Logowanie
Facebook
Shoutbox
Wspó³praca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjêcie
Zobacz temat
|
Quiz
|
|
Poznaniaczek |
Dodany dnia 28.05.2007 22:57
|
![]() Postów: 401 Dom: SlytherinPunkty: 4370 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 06.05.07 |
Tak. Jest ostatnim ¿yj±cym potomiem SS. Jak± miot³ê dosta³ Harry na pierwszym roku? NIEWOLNIK ¦REDNIEGO SZCZEBLA
Nie jestem niczyim cz³onkiem Moralizuje czy demoralizuje? Odwaga i wierno¶æ - to ceniê Mi³ego dnia pozosta³o mi ¿yczyæ |
|
|
|
| czarnoksieznik-powrot_za_grobu |
Dodany dnia 28.05.2007 23:05
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Postów: 1648 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 2065 Ranga: ¦wietny czarodziej Data rejestracji: 08.05.07 |
*taka magiczn± co fruwa³a ![]() *a na serio to nimbus 2000 *kto powiedzia³ Potter'owi kto to jest mugol dla czarodzieja |
|
|
|
| Peeves |
Dodany dnia 28.05.2007 23:12
|
![]() Postów: 5424 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 8978 Ranga: ¦wietny czarodziej Data rejestracji: 06.02.07 |
Hagrid Dyrektorem jakiej szko³y by³ Igor Karkarov? "Aggressive, tough and defiant may describe me, but that leaves the impression I'm mean and I'm not. People expect me to have fangs."
Joann Jett |
|
|
|
| harryfan |
Dodany dnia 29.05.2007 08:17
|
![]() Postów: 111 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 241 Ranga: Uczeñ Hogwartu Data rejestracji: 14.05.07 |
Drumstrang'u Kto by³ dyrektorem Beauxbatons? Nie lubiê poniedzia³ku
W zasadzie wtorku te¿ nie lubiê |
|
|
|
| Renaemma |
Dodany dnia 29.05.2007 18:04
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Postów: 1095 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 2369 Ranga: ¦wietny czarodziej Data rejestracji: 05.05.07 |
madam Maxsime albo jak jej tam Z k±d byli uczestnicy turnieju trujmagicznego? ![]() Zawsze ¶mieje siê, nawet kiedy ca³± ziemie przykry³ ciemny p³aszcz. Kiedy wszyscy pogr±¿eni s± w rozpaczy nigdy nie tracê swego serca które rozja¶nia mi drogê w ciemno¶ci. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ "Nie wiedzia³ dlaczego to robi, dlaczego podchodzi do umieraj±cego mê¿czyzny, nie wiedzia³, co naprawdê czuje, patrz±c na bia³oszar± twarz Snape'a i jego palce, próbuj±ce wymacaæ krwawi±c± ranê na szyi. Zdj±³ pelerynê-niewidkê i spojrza³ na cz³owieka, którego tak nienawidzi³, którego szeroko rozwarte czarne oczy patrzy³y teraz na niego i który porusza³ wargami, jakby chcia³ co¶ powiedzieæ. Pochyli³ siê nad nim, a Snape chwyci³ go za szatê na piersiach i przyci±gn±³ bli¿ej. Z jego gard³a wydoby³ siê straszny charkot. - We¼... to... we¼... to. Co¶ z niego wyciek³o i nie by³a to tylko krew. Z jego ust, uszu i oczu wydoby³o siê co¶ srebrzystoniebieskiego, co¶, co nie by³o ani gazem, ani ciecz±... a Harry wiedzia³, co to jest, lecz nie mia³ pojêcia, co robiæ... Hermiona wcisnê³a mu do trzês±cej siê rêki wyczarowan± przez siebie butelkê. Przeniós³ ró¿d¿k± srebrzyst± substancjê do butelki. Kiedy by³a pe³na, uchwyt Snape'a zel¿a³, a on sam wygl±da³, jakby ju¿ ca³kowicie siê wykrwawi³. - Spójrz... na... mnie - wyszepta³. Zielone oczy odnalaz³y czarne oczy, ale po chwili co¶ w tych czarnych oczach znik³o, sta³y siê nieruchome, puste i martwe. Rêka trzymaj±ca szatê Harry'ego opad³a z g³uchym stukiem na pod³ogê i Snape ju¿ siê wiêcej nie poruszy³." ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ "..Kocham ziemiê, po której On st±pa, powietrze nad jego g³ow±; wszystko, czego dotknie jego rêka, ka¿de jego s³owo, ka¿de spojrzenie, ka¿dy postêpek i Jego ca³ego bez zastrze¿eñ.." ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ - Bêdê jak ska³a: twarda i niezniszczalna. - Ska³y s± twarde, ale z czasem kruszej±. - To czym mam byæ? - Kim. B±d¼ sob±. - Nie. Nie mogê byæ kim¶, kogo ju¿ nie ma. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ - ... naprawdê mi na Tobie zale¿y. - uciê³a nagle. - Powiedzia³a¶... ¿e Ci na mnie zale¿y? - uniós³ szybko wzrok i patrywa³ siê w ni± oczami, które zdawa³y siê mieæ barwê i wyraz jakich jeszcze nigdy w ¿yciu Ona nie widzia³a. - Nie. - odpowiedzia³a po¶piesznie - Chcia³am tylko sprawdziæ, czy mnie s³uchasz. |
|
|
|
| L V |
Dodany dnia 29.05.2007 18:37
|
![]() Postów: 68 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 130 Ranga: Uczeñ Hogwartu Data rejestracji: 24.05.07 |
Z Egiptu i Agrentyny czy sk±¶ tam. Kto zagra¿a³ szkole w II tomie. |
|
|
|
Poznaniaczek |
Dodany dnia 29.05.2007 22:31
|
![]() Postów: 401 Dom: SlytherinPunkty: 4370 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 06.05.07 |
Hmm.... niech zgadnê Lord Voldemort? No i bazyliszek ale to te¿ przez L.V. Kto zagra¿a³ szkole w III tomie? NIEWOLNIK ¦REDNIEGO SZCZEBLA
Nie jestem niczyim cz³onkiem Moralizuje czy demoralizuje? Odwaga i wierno¶æ - to ceniê Mi³ego dnia pozosta³o mi ¿yczyæ |
|
|
|
| Peeves |
Dodany dnia 29.05.2007 22:42
|
![]() Postów: 5424 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 8978 Ranga: ¦wietny czarodziej Data rejestracji: 06.02.07 |
Syriusz Black i po czê¶ci Czarny Pan, ale on zagra¿a ca³ej spo³eczno¶ci czarodziejów i to od dziesiêcioleci wiêc siê chyba nie liczy.... Gdzie na wakacje pojecha³ Ron z rodzin± za pieni±dze wygrane przez jego ojca? "Aggressive, tough and defiant may describe me, but that leaves the impression I'm mean and I'm not. People expect me to have fangs."
Joann Jett |
|
|
|
Poznaniaczek |
Dodany dnia 29.05.2007 22:50
|
Do krainy piramid i grobowców. Dlaczego Hagrid by³ nieobecny na pocz±tku roku w 5 tomie? NIEWOLNIK ¦REDNIEGO SZCZEBLA
|
|
|
| Sherry |
Dodany dnia 30.05.2007 10:06
|
![]() Ostrze¿enia: 2 Postów: 2378 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 2489 Ranga: ¦wietny czarodziej Data rejestracji: 09.04.07 |
Bo by³ w górach i stara³ siê przekonaæ olbrzymy, aby przy³±zy³y siê do Dumbla w wojnie przeciwka Voldziowi^^ Czemu Ron n ie lubi³ Parszywka? Pierdolê ca³± administracje i resztê tej cholernej elitki :] Jebaæ was po ca³ej linii. Pierwszeñstwo dla Peeves, limo, Slay, Dezerterki^^. Dziêkuje przyjacio³om, za wszystko^^. Bêd± wiedzieæ o co chodzi. Znasz? Nie? To nigdy nie poznasz. Starasz siê poznaæ? Nie próbuj i tak Ci nie wyjdzie. Wydaje ci siê, ¿e znasz? Wydaje ci siê... Chcesz poznaæ? ¯egnam ¶rodkowym palcem. (Jeden wyj±tek... drugi... ale po co masz o tym wiedzieæ?^^) |
|
|
|
Poznaniaczek |
Dodany dnia 30.05.2007 23:06
|
Ale¿ Ron lubi³ parszywka. Jaka by³a kolejno¶æ pojawiania sie osób "duchów" przy po³±czeniu siê ró¿d¿ek Harrego i L.V NIEWOLNIK ¦REDNIEGO SZCZEBLA
|
|
|
Poznaniaczek |
Dodany dnia 01.06.2007 17:03
|
No nie mówcie ¿e nie wiecie. NIEWOLNIK ¦REDNIEGO SZCZEBLA
|
|
|
Angie Davis |
Dodany dnia 02.06.2007 17:15
|
![]() Pochwa³y: 12 Postów: 4033 Dom: SlytherinPunkty: 19297 Ranga: ¯ywa Legenda Data rejestracji: 01.05.07 |
Niewiemy??? Nie zagl±dam tu ale akurat spojrza³am to pisze (: 1.Cedrik Digorry 2.Frank Bryce 3.Berta Jorkins 4.Lilly Potter 5.James Potter Jak Fred i George uczcili swoje odej¶cie ze szko³y? ![]() ¦lizgonka Sawyer ![]() ![]() ![]() ![]() Kto jest smiercio¿erc±? Ja! Kto¶ o tym wie? Mo¿e rzucê na niego Avada Kedavra? Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-w³asnej-wszechwiedzy Krukonów, chroñ nas Slytherinie! Fanka: ~Lost (Zagubionych) ~Naruto ~Roofi'ego ~Marcina Mroziñskiego ~Kuby Werela ~Chada Michaell'a Murray'a ~Josha Holloway'a ~Justin'a Timberlake'a ~Sean'a Paul'a ~Patryka Ró¿nieckiego ~Avril Lavigne ~Draco Malfoy'a ~Regulusa Black'a ~Syriusza Black'a ~Jacoba Black'a ~Jazz Jackrabbit'a 2 ~Gothic'a ![]() ![]() |
|
|
|
| Peeves |
Dodany dnia 03.06.2007 08:46
|
Uprzykrzaj±c jak siê da ¿ycie kochanemu inkwizytorowi Hogwartu, za godne wspomnienia na pewno uznaje siê magiczne bagno, fajerwerki, odzyskanie miote³ i ostentacyjny wylot na nich ze szko³y^^ Jak nazywa³o siê zwierz±tko Ginny i czym by³o? "Aggressive, tough and defiant may describe me, but that leaves the impression I'm mean and I'm not. People expect me to have fangs."
Joann Jett |
|
|
|
Poznaniaczek |
Dodany dnia 03.06.2007 18:30
|
Pigmejski puszek - puszyste kulki w ró¿nych odcieniach ró¿u i fioletu. Jak brzmi zaklêcie powoduj±ce powstanie mrocznego znaku Edytowane przez Poznaniaczek dnia 03.06.2007 18:33
NIEWOLNIK ¦REDNIEGO SZCZEBLA
|
|
|
| Peeves |
Dodany dnia 03.06.2007 20:30
|
//W sumie to chodzi³o mi o jego imiê, ale i tak twoja odpowied¼ mnie satysfakcjonuje //Zaklêcie brzmi Morsmorde Wymieñ trzy magiczne cechy feniksa "Aggressive, tough and defiant may describe me, but that leaves the impression I'm mean and I'm not. People expect me to have fangs."
Joann Jett |
|
|
|
Poznaniaczek |
Dodany dnia 03.06.2007 20:47
|
A jak brzmia³o imiê? Jego ³zy uzdrawiaj± Odradza siê z popio³ów Przenosi ogromne ciê¿ary. Wymieñ 6 z 7 sk³adników Eliksiru Wielosokowego Edytowane przez Poznaniaczek dnia 03.06.2007 20:48
NIEWOLNIK ¦REDNIEGO SZCZEBLA
|
|
|
| Peeves |
Dodany dnia 03.06.2007 20:55
|
Arnold^^ Skórka Boomslanga, muchy siatkoskrzyd³e, ¶laz, rdest ptasi, spro¿kowany róg dwóro¿ca, pijawki... ale sama nie wiem, pytanie lepiej brzmia³o by ~z wymienionych w ksi±¿ce, wkoñcu nie mo¿emy byæ pewni czy Hermiona przeczyta³a wszystkie ![]() Wymieñ cztery magiczne stworzenia jakie mo¿na by³o spotkaæ odno¶nie trzeciego zadania Turnieju Trójmagicznego. "Aggressive, tough and defiant may describe me, but that leaves the impression I'm mean and I'm not. People expect me to have fangs."
Joann Jett |
|
|
|
Poznaniaczek |
Dodany dnia 03.06.2007 21:33
|
Sklatki tylnowybuchowe Bogin Sfinks Paj±k Za to proszê wymieniæ istoty soptkane w II zadaniu. NIEWOLNIK ¦REDNIEGO SZCZEBLA
|
|
|
Christina |
Dodany dnia 07.06.2007 20:18
|
![]() Pochwa³y: 15 Postów: 3325 Dom: SlytherinPunkty: 25495 Ranga: Niezwyciê¿ony Mag Data rejestracji: 27.05.07 |
Druzgotki Trytony wiecej nie pamiêtam Gdzie znajduje siê kwatera g³ówna Zakonu?? ![]() That's all they really want ![]() Some fun ![]() When the working day is done ![]() All girls - they want to have fun ![]() ![]() ![]() ![]() Nagroda za Najlepsz± Miniaturkê Wojenn± - Niebo po¶rodku piek³a Nagroda za Najlepsz± Seriê o Ciemnej Stronie - Krwawy Zmierzch ![]() |
|
|
|
| Podziel siê z innymi: |
|
| Przejd¼ do forum: |

Nadal czujê siê na 17 lat, a ju¿ 26 na karku 

zipi78

Slytherin