Logowanie
Nazwa u¿ytkownika

Has³o

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj siê

Nie mo¿esz siê zalogowaæ?
Popro¶ o nowe has³o
Facebook
Shoutbox
Musisz siê zalogowaæ aby wys³aæ wiadomo¶æ.

Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz!
10.08.2026 14:25
Oho widze ze polskie znaki tez juz opuszczaja HPneta :v

O choinka!
03.08.2026 15:12
Dziêki Hug

Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz!
01.08.2026 11:39
Racja, I will mourn old Hog forever, to ju¿ nie by³o to samo :v
I mimo ¿e ciê¿ko w te urodziny, to i tak wszystkiego naj naj, 17 mo¿na mieæ do 40 na spokojnie Love

O choinka!
31.07.2026 23:57
z innymi, bo brakowa³o mi pomys³ów, bo pogorszy³a siê moja sytuacja psychiczna i bo LYS zniknê³a bez s³owa

O choinka!
31.07.2026 23:57
Nie cierpiê urodzin Wrozka Nadal czujê siê na 17 lat, a ju¿ 26 na karku ;(

A co do poprzedniego Hog, bardzo têskniê. Nowy mniej mi siê podoba³, bo nie wysz³y mi poboczne, bo za ma³o pisa³am

Wspó³praca
Najaktywniejsi

1) Prefix u¿ytkownikaAlette

Posiada 59643 punktów.

2) Prefix u¿ytkownikafuerte

Posiada 58190 punktów.

3) Prefix u¿ytkownikaKatherine_Pierce

Posiada 47342 punktów.

4) Prefix u¿ytkownikaSam Quest

Posiada 45365 punktów.

5) Prefix u¿ytkownikaShanti Black

Posiada 44242 punktów.

6) Prefix u¿ytkownikaA.

Posiada 43682 punktów.

7) Prefix u¿ytkownikamonciakund

Posiada 43236 punktów.

8) Prefix u¿ytkownikaania919

Posiada 39464 punktów.

9) Prefix u¿ytkownikaulka_black_potter

Posiada 36829 punktów.

10) Prefix u¿ytkownikaKlaudia Lind

Posiada 34220 punktów.

Losowe zdjêcie
Zobacz temat
Drukuj temat
Pi³ka no¿na
Prefix u¿ytkownikaYourSmile
Pi³ka no¿na

Sport wszystkim dobrze znany. Za pewne ka¿dy chocia¿ raz w ¿yciu mia³ z nim do czynienia. Lubicie graæ w nogê? Jeste¶cie fanami tego sportu? Macie jakie¶ ulubione dru¿yny?

PS. Haha, i je¶li bardzo chcecie mo¿ecie w tym temacie mo¿ecie równie¿ dyskutowaæ o naszej reprezentacji... Ale to raczej nie jest dobry pomys³.

Prefix u¿ytkownikalosiovsky
Dyskusja o naszej reprezentacji to koszmar....

No, wiêc ja kocham nogê, czy to mróz czy to upa³ z kolegami gramy prawie codziennie. Nie ma to jak kiwaæ wszystkich na boisku <3 ahhh jestem jak Ronaldo haHa nawet lepszy xD. Moje ulubione dru¿yny to :

1.
[img]http://darmowa-kasa.pl/wp-content/uploads/2012/09/a6.jpg' alt='c.wrzuta.pl/wi12462/25c19ba6001e627d45c9df20/0/fc%20barcelona%20logo[/img]

2.
[img]http://darmowa-kasa.pl/wp-content/uploads/2012/09/a6.jpg' style='border:0px' class='forum-img' />

3.
[img]http://c.wrzuta.pl/wi2089/bab574f20002c4d747d268db/ac_milan_logo[/img]

<3

A je¶li chodzi o pi³karzy to : 1.Torres , 2.Messi, 3. Ronaldinho
" z tob± nie da siê nudziæ ³osiu"

£apa15

Sir £osiu David I
- Przydomek który nada³a mi Sir £apa Szlachetna

"Nic nie dajê zapatrzenie siê w marzenia i zapominanie o ¿yciu" - A.Dumbledore

oi61.tinypic.com/2wpmmas.jpg

Dziekujê £apsonie :)

asset-8.soup.io/asset/2025/5021_8645.gif

Prefix u¿ytkownikaUpadly Aniol
Bez pi³ki no¿nej by³bym cz³owiekiem nieszczê¶liwym, zdesperowanym ka¿dego dnia ( a nie tylko od ¶wiêta ). Kocham ten sport jak ¿aden inny. Sam gra³em w jednym z lubelskich klubów przez 2 sezony na lewym skrzydle ( potem lewa obrona ). Graæ uwielbia³em, i nawet te mordercze treningi ( 12 km biegu bez przerwy w zaspach po kolana ) sprawia³y mi przyjemno¶æ. Ogl±dam niemal codziennie jaki¶ mecz. Byle jaki. Byle obejrzeæ. Zawsze. Od 1998 roku mam dwie mi³o¶ci mego ¿ycia : Inter Mediolan ( ostatnio urodzinki ; 106 latek - prezent 1:0 z Torino ) oraz reprezentacjê Argentyny. ( Nie, nie, nie - nie dlatego, ¿e gra tam Messi ). Zaczyna³em im kibicowaæ jak As Barcy mia³ 11 lat...Pamiêtam Lopeza, Verona, Batistutê, Crespo, Simeone...To by³ tema, ofensywa i gra "z klepki" ponad wszystko, cudne akcje, fantastyczne dryblingi, niesamowite strza³y z dystansu. I tak zosta³o. Potem Copa America, kolejne M¦, IO ( 2 z³ote medale ) i ju¿ siê nie skoñczy. Umrê pochowany w koszulce Albicelstes. :) A tak powa¿nie, to mam nadziejê, ¿e wreszcie zdobêd± kolejny medal na mundialu ( na razie 2 z³ote, 2 srebrne ). Messi, Hiquain, Di Maria, Aguero, Gago, Mascherano, Campagnaro, Palacio - te nazwiska mówi± same za siebie - atak marzeñ, ale z obron± zawsze by³o krucho. Teraz Sabella my¶li trze¼wiej od Maradony, bo wie, ¿e trzeba postawiæ na defensorów takich jak Garay, Fernandez, Rojo, Zabaleta.

bi.gazeta.pl/im/e3/3a/c1/z12663523Q,Reprezentacja-Argentyny.jpg
Edytowane przez Prefix u¿ytkownikaUpadly Aniol dnia 17.04.2014 15:01
24.media.tumblr.com/tumblr_m8xhishKur1qhr8kmo1_400.gifauto.img.v4.skyrock.net/7396/7977396/pics/160621264.gif

Prefix u¿ytkownikadobrosia1
Krótko: Lubiê sobie czasem z bratem pograæ, choæ on ju¿ przewy¿sza mnie umiejêtno¶ciami. Tata na mnie wrzeszczy, ¿ebym nie uderza³a "z czuba", no ale sorry, inaczej nie umiem. Dlatego lubiê broniæ. Bramka jest du¿a i istnieje ma³e prawdopodobieñstwo, ¿e we mnie trafi
oi60.tinypic.com/2ppir7t.jpg

MÓJ RUDZIELEC!
[img]oi60.tinypic.com/2zem3d0.jpg
[/img]
Slytherin gór±! ^^

oi62.tinypic.com/2d593n.jpg

i60.tinypic.com/14cqr6t.jpg

Prefix u¿ytkownikaLunatyczka
Pi³ka no¿na jest moim zdaniem ¶wietnym sportem. Sama lubiê graæ i najczê¶ciej robiê to z rodzin±. Trzeba byæ ci±gle w ruchu, ale sprawia mi to przyjemno¶æ. Na bramce nie bojê siê staæ, chocia¿ dosta³am kilka niefortunnych ciosów.
Nie mam jakich¶ ulubionych dru¿yn, ale lubiê czasem poogl±daæ ten sport w telewizji ;)

Prefix u¿ytkownikatomparker
Graæ nie umiem... Ale to nie przeszkadza w tym, ¿e lubiê sobie czasami poogl±dac jaki¶ dobry mecz. Ulubiona dru¿yna? Bez dwóch zdañ FCBarcelona Serce Bardzo d³ugo nie lubi³am Leo Messiego, nie wiem dlaczego, ale jakos nie wzbudza³ mojej sympatii, wszyscy wokó³ siê nim zachwycali a ja nie. Wola³am Xaviego czy Pique; ostatniio kupi³am biografiê Leo. Zda³am sobie sprawê, ¿e mia³ do¶æ trudne ¿ycie, wiêkszo¶æ niemi³ych sytuacji by³a zwi±zanych z jego niskim wzrostem. Po przeczytaniu ca³ej ksi±¿ki zacz±³am ceniæ tego cz³owieka, nie tylko jako pi³karza, on naprawdê du¿o przeszed³ i mam nadziejê ¿e oprócz swoich 4 z³otych pi³ek co¶ jeszcze osi±gnie.¯yczê mu tego :D

Prefix u¿ytkownikaGinewra Molly Wesley
Kocham pi³kê no¿n±, jestem nawet dobra.. :D najlepiej gram na pozycji obroñcy lub pomocnika z w-fu mam same 5 i 6 Serce z zagranicznych klubów pi³karskich jestem za Fc Barcelon± lubiê Lecha Poznañ :-). Kocham i szanujê Messiego za to ¿e jest po prostu Love

Prefix u¿ytkownikaBlanco
Pi³ka no¿na...innaczej królowa sportów :D W pi³kê no¿n± gra³em bardzo d³ugo. Chwile w klubach ale czê¶ciej to by³o boisko szkolne, na którym grali¶my wraz z kolegami. Kontuzja przerwa³a moj± krótk± kariere zawodnika. Potem powróci³em do sportu lecz ju¿ nie do pi³ki no¿nej tylko zacz±³em biegaæ. Moje ulubione kluby to : Cracovia,Chelsea i Barca ;)
Hogwart : Jese Blanco, ¶cigaj±cy w dru¿ynie Krukonów

GTA V : Blanco 6996

¦.P (*) e-potter (*) lumos.

"Nie jestem idea³em, nie próbuje nim byæ ale nikt nie bêdzie mówi³ mi jak i gdzie mam i¶æ..."

"Nie szukam ani realno¶ci, ani nierealno¶ci, ale raczej nie¶wiadomo¶ci...."

"Tak, tak! Hasztag - nowy Syzyf!
Ka¿dy z nas goni ten blask.
Z³oty znicz, quidditch."

Prefix u¿ytkownikabatalion_88
Pi³kê no¿n± po prostu uwielbiam. Bez w±tpienia jest moim ulubionym sportem. Czêsto grywa³em z kolegami na boisku szkolnym, podwórku itp. W wakacje od po³udnia do pó¼nych godzin wieczornych ;p Takim ulubionym pi³karzem z dzieciñstwa by³ u mnie zawsze Portugalczyk (zawodnik Barcelony czy Realu) Luis Figo. Pamiêtam, ¿e zawsze by³em pod wielkim wra¿eniem jak gra³. Szczególnie mile wspominam okres, gdy u jego boku wystêpowa³ Zidane, Beckham, Raul czy Roberto Carlos. To by³a "galaktyczna ekipa". Jednak kibicujê od jakiego¶ czasu innemu klubowi ze stolicy Hiszpanii. Chodzi oczywi¶cie o klub Atletico Madryt. Uwa¿am, ¿e Diego Simeone bardzo dobrze prowadzi ten zespó³, i mimo takich gigantów w lidze jak Barcelona czy Real w³a¶nie nawi±zuje z nimi wyrównan± walkê. Nie ma do dyspozycji tak wielkich gwiazd jak Messi, Ronaldo, Neymar, Bale, Suarez czy James, ale jego podopieczni graj± naprawdê przyjemny dla oka futbol. Przede wszystkim ofensywa i skrzyd³a pracuj± bez zarzutu. Fernando Torres, Antoine Griezmann, Koke, Gabi, Diego Godin czy Mario Suarez to naprawdê solidni i warto¶ciowi pi³karze. Mam nadziejê, ¿e w nadchodz±cym sezonie siêgn± po mistrzostwo Hiszpanii, powalcz± w Pucharze Króla, a i w Lidze Mistrzów zamieszaj± :)

Je¶li chodzi o nasz± reprezentacjê, to jestem pe³en podziwu dla selekcjonera Nawa³ki za to czego ju¿ dokona³ z naszymi or³ami. Nie przegrali¶my bodaj¿e od 11 spotkañ z rzêdu. Naprawdê ¶wietnie sobie radzimy w eliminacjach do EURO2016, które odbêdzie siê we Francji. I nie chodzi ju¿ nawet o to, ¿e po praz pierwszy pokonali¶my wreszcie Niemców (obecnych mistrzów ¶wiata jakby nie patrzeæ), ale o styl gry. M±dry, przemy¶lany, skuteczny. Z Niemcami nikt nogi nie odstawia³, ka¿dy zostawi³ na murawie p³uca i serce. To nie by³ przypadek. Tego dnia chyba nikt nie by³by w stanie nas pokonaæ. Motywacja i wola walki - to zadecydowa³o o wyniku. Cudowne mecze z Gruzj± (2x po 4:0). Zajmujemy ca³y czas pierwsze miejsce w grupie. Nie wiem jaka katastrofa musia³aby siê wydarzyæ, ¿eby¶my na to EURO jednak nie pojechali. I naprawdê trzeba ten wieczny kompleks zetrzeæ z nas RAZ NA ZAWSZE. Mamy zawodników na ¶wiatowym poziomie, którzy wystêpuj± i pe³ni± czo³ow± rolê w swoich europejskich klubach. Robert Lewandowski (Bayern Monachium), Kamil Glik (AC Torino), Arkadiusz Milik (Ajax Amsterdam), Wojciech Szczêsny (Arsenal Londyn), £ukasz Piszczek, Jakub B³aszczykowski (obaj Borussia Dortmund), Kamil Grosicki (Stade Rennais), Grzegorz Krychowiak (FC Sevilla)... To s± naprawdê fenomenalne zespo³y, a nasi pi³karze nie znale¼li siê tam przypadkiem. Ma³o tego. Odgrywaj± tam znacz±ce role. Lewy jest 2 strzelcem Bundesligi, Krychowiak zosta³ wybrany do 11 sezonu ligi hiszpañskiej! Glik uwa¿any jest za jednego z najlepszych defensorów w³oskiej Serie A (ostatnio zainteresowa³ siê nim Manchester United). W tej chwili najskuteczniejszy duet napastników w ca³ej Europie tworz±... Robert i Arek (: (³±cznie maj± najwiêcej goli i asyst). To ju¿ nie jest zlepek pojedynczych gwiazd a solidna, silna i mog±ca graæ z ka¿dym jak równy z równym narodowa dru¿yna. Ju¿ we wrze¶niu wyjazdowy mecz z Niemcami. Bêdzie ciê¿ko, bo strasznie ich wtedy na Narodowym podra¿nili¶my ;p
Edytowane przez Prefix u¿ytkownikabatalion_88 dnia 18.07.2015 13:12
i67.tinypic.com/2rdhw1i.png

m.popkey.co/ce2f16/X1Oxe_f-maxage-0_s-200x150.gifm.popkey.co/f3c2c0/YAAKy_f-maxage-0_s-200x150.gif

Prefix u¿ytkownikaszymon2423
Pi³ka no¿na zawsze spoko jak chce siê spêdziæ czas przy mi³ej atmosferze z przyjació³mi
Ulubiony klub to FC Barcelona
Zawodnik Leo Messi

Prefix u¿ytkownikaShanti Black
Pi³kê no¿n± ogl±da³am od ma³ego, bo mój tata jest kibicem. Uwielbiam ten sport za emocje. Uwa¿am, ¿e roztacza te¿ jak±¶ magiê wokó³ stadionów :D
Lubiê graæ w pi³kê, ostatnio niestety rzadko... A zwykle stojê na bramce.
Lubiê te¿ ogl±daæ mecze, zw³aszcza gdy mierz± siê dwie mocne dru¿yny.
Kibicujê Barcelonie i nie mogê przeboleæ odej¶cia Xaviego ;(
Ogólnie nie trawiê kiboli i ludzi, którzy wyzywaj± zawodników innego klubu, czy te¿ jego kibiców.
No i tego... O reprezentacji naszej wolê nie mówiæ xD
www.harry-potter.net.pl/images/articles/shantiwielkawojanff.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/shanti.png

W Hogwarcie Cynthia Lynwood. Nikt wa¿ny, ale lubi przypa³y, prefekt Hogwartu.
Na stronie:
- prefekt Gryffindoru (14 edycja; 27.07.2015 - 11.11.2015)
- przewodnicz±ca Karczmy pod Parchatym Trollem (31.08.2015 - 21.11.2015)
- Redaktor Naczelna Proroka Niecodziennego (Wydanie 4 - Halloween), (Wydanie 5 - Nowy Rok, (Wydanie 15 Walentynki), (Wydanie 16 (Huncwoci))
- Prefekt Hogwartu (27.08.2017-)

www.harry-potter.net.pl/images/articles/shant.jpg

Bo mogê Cwaniak
i.imgur.com/N9bzzWn.png

Sim Shanti w wykonaniu EmilyWright Love
i.imgur.com/MbrWM9r.jpg

Magiczna siódemka
i.imgur.com/GRVPG1y.png

Magiczna siódemka part II
i.imgur.com/M0pcH5X.png

Ciekawa liczba punkcików
i.imgur.com/p9aV7MW.pngi.imgur.com/JTHiWfJ.png

Prefix u¿ytkownikabatalion_88
O reprezentacji naszej wolê nie mówiæ

No, ale czemuPytanie Przecie¿ nie mamy powodów do ¿adnego wstydu. Wrêcz przeciwnie! Gramy jak z nut, nic nie przegrywamy. Mamy 14 punktów, prowadzimy w naszej grupie D, strzelili¶my w 6 meczach 20 goli! trac±c jedynie 3 bramki. To naprawdê nie s± ¿adne przeciêtne wyniki, a sam szczyt. Oby tak dalej Bia³o-Czerwoni :)

Co do kiboli, to u nas wcale nie jest gorzej jak w Bo¶ni (ostatnio zaatakowani kibice Lecha w pucharach europejskich), Serbii, Ukrainie, Rosji, Turcji, nie mówi±c ju¿ o Anglii. My¶lê, ¿e nie mo¿na generalizowaæ, bo w zdecydowanej wiêkszo¶ci nasi kibice s± na poziomie, dobrze zorganizowani, uczestnicz± w wielu inicjatywach spo³ecznych czy akacjach charytatywnych (pomoc w Domach Dziecka, zbiórki ¿ywno¶ciowe i z ubraniami dla Polaków na Kresach, oddawanie krwi itp.). Tego jednak w TV siê nie u¶wiadczy.

No a je¿eli ju¿ chodzi o polsk± pi³kê klubow±, to sercem jestem za Górnikiem £êczna. Kibicujê im ju¿ dobrych kilka lat, je¿d¿ê na mecze w miarê mo¿liwo¶ci, dopingujê, jestem na bie¿±co. Dzi¶ gramy z Ruchem Chorzów (niestety nie mogê byæ na meczu, ale kciuki trzymam z ca³ych si³). Mam nadziejê, ¿e wygramy!
i67.tinypic.com/2rdhw1i.png

m.popkey.co/ce2f16/X1Oxe_f-maxage-0_s-200x150.gifm.popkey.co/f3c2c0/YAAKy_f-maxage-0_s-200x150.gif

Prefix u¿ytkownikaShanti Black
Nasz³y mnie przemy¶lenia, to napiszê, mo¿e uda siê, ¿e nie bêdzie za bardzo chaotycznie.

Jak ju¿ pisa³am wy¿ej, ten sport towarzyszy mi od dzieciñstwa. Rado¶æ zawsze sprawia³o mi kopanie pi³ki, nie mia³am problemu z nauk± nowych rzeczy. Wziê³am siê za powa¿niejsze granie w halow± jak posz³am na studia (to by³o pierwsze, co sprawdzi³am po zapisaniu siê na uczelniê). No i jak pewnie wiecie, nie wysz³o mi to na zdrowie, do¶æ powa¿na kontuzja.

Póki siedzia³am i nie chodzi³am na uczelniê mia³am rozkminy, czy nie zrezygnowaæ, nie odpu¶ciæ, bo taki uraz to siê mo¿e odnowiæ, bo inne kontuzje te¿ siê zdarza³y, bo koñczê w czerwcu, a u obecnego trenera na tej uczelni nie zagram ju¿ na pewno. Ale posz³am na jedne zajêcia na hali i sama siebie nie ogarnia³am, jak zobaczy³am bramkê to mia³am ochotê tam podej¶æ, jak to zwykle, ubraæ rêkawice i zagraæ. Nie wiem, dlaczego, ale nadal ci±gnie mnie do tego sportu, chocia¿ patrz±c realnie nie powinnam siê za niego braæ z powodu problemu ze stawami. W momencie, gdy ch³opaki zaczêli graæ, mia³am ochotê siê rozp³akaæ.
A jak widzia³am, jak kalecz± akcje to ju¿ w ogóle ;-;
Wiem, ¿e takie my¶lenie teraz, gdy ci±gle siê leczê i sama jeszcze nawet nie chodzê bez wspomagania kulami jest ¶mieszne i niedorzeczne, ale sama nawet nie wiem dlaczego tak ci±gnie mnie do tego sportu.

Od jakiego¶ czasu nie ¶ledzê poczynañ klubów w ligach, a zajmujê siê raczej ogarnianiem tego, co siê dzieje w mojej okolicy w tym temacie.

Có¿, chyba potrzebujê jakiego¶ kopa, ¿eby realnie popatrzeæ na sprawê, a nie przekombinowaæ i wróciæ. Chocia¿ nie mogê przeboleæ, ¿e opanowa³am rzucanie siê, wyrzucanie pi³ki i kilka "padów", bo uwa¿am, ¿e sz³o mi do¶æ dobrze.

Jaki¶ g³os rozs±dku? :<
www.harry-potter.net.pl/images/articles/shantiwielkawojanff.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/shanti.png

W Hogwarcie Cynthia Lynwood. Nikt wa¿ny, ale lubi przypa³y, prefekt Hogwartu.
Na stronie:
- prefekt Gryffindoru (14 edycja; 27.07.2015 - 11.11.2015)
- przewodnicz±ca Karczmy pod Parchatym Trollem (31.08.2015 - 21.11.2015)
- Redaktor Naczelna Proroka Niecodziennego (Wydanie 4 - Halloween), (Wydanie 5 - Nowy Rok, (Wydanie 15 Walentynki), (Wydanie 16 (Huncwoci))
- Prefekt Hogwartu (27.08.2017-)

www.harry-potter.net.pl/images/articles/shant.jpg

Bo mogê Cwaniak
i.imgur.com/N9bzzWn.png

Sim Shanti w wykonaniu EmilyWright Love
i.imgur.com/MbrWM9r.jpg

Magiczna siódemka
i.imgur.com/GRVPG1y.png

Magiczna siódemka part II
i.imgur.com/M0pcH5X.png

Ciekawa liczba punkcików
i.imgur.com/p9aV7MW.pngi.imgur.com/JTHiWfJ.png

Prefix u¿ytkownikaArekmalfoy
Gram, ale mogê tylko dla przyjemno¶ci (kontuzja sprzed lat zablokowa³a marzenia i grê zawodow±). Kiedy¶ jako¶ o wiele czê¶ciej, zawsze jak wychodzi³em na dwór i przechodzi³em ko³o jednego z wielu boisk które mam w swojej okolicy to by³ kto¶, do kogo mo¿na siê by³o przy³±czyæ. Teraz jako¶ mniej, wiêc odbijam sobie ogl±daj±c praktycznie ka¿dy mecz jaki mogê, zarówno polsk± ligê jak i zagraniczne.

Moje ulubione dru¿yny to: Legia, Barcelona, Juventus, Manchester United, ADO Deen Haag

Prefix u¿ytkownikafangrin
Kiedys gra³em, teraz tylko ogl±dam. Tylko Barcelona!

Podziel siê z innymi: Delicious Facebook Google Live Tweet This Yahoo

Przejd¼ do forum: