.09.2021.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na zamówienie, i z ¿ywej sympatii do mnie! Seksi Sznejp w rêczniku na g³owie. <3 - od wspania³ej Matki Karczmy, Alette! ![]() Dla mnie, o Sznejpie utalentowana Alette. <3 [img][/img] Z dedykacj± dla mnie od Ewy! ![]() ![]() Z dedykacj± dla mnie od ulki kulki! ![]() Od Klaudka! <3 ![]() ![]() Od Julki! Izrael! ![]() Wcze¶niej: w Hogwarcie: Wioletta Elbren Escher ró¿d¿ka: 18 cali, sosna, pióro feniksa czarodziej: pó³krwi. Quidditch: Obroñca Gryffindoru oraz Zastêpca Kapitana Pottermore: wiolcis dom: Gryffindor ró¿d¿ka: heban, 12¼ cala, w³os jednoro¿ca. |
|
|
|
Inga Clinton |
Dodany dnia 19.08.2016 20:35
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Pochwa³y: 6 Postów: 835 Dom: SlytherinPunkty: 7802 Ranga: ¯ywy worek treningowy Data rejestracji: 08.02.15 |
Bo¿e... jak mo¿na nie lubiæ Dolores, Belli, GINNY!!! Ja tam Malfoya nigdy nie lubi³am, ale teraz przez takie jedno fajne ff bardzo go lubiê <3 Ale nie tak, ¿e go kocham czy co¶ . A kogo ja nie lubiê??? Dartha Vadera mam do niego zrazê <3 |
|
|
|
Gryfonka93 |
Dodany dnia 19.02.2017 14:03
|
![]() Postów: 3 Dom: HufflepuffPunkty: 10 Ranga: Mugol Data rejestracji: 19.02.17 |
Voldemort oraz Umbridge, oboje ¼li, ze Slytherinu, nie lubi± nugolakow, toleruj± czarodziejów czystej krwi.. Voldemort no có¿ mordowa³ mugolaków , niszczyl wszystkoco mu po drodze, zabil rodziców Pottera 😢 ca³e szczê¶cie ze zosta³ pokonany przez Harrego 😊 Co do Umbridge by³a okropna nauczycielk±, nie pozwala³a na praktyczn± magiê, denerwowala uczniów nauczycieli podczas lekcji i podczas wizyty, karala mugolakow i czarodziejów pó³krwi za niby kradzie¿e ró¿d¿ki. |
|
|
|
Violet-Horde |
Dodany dnia 19.02.2017 14:43
|
![]() Pochwa³y: 6 Postów: 959 Dom: HufflepuffPunkty: 14026 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 31.01.17 |
Hm... kogo ja nie lubiê? Wiem! Nie lubiê Rona Weasley'a! Od pocz±tku jako¶ tak go nie lubi³am... Jeszcze niezbyt lubiê Umbrige, ale mimo wszystko ona jako¶ wp³ynê³a na ca³± sagê i jest mi w sumie obojêtna. Jeszcze Astoria! Ale o niej za du¿o powiedzieæ nie mogê, bo praktycznie o niej nic nie wiem. Ale jako shipperka Dramione, po prostu obwiniam j± i Ronalda i o to, ¿e Hermiona i Draco siê nie spiknêli (wiem, ¿e to i tak nie mo¿liwe ) O i jeszcze Cho Chang! Jak ona mnie wnerwia! I jeszcze Lavender! Ale ona jakby by³a z tym swoim Ronusiem, to Hermiona by³a z kim¶ odpowiedniejszym... Jejku trochê tych postaci jest! O jeszcze mi siê teraz przypomnia³y jak¿e ,,milutkie" akromantule :c Z DNIA 2018-12-20 NAGRANIE ZNALEZIONE DNIA 2019-01-11 PLAY. [ 00:45:32 ] [ W TLE CICHA MUZYKA, ODG£OS STUKANIA PAZNOKCIAMI O BLAT. ] Zawieszenie sprzêtu, na którym nagrywam zaczyna³y byæ irytuj±ce. Ekran ¶nie¿y, sztuczna inteligencja resetuje siê, tnie. Zg³oszenia do serwisu dokona³am poprzedniego dnia. Aktualnie staram zaj±æ siê dokumentacj± tej usterki. [ PRZEWINIÊCIE DO POCZ¡TKU. ] [ 00:02:05 ] Chwilowo ustalam nadawcê wiadomo¶ci, która zawirusowa³a system androida. Z powodu pewnego usuniêcia danych z dysku, staram siê przedstawiæ najwa¿niejsze fakty na tej kasecie. Nazywam siê Violet, nale¿ê do dystryktu Hufflepuff, w którym zajmujê siê g³ównie pisaniem tekstów i grafik±. W wolnym czasie od spe³niania obowi±zków dobrego obywatela HP-neta, zag³êbiam siê w wiekowe artyku³y o warto¶ci historycznej lub udzielam siê w ¶wiecie równoleg³ym, postaci± o numerze 5768SteRRav2018p (Spike Rees). Planujê wiêkszy wk³ad w ¿ycie kraju. Uwa¿am, ¿e sztuczna inteligencja... [ ZACIÊCIE OBRAZU. ] SYSTEM ERROR. SWITCHING TO AUTOMATIC CONTROL [ 01:03:28 ] [ SZUM. ] [ STRZA£. ] [ PIK PIK. ] Z tej strony g³ówna sztuczna inteligencja. Violet nie mo¿e podej¶æ do odbiornika. Zarz±dzenie: wprowadzenie nowego cz³onka spo³eczeñstwa z powody usuniêcia dotychczasowego. Powód usuniêcia: przeszukiwanie. Powód usuniêcia: nieznany. END OF THE RECORDING. ![]() pfp cr: Giulia Valente |
|
|
|
ania potter |
Dodany dnia 19.02.2017 16:00
|
![]() Pochwa³y: 1 Postów: 1163 Dom: SlytherinPunkty: 10153 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 17.04.14 |
Dolores Umbridge - Taaak, jej zdecydowanie nie lubiê. Pewnie tak samo jak ka¿dy z was. Nie rozumiem, jak mo¿na byæ tak bezczelnym i bez serca, ¿eby tak traktowaæ dzieci w szkole. nie lubi mugolaków, czarodziejów pó³krwi... Brak tolerancji ![]() Ooo! Jeszcze te mega milutkie akromntule ze swoj± rodzink± <3 Jak ja ich nie cierpiê <3 lights will guide you home and ignite your bones and i will try to fix you w Hogwarcie mo¿ecie mnie znale¼æ jako Anne Leishale ![]() ![]() |
|
|
|
PaulaSmith |
Dodany dnia 10.04.2017 10:58
|
![]() Pochwa³y: 23 Postów: 2775 Dom: HufflepuffPunkty: 23034 Ranga: Niezwyciê¿ony mag Data rejestracji: 05.01.17 |
Nie wyró¿niê siê pisz±c, ¿e najbardziej nie lubi³am Umbridge. Jej niechêæ do innych gatunków, mugoli sprawi³a, ¿e postrzegam j± jak takiego Hitlera- osobê bez serca, dla której dzia³añ nie ma usprawiedliwienia. Ale podczas czytania pojawi³y siê postaci, których zachowanie nie przypad³o mi do gustu. Pierwsz± tak± osob± jest zdecydowanie Korneliusz Knot, jego idiotyczne zachowanie zaczê³o siê jeszcze przed powrotem Voldemorta, kiedy to nie chcia³ odwo³aæ Turnieju Trójmagicznego, no a w V tomie siêgnê³o zenitu- zapatrzenie w siebie, chêæ zasiadania na wysokim stanowisku za wszelk± cenê. Niby by³ po dobrej stronie, tylko nie umia³ nie byæ egoist±. W V tomie by³a jeszcze jedna postaæ, któr± ogólnie lubiê, ale wtedy zachowywa³a siê równie idiotycznie, co Knot. Mowa o Albusie Dumbledorze. Uwa¿am, ¿e jego unikanie Harry'ego by³o g³upie, wiele szkód tym narobi³. To chyba tyle ode mnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sarahis ![]() |
|
|
|
Sofia Romano |
Dodany dnia 23.06.2019 17:48
|
![]() Postów: 14 Dom: RavenclawPunkty: 181 Ranga: Mol ksi±¿kowy Data rejestracji: 23.06.19 |
Nie przepada³am za Dolores Umbridge. Nie mog³am znie¶æ jej pychy id±cej w parze z wynios³o¶ci±. Nie na miejscu by³o jej zajêcie stanowiska nale¿±cego do Dumbledore'a. Znacz±co nadu¿ywa³a swojej funkcji chocia¿by przez znêcanie siê nad uczniami. Z pozoru "ró¿owa landryna" okaza³a siê wyrafinowan±, bezduszn± i d±¿±c± do celu po trupach ¿mij±. |
|
|
|
Lynn Avery |
Dodany dnia 22.09.2019 21:52
|
![]() Postów: 33 Dom: SlytherinPunkty: 94 Ranga: Uczeñ Hogwartu Data rejestracji: 22.09.19 |
Ron. ¯adna inna postaæ w ksi±¿ce mnie tak nie wkurza jak on. W filmie podobnie. Dziwiê siê, ¿e w ogóle prze¿y³ to wszystko i jeszcze ma wygodn± posadkê w MM. Dla mnie to kompletne beztalencie, na dodatek ma³o inteligentny, ci±g³e siê fochaj±cy, p³ytki narcyz, który nie ma kompletnie nic do zaoferowania. Ma³o wie, ma³o umie, ma³o rozumie, ma³o go obchodzi. Chce siê tylko na¿reæ i mieæ ¶wiêty spokój. |
|
|
|
| Podziel siê z innymi: |
|
| Przejd¼ do forum: |

Nadal czujê siê na 17 lat, a ju¿ 26 na karku 

Christina

Ravenclaw
) te¿ za to d±¿enie do czysto¶ci i nakierowywanie potomków na drogê Slytherinu. I wydziedziczanie, gdy co¶ nie posz³o po ich my¶li. :v 

Slytherin
Hufflepuff
Gryffindor

. A kogo ja nie lubiê??? Dartha Vadera mam do niego zrazê <3 
) O i jeszcze Cho Chang! Jak ona mnie wnerwia! I jeszcze Lavender! Ale ona jakby by³a z tym swoim Ronusiem, to Hermiona by³a z kim¶ odpowiedniejszym... Jejku trochê tych postaci jest! O jeszcze mi siê teraz przypomnia³y jak¿e ,,milutkie" akromantule :c