Logowanie
Facebook
Shoutbox
Wspó³praca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Zobacz temat
Strona 1 z 2: 12
|
|
Najzabawniejsze postacie w Harrym?
|
|
| DarekMarkowski |
Dodany dnia 08.02.2008 00:09
|
![]() Postów: 13 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 30 Ranga: Char³ak Data rejestracji: 24.08.07 |
Dla mnie Najzabawniejszymi postaciami ksi±¿ki byli Bli¼niacy Wesley nie jedno krotnie siê u¶mia³em z ich ¿artów i kawa³ów. ich docinki bratu by³ bez b³edne. W filmie nie ma tego ujêtego tak bardzo jak powinno byæ i dlatego nie s± oni tak widoczni jak powinni. a Szkoda. Kto ma podobne lub inne zdanie proszê o komentarz. Lubie historie Harrego Pottera
|
|
|
|
| Aberrant |
Dodany dnia 14.02.2008 22:55
|
![]() Postów: 872 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 1047 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 09.01.08 |
Oczywi¶cie tak jak napisa³a Bella Tonks to naj¶mieszniejsza by³a Tonks i jako niezdara I oczywi¶cie bli¼niacy...Jeszcze Dumbledore Mia³ szczególnie interesuj±ce przemowy Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-w³asnej-wszechwiedzy Krukonów, chroñ nas Slytherinie!
*** Kiedy my¶lê i nic nie wymy¶lê to sobie my¶lê po co ja tyle my¶la³em aby nic nie wymy¶liæ. Przecie¿ mog³em nic nie my¶leæ i tyle samo bym wymy¶li³. Gdyby mê¿czyzna nawet potrafi³ zrozumieæ co my¶li kobieta i tak by w to nie uwierzy³. [Dorothy Parker] Dzi¶ mê¿czyzna uchodzi ju¿ za d¿entelmena, kiedy wyjmuje papierosa z ust, zanim poca³uje kobietê. [Barbara Streisand] Je¶li potrafisz ¶miaæ siê z siebie - to najlepszy dowód, ze masz poczucie humoru. [Molier] Nic tak nie odm³adza, jak prawdziwie niedorzeczny kawa³. W³a¶nie najg³upsze prawa natury s± najbardziej smakowite. [Witold Gombrowicz] Je¶li czasem Polka siê Panu Bogu uda, to ju¿ mówi±c po prostu, klêkajcie narody! [Henryk Sienkiewicz] Dzieñ, w którym siê nie ¶mia³e¶, jest dniem straconym. [Phil Bosmans] *** ![]() Naj, naj: Norie-14 le¶niczówka, terrorystka ![]() Mój grzybek^^ Jest niepowtarzalna, uwielbiam z ni± rozmawiaæ (szczególnie o lesie ). Ma wspania³e poczucie humoru ;]Draco i tak jest mój ![]() Ania 95 Za nasze skojarzenia^^ Jest po prostu niemo¿liwa ![]() Ma ¶wietne poczucie humoru, uwielbiam z ni± rozmawiaæ... I w ogóle... Jest jedn± z najlepszych... Kochana Anix ;* Najlepszy tekst: "A Rudy je gumki" ( inne na koñcu podpisu^^) miszel14 Szelka ![]() Ma ¶wietne poczucie humoru, uwielbiam z ni± rozmawiaæ. Ma fajnego (?) s±siada ![]() Myszaaa ;* pocisk Obojniaczka taka sama jak ja. Klub Obojniaków ![]() Ma du¿e poczucie humoru ;] Qin Terrorystka, zabawka ![]() Fajnie siê z ni± gada, mo¿na z ni± po¿artowaæ ( bez skojarzeñ )Kochana Fiszka ;* ;] Evi-Lyn Hmm... Jest mi³a, sympatyczna Sama nie wiem za co j± lubiê. KaputDraconis Za jej troske o moje w³osy...^^ Ha! Jest powalona...^^ I dobrze DMateusz Dumbledore Za genialne teksty, przez które umieram ![]() Esey Za poczucie humoru, ¶wietne teksty, mi³e rozmowy^^ inne nie znaczy gorsze, inne znaczy zboczone lesniczowki smiley Nacia1234 Za to, ¿e zawsze mówi to co my¶li, jest ¶lizgonk±, fajnie siê z ni± gada^^. Lubie j± DKarolcia_potteromaniaczka Za mi³e rozmowy, poczucie humoru... ;* Uwielbiam z ni± rozmawiaæ Utilisateur Utilek^^ Jest mi³y, mo¿na z nim po¿artowaæ. ^^ Klaudia@Harry Potter Fajnie siê z ni± rozmawia... I... w ogóle jest super d*** By Ania 95 ! D Proszê nie umieraæ...Abi i Nori by³y w lesie! W nocy... w domku... A tu: Domek z piernika! Abi i Norie oblewa³y Dzieñ Kobiet na swój sposób... W domku z piernika -Abi kocha las. Las kocha Abi. A Abi i Norie s± w lesie! Rudy=Gumkopo¿eracz Ja: ja pieje.... DAnia: Kogut! kura jajko p³ód nowe ¿ycie "Psze pani, psze pani, bo on je gumki"... buhha Znaczy siê gumy... "A sk±d ten wytrysk?" "Util, nie wiem dlaczego ale twoj avek kojarzy mi sie z pedofilem, ktory chce komus to zrobic przez ekran..." Zgon... zgony... zgoñ go, zgoñ... Dobrze, ¿e nie powiedzia³am "zgol go, zgol"... buahah "A Abi bedzie ogladac Norie" "Ty nie wiesz co to sa gumki?" "Ty pedofilu, nie jedz tego dywanu!" Do Teletubisia - królika)Abi, od dzisiaj nazywasz sie "Gumeczka" |
|
|
|
| nimfadora21 |
Dodany dnia 14.02.2008 23:04
|
![]() Ostrze¿enia: 2 Postów: 85 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 348 Ranga: Uczeñ Hogwartu Data rejestracji: 27.12.07 |
Nimfadora by³a niezwylke zabawna. Mo¿e to przez jej wrodzony talent do zmieniania wygl±du, ale wszystkich nim czarowa³a. Za raz po tej maniaczce zmieniania wizerunku s± oczywi¶cie bracia Weasley'owie. S± po prostu boskie te ich ¿arty. Neville te¿ mia³ co¶ wyj±tkowo zabawnego w sobie. Draco Malfoy te¿ by³ czasami ¶mieszny, a raczej to w jakich sytuacjach siê znajdowa³. Syriusz, kocha³am jego poczucie humoru, w ksi±¿ce nie by³o to tak ujête jak w filmie i tutaj pierwszy raz na miejscu pierwszym film przewy¿sza ksi±¿kê. Harry Potter by³ ksi±¿k± pe³n± humoru, tylko wiele w niej jest tajemnic humoru, których jeszcze nie dostrzegli¶my... moje ulubione powiedzonko:
"NIE MÓW DO MNIE NIMFADORA":-) [img] http://hogsmeade.pl/button/gryffindor.jpg[/img] Ulubiony przedmiot: Transmutacja, Obrona przed Czarn± Magi± Ulubiony aktor: Rupert Grint Ulubiona aktorka: Emma Watson Wymarzona miot³a: Piorunx ![]() Ró¿d¿ka: 8 cali, kawa³ek klapy od sedesu, kawa³ek klamki Ulubiony nauczyciel: McGonagall Patronus: Kot Animag: Sarna Dom: Gryffindor Ulubiony kolor: niebieski, z³oty ![]() ![]() ![]() Mój nick jest do¶æ d³ugi, wiêc, aby go ca³ego nie pisaæ mo¿ecie pisaæ nimfa. £atwij i pro¶ciej! |
|
|
|
| Luna_9 |
Dodany dnia 16.02.2008 12:00
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Postów: 297 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 545 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 02.12.07 |
Mnie zawsze roz¶miesz Fred i Gorge Np. (fragment HP i I¦) "Fred i George odwrócili siê do siebie i powiedzieli razem: Wow, jeste¶my identyczni!! Fred: no nie wiem, nadal jestem przystojniejszy" Ron te¿ jest boski (fragment HP i I¦) Ron: "Dobrze ¿e odziedziczy³a¶ te m±dro¶æ po matce" No i McGonagal jednym tekstem: Filch: Uczniowie nie s± w ³ó¿kach! Uczniowie chodz± po korytarzach! McGonagal: I tak ma byæ ty kretynie! To re¿ by³o niez³e :lol: Je¶li bêdziesz pogr±¿aæ siê w smutku 1 minute stracisz a¿ 60 sekund szczê¶cia
|
|
|
|
| Alecto |
Dodany dnia 16.02.2008 13:58
|
![]() Postów: 15 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 91 Ranga: Uczeñ Hogwartu Data rejestracji: 12.02.08 |
Taa.. Bli¼niacy Weasleyowie byli najlepsi, ale ka¿demu czasem zda¿y³o siê powiedziec co¶ ¶miesznego. Zaraz po braciach by³ Lee Jordan i Luna Lovegood. Chocia¿ McGonagal te¿ nie¼le sypne³a wtedy tym tekstem:lol:. |
|
|
|
| vrael560 |
Dodany dnia 16.02.2008 16:15
|
![]() Postów: 3 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 7 Ranga: Mugol Data rejestracji: 29.07.07 |
Najzabawniejsi byli bli¼niacy Weasley ale równie¿ ich ojciec. Rozbraja³ mnie tekstami na temat mugoli i zachowaniem w ich ¶wiecie ![]() hmmm.. ¦mieszny by³ jeszcze Mundungus Fletcher
|
|
|
|
| Klaudia@Harry Potter |
Dodany dnia 26.02.2008 21:11
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Postów: 636 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 1840 Ranga: ¦wietny czarodziej Data rejestracji: 13.02.08 |
Bli¼niacy s± najlepsi!!!! Ten smok na Umbige( w filmie) by³ super, te teksty w Czarze Ognia jak siê bili gdy nie mogli rzuciæ kartek do Czary(film). Szkoda ¿e Fred zmar³, ¿a³ujê! A Georg straci³ ucho ale móg³ byæ nie ¿ywy gdyby nie Snape Moje nowe konto to: Lotien.
|
|
|
|
| Tosi@ |
Dodany dnia 29.02.2008 22:19
|
![]() Postów: 1 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 7 Ranga: Mugol Data rejestracji: 29.02.08 |
No tak... Harremu wyda³ siê kup± szmat i ci±gle by³ taki...niewyspany i gada³ od rzeczy :lol: supcio! Ale komentarze Lee Jordana by³y nie do pobicia! : -...Angelina Johnson natychmiast przejmuje kafla...có¿ to za wspania³y szukaj±cy,ty dziewczyna,no i przy tym taka ³adna... -JORDAN! -Przepraszam, pani profesor. COOL!!!!!!! ![]() Albo gdy flint sfaulowa³ Harrego: Lee Jordan mia³ problemy z bezstronno¶ci±. -Tak wiêc...po tym oczywistym i odra¿aj±cym oszustwie... -Jordan! -To znaczy ... po tym jawnym i oburzaj±cym faulu... -Jordan ostrzegam ciê... -No dobrze ju¿, dobrze. Flint o ma³y w³os nie zabi³ szukaj±cego Gryfonów, co mog³o siê zdarzyæ ka¿demu,to jasne,(...) :bigrazz::smilewinkgrin::bigrazz: ALe siê u¶mia³am. No tak,a pozatym moimi kandydatkami s± Tonks i Luna!!! Edytowane przez Xeri dnia 10.11.2013 10:28
|
|
|
|
| Sev1302 |
Dodany dnia 04.03.2008 15:25
|
![]() Postów: 420 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 761 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 23.02.08 |
Oczywi¶cie muszê siê powtórzyæ: bli¿niacy, Lee Jordan, Hagrid (w komnacie) te¿ kto¶ wspomnia³ o Dubledorze te¿ czasami fajne teksty wali³. Irytek tez by³ the best, najfajniejsze to by³y te jego piosenki w 5 i w 7, zajefajne: Uda³o siê, dostali w ko¶æ, niech ¿yje Potter nam! A Voldek gnije w piekle, za którym têskni³ sam! I oczywi¶cie Zgredek, taki pos³uszny i mi³y. smieszne by³o to jak siê kara³ (choæ nie wiem czy tak bardzo smieszne) wiêc tak bardzo rycza³am jak zgin±³..... |
|
|
|
| izaurapotter |
Dodany dnia 05.03.2008 22:33
|
![]() Postów: 3 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 6 Ranga: Mugol Data rejestracji: 03.03.08 |
Bli¼niacy oczywi¶cie. Jasne jak s³oñce Pomyluna te¿ mia³a fajne teksty (szczególnie gdy by³a komentatorem ), Dumbledore równie¿. No i Hagrid ze swoim "cholibka" Baaaardzo czêsto u¿ywam tego s³owa. No i Irytek. Swoimi piosenkami po prostu wymiata³ Ze Zgredka równie¿ mozna by³o siê po¶miaæ, te jego kary... Wszyscy byli i s± niesamowici |
|
|
|
| Adela |
Dodany dnia 06.03.2008 12:43
|
![]() Postów: 112 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 197 Ranga: Uczeñ Hogwartu Data rejestracji: 25.02.08 |
Fred i George Weasley, najlepsze postacie w ksi±¿ce! I moje ulubione Oczywi¶cie Lee Jordan i jego komentarze. Czasem Tonks, ale nie w szóstej czê¶ci. I Luna z tykwobulwami, chrapakami krêtorogimi itd. |
|
|
|
| Godado |
Dodany dnia 08.03.2008 12:14
|
![]() Postów: 1 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 1 Ranga: Mugol Data rejestracji: 08.03.08 |
Dla mnie najzabawniejszymi postaciami byli blizniacy Weasley oraz Irytek. Nigdy nie zapomne jak pozegnali sie z Umbridge: "-irytku, zrób jej tu piek³o w naszym imieniu" ![]() Aczkolwiek Ron tez byl smieszny, czasem puszczal takie teksty ze wybuchalem smiechem
|
|
|
|
| MarlenQa |
Dodany dnia 15.03.2008 20:15
|
![]() Postów: 32 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 687 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 26.02.08 |
Oczywi¶cie bli¼naicy: ''Zawsze uwa¿a³em, ¿e my z Fredem powinni¶my dostaæ P ze wszytskich przedmiotów, bo sam fakt, ¿e pojawili¶my siê na egzaminach by³ powy¿ej oczekiwañ'' ---> jeden z ich mocnych tekstów^^:lol: |
|
|
|
| magda0tonks |
Dodany dnia 16.03.2008 18:21
|
![]() Ostrze¿enia: 3 Postów: 3 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 9 Ranga: Mugol Data rejestracji: 20.02.08 |
ja uwa¿am ze ksia¿ka ma wiele fajnych momentów z których mo¿na sie ¶miaæ, postacie takie jak bli¼niacy, oczywi¶cie wielki DE Ron te¿ potrafi³a czasami co¶ powiedzia³ fajnego. ale najbardziej rozwali³ mnie ten tekst jak Harry rozmawia³ z Snapem gdy powiedzia³ nie ma potrzeby mówiæ do mnie Panie profesorze
|
|
|
|
Cassidy |
Dodany dnia 25.03.2008 14:53
|
![]() Pochwa³y: 8 Postów: 134 Dom: GryffindorPunkty: 3442 Ranga: ¦wietny czarodziej Data rejestracji: 26.03.07 |
Tak nie mam w±tpliwo¶ci, ¿e z ka¿dego tak zabawnego tekstu bli¼niaków ¶mia³am siê jak poparzona. Chocia¿ dlaczego niby poparzony ma siê ¶miaæ, a nie p³akaæ? Fred i George nie raz roz¶mieszali mnie swoj± szczero¶ci± i g³upot±, ale tak¿e Ron. W filmie s³ynnymi minami, a w ksi±¿ce "inteligencj±". Luna tak¿e mia³a poczucie humoru, chocia¿by ¶wiadczy³o o tym jej ubrania. Nie ukrywam, i¿ wiele razy ¶mia³am siê ze zgry¼liwych tekstów Severusa, Lupina, czy ukochanego £apy. Profesor McGonagall zdarza³o siê powiedzieæ równie¿ co¶ ¶miesznego, zw³aszcza w ostatniej czê¶ci. Draco roz¶miesza³ mnie swoim zachowaniem w filmie. Lee Jordan ze wzglêdu na jego komentarze meczów. Uff, to chyba wszyscy? ![]() Gryffindor * * * Jestem lojalna wobec wyboru. ![]() -Czy pamiêtasz, jak mówi³em, ¿e æwiczymy zaklêcia NIEWERBALNE, Potter? -Tak. -Tak, proszê pana. -Nie ma potrzeby zwracania siê do mnie per pan, profesorze. ![]() "Jedynym, co daje morze, s± porywiste podmuchy wiatru. I czasami szansa na poczucie siê silnym. Nie wiem za du¿o o morzu, ale wiem, ¿e tak to ju¿ z nim jest. I wiem te¿, jak wa¿ne jest w ¿yciu niekoniecznie ¿eby byæ silnym, ale ¿eby czuæ siê silnym, zmierzyæ siê z samym sob± choæ raz, choæ raz znale¼æ siê w pierwotnym po³o¿eniu cz³owieka, ca³kowicie o¶lepiony i g³uchy, bez niczego, co mo¿e ci pomóc, maj±c tylko rêce i w³asn± g³owê." ![]() |
|
|
|
| dziewczyna_syriusza_ |
Dodany dnia 25.03.2008 15:37
|
![]() Postów: 1 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 4 Ranga: Mugol Data rejestracji: 24.03.08 |
Mnóstwo jest zabawnych osób w H.P. Najbardziej odjazdowi s± chyba Fred i George (szkoda ¿e Fred ginie w ostatniej czê¶ci). Ale Lee Jordan, Artur Weasley, Tonks, Fletcher, Stan z B³êdnego Rycerza, Luna Lovegood, Syriusz (moja ulubiona postaæ) i wiele, wiele innych, czasem te¿ Dumbledore. No i oczywi¶cie Hagrid (z t± swoj± mi³o¶ci± do "niegro¿nych" zwierz±tek)
|
|
|
|
Narcissa |
Dodany dnia 03.07.2013 10:01
|
![]() Pochwa³y: 4 Postów: 647 Dom: SlytherinPunkty: 8673 Ranga: Praktykant w ¦w Mungu Data rejestracji: 29.06.13 |
No bêde siê powtarzaæ - Bli¼niacy uwielbiam ich, Hagrid za jego niezdarno¶æ, Dumbledor czasami rzuca³ niez³e teksty.Lee Jordan.Lubiê te¿ Rona, jego postaæ by³a ¶mieszna.No i nie mogê zapomnieæ o Severusie ten jak co¶ dowali³ to szczena opada³a Od cnót Gryfonów kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-w³asnej-wszechwiedzy Krukonów chroñ nas Slytherinie
**** ![]() |
|
|
|
luna19 |
Dodany dnia 17.08.2013 22:58
|
![]() Pochwa³y: 2 Postów: 30 Dom: SlytherinPunkty: 1227 Ranga: Doros³y czarodziej Data rejestracji: 28.07.13 |
Fred i George Weasleyowie: "Zawsze uwa¿a³em, ¿e my z Fredem powinni¶my dostaæ P ze wszytskich przedmiotów, bo sam fakt, ¿e pojawili¶my siê na egzaminach by³ powy¿ej oczekiwañ'' To chyba jeden z ich najlepszych tekstów ^^ I jeszcze Luna z tymi chrapakami i Hagrid.
|
|
|
|
Emma Lewis |
Dodany dnia 02.01.2014 20:07
|
![]() Postów: 31 Dom: GryffindorPunkty: 254 Ranga: Nieustraszony Gryfon Data rejestracji: 15.12.13 |
Bli¼niacy-jedne z najciekawszych osobisto¶ci a w dodatku pomys³owe 'wynalazki ' Luna-czêsto mówi³a co¶ ¶miesznego nawet zupe³nie nie ¶wiadoma tego i dodaæ do tego jak komentowa³a mecz quidditcha Tonks-nie potrafiê wyja¶niæ ale jest w niej co¶ ¶miesznego Lee Jordan-najlepszy komentator sportowy nie mo¿na pomin±æ te¿ huncwotów , poza tym prawie z ka¿d± osob± by³o co¶ ¶miesznego |
|
|
|
Bankai |
Dodany dnia 02.01.2014 20:30
|
![]() Postów: 96 Dom: GryffindorPunkty: 750 Ranga: Bohater Hogwartu Data rejestracji: 02.01.14 |
1. Fred i George - ich teksty sprawia³y ¿e nie raz ¶mia³em siê to do ksi±¿ki to do filmu ![]() 2. Lee Jordan- najlepszy komentator ever! ![]() 3.McGonagall- za jej tekst do Flitcha w ostatniej czê¶ci
|
|
|
|
| Podziel siê z innymi: |
|
Strona 1 z 2: 12
| Przejd¼ do forum: |

Nadal czujê siê na 17 lat, a ju¿ 26 na karku 

I oczywi¶cie bli¼niacy...

Xeri
), Dumbledore równie¿. No i Hagrid ze swoim "cholibka"
Ze Zgredka równie¿ mozna by³o siê po¶miaæ, te jego kary...
Gryffindor

Slytherin