Logowanie
Facebook
Shoutbox
Wspó³praca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjêcie
Zobacz temat
|
Prawda czy fa³sz
|
|
| Renaemma |
Dodany dnia 25.05.2007 18:52
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Postów: 1095 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 2369 Ranga: ¦wietny czarodziej Data rejestracji: 05.05.07 |
Prawda Ron zakocha³ siê w Cho ![]() Zawsze ¶mieje siê, nawet kiedy ca³± ziemie przykry³ ciemny p³aszcz. Kiedy wszyscy pogr±¿eni s± w rozpaczy nigdy nie tracê swego serca które rozja¶nia mi drogê w ciemno¶ci. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ "Nie wiedzia³ dlaczego to robi, dlaczego podchodzi do umieraj±cego mê¿czyzny, nie wiedzia³, co naprawdê czuje, patrz±c na bia³oszar± twarz Snape'a i jego palce, próbuj±ce wymacaæ krwawi±c± ranê na szyi. Zdj±³ pelerynê-niewidkê i spojrza³ na cz³owieka, którego tak nienawidzi³, którego szeroko rozwarte czarne oczy patrzy³y teraz na niego i który porusza³ wargami, jakby chcia³ co¶ powiedzieæ. Pochyli³ siê nad nim, a Snape chwyci³ go za szatê na piersiach i przyci±gn±³ bli¿ej. Z jego gard³a wydoby³ siê straszny charkot. - We¼... to... we¼... to. Co¶ z niego wyciek³o i nie by³a to tylko krew. Z jego ust, uszu i oczu wydoby³o siê co¶ srebrzystoniebieskiego, co¶, co nie by³o ani gazem, ani ciecz±... a Harry wiedzia³, co to jest, lecz nie mia³ pojêcia, co robiæ... Hermiona wcisnê³a mu do trzês±cej siê rêki wyczarowan± przez siebie butelkê. Przeniós³ ró¿d¿k± srebrzyst± substancjê do butelki. Kiedy by³a pe³na, uchwyt Snape'a zel¿a³, a on sam wygl±da³, jakby ju¿ ca³kowicie siê wykrwawi³. - Spójrz... na... mnie - wyszepta³. Zielone oczy odnalaz³y czarne oczy, ale po chwili co¶ w tych czarnych oczach znik³o, sta³y siê nieruchome, puste i martwe. Rêka trzymaj±ca szatê Harry'ego opad³a z g³uchym stukiem na pod³ogê i Snape ju¿ siê wiêcej nie poruszy³." ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ "..Kocham ziemiê, po której On st±pa, powietrze nad jego g³ow±; wszystko, czego dotknie jego rêka, ka¿de jego s³owo, ka¿de spojrzenie, ka¿dy postêpek i Jego ca³ego bez zastrze¿eñ.." ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ - Bêdê jak ska³a: twarda i niezniszczalna. - Ska³y s± twarde, ale z czasem kruszej±. - To czym mam byæ? - Kim. B±d¼ sob±. - Nie. Nie mogê byæ kim¶, kogo ju¿ nie ma. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ - ... naprawdê mi na Tobie zale¿y. - uciê³a nagle. - Powiedzia³a¶... ¿e Ci na mnie zale¿y? - uniós³ szybko wzrok i patrywa³ siê w ni± oczami, które zdawa³y siê mieæ barwê i wyraz jakich jeszcze nigdy w ¿yciu Ona nie widzia³a. - Nie. - odpowiedzia³a po¶piesznie - Chcia³am tylko sprawdziæ, czy mnie s³uchasz. |
|
|
|
Ginny_Weasley12 |
Dodany dnia 25.05.2007 19:22
|
![]() Pochwa³y: 2 Postów: 5671 Dom: SlytherinPunkty: 7696 Ranga: ¦wietny czarodziej Data rejestracji: 13.02.07 |
fa³sz Rodzice Hermiony byli ortodontami. ![]() Draco&Hermiona - mówiê NIE! Do³±cz. Byæ mo¿e istniej± czasy piêkniejsze, Ale te s± nasze. Ci±g dalszy w profilu. Jestem fank± Kurzego Wylotu oraz Brudnego Odbytu. Wiedzcie, ¿e to jedna i ta sama osoba. ;D [O]ld [G]ood [S]tyle of H-P.net *Angela *Angelina *Mimid *Christina *¦mierciojadek *Lestrange *Essi *Adzilla *Wera *Lenne *Hemcia *Nacia *filis ![]() Od cnót Gryfonów, Kretynizmu Puchonów, Wiedzy-o-wlasnej-wszechwiedzy Krukonów, chroñ nas Slytherinie! ![]() ¦miercio¿erca ![]() Trzeba ¿yæ, a nie tylko istnieæ. ![]() Mój ulubieniec, a siatkówka to moje ¿ycie! |
|
|
|
| Gruba Dama |
Dodany dnia 25.05.2007 19:34
|
![]() Postów: 324 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 2106 Ranga: ¦wietny czarodziej Data rejestracji: 15.04.07 |
Fa³sz Harry by³ synem Syriusza "No wychod¼ Harry... Wy³a¼ i walcz... To bêdzie szybkie, mo¿e nawet bezbolesne... Nie wiem... Nigdy nie umiera³em... " ![]() "Lepiej umrzeæ, ni¿ zdradziæ swoich przyjació³..." - Syriusz Black |
|
|
|
Ginny_Weasley12 |
Dodany dnia 25.05.2007 22:26
|
![]() Pochwa³y: 2 Postów: 5671 Dom: SlytherinPunkty: 7696 Ranga: ¦wietny czarodziej Data rejestracji: 13.02.07 |
fa³sz (chyba) Fred i Percy to bli¿niacy ![]() Draco&Hermiona - mówiê NIE! Do³±cz. Byæ mo¿e istniej± czasy piêkniejsze, Ale te s± nasze. Ci±g dalszy w profilu. Jestem fank± Kurzego Wylotu oraz Brudnego Odbytu. Wiedzcie, ¿e to jedna i ta sama osoba. ;D [O]ld [G]ood [S]tyle of H-P.net *Angela *Angelina *Mimid *Christina *¦mierciojadek *Lestrange *Essi *Adzilla *Wera *Lenne *Hemcia *Nacia *filis ![]() Od cnót Gryfonów, Kretynizmu Puchonów, Wiedzy-o-wlasnej-wszechwiedzy Krukonów, chroñ nas Slytherinie! ![]() ¦miercio¿erca ![]() Trzeba ¿yæ, a nie tylko istnieæ. ![]() Mój ulubieniec, a siatkówka to moje ¿ycie! |
|
|
|
| Vasco |
Dodany dnia 26.05.2007 02:03
|
![]() Postów: 115 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 286 Ranga: Uczeñ Hogwartu Data rejestracji: 13.05.07 |
fa³sz George i Percy byli bli¼niakami. |
|
|
|
| czarnoksieznik-powrot_za_grobu |
Dodany dnia 26.05.2007 06:20
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Postów: 1648 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 2065 Ranga: ¦wietny czarodziej Data rejestracji: 08.05.07 |
fa³sz Harry ma pieni±dze w bank u Gringota w skrytce 733?? |
|
|
|
Anix |
Dodany dnia 26.05.2007 11:34
|
![]() Pochwa³y: 3 Postów: 676 Dom: SlytherinPunkty: 4196 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 12.04.07 |
prawda Crabbe mia³ na balu bozonarodzeniowym za partnerke Pansy |
|
|
|
| Renaemma |
Dodany dnia 26.05.2007 11:36
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Postów: 1095 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 2369 Ranga: ¦wietny czarodziej Data rejestracji: 05.05.07 |
Fa³sz Ron widzia³ Trestle ( albo jak to siê tam pisze) ![]() Zawsze ¶mieje siê, nawet kiedy ca³± ziemie przykry³ ciemny p³aszcz. Kiedy wszyscy pogr±¿eni s± w rozpaczy nigdy nie tracê swego serca które rozja¶nia mi drogê w ciemno¶ci. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ "Nie wiedzia³ dlaczego to robi, dlaczego podchodzi do umieraj±cego mê¿czyzny, nie wiedzia³, co naprawdê czuje, patrz±c na bia³oszar± twarz Snape'a i jego palce, próbuj±ce wymacaæ krwawi±c± ranê na szyi. Zdj±³ pelerynê-niewidkê i spojrza³ na cz³owieka, którego tak nienawidzi³, którego szeroko rozwarte czarne oczy patrzy³y teraz na niego i który porusza³ wargami, jakby chcia³ co¶ powiedzieæ. Pochyli³ siê nad nim, a Snape chwyci³ go za szatê na piersiach i przyci±gn±³ bli¿ej. Z jego gard³a wydoby³ siê straszny charkot. - We¼... to... we¼... to. Co¶ z niego wyciek³o i nie by³a to tylko krew. Z jego ust, uszu i oczu wydoby³o siê co¶ srebrzystoniebieskiego, co¶, co nie by³o ani gazem, ani ciecz±... a Harry wiedzia³, co to jest, lecz nie mia³ pojêcia, co robiæ... Hermiona wcisnê³a mu do trzês±cej siê rêki wyczarowan± przez siebie butelkê. Przeniós³ ró¿d¿k± srebrzyst± substancjê do butelki. Kiedy by³a pe³na, uchwyt Snape'a zel¿a³, a on sam wygl±da³, jakby ju¿ ca³kowicie siê wykrwawi³. - Spójrz... na... mnie - wyszepta³. Zielone oczy odnalaz³y czarne oczy, ale po chwili co¶ w tych czarnych oczach znik³o, sta³y siê nieruchome, puste i martwe. Rêka trzymaj±ca szatê Harry'ego opad³a z g³uchym stukiem na pod³ogê i Snape ju¿ siê wiêcej nie poruszy³." ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ "..Kocham ziemiê, po której On st±pa, powietrze nad jego g³ow±; wszystko, czego dotknie jego rêka, ka¿de jego s³owo, ka¿de spojrzenie, ka¿dy postêpek i Jego ca³ego bez zastrze¿eñ.." ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ - Bêdê jak ska³a: twarda i niezniszczalna. - Ska³y s± twarde, ale z czasem kruszej±. - To czym mam byæ? - Kim. B±d¼ sob±. - Nie. Nie mogê byæ kim¶, kogo ju¿ nie ma. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ - ... naprawdê mi na Tobie zale¿y. - uciê³a nagle. - Powiedzia³a¶... ¿e Ci na mnie zale¿y? - uniós³ szybko wzrok i patrywa³ siê w ni± oczami, które zdawa³y siê mieæ barwê i wyraz jakich jeszcze nigdy w ¿yciu Ona nie widzia³a. - Nie. - odpowiedzia³a po¶piesznie - Chcia³am tylko sprawdziæ, czy mnie s³uchasz. |
|
|
|
Mosag |
Dodany dnia 26.05.2007 12:28
|
![]() Postów: 252 Dom: HufflepuffPunkty: 410 Ranga: Ulubieniec nauczycieli Data rejestracji: 19.04.07 |
True Hardodziob zadzióba³ Malfoya Kto jest ¦miercio¿erc±? Ja! Kto¶ o tym wie? Mo¿e rzucê na niego Avada Kedavra?
|
|
|
|
Poznaniaczek |
Dodany dnia 26.05.2007 14:31
|
![]() Postów: 401 Dom: SlytherinPunkty: 4370 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 06.05.07 |
Przepraszam bardzo ale Ron nie widzia³ Testrali. Fa³sz - on go kopn±³ z kopyta :lol: Szpital ¶w. Munga mia³ 5 piêter. NIEWOLNIK ¦REDNIEGO SZCZEBLA
Nie jestem niczyim cz³onkiem Moralizuje czy demoralizuje? Odwaga i wierno¶æ - to ceniê Mi³ego dnia pozosta³o mi ¿yczyæ |
|
|
|
| paniczna |
Dodany dnia 26.05.2007 18:57
|
![]() Postów: 1743 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 2258 Ranga: ¦wietny czarodziej Data rejestracji: 20.03.07 |
Prawda. Harry w lustrze Ain Eingarp zobaczy³ tylko swoich rodziców. |
|
|
|
Poznaniaczek |
Dodany dnia 26.05.2007 20:55
|
![]() Postów: 401 Dom: SlytherinPunkty: 4370 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 06.05.07 |
I tak i nie. Bior±c pod uwagê ¿e zagl±da³ do niego parê razy widzia³ wiecej ni¿ tylko w³asnych rodziców, jakby nie patrzeæ zobaczy³ kamieñ filozoficzny. Wiêc Fa³sz. Ron nigdy nie zdoby³ pucharu QUIDDITCH'A. NIEWOLNIK ¦REDNIEGO SZCZEBLA
Nie jestem niczyim cz³onkiem Moralizuje czy demoralizuje? Odwaga i wierno¶æ - to ceniê Mi³ego dnia pozosta³o mi ¿yczyæ |
|
|
|
| L V |
Dodany dnia 26.05.2007 21:48
|
![]() Postów: 68 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 130 Ranga: Uczeñ Hogwartu Data rejestracji: 24.05.07 |
Zdoby³ np. w 6 czê¶ci. A nie pamiêtam jak by³o w 5. Harry by³ szukaj±cym. Edytowane przez L V dnia 26.05.2007 21:48 |
|
|
|
| Gruba Dama |
Dodany dnia 26.05.2007 22:50
|
![]() Postów: 324 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 2106 Ranga: ¦wietny czarodziej Data rejestracji: 15.04.07 |
prawda Ron jest bratem Harr`ego "No wychod¼ Harry... Wy³a¼ i walcz... To bêdzie szybkie, mo¿e nawet bezbolesne... Nie wiem... Nigdy nie umiera³em... " ![]() "Lepiej umrzeæ, ni¿ zdradziæ swoich przyjació³..." - Syriusz Black |
|
|
|
Poznaniaczek |
Dodany dnia 26.05.2007 23:11
|
fa³sz. Rodzice Hermiony nigdy nie byli w Francji. NIEWOLNIK ¦REDNIEGO SZCZEBLA
|
|
|
| buffy92 |
Dodany dnia 27.05.2007 09:13
|
![]() Postów: 380 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 809 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 24.03.07 |
Fa³sz. Byli z Hermion± na wakacjach we Francji... Na pierwszej lekcji eliksirów u ¦limaka uczniowie musieli uwarzyæ eliksir wielosokowy. 'Ja czarnym myd³em dot±d my³em rêce.
Hodowlê wê¿y mia³em te¿ w ³azience. Herbatê pi³em z fili¿anki z czaszk±, Lecz przy mi³o¶ci mojej wszystko to jest fraszk±. [...] 'Dziewczyna ¦miercio¿ercy' - by Toroj |
|
|
|
| paniczna |
Dodany dnia 27.05.2007 10:03
|
![]() Postów: 1743 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 2258 Ranga: ¦wietny czarodziej Data rejestracji: 20.03.07 |
Fa³sz. Na pierwszej lekcji warzyli Wywar ¯ywej ¦mierci. Eileen Prince by³a matk± Severusa Snape. |
|
|
|
| Vasco |
Dodany dnia 27.05.2007 11:18
|
![]() Postów: 115 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 286 Ranga: Uczeñ Hogwartu Data rejestracji: 13.05.07 |
Prawda. W koñcu to nasz Ksi±¿e Pó³krwi. £azienka perfektów by³a na 3 piêtrze. |
|
|
|
| asia15963 |
Dodany dnia 27.05.2007 12:04
|
![]() Postów: 1888 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 2682 Ranga: ¦wietny czarodziej Data rejestracji: 15.04.07 |
fa³sz, by³a na pi±tym Ludo Bagman w procesie w ministerstwie magii podawa³ nazwiska ¶miercio¿erców Czarnego Pana Hogwarts will always be there to welcome you home <3
|
|
|
|
Poznaniaczek |
Dodany dnia 27.05.2007 12:41
|
fa³sz, on nawet nie wiedzia³ ¿e donosi L.C. Na boisku Quidditch'a w czasie meczu lata 15 miote³. NIEWOLNIK ¦REDNIEGO SZCZEBLA
|
|
|
| Podziel siê z innymi: |
|
| Przejd¼ do forum: |

Nadal czujê siê na 17 lat, a ju¿ 26 na karku 

Ginny_Weasley12
Slytherin

Hufflepuff