Logowanie
Facebook
Shoutbox
Wspó³praca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjêcie
Zobacz temat
|
Moje HPnetowe miasto w The Sims 4
|
|
Nicram_93 |
Dodany dnia 23.07.2019 16:01
|
![]() Pochwa³y: 9 Postów: 327 Dom: GryffindorPunkty: 28841 Ranga: Harrych ¶wi±t! Data rejestracji: 15.04.18 |
Kolejny fajny odcinek. Niestety z Kamykiem i Kath sta³o siê to, czego siê spodziewa³em po ostatnim odcinku, powiem szczerze, ¿e nie s±dzi³em, ¿e pójdzie to tak szybko. Szkoda, bo by³a to jedna z niewielu normalnych par w naszej wiosce, która jednocze¶nie by³a taka urocza . Nie dajê im jednak szans na powrót do siebie.Fajnie za to, ¿e w zamian mo¿emy ogl±daæ drug± kochaj±c± siê rodzinê, czyli Antona i Nior, mam nadziejê, ¿e finalnie nie wezm± przyk³adu z Kamyka i Kath. Cieszê siê Paula, ¿e wstawi³a¶ co¶ o Nicramie, ale chyba lepiej by³oby dla niego ¿eby trzyma³ siê z daleka od Ulki, bo dziewczyna chyba ma inne priorytety ![]() Co do dziecka Monci, Arka? W sumie sam nie wiem co my¶leæ o tym imieniu ![]() Czekamy na kolejny odcinek ![]() Dom Gryffindor ![]() "Mo¿e w Gryffindorze, Gdzie kwitnie mêstwa cnota, Gdzie króluje odwaga I do wyczynów ochota." Postaæ w Hogwarcie Natalie Swan (Prefekt Gryffindoru) Harry, Ron, Hermiona - czyli przyja¼ñ, która przetrwa wszystko ![]() ![]() ![]() Severus Snape, czyli cz³owiek zagadka ![]() Kluby pi³karskie ![]() Juventus F.C. ![]() Wis³a Kraków ![]() Korona Kielce ![]() AKS 1947 Busko-Zdrój Filmy: ![]() Harry Potter ![]() Gwiezdne Wojny W³adca Pier¶cieni ![]() Piraci z Karaibów ![]() Indiana Jones ![]() Kiler ![]() Mistrz kierownicy ucieka Muzyka |
|
|
|
| Angelina Johnson |
Dodany dnia 01.08.2019 14:54
|
![]() Pochwa³y: 23 Postów: 8024 Dom: SlytherinPunkty: 32803 Ranga: Komentuj FF, to siê u¶miechnê Data rejestracji: 13.05.07 |
Moncia, gratulacje! Arka (boskie imiê) jest ostatnim dzieckiem Andrzeja, to niesamowite... ¿ycie Simów ju¿ nigdy nie bêdzie takie samo bez tego naczelnego, hm, tatusia ;D Nowy dom dziewczyn wygl±da super, a wyspa Sulani to musi byæ raj! Popieram wybór fuerte, ile mo¿na siê dusiæ w ciasnym biurze z koszul± zapiêt± pod szyjê jak mo¿na siê po¶wiêciæ p³ywaniu w rajskim morzu... A styl ekolo¿ki (zbieranie ¶mieci po wyspie) jako¶ tak mi do simowej fuerte pasuje. Nie do¶æ, ¿e pomaga w wychowywaniu cudzych dzieci, to jeszcze dba o dobro wszystkich na wyspie, no nie¼le ;> Wiedzia³am, ¿e CoSieDzieje bêdzie super tatusiem, mimo ¿e lekkim nieogarem! Tworz± ¶wietny duet z Nieor, a ich córeczki wygl±daj± prze¶licznie. K³ótnia Bena z duchem matki roz¶mieszy³a mnie mega (wiem, ¿e mieszam odcinki teraz). Romans Kamyka jest chyba na pro¶bê Kath, która nie chcia³a byæ szczê¶liw± Simk±, no nie wierzê w to. Niszczy takiego super kolesia, ogarnij siê dziewczyno! Zaczynam chyba powoli kibicowaæ Kamykowi i Pauli Och, nie mogê doczekaæ siê ¶lubu z krn±brnym, to idea³ <3 Pamiêtaj chemiku m³ody, komentuj ficki lub zmieñ siê w odchody made by Mikasa, Butelka 31.07.2020r. ![]() ![]() ![]() ![]() Slytherin! Sss.. Nigdy nie pozwoli³em aby szko³a przeszkadza³a mi w edukacji. Zawsze mia³am szczê¶cie. I znów bêdê je mieæ. Krew na twoich rêkach, Falka, Krew na twej sukience P³oñ, p³oñ, Falka, za twe zbrodnie Sp³oñ i skonaj w mêce! Trochê wstyd, ale có¿, zas³u¿y³am ;D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
PaulaSmith |
Dodany dnia 08.08.2019 18:56
|
![]() Pochwa³y: 23 Postów: 2775 Dom: HufflepuffPunkty: 23034 Ranga: Niezwyciê¿ony mag Data rejestracji: 05.01.17 |
Hejo Simowi Fani! Dzi¶ mam dla Was spor± dawkê emocji (tak mi siê wydaje), a przynajmniej dla mnie ostatnie granie by³o emocjonuj±ce. Zajrza³am do wielu domów, choæ nie zawsze na d³ugo, ale postara³am siê ¿eby relacja by³a bardziej ca³o¶ciowa. Zacznê mo¿e od tzw. poprawczaka, choæ dziewczyny tam mieszkaj±ce ju¿ dawno nie s± nastolatkami. Córka Rue i Marcusa - Frida, obchodzi³a swoje urodziny, choæ niestety nie by³o ¿adnej imprezy. Dziewczyny dalej klepi± biedê i nie staæ ich na wiele. Frida, wiêc nie ma najnowszych ubrañ, prezentuje siê do¶æ przeciêtnie, a pokój dzieli z matk± i Roksolan±. ![]() -lavender- kontynuuje karierê sportow±, choæ na razie nie osi±ga jaki¶ zawrotnych sukcesów. Roksolana za¶ pracuje na dwa etaty - karierê kulinarn± przeplata sprzedawaniem fast foodów po nocach. Dziewczyna ledwo trzyma siê na nogach. ania919 równie¿ skupia siê na karierze - swoj± drog± niby pracuj±, a kasy, jak nie by³o tak nie ma. W ka¿dym razie nawet Rue postanowi³a ruszyæ swój ty³ek z domu i zatrudni³a siê na pó³ etatu, jako sprzedawczyni w sklepie odzie¿owym. ![]() Nied³ugo pó¼niej zajrza³am do domu ³o¶ka, Marcusa, Morfina, gordiana, Syriusza, Emily i Georgii. Tam równie¿ ¶wiêtowano urodziny, ale tam Marcus zorganizowa³ córce ma³e przyjêcie z domownikami, a ma³a Georgia wygl±da³a na naprawdê szczê¶liw± dziewczynkê. ![]() ![]() Muszê powiedzieæ, ¿e Marcus bardzo siê poprawi³ i spêdza sporo czasu z córk±, gdy ta wraca ze szko³y. Pomaga jej z lekcjami, jedz± razem obiad - wzorowy tata. Lepiej pó¼no, ni¿ wcale. Pewnego dnia Georgia zaprosi³a do domu kole¿ankê z klasy, któr± okaza³a siê byæ jej siostra Frida. Dziewczynki spêdzi³y razem czas na zabawach w basenie, ale wydaj± siê nie byæ ¶wiadome ³±cz±cych je wiêzów. ![]() ![]() ![]() Nawet Marcus do³±czy³ do nich i spêdzi³ czas z obiema córkami. Wkrótce Frida sta³a siê do¶æ sta³± bywalczyni± w domu ojca, który chyba naprawdê siê zmieni³. Nawet wysy³aj± sobie z Frid± smsy i spêdzili razem dzieñ w parku. Ciekawe, co na to wszystko powie Rue, jak siê dowie... ![]() Za³amana niepowodzeniami, zwi±zanymi z powiêkszeniem rodziny, Emily, postanowi³a udaæ siê do chirurga plastycznego, jak ulka, i tam poprawiæ sobie humor. Powiêkszony biust i podniesione po¶ladki w po³±czeniu z na³ogowym ju¿ bieganiem na bie¿ni, da³y ¶wietne rezultaty... ![]() które ewidentnie przypad³y do gustu Syriuszowi. Zachwycony wpatrywa³ siê w ¿onê, by po chwili zaci±gn±æ j± do ³ó¿ka. ![]() ![]() Gdy m±¿ zasn±³ Emily polecia³a od razu zrobiæ test ci±¿owy i... w koñcu siê uda³o! Emily i Syriusz bêd± mieli dziecko! ![]() Dziewczyna od razu pobieg³a obudziæ ch³opaka i przekazaæ mu te wielkie wie¶ci, ale ku jej zdziwieniu Syriusz nie by³ zachwycony... ![]() wrêcz siê za³ama³! U¶wiadomi³ sobie, jak bardzo nie cierpi dzieci, a widz±c jego reakcjê Emily chyba te¿ zrozumia³a, co oznacza macierzyñstwo - utratê figury i ¿ycia imprezowego na d³u¿szy czas. ![]() ![]() Gdy w koñcu osi±gnêli cel siedzieli za³amani na ³ó¿ku. Za³amany perspektyw± ojcostwa Syriusz po pracy, zamiast wróciæ do domu, uda³ siê do klubu, by wypiæ klika drinków i po¿aliæ siê barmanowi, jak to nie cierpi domków dla lalek. ![]() ![]() Podczas, gdy Syriusz spa³ skacowany w tym w czym by³ ubrany, Emily postanowi³a z okazji brzuszka zmieniæ garderobê. Trzeba przyznaæ, ¿e jej figura piêknie wygl±da w ci±¿y. ![]() ![]() Morfin natomiast po obejrzeniu komedii romantycznej wpad³ we flirciarski nastrój i spêdzili z loskiem mi³e chwile na flirtach. Zmêczony jednak prac± losiek szybko poszed³ spaæ, a Morfin usiad³ do komputera, by napisaæ now± powie¶æ. ![]() Postanowi³am te¿ zajrzeæ do domu Kath, Wiolki, Al, Sary i Niny. Ciekawa by³am, jak Kath radzi sobie po wyprowadzce Kamyka, ale zasta³am j±, jak w³a¶nie sz³a do pracy... Ca³kiem ciekawy ma ten strój s³u¿bowy Agentki Specjalnej. ![]() Korzystaj±c z nieobecno¶ci matki Sara zabra³a ze sob± ma³± Ninê i uda³y siê w podró¿ na wyspê Sulani, by odwiedziæ Kamyka w jego nowym domu. Kamyk, który wychowywa³ dziewczynki, jak swoje w³asne dzieci, bardzo ucieszy³ siê z ich wizyty. ![]() ![]() Pobawili siê razem, pop³ywali w oceanie, a dziewczyny tak siê zasiedzia³y, ¿e zosta³y na noc - Sara spa³a na tarasie, a Nina na kanapie. ![]() ![]() Niestety sielanka nie trwa³a d³ugo. Rano zjawi³a siê w¶ciek³a Kath, która nakrzycza³a na Kamyka, ¿e jest nieodpowiedzialnym skorupiakiem. ![]() Kamyk nie mia³ si³y wdawaæ siê w kolejn± awanturê i nic nie powiedzia³. Gdy chwilê pó¼niej Kath czeka³a na dziewczynki, a¿ wyjd± z wody Kamyk próbowa³ siê z ni± pogodziæ na kanapie, ale ta go odepchnê³a. ![]() Jednak fochy nie trwa³y d³ugo, bo chwilê pó¼niej Kath i Kamyk, którzy od pierwszego wejrzenia przyci±gali siê jak magnesy, wyl±dowali w ³ó¿ku! ![]() Gdy Kamyk zasn±³ Kath próbowa³a siê wymkn±æ z domu, ale mê¿czyzna siê obudzi³ i próbowa³ j± zatrzymaæ poca³unkiem. Ku mojemu zdziwieniu Kath jednak zdecydowanie odepchnê³a Kamyka... ![]() ![]() a wtedy ten siê w¶ciek³! Powiedzia³ Kath, ¿e ma do¶æ jej jêzyka (cokolwiek mia³ na my¶li ) i tej hu¶tawki nastrojów!![]() ![]() Stwierdzi³, ¿e nie da siê ju¿ za³ataæ tej przepa¶ci, która ich dzieli i powiedzia³ Kath, ¿e to ju¿ koniec. Tak. Kamyk rozwiód³ siê z Kath. *chwila ciszy* ![]() Kath siê w¶ciek³a i go nie¼le zwyzywa³a, by po chwili gorzko zap³akaæ nad ich nieistniej±cym ju¿ ma³¿eñstwem. ![]() ![]() Smutna zabra³a dziewczynki i opu¶ci³a wyspê. Kamyk równie¿ siê pod³ama³ i chodzi³ smutny, wiêc tym bardziej ucieszy³ go widok Pauli, która odwiedzi³a go na nowych w³o¶ciach. ![]() ![]() Spêdzili czas opalaj±c siê na tarasie i p³ywaj±c w oceanie. Niewiele rozmawiali, ale Kamyk chyba cieszy³ siê, ¿e nie jest sam. Wróci³am do domu Kath, Al, Wiolki, Sary i Niny. Al postanowi³a oficjalnie zarejestrowaæ siê jako pisarz i podjê³a karierê, jako wolny strzelec Autor tekstów. ![]() Szybko przyjê³a pierwsze zlecenie na slogany reklamowe i choæ mia³a 3 dni na jego wykonanie uwinê³a siê w kilka godzin, a klient by³ zachwycony. Niesamowite, jak zdolna jest ta Al. ![]() ![]() Kath natomiast dosta³a propozycjê napisania ksi±¿ki dotycz±cej wspomnieæ z pracy, ale jak prawdziwa agentka specjalna, odmówi³a, by zachowaæ tajemnice s³u¿bowe a¿ do ¶mierci. ![]() ![]() Tymczasem Wiola postanowi³a popracowaæ w domu i dosta³a polecenie, by przeprowadziæ metamorfozê. I kto nadaje siê do tego lepiej, ni¿ ¶wie¿o rozwiedziona kobieta? Tak, Kath zgodzi³a siê, by Wiola zmieni³a jej wizerunek. ![]() Krótsze w³osy, delikatnie ja¶niejsze, zmiana garderoby i Kath od razu siê u¶miechnê³a. ![]() W oficjalnym stroju Kath prezentuje siê naprawdê ¶wietnie. ![]() Dajcie znaæ, jak Wam podoba siê metamorfoza Kath. Jako, ¿e Wiola mia³a wolny wieczór postanowi³a udaæ siê z wizyt± do KHZP. Ch³opak ucieszy³ siê na jej widok. Siedzieli na kanapie czule patrz±c sobie w oczy... ![]() a nastêpnie wpadli sobie w ramiona. ![]() Zjedli te¿ razem kolacjê... ![]() a na zakoñczenie wieczoru Wiolce wymknê³o siê, ¿e mo¿e, by KHZP zosta³ jej ch³opakiem... I mamy kolejn± oficjaln± parê. ![]() Wiola wróci³a szczê¶liwa do domu, a Al pogratulowa³a jej zwi±zku z KHZP. ![]() ![]() Wst±pi³am te¿ z wizyt± do domu Ang, Livki, Mikasy, Pauli, Bena i ducha Sam i ku mojemu zdziwieniu zasta³am tam ... Marcusa (!) czule witaj±cego siê z Ang(!)!!! ![]() Rozmawiali, ¶miali siê, totalnie bez mojego udzia³u. Marcus powiedzia³ Ang, ¿e za ni± têskni, a ta siê cieszy³a. Sama nie wiem co tam siê wydarzy³o. ![]() W miêdzyczasie mieszkanki domu zebra³y siê w salonie na plotki. ![]() Paula opowiada³a Ang o Kamyku, ¿e ci±gnie j± do niego, jak nietoperze do ¶wiat³a (czy co¶). ![]() Mikasa próbuje wszystkich bie¿ni w domu, a w miêdzyczasie wpada do niej Gryfon. Wygl±daj± na szczê¶liwych, choæ ka¿de ma swoj± przestrzeñ i dobrze im jest w takim systemie. Graj± razem w szachy, rozmawiaj± o jednoro¿cach, Gryfon zasypia na materacu na basenie, taki bardzo na luzie, fajny zwi±zek. ![]() Nastêpnego dnia Mikasa mia³a wolne w pracy i postanowi³a udaæ siê z wizyt± do monci i Arki. Zabra³a ze sob± Liv i obie znalaz³y siê na rajskiej wyspie. Mikasa rozmawia³a z monci±, ![]() a Livka postanowi³a sprawdziæ czy dziewczyny maj± sprawny komputer, w koñcu jest w tym specjalistk±. ![]() ulce jednak uda³o siê oderwaæ Liv od kompa i porozmawia³y sobie o serowych tostach. ![]() Dziewczyny zajrza³y te¿ do Arki. Mikasa trzyma³a siê z daleka, ale Livka czule tuli³a malutkie dziecko. ![]() Po powrocie do domu znów zasta³am tam Marcusa z Ang, którzy ¶wietnie siê bawili robi±c sobie razem zdjêcia. ![]() A Ang zapyta³a Marcusa, czy jest z kim¶ zwi±zany. ![]() Co to wszystko oznacza? I co na te spotkania powie Krnabrny? Po powrocie z wyspy Mikasa zasta³a Paulê na bie¿ni i postanowi³a, j± podopingowaæ i potrenowaæ na bie¿ni. Trochê krzycza³a, ale widaæ dobrze czu³a siê w tej roli. ![]() Paula chyba te¿ by³a zadowolona, bo po treningu podziêkowa³a Mikasie, a Mikasa by³a z siebie bardzo dumna. ![]() ![]() Rano, gdy Ang mia³a wolne, wst±pi³ do niej w odwiedziny narzeczony. Para przywita³a siê przyjacielsko i zjedli razem obiad zrobiony przez Paulê. Tak swoj± drog±, zobaczy³am, ¿e Paula jest Kucharzem-celebryt±. Fajnie. ![]() ![]() Prawie przegapi³abym poród Emily. Wpad³am w ostatniej chwili, by nadaæ imiê ich nowo narodzonej córeczce. Money - my¶lê, ¿e to idealne imiê dla dziecka Emily. Po powrocie ze szpitala dziewczyna od razu wynajê³a nianiê, ![]() a sama wskoczy³a w seksowne ciuszki... ![]() i uda³a siê na tañce do klubu, gdzie wygina³a ¶mia³o cia³o. ![]() Jako, ¿e w domu pojawi³o siê kolejne dziecko, gordian czu³ siê przyt³oczony tym wszystkim. Niestety jego kariera dziennikarska dalej nie nabra³a rozpêdu i w koñcu postanowi³ to rzuciæ. Wkrótce gordian znalaz³ sobie now± pracê, jako ekolog, ![]() ![]() a nastêpnie przeniós³ siê na wyspê Sulani, gdzie zamieszka³ w ma³ej chatce na skraju wulkanu. Mo¿e to w koñcu da mu szczê¶cie i zadowolenie. ![]() Jak widzicie, dzia³o siê sporo. A czy ciekawie? Dajcie znak, jak Wam siê podoba³o Do nastêpnego!![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sarahis ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 08.08.2019 19:18
|
![]() Pochwa³y: 35 Postów: 3698 Dom: RavenclawPunkty: 45365 Ranga: Specjalista ds. sprzeda¿y Data rejestracji: 09.04.15 |
Uwielbiam w±tek Emilki i Syriusza, a tutaj jest wrêcz GENIALNY! Do tego jestem ciekawa czy te bara-bara na rozstanie Kath i Kamyka bêdzie mia³o jakie¶ konsekwencje No i super metamorfoza Kath!No i jestem ciekawa jak tam trójk±t Ang-Marcus-Krnabrny Czekam na kolejny odcinek! ![]() ¦ciana uznania i mi³o¶ci ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie k³am, ¿e go nie znasz Harry'ego Pottera zagra³ niektórych nawet nabra³, ¿e ma oczy koloru zielonego a tak naprawdê s± niebieskiego "Tak jak Ron" - wo³a Ulica dziewczyna piêknego lica. Potteromaniak z niej na schwa³ i nie jest to ¿aden wa³. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego je¿eli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie ka¿da Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to s³oñce, czy to deszcz W moich my¶lach on wci±¿ jest My¶lê o nim nieustannie Nawet gdy siê k±piê w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak siê to zaczê³o Lecz gdy serce moje drgnê³o Ca³a by³am zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnê Nawet je¶li spotkam bombê Jest to mi³o¶æ jednostronna Ale ¼le to nie wygl±da Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() ¦ciana chwa³y ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Katherine_Pierce |
Dodany dnia 08.08.2019 20:13
|
![]() Pochwa³y: 29 Postów: 5926 Dom: GryffindorPunkty: 47342 Ranga: Cz³onek Rady Strachu Data rejestracji: 31.10.14 |
Nawet nie wiesz jak siê ucieszy³am z koñca zwi±zku Kath i Kamyka Btw, mam nadziejê, ¿e Kamyk nie we¼mie siê za Sarê jak ta doro¶nie Imiê córki Emilki i Syriusza - cudowne. Co siê dzieje z Benem tak w ogóle? Moja chrisowa TOP5 ![]() 1. Always&Forever Chris Wood ![]() 2. Chris Hemsworth ![]() 3. Chris Evans ![]() 4. Chris Pratt ![]() 5. Chris Pine ![]() Maybe, you don't know Katherine at all. Did it ever occur to you that you have no idea who I really am? [/center]![]() Mam talenty ró¿ne, lecz nie nale¿y do nich poezja staram siê kleciæ s³owa aby by³a w tym finezja. Obietnice z³o¿y³am, wiêc spe³niæ j± nale¿y admin co nie dotrzymuje s³owa? Kto mu uwierzy? Z przeprosinami do Ciebie Kath pêdze aby nie popa¶æ w wieczna nêdzê. Kiedy Mafia siê z wielk± pomp± rozpoczê³±, nie chcia³am aby osoba z miasta zginê³a. Choæ pocz±tkowo w mych oczach by³a¶ podejrzana, wymówka z brakiem czasu, zdawa³a siê odgrzewana. Gdy za¶ ufaæ zaczê³am w twe piêkne s³owa, mafia nie pozwoli³a, by lekka sta³a siê ma g³owa. Rozkazali g³osowaæ wbrew mojej woli, musia³am siê pilnowaæ aby nie wyj¶æ z roli. Swojego s³owa broniæ mia³am zaciêcie, najlepiej tak aby w¶ród innych mia³o ono wziêcie. Przepraszam najszczerzej, lecz nie ca³a moja jest wina, g³osu bym na Ciebie nie odda³a, gdyby nie mafii kpina. Gra³a¶ zacnie, choæ nie ka¿dy to potrafi³ doceniæ, szkoda, ¿e losów miasta nie uda³o nam siê zmieniæ. Z najszerszymi przeprosinami, Tako. Có¿ to tak echem pijackich krzyków rozbrzmiewa I z dupy ³zy ¶miechu rozlewaj±c rzêsiste Wci±¿ sunie w dó³ si³± ty³ków rozpêdzone Ciemno¶æ nag³± powitaæ co siê jej nie spodziewa To z trzech czê¶ci ca³o¶æ misternie z³o¿ona Co czerwieni blaskiem ciekawskie oczy razi I bucha wci±¿ gdy w dó³ tak pokracznie z³azi Zielonym d³ugim poddupcem po³±czona A ka¿dy cz³on tego przedziwnego bytu Nie przez Boga do ¿ycia powo³anego Lecz przez wyobra¼nie chore i ³yki p³ynu czystego Zdaje siê niczym wobec wspania³o¶ci swego odbytu Bo piêkny on niczym moszna na niebosk³onie M±dry jak ¿adna ze stóp co na ¶wiat zrodzona A zabawna tak, ¿e a¿ strach Oto jest Kath Gne - Twoje przedty³cze <3 O³tarzyk uwielbienia Chrisa ![]() Autorstwa piêknej i utalentowanej Gne <3 Chris to dupa jakich wiele, Mêski facet w fajnym ciele, Serial o nim Kath ogl±da, Lecz na ty³ek wci±¿ spogl±da. Na nic próby oderwania Wzroku od s³odkiego drania, U¶miech jego mówi wiele A¿ mam ciarki na ca³ym ciele! By Sam Quest ![]() The wasted years, the wasted youth The pretty lies, the ugly truth And the day has come where I have died Only to find, I've come alive ~Teen idle ![]() I was angry with my friend; I told my wrath, my wrath did end. I was angry with my foe: I told it not, my wrath did grow. And I waterd it in fears, Night & morning with my tears: And I sunned it with smiles, And with soft deceitful wiles. And it grew both day and night. Till it bore an apple bright. And my foe beheld it shine, And he knew that it was mine. And into my garden stole, When the night had veild the pole; In the morning glad I see; My foe outstretched beneath the tree. Do hymnu! Katherine jak ten kwiat wykwit³a na stronie, Katherine zostanie z nami po wsze czas. Skromniutka i gadatliwa, wielka jej chwa³a, bo serce jej ogromne niczym g³owa Andrzeja. Refren: Chwa³a Ci nasza, Katherino! Filmowcu najlepszy, kochana userko! Znajomo¶æ TVD najwiêksz± masz! Chwa³a Ci, nasz pierniczku! Twa s³awa siê ci±gnie za Tob± niczym smród. Lecz nie martw siê tym, bo oznacza on Twój trud. Ka¿dy go do docenia, bo robisz cuda od niechcenia. Trzymaj tak dalej, a nagrodzi Ciê kto¶! Refren. Upija³a¶ siê w Karczmie, szala³a¶ w Hogwarcie, lecz by³a¶ w stanie pokonaæ Parchatego Trolla. Dzielnie walczy³a¶ w konkursie literackim, w redakcji Proroka zasiad³a¶ niczym król. Refren x2 ~ Pszemek - ³osiek <3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Syriusz32 |
Dodany dnia 08.08.2019 21:03
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Pochwa³y: 17 Postów: 1120 Dom: GryffindorPunkty: 15213 Ranga: Potêga Krwistego Steka! Data rejestracji: 30.06.14 |
Urodzi³a dziecko ledwo i polecia³a do klubu pewnie nastêpnego na alimenty ³apaæ, masakra z t± Emilk± ![]() A imiê jest najlepsze jakie chyba mog³o byæ
|
|
|
|
Mikasa |
Dodany dnia 08.08.2019 22:03
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Pochwa³y: 21 Postów: 2007 Dom: RavenclawPunkty: 22743 Ranga: Niezwyciê¿ony mag Data rejestracji: 24.04.13 |
- KupPanCeg³ê sp. z o. o., pad³am - szkoda Fridy, przegra³a ¿ycie i to w sumie na zasadzie rzutu monet± - bardzo mi dziwnie pisaæ, ¿e Emily jest seksowna... no ale jest! - btw., jestem zachwycona, jak detalicznie dopracowana jest sypialnia Emily i Syriusza, cudo! - demoniczna mina Syriusza w porównaniu ze s³odkim domkiem dla lalek... biedne dziecko- Syriusz zapowiada siê na beznadziejnego ojca, skoro ju¿ siê upija, powodzenia ![]() - Wooow, Sara jest ¶liczna! - Press F for Kamyk and Kath (*) - Kath chyba wymodli³a te dramy, Kamyk jest niewinny! - Swoj± drog±, niez³y epizod - przyjd¼ odebraæ dzieci od by³ego, wyl±duj z nim w ³ó¿ku i rozwied¼ siê, a to wszystko wci±gu paru godzin - nie podoba mi siê ta metamorfoza Kath... wygl±da tak nijak i ju¿ nie jest sob± zboczy³a na z³e drogi ju¿ do koñca- Podoba mi siê, ¿e chodzê po domu w getrach, zupe³nie jak w realu ![]() - Lubiê mój zwi±zek z Gryfonem <3 - ale mam wyrze¼bione ³ydy na tym zdjêciu przy ko³ysce - trening z Paul± <3 - kto wymy¶li³ imiê Money? Pasuje...¦wietny odcinek! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
PaulaSmith |
Dodany dnia 09.08.2019 09:38
|
![]() Pochwa³y: 23 Postów: 2775 Dom: HufflepuffPunkty: 23034 Ranga: Niezwyciê¿ony mag Data rejestracji: 05.01.17 |
Kath s³uszna uwaga, muszê spêdziæ dzieñ z Benem i zobaczyæ, co on tam wyprawia. Mikasa, imiê dla dziecka Emily i Syriusza wybra³am ja Tak swoj± drog± równie¿ uwielbiam ich sypialniê i uwielbiam to, ¿e zwracasz uwagê na takie szczegó³y ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sarahis ![]() |
|
|
|
Wioletta |
Dodany dnia 11.08.2019 00:00
|
![]() Pochwa³y: 26 Postów: 3204 Dom: GryffindorPunkty: 33447 Ranga: Pan ¦mierci Data rejestracji: 06.07.16 |
Tylko nie rób mi dziecka z Puchonem. Uwielbiam moja postaæ.Szkoda, ¿e Kath I Kamyk siê rozwiedli. ![]() Severusie, jak mog³e¶.. ![]() WYMOWNA - 26.07.2016 Przewodnicz±ca Karczmy Pod Parchatym Trollem - 22.09.2016 - 14.04.2017 (09.04) Cz³onek Redakcji: 14.06.2017! <3 25.09.2021.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na zamówienie, i z ¿ywej sympatii do mnie! Seksi Sznejp w rêczniku na g³owie. <3 - od wspania³ej Matki Karczmy, Alette! ![]() Dla mnie, o Sznejpie utalentowana Alette. <3 [img][/img] Z dedykacj± dla mnie od Ewy! ![]() ![]() Z dedykacj± dla mnie od ulki kulki! ![]() Od Klaudka! <3 ![]() ![]() Od Julki! Izrael! ![]() Wcze¶niej: w Hogwarcie: Wioletta Elbren Escher ró¿d¿ka: 18 cali, sosna, pióro feniksa czarodziej: pó³krwi. Quidditch: Obroñca Gryffindoru oraz Zastêpca Kapitana Pottermore: wiolcis dom: Gryffindor ró¿d¿ka: heban, 12¼ cala, w³os jednoro¿ca. |
|
|
|
fuerte |
Dodany dnia 11.08.2019 08:36
|
![]() Pochwa³y: 30 Postów: 3226 Dom: RavenclawPunkty: 58190 Ranga: Harrych ¶wi±t! Data rejestracji: 15.07.07 |
Ale siê dzieje! w±tek Syriusza i Emilki to jest beka ¿ycia. Doskonale rozumiem Syrka z tym dzieckiem. Jak bêdziesz chcia³ ponarzekaæ na bombelka, to wiesz, gdzie mnie szukaæ. Kath tez dobra, doczeka³a siê. Po rozwodzie przesz³a metamorfozê i teraz pytanie, kto nastêpny? ps straci³am trochê rachubê, które dzieci s± czyje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
MorfinGaunt |
Dodany dnia 11.08.2019 10:45
|
![]() Pochwa³y: 3 Postów: 652 Dom: HufflepuffPunkty: 7033 Ranga: ¯ywy worek treningowy Data rejestracji: 07.12.16 |
No! W koñcu dzia³aj± mi obrazki i nadrobi³em ten odcinek, który jest cudowny Wszyscy, którzy zaczynaj± karierê jako pisarz czy tek¶ciarz, mog± do mnie przyj¶æ, chêtnie udzielê porady co i jak Bardzo szkoda mi jest Kamyka, tak siê stara³, tyle cierpliwo¶ci mu uby³o, tyle siê napracowa³ nad tym zwi±zkiem, a Kath wszystko zepsu³a... Oby zazna³ szczê¶cia z Paul±. Emilka i Syriusz i ta reakcja na pieluchy - bezcenna no i to imiê pasuje jak ula³! Szkoda, ¿e u nas nie by³a¶ nieco d³u¿ej Ang, uwa¿aj na Marcusa... No i bojê siê o gordiana, mieszkaæ tak blisko czynnego wulkanu w razie czego, nie bêdzie czasu na ucieczkê... MorfinGaunt
![]() ![]() Je¶li kto¶ ci mówi, ¿e czuje siê benowo, albo do bena z takim ¿yciem, to wiedz, ¿e to nie przelewki i trzeba takiej osobie natychmiast pomóc! Bo z Benem nie ma ¿artów! ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Nicram_93 |
Dodany dnia 19.08.2019 21:20
|
![]() Pochwa³y: 9 Postów: 327 Dom: GryffindorPunkty: 28841 Ranga: Harrych ¶wi±t! Data rejestracji: 15.04.18 |
Dopiero teraz znalaz³em czas na jaki¶ komentarz. Chcia³em ju¿ pochwaliæ Marcusa za to, ¿e w koñcu da³ siê poznaæ jako dobry ojciec, ale jak dalej doczyta³em o ponownym flirtowaniu z Ang, to w sumie nie wiem, kto z tej dwójki nie mo¿e przez d³u¿sz± chwilê ¿yæ bez tej drugiej osoby. Oj Krn±brny, nie wiem czy ten twój zwi±zek z Ang ma przysz³o¶æ. Zwi±zek Kath i Kamyka rozpad³ siê, jak podejrzewa³em ju¿ po poprzednim odcinku, choæ nie s±dzi³em, ¿e bêdzie towarzyszy³a temu tak hu¶tawka nastrojów. Najpierw k³ótnia, potem ³ó¿ko i znów k³ótnia, a¿ w koñcu rozstanie . Oj Kath, straci³a¶ takiego dobrego faceta. Gdzie ty takiego drugiego znajdziesz? Odno¶nie Kath, to ¶wietny ten strój agentki specjalnej, ale metamorfoza mi siê ju¿ nie podoba. Ta fryzura strasznie j± postarza³a, a przynajmniej tak to wysz³o na zdjêciach.No i na koniec wisienka na torcie, czyli Emily i Syriusz. Najpierw dziewczynie tak bardzo spieszy³o siê do macierzyñstwa, a za chwilê zrozumia³a, ¿e to nie bêdzie jednak taka sielanka . I kto siê teraz bêdzie tym maluchem zajmowa³? Swoj± drog± ¶wietne imiê - Money, pasuje jak ula³.Najlepszy Gordian, który stwierdzi³, ¿e ju¿ za wiele tego wszystkiego i wypi±³ siê na wszystkich, stwierdzaj±c: "Róbta co chceta, ja to olewam". ![]() Dom Gryffindor ![]() "Mo¿e w Gryffindorze, Gdzie kwitnie mêstwa cnota, Gdzie króluje odwaga I do wyczynów ochota." Postaæ w Hogwarcie Natalie Swan (Prefekt Gryffindoru) Harry, Ron, Hermiona - czyli przyja¼ñ, która przetrwa wszystko ![]() ![]() ![]() Severus Snape, czyli cz³owiek zagadka ![]() Kluby pi³karskie ![]() Juventus F.C. ![]() Wis³a Kraków ![]() Korona Kielce ![]() AKS 1947 Busko-Zdrój Filmy: ![]() Harry Potter ![]() Gwiezdne Wojny W³adca Pier¶cieni ![]() Piraci z Karaibów ![]() Indiana Jones ![]() Kiler ![]() Mistrz kierownicy ucieka Muzyka |
|
|
|
PaulaSmith |
Dodany dnia 02.09.2019 17:12
|
Cieszê siê bardzo, ¿e podoba³ Wam siê ostatni odcinek. Czas na nowe wie¶ci z Simowej wioski, choæ krótkie, ale skaka³am po kilku domach i jest trochê nowo¶ci. Dzi¶ nie bêdê pisaæ o domach, tylko o ró¿nych osobach, bo tak jak mówiê, skaka³am z miejsca na miejsce, jak siê co¶ dzia³o. Wiolka otrzyma³a smsa od gordiana, który gratulowa³ jej zwi±zku z KHZP. Mi³o, ¿e wszyscy siê tak sob± interesuj± ![]() ![]() Wiola dumna z przeprowadzonej metamorfozy Kath postanowi³a jej zrobiæ ma³± sesjê zdjêciow±. Kath dzielnie pozowa³a, a nastêpnie powiesi³a sobie parê zdjêæ na ¶cianie w swojej sypialni. ![]() ![]() Wysi³ki Wioli zosta³y docenione te¿ w sposób materialny, bo dosta³a podwy¿kê w pracy. Wygl±da na to, ¿e ¿ycie Wiolki jest naprawdê pasmem sukcesów - ¶wietna praca i super ch³opak, czego chcieæ wiêcej. ![]() Nadszed³ czas urodzin ma³ego czorta Bena. Z tej okazji Paula upiek³a tort, a wszystkie mieszkanki domu ¶wiêtowa³y urodziny ch³opca, wraz z duchem jego zmar³ej tragicznie matki. Impreza nie trwa³a d³ugo, bo Ben nie jest zbyt rodzinnym typem. ![]() Zrobi³am mu od razu remont pokoju, który jest do¶æ mroczny i taki "nastolatkowy" z rzutkami, konsol± do gier i licznymi plakatami. Tak siê prezentuje. ![]() A oto nasz s³odki Ben. ![]() U Pauli zjawi³ siê dalej smutny Kamyk. ![]() Ale Paula nie pozwoli³a mu siê d³ugo umartwiaæ. Pociesza³a go, roz¶miesza³a, a w koñcu nawet znów siê ca³owali. Kamyk wrêczy³ te¿ Pauli ró¿ê. Wygl±da na to, ¿e i Kamyk co¶ czuje do Pauli, bo dziewczyna wpad³a po uszy. Tylko czy Kamyk na pewno zapomnia³ o Kath? ![]() ![]() ![]() ![]() Gdy Paula posz³a do pracy, Kamyka, który jeszcze zosta³ z³apa³a przy basenie Mikasa i postanowi³a ch³opaka ostrzec, ¿e je¶li Kamyk zrani Paulê to bêdzie mia³ z ni± do czynienia, a ona przerobi go na lamê. Wygl±da³o na to, ¿e Kamyk przyj±³ to do wiadomo¶ci, bo po chwili rozmawiali ju¿ do¶æ przyja¼nie, ¶miej±c siê, jak gdyby nigdy nic. ![]() ![]() Ben ewidentnie pasuje do pozosta³ych mieszkanek domu - przy³apa³am go kiedy biega³ sobie na bie¿ni. Chyba napatrzy³ siê na Mikasê i Ang, jako dziecko i stwierdzi³, ¿e bieganie to podstawa ¿ycia ![]() ![]() Livka dosta³a zaproszenie na imprezê w klubie i z chêci± tam posz³a. A tam... pojawi³ siê nowy mieszkaniec miasta - Pan X. Liv jak to Liv, od razu uderzy³a we flirty, co Panu X bardzo siê spodoba³o. ![]() Okazuje siê, ¿e Pan X ma swoje zasady, nim zacz±³ na dobre flirtowaæ z dziewczyn± upewni³ siê, czy na pewno nikogo nie ma. Para nie d³ugo zosta³a w klubie. Pan X zaci±gn±³ Livkê na wyspê Sulani, gdzie spêdzili wieczór pod gwiazdami. Najpierw weso³o korzystali z placu zabaw, by w koñcu wyk±paæ siê nago w oceanie! Ach ta Liv i jej przygody! ![]() ![]() Na tym jednak randka siê nie skoñczy³a. Pan X zaproponowa³ Liv nocleg u siebie w domu, a ta oczywi¶cie siê zgodzi³a. ![]() A w domu... poca³owali siê po raz pierwszy, by chwilê pó¼niej wyl±dowaæ razem w ³ó¿ku. ![]() My¶la³am, ¿e Liv ju¿ skoñczy³a z takim trybem ¿ycia, a tutaj taka akcja. Tak swoj± drog± nie ma siê, co dziwiæ dziewczynie, bo Pan X to niez³e ciacho (Wiola ). ![]() Nastêpnego dnia Livka zaprosi³a Pana X do klubu. A tam spotka³a innych mieszkañców. Oczywi¶cie ¿adna impreza nie mo¿e obej¶æ siê bez Emily, wygl±da na to, ¿e porzuci³a tryb matki na dobre. ![]() Samotnie przy stoliku popija³a te¿ drinka fuerte. Wygl±da na to, ¿e mimo zmiany trybu ¿ycia ciê¿ko jej siê podnie¶æ po tym wszystkim co j± spotka³o. ![]() Emily zaczepi³a Pana X i rozmawia³a z nim o bara bara. Co z t± dziewczyn± jest nie tak? Wydawa³oby siê, ¿e zdoby³a wszystko to, czego chcia³a, ale dalej jej czego¶ brak. W sumie to smutne. ![]() RazorBMW postanowi³ skorzystaæ z jesiennego deszczu, a przy okazji zaoszczêdziæ na rachunkach za wodê i wzi±³ prysznic podczas ulewy. ![]() Barlom, choæ rozwija karierê w policji, nadal my¶li o by³ej ¿onie. To siê chyba nazywa trudna mi³o¶æ. ![]() Krnabrnego odwiedzi³a Ang. Gdy ch³opak namiêtnie ca³owa³ dziewczynê ta my¶la³a o kajdanach. Czy¿by czu³a siê w tym zwi±zku, jak w wiêzieniu? Dziwne, w koñcu to ona o¶wiadczy³a siê Krnabrnemu. ![]() Nastêpnego dnia Ang w domu odwiedzi³ Marcus. Choæ Ang nie wykonywa³a ¿adnych zachêcaj±cych interakcji to Marcus czule chwyci³ j± za rêce i komplementowa³ dziewczynê mówi±c, ¿e pachnie jak bukiet ¶wie¿ych kwiatów. ![]() W pewnym momencie Marcus poca³owa³ Ang, a ta mu na to pozwoli³a. Ch³opak gratulowa³ sobie w my¶lach dobrej strategii. ![]() Ang jednak wyzna³a Marcusowi, ¿e siê z kim¶ spotyka, a potem targana wyrzutami sumienia poprosi³a ch³opaka ¿eby zostawi³ j± sam±. ![]() ![]() Liv natomiast odwiedzi³ Pan X. Spêdzili razem mi³y dzieñ, a nawet zostali najlepszymi przyjació³mi. Czy Liv jednak tym razem ma szansê na szczê¶liwy zwi±zek? Czy da sobie i Panu X szansê? ![]() Ang, chyba przez problemy osobiste, straci³a czujno¶æ w pracy. ![]() Bli¼niaczki Nior i CoSieDzieje to ju¿ nie berbecie! Kochani rodzice zorganizowali swoim córkom ca³kiem spore przyjêcie. ![]() CoSieDzieje jest nadal wzorowym ojcem, du¿o czasu spêdza z córkami, a tutaj gra z Ginny w szachy i nie daje dziecku forów. Brawo tata! ![]() Fuer natomiast znów ma okazjê sprawdziæ siê, jako ciocia. Gdy moncia posz³a do pracy fuer z czu³osci± zajê³a siê Ark±, nawet martwi³a siê, czy ko³yska nie jest przypadkiem za ma³a dla dziecka. Dziwne, ¿e tak siê wzbrania³a przed w³asnym potomstwem z Barlomem, skoro ma tak rozwiniêty instynkt macierzyñski ![]() ![]() Okaza³o siê, ¿e pod moim nosem, nie wiem jak mog³am to przegapiæ, Sara i Ben maj± siê ku sobie! Gdy by³am w domu Bena, on i Sara wrócili razem ze szko³y, by ze sob± flirtowaæ, a nawet poca³owaæ siê po raz pierwszy. ![]() Co wiêcej! Sara nocowa³a u Bena! ![]() Ang nie mog±c ju¿ d³u¿ej znie¶æ swojej sytuacji zaprosi³a do siebie narzeczonego i powiedzia³a mu o Marcusie. ![]() Krnabrny chyba nie najgorzej zniós³ te rewelacje, ale po chwili zapyta³ czy Ang spa³a z Marcusem. ![]() Zaskoczona Ang nie wiedzia³a co odpowiedzieæ mimo, ¿e przecie¿ nie mia³a tego na sumieniu. ![]() Po chwili zobaczy³am jak Krnabrny ca³uje Ang i my¶li o tym, jak cydownym prezentem od losu by³a dla niego Ang. Po chwili, jednak uciek³ do domu, a Ang zosta³a sama, niepewna tego, co bêdzie z nimi dalej. Czy Krnabrny wybaczy Ang? Czy dojdzie w koñcu do wymarzonego ¶lubu? ![]() Nastêpnego dnia, gdy nasta³ weekend do Bena zadzwoni³a Sara i zaprosi³a go na nietypow± randkê - na si³owniê. ![]() Ben siê zgodzi³ i poszli razem wylewaæ poty na maszynach. Okaza³o siê jednak, ¿e nie tylko oni. Na si³owni pojawi³y siê m³ode matki: moncia, ![]() Emily (no a jak¿e, przecie¿ nie bêdzie siedzieæ z dzieckiem w domu), ![]() i bojowo nastawiona Nior. ![]() Trochê siê wydarzy³o. Dajcie znak której parze kibicujecie! Do nastêpnego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sarahis ![]() |
|
|
|
Katherine_Pierce |
Dodany dnia 02.09.2019 17:49
|
![]() Pochwa³y: 29 Postów: 5926 Dom: GryffindorPunkty: 47342 Ranga: Cz³onek Rady Strachu Data rejestracji: 31.10.14 |
Sara i Ben... biedna, ale cicha woda. Taka niby kujonka, taka nudna, a ma s³abo¶æ do mordercy i degenerata... Bosz, sesja zdjêciowa - NEVER Fuerte ci±gnie do dzieci, to wymowne. A mo¿e zale¿y jej na Arce, bo podkochiwa³a siê w A. a to jego dziecko w sumie? Moja chrisowa TOP5 ![]() 1. Always&Forever Chris Wood ![]() 2. Chris Hemsworth ![]() 3. Chris Evans ![]() 4. Chris Pratt ![]() 5. Chris Pine ![]() Maybe, you don't know Katherine at all. Did it ever occur to you that you have no idea who I really am? [/center]![]() Mam talenty ró¿ne, lecz nie nale¿y do nich poezja staram siê kleciæ s³owa aby by³a w tym finezja. Obietnice z³o¿y³am, wiêc spe³niæ j± nale¿y admin co nie dotrzymuje s³owa? Kto mu uwierzy? Z przeprosinami do Ciebie Kath pêdze aby nie popa¶æ w wieczna nêdzê. Kiedy Mafia siê z wielk± pomp± rozpoczê³±, nie chcia³am aby osoba z miasta zginê³a. Choæ pocz±tkowo w mych oczach by³a¶ podejrzana, wymówka z brakiem czasu, zdawa³a siê odgrzewana. Gdy za¶ ufaæ zaczê³am w twe piêkne s³owa, mafia nie pozwoli³a, by lekka sta³a siê ma g³owa. Rozkazali g³osowaæ wbrew mojej woli, musia³am siê pilnowaæ aby nie wyj¶æ z roli. Swojego s³owa broniæ mia³am zaciêcie, najlepiej tak aby w¶ród innych mia³o ono wziêcie. Przepraszam najszczerzej, lecz nie ca³a moja jest wina, g³osu bym na Ciebie nie odda³a, gdyby nie mafii kpina. Gra³a¶ zacnie, choæ nie ka¿dy to potrafi³ doceniæ, szkoda, ¿e losów miasta nie uda³o nam siê zmieniæ. Z najszerszymi przeprosinami, Tako. Có¿ to tak echem pijackich krzyków rozbrzmiewa I z dupy ³zy ¶miechu rozlewaj±c rzêsiste Wci±¿ sunie w dó³ si³± ty³ków rozpêdzone Ciemno¶æ nag³± powitaæ co siê jej nie spodziewa To z trzech czê¶ci ca³o¶æ misternie z³o¿ona Co czerwieni blaskiem ciekawskie oczy razi I bucha wci±¿ gdy w dó³ tak pokracznie z³azi Zielonym d³ugim poddupcem po³±czona A ka¿dy cz³on tego przedziwnego bytu Nie przez Boga do ¿ycia powo³anego Lecz przez wyobra¼nie chore i ³yki p³ynu czystego Zdaje siê niczym wobec wspania³o¶ci swego odbytu Bo piêkny on niczym moszna na niebosk³onie M±dry jak ¿adna ze stóp co na ¶wiat zrodzona A zabawna tak, ¿e a¿ strach Oto jest Kath Gne - Twoje przedty³cze <3 O³tarzyk uwielbienia Chrisa ![]() Autorstwa piêknej i utalentowanej Gne <3 Chris to dupa jakich wiele, Mêski facet w fajnym ciele, Serial o nim Kath ogl±da, Lecz na ty³ek wci±¿ spogl±da. Na nic próby oderwania Wzroku od s³odkiego drania, U¶miech jego mówi wiele A¿ mam ciarki na ca³ym ciele! By Sam Quest ![]() The wasted years, the wasted youth The pretty lies, the ugly truth And the day has come where I have died Only to find, I've come alive ~Teen idle ![]() I was angry with my friend; I told my wrath, my wrath did end. I was angry with my foe: I told it not, my wrath did grow. And I waterd it in fears, Night & morning with my tears: And I sunned it with smiles, And with soft deceitful wiles. And it grew both day and night. Till it bore an apple bright. And my foe beheld it shine, And he knew that it was mine. And into my garden stole, When the night had veild the pole; In the morning glad I see; My foe outstretched beneath the tree. Do hymnu! Katherine jak ten kwiat wykwit³a na stronie, Katherine zostanie z nami po wsze czas. Skromniutka i gadatliwa, wielka jej chwa³a, bo serce jej ogromne niczym g³owa Andrzeja. Refren: Chwa³a Ci nasza, Katherino! Filmowcu najlepszy, kochana userko! Znajomo¶æ TVD najwiêksz± masz! Chwa³a Ci, nasz pierniczku! Twa s³awa siê ci±gnie za Tob± niczym smród. Lecz nie martw siê tym, bo oznacza on Twój trud. Ka¿dy go do docenia, bo robisz cuda od niechcenia. Trzymaj tak dalej, a nagrodzi Ciê kto¶! Refren. Upija³a¶ siê w Karczmie, szala³a¶ w Hogwarcie, lecz by³a¶ w stanie pokonaæ Parchatego Trolla. Dzielnie walczy³a¶ w konkursie literackim, w redakcji Proroka zasiad³a¶ niczym król. Refren x2 ~ Pszemek - ³osiek <3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 02.09.2019 17:57
|
![]() Pochwa³y: 35 Postów: 3698 Dom: RavenclawPunkty: 45365 Ranga: Specjalista ds. sprzeda¿y Data rejestracji: 09.04.15 |
Kurcze mój w³asny synek ma dziewczynê i to z córk± KATH! Niez³a mieszanka wybuchowa. Wzruszy³o mnie to, ¿e ju¿ jest taki doros³y. Odcinek zabawny, szczególnie wstawki z m³odymi rodzicami, a trójk±cik z Ang wygrywa wszystko ![]() ¦ciana uznania i mi³o¶ci ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie k³am, ¿e go nie znasz Harry'ego Pottera zagra³ niektórych nawet nabra³, ¿e ma oczy koloru zielonego a tak naprawdê s± niebieskiego "Tak jak Ron" - wo³a Ulica dziewczyna piêknego lica. Potteromaniak z niej na schwa³ i nie jest to ¿aden wa³. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego je¿eli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie ka¿da Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to s³oñce, czy to deszcz W moich my¶lach on wci±¿ jest My¶lê o nim nieustannie Nawet gdy siê k±piê w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak siê to zaczê³o Lecz gdy serce moje drgnê³o Ca³a by³am zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnê Nawet je¶li spotkam bombê Jest to mi³o¶æ jednostronna Ale ¼le to nie wygl±da Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() ¦ciana chwa³y ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
lothien |
Dodany dnia 02.09.2019 18:14
|
![]() Postów: 67 Dom: HufflepuffPunkty: 1758 Ranga: ¦wietny czarodziej Data rejestracji: 09.08.19 |
Od dzi¶ jestem niepisan±, oficjaln±, oddan± wielbicielk± tej serii, pa³am do niej mi³o¶ci± nieodwzajemnion± i z niecierpliwo¶ci± bêdê obserwowaæ ka¿dy nowy w±tek! Nie jestem w stanie skomentowaæ ca³o¶ci, ale poch³onê³am ca³e 20 stron forum w godzinê Ale muszê przyznaæ, ¿e jakby odwaliæ co¶ podobnego w TS3 i TS2, to by by³o jeszcze wiêcej akcji, bo tam Simowie s± tak przypa³owi, ¿e chyba nigdy nie przestanê siê z tego ¶miaæ zw³aszcza w TS3, gdzie jest otwarty ¶wiat, wydarzenia u s±siadów tocz± siê równolegle z tym rozgrywanym w naszym domu, a w TS4 ju¿ tego nie ma, niestety. Simowie siê aby starzej±. Co nie zmienia faktu, ¿e seria miazga! Tym bardziej, ¿e nied³ugo wychodzi dodatek magiczny i mo¿e byæ jeszcze wiêksza pompa hicior tej strony, jak dla mnie
|
|
|
|
MorfinGaunt |
Dodany dnia 04.09.2019 20:10
|
![]() Pochwa³y: 3 Postów: 652 Dom: HufflepuffPunkty: 7033 Ranga: ¯ywy worek treningowy Data rejestracji: 07.12.16 |
Ben ju¿ ma zarost? Kibicujê kamykowi, by znalaz³ w koñcu tê now± mi³o¶æ, no chyba ¿e ju¿ znalaz³ :> I kim jest ten Pan X? No i gdzie w±tek Morfina z loskiem?! MorfinGaunt
![]() ![]() Je¶li kto¶ ci mówi, ¿e czuje siê benowo, albo do bena z takim ¿yciem, to wiedz, ¿e to nie przelewki i trzeba takiej osobie natychmiast pomóc! Bo z Benem nie ma ¿artów! ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
losiek13 |
Dodany dnia 11.09.2019 22:43
|
![]() Ostrze¿enia: 2 Pochwa³y: 33 Postów: 2832 Dom: RavenclawPunkty: 34217 Ranga: Pan ¦mierci Data rejestracji: 19.06.08 |
Najbardziej skis³em z Fuer w tym klubie To jej najbardziej kibicujê, hahaha! Paula, jak Ty ¶wietnie robisz wnêtrza, to ja nie mam s³ów. Ten pokój Bena... sam bym chcia³ mieæ taki pokój ![]() Always ![]() |
|
|
|
MorfinGaunt |
Dodany dnia 16.10.2019 12:52
|
To skandal! Jak mo¿na tak d³ugo zwlekaæ z kolejn± czê¶ci± simowych przygód?! To jest niedopuszczalne! Na¶lê na was pracowników Ministerstwa! I codziennie bêdziecie odbieraæ tysi±ce wyjców! Bezczelni Tyle czekaæ... Gdzie moje simsy siê pytam?! MorfinGaunt
|
|
|
PaulaSmith |
Dodany dnia 09.11.2019 19:36
|
Ostatnio zachcia³o mi siê chwilê pograæ i wracam do Was z nowymi wie¶ciami, choæ nie ma ich du¿o, ale lepsze to ni¿ nic ![]() Wpad³am do domu Ang, Pauli, Liv, Mikasy, Bena i ducha Sam. Angelina mia³a go¶cia, by³ u niej Marcus i znów j± czarowa³. W miêdzyczasie w odwiedziny wpad³ Krnabrny i delikatnie mówi±c nie by³ zachwycony, gdy zobaczy³ jak Marcus flirtuje z jego narzeczon±. To spotkanie okaza³o siê prze³omem w ¿yciu Ang. Dziewczyna poczu³a, ¿e d³u¿ej nie mo¿e tak byæ i musi co¶ zrobiæ. Tym czym¶ okaza³o siê... zerwanie zarêczyn z Krnabrnym! ![]() Ch³opak by³ zaskoczony i za³amany, wszak to przecie¿ Ang o¶wiadczy³a siê jemu! ![]() Chwilê pó¼niej Ang wyl±dowa³a z Marcusem w ³ó¿ku.. Bena ![]() ![]() Tego samego wieczoru Angelina i Marcus wziêli cichy ¶lub w salonie w domu Ang. Trzeba przyznaæ, ¿e Ang wygl±da³a skromnie, ale piêknie. Marcus równie¿ zmieni³ fryzurê z tej okazji. ![]() ![]() ![]() Ang zachwyca siê obr±czk±, oby przynios³a jej szczê¶cie. ![]() Jednak nie wszystko by³o tak kolorowe, jakby m³odzi chcieli. Po powrocie z pracy do pokoju Ang wpad³a Paula i zrobi³a jej awanturê. Chyba chodzi³o jej o to, jak Ang potraktowa³a Krnabrnego. Nazwa³a nawet Ang ob¶lizg³ym krabem. ![]() Angelina postanowi³a siê jednak broniæ. Powiedzia³a Pauli, ¿e niesprawiedliwie j± ocenia, a dodatkowo przypomnia³a jej, jak Paula spotyka³a siê z Kamykiem w czasie, gdy tamten nadal pozostawa³ mê¿em Kath. ![]() Dziewczyny pogniewa³y siê na siebie, a Ang stwierdzi³a, ¿e nie bêdzie w takiej atmosferze budowaæ swojego ma³¿eñstwa. Po rozmowie z Marcusem m³oda para postanowi³a przenie¶æ siê na swoje ¶mieci. Ale nie sami. Postanowili wzi±æ ze sob± nie tylko Georgiê, która mieszka³a z Marcusem, ale i zabrali Fridê z domu Rue. Choæ Ang nie zarabia ma³o to ciê¿ko by³o podzieliæ maj±tek. Ostatecznie para dysponowa³a niezbyt du¿ymi ¶rodkami, ale uda³o im siê kupiæ ma³y domek z sypialni± dla dziewczynek i dla nich. Chcia³am Wam pokazaæ ten dom, bo salon wraz z aneksem kuchennym jest wzorowany na mieszkaniu Moniki i Rachel z serialu Przyjaciele, dajcie znak, jak Wam siê podoba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Angelina buduje wiê¼ z córkami Marcusa, je z Georgi± ¶niadanie, ![]() zadba³a o Fridê kupuj±c jej nowe ³adne ubrania i zmieniaj±c fryzurê, dziewczynka jest teraz zadbana i szczê¶liwa, nie wygl±da na to, ¿e têskni za matk±, która nawet jej nie odwiedzi³a. ![]() Krnabrny dowiedzia³ siê o ¶lubie Ang i Marcusa... i wykaza³ siê wielk± klas±. Wys³a³ Ang smsa z gratulacjami. Wygl±da na to, ¿e naprawdê j± kocha, skoro ma gdzie¶ w³asne szczê¶cie, a zale¿y mu na tym, by Ang by³a szczê¶liwa. ![]() Z s±siedzkimi odwiedzinami wpad³y do Ang Nior, Emily, Livka oraz... Paula. Paula i Ang wpad³y sobie w objêcia i wybaczy³y sobie te niepotrzebne s³owa. ![]() ![]() Emily jak to Emily mówi³a dziewczynom o sobie. ![]() Stêskniona za podopieczn± Roksolana równie¿ pojawi³a siê w nowym domu Ang i Marcusa. Spêdzi³a popo³udnie na rozmowach i zabawach z dziewczynkami. ![]() Gdy dziewczynki posz³y spaæ Ang z Marcusem skorzystali z chwili wolnego i polecieli w kosmos na ma³e bara bara. ![]() Marcus wróci³ bardzo zadowolony. ![]() Angelina te¿ wygl±da na szczê¶liw±. Najpierw tañczy³a sobie w salonie, by nastêpnie ca³owaæ siê gor±co z mê¿em. Dodatkowo okaza³o siê, ¿e Ang chce mieæ dziecko z Marcusem, ale my¶lê, ¿e trochê na to za wcze¶nie i powinni trochê poczekaæ. ![]() ![]() ![]() Angelina dba o nowy dom, w dniu wolnym od pracy postanowi³a pograbiæ li¶cie, a nastêpnie zrobiæ z nich ma³e ognisko i siê przy nim ogrzaæ. ![]() ![]() Wraz z nadej¶ciem jesieni kilka pañ postanowi³o od¶wie¿yæ swoj± garderobê. Pierwsza zaczê³a Ang, oto jej dwa nowe stroje codzienne. ![]() ![]() Kolejna by³a ulka, która jak zawsze stawia na kreatywne i niecodzienne rozwi±zania - ciekawe rajstopy, koronkowe skarpetki i szpilki. ![]() Trochê wiêksz± metamorfozê po raz kolejny przesz³a Emily, ¶ciê³a w³osy, podkrêci³a je i dorzuci³a grzywkê. Mi siê podoba, a Wam? ![]() Zajrza³am jeszcze do dawno nieodwiedzanej pary - loska i Morfina. Okaza³o siê, ¿e nie ma ich w domu, a gdy posz³am za nimi zasta³am ich w domu Ang i Marcusa, m³oda para nie mo¿e opêdziæ siê od go¶ci. losiek i Morfin mi³o spêdzili czas gawêdz±c z Ang, a losiek chwali³ siê dziewczynie pisarskimi sukcesami Morfina, to doprawdy urocze. ![]() Po powrocie do domu Morfin postanowi³ porozmawiaæ z mê¿em. Zwierzy³ mu siê, ¿e chcia³by wraz z nim wychowaæ dziecko. Mina loska mówi sama za siebie, co on o tym s±dzi. ![]() Natychmiast zacz±³ przekonywaæ Morfina, ¿e dzieci s± jak nietoperze albo co gorsza dinozaury. Co mia³ na my¶li? ![]() ![]() Jedno jest pewne, losiek nie chce mieæ dzieci. Czy to zachwieje ich zwi±zkiem? Czy czeka ich taki los jak Kath i Kamyka? Na dzi¶ tyle, mam nadziejê, ¿e choæ ma³o to nie bêdziecie zawiedzeni. Do nastêpnego! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sarahis ![]() |
|
|
|
| Podziel siê z innymi: |
|
| Przejd¼ do forum: |

Nadal czujê siê na 17 lat, a ju¿ 26 na karku 

Gryffindor
. Nie dajê im jednak szans na powrót do siebie.

Slytherin

Hufflepuff

Ravenclaw
No i super metamorfoza Kath!

w razie czego, nie bêdzie czasu na ucieczkê... 

No i gdzie w±tek Morfina z loskiem?!

Jak mo¿na tak d³ugo zwlekaæ z kolejn± czê¶ci± simowych przygód?! To jest niedopuszczalne! Na¶lê na was pracowników Ministerstwa! I codziennie bêdziecie odbieraæ tysi±ce wyjców! Bezczelni
Gdzie moje simsy siê pytam?!