Logowanie
Facebook
Shoutbox
Wspó³praca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjêcie
Zobacz temat
|
Moje HPnetowe miasto w The Sims 4
|
|
Roksolana Delakur |
Dodany dnia 22.01.2019 14:24
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Pochwa³y: 6 Postów: 435 Dom: RavenclawPunkty: 7863 Ranga: Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz! Data rejestracji: 12.08.16 |
A widzicie jaka moja Roksolanka jest grzeczna?! Swoj± drog± biedny ten Gordian, no ale tak to jest jak siê bierze za dziewczynê z poprawczako-domu nastolatek, którymi opiekuje siê Ania. Sara i Gra¿ynka s± przeurocze tak jak ju¿ mówi³am i bardzo siê cieszê, ¿e narodzi³ siê w koñcu jaki¶ HPnetowy ch³opczyk. Gratulujê wszystkim mamusi±! Jestem NAJBARDZIEJ zakrêconaaaa! Strzeszcie siê ziomeczki ziomunie i innii
![]() Nie, uwielbiam Roks. To kochane dziecko ~ Lilyatte Tak jest! Rue, pamiêtaj! ![]() Rue Riddle, s³uchaj siê Roksolany, to m±dra kobita jest ~ Angelina Johnson ![]() Komplement po burzliwej walce ze skromno¶ci±, zas³uguj±cy na miejsce w podpisie Kto niby jest najbardziej kreatywnym Krukonem na stronie, jak nie Ty? ~ Rue Riddle![]() Roks tam siê niczym nie przejmuje ~ -lavender- Ojjj jest to prawda hihi ![]() Wydaje mi siê, ¿e Roks jest typem cz³owieka który móg³by waln±æ monolog skryby albo ¶redniowiecz to taka epoka byka na ustnej ~ Lilyatte oj tak mog³oby byæ |
|
|
|
ania919 |
Dodany dnia 22.01.2019 16:09
|
![]() Pochwa³y: 11 Postów: 1231 Dom: RavenclawPunkty: 39464 Ranga: Harrych ¶wi±t! Data rejestracji: 09.10.15 |
Gordian, na randki to masz czas, a na karczmê nie, wstyd¼ siê Kto ma olej w g³owie, temu do¶æ po s³owie. W Ravenclawie tylko ci, których umys³ piêknem l¶ni. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
PaulaSmith |
Dodany dnia 23.01.2019 14:40
|
![]() Pochwa³y: 23 Postów: 2775 Dom: HufflepuffPunkty: 23034 Ranga: Niezwyciê¿ony mag Data rejestracji: 05.01.17 |
Dzisiejsz± relacjê zacznê od imprezy, któr± urz±dzi³a ulka z okazji zimy, no có¿ ka¿dy powód jest dobry, by ¶wiêtowaæ. Niestety gra ogranicza liczbê go¶ci, ale i tak by³o fajnie. Dziewczyny siê wystroi³y, chocia¿ ulka przebi³a wszystkich swoj± kreacj±, zobaczcie:![]() Przed ulk± stoi elegancki morfin, który doskonale siê bawi³. Niestety losiek13 siê nie pojawi³ na imprezie, chocia¿ by³ zaproszony. No có¿, niech ¿a³uje, bo zabawa by³a przednia i dobra wy¿erka ![]() ![]() Podczas przyjêcia do Jadka zadzwoni³a Only zapraszaj±c j± na randkê, ale pchana wyrzutami sumienia (?) Jadek zignorowa³a telefon od kole¿anki. Ciekawe czy Only znowu zadzwoni. ![]() Muszê Wam jeszcze pokazaæ dom dziewczyn zim± z zewn±trz, bo ja siê nim zachwycam, chcia³abym tak± zimê u siebie... ![]() Pó¼niej przenios³am siê do domu Sam, Ang, Liv, Mikasy i Pauli. Na wej¶ciu powita³a mnie cudowna wiadomo¶æ - Mikasa zosta³a Rekinem biznesu osi±gaj±c tym samym szczyt kariery bizneswoman. Ale to nie koniec informacji o jej pracy. Nastêpnego dnia, gdy posz³a do pracy pojawi³ siê komunikat o mo¿liwo¶ci inwestycji, na który Mikasa siê zdecydowa³a. Ten odwa¿ny krok siê odwa¿y³ i w ci±gu minuty dziewczyna dorzuci³a do bud¿etu domowego 50 tysiêcy simleonów!!! ![]() ![]() Po awansach Mikasa dosta³a wolny dzieñ i postanowi³a ulepiæ ba³wana. No có¿, nie ma dziewczyna talentu, ale ma dystans do siebie ![]() ![]() Klika dni wolnego z³apa³a te¿ Angelina. I pierwsze co to stêskniona zadzwoni³a do Marcusa zapraszaj±c go do siebie. Para tak siê zasiedzia³a, ¿e Ang w koñcu siê odwa¿y³a i zaprosi³a Marcusa na noc! ![]() I w koñcu te¿ skonsumowali swój zwi±zek - oj dzia³o siê ![]() ![]() Po wizycie Marcusa Ang znalaz³a czas dla wspó³lokatorki i zosta³y z Paul± najlepszymi przyjació³kami. ![]() Paula poza zmian± fryzury zaczê³a uprawiaæ jogging i ZIM¡ posz³a biegaæ na dwór, ale okaza³o siê, ¿e nie ona jedna wpad³a na taki g³upi pomys³, bo na drodze spotka³a Kath i Jadka ![]() ![]() ![]() Wracaj±c do Angeliny nie mog³am siê powstrzymaæ i znów wys³a³am j± w kosmos. Poka¿ê Wam zaraz kolejn± historyjkê z kosmosu, ale zanim to zobaczcie co Ang znalaz³a w kosmosie i przytarga³a do domu. Niezwyk³a ska³a kosmiczna: ![]() i skamienia³a czaszka kosmity ![]() ![]() Oba eksponaty s± do¶æ sporo warte, ale biedy u dziewczyn nie ma, wiêc Ang na razie trzyma fanty w swoim wyposa¿eniu. Oto jedna z ciekawszych ostatnich przygód, Ang zosta³a kosmicznym bóstwem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Niestety wracaj±c z tej cudownej wyprawy, co¶ posz³o nie tak i Angelina ledwo usz³a z ¿yciem. Rakieta uleg³a zniszczeniu, ale najwa¿niejsze, ¿e Ang ca³a! ![]() Jeszcze jedna z ciekawostek o Ang. Otó¿ w jej aspiracji wy¶wietli³o siê, ¿e chce stworzyæ co¶ z drewna i od kiedy kupi³am jej stó³ stolarski nie odrywa siê od niego. Zdolna bestia! ![]() I Angelina, jak widzisz nie musisz martwiæ siê o sylwetkê Ang, bo w niczym nie ustêpujesz Mikasie. Bierze sie to st±d, ¿e w Twojej karierze sprawno¶æ fizyczna to podstawa i choæ nie æwiczysz sama z siebie, jak Mikasa i muszê ciê zmuszaæ to sylwetkê masz super ![]() W miêdzyczasie syn Sam, Ben przesta³ byæ berbeciem i sta³ siê ¶licznym ma³ym ch³opcem. Kurde kolejne dobre geny! Na zdjêciu Ben bawi siê z Angelin±. ![]() W miêdzyczasie na dzia³ce obok dziewczyn pojawi³ siê minidom z tajemniczym mê¿czyzn±. ![]() Liv od razu pobieg³a sprawdziæ kto zosta³ ich nowym s±siadem i zaprzyja¼ni³a siê z ca³kiem przyjemnym jegomo¶ciem, spêdzaj±c u niego ca³y dzieñ. A potem nastêpny i nastêpny. Póki co siê bardzo zaprzyja¼nili. Poka¿ê Wam ich razem i jestem ciekawa czy zgadniecie, kto to taki pojawi³ siê w naszym mie¶cie. Obstawiajcie pod tym wpisem, a ja w nastêpnej aktualizacji zdradzê Wam tê tajemnicê ![]() ![]() Jak wielu z Was i mnie zauroczy³ Kamyk, który tak ciep³o przyj±³ Sarê. I okaza³o siê, ¿e to nie by³o jednorazowe! Wkrótce mê¿czyzna sta³ siê sta³ym go¶ciem w domu Al, Wiolki i Kath, opiekuj±c siê Sar± podczas nieobecno¶ci dziewczyn, by nie musia³a i¶æ do ¿³obka. Bawi³ siê z Sar±, czyta³ jej bajki do snu, a Kath z rozrzewnieniem patrzy³a, jak Kamyk zaprzyja¼nia siê z jej córk±. Wkrótce Kamyk zacz±³ naprawiaæ szwankuj±ce sprzêty w domu dziewczyn i sprz±taæ po posi³kach. Ich zwi±zek kwit³. Zreszt± zobaczcie to wszystko na uroczych screenach. ![]() Tutaj Kath ich obserwuje. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Prawda, ¿e uroczo? Nic dziwnego, ¿e po takich sytuacjach Kath zaproponowa³a Kamykowi, ¿eby siê do nich wprowadzi³, na co ten ochoczo przysta³. Dziewczyny bez problemu zaakceptowa³y mê¿czyznê w domu, Al gra czêsto z Kamykiem w szachy, a Wiolka próbowa³a raz z nim flirtowaæ, ale nie by³ chêtny. Uf! Wkrótce nadesz³y ¶wiêta, magiczny czas i... Kamyk odwa¿y³ zadaæ siê Kath to wa¿ne pytanie! ![]() Kath podziwiaj±c pier¶cionek na swojej rêce przyjê³a o¶wiadczyny Kamyka (fuer ucz siê!). ![]() ![]() ![]() Po zarêczynach Kamyk zaprosi³ Kath na randkê na mie¶cie, gdzie wydarzy³a siê ciekawa sytuacja. Jak usiad³ przy stoliku zlecia³o siê chyba pó³ miasta - fuer, losiek, moncia, nior staj±c nad nim, jakby by³ jak±¶ gwiazd±, w ogóle nie kumam co tam siê wydarzy³o ![]() ![]() Bardzo przyjemnie siê gra t± szczê¶liw±, zlepion± rodzink± i mam nadziejê, ¿e nic nie zak³óci ich harmonii. Tyle na dzi¶, typujcie tajemniczego s±siada ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sarahis ![]() |
|
|
|
Mikasa |
Dodany dnia 23.01.2019 14:52
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Pochwa³y: 21 Postów: 2007 Dom: RavenclawPunkty: 22743 Ranga: Niezwyciê¿ony mag Data rejestracji: 24.04.13 |
Fajny odcinek A teraz proszê o spieniê¿enie moich simoleonów, bo desperacko potrzebujê forsy, haha. BA£WANEK <3Nie mam pojêcia, kim jest tajemniczy Sim, ale je¿eli kto¶ ¶ledzi RL gêby, to pewnie zagadka bêdzie ³atwa. Gratulacje dla Kath i Kamyka, przynajmniej oni tworz± zdrowy, piêkny zwi±zek! A kosmiczne przygody Ang to w ogóle czad, fajnie to rozbudowali. Ciekawe, czy mo¿na wywo³ac gwiezdne wojny, je¿eli siê im nie da wody, l±du i przywilejów ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Lilyatte |
Dodany dnia 23.01.2019 14:54
|
![]() Pochwa³y: 10 Postów: 1642 Dom: SlytherinPunkty: 13674 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 03.04.15 |
Nie wiem czemu, ale pierwszym moim skojarzeniem by³ Barlom ![]() Mi siê to podoba i fajnie czyta, no i ja czekam a¿ pojawi siê Atte:eyebrows2: Discord, je¶li potrzeba szybkiego kontaktu: Lilyatte #4394 Dumna mama koronadziecia ![]() ![]() ![]() The world that's waiting up for me That I call my own Through the dark, through the door Through where no one's been before But it feels like home |
|
|
|
MorfinGaunt |
Dodany dnia 23.01.2019 15:03
|
![]() Pochwa³y: 3 Postów: 652 Dom: HufflepuffPunkty: 7033 Ranga: ¯ywy worek treningowy Data rejestracji: 07.12.16 |
Ile tu jest dobrych rzeczy Najwiêksze zaskoczenie: o¶wiadczyny! ![]() Co mnie powali³o, to podró¿e Ang i te "niech bêdzie pochwalona Angelina" a¿ chcia³oby siê dodaæ Amen! Poza tym, Ang ¶wietnie wygl±da przy tym stole w tym stroju, choæ nie wygl±da mi to na roboczy ![]() Elegancki Morfin no losiek siê rozchorowa³, wiêc nie móg³ przyj¶æ... ![]() Co do tajemniczego s±siada, to nie wiem! Wy tu jeste¶cie d³u¿ej, wiêc pewnie wam bedzie ³atwiej MorfinGaunt
![]() ![]() Je¶li kto¶ ci mówi, ¿e czuje siê benowo, albo do bena z takim ¿yciem, to wiedz, ¿e to nie przelewki i trzeba takiej osobie natychmiast pomóc! Bo z Benem nie ma ¿artów! ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
losiek13 |
Dodany dnia 23.01.2019 15:08
|
![]() Ostrze¿enia: 2 Pochwa³y: 33 Postów: 2832 Dom: RavenclawPunkty: 34217 Ranga: Pan ¦mierci Data rejestracji: 19.06.08 |
Ale ta rakieta piznê³a Dobrze, ¿e Ang wysz³a z tego ca³o.Gratulacje dla Kath i Kamyka hahahahhaa Nowy go¶æ to pewnie batalion, bo wygl±da jak nawrócony mnich...Ale mam fajn± czapkê! Muszê sobie tak± kupiæ
|
|
|
|
Nieoryginalna |
Dodany dnia 23.01.2019 15:36
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Pochwa³y: 18 Postów: 1510 Dom: HufflepuffPunkty: 30436 Ranga: cierñ krzy¿a Data rejestracji: 26.01.14 |
Podró¿e Ang wygrywaj± wszystko hahah. Czekam na jakie¶ dramy w tych simsach znowu, bo zbyt dobrze siê to wszystko uk³ada póki co ![]() Je¶li chodzi o tajemniczego s±siada, to obstawiam Barloma! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() like the coldest winter chill, heaven beside you (hell within) |
|
|
|
ania919 |
Dodany dnia 23.01.2019 15:59
|
![]() Pochwa³y: 11 Postów: 1231 Dom: RavenclawPunkty: 39464 Ranga: Harrych ¶wi±t! Data rejestracji: 09.10.15 |
Ej czemu w czasie zimy oni ³a¿± po dworze w krótkich spodenkach i w bluzce bez rêkawów? Taka zima to nie zima. Poka¿ê Wam ich razem i jestem ciekawa czy zgadniecie, kto to taki pojawi³ siê w naszym mie¶cie. Obstawiajcie pod tym wpisem, a ja w nastêpnej aktualizacji zdradzê Wam tê tajemnicê Batalion?? Jak nie to wprowad¼ jeszcze Bataliona ![]() Kto ma olej w g³owie, temu do¶æ po s³owie. W Ravenclawie tylko ci, których umys³ piêknem l¶ni. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Katherine_Pierce |
Dodany dnia 23.01.2019 16:14
|
![]() Pochwa³y: 29 Postów: 5926 Dom: GryffindorPunkty: 47342 Ranga: Cz³onek Rady Strachu Data rejestracji: 31.10.14 |
Liv od razu pobieg³a sprawdziæ kto zosta³ ich nowym s±siadem i zaprzyja¼ni³a siê z ca³kiem przyjemnym jegomo¶ciem, PRZYJEMNYM a Wy od razu o Batalionie Obstawiam Barloma chocia¿ pewnie siê mylê. Uhu zarêczyny... nadal obawiam siê, newsa, ¿e Kamyk zostawi³ Kath i Sarê dla... np tego jegomo¶cia tajemniczego no ale mo¿e nie tak to siê skoñczy Ben <3 jejciu jaki s³odziak. Biedna Ang, wa¿ne ¿e wysz³a ca³o. Piêkny ba³wanek nie wiem o co chodzi z brakiem talentu Moja chrisowa TOP5 ![]() 1. Always&Forever Chris Wood ![]() 2. Chris Hemsworth ![]() 3. Chris Evans ![]() 4. Chris Pratt ![]() 5. Chris Pine ![]() Maybe, you don't know Katherine at all. Did it ever occur to you that you have no idea who I really am? [/center]![]() Mam talenty ró¿ne, lecz nie nale¿y do nich poezja staram siê kleciæ s³owa aby by³a w tym finezja. Obietnice z³o¿y³am, wiêc spe³niæ j± nale¿y admin co nie dotrzymuje s³owa? Kto mu uwierzy? Z przeprosinami do Ciebie Kath pêdze aby nie popa¶æ w wieczna nêdzê. Kiedy Mafia siê z wielk± pomp± rozpoczê³±, nie chcia³am aby osoba z miasta zginê³a. Choæ pocz±tkowo w mych oczach by³a¶ podejrzana, wymówka z brakiem czasu, zdawa³a siê odgrzewana. Gdy za¶ ufaæ zaczê³am w twe piêkne s³owa, mafia nie pozwoli³a, by lekka sta³a siê ma g³owa. Rozkazali g³osowaæ wbrew mojej woli, musia³am siê pilnowaæ aby nie wyj¶æ z roli. Swojego s³owa broniæ mia³am zaciêcie, najlepiej tak aby w¶ród innych mia³o ono wziêcie. Przepraszam najszczerzej, lecz nie ca³a moja jest wina, g³osu bym na Ciebie nie odda³a, gdyby nie mafii kpina. Gra³a¶ zacnie, choæ nie ka¿dy to potrafi³ doceniæ, szkoda, ¿e losów miasta nie uda³o nam siê zmieniæ. Z najszerszymi przeprosinami, Tako. Có¿ to tak echem pijackich krzyków rozbrzmiewa I z dupy ³zy ¶miechu rozlewaj±c rzêsiste Wci±¿ sunie w dó³ si³± ty³ków rozpêdzone Ciemno¶æ nag³± powitaæ co siê jej nie spodziewa To z trzech czê¶ci ca³o¶æ misternie z³o¿ona Co czerwieni blaskiem ciekawskie oczy razi I bucha wci±¿ gdy w dó³ tak pokracznie z³azi Zielonym d³ugim poddupcem po³±czona A ka¿dy cz³on tego przedziwnego bytu Nie przez Boga do ¿ycia powo³anego Lecz przez wyobra¼nie chore i ³yki p³ynu czystego Zdaje siê niczym wobec wspania³o¶ci swego odbytu Bo piêkny on niczym moszna na niebosk³onie M±dry jak ¿adna ze stóp co na ¶wiat zrodzona A zabawna tak, ¿e a¿ strach Oto jest Kath Gne - Twoje przedty³cze <3 O³tarzyk uwielbienia Chrisa ![]() Autorstwa piêknej i utalentowanej Gne <3 Chris to dupa jakich wiele, Mêski facet w fajnym ciele, Serial o nim Kath ogl±da, Lecz na ty³ek wci±¿ spogl±da. Na nic próby oderwania Wzroku od s³odkiego drania, U¶miech jego mówi wiele A¿ mam ciarki na ca³ym ciele! By Sam Quest ![]() The wasted years, the wasted youth The pretty lies, the ugly truth And the day has come where I have died Only to find, I've come alive ~Teen idle ![]() I was angry with my friend; I told my wrath, my wrath did end. I was angry with my foe: I told it not, my wrath did grow. And I waterd it in fears, Night & morning with my tears: And I sunned it with smiles, And with soft deceitful wiles. And it grew both day and night. Till it bore an apple bright. And my foe beheld it shine, And he knew that it was mine. And into my garden stole, When the night had veild the pole; In the morning glad I see; My foe outstretched beneath the tree. Do hymnu! Katherine jak ten kwiat wykwit³a na stronie, Katherine zostanie z nami po wsze czas. Skromniutka i gadatliwa, wielka jej chwa³a, bo serce jej ogromne niczym g³owa Andrzeja. Refren: Chwa³a Ci nasza, Katherino! Filmowcu najlepszy, kochana userko! Znajomo¶æ TVD najwiêksz± masz! Chwa³a Ci, nasz pierniczku! Twa s³awa siê ci±gnie za Tob± niczym smród. Lecz nie martw siê tym, bo oznacza on Twój trud. Ka¿dy go do docenia, bo robisz cuda od niechcenia. Trzymaj tak dalej, a nagrodzi Ciê kto¶! Refren. Upija³a¶ siê w Karczmie, szala³a¶ w Hogwarcie, lecz by³a¶ w stanie pokonaæ Parchatego Trolla. Dzielnie walczy³a¶ w konkursie literackim, w redakcji Proroka zasiad³a¶ niczym król. Refren x2 ~ Pszemek - ³osiek <3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
fuerte |
Dodany dnia 23.01.2019 16:47
|
![]() Pochwa³y: 30 Postów: 3226 Dom: RavenclawPunkty: 58190 Ranga: Harrych ¶wi±t! Data rejestracji: 15.07.07 |
Je¿u, jak to bêdzie batalion, to chyba zejdê. Paula pewnie by mnie z nim spiknela dla beki (nie mojej) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
losiek13 |
Dodany dnia 23.01.2019 22:41
|
![]() Ostrze¿enia: 2 Pochwa³y: 33 Postów: 2832 Dom: RavenclawPunkty: 34217 Ranga: Pan ¦mierci Data rejestracji: 19.06.08 |
Teraz jej podsunê³a¶ szatañski pomys³ ale by³aby to dobra kara za odrzucenie zarêczyn Jadka!
|
|
|
|
Wioletta |
Dodany dnia 24.01.2019 00:19
|
![]() Pochwa³y: 26 Postów: 3204 Dom: GryffindorPunkty: 33447 Ranga: Pan ¦mierci Data rejestracji: 06.07.16 |
Nie chcê podrywac Kamyka! HALO! Zostaw go dla Sary i Kath. ![]() Severusie, jak mog³e¶.. ![]() WYMOWNA - 26.07.2016 Przewodnicz±ca Karczmy Pod Parchatym Trollem - 22.09.2016 - 14.04.2017 (09.04) Cz³onek Redakcji: 14.06.2017! <3 25.09.2021.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na zamówienie, i z ¿ywej sympatii do mnie! Seksi Sznejp w rêczniku na g³owie. <3 - od wspania³ej Matki Karczmy, Alette! ![]() Dla mnie, o Sznejpie utalentowana Alette. <3 [img][/img] Z dedykacj± dla mnie od Ewy! ![]() ![]() Z dedykacj± dla mnie od ulki kulki! ![]() Od Klaudka! <3 ![]() ![]() Od Julki! Izrael! ![]() Wcze¶niej: w Hogwarcie: Wioletta Elbren Escher ró¿d¿ka: 18 cali, sosna, pióro feniksa czarodziej: pó³krwi. Quidditch: Obroñca Gryffindoru oraz Zastêpca Kapitana Pottermore: wiolcis dom: Gryffindor ró¿d¿ka: heban, 12¼ cala, w³os jednoro¿ca. |
|
|
|
Shanti Black |
Dodany dnia 24.01.2019 15:34
|
![]() Pochwa³y: 29 Postów: 3240 Dom: GryffindorPunkty: 44242 Ranga: Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz! Data rejestracji: 20.07.14 |
mo¿e to Barlom albo Sef ![]() ![]() W Hogwarcie Cynthia Lynwood. Nikt wa¿ny, ale lubi przypa³y, prefekt Hogwartu. Na stronie: - prefekt Gryffindoru (14 edycja; 27.07.2015 - 11.11.2015) - przewodnicz±ca Karczmy pod Parchatym Trollem (31.08.2015 - 21.11.2015) - Redaktor Naczelna Proroka Niecodziennego (Wydanie 4 - Halloween), (Wydanie 5 - Nowy Rok, (Wydanie 15 Walentynki), (Wydanie 16 (Huncwoci)) - Prefekt Hogwartu (27.08.2017-) ![]() Bo mogê ![]() ![]() Sim Shanti w wykonaniu EmilyWright ![]() ![]() Magiczna siódemka ![]() Magiczna siódemka part II ![]() Ciekawa liczba punkcików ![]() ![]() |
|
|
|
monciakund |
Dodany dnia 24.01.2019 15:42
|
![]() Pochwa³y: 31 Postów: 2334 Dom: GryffindorPunkty: 43236 Ranga: halo, regulamin! Data rejestracji: 11.03.13 |
To na pewno nie Sef ![]() - - - The human life is made up of choices. Yes or no. In or out. Up or down. And then there are the choices that matter. Love or hate. To be a hero or to be a coward. To fight or to give in. Live or die. - - - ![]() - - - Don't let what he wants eclipse what you need. He's very dreamy but he's not the sun, you are. - - - ![]() --- Nad przepa¶ci±, tego¿ roku ¯yraf masa siê w amoku Rodzi. Pamiêæ ludzka jest Zawodna, mimo tego fiest Tysi±ce, z tej okazji, Ku jej chwale od Abchazji A¿ po Nordkapp wspominacie. "Czyjej chwale?", siê spytacie. Jak to czyjej? Monci* naszej. Gryfa córce, redakcyjnej Na tym ¶wiecie ambitniejszej Od niej nie ma. Tu rysunek, Tam malunek i do tego Social media. Wizerunek Hp-neta tam kreuje, ego Strony reperuje. Szczerze, Bardzo, bardzo szczerze mówi±c Cz³ek orkiestra, ¿ywa gwiazda. ¯yj nam wiecznie, twórz i kreuj. Koniec, basta - taki mus i ¯yraf pasta. --- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
gordian119 |
Dodany dnia 24.01.2019 16:53
|
![]() Pochwa³y: 3 Postów: 3594 Dom: SlytherinPunkty: 14123 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 08.06.16 |
mi siê wydaje, ¿e to Port, kiedy¶ niedawno wrzuca³ swoje zdjêcie i chyba mia³ tak± brodê Witam was, moi drodzy, w krainie czarów! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A je¶li chcecie zdobyæ Druhów gotowych na wiele, To czeka was Slytherin, Gdzie ceni± sobie fortele. Posycz sobie, ma³a ¿mijko Wij siê, ¿mijko, wij B±d¼ milutka dla Gordiana Bo ciê przybije do drzwi! ![]() Od Hermionki78 na Halloweeeeeeeeeen ![]() Order Dobrego Ucznia za 3. miejsce w konkursie na najaktywniejszego ucznia Hogwartu (2017/2018) ![]() ![]() W Hogwarcie: Gordian Stella (4.07-2016-8.07.2018) Prefekt Slytherinu 2017/2018 Bruno Boccanegra (od 8.07.2018) |
|
|
|
fuerte |
Dodany dnia 24.01.2019 17:00
|
![]() Pochwa³y: 30 Postów: 3226 Dom: RavenclawPunkty: 58190 Ranga: Harrych ¶wi±t! Data rejestracji: 15.07.07 |
£oso¶, to ju¿ chyba wole, ¿eby mnie wys³a³a p³ywaæ i wyjê³a drabinkê z basenu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
gordian119 |
Dodany dnia 24.01.2019 17:28
|
![]() Pochwa³y: 3 Postów: 3594 Dom: SlytherinPunkty: 14123 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 08.06.16 |
fuer, ta metoda tylko w jedynce dzia³a³a, pó¼niej simowie nauczyli siê wychodziæ z basenu bez u¿ywania drabinek mo¿na co najwy¿ej wys³aæ sima do pokoju bez lodówki i usun±æ drzwi, po 3-4 dniach jest po robocie Witam was, moi drodzy, w krainie czarów! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A je¶li chcecie zdobyæ Druhów gotowych na wiele, To czeka was Slytherin, Gdzie ceni± sobie fortele. Posycz sobie, ma³a ¿mijko Wij siê, ¿mijko, wij B±d¼ milutka dla Gordiana Bo ciê przybije do drzwi! ![]() Od Hermionki78 na Halloweeeeeeeeeen ![]() Order Dobrego Ucznia za 3. miejsce w konkursie na najaktywniejszego ucznia Hogwartu (2017/2018) ![]() ![]() W Hogwarcie: Gordian Stella (4.07-2016-8.07.2018) Prefekt Slytherinu 2017/2018 Bruno Boccanegra (od 8.07.2018) |
|
|
|
Wioletta |
Dodany dnia 24.01.2019 17:47
|
![]() Pochwa³y: 26 Postów: 3204 Dom: GryffindorPunkty: 33447 Ranga: Pan ¦mierci Data rejestracji: 06.07.16 |
Albo zrobiæ ¶cianê na oko³o basenu.. Nie wyjd± wtedy.
|
|
|
|
fuerte |
Dodany dnia 24.01.2019 18:41
|
Nie no, ja kocham je¶æ, ¶mieræ z g³odu to dla mnie najgorsza opcja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Podziel siê z innymi: |
|
| Przejd¼ do forum: |

Nadal czujê siê na 17 lat, a ju¿ 26 na karku 

Christina

Ravenclaw

~ 

Hufflepuff

Slytherin