Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Hit czy shit
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 25.12.2016 23:48
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 3 Postów: 547 Dom: RavenclawPunkty: 11584 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 07.11.16 |
Dirty Dancing, no tego to nie widzialem, a tak hit, gratulacje jak Ty to widzialas, ale widzialem Dirty Dancing 2, co do piosenki, to taka wolna, spokojna, malo wesola, myslalem ogolnienajpierw ze to bedzie time of my life, ale jednak co innego, suma sumaro, tak czy siak, takie piosenki tez sa cos warte takze niech bedzie, ze na + To rozruszajmy sie jeszcze bardziej, piosenka, ktora spiewa sam slawny/nieslawny kapitan Jack Sparrow: https://m.youtube...lPlinesxNs Ten koles w tlumie w 3:22 Edytowane przez AdersYooo dnia 25.12.2016 23:57
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Wioletta |
Dodany dnia 26.12.2016 00:13
|
![]() Pochwały: 26 Postów: 3204 Dom: GryffindorPunkty: 33447 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 06.07.16 |
wybacz Aders, ale to kompletnie nie moja bajka. nawet nie dałam rady dosłuchać do końca, bo piosenka totalnie mi się nie podoba. nie chciałabym więcej na nią trafić, chociaż zapowiadała się nieźle to szybko zdanie zmieniłam, i po prostu zamknęłam ten utwór.. takie 2/10. ode mnie! DODA - Mam tylko Ciebie ![]() Severusie, jak mogłeś.. ![]() WYMOWNA - 26.07.2016 Przewodnicząca Karczmy Pod Parchatym Trollem - 22.09.2016 - 14.04.2017 (09.04) Członek Redakcji: 14.06.2017! <3 25.09.2021.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na zamówienie, i z żywej sympatii do mnie! Seksi Sznejp w ręczniku na głowie. <3 - od wspaniałej Matki Karczmy, Alette! ![]() Dla mnie, o Sznejpie utalentowana Alette. <3 [img][/img] Z dedykacją dla mnie od Ewy! ![]() ![]() Z dedykacją dla mnie od ulki kulki! ![]() Od Klaudka! <3 ![]() ![]() Od Julki! Izrael! ![]() Wcześniej: w Hogwarcie: Wioletta Elbren Escher różdżka: 18 cali, sosna, pióro feniksa czarodziej: półkrwi. Quidditch: Obrońca Gryffindoru oraz Zastępca Kapitana Pottermore: wiolcis dom: Gryffindor różdżka: heban, 12¼ cala, włos jednorożca. |
|
|
|
Marcus Clinton |
Dodany dnia 26.12.2016 11:15
|
![]() Pochwały: 23 Postów: 1138 Dom: RavenclawPunkty: 30894 Ranga: Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz! Data rejestracji: 14.07.16 |
Gdy zobaczyłem pseudonim wykonawcy to od razu mi coś do żołądka podeszło. Niestety mam uczulenie na tą oto osobę. Żadna piosenka mnie do niej nie przekona, ale przesłuchałem jej bo wypada. Jednak tak jak mówię mnie nie porywają jej wykonania czegokolwiek. No może jedyne co jej wyszło to paradowanie pół nago przed naszym prezydentem daję takie 3-10, bo się nie znam i może kiedyś uznam, że jest spoko Natalia Oreiro - Corazón Valiente ft. Rubén Rada https://www.youtu...EnyK5W_qn4 Po prostu Marcin Takie cudo dostałem <3 ![]() Takie miłe słowa mnie spotkały ![]() ![]() Mój ranking najcudowniejszych nóg! 1. Edyta! ![]() 2. Livka! Tu cenzura zdjęcia 3. Scarlett! ![]() https://zapodaj.n...83bd62.jpg Ogłaszam wszem i wobec, iż GiHP to moja siostra bliźniaczka. Dedykuję jej tego gifa Edki, bo mi się podoba i jej też musi się spodobać ![]() Edyta <3 Moja motywatorka! United <3 Śląsk! You laugh at me because I'm different, I laugh at you because you're all the same. "Śmierć będzie ostatnim wrogiem, jaki będzie pokonany" "Każdy ma fanów, ale ja mam najlepszych fanów, ja to wiem. Tak się stało, że moja muzyka odnalazła najpiękniejsze, najfajniejsze, najbardziej szlachetne i wartościowe serca. " - Edyta Górniak |
|
|
|
Wioletta |
Dodany dnia 26.12.2016 11:19
|
![]() Pochwały: 26 Postów: 3204 Dom: GryffindorPunkty: 33447 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 06.07.16 |
no raczej nie będzie zaskoczenia jak bez zbędnego wstępu powiem, ze ta piosenka to hit. nawet nie muszę słuchać, ale posłucham, bo bardzo ale to bardzo to lubię samą piosenkę, ale i wykonawczynie. z resztą wystarczy spojrzeć na mój profil tutaj i wszystko będzie jasne! daje 10/10! bo mogę, bo tak, bo HIT! ode mnie też coś jej: Natalia Oreiro - Me Muero de Amor ![]() Severusie, jak mogłeś.. ![]() WYMOWNA - 26.07.2016 Przewodnicząca Karczmy Pod Parchatym Trollem - 22.09.2016 - 14.04.2017 (09.04) Członek Redakcji: 14.06.2017! <3 25.09.2021.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na zamówienie, i z żywej sympatii do mnie! Seksi Sznejp w ręczniku na głowie. <3 - od wspaniałej Matki Karczmy, Alette! ![]() Dla mnie, o Sznejpie utalentowana Alette. <3 [img][/img] Z dedykacją dla mnie od Ewy! ![]() ![]() Z dedykacją dla mnie od ulki kulki! ![]() Od Klaudka! <3 ![]() ![]() Od Julki! Izrael! ![]() Wcześniej: w Hogwarcie: Wioletta Elbren Escher różdżka: 18 cali, sosna, pióro feniksa czarodziej: półkrwi. Quidditch: Obrońca Gryffindoru oraz Zastępca Kapitana Pottermore: wiolcis dom: Gryffindor różdżka: heban, 12¼ cala, włos jednorożca. |
|
|
|
Marcus Clinton |
Dodany dnia 26.12.2016 11:22
|
![]() Pochwały: 23 Postów: 1138 Dom: RavenclawPunkty: 30894 Ranga: Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz! Data rejestracji: 14.07.16 |
O! Jedna z moich ulubionych piosenek. Kojarzy mi się z nią całe dzieciństwo. Od razu sobie przypominam te sceny z Facundo w Zbuntowanym. I to jak miało się 7 lat i zasłaniało oczy, gdy oni szli do łóżka się kochać. Daję HITA, bo inaczej się nie da. I chyba nikogo to nie zdziwi, gdy dam 11/10 ![]() Natalia Oreiro - No Me Arrepiento de Este Amor https://www.youtu...QR4gu_FR_Y Po prostu Marcin Takie cudo dostałem <3 ![]() Takie miłe słowa mnie spotkały ![]() ![]() Mój ranking najcudowniejszych nóg! 1. Edyta! ![]() 2. Livka! Tu cenzura zdjęcia 3. Scarlett! ![]() https://zapodaj.n...83bd62.jpg Ogłaszam wszem i wobec, iż GiHP to moja siostra bliźniaczka. Dedykuję jej tego gifa Edki, bo mi się podoba i jej też musi się spodobać ![]() Edyta <3 Moja motywatorka! United <3 Śląsk! You laugh at me because I'm different, I laugh at you because you're all the same. "Śmierć będzie ostatnim wrogiem, jaki będzie pokonany" "Każdy ma fanów, ale ja mam najlepszych fanów, ja to wiem. Tak się stało, że moja muzyka odnalazła najpiękniejsze, najfajniejsze, najbardziej szlachetne i wartościowe serca. " - Edyta Górniak |
|
|
|
Wioletta |
Dodany dnia 26.12.2016 11:33
|
ta piosenka należy do jednych z moich ulubionych mimo, że często jej nie słucham, ale bardzo dobrze mi się ona kojarzy. uwielbiam to jej wykonanie. widzę, że wiesz co dobre, i co mi tutaj dać bym z przyjemnością tego słuchała. i ta piosenka ma ode mnie 9/10! oraz zdecydowanie HIT! ![]() ode mnie: Edyta Gorniak i Mietek Szczesniak - Dumka Na Dwa Serca ![]() Severusie, jak mogłeś.. ![]() WYMOWNA - 26.07.2016 Przewodnicząca Karczmy Pod Parchatym Trollem - 22.09.2016 - 14.04.2017 (09.04) Członek Redakcji: 14.06.2017! <3 25.09.2021.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na zamówienie, i z żywej sympatii do mnie! Seksi Sznejp w ręczniku na głowie. <3 - od wspaniałej Matki Karczmy, Alette! ![]() Dla mnie, o Sznejpie utalentowana Alette. <3 [img][/img] Z dedykacją dla mnie od Ewy! ![]() ![]() Z dedykacją dla mnie od ulki kulki! ![]() Od Klaudka! <3 ![]() ![]() Od Julki! Izrael! ![]() Wcześniej: w Hogwarcie: Wioletta Elbren Escher różdżka: 18 cali, sosna, pióro feniksa czarodziej: półkrwi. Quidditch: Obrońca Gryffindoru oraz Zastępca Kapitana Pottermore: wiolcis dom: Gryffindor różdżka: heban, 12¼ cala, włos jednorożca. |
|
|
|
Marcus Clinton |
Dodany dnia 26.12.2016 11:36
|
Trafiłaś w moje serce jak strzała amora. Kocham tę piosenkę i nie tylko ze względu na Edytę. Choć muszę przyznać, że jej wykonanie na żywo jest rewelacyjne. W ogóle emocję nie równają się z tymi co słuchamy na youtubie. Od tej piosenki zaczęła się moja przygoda z Edytą. I tak trwa i trwa. 10/10 https://www.youtu...qvb0lUZ9MI TABB & Sound'N"Grace - Someone Po prostu Marcin Takie cudo dostałem <3 ![]() Takie miłe słowa mnie spotkały ![]() ![]() Mój ranking najcudowniejszych nóg! 1. Edyta! ![]() 2. Livka! Tu cenzura zdjęcia 3. Scarlett! ![]() https://zapodaj.n...83bd62.jpg Ogłaszam wszem i wobec, iż GiHP to moja siostra bliźniaczka. Dedykuję jej tego gifa Edki, bo mi się podoba i jej też musi się spodobać ![]() Edyta <3 Moja motywatorka! United <3 Śląsk! You laugh at me because I'm different, I laugh at you because you're all the same. "Śmierć będzie ostatnim wrogiem, jaki będzie pokonany" "Każdy ma fanów, ale ja mam najlepszych fanów, ja to wiem. Tak się stało, że moja muzyka odnalazła najpiękniejsze, najfajniejsze, najbardziej szlachetne i wartościowe serca. " - Edyta Górniak |
|
|
|
potterekking |
Dodany dnia 26.12.2016 12:56
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 95 Dom: GryffindorPunkty: 1395 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 18.10.16 |
https://www.youtube.com/watch?v=uqvb0lUZ9MI TABB & Sound'N"Grace - Someone Więc tak, Marcus. Ogólnie podoba mi się twoja piosenka, taka świąteczna trochę. Wolę inne rodzaje muzyki, ale ta mi się nawet podoba, niestety słuchać jej raczej nie będę. Nie podoba mi się teledysk i wolę bardziej energiczne piosenki, które pobudzają we mnie wesołość, radość, odwagę i szczęście, oczywiście też pewność siebie. Wolę też angielskich aktorów. PS:Wcale nie krytykuję twojej piosenki i to są wyłącznie moje poglądy. https://www.youtu...51VE8aYZu8 |
|
|
|
Wioletta |
Dodany dnia 26.12.2016 14:15
|
gdy weszłam w link i przeczytałam pierwsze słowa w tytule byłam pewna, ze dam hit. jednakże ta wersja, którą nam zaprezentowałeś jest nie do wytrzymania dla mnie. po prostu moje uszy krwawią, i musiałam to przerwać niedługo później. ode mnie otrzymuje to SHIT! bardzo mi przykro, bo to pierwsza taka sytuacja tutaj. ode mnie: Zegarmistrz Światła Purpurowy - Tadeusz Woźniak. ![]() Severusie, jak mogłeś.. ![]() WYMOWNA - 26.07.2016 Przewodnicząca Karczmy Pod Parchatym Trollem - 22.09.2016 - 14.04.2017 (09.04) Członek Redakcji: 14.06.2017! <3 25.09.2021.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na zamówienie, i z żywej sympatii do mnie! Seksi Sznejp w ręczniku na głowie. <3 - od wspaniałej Matki Karczmy, Alette! ![]() Dla mnie, o Sznejpie utalentowana Alette. <3 [img][/img] Z dedykacją dla mnie od Ewy! ![]() ![]() Z dedykacją dla mnie od ulki kulki! ![]() Od Klaudka! <3 ![]() ![]() Od Julki! Izrael! ![]() Wcześniej: w Hogwarcie: Wioletta Elbren Escher różdżka: 18 cali, sosna, pióro feniksa czarodziej: półkrwi. Quidditch: Obrońca Gryffindoru oraz Zastępca Kapitana Pottermore: wiolcis dom: Gryffindor różdżka: heban, 12¼ cala, włos jednorożca. |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 26.12.2016 14:36
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 4036 Dom: GryffindorPunkty: 31890 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 16.07.15 |
Znam i kocham, bo jako człowiek starszej daty muszę to lubić ; ) Mój kumpel kucharz też to uwielbia. Słowa, melodia, przekaz i całość to jeden wielki HIT, dla którego warto żyć i cieszyć się choć trochę na tym łez padole. Wielokrotnie tego słuchałem, więc mam to wszystko w "sercu poukładane" ;p 10/10 Jako romantyk pełną gębą dam takie coś ;p To dopiero przebój Halina Frąckowiak - Napisz proszę https://www.youtu...QG50g1wRfQ Edytowane przez batalion_88 dnia 26.12.2016 15:12
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 26.12.2016 16:34
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 3 Postów: 547 Dom: RavenclawPunkty: 11584 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 07.11.16 |
Czlowieku starszej daty, ta Twoja piosenka jest znana, a przynajmniej ja ja znam, moze to nie jest taki hitowy utwor jak poprzedni Zegarmistrz Swiatla Purpurowy, ale jest ta piosenka lubiana, takze ode mnie na + ![]() To ja daje Coconut Song : https://m.youtube...0AOGeqOnFY ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
potterekking |
Dodany dnia 26.12.2016 17:53
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 95 Dom: GryffindorPunkty: 1395 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 18.10.16 |
Sory, ale nie do końca podoba mi się ta piosenka, wolę w języku angielskim piosenki. Na początku był ciekawy wstęp, ale później muzyka ciągle się powtarzała i była bardzo spokojna, wolę energiczne. Do teledysku nie mam narzekań, ale mógł być lepszy. W sumie kto co woli. Niestety SHIT. Okej oto nutka, spokojna i przyjemna:https://www.youtu...c1l36GrNOU |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 26.12.2016 18:01
|
![]() Pochwały: 35 Postów: 3698 Dom: RavenclawPunkty: 45365 Ranga: Specjalista ds. sprzedaży Data rejestracji: 09.04.15 |
Ooo on był kiedyś w One Direction (2012-2013 Okres gdy Sam wielką fanką była )jakoś jego solowa piosenka mnie nie powala, nie wyróżnia się niczym i chociaż lubię taką muzykę, ta konkretna piosenka jest nijaka i nudna. Ale spoko teledysk czy coś. Takie 5/10 To może coś z Whamu: https://youtu.be/... Edytowane przez Sam Quest dnia 26.12.2016 18:21
![]() Ściana uznania i miłości ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() Ściana chwały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Wioletta |
Dodany dnia 26.12.2016 18:23
|
czułam, że po śmieci Georga Michaela będę częściej trafiać na jego piosenki niż do tej pory, i wcale się nie myliłam. cały fejs, no i tutaj też go nie zabrakło. nie żeby coś, bo piosenkę znam, i lubię, i nawet hita dam, ale tak się musiałam pożalić na to co się dzieje jak jakiś artysta umrze, wszędzie go wtedy pełno. ode mnie coś o czym przypomniałam sobie wczoraj oglądając film o tym samym tytule, ale wiadomo już z polszczonym. Limahl - Never Ending Story Edytowane przez Wioletta dnia 26.12.2016 18:33
![]() Severusie, jak mogłeś.. ![]() WYMOWNA - 26.07.2016 Przewodnicząca Karczmy Pod Parchatym Trollem - 22.09.2016 - 14.04.2017 (09.04) Członek Redakcji: 14.06.2017! <3 25.09.2021.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na zamówienie, i z żywej sympatii do mnie! Seksi Sznejp w ręczniku na głowie. <3 - od wspaniałej Matki Karczmy, Alette! ![]() Dla mnie, o Sznejpie utalentowana Alette. <3 [img][/img] Z dedykacją dla mnie od Ewy! ![]() ![]() Z dedykacją dla mnie od ulki kulki! ![]() Od Klaudka! <3 ![]() ![]() Od Julki! Izrael! ![]() Wcześniej: w Hogwarcie: Wioletta Elbren Escher różdżka: 18 cali, sosna, pióro feniksa czarodziej: półkrwi. Quidditch: Obrońca Gryffindoru oraz Zastępca Kapitana Pottermore: wiolcis dom: Gryffindor różdżka: heban, 12¼ cala, włos jednorożca. |
|
|
|
potterekking |
Dodany dnia 26.12.2016 19:48
|
Wioletta, nie przepadam za starymi piosenkami, ale ta nawet całkiem spoko. Nie podoba mi się głos twórcy tej piosenki. Raczej nie będę jej słuchać, ale po co się obrażać, daje ci HIT![]() https://www.youtu...w0R0b2r6pE |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 26.12.2016 21:57
|
To jest ta oryginalna piosenka z pokemonow czy ta wersja jest troche wolniejsza? Tamta mi sie jakos bardziej podobala, jak to ogladalem, no i byla w polskim jezyku. Czy juz wszystkie masz, czy juz wszystkie masz? Po Ke Mon Co do tej to moja ocena bedzie 5/10 ![]() Pamieci Steve'a Irwina: https://m.youtube...iykbBBnNvw ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
potterekking |
Dodany dnia 27.12.2016 12:28
|
Wiesz Aders, nie przepadam jak już mówiłem za starymi piosnkami, ale ta mi się nawet podoba, trochę jest w niej energii i radości. Nie podoba mi się to, że parę razy było NA NA NA NA NA, bo słyszę często takie rzeczy w piosenkach. Ogólnie to taka fajna i ciekawa. https://www.youtu...I1f31rVqUo |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 27.12.2016 12:32
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 4036 Dom: GryffindorPunkty: 31890 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 16.07.15 |
Coś mi tu przerywało w niektórych momentach, ale wysłuchałem do końca. Zaskoczeniem żadnym nie będzie jak napiszę, że pierwszy raz tego utworu słuchałem. Melodia i głos są w porządku, choć to nie moje klimaty. Podobało mi się, nie mam żadnych zastrzeżeń w sumie. Traktuję jako swego rodzaju nowość i daję spokojnie HIT coś o moim ukochanym klubie piłkarskim Amala Pazza Inter https://www.youtu...s87qYUy6MU Edytowane przez batalion_88 dnia 27.12.2016 13:06
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
potterekking |
Dodany dnia 27.12.2016 13:34
|
Na serio, dzięki. Batalion, ciekawą i radosną piosnkę dałeś do wysłuchania. Oczywiście daje ci HIT, wolałbym tą piosenkę w języku angielskim, ale ta też fajna. Kiedyś trochę lubiłem takie piosenki Hiszpańskie lub w podobnym języku. Lykke Li https://www.youtu...S6wfWu0JvA |
|
|
|
fuerte |
Dodany dnia 27.12.2016 13:41
|
![]() Pochwały: 30 Postów: 3226 Dom: RavenclawPunkty: 58190 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 15.07.07 |
Miałam to chyba swego czasu na dzwonku. Lubię ten kawałek, chociaż nie słucham takiej muzyki na co dzień. Generalnie Lykke Li to zdolna bestia i niektóre utwory ma świetne i zdecydowanie lepsze od powyższego. No i z racji tego, że ten remix jest dobry, to dam HIT : D. George Michael - Careless Whisper ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

spędziłam tu trochę czasu i wspominam bardzo dobrze, tęsknię 

Ravenclaw

Gryffindor