Logowanie
Facebook
Shoutbox
Wspó³praca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjêcie
Zobacz temat
|
Mafia 4 - zapisy
|
|
| Takoizu |
Dodany dnia 30.11.2018 20:42
|
![]() Pochwa³y: 7 Postów: 1014 Dom: SlytherinPunkty: 9614 Ranga: Praktykant w ¦w Mungu Data rejestracji: 10.11.15 |
Ju¿ siê nie mogê doczekaæ <3 ![]() |
|
|
|
Nymeria |
Dodany dnia 30.11.2018 22:06
|
![]() Pochwa³y: 1 Postów: 208 Dom: SlytherinPunkty: 4646 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 01.08.16 |
Ja tak¿e 😁 |
|
|
|
Hermionka78 |
Dodany dnia 01.12.2018 11:08
|
![]() Pochwa³y: 6 Postów: 1108 Dom: RavenclawPunkty: 8296 Ranga: Praktykant w ¦w Mungu Data rejestracji: 10.08.15 |
Ja chêtna
|
|
|
|
losiek13 |
Dodany dnia 01.12.2018 21:47
|
![]() Ostrze¿enia: 2 Pochwa³y: 33 Postów: 2832 Dom: RavenclawPunkty: 34217 Ranga: Pan ¦mierci Data rejestracji: 19.06.08 |
Z racji bycia gejem miejsce zwyczajnie mi siê nale¿y ![]() A na powa¿nie. Czemu tak pó¼no?! :O |
|
|
|
MorfinGaunt |
Dodany dnia 01.12.2018 23:17
|
![]() Pochwa³y: 3 Postów: 652 Dom: HufflepuffPunkty: 7033 Ranga: ¯ywy worek treningowy Data rejestracji: 07.12.16 |
No tak wysz³o. Podobno bêdzie jeszcze co¶ wcze¶niej MorfinGaunt
![]() ![]() Je¶li kto¶ ci mówi, ¿e czuje siê benowo, albo do bena z takim ¿yciem, to wiedz, ¿e to nie przelewki i trzeba takiej osobie natychmiast pomóc! Bo z Benem nie ma ¿artów! ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
MorfinGaunt |
Dodany dnia 04.12.2018 18:53
|
![]() Pochwa³y: 3 Postów: 652 Dom: HufflepuffPunkty: 7033 Ranga: ¯ywy worek treningowy Data rejestracji: 07.12.16 |
Drodzy (mam nadziejê) przyszli uczestnicy Mafii 4! Dosta³em zielone ¶wiate³ko do przyznania jednemu z was nagrody. ALE! ¯eby j± zgarn±æ, musicie co¶ dla mnie zrobiæ :eyebrows2: Ka¿dy z was, mo¿e wys³aæ do mnie sówkê z PROPOZYCJ¡ mocy karty jednego z mafiozów (moc szefa mafii ju¿ jest!) Mo¿ecie pu¶ciæ swoje wodze fantazji. Jednak zanim zaczniecie, to kilka uwag na start: 1. Moc nie mo¿e byæ zbyt silna - nie mo¿e rozwaliæ jednym ruchem po³owy graczy 2. Moc mo¿e kogo¶ u¶mierciæ LUB mo¿e kogo¶ zraniæ (jak? wymy¶lcie!) 3. Moc nie musi nikogo raniæ ani u¶miercaæ, ale mo¿e co¶ namieszaæ w innych kartach 4. Moc nie mo¿e dawaæ nie¶miertelno¶ci ¿adnemu graczowi 5. Karta nie mo¿e ujawniaæ swojej mocy ani postaci Oczywi¶cie nie wiecie, jakie moce ju¿ s±. Dlatego musicie siê tak postaraæ, by nie wys³aæ mocy, która ju¿ w kartach siê znajduje, bo ta automatycznie zostanie odrzucona jako propozycja. Czas: do startu zg³oszeñ, czyli do pi±tku 14 grudnia do godziny 18:00. Najciekawsza moc zostanie u¿yta w grze, a zwyciêzca otrzyma, uwaga... 50 punktów na swoje konto oraz 10 punktów dla domu! Dziêki PaulaSmith! ![]() A¿ do koñca gry nie powiem, czyja propozycja wygra³a i dlatego te¿, punkty zostan± przyznane dopiero po grze. Równie¿ po grze wska¿ê która to by³a moc i na jakiej karcie siê znalaz³a. Zwyciêzcê podam przed startem gry jednemu z adminów, tylko je¶li nie bêdzie braæ udzia³u w grze. Ostateczne s³owo w kwestii sporów mam ja. W razie jakich¶ w±tpliwo¶ci, pisaæ do mnie. POWODZENIA! Edytowane przez MorfinGaunt dnia 04.12.2018 21:36
MorfinGaunt
![]() ![]() Je¶li kto¶ ci mówi, ¿e czuje siê benowo, albo do bena z takim ¿yciem, to wiedz, ¿e to nie przelewki i trzeba takiej osobie natychmiast pomóc! Bo z Benem nie ma ¿artów! ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Takoizu |
Dodany dnia 04.12.2018 19:23
|
![]() Pochwa³y: 7 Postów: 1014 Dom: SlytherinPunkty: 9614 Ranga: Praktykant w ¦w Mungu Data rejestracji: 10.11.15 |
Czy jedna osoba mo¿e wys³aæ tylko jedn± propozycjê? ![]() |
|
|
|
MorfinGaunt |
Dodany dnia 04.12.2018 19:26
|
Mo¿na wys³aæ wiêcej ni¿ jedn± propozycjê, jednak wybrana zostanie tylko ta najlepsza ze wszystkich nades³anych MorfinGaunt
|
|
|
ania919 |
Dodany dnia 04.12.2018 20:38
|
![]() Pochwa³y: 11 Postów: 1231 Dom: RavenclawPunkty: 39464 Ranga: Harrych ¶wi±t! Data rejestracji: 09.10.15 |
A te propozycje mocy mamy przypisaæ od razu do jakiej¶ konkretnej postaci czy proponujemy sam± moc i ty j± do kogo¶ dopasujesz? Kto ma olej w g³owie, temu do¶æ po s³owie. W Ravenclawie tylko ci, których umys³ piêknem l¶ni. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
MorfinGaunt |
Dodany dnia 04.12.2018 20:55
|
Sam± moc. Postaæ ju¿ jest wybrana MorfinGaunt
|
|
|
ania919 |
Dodany dnia 04.12.2018 21:02
|
![]() Pochwa³y: 11 Postów: 1231 Dom: RavenclawPunkty: 39464 Ranga: Harrych ¶wi±t! Data rejestracji: 09.10.15 |
Aha, ok, co prawda fajniej by by³o jakby moc by³a dopasowana do postaci, ale niech i tak bêdzie. Kto ma olej w g³owie, temu do¶æ po s³owie. W Ravenclawie tylko ci, których umys³ piêknem l¶ni. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
MorfinGaunt |
Dodany dnia 04.12.2018 21:21
|
No nie chcê zdradzaæ, co to za postaæ a¿ do samego koñca gry poza tym, ta jedna postaæ otrzymuje moje pozwolenie na niedopasowan± do swojej roli moc ![]() EDIT: Pamiêtajcie, ¿e moc musi byæ w u¿yciu przez mafiê! Edytowane przez MorfinGaunt dnia 04.12.2018 21:37
MorfinGaunt
|
|
|
MorfinGaunt |
Dodany dnia 09.12.2018 21:51
|
![]() Nabór do Mafii nie bêdzie przebiega³ jak w poprzednich trzech edycjach! Zg³oszenia odbêd± siê w kilku etapach, tak by ka¿dy móg³ mieæ szansê na wziêcie udzia³u w grze. Pierwszym etapem bêdzie... wygranie konkursu na najlepsz± moc karty mafii! Tak wiêc wysy³ajcie swoje propozycje! Co do zwyciêzcy tego etapu, patrzcie ni¿ej. Drugim etapem bêdzie wziêcie udzia³u w quizie dotycz±cym pierwszej czê¶ci filmu Fantastyczne zwierzêta! Pytañ bêdzie 30, a najlepszych 5 osób otrzyma miejsce na li¶cie gry! W pierwszej kolejno¶ci liczyæ siê bêdzie ilo¶æ poprawnych odpowiedzi, w drugiej (w razie remisów) szybko¶æ ich wys³ania. Niektóre pytania bêd± banalnie proste, inne nieco trudniejsze, jednak wiêkszo¶æ powinna sobie poradziæ z tym testem ¯eby jednak nie by³o za ³atwo, nie bêdzie w ogóle podpowiedzi!Ten etap startuje w pi±tek 14 grudnia o godzinie 18:00, a koñczy siê w pi±tek 21 grudnia o 21:00. Trzecim etapem równie¿ bêdzie quiz, tym razem o drugiej czê¶ci filmu FZ: Zbrodnie Grindelwalda. Tutaj obowi±zuj± te same zasady co w pierwszym etapie: 5 najlepszych otrzyma miejsce na li¶cie, licz± siê poprawne odpowiedzi i szybko¶æ ich wys³ania (w razie remisów). Tu tak¿e bez podpowiedzi. Ten etap startuje w pi±tek 21 grudnia o godzinie 22:00, a koñczy siê w pi±tek 28 grudnia o 11:00. Po tym etapie opublikujê listê 11 osób pewnych udzia³u w grze, jednak nie podam, kto otrzyma³ miejsce za najlepsz± moc na karcie, ani kto siê dosta³ dziêki pierwszemu czy drugiemu quizowi. Wszystkie wyniki zostan± opublikowane po zakoñczeniu Mafii. O czwartym etapie poinformujê przed samym rozpoczêciem etapu. Ten etap startuje w pi±tek 28 grudnia o godzinie 12:00. Edytowane przez MorfinGaunt dnia 10.12.2018 10:45
MorfinGaunt
|
|
|
| Smierciojadek |
Dodany dnia 09.12.2018 22:03
|
![]() Pochwa³y: 14 Postów: 6913 Dom: GryffindorPunkty: 60618 Ranga: Harrych ¶wi±t! Data rejestracji: 22.04.07 |
Szczerze mówi±c, dla mnie to jest zwyczajnie PRZEKOMBINOWANE. To gra... Po prostu chcia³abym siê do niej zg³osiæ. A nie rozwi±zywaæ quizy czy wymy¶laæ moce. W takim wypadku mam szanse na jedno z trzech wolnych miejsc, o ile do tego "etapu" te¿ nie trzeba bêdzie wykonywaæ okre¶lonych czynno¶ci... ![]() Nie mo¿na zap³aciæ za co¶, co nie ma ceny. Niektórzy twierdz±, ¿e ka¿da, absolutnie ka¿da rzecz na ¶wiecie ma swoj± cenê. To nieprawda. S± rzeczy, które ceny nie maj±, s± bezcenne. Naj³atwiej poznaæ takie rzeczy po tym, ¿e raz utracone, s± utracone na zawsze. ![]() Nie wiesz, co pamiêtasz, dopóki nie spróbujesz tego opowiedzieæ. I nie wiesz, co tak naprawdê s±dzisz na dany temat, dopóki nie zaczniesz siê o to z kim¶ k³óciæ. W samotno¶ci nie jeste¶ nawet ¶wiadomy swoich sprzeczno¶ci. ![]() Pamiêtaj. W ¶nie nie da siê szeptaæ. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Wioletta |
Dodany dnia 09.12.2018 22:09
|
![]() Pochwa³y: 26 Postów: 3204 Dom: GryffindorPunkty: 33447 Ranga: Pan ¦mierci Data rejestracji: 06.07.16 |
Chyba Ciê trochê ponios³o. Bez obrazy. |
|
|
|
| Takoizu |
Dodany dnia 09.12.2018 22:09
|
Pomys³ fajny ale na pewno sprawia, ¿e co¶ siê dzieje ale... czy to nie bêdzie tylko zniechêcaæ do gry? Bo o ile wymy¶lenie karty postaci jest nawet prostym zadaniem, to ju¿ te quizy niekoniecznie. Trzeba te¿ wzi±æ pod uwagê, ¿e nie ka¿dy kto bêdzie chcia³ siê zg³osiæ bêdzie móg³ jak najszybciej wys³aæ swoje odpowiedzi, ¿eby dostaæ siê do gry... Fajnie jakby by³o pó³ na pó³. 10 osób jest branych ze zg³oszeñ - nawet losowo. A kolejne dziesiêæ z zadañ ![]() |
|
|
|
Lilyatte |
Dodany dnia 09.12.2018 22:20
|
![]() Pochwa³y: 10 Postów: 1642 Dom: SlytherinPunkty: 13674 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 03.04.15 |
Tak szczerze powiedziawszy to jak na to patrzê to czujê siê zagubion±. Tym bardziej ¿e te etapy popadaj± w pi±tki, wiêc z marszu ju¿ odpadam. Nie chce mi siê bawiæ w quizy, tym bardziej ¿e te czê¶ci ogl±da³am raptem raz, a wiêc po mojemu za ma³o. Jednak je¶li uwa¿asz, ¿e tak bêdzie lepiej to to zrób. Discord, je¶li potrzeba szybkiego kontaktu: Lilyatte #4394 Dumna mama koronadziecia ![]() ![]() ![]() The world that's waiting up for me That I call my own Through the dark, through the door Through where no one's been before But it feels like home |
|
|
|
losiek13 |
Dodany dnia 09.12.2018 22:43
|
![]() Ostrze¿enia: 2 Pochwa³y: 33 Postów: 2832 Dom: RavenclawPunkty: 34217 Ranga: Pan ¦mierci Data rejestracji: 19.06.08 |
Imho lepiej tak ni¿ na zasadzie, kto pierwszy ten lepszy. |
|
|
|
Nymeria |
Dodany dnia 09.12.2018 22:46
|
![]() Pochwa³y: 1 Postów: 208 Dom: SlytherinPunkty: 4646 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 01.08.16 |
Ja niestety jestem trochê zawiedziona bo ju¿ na starcie wiem, ¿e nie wezmê udzia³u. Mam w pi±tki zajêcia do 21, a drugiej czê¶ci FZ nie ogl±da³am. Trochê szkoda, ¿e a¿ tak zosta³y zaostrzone zasady rekrutacji. |
|
|
|
Marcus Clinton |
Dodany dnia 10.12.2018 10:27
|
![]() Pochwa³y: 23 Postów: 1138 Dom: RavenclawPunkty: 30894 Ranga: Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz! Data rejestracji: 14.07.16 |
Ju¿ wiem, ¿e odpadam bo i 14 i 21 jestem w pracy. Mi³ej zabawy wam ¿yczê. Po prostu Marcin Takie cudo dosta³em <3 ![]() Takie mi³e s³owa mnie spotka³y ![]() ![]() Mój ranking najcudowniejszych nóg! 1. Edyta! ![]() 2. Livka! Tu cenzura zdjêcia 3. Scarlett! ![]() https://zapodaj.n...83bd62.jpg Og³aszam wszem i wobec, i¿ GiHP to moja siostra bli¼niaczka. Dedykujê jej tego gifa Edki, bo mi siê podoba i jej te¿ musi siê spodobaæ ![]() Edyta <3 Moja motywatorka! United <3 ¦l±sk! You laugh at me because I'm different, I laugh at you because you're all the same. "¦mieræ bêdzie ostatnim wrogiem, jaki bêdzie pokonany" "Ka¿dy ma fanów, ale ja mam najlepszych fanów, ja to wiem. Tak siê sta³o, ¿e moja muzyka odnalaz³a najpiêkniejsze, najfajniejsze, najbardziej szlachetne i warto¶ciowe serca. " - Edyta Górniak |
|
|
|
| Podziel siê z innymi: |
|
| Przejd¼ do forum: |

Nadal czujê siê na 17 lat, a ju¿ 26 na karku 

Slytherin
Nymeria
Ravenclaw

Hufflepuff

Gryffindor