Logowanie
Facebook
Shoutbox
Wspó³praca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjêcie
Zobacz temat
Strona 1 z 2: 12
|
|
Miko³ajkowe/¶wi±teczne prezenty
|
|
|
Dodany dnia 06.12.2014 12:20
|
|
![]() You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near '' at line 1You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near '' at line 1 Postów: Dom: Brak przydzia³u Punkty: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near '' at line 10 Ranga: Mugol Data rejestracji: 01.01.70 |
Dzisiaj Miko³ajki, dlatego chcia³bym siê Was spytaæ, co dostali¶cie. Mo¿e s³odycze, ksi±¿kê albo co innego. Zapraszam do dyskusji... ![]() Po³±czmy ten temat z prezentami ¶wi±tecznymi! Pochwalcie siê, co dostali¶cie pod choinkê. Edytowane przez Smierciojadek dnia 25.12.2014 12:56 |
|
|
|
Nedelle |
Dodany dnia 06.12.2014 12:26
|
![]() Ostrze¿enia: 2 Pochwa³y: 2 Postów: 1086 Dom: HufflepuffPunkty: 11317 Ranga: Harrych ¶wi±t! Data rejestracji: 26.08.14 |
W tym roku wylosowa³a mnie kole¿anka, która kupi³a mi ksi±¿kê o archeologu badaj±cego Egipt i jego pamiêtniku oraz czekoladkê z Wedla. A Miko³aj da³ mi fruittellê, bransoletkê z s³odyczy, parê czekoladek, ciep³e skarpety i ksi±¿kê o wyszywaniu ozdób na ¶wiêta. Ca³kiem fajne te prezenty. ^^ Hic sunt leones "Z pokojem wspólnym Ravenclaw by³a taka fanowska teoria, ¿e uczniowie starszych roczników maj± tak bardzo gdzie¶ te zagadki (bo chc± po prostu wej¶æ do siebie, czy po co¶ jak mówili¶cie), ¿e odpowiadaj± na nie na olewkê. Przyk³adowo: - Co ma wspólnego budzik i wios³o? - Obu tych rzeczy nie powinno siê wsadzaæ sobie w du... - No.... w sumie racja. A pierwszoroczni patrz± wtedy na nich ze zgroz± i traktuj± jak bohaterów "Jeste¶my winni Szeregowemu przeprosiny. Szkoda, ¿e nie pieni±dze! Co to jest? B³yszczy i jest niepokoj±co du¿e! Na pierwszy rzut oka to krystaliczny wêgiel. Wynik oddzia³ywania ci¶nienia i wysokiej temperatury. Kowalski! W prostych ¿o³nierskich s³owach! Inaczej najlepszy przyjaciel kobiety. Paralizator? Life's a piece of shit When you look at it Life's a laugh and death's a joke, it's true You'll see it's all a show Keep 'em laughin' as you go Just remember that the last laugh is on you ![]() Có¿ za draka, jaka farsa Knedel nam odwala dansa Sznejp a¿ oczy swe przeciera. gdy do niego ta dociera. Kluska bierze Sznejpa w tany Slughorn ca³y uhahahany Zaraz z nimi tañczyæ chce a to wszystko sen, hehe - SQ <3 ![]() Knedlu! Orêdowniku Klusek! ty jeste¶ jak zdrowie. Ile Ciê trzeba wielbiæ, ta Kluska siê dowie, Co w Tw± nie³askê wpadnie. Dzi¶ wielko¶æ Tw± i chwa³ê Widzê i opisujê, bo mam nadziejê, ¿e literkê dostanê! |
|
|
|
Potterhead123 |
Dodany dnia 06.12.2014 12:38
|
![]() Postów: 219 Dom: RavenclawPunkty: 7261 Ranga: Wo¼ny Hogwartu Data rejestracji: 12.08.14 |
A ja nic nie dosta³am... Kto¶ chyba stwierdzi³, ¿e jestem za "stara" na prezenty. Ja tak nie uwa¿am, bo mój brat dostawa³ upominki do 16 roku ¿ycia, a teraz sam powiedzia³, ¿e nic nie chce. Nie pogardzi³abym dobr± czekolad±, albo czym¶ takim... Ale nied³ugo ¶wiêta, wiêc mo¿e co¶ ciekawego trafi mi w ³apki ^^ Chocia¿ tak ciê¿ko widzieæ ludzi z prezentami, a samemu nic nie dostaæ... "W Ravenclawie tylko ci, których umys³ piêknem l¶ni" ![]() ![]() O³tarzyk G³ów - (...) to typowe dla G³ów Pottera, raz na jaki¶ czas uderza im do g³owy (...) - Nedelle, 02.07.2015, 22.06 ![]() G£OWOLARY, G£OWOLARY! Jedyna taka waluta G³owy! ¯eby trafiæ do mojej chatki, powinni¶cie i¶æ za paj±kami... "Wchodzê do rury, przeciskam siê, wychodzê z rury, biorê colê, wchodzê do rury, przeciskam siê z col±, wychodzê z rury" - ja, podczas opowie¶ci o zdobyciu coli. Klub dla singli "Kotlet" z barem kaka³owym! Zapraszam! Wielkie podziêkowania dla Ani Potter za wspania³e zdjêcia Ravenclawu G³owa Pottera - Potterhead123 (znana te¿ jako Wielka G³owa i Rudolf Czerwononosy) |
|
|
|
Christina |
Dodany dnia 06.12.2014 12:48
|
![]() Pochwa³y: 15 Postów: 3325 Dom: SlytherinPunkty: 25495 Ranga: Niezwyciê¿ony Mag Data rejestracji: 27.05.07 |
Hmm... Ja w³a¶nie sobie sama zrobi³am prezent. Kupi³am sobie trochê kosmetyków ^^ A wcze¶niej jako ¿e o od rodziców, kupi³am sobie ¶wiec±ce w ciemno¶ci 1000czê¶ciowe puzzle z NY. Ogólnie jestem jedynaczk± i mam ma³o dzieci w rodzinie, wiêc ca³y czas jestem traktowana jak dziecko. Oczywi¶cie nie s± to ju¿ super mega prezenty, ale jaka¶ czekoladka zawsze wpadnie. W ogóle jestem za dawaniem s³odyczy w ten dzieñ. Albo mandarynek. Mandarynek nigdy dosyæ ![]() That's all they really want ![]() Some fun ![]() When the working day is done ![]() All girls - they want to have fun ![]() ![]() ![]() ![]() Nagroda za Najlepsz± Miniaturkê Wojenn± - Niebo po¶rodku piek³a Nagroda za Najlepsz± Seriê o Ciemnej Stronie - Krwawy Zmierzch ![]() |
|
|
|
Potterhead123 |
Dodany dnia 06.12.2014 12:55
|
![]() Postów: 219 Dom: RavenclawPunkty: 7261 Ranga: Wo¼ny Hogwartu Data rejestracji: 12.08.14 |
W³a¶nie siê dowiedzia³am, ¿e jednak co¶ dostanê ^^ Choæ nadal mi szkoda, ¿e nie jest to prezent typowo miko³ajkowy (takie prezenty tylko pod poduch±), to jestem ju¿ szczê¶liwa, bo my¶la³am, ¿e ju¿ kompletnie o mnie zapomnieli, ha, ha. I teraz idê sobie zrobiæ jakie¶ pyszne babeczki ^^ "W Ravenclawie tylko ci, których umys³ piêknem l¶ni" ![]() ![]() O³tarzyk G³ów - (...) to typowe dla G³ów Pottera, raz na jaki¶ czas uderza im do g³owy (...) - Nedelle, 02.07.2015, 22.06 ![]() G£OWOLARY, G£OWOLARY! Jedyna taka waluta G³owy! ¯eby trafiæ do mojej chatki, powinni¶cie i¶æ za paj±kami... "Wchodzê do rury, przeciskam siê, wychodzê z rury, biorê colê, wchodzê do rury, przeciskam siê z col±, wychodzê z rury" - ja, podczas opowie¶ci o zdobyciu coli. Klub dla singli "Kotlet" z barem kaka³owym! Zapraszam! Wielkie podziêkowania dla Ani Potter za wspania³e zdjêcia Ravenclawu G³owa Pottera - Potterhead123 (znana te¿ jako Wielka G³owa i Rudolf Czerwononosy) |
|
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 06.12.2014 14:06
|
![]() Pochwa³y: 39 Postów: 3422 Dom: HufflepuffPunkty: 36829 Ranga: Harrych ¶wi±t! Data rejestracji: 14.05.09 |
Te¿ sama zrobi³am sobie prezent i kupi³am buty ![]() Jednak jak przyjecha³am do domu to od mamy dosta³am czekolady i kapcie, a od siostry czekoladowego Miko³aja i koszulê. Jak rozrywa³am papier to a¿ mi siê rêcê trzes³y (zawsze mi siê trzês±, ale wtedy troszke bardziej). Ogólnie to jestem za tym, ¿eby na Miko³ajki dostawaæ tylko s³odycze, które wczuca siê do buta. Ca³e ¿ycie tak dostawa³am. Wiadomo, to czas przed ¶wiêtami i lepiej wypatrywaæ czego¶ fajnego pod choink± ni¿ w bucie. Chocia¿ szczerze mówi±c to ja chyba wolê robiæ prezenty ni¿ je dostawaæ. Taka radocha jak kto¶ siê cieszy, gdy siê trafi z upominkiem ![]() A tak odbiegaj±c od tematu Miko³ajek to czy u Was te¿ dostajê siê prezenciki na Wielkanoc? U mnie zawsze trzeba by³o robiæ koszyki i w nich nad ranem czeka³y s³odycze i jaka¶ drobna zabawka. ![]() Christian. ![]() Bo liczy siê to, co masz w ¶rodku. ![]() Ale czasami warto za³o¿yæ maskê. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikujê jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszê fanficka ducha, ¿e tak to ujmê, czyli takiego, którego nie ma" "po czê¶ci trudny jêzyk wynika z za³o¿eñ p³omieñ odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzêdniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartê I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
|
dobrosia1 |
Dodany dnia 06.12.2014 15:42
|
![]() Postów: 764 Dom: SlytherinPunkty: 9768 Ranga: Praktykant w ¦w Mungu Data rejestracji: 07.03.14 |
Mnie brat mêczy³ o 7 rano, ¿ebym wsta³a i skaka³ krzycz±c: "Sprawd¼ buta, sprawd¼ buta". Opierniczy³am go i posz³am dalej spaæ Potem jednak ³askawie wsta³am i ujrza³am w swoim wypolerowanym buciku: Pomadkê, dezodorant, kremik oczyszczaj±cy do twarzy z serii Under 20 i gumeczki do w³osów. Tym razem rodzice postawili na "moda i uroda". A na dodatek kalendarz adwentowy, tylko zapomnieli, ¿e niezbyt lubiê czekoladê, a te z kalendarza w ogóle ![]() MÓJ RUDZIELEC! [img] ![]() [/img] Slytherin gór±! ^^ ![]() ![]() |
|
|
|
fullmoon |
Dodany dnia 06.12.2014 17:26
|
![]() Ostrze¿enia: 2 Pochwa³y: 3 Postów: 692 Dom: GryffindorPunkty: 12854 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 26.11.14 |
Z klasowych miko³ajek dosta³am naszyjnik z kosog³osem i naszyjnik ze z³otym zniczem do tego kubek, s³odycze i mandarynki <3 A dzisiak rano w bucie znalaz³am czekolade i M&M's, w których by³o zaskakuj±co du¿o niebieskich ~ W Hogwarcie ~ Elizabeth Robertson pani Prefekt Naczelna i pa³karka dry¿yny Gryfonów ![]() ![]() |
|
|
|
Liliana2194 |
Dodany dnia 06.12.2014 19:01
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Pochwa³y: 20 Postów: 1283 Dom: HufflepuffPunkty: 20246 Ranga: O choinka! Data rejestracji: 18.06.14 |
My dla odmiany nie mamy klasowych miko³ajek - prezenty dajemy sobie w klasow± wigiliê. A co do prezentów, które dosta³am w domu, naby³am czekoladê z orzechami, nowy numer pisma "Przyjaciel Pies" i kredki lyra. Ca³kiem fajne prezenty, nie jakie¶ drogie, ale to na Gwiazdkê siê dorgie kupuje. ;p ![]() ![]() - - W Hogwarcie: - - 2) Valerie Adams 2.06.2019 - ![]() ![]() ![]() Karta postaci: tutaj1) Liliana Williams 18.06.2014 - 31.05.2019 ~ moja ulubienica spo¶ród tej dwójki ~ ![]() ![]() ![]() Karta postaci: 1. Lijka2. Poboczne - - Za 2017/2018: - - ![]() - - INBJN - - Ten little Indian Boys went out to dine One choked his little self and then there were nine. ![]() Nine little Indian Boys sat up very late One overslept himself and then there were eight. Eight little Indian Boys travelling in Devon One said he'd stay there and then there were seven. Seven little Indian Boys chopping up sticks One chopped himself in halves and then there were six. ![]() Six little Indian Boys playing with a hive A bumblebee stung one and then there were five. Five little Indian Boys going in for law One got in Chancery and then there were four. Four little Indian Boys going out to sea A red herring swallowed one and then there were three. Three little Indian Boys walking in the zoo A big bear hugged one and then there were two. Two little Indian Boys sitting in the sun One got frizzled up and then there was one. One little Indian Boy left all alone He went out and hanged himself and then there were none. ![]() ![]() - - - - ![]() |
|
|
|
tomparker |
Dodany dnia 06.12.2014 19:41
|
![]() Postów: 128 Dom: RavenclawPunkty: 1142 Ranga: Prefekt Naczelny Ravenclawu Data rejestracji: 07.09.14 |
Klasowe Miko³ajki bêdziemy mieæ dopiero w poniedzia³ek, ale wiem, ¿e dostanê ksi±¿kê "Gwiazd Naszych Wina" i pewnie jakie¶ s³odycze. Od "domowego" ¦w. Miko³aja s³odycze i ¶liczn± bluzkê w serca |
|
|
|
yersinia |
Dodany dnia 07.12.2014 00:51
|
![]() Pochwa³y: 4 Postów: 328 Dom: GryffindorPunkty: 3481 Ranga: ¦wietny czarodziej Data rejestracji: 29.07.11 |
A tak odbiegaj±c od tematu Miko³ajek to czy u Was te¿ dostajê siê prezenciki na Wielkanoc? U mnie zawsze trzeba by³o robiæ koszyki i w nich nad ranem czeka³y s³odycze i jaka¶ drobna zabawka Widzê, ¿e Ula zosta³a tu "zignorowana" (albo u nikogo nie jest to praktykowane), wiêc odpiszê U mnie w rodzinie by³o to praktykowane za czasów mojego dzieciñstwa Nazywa³o siê to dostawaniem prezentów "na zaj±ca" (w domy¶le "na wielkanoc" . Tak samo w przypadku Miko³ajek funkcjonowa³o okre¶lenie "do buta" (bo za dzieciaka przygotowywa³o siê buta i stawia³o pod drzwiami, rano mo¿na by³o w nim znale¼æ drobne prezenty.A wracaj±c do zaj±ca - u nas jeszcze trzeba by³o zostawiæ kawa³ek marchewki, rano zostawa³a po³owa ze ¶ladami zêbów (zêby oczywi¶cie ludzkie, ale kogo to obchodzi, liczy siê pomys³).
|
|
|
|
Najpoten |
Dodany dnia 07.12.2014 11:01
|
![]() Postów: 222 Dom: HufflepuffPunkty: 1228 Ranga: Doros³y czarodziej Data rejestracji: 25.07.13 |
50 z³otych od rodziców i kolejne od dziadków. Nie mam rodzeñstwa, nie ma u nas szczególnych tradycji zwi±zanych z Miko³ajkami. Nie chodzê w tym roku do szko³y (nauczanie inwidualne), wiêc z klasy nic nie dosta³am, w sumie to nikogo jeszcze tam nie znam... ![]() Lately I've been, I've been losing sleep Dreaming about the things that we could be But baby I've been, I've been prayin' hard Said no more counting dollars We'll be, we'll be counting stars ![]() Kot z sumieniem to...to jak ¶winka morska - ani ¶winka, ani morska... Warto byæ kotem. Nie tylko masz dziewiêæ ¿yæ, ale i teologia jest du¿o prostsza. |
|
|
|
gne |
Dodany dnia 20.12.2014 21:57
|
![]() Pochwa³y: 24 Postów: 3001 Dom: RavenclawPunkty: 23582 Ranga: Niezwyciê¿ony mag Data rejestracji: 29.08.07 |
Ja na miko³ajki dosta³am wino i czekoladê. Winem musia³am siê podzieliæ z kole¿ank±, bo to by³ prezent dla nas dwóch. Dosta³y¶my te¿ polecenie spotkania siê na babskim wieczorze czy co¶tam. Ja generalnie nie rozumiem tradycji obdarowywania siê w miko³ajki i nigdy tego nie praktykowa³am :> Bierê pikn± bombeczkê ![]() |
|
|
|
anessa |
Dodany dnia 20.12.2014 22:18
|
![]() Postów: 20 Dom: RavenclawPunkty: 88 Ranga: Uczeñ Hogwartu Data rejestracji: 15.12.14 |
Có¿ ja dosta³am od mojego fantastycznego mê¿czyzny trochê s³odyczy jak zawsze (co zamierzam mu równie¿ serwowaæ - ¿eby nie tylko mi ty³ek urós³- a co! ;p) pasek do spodni, bo mój stary jest w stanie tragicznym i Mój luby powiedzia³ "do¶æ", kolczyki ró¿ne i kolorowe, bo mam wiêcej dziurek w uszach i szklaneczkê na ¶wieczkê
|
|
|
|
ania potter |
Dodany dnia 21.12.2014 11:15
|
![]() Pochwa³y: 1 Postów: 1163 Dom: SlytherinPunkty: 10153 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 17.04.14 |
Dost³am mik³ajkowy prezent i bardzo siê z tego cieszê. Dosta³am grê komputerow± i ksi±¿kê. Oczywi¶cie ( tak jak zawsze) mnóstwo s³odyczy! Sosta³a rówinie¿ od dzidków dwadzie¶cia z³. Zabieram ozdobê lights will guide you home and ignite your bones and i will try to fix you w Hogwarcie mo¿ecie mnie znale¼æ jako Anne Leishale ![]() ![]() |
|
|
|
| Smierciojadek |
Dodany dnia 25.12.2014 12:55
|
![]() Pochwa³y: 14 Postów: 6913 Dom: GryffindorPunkty: 60618 Ranga: Harrych ¶wi±t! Data rejestracji: 22.04.07 |
Trochê zredagujemy ten temat. ![]() Pochwalcie siê, co dostali¶cie pod choinkê! ![]() Nie mo¿na zap³aciæ za co¶, co nie ma ceny. Niektórzy twierdz±, ¿e ka¿da, absolutnie ka¿da rzecz na ¶wiecie ma swoj± cenê. To nieprawda. S± rzeczy, które ceny nie maj±, s± bezcenne. Naj³atwiej poznaæ takie rzeczy po tym, ¿e raz utracone, s± utracone na zawsze. ![]() Nie wiesz, co pamiêtasz, dopóki nie spróbujesz tego opowiedzieæ. I nie wiesz, co tak naprawdê s±dzisz na dany temat, dopóki nie zaczniesz siê o to z kim¶ k³óciæ. W samotno¶ci nie jeste¶ nawet ¶wiadomy swoich sprzeczno¶ci. ![]() Pamiêtaj. W ¶nie nie da siê szeptaæ. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Anciol |
Dodany dnia 25.12.2014 13:11
|
![]() Pochwa³y: 10 Postów: 1288 Dom: RavenclawPunkty: 21527 Ranga: Niezwyciê¿ony mag Data rejestracji: 11.08.13 |
Ja dosta³am pieni±¿ki kochane (bo wyjazd mam niebawem), sztalugê malarsk±, zestaw pêdzli, farb i trzy p³ótna ró¿nych rozmiarów sukienkê wieczorow± b³yszczyk Lancome Zestaw oryginalnych s³odyczy Harry'ego Pottera - Czekoladowa ¿aba z kart±, ¦limaki Gumiaki oraz Fasolki wszystkich smaków Bertie'go Botta ksi±¿kê - ale jeszcze nie wiem jak± (strach jest, dwie pozosta³e obdarowane dosta³y takie tytu³y jak ,,Choroby" i ,,Przetwory na zimê" ) Jeg elsker Seferyn fordi han også elsker norsk ^^ <3 Wiersz autorstwa ³o¶ka <3 Anciolu, piêkny i wspania³y, kim¿e ja przy Tobie jestem, taki niedojrza³y... Spójrz w oczy me, jak lekki wiatr, pieszcz± Ciê. Odpowiedz na to pytanie, czy ¿ycie razem nam dane? Oddaj mnie rentê swê*, a szepnê Ci do ucha, Kocham Ciê! *rentê swê - u¿yte tu celowo ,,Twój artyku³ zosta³ odrzucony przez administratora Sann dnia 22.01.2014 16:43. Powód odrzucenia: Nie bêdê tego sprawdzaæ. I ch*j! ;D" ![]() ![]() |
|
|
|
Padida |
Dodany dnia 26.12.2014 20:24
|
![]() Pochwa³y: 3 Postów: 412 Dom: GryffindorPunkty: 7287 Ranga: ¯ywy worek treningowy Data rejestracji: 13.07.13 |
Jestem jak najbardziej zadowolona z prezentów :D dosta³am telefon, w prawdzie u¿ywany, ale by³ czyszczony i jest jak nowy :) w koñcu nie muszê wchodziæ do kompa, aby dostaæ siê do internetu :P ca³a trylogia Igrzysk ¦mierci Zniszcz ten dziennik (bêdzie siê dzia³o xd) grê karcian± i s³odyyycze :) ![]() hej |
|
|
|
Liliana2194 |
Dodany dnia 26.12.2014 21:15
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Pochwa³y: 20 Postów: 1283 Dom: HufflepuffPunkty: 20246 Ranga: O choinka! Data rejestracji: 18.06.14 |
Ja dosta³am pod choinkê ca³± trylogiê Igrzysk ¦mierci (tak, jak Padida), b³yszczyk, ozdobê choinkow±, dwa krymina³y: I nie by³o ju¿ nikogo Agathy Christie i Pies Baskervillów Conana Doyle'a. Kolejn± ksi±¿k±, któr± naby³am jest Rywalki Kiery Cass (szkoda, ¿e z nadgiêtym rogiem...). Nie muszê siê martwiæ, ¿e nie bêdê mia³a co czytaæ. ^^ Dosta³am te¿ kolorowe cienkopisy, kosmetyczkê - szafeczkê i zestaw p³ynów do k±pieli. Edytowane przez Liliana2194 dnia 17.07.2018 18:23
![]() ![]() - - W Hogwarcie: - - 2) Valerie Adams 2.06.2019 - ![]() ![]() ![]() Karta postaci: tutaj1) Liliana Williams 18.06.2014 - 31.05.2019 ~ moja ulubienica spo¶ród tej dwójki ~ ![]() ![]() ![]() Karta postaci: 1. Lijka2. Poboczne - - Za 2017/2018: - - ![]() - - INBJN - - Ten little Indian Boys went out to dine One choked his little self and then there were nine. ![]() Nine little Indian Boys sat up very late One overslept himself and then there were eight. Eight little Indian Boys travelling in Devon One said he'd stay there and then there were seven. Seven little Indian Boys chopping up sticks One chopped himself in halves and then there were six. ![]() Six little Indian Boys playing with a hive A bumblebee stung one and then there were five. Five little Indian Boys going in for law One got in Chancery and then there were four. Four little Indian Boys going out to sea A red herring swallowed one and then there were three. Three little Indian Boys walking in the zoo A big bear hugged one and then there were two. Two little Indian Boys sitting in the sun One got frizzled up and then there was one. One little Indian Boy left all alone He went out and hanged himself and then there were none. ![]() ![]() - - - - ![]() |
|
|
|
fullmoon |
Dodany dnia 26.12.2014 21:42
|
![]() Ostrze¿enia: 2 Pochwa³y: 3 Postów: 692 Dom: GryffindorPunkty: 12854 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 26.11.14 |
Dla mnie Miko³aj przyniós³ pare ksi±¿ek "Dom Hadesa" oraz "Krew Olimpu" Ricka Riordana, "Kosog³os" Suzanne Collins (uzupe³nienie seri, tej jeszcze nie mia³am), "Ba¶nie Barda Beedle'a", "Fantastyczne zwierzêta i jak je znale¶æ", "Quidditch przez wieki", "Harry Potter Quiz Book", "Harry Potter The Ultimate Book of Facts" (wszystkie 5 po angielsku), "Dary Anio³a - Miasto Ko¶ci" oraz "Carrie" Stephena Kinga. Do tego tradycyjnie pi¿ama i bambosze od babci ~ W Hogwarcie ~ Elizabeth Robertson pani Prefekt Naczelna i pa³karka dry¿yny Gryfonów ![]() ![]() |
|
|
|
| Podziel siê z innymi: |
|
Strona 1 z 2: 12
| Przejd¼ do forum: |

Nadal czujê siê na 17 lat, a ju¿ 26 na karku 

Hufflepuff
"

Ravenclaw

Christina
Slytherin

Gryffindor

i pewnie jakie¶ s³odycze. Od "domowego" ¦w. Miko³aja s³odycze i ¶liczn± bluzkê w serca
U mnie w rodzinie by³o to praktykowane za czasów mojego dzieciñstwa