Logowanie
Facebook
Shoutbox
Wspó³praca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjêcie
Zobacz temat
|
Pi³ka no¿na
|
|
YourSmile |
Dodany dnia 09.02.2014 19:21
|
![]() Pochwa³y: 13 Postów: 1328 Dom: GryffindorPunkty: 29744 Ranga: Niezwyciê¿ony mag Data rejestracji: 13.01.13 |
Pi³ka no¿na Sport wszystkim dobrze znany. Za pewne ka¿dy chocia¿ raz w ¿yciu mia³ z nim do czynienia. Lubicie graæ w nogê? Jeste¶cie fanami tego sportu? Macie jakie¶ ulubione dru¿yny? PS. Haha, i je¶li bardzo chcecie mo¿ecie w tym temacie mo¿ecie równie¿ dyskutowaæ o naszej reprezentacji... Ale to raczej nie jest dobry pomys³. |
|
|
|
losiovsky |
Dodany dnia 11.02.2014 13:33
|
![]() Pochwa³y: 3 Postów: 539 Dom: GryffindorPunkty: 1800 Ranga: ¦wietny czarodziej Data rejestracji: 21.05.13 |
Dyskusja o naszej reprezentacji to koszmar.... No, wiêc ja kocham nogê, czy to mróz czy to upa³ z kolegami gramy prawie codziennie. Nie ma to jak kiwaæ wszystkich na boisku <3 ahhh jestem jak Ronaldo haHa nawet lepszy . Moje ulubione dru¿yny to :1. 2. [img]http://darmowa-kasa.pl/wp-content/uploads/2012/09/a6.jpg' style='border:0px' class='forum-img' /> 3. [img]http://c.wrzuta.pl/wi2089/bab574f20002c4d747d268db/ac_milan_logo[/img] <3 A je¶li chodzi o pi³karzy to : 1.Torres , 2.Messi, 3. Ronaldinho " z tob± nie da siê nudziæ ³osiu"
£apa15 Sir £osiu David I - Przydomek który nada³a mi Sir £apa Szlachetna "Nic nie dajê zapatrzenie siê w marzenia i zapominanie o ¿yciu" - A.Dumbledore ![]() Dziekujê £apsonie ![]() ![]() |
|
|
|
Upadly Aniol |
Dodany dnia 11.03.2014 00:49
|
![]() Ostrze¿enia: 3 Postów: 641 Dom: HufflepuffPunkty: 4098 Ranga: Sprzedawca prac domowych Data rejestracji: 10.03.14 |
Bez pi³ki no¿nej by³bym cz³owiekiem nieszczê¶liwym, zdesperowanym ka¿dego dnia ( a nie tylko od ¶wiêta ). Kocham ten sport jak ¿aden inny. Sam gra³em w jednym z lubelskich klubów przez 2 sezony na lewym skrzydle ( potem lewa obrona ). Graæ uwielbia³em, i nawet te mordercze treningi ( 12 km biegu bez przerwy w zaspach po kolana ) sprawia³y mi przyjemno¶æ. Ogl±dam niemal codziennie jaki¶ mecz. Byle jaki. Byle obejrzeæ. Zawsze. Od 1998 roku mam dwie mi³o¶ci mego ¿ycia : Inter Mediolan ( ostatnio urodzinki ; 106 latek - prezent 1:0 z Torino ) oraz reprezentacjê Argentyny. ( Nie, nie, nie - nie dlatego, ¿e gra tam Messi ). Zaczyna³em im kibicowaæ jak As Barcy mia³ 11 lat...Pamiêtam Lopeza, Verona, Batistutê, Crespo, Simeone...To by³ tema, ofensywa i gra "z klepki" ponad wszystko, cudne akcje, fantastyczne dryblingi, niesamowite strza³y z dystansu. I tak zosta³o. Potem Copa America, kolejne M¦, IO ( 2 z³ote medale ) i ju¿ siê nie skoñczy. Umrê pochowany w koszulce Albicelstes. A tak powa¿nie, to mam nadziejê, ¿e wreszcie zdobêd± kolejny medal na mundialu ( na razie 2 z³ote, 2 srebrne ). Messi, Hiquain, Di Maria, Aguero, Gago, Mascherano, Campagnaro, Palacio - te nazwiska mówi± same za siebie - atak marzeñ, ale z obron± zawsze by³o krucho. Teraz Sabella my¶li trze¼wiej od Maradony, bo wie, ¿e trzeba postawiæ na defensorów takich jak Garay, Fernandez, Rojo, Zabaleta. Edytowane przez Upadly Aniol dnia 17.04.2014 15:01
![]() ![]() |
|
|
|
dobrosia1 |
Dodany dnia 04.05.2014 10:39
|
![]() Postów: 764 Dom: SlytherinPunkty: 9768 Ranga: Praktykant w ¦w Mungu Data rejestracji: 07.03.14 |
Krótko: Lubiê sobie czasem z bratem pograæ, choæ on ju¿ przewy¿sza mnie umiejêtno¶ciami. Tata na mnie wrzeszczy, ¿ebym nie uderza³a "z czuba", no ale sorry, inaczej nie umiem. Dlatego lubiê broniæ. Bramka jest du¿a i istnieje ma³e prawdopodobieñstwo, ¿e we mnie trafi ![]() MÓJ RUDZIELEC! [img] ![]() [/img] Slytherin gór±! ^^ ![]() ![]() |
|
|
|
Lunatyczka |
Dodany dnia 05.05.2014 00:45
|
![]() Pochwa³y: 1 Postów: 532 Dom: GryffindorPunkty: 10892 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 07.05.13 |
Pi³ka no¿na jest moim zdaniem ¶wietnym sportem. Sama lubiê graæ i najczê¶ciej robiê to z rodzin±. Trzeba byæ ci±gle w ruchu, ale sprawia mi to przyjemno¶æ. Na bramce nie bojê siê staæ, chocia¿ dosta³am kilka niefortunnych ciosów. Nie mam jakich¶ ulubionych dru¿yn, ale lubiê czasem poogl±daæ ten sport w telewizji
|
|
|
|
tomparker |
Dodany dnia 17.09.2014 22:11
|
![]() Postów: 128 Dom: RavenclawPunkty: 1142 Ranga: Prefekt Naczelny Ravenclawu Data rejestracji: 07.09.14 |
Graæ nie umiem... Ale to nie przeszkadza w tym, ¿e lubiê sobie czasami poogl±dac jaki¶ dobry mecz. Ulubiona dru¿yna? Bez dwóch zdañ FCBarcelona
|
|
|
|
Ginewra Molly Wesley |
Dodany dnia 08.11.2014 22:58
|
![]() Postów: 12 Dom: RavenclawPunkty: 70 Ranga: Uczeñ Hogwartu Data rejestracji: 07.11.14 |
Kocham pi³kê no¿n±, jestem nawet dobra.. najlepiej gram na pozycji obroñcy lub pomocnika z w-fu mam same 5 i 6
|
|
|
|
Blanco |
Dodany dnia 05.01.2015 00:49
|
![]() Postów: 278 Dom: RavenclawPunkty: 341 Ranga: Chodz±ca biblioteka Data rejestracji: 03.01.15 |
Pi³ka no¿na...innaczej królowa sportów W pi³kê no¿n± gra³em bardzo d³ugo. Chwile w klubach ale czê¶ciej to by³o boisko szkolne, na którym grali¶my wraz z kolegami. Kontuzja przerwa³a moj± krótk± kariere zawodnika. Potem powróci³em do sportu lecz ju¿ nie do pi³ki no¿nej tylko zacz±³em biegaæ. Moje ulubione kluby to : Cracovia,Chelsea i Barca Hogwart : Jese Blanco, ¶cigaj±cy w dru¿ynie Krukonów GTA V : Blanco 6996 ¦.P (*) e-potter (*) lumos. "Nie jestem idea³em, nie próbuje nim byæ ale nikt nie bêdzie mówi³ mi jak i gdzie mam i¶æ..." "Nie szukam ani realno¶ci, ani nierealno¶ci, ale raczej nie¶wiadomo¶ci...." "Tak, tak! Hasztag - nowy Syzyf! Ka¿dy z nas goni ten blask. Z³oty znicz, quidditch." |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 18.07.2015 12:58
|
![]() Pochwa³y: 2 Postów: 4036 Dom: GryffindorPunkty: 31890 Ranga: Pan ¦mierci Data rejestracji: 16.07.15 |
Pi³kê no¿n± po prostu uwielbiam. Bez w±tpienia jest moim ulubionym sportem. Czêsto grywa³em z kolegami na boisku szkolnym, podwórku itp. W wakacje od po³udnia do pó¼nych godzin wieczornych ;p Takim ulubionym pi³karzem z dzieciñstwa by³ u mnie zawsze Portugalczyk (zawodnik Barcelony czy Realu) Luis Figo. Pamiêtam, ¿e zawsze by³em pod wielkim wra¿eniem jak gra³. Szczególnie mile wspominam okres, gdy u jego boku wystêpowa³ Zidane, Beckham, Raul czy Roberto Carlos. To by³a "galaktyczna ekipa". Jednak kibicujê od jakiego¶ czasu innemu klubowi ze stolicy Hiszpanii. Chodzi oczywi¶cie o klub Atletico Madryt. Uwa¿am, ¿e Diego Simeone bardzo dobrze prowadzi ten zespó³, i mimo takich gigantów w lidze jak Barcelona czy Real w³a¶nie nawi±zuje z nimi wyrównan± walkê. Nie ma do dyspozycji tak wielkich gwiazd jak Messi, Ronaldo, Neymar, Bale, Suarez czy James, ale jego podopieczni graj± naprawdê przyjemny dla oka futbol. Przede wszystkim ofensywa i skrzyd³a pracuj± bez zarzutu. Fernando Torres, Antoine Griezmann, Koke, Gabi, Diego Godin czy Mario Suarez to naprawdê solidni i warto¶ciowi pi³karze. Mam nadziejê, ¿e w nadchodz±cym sezonie siêgn± po mistrzostwo Hiszpanii, powalcz± w Pucharze Króla, a i w Lidze Mistrzów zamieszaj± Je¶li chodzi o nasz± reprezentacjê, to jestem pe³en podziwu dla selekcjonera Nawa³ki za to czego ju¿ dokona³ z naszymi or³ami. Nie przegrali¶my bodaj¿e od 11 spotkañ z rzêdu. Naprawdê ¶wietnie sobie radzimy w eliminacjach do EURO2016, które odbêdzie siê we Francji. I nie chodzi ju¿ nawet o to, ¿e po praz pierwszy pokonali¶my wreszcie Niemców (obecnych mistrzów ¶wiata jakby nie patrzeæ), ale o styl gry. M±dry, przemy¶lany, skuteczny. Z Niemcami nikt nogi nie odstawia³, ka¿dy zostawi³ na murawie p³uca i serce. To nie by³ przypadek. Tego dnia chyba nikt nie by³by w stanie nas pokonaæ. Motywacja i wola walki - to zadecydowa³o o wyniku. Cudowne mecze z Gruzj± (2x po 4:0). Zajmujemy ca³y czas pierwsze miejsce w grupie. Nie wiem jaka katastrofa musia³aby siê wydarzyæ, ¿eby¶my na to EURO jednak nie pojechali. I naprawdê trzeba ten wieczny kompleks zetrzeæ z nas RAZ NA ZAWSZE. Mamy zawodników na ¶wiatowym poziomie, którzy wystêpuj± i pe³ni± czo³ow± rolê w swoich europejskich klubach. Robert Lewandowski (Bayern Monachium), Kamil Glik (AC Torino), Arkadiusz Milik (Ajax Amsterdam), Wojciech Szczêsny (Arsenal Londyn), £ukasz Piszczek, Jakub B³aszczykowski (obaj Borussia Dortmund), Kamil Grosicki (Stade Rennais), Grzegorz Krychowiak (FC Sevilla)... To s± naprawdê fenomenalne zespo³y, a nasi pi³karze nie znale¼li siê tam przypadkiem. Ma³o tego. Odgrywaj± tam znacz±ce role. Lewy jest 2 strzelcem Bundesligi, Krychowiak zosta³ wybrany do 11 sezonu ligi hiszpañskiej! Glik uwa¿any jest za jednego z najlepszych defensorów w³oskiej Serie A (ostatnio zainteresowa³ siê nim Manchester United). W tej chwili najskuteczniejszy duet napastników w ca³ej Europie tworz±... Robert i Arek (: (³±cznie maj± najwiêcej goli i asyst). To ju¿ nie jest zlepek pojedynczych gwiazd a solidna, silna i mog±ca graæ z ka¿dym jak równy z równym narodowa dru¿yna. Ju¿ we wrze¶niu wyjazdowy mecz z Niemcami. Bêdzie ciê¿ko, bo strasznie ich wtedy na Narodowym podra¿nili¶my ;p Edytowane przez batalion_88 dnia 18.07.2015 13:12
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
szymon2423 |
Dodany dnia 18.07.2015 13:47
|
![]() Postów: 19 Dom: SlytherinPunkty: 60 Ranga: Uczeñ Hogwartu Data rejestracji: 17.07.15 |
Pi³ka no¿na zawsze spoko jak chce siê spêdziæ czas przy mi³ej atmosferze z przyjació³mi Ulubiony klub to FC Barcelona Zawodnik Leo Messi |
|
|
|
Shanti Black |
Dodany dnia 18.07.2015 13:51
|
![]() Pochwa³y: 29 Postów: 3240 Dom: GryffindorPunkty: 44242 Ranga: Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz! Data rejestracji: 20.07.14 |
Pi³kê no¿n± ogl±da³am od ma³ego, bo mój tata jest kibicem. Uwielbiam ten sport za emocje. Uwa¿am, ¿e roztacza te¿ jak±¶ magiê wokó³ stadionów ![]() Lubiê graæ w pi³kê, ostatnio niestety rzadko... A zwykle stojê na bramce. Lubiê te¿ ogl±daæ mecze, zw³aszcza gdy mierz± siê dwie mocne dru¿yny. Kibicujê Barcelonie i nie mogê przeboleæ odej¶cia Xaviego Ogólnie nie trawiê kiboli i ludzi, którzy wyzywaj± zawodników innego klubu, czy te¿ jego kibiców. No i tego... O reprezentacji naszej wolê nie mówiæ ![]() ![]() W Hogwarcie Cynthia Lynwood. Nikt wa¿ny, ale lubi przypa³y, prefekt Hogwartu. Na stronie: - prefekt Gryffindoru (14 edycja; 27.07.2015 - 11.11.2015) - przewodnicz±ca Karczmy pod Parchatym Trollem (31.08.2015 - 21.11.2015) - Redaktor Naczelna Proroka Niecodziennego (Wydanie 4 - Halloween), (Wydanie 5 - Nowy Rok, (Wydanie 15 Walentynki), (Wydanie 16 (Huncwoci)) - Prefekt Hogwartu (27.08.2017-) ![]() Bo mogê ![]() ![]() Sim Shanti w wykonaniu EmilyWright ![]() ![]() Magiczna siódemka ![]() Magiczna siódemka part II ![]() Ciekawa liczba punkcików ![]() ![]() |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 18.07.2015 15:06
|
![]() Pochwa³y: 2 Postów: 4036 Dom: GryffindorPunkty: 31890 Ranga: Pan ¦mierci Data rejestracji: 16.07.15 |
O reprezentacji naszej wolê nie mówiæ No, ale czemu Przecie¿ nie mamy powodów do ¿adnego wstydu. Wrêcz przeciwnie! Gramy jak z nut, nic nie przegrywamy. Mamy 14 punktów, prowadzimy w naszej grupie D, strzelili¶my w 6 meczach 20 goli! trac±c jedynie 3 bramki. To naprawdê nie s± ¿adne przeciêtne wyniki, a sam szczyt. Oby tak dalej Bia³o-Czerwoni Co do kiboli, to u nas wcale nie jest gorzej jak w Bo¶ni (ostatnio zaatakowani kibice Lecha w pucharach europejskich), Serbii, Ukrainie, Rosji, Turcji, nie mówi±c ju¿ o Anglii. My¶lê, ¿e nie mo¿na generalizowaæ, bo w zdecydowanej wiêkszo¶ci nasi kibice s± na poziomie, dobrze zorganizowani, uczestnicz± w wielu inicjatywach spo³ecznych czy akacjach charytatywnych (pomoc w Domach Dziecka, zbiórki ¿ywno¶ciowe i z ubraniami dla Polaków na Kresach, oddawanie krwi itp.). Tego jednak w TV siê nie u¶wiadczy. No a je¿eli ju¿ chodzi o polsk± pi³kê klubow±, to sercem jestem za Górnikiem £êczna. Kibicujê im ju¿ dobrych kilka lat, je¿d¿ê na mecze w miarê mo¿liwo¶ci, dopingujê, jestem na bie¿±co. Dzi¶ gramy z Ruchem Chorzów (niestety nie mogê byæ na meczu, ale kciuki trzymam z ca³ych si³). Mam nadziejê, ¿e wygramy! ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Shanti Black |
Dodany dnia 25.02.2018 17:47
|
![]() Pochwa³y: 29 Postów: 3240 Dom: GryffindorPunkty: 44242 Ranga: Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz! Data rejestracji: 20.07.14 |
Nasz³y mnie przemy¶lenia, to napiszê, mo¿e uda siê, ¿e nie bêdzie za bardzo chaotycznie. Jak ju¿ pisa³am wy¿ej, ten sport towarzyszy mi od dzieciñstwa. Rado¶æ zawsze sprawia³o mi kopanie pi³ki, nie mia³am problemu z nauk± nowych rzeczy. Wziê³am siê za powa¿niejsze granie w halow± jak posz³am na studia (to by³o pierwsze, co sprawdzi³am po zapisaniu siê na uczelniê). No i jak pewnie wiecie, nie wysz³o mi to na zdrowie, do¶æ powa¿na kontuzja. Póki siedzia³am i nie chodzi³am na uczelniê mia³am rozkminy, czy nie zrezygnowaæ, nie odpu¶ciæ, bo taki uraz to siê mo¿e odnowiæ, bo inne kontuzje te¿ siê zdarza³y, bo koñczê w czerwcu, a u obecnego trenera na tej uczelni nie zagram ju¿ na pewno. Ale posz³am na jedne zajêcia na hali i sama siebie nie ogarnia³am, jak zobaczy³am bramkê to mia³am ochotê tam podej¶æ, jak to zwykle, ubraæ rêkawice i zagraæ. Nie wiem, dlaczego, ale nadal ci±gnie mnie do tego sportu, chocia¿ patrz±c realnie nie powinnam siê za niego braæ z powodu problemu ze stawami. W momencie, gdy ch³opaki zaczêli graæ, mia³am ochotê siê rozp³akaæ. A jak widzia³am, jak kalecz± akcje to ju¿ w ogóle ;-; Wiem, ¿e takie my¶lenie teraz, gdy ci±gle siê leczê i sama jeszcze nawet nie chodzê bez wspomagania kulami jest ¶mieszne i niedorzeczne, ale sama nawet nie wiem dlaczego tak ci±gnie mnie do tego sportu. Od jakiego¶ czasu nie ¶ledzê poczynañ klubów w ligach, a zajmujê siê raczej ogarnianiem tego, co siê dzieje w mojej okolicy w tym temacie. Có¿, chyba potrzebujê jakiego¶ kopa, ¿eby realnie popatrzeæ na sprawê, a nie przekombinowaæ i wróciæ. Chocia¿ nie mogê przeboleæ, ¿e opanowa³am rzucanie siê, wyrzucanie pi³ki i kilka "padów", bo uwa¿am, ¿e sz³o mi do¶æ dobrze. Jaki¶ g³os rozs±dku? :< ![]() ![]() W Hogwarcie Cynthia Lynwood. Nikt wa¿ny, ale lubi przypa³y, prefekt Hogwartu. Na stronie: - prefekt Gryffindoru (14 edycja; 27.07.2015 - 11.11.2015) - przewodnicz±ca Karczmy pod Parchatym Trollem (31.08.2015 - 21.11.2015) - Redaktor Naczelna Proroka Niecodziennego (Wydanie 4 - Halloween), (Wydanie 5 - Nowy Rok, (Wydanie 15 Walentynki), (Wydanie 16 (Huncwoci)) - Prefekt Hogwartu (27.08.2017-) ![]() Bo mogê ![]() ![]() Sim Shanti w wykonaniu EmilyWright ![]() ![]() Magiczna siódemka ![]() Magiczna siódemka part II ![]() Ciekawa liczba punkcików ![]() ![]() |
|
|
|
Arekmalfoy |
Dodany dnia 11.02.2019 19:32
|
![]() Postów: 11 Dom: GryffindorPunkty: 27 Ranga: Char³ak Data rejestracji: 11.02.19 |
Gram, ale mogê tylko dla przyjemno¶ci (kontuzja sprzed lat zablokowa³a marzenia i grê zawodow±). Kiedy¶ jako¶ o wiele czê¶ciej, zawsze jak wychodzi³em na dwór i przechodzi³em ko³o jednego z wielu boisk które mam w swojej okolicy to by³ kto¶, do kogo mo¿na siê by³o przy³±czyæ. Teraz jako¶ mniej, wiêc odbijam sobie ogl±daj±c praktycznie ka¿dy mecz jaki mogê, zarówno polsk± ligê jak i zagraniczne. Moje ulubione dru¿yny to: Legia, Barcelona, Juventus, Manchester United, ADO Deen Haag |
|
|
|
fangrin |
Dodany dnia 15.09.2019 22:31
|
![]() Postów: 7 Dom: HufflepuffPunkty: 14 Ranga: Mugol Data rejestracji: 23.12.18 |
Kiedys gra³em, teraz tylko ogl±dam. Tylko Barcelona! |
|
|
|
| Podziel siê z innymi: |
|
| Przejd¼ do forum: |

Nadal czujê siê na 17 lat, a ju¿ 26 na karku 

Christina

Gryffindor
. Moje ulubione dru¿yny to :

Hufflepuff

Slytherin

Ravenclaw

Przecie¿ nie mamy powodów do ¿adnego wstydu. Wrêcz przeciwnie! Gramy jak z nut, nic nie przegrywamy. Mamy 14 punktów, prowadzimy w naszej grupie D, strzelili¶my w 6 meczach 20 goli! trac±c jedynie 3 bramki. To naprawdê nie s± ¿adne przeciêtne wyniki, a sam szczyt. Oby tak dalej Bia³o-Czerwoni